Kiskép : Rendeltetésem : I'm HIS Wife play by : Jennifer Lawrence Posztok száma : 1082 User neve : Maze Csoport : Halandó Pontgyűjtő : 1070 Lakhely : Frogner Foglalkozás : Építész Előtörténet : My Fairytale Keresem : "Every Beauty needs her Beast, to protect her
from everything but Him." Kor : 37
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Szomb. Jan. 29, 2022 9:27 pm
Mr and Mrs
Nem igazán tudtam volna megmondani, hogy vajon mi lesz a végkimenetele ennek a beszélgetésnek, mert arra is láttam bőven esélyt, hogy elküld a fenébe és arra is, hogy belemegy. Már csak amiatt is, mert miattam aztán végképp nem lehetett panasza. Tényleg jó kislány voltam, akárhányszor kellett megjelennem vele, játszottam a jó feleséget, aki tudja, hogy hol a helye meg ilyesmi. Bár már az, hogy kérdezősködni kezdett, azzal kecsegtetett, hogy végül majd talán belemegy ebbe az egészbe, de tekintve, hogy Róla van szó és, ahogy az egészhez viszonyult, már én magam sem tudtam, hogy valóban jó ötlet-e ez. Mi van, ha szándékosan beéget? -Igen. Pontosan arról fog szólni.- sóhajtom fáradtan, majd tovább hallgatom a maffiózós elméletetét, ami végtére is, annyira nem is tűnik hülyeségnek, ahogy vázolja, hiszen a nők akaratlanul is buknak a rossz fiúkra. Mindjárt itt is vagyok élő példának én. -Főleg, ha olyan Christian Grey-es stílusban nyomod majd. Az iszonyú szexi lesz ezeknek a hülye libáknak.- sóhajtom szemet forgatva, mert az a sztori engem konkrétan idegesített, bár leginkább amiatt, hogy az a pasi egyáltalán mit láthatott abban a béna nőben. De ez most nem számít, mert Dimitriy nem Mr. Grey és én rohadtul nem vagyok Anasztázia. Viszont szükségem van Rá, hogy kisegítsen és ne hagyjon most szarban. Valamiért remélem is, hogy vagyunk azért olyan viszonyban, hogy ilyesmit ne tegyen meg velem, de végül úgy döntök, hogy ha kell, bevetem a nehéz tüzérséget is. Vagyis bevetném, ha nem döntene úgy, hogy odasétál elém, amivel őszintén elbátortalanít. Nem tudom, hogy mire számítsak vagy, hogy mivel fog most előállni, mit kér majd cserébe ezért, de úgy teszek, mint aki készen áll rá. Pedig, rohadtul nem állok rá készen. A repertoár, amit el tudok képzelni róla, hogy mi mindennel állhat elő, szinte végtelen. Valószínűleg látszik is rajtam, hogy a legrosszabbra is felkészülök, mégis rezzenéstelen arccal bámulok fel rá, miközben várom, hogy mit fog majd a képembe vágni, de amikor megszólal, akaratlanul is elmosolyodok. -Persze, hogy így is szexi vagy, a fenébe is.- sóhajtom megkönnyebbülten, kezeim hozzá hasonlóan a csípőmre vágom és úgy lesek fel rá mosolyogva. Hát, hogy a francba ne lenne szexi így is? Fenét se érdekli, hogy báli ruhában jelenik-e meg vagy sem. -És azt is el tudod játszani, hogy odáig vagy értem vagy az már nehezedre esne?- biccentem kissé oldalra a fejem, de mosolyogva, kissé talán incselkedve is teszem fel a kérdést most, hogy már hajlandóságot látok benne arra, hogy ebbe belemenken és talán, egy kicsit azért is merészelem ezt, mert emlékszek még arra, hogy miként viselkedett a múltkori estén. Elvégre, a részeg ember igazat mond, nem? -Szóval, akkor eljössz? Megteszed ezt nekem?- kérdezem végül halkan, súgva csak a szavakat, mintha attól félnék, hogy majd valaki meghallja és emiatt meggondolja magát. Arról azonban valószínűleg fogalma sincs, hogy mennyire hálás vagyok neki és leszek is, ha ezt most tényleg végig csinálja, pusztán csak amiatt, mert ezt kértem tőle.
