M E T A N O I A
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kristian & Lisa - a helping hand
2 posters

Kristian Hansen
Kiskép :
Kristian & Lisa - a helping hand  Ddkv
Rendeltetésem :
Hel fia vagyok
play by :
chris evans
Posztok száma :
7
User neve :
dim
Csoport :
félisten
Pontgyűjtő :
5
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
cop
Előtörténet :
may god have mercy on us
Keresem :
Kristian & Lisa - a helping hand  5187d8a39c97d9eed0a3a32c1fc80820b02c21f8
I got addicted to a losing game
Kristian & Lisa - a helping hand  2bf5309774e16485f8517eb5a567eba679e3ae20
Kor :
42

Kristian Hansen
Elküldésének ideje — Szomb. Feb. 19, 2022 6:44 am

Siri.Rasmussen felhasználónak tetszik ez a poszt.

Talán még kedvelni is képes lettem volna a kitartása és elhivatottsága miatt, ha más körülmények között találkozunk. Nem mutatta jelét az ég világon semminek, mikor felé fordultam, és mint egy dühös bika, a tekintetem szinte parázslott a sértésnek szánt szavaitól. Talán tényleg értett az emberekhez, tudta, hogy mivel érheti el a figyelmemet, és láss csodát, tényleg megálltam, hirtelen eltűnt a menekülési vágyam, még ha csak tíz másodpercre is, és úgy méregettem, mint aki egyetlen pillantással képes lenne megölni.
Nem szólt semmit, csendben tűrte a szavaimat, úgy, ahogyan mindig is tette. Szerettem úgy emlékezni rá, mint egy üresfejű libára, akinek az volt az egyetlen dolga, hogy jegyzeteket készítsen rólam, csak hogy még további megfigyelésre ítéljenek. Kételkedtem benne, ahogy mindenki másban is, nem tudtam csak úgy elhinni, hogy tényleg az motiválja, hogy jót akar nekem. Miért akart volna? Semmit nem tudott rólam, soha nem nyíltam meg neki igazán. Csak tagadtam és dühöngtem, majd elhallgattam, a magányos csendet választva, mert ott végre nem beszélt hozzám senki. És nem akart senki megérteni.
Egy pillanatra lehunytam a szemeimet, de csak azért, hogy nagy levegőt vehessek, ezzel fojtva magamba minden további szitokszót és hangos kiabálást. Nem akartam felhívni magamra a figyelmet, ő mégis arra próbált sarkallni, hogy adjam ki magamból. Mint régen. Csak akkoriban nem beszélt velem ilyen közvetlenül. Bár tény, hogy egy szolid irodában, egy bőrkanapén ülve vagy fekve, egész más a hangulata az embernek. Még pislogni is elfelejtettem, mikor a mellkasom felé bökdösött. Alig tudtam elfojtani a mérgemet, azt, amit amiatt éreztem, hogy idáig követett. Mit akart egyáltalán csinálni? Beköp azoknak, akik elől menekülni próbáltam? Gumiszobába zárat, mert veszélyes vagyok a társadalomra? Ezektől csak még dühösebbé váltam, aminek talán örült. Mégis éreztem valamit az ürességen kívül. Még ha nem is volt túl jó érzés, ahogy a torkomban dobogott a szívem, a vérnyomásom pedig legalább kétszázra szökött. De még így, a haragom köntösén keresztül is pontosan tudtam, hogy mire megy ki a játék. Tényleg hergelni akart. - Ha tényleg hiszel még abban, hogy az emberek jók, ostobább vagy, mint gondoltam! - reagáltam szinte rögtön a kérdésére, de a hangom továbbra is tökéletesen tükrözte a hangulatomat. Puszta kézzel képes lettem volna bezúzni valamit, ha lett volna a közelben bármi - már rajta kívül. - Elvesztettem mindent, a két legfontosabb ember az életemben a szemem előtt vérzett el, mit vársz tőlem, mit érezzek? - szegeztem neki a kérdést, és tisztán emlékeztem, hogy nem először tettem. Mindahányszor beszédre akart bírni a múltban, megkérdeztem tőle ugyanezt. Mit akar, hogy érezzek? Mit kellene éreznem? - Egyáltalán mit akarsz tőlem? Vagy már lejelentetted, hogy megtaláltál, és holnap kényszerzubbonyban visznek vissza? - léptem felé újra, bár ekkor már alig tudtam, hol húzódott az a bizonyos határ.

