“piece by piece uncovering dishonesty, never been truth in anything I've ever known
Ivan&& Sienna
Szerettem volna, ha van időm rendesen elmerülni a gondolataimban, megemészteni azt a hajtűkanyart, amit az életem vett, átgondolni egy kicsit, hogy mi volt és mi lesz, vagy legalábbis lehet. Jó lett volna egy kicsit csak magamba szállni és úgy létezni, de persze tudhattam volna, hogy az ilyesmiben reménykedni is kár. Ivan úgy toppant be a lakásba, mint egy nem várt, de annál erőteljesebb pofon. Vagy, mondjuk, egy hasmenéses vírus, ha már a betegségeknél tartunk. – Mit szeretnél? – villantottam rá egy kedélyes mosolyt, mintha csak a fertőző betegségek valódi tárháza lennék, de hát ő is erre akart rávilágítani a kérdésével. A következő szavaira inkább csak felhorkantottam, bölcsen, még ha nem is túl nőiesen, de ez Ivan előtt aligha számított. Kikérhettem volna magamnak a dolgot, vagy épp rávilágíthattam volna, hogy amennyiben a "kurva" szót kicseréli "seggfejre", akkor máris fején találta a szöget és még csak azon sem kellett volna elgondolkoznia, ki fertőzte meg, mert ő lenne a patient zero. De talán jobb is volt, hogy az epés megjegyzések helyett a kávét és a bögrét tettem le elé; a saját érdekemben. Mindketten tudtuk, hogy nem vagyok beteg, igazából ezzel a tudással felszerelkezve már mehetett is volna innen isten hírével, de persze nem az a típus volt, aki ne élvezte volna, ha kínozhat egy kicsit. Én a magam részéről egyenes maradtam, kérdőre vontam, és még akkor is erős maradtam, amikor megjelent az arcán az az átkozott vigyor, amitől mindig kirázott a hideg. Csak a szemöldökömet vontam fel, amolyan és kik a tippjeid? üzenettel, de hangosan nem mondtam ki a kérdést. Dimitriy említésére ujjaim megszorultak a bögre körül és az állkapcsom is megfeszült, de a valódi kérdését továbbra sem válaszoltam meg. – Nem, nem igazán – feleltem kifejezéstelen arccal a ki is mondott kérdésre, amire nyilván magától is tudta a választ. Előfordult nem egyszer és nem kétszer, hogy neki kellett gondoskodnia róla, hogy feltakarítsanak, miután Dimitriy épp rajtam töltötte ki a dühét, így hát a napnál is világosabb volt, hogy a kérdés nem volt több szándékos feszültségkeltésnél. Álltam a tekintetét, bár én is belekortyoltam a kávéba, hogy legalább egy kicsit engedhessek az állkapcsom feszültségén; szerencsére előbb lenyeltem a kortyot, mint hogy a felvetése eljutott volna az agyamig, különben lehet, hogy meg is fulladtam volna. – Gondolod, hogy "akinek elér a keze odáig, hogy betegszabadságra küldjön" – használtam fel az ő szavait, még az idézőjeleket is belerajzolva a levegőbe –, ne tudná meg, ha az akarata ellenére munkára fogsz? – kérdeztem vissza. Bátornak akartam tűnni, de magam sem voltam biztos abban, hogy mennyire adom jól elő. Az igazság az volt, hogy rettegtem és felfordult a gyomrom a gondolattól, hogy bárki más is hozzám érjen, és még csak nem is... magam miatt. Kirázott a hideg, ha erre gondoltam, de közben azzal is meg kellett küzdenem, hogy mintha az, ami Vladimir szájából elhangzott a minap, engem is egyfajta esküvel kötne. Nem tudtam eldönteni, melyik gondolattól viszolygok jobban: attól, hogy valaki más hozzám érjen, vagy attól, hogy megszegjek egy kimondatlan esküt, ami hozzá köt. Vajon előbb ölne meg engem és csak azután Ivant, hogy kiderítette, mi történt? Mély levegőt vettem és lassan leengedtem a bögrét az arcom elől. – Te is tudod, hogy nem tehetnék semmit – emeltem rá a szemeimet, és igyekeztem továbbra is nyugodtnak tűnni. Ez mondjuk részemről is csak egy tipp volt, fogalmam sem volt, Vladimir megbízta-e az ajtóm előtt állót, hogy amint kitenném a lábamat a lakásból, tuszkoljon is vissza az ajtó mögé. – Ha most azt mondanád, hogy mennem kell vagy fogadnom kell itt valakit, nem tehetnék semmit – folytattam a keserű, de igaz és makacs tényekkel. – Csak az a kérdés, tényleg meg akarod-e tenni – vontam vállat látszólag hanyagul. Nem fenyegettem meg, hiszen nem is tőlem kellett félnie, már ha képes volt egyáltalán erre az érzelemre. Azt is tudtam viszont, hogy ő sem hülye; faszfej, igen, de nem hülye. Hiszen épp azért jött ide, hogy megpróbálja kideríteni, meddig is ér a szar, de ha Vladimir nem nyíltan adott parancsot, nem én leszek az, aki leleplezi.