Kiskép : Rendeltetésem : - play by : tom hardy Posztok száma : 1091 User neve : dimitriy Csoport : halandó Pontgyűjtő : 1082 Lakhely : frogner Foglalkozás : gangster Előtörténet : i didn't choose the thug life the thug life chose me Keresem : find arms that will hold you
at your weakest, eyes that will see you
at your ugliest,
and a heart that will love you
at your worst.
then you have found true love Kor : 45
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Szomb. Jan. 29, 2022 8:39 pm
Iris Gustafsson felhasználónak tetszik ez a poszt.
Más körülmények között valószínűleg zsigerből elutasítottam volna az egészet, amivel éppen előrukkolt. Míg benne megvolt a képesség, hogy megjátssza magát, én ezt soha nem gyakoroltam. Vajon miért? Alapból nem tudtam jó pofát vágni ahhoz, ami kicsit sem tetszett, és ez az egész most a top egyes helyre csúszott. Még hogy én... osztálytalálkozóra. Hát itt tényleg mindenkinek elmentek otthonról? Azon kezdtem gondolkodni, vajon mikor növesztett tököt ahhoz, hogy egyáltalán ilyesmire akarjon kérni. Tudtam én, hogy megiszom még a levét annak a múltkori lazább estének, mikor egy emberibb oldalamat mutattam neki. De elég gyorsan kialudtam minden érzést magamból. - Aha - biccentettem, magamban ismételgetve a három jelzőt, amit az imént felsorolt. Normális, rendes, szerető férj. Ezek közül egyik sem voltam, maximum a szeretővel tudtam volna azonosulni, de ha jól sejtem, nem abban az értelemben, amiben ő jelenleg szerette volna. És én még azt hittem, hogy nem ad nekem több leckét. Faszt nem. Az utolsó pillanatig reménykedtem abban, hogy mindjárt közli, csak viccelt. De csak nem akart eljönni az a bizonyos pillanat. Leginkább akkor vált egyértelművé a helyzet komolysága, mikor kérlelni kezdett, márpedig ezt egy sima hecc kedvéért ezer százalék, hogy nem tette volna meg. - Ti, nők - forgattam meg a szemeimet, a hangomban pedig érezhette, hogy annyi kedvem volt ehhez az egészhez, mint egy fejbelövéshez. Talán még ahhoz is jobban, mert ott legalább tudtam, hogy mire számíthatok. - Arról fog szólni az egész, hogy melyikőtök lett sikeresebb az életben? - kérdeztem aztán, mert nagyjából volt egy olyan sejtésem, hogy az ilyen alkalmakkor a nők megpróbálták túllicitálni egymást. Furcsa illúziója volt ez a boldogságnak, de nekem aztán nyolc. - Mit szólnának szegény barátnőid, ha tudnák, hogy egy maffiózó felesége vagy... - gondolkodtam el egy pillanatra, tekintetemmel a mennyezet egy pontját fürkészve, majd lassan visszataláltam hozzá. - Bár szerintem ez még be is indítaná őket, nem? Elvégre ez tök szexi - vigyorodtam el pimaszul. Volt egy olyan sejtésem, hogy nem fog eldicsekedni azzal, ki és mi is vagyok valójában. Nem passzolt az előre megírt szerephez, és volt egy olyan megérzésem, hogy ma este nemcsak én fogok szerepet játszani. Közelebb léptem hozzá, mikor elhangzott az a bizonyos kérdés, hogy mit kérnék cserébe. Tényleg nagyon rám lehetett szorulva, pedig Kirill sem tűnt rossz partinak ma estére, de tény, hogy közöttünk már megvolt az a bizonyos vibrálás és feszültség. Vagy kémia, ki minek akarta nevezni. Megálltam előtte, belenézve a szemeibe, mintha éppen valami nagyot készülnék mondani, bár le se tagadhattam volna, hogy egy ilyen kérdés után nyeregben érzem magam. - Hogy hadd ne kelljen kiöltöznöm - suttogtam aztán egy jó nagy hatásszünet után, bár tagadni sem tudtam volna, hogy a frászt akartam hozni rá. Lehettem volna szemtelen és előállhattam volna bármivel, akár a legbizarrabb fantáziámmal is, de mindegyik éppen azt ölte volna meg közöttünk, amit amúgy szerettem kettőnk kémiájában. - Szerintem így is tök szép vagyok - vontam aztán vállat, szándékosan használva ezeket a nevetségesen ható szavakat, végignézve magamon. Amúgy is szorította volna a még gyógyuló sebemet egy ing, ez a laza fekete póló és a mellé párosított bőrdzseki pedig tényleg jól állt.