coded by eirik
Vissza az elejére Go down
Lisa Dahl
Kiskép :
Kristian & Lisa - a helping hand  132d32112d37f8e4601862b64c3fefac
Rendeltetésem :
-
play by :
Phoebe Tonkin
Posztok száma :
9
User neve :
Buu
Csoport :
Draugr
Pontgyűjtő :
7
Lakhely :
Oslo
Foglalkozás :
tolvaj/műtárgyszakértő
Előtörténet :
If you met my family, you would understand
Keresem :
Kristian & Lisa - a helping hand  1ccceceb59ba9c8c556d04bfa475704a

Lisa Dahl
Elküldésének ideje — Hétf. Feb. 14, 2022 8:48 pm

Kristian Hansen felhasználónak tetszik ez a poszt.

Kristian & Lisa

Egy részem azt hajtogatja, hogy ne csináljak magamból hülyét és hagyjam a fenébe a saját nyomorúságával együtt eltűnni. Hogy foglalkozzak a saját bajommal, a saját gondommal és a saját életemmel. Talán, igaza is van ennek a hangnak a fejemben. Nem kellene ráerőszakolnom magam, amikor egyértelmű, hogy nem kér sem az én, sem más segítségéből. De épp ez a hang volt az, ami egykor azt súgta, hogy nincs semmi baj, minden rendben van, aztán meg ott hevert holtan valaki, aki fontos volt számomra.
Akkor megfogadtam, hogy soha többé nem hallgatok rá és inkább azt teszem, amit a szívem diktál. Ha úgy érzem, hogy segítenem kell, akkor segítek. Akkor is, ha látszólag nem kérnek belőlem és tudom, hogy ez tényleg csak a látszat, mert Kristian még maga sem tudja, hogy szüksége van valakire. Jelenleg csak a dac van benne, a keserűség, az önsajnálat és az önostorozás, meg az érzés, hogy nem érdemes az életre, amikor -szerinte- ő okozta a családja halálát. Meg kell vele értetnem, hogy téved és nem is fogom egykönnyen feladni, trappolok is utána, de egyedül akkor hajlandó végre megállni, amikor egyértelműen sértegetni kezdem.
Elégedettséggel tölt el, ahogy végre felém fordul és szikrázó tekintetét rám veti, de pókerarccal állom pillantását és csípőre vágom kezeimet. Nem szólok vissza, nem vágok közbe, csak hagyom, hogy rám zúdítsa a haragját, mert már ez is jóval több reakció, mint amit eddig összesen produkált. Végre valami érzelem, ami felpumpálja az ember vérét, valami, amivel lehet mit kezdeni és bár irtóra pipa rám, egy pillanatig sem félek attól, hogy megütne vagy ilyesmi, hiába lép felém egyet. Nem tenné, mert akármennyire is akar most veszélyesnek tűnni, tudom, hogy csak azért teszi, hogy elüldözzön. Valójában jó ember, csak erről Ő maga is megfeledkezett.
Csak bámulok rá rezzenéstelen arccal, ahogy az utolsó kérdését is felteszi, végül sóhajtok egy nagyot és teszek én is egy lépést felé.
-Kurvára nem tudsz te se rólam semmit, de itt nem is én vagyok a lényeg.- vonok vállat, a többire meg szándékosan nem is akarok reagálni, mert valószínűleg az Ő helyében én sem érteném, hogy miért nem száll le rólam a pszichológusom és foglalkozik inkább másokkal. -De végre legalább csinálsz valamit!- ismerem el sunyi mosollyal ajkaimon, miközben mutatóujjammal mellkasára bökök. -Add ki magadból! Üvölts bátran, akár velem is, nem érdekel, csak csinálj végre valamit! Mintha élnél!- vágom végül a képébe, bár én magam is megemelem már a hangom, már csak azért is, hogy a jelenlegi állapotát fenntartsam. Gondolom, ha így reagálok, talán nem legyint és hagy itt a francba. -Miért olyan hihetetlen, hogy valaki őszintén csak segíteni akar?- szegezem végül neki a kérdést, talán jó is, hogy nem a megszokott irodában vagyunk a heverővel, a kosztümömben a kis jegyzetfüzettel. Talán, egész más érzés neki is, ha az utcán ordíthat velem, nem tudom. De bármit is vág a képembe, úgyis lepattog rólam.