Kiskép : Rendeltetésem : - play by : oliver jackson-cohen Posztok száma : 10 User neve : benibigyó Csoport : halandó Pontgyűjtő : 7 Lakhely : st. hanshaugen Foglalkozás : gangster Előtörténet : Bless me, Father, for I have sinned Keresem : Having something forbidden is exciting, don't you agree? Kor : 39
Ivan Mikhailovich Smirnov —
Elküldésének ideje — Szomb. Feb. 19, 2022 6:21 pm
Sienna & Ivan
Nem számítottam szívélyes fogadtatásra, a kettőnk kapcsolata amúgy sem arról szólt, hogy számoltuk visszafelé a perceket, mikor látjuk majd egymást ismét. Ha rajtam múlott volna a sorsa, soha nem teszi be a lábát egy ilyen lakásba, főleg nem egyedül, mert mi ez, ha nem aljas kivételezés? A szememben nem volt különb a többinél; mégis, legalább dupla annyi fejtörést okozott, mint a többi együttvéve, és bármely irányból közelítettem meg a problémát, ez Dimitriy felelőssége volt, őt azonban most éppen nem tudtam hibáztatni érte. - Mi lehet a legrosszabb, amit elkaphatok tőled? - Kérdőn vontam fel a szemöldököm, de nem vártam tőle választ. A látogatásom okának első felét szinte már teljesítettem is, hisz elég egyértelműen meglátszott, hogy semmi baja. Azon kívül, hogy minimális sminket viselt, az öltözéke pedig elég hétköznapinak tűnt, nem volt jele annak, hogy éppen meghalni készülne, de még csak egy sima náthát sem tudtam kinézni belőle. - Szerencsére számító kurva nem lehetek. -Lazán vontam egyet a vállamon, közben magam elé húzva a bögrét, majd megfogva a kancsót, öntöttem belőle a kávéból. Nem tudta kimosdatni magát abból, amit róla gondoltam; az élete szinte álomszerűen alakult, már a többi lányéhoz képest, a gyomromat furcsa idegesség markolászta, miközben tekintetem bejárta arcának minden szegletét. Tudtam, hogy hazudik, és a legőrjítőbb az volt, hogy ő is tudta, hogy tudom. Mégsem tehettem ellene semmit; és tudni akartam, hogy kinek a műve. Előredőltem, ujjaim a bögre fülébe kapaszkodtak, de szinte meg sem rezzentem, csak egy negédes, ördögi vigyort villantottam felé.- Azon tűnődtem, kinek ér el a keze odáig, hogy téged betegszabadságra küldjön. - Tejet öntöttem a kávéba, közben mélázva felsóhajtottam, mintha olyan kellemes gondolatok járnának a fejemben. Kurvára nem voltam jó kedvemben, a bizonytalanság csak rontott a helyzeten.- Dimitriy az egyik, de mint tudjuk, őt kilökték a sakktábláról. Pedig mennyivel egyszerűbb volt, míg az ő gondja voltál. Neked nem hiányoznak azok az idők? -Kezdtem hangos gondolkodásba, a mondat végére megvillantva egy könyörtelen mosolyt, bár ettől függetlenül még nem mondtam le arról, hogy a barátom valahogy mégis megtalálta a kiskaput a kedvenc játékszeréhez. Az pedig még inkább feldühített volna. - Ettől függetlenül... - Ekkor már belekortyoltam a kávéba, a forró ital pedig jólesően csúszott végig a torkomon. - Vajon ki tudná meg, ha intéznék neked valami kis munkát? Szinte zsebpénzért. Már nem neked, hanem magamnak. - Továbbra is hangosan gondolkodtam, de lerítt az arcomról, hogy akár még komolyan is gondolhatom. Nem féltem, és ugyan nem tudom, kihez fészkelte így be magát, de nem fogom megkönnyíteni az életét.