Kiskép : Rendeltetésem : I'm HIS Wife play by : Jennifer Lawrence Posztok száma : 1082 User neve : Maze Csoport : Halandó Pontgyűjtő : 1070 Lakhely : Frogner Foglalkozás : Építész Előtörténet : My Fairytale Keresem : "Every Beauty needs her Beast, to protect her
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Szomb. Jan. 29, 2022 8:02 pm
Dimitriy V. Smolensky felhasználónak tetszik ez a poszt.
Mr and Mrs
Fogalmam sincs, miként vázoljam Dimitriynek, hogy mit is szeretnék tőle és ezen az sem segít, hogy látszólag nagyon benne van valami haditervben vagy fogalmam sincs miben, ráadásul az első pár szavamra ő konkrétan közli, hogy szórakozzak jól. Kis híján mondjuk el is nevetem magam, mert ezek szerint Ő azt gondolja, hogy én épp engedélyt kérek vagy nem is tudom, hogy mi járhat a fejében. Pedig én...ma...oda...a férjemmel fogok elmenni. Nem érdekel, hogy mibe kerül vagy, hogy mit kell cserébe ígérnem, de velem fog jönni. Annyit áradoztam már róla, hogy ezek után képtelenség lenne, hogy nélküle jelenjek meg ott. Mit mondanék? Bocs, de épp külföldön tartózkodik egy munka miatt? Iszonyúan átlátszó lenne. Kerülöm a pillantását, nem is igazán akarom látni, hogy mit szól majd ahhoz, amikor vázolom, hogy mit szeretnék, de az orvos említésére azért mégis felé fordítom a tekintetem. Értem én. Nem akar hinni a fülének, meg igazából én sem gondoltam volna, hogy valaha ilyesmi kéréssel fordulok felé, de nincs más választásom. Már, csak azt remélhetem, hogy nem most akar majd velem aljaskodni, bár az első reakciója nem ezt sugallja. Bevetem végül az aduászomat, hogy majd Kirillt fogom elvinni, ha már úgyis állandóan a hátsómban kell lennie és Ő fogja eljátszani a férjem szerepét. Nem, mintha nem felelne meg, mert Kirill is képes lenne szerintem arra, hogy egy estét végig mosolyogjon, de azért mégis csak jobb lenne, ha Dimitriy jönne velem. Valahogy...azt érezném helyesnek. Meglepő módon ő sem azon kezd agyalni, hogy az emberére hárítsa a dolgot, inkább afelől érdeklődik, hogy mit is szeretnék pontosan. Magam sem tudom. Egy tökéletes férjet? Konkrétan majd, hogy nem ugyanezen szavakat fogalmazza meg, ahogy visszakérdez, így én végül felvont szemöldökkel pár pillanatig látványosan elgondolkozok, majd erőteljesen kieresztem ajkaim közül a levegőt, mint egy ló és szét tárom karjaimat. -Konkrétan igen. Szeretném, ha eljátszanád, hogy a normális, rendes, szerető férjem vagy. Nagyjából ezt adtam elő a messengeren...- makogom halkan, de csak a legvégén merem rávezetni aggódó pillantásom, mert kétlem, hogy ez a szerep annyira testhezálló lenne számára, amikor az esetek nagy részében inkább gúnyos, mint kedves. A francba. Ez egy rossz ötlet volt, már most leesett. -Kérlek, Dimitriy.- sóhajtom végül, majd tovább merészkedek, pedig tudom, hogy hibát követek el. Nem kellene Vele üzletelnem vagy úgy általában bármit is ígérni cserébe, de muszáj. Ez már becsületbeli ügy. -Soha, nem kértem tőled semmit és mindig igyekeztem jó feleségként megjelenni veled. Csak ennyit szeretnék cserébe, hogy legyél ma este a férjem, aki talán, még szereti is a nejét. - motyogom halkan, legfőképp az utolsó pár szót, mert azt már végképp nehezemre esik kimondani, mert olyat végképp nehezen tudnék elképzelni, hogy Dimitriynek egyáltalán fogalma legyen arról, hogy milyen, amikor valakit őszintén szeret. Mondjuk, erről én se tudok sokat, de azért elképzeléseim vannak. -Mit kérsz cserébe? - bököm ki végül, bár azért titkon reménykedek benne, hogy nem fog előállni valami baromsággal vagy valami megalázó dologgal, mert akkor tuti, hogy most azonnal felképelem.