Kristian Hansen
Kiskép :
Rendeltetésem :
Hel fia vagyok
play by :
chris evans
Posztok száma :
7
User neve :
dim
Csoport :
félisten
Pontgyűjtő :
5
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
cop
Előtörténet :
may god have mercy on us
Keresem :
Kor :
42

Kristian Hansen
Elküldésének ideje — Hétf. Feb. 14, 2022 8:53 am

Lisa Dahl felhasználónak tetszik ez a poszt.

Ha valami eget is megrengető bűnt követtem volna el, talán elfogadtam volna a tényt, hogy meg akarnak találni, esetleg azt, hogy megpróbálnak visszacipelni. De nem tettem semmi olyat - legalábbis amiről ők tudtak -, ami miatt ekkora figyelmet érdemeltem volna. Talán kihagytam pár alkalmat rendeléseken, és nem mutattam túl sok együttműködést. El sem indultam a gyász feldolgozásában, megragadtam az első és második szakasz között. Hol tagadtam ezt az egészet, és próbáltam elhitetni magammal, hogy valójában meg sem történt, a családom pedig otthon vár... hol felemésztett a düh egy legkezelhetetlenebb fajtája. És valljuk be, ha szabadjára engedtem volna a bennem tomboló pusztítást, egy hozzá hasonló, törékenynek tűnő nő kurvára nem tudott volna mit kezdeni vele.
Egy pillanatra sem néztem rá. Nem akartam látni, milyen tekintettel méreget, pedig szívesen megkérdeztem volna, hogy mi ez az egész, ami történik. Miért nem hagytak már békén? Ennyire csak nem viselhette a szívén minden egykori páciense sorsát. Bár nem ismertem a szakmáját és annak a mélységeit, két teljesen különböző világnézettel áldott meg minket a sors. Újságíróként amúgy is a kegyetlen realizmusból éltem, végül ez okozta a vesztemet, vagyis... inkább a családom vesztét.
Kiléptem a friss levegőre, de már hallottam, ahogy a nevemet ismételgeti. Jött utánam, a hang nem távolodott, én pedig továbbra sem álltam meg, csak a szememet forgattam. Tényleg ott kellett volna hagynom, némán, hangtalanul kislisszanni onnét, mert ha eddig el tudtam bújni előle, hát nyilván nem okozott volna gondot most sem. Akkor változott meg bennem valami, mikor egészen más hangszínnel szólt utánam, és egy erőteljes dobbantás után megálljt parancsoltam magamnak. Egy toporzékoló kislány. Már csak ez hiányzott.
Furcsa harag kezdett úrrá lenni a porcikáimon, miközben hátra pillantottam, és végigmértem az alakját. Legalább már ketten voltunk dühösek, de az ő haragját valószínűleg egészen más táplálta. - Kurvára nem tudsz rólam semmit - sziszegtem jeges hangon, mikor dacos óvodásnak titulált, de már lerágott csontnak éreztem volna a képébe vágni, hogy ő mit csinálna, ha kegyetlenül lemészárolják a családját? - Miért nem mész vissza oda, ahonnan jöttél? - fordultam szembe vele teljes testtel, majd léptem felé egyet, de továbbra sem tudtam megregulázni az arcizmaimat. - Bizonyára sorban állnak a jó tanácsaidért az önjelölt öngyilkosok - tettem hozzá, közben egy másodpercig sem gondolkodva azon, mennyire helyénvaló az, amit mondok. Talán a régi Kristian képes lett volna belátni, hogy ennek az egésznek nagyobb volt a súlya. - Most ki fogja megkérdezni tőlük, hogy mit éreznek?