piece by piece uncovering dishonesty never been truth in anything I've ever known
Még mindig rohadtul furcsa volt ez az egész, hogy semmi nem változott, és közben mintha minden megváltozott volna. Ugyanaz a lakás, ugyanazok a szabályok, ugyanaz az élet, viszont minden eddigi megszokás ellenére egyedül voltam, ráadásul nagyon úgy tűnt, hogy ez így is marad. Egy darabig legalábbis biztosan. Nem tudtam, mit higgyek, mit hihetek, mi az, ami már túl sok reménynek, túl nagy beleélésnek számítana és mi az, ami még pont elég. Idegennek éreztem a lakást és magamat is benne, minden üres volt és csendes, még a fejemben is, pedig más esetben ilyenkor már azon dolgoztam volna, hogy mentálisan felkészítsem magam az estére, bármit tartogasson is. Amikor Ivan legutóbb magával vitt, ráadásul úgy, hogy a programot is át kellett szerveznie, nem gondoltam volna, hogy ez lesz belőle. Azt sem, hogy végül hová, kihez vitt, és azt sem, hogy utána nem nagyon megyek sehova. Az indok persze a szokásos volt: betegeskedés. Mindig, mindenre ez volt a kifogás; ha büntetésből túlságosan megvertek és nem tudtál mutatkozni vagy mozdulni, ha egy kuncsaft emelt rád kezet ugyanilyen eredménnyel, ha bajban voltál, ha teherbe estél, ha meghaltál. Dimitriy is alkalmazta ezt, amikor épp ki akart sajátítani, de ez most teljesen más volt, és nem csak azért, mert semmi bajom nem volt és mégis egyedül voltam. A konyhába sétáltam, bekapcsoltam a kávéfőzőt, majd tenyereimmel a pultra támaszkodva vártam, hogy működésbe lépjen. Elmerültem a gondolataimban, a szemeimet ugyan nem hunytam le, de az elmém már nem a konyhában járt, hanem egy hotelszobában. Szinte még éreztem magamon Vladimir érintését, még hallottam a hangját, még láttam a szemeit, amelyek mintha csak akkor engedtek volna utat a tűznek, amikor ránk volt zárva a szoba ajtaja. Nem hittem, hogy valaha is ki fogok igazodni rajta, de a jelenlegi helyzet azt mutatta, hogy nem ítéltem meg mindent rosszul. Az ajtó nyitódásának hangjára összerezzentem. Ugyanazok a szabályok, ugye. Ellöktem magam a pulttól, hogy kijjebb sétáljak, így megpillantva az érkezőt; egy részem szánalmas módon Vladimirt remélte, egy másik pedig rettegett attól, hogy Dimitriy sétál éppen felém. Épp csak az nem jutott eszembe, aki érkezett: Ivan. Összeszorítottam az állkapcsomat, a fogaim között szűrtem a levegőt, és nem csak azért, mert úgy járt-kelt itt, mint egy kiskirály - amihez mondjuk hivatalosan minden joga meg is volt -, hanem azért is, mert a tekintetéből, amivel végigmért, mindent kiolvastam, nem is beszélve a gúnyos szavairól. Ugyan magamhoz képest kényelmesebb ruhákat viseltem, lerítt az arcáról, hogy egyetlen másodpercig sem vette komolyan, hogy beteg vagyok. – Nem félsz tőle, hogy elkapod? – vontam fel a szemöldököm, a mosolyom mentes volt minden kedvességtől. A szemeimet forgattam a parancsra, de elengedtem a fülem mellett a hozzáfűzött gúnyos megjegyzést. Megtehettem volna, hogy elküldöm a picsába és felvilágosítom, hogy nem pincérnősködésért kapom a fizetésem, de ezzel két bökkenő is volt, amire még én is lecsaptam volna a helyében: nem kaptam fizetést és most épp neki sem hoztam pénzt a konyhára. Elővettem két bögrét, majd az egyiket elé helyeztem a kávéfőző alól kivett kancsóval együtt. – Szolgáld ki magad – tettem hozzá, mielőtt letettem volna magam vele szemben. Felesleges lett volna úgy tenni, mintha akár csak a lehetősége is fennállt volna annak, hogy el fog innen menni, ezért hát elfogadtam, amit el kellett fogadni. Azt viszont leshette, hogy hozok majd neki cukrot meg tejet, mint egy titkárnő; ha már úgyis otthon érezte magát, megszavaztam neki, hogy majd kiszolgálja magát, ha kell. – Minek köszönhetem ezt a megtisztelő látogatás? – villantottam rá egy újabb örömtelen mosolyt. – Még a végén azt fogom hinni, hogy hiányoztam, pedig nem láttál olyan régen. – A szavaim nem kevésbé voltak gúnyosak, és miközben magamnak is töltöttem a kávéból, ráfüggesztettem a tekintetem.
Kiskép : Rendeltetésem : - play by : oliver jackson-cohen Posztok száma : 10 User neve : benibigyó Csoport : halandó Pontgyűjtő : 7 Lakhely : st. hanshaugen Foglalkozás : gangster Előtörténet : Bless me, Father, for I have sinned Keresem : Having something forbidden is exciting, don't you agree? Kor : 39
Ivan Mikhailovich Smirnov —
Elküldésének ideje — Szomb. Feb. 05, 2022 6:46 am
Sienna & Ivan
Úgy léptem be a lakás ajtaján, mintha én magam is itt laknék, de amúgy sem tudtam a jelenlétemmel túl nagy meglepetést okozni Sienna-nak. Hozzászokott ő már ahhoz, hogy jövök vagy éppen megyek, a hangulatom pedig éppen attól függött, hogy mennyire volt dacos kedvében; bár kétség sem fért ahhoz, hogy Dimitriy elég jól leszoktatta a dacoskodásról vagy éppen a visszabeszélésről, gondolom a lehető legradikálisabb eszközökkel téve mindezt, de sokáig úgy tűnt, hogy Sienna amúgy is az ő gondja, nem pedig az enyém. Nem mintha egyetértettem volna azzal a furcsa és beteges függőséggel, amivel kezelte a lány körüli teendőket, mert ezerszer különb nőket is találhatott volna. Mondjuk akkor még egyikünk se gondolta, milyen fordulatokat vehet ez az egész ügy; őt eltiltották a lánytól, így pedig át kellett vennem a lány ügyletei feletti irányítást. Nézhettem volna a jó oldalát is, mert az ügyfelek egyik kedvence ismét újult erővel koncentrálhatott volna a munkájára, mégis behúzatták velem a kéziféket. És kibaszottul gyűlöltem, ha beleszóltak a munkámba és az üzleti ügyeimbe. Az indoklás pedig annyira átlátszó és annyira közhelyes, hogy szinte felfordult tőle a gyomrom; Sienna betegeskedik. Átláttam rajta, csak azt nem tudtam, ki adta hozzá a hátszelet. Ha nem ismertem volna a részleteket, Dimitriy-re tippeltem volna, de ő még nem tartott azon a szinten, hogy szembeszegüljön az apja akaratával. Talán mindegy is volt; bárki is intézte el neki, bárki is adta ki a háttérben az utasítást, a lány lényegében nem tudta ellátni a munkáját, nem látogathatták ügyfelek... így meg mi értelme volt a létezésének? - Hogy van a kis beteg? - Gunyoros hanggal sétáltam be a konyhába, az egyik kezemet a zsebembe süllyesztve, közben a falon lévő órára pillantva. Alig múlt délelőtt tíz óra, az pedig, ahogy végigmértem az alakját, sok mindenről árulkodott, csak arról nem, hogy éppen halálos beteg.- Ha már úgyis ott vagy, tölts egy kávét. - Intettem, közben letéve magam az egyik székre, és hátradőlve figyeltem az alakját.- Már ha telik rá az energiádból. - Emeltem fel aztán a kezem, de sütött belőlem a maró gúny; nem tudom, kinek a kedvéért kellett ezt a játékot játszani, de hogy ha ő beteg volt, én minimum az angol királynő.
2023. május 1-jén az óriások vezére összehívta tanácsát, amelyre a nornát is meghívta, aki segített neki az istenekkel szemben. Kezdetben úgy tűnt, ez alkalommal sem történik majd semmi különös, ám amikor Hildr távozásra készült, fültanújává vált két óriás sutyorgásának, s a hallottaktól égtelen harag támadt a norna szívében. A szavak arról szóltak: Thrym azt tervezi miképpen szabadulhat meg Hildr-től, mivel a norna követeléseit nem kívánja a nagyhatalmú óriás teljesíteni, akkor sem, ha az átokkal legyőzik és feledésbe taszítják az isteneket. Hildr elnyomta abban a pillanatban dühét, s ahelyett, hogy szembesítette volna Thrym-et rossz döntésével, a norna úgy határozott, megbosszulja, amiért megpróbálták kijátszani. De nem kapkodott el semmit sem, és mindent gondosan előkészített.
Jelenleg 54 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 54 vendég :: 1 Bot és A legtöbb felhasználó (386 fő) Szer. Okt. 16, 2024 2:56 pm-kor volt itt.