Kiskép : Rendeltetésem : - play by : tom hardy Posztok száma : 1091 User neve : dimitriy Csoport : halandó Pontgyűjtő : 1082 Lakhely : frogner Foglalkozás : gangster Előtörténet : i didn't choose the thug life the thug life chose me Keresem : find arms that will hold you
at your weakest, eyes that will see you
at your ugliest,
and a heart that will love you
at your worst.
then you have found true love Kor : 45
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Szomb. Jan. 29, 2022 7:36 pm
Iris Gustafsson felhasználónak tetszik ez a poszt.
Már akkor hallottam a lépteket, mikor még csak a lépcsőn jött lefelé, és ez amúgy sem volt túl szokatlan. Nem várhattam el tőle, hogy egész nap a szobája sarkában ücsörögjön, volt egy saját kis dolgozószobája, azt csinált, amit akart. Én éppen annyira erőltettem kettőnk között a kommunikációt, mint ő, de legalább nem terelte el a figyelmemet semmi fontosról. Akadt tennivalóm bőven a múltkori félresikerült este után, ezért sakkoztam ismét egy térkép fölött, közben elkortyolgatva egy gyenge minőségű vodkát. A megnyugvásom nagyjából addig tartott, míg meg nem hallottam a kopogást, tekintetemmel szinte rögtön az ajtó felé fordulva. Nem várt invitálást, a kopogást követően rögtön be is lépett, én pedig meg is előlegeztem egy nagy sóhajt, mert nem számítottam semmi jóra. Mindig így kezdődött, és már készültem megkérdezni, ezúttal kitől hallott és mit, de inkább hagytam, hadd avasson be ő az éppen aktuális bűnömbe. A várakozásaim azonban nem igazolódtak be, nem kezdett el hisztizni, helyette a szoba különböző pontjait pásztázta, csak hogy rám ne kelljen néznie. Ez nyilván nem nekem szólt, inkább a saját zavarának, mert nem volt kérdés, hogy elég nagy kínban van. - Csodásan hangzik - biccentettem, visszafordulva az asztalom felé, tovább bűvölve néhány papírlapot. - Jó szórakozást - tettem még hozzá, mert jelenleg nem igazán állt össze, hogy miért is vágtatott be ide közölni velem, hogy osztálytalálkozója lesz. Eddig soha nem zavartatta magát, mikor elment valahová, főleg nem jött oda hozzám, hogy ilyesmikről beszélgessen velem, ez pedig viszont is így volt. Én sem számoltam be neki, hogy mikor hová mentem. A folytatást hallva rásandítottam, ekkor már észlelve, hogy felhagyott a helyiség fürkészésével és hajlandó volt rám nézni, de bár ne tette volna. Először nem is igazán akartam elhinni, hogy elhangzott az a bizonyos kérdés, főleg nem azt, hogy komolyan is gondolta. Amúgy mit csináltak az emberek egy osztálytalálkozón? Az nem arról szól, hogy kinek nőtt hosszabbra a farka az elmúlt években? De az is lehet, hogy csak képzelődtem. - A Doktor mondta, hogy ne igyak a fájdalomcsillapítóra, de nem hittem el, hogy így beüthet a cucc - köszörültem meg a torkomat, majd nyeltem egyet, kiegyenesedtem, és szembefordultam fele. Amúgy is ő lepődött volna meg a legjobban, ha nem veszem elő ismét a jól megszokott formámat. Talán csalódott is volna bennem. Nem is fűztem hozzá többet egy darabig, de amikor összefonta a karjait a mellkasa előtt, és előhozakodott az ötletével Kirillt illetően, én is leutánoztam őt, és szintén összekulcsoltam a karjaimat magam előtt. Tudtam, hogy mire megy ki a játék, láttam a szemében a felhívást erre a keringőre. - Pontosan mit is várnál tőlem? - vontam fel kérdőn a szemöldökömet. - Játsszam el a barátnőid előtt az álomférjet, vagy mi? - kérdeztem, ekkor már csípőre csúsztatva mindkét kezem. Eddig mindig én rángattam magam után mindenhová, elvárva, hogy előadja a boldog feleség szerepét, de soha nem gondoltam volna, hogy egyszer ez a dolog fordítva is elsülhet.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Szomb. Jan. 29, 2022 6:34 pm
Dimitriy V. Smolensky felhasználónak tetszik ez a poszt.