coded by eirik
Lisa Dahl
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
Phoebe Tonkin
Posztok száma :
9
User neve :
Buu
Csoport :
Draugr
Pontgyűjtő :
7
Lakhely :
Oslo
Foglalkozás :
tolvaj/műtárgyszakértő
Előtörténet :
Keresem :

Lisa Dahl
Elküldésének ideje — Szer. Feb. 09, 2022 8:10 pm

Kristian & Lisa

Valahol őrültségnek érzem, amit művelek, hogy egy alig ismert pasas után elindulok a nagyvilágba, de a tény, hogy most talán alkalmam nyílhat segíteni valakinek, igen nagyot nyom a latban. Ugyanezt régen is megtehettem volna, észre vehettem volna, hogy valakinek szüksége van rám, de vak voltam, most viszont pszichológusként előbb felismerem ugyanezt. Nem akarom, hogy egy férfi, aki egyébként jó ember és a jó célért küzdött, ezzel hívta ki maga ellen a sorsot, beleőrüljön a veszteségbe, ami érte. Pedig, tisztában vagyok vele, hogy a jelenlétem vagy az, hogy segíteni akarok neki, cseppet sem enyhíti a fájdalmát, de mégis meg akarom próbálni. Még akkor is, ha el se tudom képzelni, hogy min ment keresztül, mert nekem nem volt még saját családom, férjem, gyerekem. Sejtésem azonban van arról, amint keresztül megy, mert bűntudatom már volt, sőt, jelenleg is van. Úgyhogy nem fogom feladni.
Rengeteg munkám van abban, hogy most egyáltalán itt vagyok, bár egész addig, míg fel nem ismerem a háttérbe húzódva, azért tartok picit attól, hogy mellé lőttem ezzel a helyszínnel. Utána azonban kezdem azt érezni, hogy nyeregben vagyok, hogy sikerülhet, mert legalább már annyi teljesítve van a "küldetésemből", hogy megtaláltam. Valószínűleg, ezek után jön majd a nehezebb része a feladatnak, de én meg nem szoktam feladni, így kétlem, hogy le tudna újra rázni. Esélyt sem akarok adni arra, hogy egy magányos pillanatában akár, csak megforduljon a fejében, hogy végezzen magával. Egyszerűen, nem engedhetem és az a helyzet, hogy rajtam kívül nem is érdekel a sorsa senki mást. Pedig, ahogy utána jártam, nem egy rossz emberről van szó. Sőt. Inkább épp az hozta rá a bajt, hogy túlságosan jó volt. Ennyit a civilizált emberek vallásáról.
A pultnál tanyázok le végül, onnan követem figyelemmel, hogy mit is csinál itt ma este, amikor egy cseppet sem józan pasas neki áll ismerkedni velem, amivel nem is lenne baj, ha egyrészt érdekelne, másrészt pedig nem nyomulna ilyen irritáló módon. Kezdem is elveszíteni a türelmemet, miközben a kezét többször is el kell hessegessem magamról, de egész addig, míg egy ismerős hang meg nem szólal mellettem, a férfi nem vesz komolyan. Abban a pillanatban azonban megváltozik benne valami. Mondjuk bennem is, mert a tény, hogy épp Kristian avatkozott közbe, őszintén meglep és ez valószínűleg az arcomra is van írva, miközben figyelem, ahogy a pasas odébb vánszorog. Azonban Kristian sem akar maradni, helyet foglalni mellettem és kedélyesen csevegni, mert a pultra helyez némi pénzt és már indul is a kijárat felé, miközben egyértelműen a tudtomra adja, hogy nem kíváncsi rám. Kár, hogy ez nálam, már az elején sem volt hatással. -Mr Hansen! - szólok utána, na nem, mintha hatással lenne rá, de fel vagyok erre is készülve, mert már rántok is elő a zsebemből némi pénzt, hogy hanyagul az övé mellé dobjam és szökkenek le a székről, hogy követhessem. Valahogy meg kell győzöm, hogy legalább velem legyen hajlandó beszélni, ha mással nem is és még csak nem is muszáj a pszichológust látnia bennem. -Mr Hansen!- szólok újra utána, miközben már a friss levegőn sétálva próbálom vele tartani a tempót, de végül úgy döntök, hogy ez a cuki, kedves pszichológus hozzáállás most nem fog sokat segíteni, így végül megállok, még dobbantok is egyet a lábammal és úgy kiáltok utána. -Kristian, állj már meg, a fenébe is!- szitkozódok is, miközben megállok a sötét, csendes utcán, amit jelenleg csak az én hangom ver fel, de elég rendesen, mert még visszhangzanak is szavaim. -Mi lenne, ha végre nem úgy viselkednél, mint egy kibaszott, duzzogó óvodás?- folytatom végül, ahogy eldöntöm, hogy ha más módszer nem működik, talán ha feldühítem legalább szoba áll majd velem. Valamelyik módszer be kell váljon nála, hát mégis csak ember ő is. Meg vannak a pontos reakciók bizonyos dolgokra, csak arra kell rájönnöm, hogy mire reagál úgy, hogy az az én malmomra hajtsa a vizet.

Kristian Hansen
Kiskép :
Rendeltetésem :
Hel fia vagyok
play by :
chris evans
Posztok száma :
7
User neve :
dim
Csoport :
félisten
Pontgyűjtő :
5
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
cop
Előtörténet :
may god have mercy on us
Keresem :
Kor :
42

Kristian Hansen
Elküldésének ideje — Hétf. Feb. 07, 2022 7:16 pm

Lisa Dahl felhasználónak tetszik ez a poszt.

Annak ellenére, hogy jó ideje senki nem akadt a nyomomra, még mindig nem tudták elaltatni az éberségemet. Bár volt egy olyan megérzésem, hogy mint minden ehhez hasonló ügy, úgy az enyém is egy doboz alján végezte, mondván, hogy ha eddig nem öltem meg senkit, beleértve magamat, talán nem is vagyok olyan veszélyes. Mintha ez életbiztosítás lett volna bármire. Próbáltam két lépéssel előttük járni, kihasználni a még megmaradó kapcsolataimat, hogy tudjam, ha netán a közelemben járnak, márpedig ha valakinek, hát egy újságírónak mindig megvoltak a maga kapcsolatai. Akkor is, ha már nem írtam évek óta egy sort sem.
Éppen innen tudtam, hogy volt, aki nem adta fel az utánam való kutakodást, bár tőle annyira nem féltem. Mit tudott volna csinálni velem? Ismét kezelésbe veszi az összetört lelkemet, mint legutóbb? Sokra mentünk vele. Azt sem értettem, miért van a nyomomban, mert azt azért nem hittem el róla, hogy minden páciense sorsát ilyen gondosan követi. Talán volt olyan, aki örült volna neki, aki rászorult volna, hogy állandóan nyaggassák, én viszont egyedül akartam lenni. Miért volt ez olyan nagy kérés?
Rámarkoltam a sörösüveg nyakára, úgy húzva meg az üveget, közben egy újságot lapozgatva magam előtt, mint az igazi különcök. Milyen félnótás ült be egy bárba sört iszogatni, közben a napi híreket olvasgatni? Nem lehettek túl sokan. És az én gondolataimat is csak addig kötötte le a szalagcímek kavalkádja, míg meg nem hallottam az ismerős női hangot. Némi megfeszülést éreztem a nyakamban, majd lassan hátrasandítottam, ekkor győződve meg arról, hogy tényleg nem képzelődtem az imént. Pedig arra is volt esély, még ha nem is olyan sok. Bizonyára eddig nem nyílt sok lehetősége arra, hogy rejtőzködnie kelljen, a nemtetszést kifejező szavak