Mr and Mrs
Nem bírom tovább. Körülbelül hárman írtak már rám, mióta ez a hülye osztálytalálkozó szóba jött, hogy arról faggassanak, mire vittem az életben, van-e már férjem, gyerekem, házam meg fene tudja mim. Egyre inkább érzem úgy, mintha a testem bekerült volna egy présgépbe, amit szép lassan teker valaki, hogy egyre szorosabb és szorosabb legyen, míg végül szét nem robbanok. Ma már azzal traktálnak, hogy megyek-e majd, mert meg akarják ismerni a férjemet meg úgy általában kíváncsiak rám, hiszen évek óta nem tartjuk a kapcsolatot, pedig anno nagyon jó barátnők voltunk. Én pedig meséltem a férjemről, aki szintén építészmérnök, akivel az egyetemen jöttünk össze...szerelem volt az első látásra meg hasonló baromságok. Nem is értem, mi a francnak kezdtem bele ebbe a baromságba. Mintha előttük mindenképpen bizonyítanom kellene valamit, pedig végtére is, totál idegenek számomra most már. Ettől függetlenül elindulok Dimitriy dolgozószobája felé és egy rövid kopogás után be is nyitok. Pedig, rohadtul nem akartam megkérni erre vagy ne adj' Isten, könyörögni is akar, pedig muszáj lesz, mert el kell mennem arra a rohadt osztálytalálkozóra és meg kell mutatnom, hogy nekem bizony van férjem, aki nem is akármilyen. Mármint, tényleg nem akármilyen, ha nem vesszük figyelembe, hogy néha igazi farok tud lenni, hiszen iszonyúan jóképű és gazdag -gondolom-, hatalom is van a kezében meg mit tudom én. Nem is értem, mi a fenét keresek a dolgozószobájában. Köszörülöm is a torkom zavaromban, miközben megpróbálom értelmesen megfogalmazni, hogy mit akarok, de végül sikeresen összeszedem magam. -Asszem nem említettem, mert nem is akartam elmenni, de ma este lesz az osztálytalálkozóm.- közlöm végül szárazon, mintha csak a híreket olvasnám fel, miközben a szoba különböző pontjait veszem szemügyre. -Viszont mégis csak jó lenne elmenni rá, szóval...- makogok tovább, végül sóhajtok egy hatalmasat és rászegezem a pillantásom. Tudom, hogy hülyeség az egész de, ha már én meg tudok jelenni vele mindenféle hülye partykon, ahol vén szatírok mászhatnak rám, hát nehogy már ő ne tudja ezt megtenni értem. -Elkísérnél?- kérdezem végül félve, de aztán belém bújik a kisördög és megpróbálok valami pszichológiai trükköt bevetni, amikor megemlítem a B verziót. -Vagy vigyem inkább Kirillt magammal?- fűzöm össze karijaimat magam előtt egy kihívó pillantás kíséretében, úgy meredek a férjemre, aki őszintén remélem, hogy ma estére tényleg képes lesz a férjem lenni.
2023. május 1-jén az óriások vezére összehívta tanácsát, amelyre a nornát is meghívta, aki segített neki az istenekkel szemben. Kezdetben úgy tűnt, ez alkalommal sem történik majd semmi különös, ám amikor Hildr távozásra készült, fültanújává vált két óriás sutyorgásának, s a hallottaktól égtelen harag támadt a norna szívében. A szavak arról szóltak: Thrym azt tervezi miképpen szabadulhat meg Hildr-től, mivel a norna követeléseit nem kívánja a nagyhatalmú óriás teljesíteni, akkor sem, ha az átokkal legyőzik és feledésbe taszítják az isteneket. Hildr elnyomta abban a pillanatban dühét, s ahelyett, hogy szembesítette volna Thrym-et rossz döntésével, a norna úgy határozott, megbosszulja, amiért megpróbálták kijátszani. De nem kapkodott el semmit sem, és mindent gondosan előkészített.
Jelenleg 73 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 73 vendég :: 1 Bot és A legtöbb felhasználó (386 fő) Szer. Okt. 16, 2024 2:56 pm-kor volt itt.