elég gyorsan terjengtek a nem túl nagy helyiségben, pedig ki sem néztem belőle, hogy betegye a lábát egy ilyen helyre, főleg nem hogy sört igyon üvegből. Talán még a diplomáját is visszaadta időközben, vagy talán egyenesen a doktornő kistestvérével akadt dolgom. Mindenesetre egyik forgókönyv szerint sem kellett jó szemmel néznem, hogy egy részeg férfi taperolni próbáljon egy amúgy védtelennek tűnő nőt, mert az rögtön lejött, hogy nincsenek egy súlycsoportban. Pedig annyiszor megfogadtam, főleg a múltban történtek után, hogy soha többé nem ütöm bele a dolgomat más dolgába. Most is el kellett volna sétálnom mellette, mert ha idáig eljutott, nyilván megoldotta volna a problémáját az alkoholgőzös fickóval is.
Felegyenesedtem a székből, majd elindultam a páros felé, közben a sörösüveget szorongatva. Talán ha rendőrökkel vagy más hatósági szervvel állított volna be, nem készültem volna ennyire nyíltan szembekerülni vele, de úgy tűnt, hogy életében először ő szorult az én segítségemre. Bár vitatkozhattunk volna arról, vajon én mennyire szorultam az övére. - Hé, haver - értem oda a részeg hapsi mellé, a karomat a vállára fonva. - Nem jó súlycsoportban próbálkozol - kerestem meg a tekintetét, közben azonban ügyelve arra, hogy még véletlenül se nézzek a nőre. Nem vágytam egy újabb pszichoanalízisre. Azonban még én is meglepődtem, hogy ennyi elégnek tűnt a fickónak, mert morrant egyet, felállt, és odébb sétált. Legalább volt önkritikája, és tudta, hogy ilyen állapotban még akkor sem volt esélye, ha kétszer akkora, mint én.
Néztem a figura után egy darabig, továbbra is kerülve a nő tekintetét. - Nem tudom, mit akar itt. De tegyen egy szívességet - vetettem oda neki, és anélkül, hogy egy másodpercre is ránéztem volna, ledobtam az asztalra némi pénzt, majd elindultam kifelé. Elég naiv gondolat volt, mert ha idáig követett, nem most fog meghunyászkodni, és hagyni elsétálni.

coded by eirik
Lisa Dahl
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
Phoebe Tonkin
Posztok száma :
9
User neve :
Buu
Csoport :
Draugr
Pontgyűjtő :
7
Lakhely :
Oslo
Foglalkozás :
tolvaj/műtárgyszakértő
Előtörténet :
Keresem :

Lisa Dahl
Elküldésének ideje — Hétf. Feb. 07, 2022 10:32 am

Kristian & Lisa

Hála az égnek, az évek során már elég jól megtanultam, hogyan tudok a legkönnyebben elvegyülni bármilyen helyen. Ha pszichológus vagyok, olyanná teszem a külsőmet, ha pedig egy város széli bár ajtaja felé közelítek, akkor farmerban és bőrdzsekiben feszítek, hogy még véletlenül se keltsek túl nagy feltűnést. Valószínűleg, elég rendesen megbámulnának, ha kosztümben meg magassarkúban tipegnék be az ajtón, bár a kíváncsi tekintetek így sem kímélnek. Nem mindegy azonban, hogy azért néznek meg valahol, mert csinos vagy, vagy azért, mert rohadtul nem illesz a képbe.
Összehúzhatnám magam, mint egy szürke kisegér a tekintetek láttán, de én inkább a lazaságot választom, zsebre csúsztatom kezeimet és arcomra öltöm azt a magabiztos "mi a faszt nézel?" kifejezést, ami a legjobb fegyver ilyen helyzetekben. Rögtön elfordul rólam néhány szempár, míg az enyém már kutatja a helyet az ismerős arcot keresve.
Na nem biztos, hogy a keresett személy itt lesz, épp azért jöttem el, hogy kiderítsem, jó nyomon járok-e, szóval meg van rá az esély, hogy feleslegesen tettem be ide - is- a lábam, de nem adom fel. Folyamatosan az jár a fejemben, hogy talán, már elkéstem, csak még nem jutott a tudomásomra, hogy valahol megtalálták Kristiant holtan, de ezt inkább próbálom elhessegetni az agyamból. Meg kell találnom és kész. Ha én nem segítek rajta, ha én is lemondok róla, mint az a sok képmutató barom, akkor mégis, ki fog? Egy újabb ember halála száradna a lelkemen és az előzőt sem hevertem még ki. Magamat okolom azért, mert nem támogattam jobban azt, akit kellett volna és nem voltam mellette a nehéz órákban, de most nem fogom megint elcseszni. Akár akarja Mr Hansen, akár nem, nyert magának egy jótündért, aki megpróbálja kihúzni a gödörből, amibe került.
Végül a hely egyik hátsó részénél ismerős sziluettre leszek figyelmes, bár jelenleg még, csak a tarkóját tudom alaposabban megnézni magamnak. Mégis, már erről is tudom, hogy Ő az, a ténytől pedig, hogy életben van, hatalmas kő esik le a szívemről. Azonban nem rohanom le rögtön. Inkább megfigyelem még egy darabig, hogy mit művel itt, miért van itt - bár van egy tippem-, és a pultnál helyezkedek el az egyik széken, hogy onnan tartsam szemmel, miközben rendelek magamnak egy üveg sört. Igen. Szeretek sört inni, bár ezen általában megrökönyödnek a pasik, de kit érdekel. Hanyag mozdulattal emelem ajkaimhoz az üveget, mikor a mellettem ücsörgő, felrészeg pasi magára vonja a figyelmemet egy elég érdekesen artikulált "szia szépségem" mondattal. A lehető legflegmább arccal válaszolok, hogy egyértelműen jelezzem számára, nem kifejezetten vagyok kíváncsi rá, de ő azért magabiztosan tovább morog nekem mindenféle baromságot. Pedig, nem erre az idiótára kellene figyelnem, hanem Kristianra, de akárhányszor el akarom fordítani a fejem, ez a barom vagy a karomhoz ér, vagy a combomat taperolja, amire muszáj vagyok odafigyelni és minimum egy dühös pillantással díjazni a mutatványt. -Szállj már le rólam, légyszíves. Nem azért ültem ide, hogy rám mássz, szóval keress valaki mást magadnak. Köszi.- jelzem is egy kézmozdulattal, hogy kopjon le, de kétlem, hogy értelmes szavakkal hatni lehetne rá, amikor egyértelműen tök részeg.

Ajánlott tartalom —

Kristian & Lisa - a helping hand
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Kristian & Lisa - In life, as in chess, forethought wins
» just late, not no-show | 2020, Lisa & Sev
» Kristian Hansen
» Lisa Dahl
» Lisa × Mikael

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
M E T A N O I A :: Valhalla csarnokai ;;-
Ugrás: