M E T A N O I A
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Iris & Dimitriy - Please, be My husband
 :: Valhalla csarnokai ;;
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
2 posters

Iris Gustafsson
Kiskép :
Iris & Dimitriy - Please, be My husband  - Page 4 Iris
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :
"Every Beauty needs her Beast, to protect her
Iris & Dimitriy - Please, be My husband  - Page 4 86e7ef57c9d3033624845559c57b497cccca1bbb

Iris & Dimitriy - Please, be My husband  - Page 4 AdLAF4Y
from everything but Him."
Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Kedd Feb. 01, 2022 6:06 pm

Dimitriy V. Smolensky felhasználónak tetszik ez a poszt.

Mr and Mrs

Nem igazán fűlött volna rá a fogam, hogy kipróbáljak mindenkit, akivel Lynette valaha is lefeküdt, mert nem igazán vagyok az az egyik ágyból másikba mászós típus és a tudat, hogy ő már mindegyiket kipróbálta, kicsit zavarna. Mintha tényleg mindig, csak második lehetnék Lynette után, bár a fenébe is már, tényleg nem kellene érdekeljen sem az ő, sem a többi ember véleménye, ahogy Dimitriy is mondta. Még a végén életre szóló tanácsokat kapok valakitől, aki amúgy zokszó nélkül lelő bárkit. Lehet, hogy azért ilyen kiegyensúlyozott?
Az viszont nem tetszik, hogy ebbe ilyen könnyedén belemenne, bár nem is tudom, hogy mit akarnék igazán, mert az se tetszene, ha meg akarná szabni, hogy mit tegyek és kivel. Vele kapcsolatban, valahogy soha semmiben nem lehetek biztos, még a vele kapcsolatos gondolataimban sem.
Valószínűleg, ezért is ajánlom fel végül, hogy kezdjünk magunkkal valamit, mielőtt még olyat mondok vagy csinálok, amit nem kellene. Alapból nehéz visszafognom magam, hogy ne szegjem meg a saját szavaimat és invitáljam be a szobámba és ezen nem segít ez a mostani helyzet sem, ahogy édesen ácsorgunk kettecskén a pultnál. Örülök is, hogy beleegyezik, hogy elindulunk valami felfedező sétára, de pillanatokkal később azért emlékeztet rá, hogy kivel is van valójában dolgom. És örülök neki, mert ezt a pimaszságot is kedvelem benne, mint ahogy az sincs ellenemre, hogy újra és újra érezteti velem, hogy csak egy szavamba kerülne, hogy együtt töltsünk egy őrjítő éjszakát. És egyre nehezebb ellenállnom a kísértésnek, de azért tartom magam. A megjegyzésén is jót nevetek.-Ezzel most elárultad magad.-jegyzem meg szemtelenül, bár könnyen vagyok most vagány ennyi ember közt, otthon azért, már nem pimaszkodnék így, mert félő lenne, hogy tenne felém valami mozdulatot, amire aztán én is reagálnék, aztán Ő is, aztán azon kapnám magam, hogy már nincs rajtam ruha. -Gondolod, hogy nem adnám a tudtodra, ha kettesben akarnék lenni Veled?- biccentem kissé oldalra a fejem továbbra is azzal a pimaszsággal és, már csak azért is igyekszem olyan irányba haladni -hacsak nem terelget másfelé- amerre lézeng pár ember. Nem, mintha nem lenne kecsegtető újfent a gondolat, hogy valahol engedjek végre a vágynak és Dimitriynek, de valahogy az is elég jó érzés, hogy tudom, vágyik rám én meg húzom az agyát. Titkon, talán arra is kíváncsi vagyok, hogy meddig képes visszafogni magát. Mikor jön el az a pillanat, amikor majd az a vágy csillan majd a szemében, ami annyira tetszett legutóbb is, mintha én lennék az egyetlen nő a világon és, ami előhozná belőlem is ugyanazt a vágyat elfojtva a józan eszemet. Bár, a múltkor alapból más helyzet volt. Épp rám mászott egy szemétláda, aztán meg még úgy is éreztem magam Miatta, mintha én lennék a hibás. Persze, hogy nem akartam megadni magam ennek a köztünk feszülő akárminek, pedig a szavaira tisztán emlékszem, hogy Ő velem akarja. Nem Irinával, nem mással. Akkor legalábbis így volt. -Tábcolhatnánk is.- vetem fel végül, mielőtt még túlságosan elmerülnék a sok hülyeségben, ami a fejemben zakatol, na nem, mintha javítana ezen az, ha együtt mozognánk valami béna retro zenére, ami gimis koromban menő volt.

Sometimes i wonder if love is worth fighting for. Then I look at You.
I'm ready for war.

Vissza az elejére Go down
Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Iris & Dimitriy - Please, be My husband  - Page 4 BlackHomelyFairybluebird-size_restricted
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
i didn't choose the thug life
the thug life chose me

Keresem :
find arms that will hold you
at your weakest,Iris & Dimitriy - Please, be My husband  - Page 4 QcERZVh
eyes that will see you
at your ugliest,
Iris & Dimitriy - Please, be My husband  - Page 4 A1644f5721e881aea878a1021b001c41db29c4db
and a heart that will love you
at your worst.
Iris & Dimitriy - Please, be My husband  - Page 4 A62177ac1ae48d2b1a673a4e893083245ae49549
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Kedd Feb. 01, 2022 4:33 pm

Iris Gustafsson felhasználónak tetszik ez a poszt.

Lazán rántottam egyet a vállamon, mikor arról beszélt, milyen is lett volna, ha Colint tényleg nyálasnak álmodja meg. Amúgy sem tudtam, hogyan is kellene viszonyulnom ehhez a dologhoz, bár a szavai nyomán nem is kellett volna annyira túlgondolnom. Kitalált egy fickót, aki akár én is lehettem volna, de abban azért talán kimondatlanul is egyetértettünk, hogy mindkettőnk élete unalmasabb lenne, ha nem Dimitriy lennék. Az pedig, hogy szinte biztos voltam Colin valódiságában, vagy abban, hogy egy élő fickóról mintázta, betudható volt annak, hogy semmit nem tudtam a szerelmi életéről, vagy arról, hogy milyen férfiakhoz vonzódott. És mivel nem voltam hülye, nem is szándékoztam rákérdezni, mert elég kevés közöm volt hozzá és az ízléséhez. Nem mintha jelenleg bármi értelme lett volna ebben mérni bármit. Az én esetemet sem Ő testesítette meg, ezt nem egyszer ki is tárgyaltuk, mégis minden alkalommal úgy hatott rám a jelenléte, mintha... mindegy. Nem kellett többet jelentenie.
Próbáltam elvonatkoztatni a közelségétől, és attól, hogy mintha szerepet cserélt volna velem, ezúttal ő élvezte ki azt, amivel én szoktam húzni az agyát. Ártatlannak tűnő érintésekkel, amiket megkívánt egy szerep. Jó lett volna tudni, pontosan hol is ért véget a színjáték, és hol kezdődött a valóság. A kettőnk valósága. - Nem tudom, bár ha van szabad tíz éved, felőlem végigveheted őket - vigyorodtam el, mintha egy pillanatra is komolyan gondoltam volna. Elég hülye javaslat lett volna, elvégre nem kurvát akartam csinálni belőle, hanem előcsalogatni a talpraesettséget és a tökösséget, ehhez pedig több kellett annál, minthogy összefekszik minden útba eső ficsúrral. Arról nem is beszélve, hogy ugyan soha nem beszéltem róla, és soha nem másítottam meg a legelső megnyilvánulásomat erre vonatkozóan, de zavart volna, ha megteszi. Főleg azért, mert én viszont nem érinthettem meg csak úgy, nem kaphattam meg úgy és annyiszor, ahányszor kedvem lett volna hozzá, ez pedig kimondatlanul is frusztrált. Arról pedig csak elképzeléseim voltak, vajon milyen életet élnék mellette, ha az apám nem vezeti be azt a bizonyos tiltást. Az életvitelemből fakadóan nem bírtam ki nők nélkül csak úgy, soha nem is éltem cölibátusban, de most teljes egészében Irisra voltam utalva. És ezt néha minden zsigeremből utáltam, mert nem voltam hozzászokva, hogy valamire egyszerűen... rá kell szolgálnom, hogy megkapjam.
A gondolatokból és a gyilkos pillantásomból végül Iris rántott vissza, mikor elém lépett. - Felőlem körbenézhetünk - biccentettem, letéve a pultra az időközben kiürült poharat. Nem fűztem hozzá egyéb megjegyzést, pedig lett volna egy-két gondolatom, helyette inkább elrugaszkodtam a pulttól, majd tettem egy pár lépést előre, onnan sandítva hátra Iris irányába, majd mikor csatlakozott hozzám, felé fordultam. - Most mindenki mást akarsz kerülni, vagy csak simán kettesben akarsz lenni velem? Mert arra otthon is lett volna lehetőségünk - suttogtam szemtelen vigyorgással.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :
Iris & Dimitriy - Please, be My husband  - Page 4 86e7ef57c9d3033624845559c57b497cccca1bbb

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Kedd Feb. 01, 2022 3:39 pm

Mr and Mrs

Nem tudom, mivel sikerült kiérdemelnem Őt a mai estére, hogy egyáltalán velem tartott és, hogy még tényleg úgy is viselkedik, mintha valóban a férjem lenne. Leszámítva a stukkeres megjegyzésén, bár azon is csak jót mosolygok a fejemet csóválva. Nem tudom, mi lenne most velem, ha egyedül jöttem volna, mert iszonyú nagy erővel tölt el a tény, hogy itt van mellettem, hogy a gyengéd csókját, már ne is említsem. Egy pillanatra tényleg úgy érzem, mintha én volnék a szeme fénye és akármilyen színjáték része is ez az érzés, akkor is tetszik. Az Ő esetében pedig, aki egy maffia főnök, csak még szexibb az elképzelés, ha én lehetnék az a valaki az életében, aki fontos számára. Na, ilyenkor kell kihúznom a kezemet a biliből, bár már azt sem értem, hogy egyáltalán, hogy került oda. Dimitriyről van szó, könyörgöm.
Nem is baj, hogy a kitalált pasas felől érdeklődik, akiről őszintén elárulom neki, hogy nem létezik és ez -azt hiszem- eléggé meg is lepi, vagy legalábbis a szavai ezt sejtetik, bár a mondat második jót nevetek.- Nem értem, hogy mi bajod Colinnal. Egyáltalán nem is nyálas, mert akkor azt meséltem volna róla, hogy az Eiffel-torony tetején kérte meg a kezem és mindig sír a Titanicon.- nevetek továbbra is jóízűen, bár gyanítom, ha Dimitriynek ilyesmit adtam volna elő, amikor még úgy állt a helyzet, hogy nem a saját nevén mutatom majd be, közölte volna, hogy felejtsem el, jöjjek egyedül.
De, ha már exekről van szó, meg is mutatom neki az egyiket, közben derekába karolok és mellé bújok meg, ha már a férjem ácsorog mellettem, még pluszba megspékelem az egészet egy aranyos puszival. Legalább, egy kicsit kiélvezem most ezt az amúgy is nekem kedvező helyzetet, mert legalább saját magamnak be kell vallanom, mennyire jó érzés Őt megérinteni vagy szimplán, csak érezni a teste melegét.
Halkan kuncogok a tinimagazinos megjegyzésén, figyelem, ahogy szemügyre veszi azt a fatökűt, akit szintén lenyúlt előlem a drága barátnőm, majd a javaslatán újfent jót nevetek. -Már kezdtem azt hinni, hogy azt fogod javasolni, én is próbáljak fel mindenkit, aki neki valaha megvolt.- jegyzem meg pimaszul, valamiért szeretném azt hinni, hogy annak ellenére, hogy többször is a képembe vágta már, hogy azt csinálok, amit csak akarok és azzal, akivel akarok, valójában mégsem örülne ennek. Idióta vagyok talán -sőt, biztos-, de azt szeretném, ha csak magának akarna,mint ahogy én sem örülnék, ha más nővel hancúrozna. Kezd borzasztóan nevetséges lenni az, ahogy Dimitriy-hez viszonyulok.
Pár pillanatig aztán csendben bámészkodok, figyelem az arcokat és próbálom őket beazonosítani, miközben Ő is ugyanígy tesz. Idő közben kapcsolok, hogy még mindig a derekát karolom, de végül úgy döntök, hogy nem mozdulok mellőle, amíg nem jelzi, hogy neki kényelmetlen a dolog. Csendben felsandítok rá, ahogy levonja Lynette-ről a végső következtetést, de miközben Ő ezzel van elfoglalva, nekem még mindig csak azon jár az eszem, hogy miként fogjam vissza magam és álljak ellen a késztetésnek, hogy ajkaimmal végig barangoljak a nyakán egészen a szájáig. -Igen, tudom.- sóhajtom halkan, tekintetem végig is fut a termen, mintha az említettet keresném, majd elhúzódok picit a férjemtől és elé lépek inkább. Kezdek őrült nagy baromságokra gondolni a közelében. -Akarsz enni valamit? Vagy nézzünk körbe inkább?- kérdezem végül, mert nem akarok én egész este a pult mellett szobrozni, mint valami rossz alkesz, meg ha már itt vagyunk ezen a helyen, legalább körbe járhatnánk. Túl sokáig amúgy se akarok itt lenni, bár annyiból nem lenne rossz dolog még jó pár órát maradni, hogy addig ez a kevésbé tartózkodó Dimitriy lenne a társaságom, akit kedvemre taperolhatok és, akit a legtöbb nő olyan hosszan bámul, hogy kedvem lenne az összesnek kikaparni a szemét.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Iris & Dimitriy - Please, be My husband  - Page 4 BlackHomelyFairybluebird-size_restricted
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
Iris & Dimitriy - Please, be My husband  - Page 4 A1644f5721e881aea878a1021b001c41db29c4db
at your worst.
Iris & Dimitriy - Please, be My husband  - Page 4 A62177ac1ae48d2b1a673a4e893083245ae49549
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Kedd Feb. 01, 2022 7:18 am

Megpróbáltam azonosulni Iris érzelmeivel, a sérelmekkel, amiket kénytelen volt elszenvedni az itt jelenlévők egy része miatt, de alapból más temperamentummal rendelkeztem, más vér dolgozott az ereimben, és olyan emberek között nőttem fel, akik között egyértelmű volt, hogy ha gyenge vagy, meghalsz. Ez határozta meg az életem, és mindenki, aki közel állt hozzám, így élte a sajátját, szóval Iris minden szempontból új nézőpontokat hozott a világomba, mikor belépett a házamba. Az életembe. Hagyhattam volna, hogy őrlődjön, vagy hogy eltiporja az a másik, mert ma estére nem életvezetési tanácsokat osztani jöttem, mégis, ahogy belenéztem a szemeibe, egy belső hang azt hajtotta a fejemben, hogy életemben először igazán megtehetném, főleg ha a szóban forgó nő amúgy a feleségem. Még ha ennyi idő elteltével is furcsa volt ezt így kimondani. - Hát, elsőkörben a gyengédebb módszert javaslom. Már csak azért is, mert a Dimitriy módszerhez nincs nálam fegyver - vigyorodtam el pofátlanul, nyilván nem gondolva komolyan, de amíg nem hallotta más, úgy ítéltem, hogy nem kell elfojtanom teljesen saját magam.
A csók, amit a szájára hintettem, ösztönösen jött, engem talán éppen annyira lepett meg a mozdulat, mint őt, bár míg ő betudta annak, hogy ezt a szerepet vállaltam ma estére, én nem is igyekeztem megmagyarázni neki, hogy amúgy mindez tökéletes lehetőséget adott olyan mozzanatokra, amiket amúgy soha nem léptem volna meg. Így legalább egy álarc mögé bújva tehettem azt, amit talán más körülmények között soha nem tettem volna, és még csak eszébe sem juthatott, hogy ezt nem az előre megírt szerepek miatt csináltam. De így volt ez jól. Bár úgy tűnt, nemcsak én szolgálok ma este meglepetésekkel, mert amikor rákérdeztem a Colin nevű haverjára, még nem számítottam a válaszra, amit végül adott rá. Ismét eszembe jutott a sztori, amit körítésként a fickóról tálalt, és most, összevetve azzal, hogy ezt a szerepet amúgy úgy találta ki, hogy engem próbált egy másik környezetbe, hétköznapi emberként beilleszteni... - Hát ez érdekes - köszörültem meg végül a torkomat. - Pedig talán még fogadtam is volna abban, hogy valami nyálas exedről mintáztad - mondtam, de a hangomba ismét beköltözött a már jól ismert pimasz él. Vitatkozhattunk volna arról, mi számított nyálasnak, de Colin szerepe minden formájában a komfortzónámon kívül esett, és valószínűleg kurvára nem ilyen lenne közöttünk a hangulat, ha végül mégis úgy mutatott volna be a hülye barátnőjének.
Nem kerülte el a figyelmem, hogy miközben a férfiak gyűrűje felé kezdett mutogatni, átkarolta a derekam, ezáltal a teste kínosan közel került az enyémhez, a hajának illata egészen az orromig kúszott, erre pedig csak egy impotens férfi teste nem reagált volna. Túl közel merészkedett a tűzhöz, és habár a szavaival éppen valami nyápic senkiről mesélt, az én gondolataim már egészen máshol jártak, pedig jobb lett volna minél előbb gátat szabni az elfajuló fantáziaképeknek. Ő pedig nem segített azzal, hogy még inkább fokozta a testi kontaktust, és az államra csókolt. A lelki szemeim előtt egy olyan jelenet bontakozott ki, hogy jobbnak láttam megköszörülni a torkom, és újra belekortyolni a pohárba. - Úgy érzem magam, mintha előfizettem volna egy tini magazinra - szólaltam meg végül, szerencsére sikerült úgy beszélnem, hogy ne hallhassa a hangomon, mennyire nem tudok elvonatkoztatni a közelségétől. A fickó mindenesetre, akire éppen mutogatott, elég bénán festett, bár ki tudja, talán az elmúlt évek nyúzták meg ennyire. - Szóval a te Lynette barátnőd mindenkit felpróbált, aki valaha is rád mosolygott - sóhajtottam fel, majd eszembe jutottak az iménti szavai. Hogy a nő sportot űzött abból, hogy kevesebbnek állítsa be Irist, mint ami valójában volt. - Űzhetnél sportot belőle te is. Mondjuk elkenhetnéd a rúzsát. Ez amúgy sem az ő színe - vontam meg a vállam, fél szemmel megkeresve a Lynette nevű nő alakját, aki ki tudja, vajon mióta bámulta amúgy is a párosunkat. Mint valami hiéna, az is a legalattomosabb fajtából, és így, az eszköztáram híján azzal kellett beérnem, amim maradt. A tekintetem összekulcsolódott az övével, még csak nem is pislogtam, az arcom vonásai pedig ismét megkomolyodtak. Iris már túl jól ismerte ezt a már-már állatias tekintetet, és talán az egész csak öt másodpercig tartott, amikor a nő zavarba jött, szinte ekkora távolságból is láttam a megjelenő pírfoltokat az arcán, majd a haját igazgatva inkább elfordult, én pedig csak megrántottam a vállam. - Túl sokat képzelsz róla.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Hétf. Jan. 31, 2022 8:49 pm

Mr and Mrs

Így utólag tényleg hülye ötletnek tűnt, hogy épp Dimitriyt hoztam magammal erre a nevetséges helyre. Olyan, mintha elrángattam volna egy gimis bálra, ahol a hülyegyerekekkel kell versengnie a koronáért, bár tény, meglehetősen jóképű bálkirály lett volna anno belőle. Meg most is.
Ennek ellenére iszonyú nevetségesen érzem magam, amiért ezt az egészet épp előtte kell végig csinálnom, de valamiért megnyugtat, hogy ahelyett, hogy pofán röhögne, inkább úgy csinál, mintha teljes vállszélességgel mellettem állna. Valószínűleg épp ez az, amire most szükségem van, Ő pedig vagy tudja, hogy miként tud ma este leginkább a férjem lenni, vagy csak zsigerből érzi, de mindenképpen hálás vagyok érte. Főleg a motiváló beszéd miatt, amibe hamarosan belekezd és, amit mosolyogva hallgatok. -Nem tudom. Ezt...nehéz megmagyarázni. Ez a nő sportot űzött abból, hogy engem kevesebbnek állított be.- sóhajtom kissé hezitálva, mert őszintén, én magam sem értem, hogy miért érdekel egyáltalán ez a hülye liba, aki még most is, több, mint tizenöt év távlatából ezeket a gyerekes játékokat játsza. -Olyan Dimitriy stílusban csináljam, vagy gyengédebben?- kérdezem végül pimasz mosollyal, ahogy közelebb hajol, majd újra körbepillantok, de most már tényleg megpróbálom ezt úgy csinálni, hogy közben arra fókuszálok, hogy ez a sok tökéletlen várom nem érdekel és nem is az életem fontos részei. Szánalmas vagy sem, de most, ebben a pillanatban ez a férfi képezi az életem szerves részét, aki előttem ácsorog, akár a férjem igazából, akár nem. Hiszen, Ő az akivel egy fedél alatt kell élnem és, akivel egy csapatként kell működnünk. És, akinek ma este tényleg én vagyok a szeme fénye, vagy legalábbis az, ahogy kezeit az arcomra simítja és egy lágy csókot lehel ajkaimra, valóban ezt sugallja. Kibaszott jól nyomja ezt a férj dolgot, akár van benne gyakorlata, akár nem. Rá is villantok egy bárgyú mosolyt a csókot követően és megcsóválom a fejem. -Egész jól csinálod.- suttogom végül hálásan, majd ahogy elereszt és a poharáért nyúl, én magam is ugyanígy teszek. Kis híján ki is köpöm a számban lévő pezsgőt, ahogy rákérdez, melyik ficsúrról mintáztam ezt a Colin pasast, akinek a szerepét ma rá akartam szabni. Lenyelem végül a kortyot, közben megrökönyödve rábámulok és akaratlanul is körbe pillantok a termen. -Miből gondolod, hogy létező személyről formáztam?- kérdezek vissza nevetve, de végül csak sóhajtok egy nagyot, ahogy emlékeztetem magam arra, hogy egy igazi maffiózóval van dolgom, akinek nálam komolyabb figurák sem tudnak hazudni. -Colin nem létezik. Leginkább Téged próbáltalak egyszerű, civil emberként elképzelni.- vallom be lányos zavaromban, de azért nem hagyom ki a lehetőséget arra, hogy tekintetét kutassam, vajon miként éri majd ez a válasz, mert gyanítom, egyáltalán nem erre számított. -De, ha arra vagy kíváncsi, hogy volt-e olyan a gimiben, akibe totálisan bele voltam zúgva, hát...- fordulok végül mellé, át is karolom a derekát, miközben az alfahímek gyülekezete felé mutatok egy lágy mozdulattal. -Az a pasi kék zakóban. Na vele egy darabig kavartunk, míg meg nem jelent Lynette, bár ahogy hallottam, fűvel-fával csalták egymást.- lesek fel végül Dimitriyre, de mivel a nyaka túlságosan közel kerül így az orromhoz, nem hagyom ki az alkalmat, hogy magamba szippantsam finoman férfias illatát. Neki ezt sosem vallanám be, de akármekkora szemét is tud lenni, az a nyikhaj pöcs meg sem közelíti Őt - szerintem- semmilyen szinten.-Utólag felnyílt a szemem és rájöttem, hogy egy nagyképű barom. Jobb is, hogy Lynette begyűjtötte magának. Összeillettek.- suttogom halkan, de végül nem bírom megállni, hogy ne csókoljak finoman az állára, akár tetszik neki, akár nem. Elvégre, ma este a férjem és a férjemmel szerintem, ilyesmit simán csinálhatok.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Hétf. Jan. 31, 2022 7:22 pm

Eddig csak azt láttam belőle és az életéből, amit én meg akartam látni, erre pedig minden okom megvolt, mert ez is egyfajta védekezésként szolgált. Most viszont, ahogy otthagyta azt a flegma nőszemélyt, majd rögtön egy pohár pezsgő után nyúlt, egy egészen új oldalát tolta az arcomra, még ha nem is szándékosan tette. Nem voltam egy nagy emberismerő, de azt azért tudtam, hogy soha nem könnyű kilépni a saját árnyékunkból, főleg ha egyszer már beskatulyáztuk magunkat mások szemében. Az én életemben mondjuk az volt a legnagyobb skatulya, hogy az apám fia voltam, ez pedig ugyan nagy terhet rótt rám, de nem ilyen eszközökkel kezeltem őket. - Hát. Mindenki elkezdi valahol - vontam meg lazán a vállaimat, mikor beszélni kezdett, majd végül szinte bocsánatot kért, amiért elrángatott ide. Talán tíz perce még elégtételt éreztem volna emiatt, mert éppen annyira érezte jól magát ebben a helyzetben, mint én, bár megkockáztattam volna, hogy még annyira sem. Közben végigpásztázta a jelenlévőket, mintha azt akarta volna felmérni, vajon hányan lesik éppen, mit csinál, vagy kivel, vagy hogy sejtenek-e valamit erről az egészről, de aztán nem adott hangot a kételyeinek.
Lassan elengedtem a vállát, hogy én magam is egy pohár után nyúljak, aztán belekortyoltam, de valószínűleg kevesen tudtak úgy semmibe venni egy egész teremnyi embert, mint én. Igen, ez mondjuk tényleg elég sarkalatos különbség. Röviden körülírta, milyen kapcsolat fűzte ehhez a Lynette nevű bánatbogárhoz, a tekintetét fürkészve pedig csak megcsóváltam a fejem. - Na jó, ezt hallgatni sem bírom - sóhajtottam fel, majd letettem a poharat, ekkor azonban még dolgoztam az ösztön ellen, hogy ismét megérintsem. - Kit érdekel, mit csinált... ezer éve? - kérdeztem felvont szemöldökkel, majd közelebb hajoltam hozzá. Ciki lett volna bevallani, hogy amúgy fogalmam sincs, hány éves a nő, akit feleségül vettem. - Lépj túl rajta. Vagy inkább lépj át rajta és taposd el - vált a hangom suttogóvá, bár nem szántam túl nagy titoknak. Az én világomban az ilyenek nem éltek sokáig, de mégsem javasolhattam azt neki, hogy vágja el a torkát. Ez gondolom valami női dolog a kellemetlen gimis emlékek tárházában, valószínűleg nem érdemelne halált miatta, de ettől még megkóstoltathatja vele a hideg pengét. Képletesen értve. Vagy nem. Megtehettem volna én is, mert imádtam eltiporni azokat, akik erre voltak ítélve, de ez a nő nem az én démonom volt, Irisnak kellett felvennie vele a kesztyűt. Én csak a hátszelet tudom biztosítani hozzá. Legalábbis egyelőre, míg nem kér meg másra.
Végül biccentettem a szavaira, én sem akartam rögtön elmesélni itt mindenkinek, hogy amúgy miből kerestem a kenyerem, nem véletlenül hívták ezt alvilágnak. - Jól van, jól van. Te vagy a szemem fénye - bólogattam, majd elvigyorodtam, de egyelőre nem húztam hátrébb az agarakat, helyette gyengéden az arcára csúsztattam mindkét kezem, és gyengéd csókot leheltem az ajkaira. Nem esett nehezemre, mert zsigerből jövőnek éreztem, de ő talán betudja annyinak, hogy tudok én, ha akarok. Ha kell, éppen férjet is tudok játszani, bár nem csinálnám minden nap, ha nem muszáj. - Na - engedtem el aztán lassan, ismét kézbe fogva azt a bizonyos poharat, továbbra sem törődve azzal, vajon ki és milyen szemeket mereszt felénk. - Itt van az a bizonyos sármőr is, akiről a Colin nevű haverodat mintáztad? - kérdeztem körbepillantva, belekóstolva ismét a pezsgőbe. Ha nem csaltak az emlékeim, még soha nem érdeklődtem Iris szerelmi élete után.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Hétf. Jan. 31, 2022 5:07 pm

Mr and Mrs

Alapból nem vagyok a nyugalom mintaszobra, amikor megérkezünk és ezen cseppet sem segít az, hogy Lynette szinte rögtön ránk is talál, hogy máris megpróbáljon valamiképp nála kevesebbnek beállítani, éreztetni, hogy én úgyis mindig csak második lehetek. Tudom, hogy szándékosan tippel arra, hogy a mellettem álló férfi valószínűleg a bátyám, mintha rólam el se lehetne képzelni, hogy velem jönne valaki egy ilyen eseményre, hacsak nem fűzi hozzám rokoni kapcsolat vagy épp testvéri kötelék. Ettől el is pattan bennem valami, felüti a fejét az a rohadt bizonyítási vágy, ami miatt egy pillanat alatt felülírom az eddigi terveket és Dimitriy épp úgy mutatom be, ami. A férjem, akit Dimitriynek hívnak, nem pedig Colin akárkicsodának. Meglepett arca láttán pedig, dagad is a mellem a büszkeségtől, amiért egy ilyen pasi áll mellettem. Na jó, azt mondjuk inkább nem mondom el, hogy csak azért van ez így, mert az apja üzlete így kívánja, de nem is kell. Bőven elég ennyi, meg az, ahogy Lynette végig méri Őt tetőtől talpig.
Aztán, mielőtt még bármi más is történhetne, már indulok is a férjemet kézen fogva a pulthoz, hogy ott aztán sietősen enyhítsem a bennem gyülemlő feszültséget valami itallal, de az az aprócska szorítás, amit Dimitriy kezéből érzek az enyémekre hatni, máris többet segít, mint bármilyen pia. Idegesen rámosolygok, iszonyúan zavarban vagyok, mert nem tudom, hogy mit fog lépni arra, amit csináltam, de a szavai gyorsan meg is nyugtatnak. Pedig, arra számítottam, hogy kiborul. -Colin túl nyámnyila lenne ehhez. Most valóban rád van szükségem, hogy helyre tegyem ezt a hülye picsát.- sóhajtok egy nagyot, majd keze a vállamra csúszik, ami megint csak iszonyú jól esik. Mintha nyugtatni, vagy bíztatni akarna és ezt szavakkal is megteszi, amikor tökösnek nevez. Elnevetem magam, de hálásan felpillantok azért rá, mert erre most tényleg szükségem volt.-Ha tökös lennék, el sem rángattalak volna. Bele se mentem volna ebbe a hülyeségbe, de ez a nő mindig ezt hozza ki belőlem. Sajnálom.- vonok vállat, körbe pillantok, mintha azt figyelném, vajon hány kíváncsi tekintet szegeződik ránk, hányan kutatják a jelét annak, hogy ez csak kamu. Tiszta paranoiás leszek ezektől az emberektől. Még a maffiózók közt se szoktam ilyen szarul érezni magam és ez nevetséges. -Ó, nem is akármennyire volt az.- bólogatok nevetve, hiszen még Dimitriynek is leesett ez ilyen rövid idő alatt, pedig kétlem, hogy nagy rutinja lenne ezekben a dolgokban. Valószínűleg, az Ő világában ez nem fajult volna ennyire el az évek alatt, mert nem hagyta volna. Én meg belementem már az ősidőkben ebbe a hülye játékba, most meg már nem szabadulok. -Nagy eséllyel Rád fog mászni, ahogy ismerem. Mindig be akarta bizonyítani, hogy bármelyik pasit megkaphatja. Akár az enyémet is.- sandítok fel Rá újfent, bár őszintén remélem, hogy ez most nem fog megtörténni, mert akkor tuti, hogy jelenetet rendezek. Nem csak azért, mert Dimitriy a "férjem", hanem mert rohadtul felidegesít már a gondolata is annak, hogy Lynette hozzá érjen. És tessék. Már megint féltékeny vagyok. -Hagyjuk az összes szarságot, amit összehordtam ma neked. Nekem most az a flegma, vagány pasi kell, aki amúgy is vagy, de azért ne nyírj ki senkit, ha lehet.- vigyorodok el, fel is pillantok rá, miközben a vigyor mosollyá szelídül arcomon és sóhajtok egy nagyot. -És azt azért próbáld meg eljátszani, hogy én vagyok a szemed fénye. És a maffiás dolgot, talán jobb, ha annyira nem reklámozzuk.- jegyzem meg kínos mosollyal, bár ez utóbbit inkább csak Miatta fűzöm hozzá, nem magam miatt. Most már valahogy, még azt is büszkén vállalnám, hogy mivel foglalkozik, hátha akkor Lynette végre befogja a pofáját.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Vas. Jan. 30, 2022 9:32 pm

Nem szorongattam csak úgy bárki kezét, és jó ideig az sem szerepelt a terveim között, hogy vele megteszem majd, de hozta magával a pillanat, és a jól megírt szerep, ami valószínűleg egyedül a fejében tűnt jó ötletnek. Tényleg csak abban bíztam, hogy még akkor találta ki ezt a Colin pasast, mikor még hírből sem ismert, mert ha egy magányos éjszakán álmodta meg az én házamban, az túl sok jót nem jelentett volna rám nézve. Mintha akartam volna, hogy bármit is jelentsen. Nyilván ettől még nem váltak semmissé az előbbi szavaim, nem nagyon tudtam elképzelni olyan forgatókönyvet, ami szerint ennek az estének akár jó vége is lehetne, és amint leveszem magamról a jelmezt, szinte biztos, hogy újra dagadni fogok a haragtól. Bár jó lett volna tudni, melyikünkre voltam inkább mérges. Ő csak élt egy lehetőséggel, amit én adtam meg neki.
Vele együtt léptem be a tágas terembe, ahol bármilyen meglepő, egy ismerős arcot sem véltem felfedezni. Mondjuk ennek inkább örültem, nehéz lett volna egy ismerősnek megmagyarázni, hogy éppen mi is történik. Annyira nem vettem magamra, hogy tekintetek kereszttüzébe kerültem, mert ebben nőttem fel, és amúgy is hozzá voltam szokva az ilyesmihez. Iris viszont még azt is nehezen emésztette meg, ahogyan Irina nézett rám, ennyi erővel rám uszíthatta volna őt is, talán jobban jártunk volna. Mondjuk én egy kicsit sem bántam, bármikor elevickéltem a középpontban. Csak ez nem rólam szólt.
Amikor egy hang megszólította Iris-t, kezdett értelmet nyerni az a furcsa megfelelési kényszer, amit felfedeztem rajta nap közben. A nyájas, már-már sátáni hanglejtés ugyan engem nem ugrasztott ki a bokorból, bár viszonylag elég korán el kezdett dolgoznom azon, hogy eltüntessem a nyelvem hegyéről azt, amit Dimitriy mondott volna. Meg amúgy is, Iris megtette helyettem. Nem is akárhogyan. Mikor kiejtette a nevemet, először azt hittem, lányos zavarában tette, elfelejtette, vagy tudom is én. De ahogy rám nézett, az ujjain pedig éreztem azt a vibráló feszültséget, már tudtam, hogy kurvára nem véletlenül csinálta. És ez tetszett, de a hirtelen váltás után már nem voltam biztos abban, pontosan melyik szerepet akarja eljátszatni velem. Amíg ezt nem tisztázom vele, inkább visszanyelem a megjegyzéseim zömét, és egy negédes vigyort villantva hagyom, hogy elhúzzon onnét.
Rászorítottam az ujjaira, mintha ezzel akartam volna megfékezni, mikor a pulthoz értünk, ő pedig felmarkolta az első keze ügyébe kerülő poharat. - Ezt úgy veszem, hogy jelenleg rám nagyobb szükséged van, mint Colinra - mondtam ki azt, ami eddig nyilvánvalónak tűnt, de én egyelőre nem kutattam semmilyen alkohol után. Elengedtem az ujjait, csak hogy a tenyerem a csupasz vállára simítson, közben egy pillanatra sem eresztve a tekintetét. Ha öt perccel ezelőtt valaki azt mondja, hogy ezt fogom tenni, bizonyára nem hittem volna neki. Még most sem hittem volna. De úgy tűnt, most tényleg szüksége van... rám? - Tökös volt, amit csináltál - ismertem el aztán, továbbra is őt fürkészve, mert valljuk be, azért nem ez volt a terv. És ha előre tudom, mi is pontosan a terv, valószínűleg nem hagyom szó nélkül az egykori legjobb barátnőt, de ahhoz tudnom kellett, jelenleg mit - vagy kit - vár tőlem. Ki tudja, talán azóta már megbánta, hogy ezt az utat választotta. Mégis, azt a látszatot keltette, hogy megvan benne az erő ahhoz, hogy képes legyen letérni a már járt ösvényről. - Ha jól sejtem, ő inkább amolyan toxikus barátnő volt, nem? - kérdeztem aztán, kissé ellazítva magam, mielőtt szentté avattam volna azért, hogy végre hajlandóságot mutatott kitörni egy kibaszott skatulyából. - Szóval... most hogy mégis Dimitriy vagyok... - kezdtem bele, halvány mosollyal a szám szélében, mintha azt vártam volna, hogy engedélyt ad valamire. Bármire. Na nem arra, hogy lekaszaboljak itt mindenkit. Csak mondjuk... hogy ha a helyzet úgy hozza, ne kelljen ketté harapnom a nyelvem, ha netán kommentárt akarnék fűzni egy Lynette-hez hasonló picsa savanyú megjegyzéseihez.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Vas. Jan. 30, 2022 8:39 pm

Mr and Mrs

Nem volt kérdéses, hogy iszonyúan pipa rám és, hogy egyáltalán nincs ínyére ez az egész. Azt hiszem, amikor pár órája rábólintott erre, még Ő maga sem tudta egész pontosan, hogy mit is jelent ez. Valószínűleg bele sem gondolt igazán, hogy lényegében most megint kénytelen volt átadni a gyeplőt, vagy legalábbis nem olyan akaratosan markolni egyedül, hanem osztozni rajta, Velem. Hiszen, számomra ez nem arról szólt, hogy most majd én osszam neki a parancsokat, hogy mit csinálhat és mit nem, hanem inkább arról, hogy tényleg a férjemként legyen jelen, mintha valóban egy csapat lennénk. Bár, ahogy a helyszínhez közeledünk, már egyre inkább érzem úgy, hogy ez hülye ötlet volt. Próbálom is engesztelni, már előre, vagy legalább oldani valahogy a feszültséget, de az a "megbeszéljük visszafelé" semmi jót nem ígér. Nyelek is egy nagyot, bólintok némán, majd egyre idegesebben, egyre nagyobb gombóccal a gyomrom helyén ülök tovább, míg meg nem érkezünk. Tiszta nevetséges ez az egész. El se kellett volna jönnünk, a fenébe is. Kérem is, hogy jelezze majd, ha úgy érzi, hogy ennyi elég volt, mire felém fordul, mikor már megáll az autó és újfent, csak még idegesebbé tesz a szavaival.
Kiszáll végül a kocsiból, én meg úgy vagyok vele, hogy adok még magamnak két lélegzetvételnyi időt, mielőtt követném, de ahelyett, hogy dühösen megindulna befelé, kinyitja nekem a kocsi ajtaját, én meg kiszállok és nagy levegőt veszek. Int az ajtó felé, én meg el is indulok, miközben lesimítom a ruhámat idegesen, de aztán a keze az enyémre talál és összefűzi ujjainkat,úgy vonulunk egymás mellett. Tudom, hogy ez már a szerep része, mert soha nem csinált még ilyesmit, mégis borzasztóan jól esik. Valószínűleg fogalma sincs róla, hogy mennyire.
Az ajtóhoz érve aztán akaratlanul is megszorítom picit a kezét, úgy lépek be a hatalmas terembe, ahol egy csomó ember ácsorog már kisebb-nagyobb csoportokban, ismerős és ismeretlen arcok vegyülnek egyaránt. Pár tekintet felénk is irányul, van amelyik ránk is szegeződik, és az sem kerüli el a figyelmemet, hogy pár nő elég alaposan szemügyre veszi Dimitriyt, amitől egyrészt némi büszkeség tölt el, másrészt meg legszívesebben odaszólnék nekik, hogy másfelé nézelődjenek.  Páran össze is súgnak, én meg hirtelen még azt is csalogatóbb gondolatnak érzem, hogy ehelyett a baromság helyett inkább Dimitriy egyik partyján jelenjünk meg. -Nahát, Iris. Mégis csak eljöttél.- lép oda hozzánk szinte rögtön a főpicsa, Lynette, akinek bájos mosolya magát a sátánt rejti, majd pillantását Dimitriy felé tereli és alaposan megnézi magának a férjemet. -Ő pedig, gondolom a bátyád lehet.- jegyzi meg gonoszkás mosollyal, én meg sóhajtok egy nagyot és megpróbálom elfojtani a kényszert, hogy orrba gyűrjem. Ez a picsa mást se csinált egész életében, csak velem mérte állandóan össze magát, mintha valami hülye versenyen lennénk. Körülbelül három másodperc alatt döntök úgy, hogy franc egye meg azt a Colin gyereket, nekem most a ruszki pasas kell ide, különben ez a ribi a fejemre nő teljesen. Felrúgom a tervet, talán még azt se bánnám, ha tényleg elárulnám, hogy egy igazi maffiózó ácsorog mellettem, aki zokszó nélkül kinyírna itt mindenkit.-Nem, Lynette. Ő a férjem, Dimitriy.- közlöm végül szelíd mosollyal az arcomon, miközben az említett felé sandítok és elmosolyodok. -Drágám, ez a nő itt Lynette Fergusson. A gimiben ő volt a legjobb barátnőm.- ecsetelem tovább kedélyesen, majd figyelmem újra Lynette felé terelem és bocsánatkérő arcot vágok. -Viszont, ha most megbocsátasz, szerzünk valami innivalót magunknak.- fordulok is a bárpult irányába, miközben továbbra is Dimitriy kezét szorongatom és már előre várom a számonkérést tőle, hogy most akkor mi lett a tervvel és igazából, teljesen jogosan háborodna fel. Ezért is vagyok azon, hogy minél előbb a pulthoz érjünk, ahol magamhoz is veszek rögtön egy pohár pezsgőt. Nem kellett volna eljönnünk.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Vas. Jan. 30, 2022 7:41 pm

Próbáltam nem mondani semmit, helyette elszámoltam tízig fejben. Aztán megint tízig, mert rájöttem, hogy egyszer nem lesz elég. Felvetődött a kérdés, vajon meddig lennék köteles lenyelni ezt a békát, amit éppen próbált leerőltetni a torkomon, mert ugyan én is köteleztem bizonyos programokra, de neki úgy igazán soha nem kellett megjátszania magát. Ha nem is vallotta volna be, éppen annyira szerette rajtam tartani a kezeit, mint én rajta, de a jelenlegi szituációban még csak gondolni se akartam erre. Pedig kevés olyan helyzetet tudtam elképzelni, ami ilyen szinten befagyaszt, a jól ismert tűz pedig, ami általában mélyen bennem szunnyadt a társaságában, jelenleg inkább a meghunyászkodást választotta, és nyugovóra tért. Most még megtehettem, hogy fancsali pofát vágok az egészhez, mert itt csak Ő látta, de tettem egy ígéretet, hogy ha mást nem, legalább megpróbálom hozni az elvárt szintet a semmirekellők előtt is. És jobb volt előtte kidühöngeni magam, mint hagyni későbbre. Az egy időzített bomba lett volna a fejünk felett.
Nem szóltam egy szót sem, miután megadta a címet, amúgy is minden az arcomra volt írva, de ő helyettem is megtörte a csendet. Vetettem rá egy pillantást fél szemmel, míg a másikkal az utat figyeltem. Talán hagynia kellett volna, hadd fortyogjak magamban, ilyenkor felesleges erőlködés volt szavakra kényszerítenie, mert csak megteremtette annak a lehetőségét, hogy ismét úgy istenesen megsértsem. Például azzal, hogy nem érdekel sem semmilyen vacsora, sem semmi, amivel le akarna kenyerezni, de ahelyett, hogy ezeket kimondtam volna, ismét tízig számoltam, ujjaimmal pedig rámarkoltam a kormányra. - Ezt majd megbeszéljük visszafelé - böktem ki végül ennyit, kivételesen nem téve sem pimasz, sem perverz megjegyzést a felajánlásra. Fejben már régen máshol jártam, próbáltam memorizálni azokat az adatokat, amiket délután közölt velem saját magamról, vagyis arról, aki ma este kellett, hogy legyek. Észre sem vettem, hogy milyen gyorsan megtettük a távolságot. Nem kellett sokat kutatni a parkolóhely után, majd megállva rögtön megkerestem a tekintetét. - Ó. Hidd el, tudni fogod, ha betelik a pohár - jegyeztem meg könnyedén, mintha nem lettek volna súlyosak ezek a szavak már magukban is, majd kiszálltam, átsétáltam a túloldalra, hogy kinyissam előtte is az ajtót. Ekkorra már többnyire megembereltem magam, mert habár távol voltunk a bejárattól, de bármikor jöhetett egy olyan ismerős, akinek ugyebár sokat számít a véleménye. Nem nekem, de Irisnak igen. Egy pillanatra úgy éreztem magam, mintha áruba bocsátottak volna, és mondhatni, szörnyű érzés volt. Talán ő is így érezte magát mellettem az elejétől kezdve, és mintha ez az egészt azt a célt szolgálta volna, hogy egy görbe tükrön keresztül lássam magam és az életem. - Csak utánad - intettem a bejárat felé, viszont a ahelyett, hogy a jól megszokott módon a hátára csúsztattam volna a tenyerem, helyette megkerestem a kezét, hogy összekulcsoljam vele az övéivel az ujjaimat. Kéz a kézben még soha nem sétáltam vele, nyilván nem véletlenül, de ezúttal tehettem kivételt. A kedvéért. Bár azt az energiát, amit annak szentelt, hogy megfeleljen másoknak, fordíthatta volna másra is.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Vas. Jan. 30, 2022 7:01 pm

Mr and Mrs

Nem is értem, miért lep még meg, hogy csak úgy besétál a szobámba vagy, hogy miért nem számítottam rá, hogy ott fog ácsorogni. Hiszen, ez az Ő háza és végtére is, oda megy, ahova akar, takargatni meg már amúgy sincs mit előle. Nem is szégyenlősködök, ahogy a ruha felé indulok, de azért kikérem róla a véleményét. Mosolyogva szemet forgatok a válaszán, valamiért ez sem lep meg, hogy ez a reakciója. Igazából, kezdem egész jól kiismerni ilyen téren, vagy legalábbis vannak dolgok, amiket már megszoktam tőle. Például, hogy megragad minden alkalmat mindig arra, hogy zavarba próbáljon hozni. Ezt valahol kedvelem is benne. Olyan, mint valami közös kis játék, amit mindketten élvezünk. -Akkor is, ha társaságba megyünk? Elég hatásos belépő lenne...- duruzsolom pimasz mosollyal, hosszan vizslatom szoborszerű, érzelemmentes arcát, amivel eleinte talán még össze tudott zavarni, de mostanra már megszoktam.
Végül magamra kapom a ruhát, a lehető leggyorsabban megszabadulok a melltartómtól -mielőtt még nosztalgiázni támadna kedve bármelyikünknek is itt a szobámban, az ágyam mellett -, végül a biztonság kedvéért közlök még vele egy aprócska információt. Látom, hogy nem tetszik neki. Igazság szerint, meg is tudom érteni, hiszen totál más férfit kell ma este játszania, csak mert én nem bírtam lakatot tenni a számra, vetek is rá egy bocsánatkérő pillantást, majd sóhajtok egy nagyot. -Sajnálom. Nem akartam az igazi nevedet említeni, mert nem tudhatom, nem-e hallott bármelyik is rólad.- vonok vállat félénken, közben már lépek is a magassarkúmba, magamhoz veszem a táskámat és indulok az ajtó felé vele együtt. Tudom, hogy most már végképp nem örül ennek az egésznek, valahol számítok is arra, hogy egyszer csak sarkon fordul és magamra hagy a fenébe, mégsem teszi. A kocsiig meg sem áll, még az ajtót is kinyitja nekem, majd a cím iránt érdeklődik, amit készségesen meg is adok neki. Aztán ölembe pakolom kezeimet, tördelem is kicsit az ujjaimat, miközben kínos csend telepedik ránk, hacsak meg nem töri valamivel. De kétlem. Tele van a töke velem. Egyértelmű. -Egytől tízes skálán, mennyire haragszol most rám?- kérdezem végül felé sandítva és igazából teljesen megértem, ha így érez, bár azért nagyon remélem, hogy nem ilyen hangulatban fog eltelni az este. -Kárpótolni foglak valamivel, ígérem.- kúszik végül apró mosoly az arcomra, mondjuk sejtem, hogy ő ebből mire fog majd gondolni vagy következtetni, de nem biztos, hogy ugyanaz jár a fejünkben. -Mondjuk egy vacsorával. Én főzök majd. Van valami kedvenc kajád?- kérdezem kíváncsian, mert ez konkrétan még nem került szerintem soha terítékre, pedig ha már a felesége vagyok, talán illene tudnom.
Közben, ahogy a helyhez közeledünk, kíváncsian pislogok kifelé az ablakon, a hatalmas, csicsás épület láttán pedig még inkább görcsbe rándul a gyomrom. Nem sok jó emlékem van a gimiről. Akkoriban minden és mindenki ellen lazadtam, az egyetlen barátnőm meg egy sunyi kurva volt, bár amikor ez kiderült, lőttek is az egésznek. Mondjuk, Dimitriynek meg kisebb gondja is nagyobb, mint az én ilyen múltbéli hülyeségeim. -Kérlek, azért ígérd meg, hogy ha eleged lesz ebből az egészből, szólsz. Azonnal lelépünk.- fordulok felé még gyorsan, mielőtt esetleg kiszállnánk a kocsiból. Tényleg iszonyú hálás vagyok, amiért velem jön.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Vas. Jan. 30, 2022 6:05 pm

Kicsit sem zavartattam magam, mikor csak úgy besétáltam a szobába, bár arra számítottam, hogy már összeszedte magát, és tényleg indulásra készen állt. Naiv gondolat volt, amit minden férfi elkövet, mikor egy nőre várakozik, mindenesetre mikor beléptem, ő még a fürdőszobában készülődött, csak az ágyra készített ruha jelezte, hogy amúgy indulni készül valahova.
Amíg vártam, újra és újra körbepillantottam a szobában, mintha nem ismertem volna minden négyzetcentijét. Talán otthonosabb volt, mint amúgy, mert végre lakta valaki, de az adott pillanatban azt kívántam, bár soha ne tette volna be se ide, se az életembe a lábát. A gyomrom szinte bukfenceket hányt ettől az egésztől, arról nem is beszélve, hogy még ő maga is tisztában volt a bennem rejlő veszélyekkel. Mégis hajlandó volt ekkora kockázatot vállalni. Talán teljesen elveszítette a józan ítélőképességét. Vettem egy nagy levegőt, majd mikor hallottam, hogy nyílik a fürdő ajtaja, rászegeztem a tekintetem. Szinte biztos voltam abban, hogy frászt fog kapni, de ennek ellenére továbbra sem zavartattam magam. Elvégre nem zárta be a szoba ajtaját. Megvontam a vállaimat, miközben végigfuttattam rajta a tekintetem, és habár láttam már ennél alul öltözöttebben is, azért még mindig nem volt ellenemre a látvány. Legalább a szemeim hadd lakjanak jól. A ruhára bökött, mikor megállt az ágy szélénél, én pedig ismét a fekete darabot kezdtem méregetni. Még hogy milyen ruhát szeretek látni a feleségemen... - Leginkább semmilyet - adtam egyszerű választ a kérdésére, csípőre csúsztatva mindkét kezemet, az arcom azonban ezúttal ismét nem árulkodott semmiről. Mintha arra szerződtetett volna, hogy tökéletesen játsszam a kifejezéstelen és merev mamlaszt, de egyelőre még úgy vettem, hogy nem kezdődött el az este húzósabb része. És amíg a saját felségterületemen vagyunk, azt csináltam, amit akartam.
Követtem a tekintetemmel, ahogy felvette a ruhát, megigazította magán a tükör előtt, de elég gyorsan eltűnt róla a melltartója, mire nagyot sóhajtottam. Szerencsére nem hagyott sokáig dilemmázni, rögtön jött a nevetségek cirkuszának következő felvonása, mikor közölte velem, hogy amúgy ma este nem Dimitriy a nevem, hanem... nem tudom, nem jegyeztem meg. Talán ki is ült az arcomra, hogy nem hittem a fülemnek. Ennyi erővel lassan ki is herélhetett volna. - Akarsz még esetleg közölni velem valamit az új életemről, vagy ez volt az utolsó? - kérdeztem, szándékosan hagyva jó pár másodpercnyi szünetet, hogy valamennyire megnyugtassam a saját idegeimet. Elég kevés sikerrel. Egy ilyen tökéletesen megírt férfi szerepére talán egy vérbeli színészt kellett volna fogadnia, de legalább számos dolog értelmet nyert, és egyre biztosabb voltam abban, hogy soha nem akarok megnősülni.
Nem is szóltam mást, csak intettem az ajtó felé, és hacsak nem volt más mondanivalója, én is elindultam. Odalenn még megragadtam a kocsikulcsot, majd megőrizve az udvariasságom legutolsó szikráit, kinyitottam neki a kocsi ajtaját. - Adj valami támpontot, hogy hová is megyünk - kezdtem új gondolatmenetet, mikor beültem mellé, és elfordítottam a kulcsot. Nekem már késő lett volna visszakozni, de ő még meggondolhatta magát. Bár neki kellett tudnia, hajlandó-e ekkorát kockáztatni.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Vas. Jan. 30, 2022 5:19 pm

Mr and Mrs

Még mindig eszembe jut a másik lehetséges megoldás, sőt, még a C terv is, miszerint rohadt gyorsan leakasztok valahonnan egy színészt, mint valami hülye filmben, de végül az összes ilyen gondolatot kiverem a fejemből. Nem tudom, miért bízok Dimitriyben és miért gondolom azt, hogy nem hagyna cserben. Lehet, hogy egy iszonyú nagy hibát követek el ezzel, nagyon csúnyán fel fogok sülni, aztán meg egész úton hazafelé hallgathatom majd, hogy "Én előre tudtam, hogy ez lesz." vagy valami hasonlót, amivel majd az agyamra megy. Mégis, ha úgy őszintén megpróbálok lenyugodni és végig gondolni a dolgot, hiszem, hogy tényleg meg fogja ezt tenni értem. Hiszen, én sem hagytam cserben, pedig rohangálhattam volna fel-alá sikítozva, mint egy fejetlen csirke vagy egy igazi hisztigép, amiért ő egy rossz fiú, mégsem tettem. Én tényleg igyekeztem a lehető legkevesebb gondot okozni neki, így szerintem az a legkevesebb, hogy most az egyszer kisegít, hogy ne tűnjek mindenki előtt egy igazi lúzernek. Mondjuk most meg fenn áll a veszélye, hogy majd Dimitriy elviszi a show-t, amit nem feltétlenül visel majd jól, úgyhogy őszintén nem tudom, hogy mire készüljek. Nagyjából mindenre.
Valószínűleg ezért akarom a lehető legjobb külsőmet mutatni, mert ha fel is sülünk netán, akkor is legalább nézzek ki jól és persze, van bennem némi rafináltság is, mert ha jól nézek ki, talán Dimitriy is szívesebben játsza a szerepét. Igyekszek is a tükör előtt a fürdőben szolid de csinos sminket magamra varázsolni, majd amikor úgy érzem, hogy sikert arattam, visszasétálok a szobámba úgy, egy szál fehérneműben. Dimitriy jelenléte azonban úgy meglep, hogy nem csak megtorpanok, még röviden sikkantok is egyet és a szívemhez kapok.-Basszus,Dimitriy. Ne csináld már ezt velem. Infarktust kapok.- fújtatok párat azon meg nem is lovagolok inkább, hogy már megint majdnem tök pucéran lát, mert úgy látott már ennél pucérabban is, így végül lazán az ágyhoz sétálok és a ruha felé intek. -Megfelel az uraságnak? Vagy milyen ruhát szeret látni a feleségén?- kérdezem kíváncsian de, ha számára is jó a választás -nagyon remélem, hogy az-, akkor már veszem is magamra a fekete, csipkés felső résszel kialakított ruhát. A melltartó viszont iszonyú hülyén néz ki alatta, ahoz túlságosan mélyen dekoltált és a háta teljesen át is látszik, így végül pár ügyes mozdulattal megszabadulok a felesleges ruhadatabtól és lazán a földre ejtem. A tükörben figyelem Dimitriyt, akinek azóta is azon gondolkozom, miként kellene beadnom neki, hogy átneveztem.-Nos?- vágom csípőre kezemet és a tükörben nézek kíváncsian Dimitriyre, végül megköszörülöm a torkom és kissé félve megszólalok. -Egyébként a neved Colin Stevenson. Gondoltam, nem lenne szerencsés, ha Smolenskyként töltenéd velem az estét.- vonok vállat kissé félénken, majd megkeresem a tükörben pillantását és várom, mit is szól a dologhoz. Igazából nem tudom, hogy mikor jön majd el az a minutum, amikor majd közli, hogy hagyjam békén a hülyeségeimmel és menjen nélküle, de iszonyúan félek tőle. -Induljunk?- vetem fel végül kíváncsian, mert valamiért úgy érzem, ha elindulunk, annál kisebb az esélye, hogy meggondolja magát. Nem, mintha olyan nehéz lenne majd neki ott hagyni abban a hülye rendezvényházban. Vagy akár bele is fojthat a kerti tóba, mer még az is van természetesen.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Vas. Jan. 30, 2022 3:36 pm

Valószínűleg bármilyen életet is vázolt volna fel, unalmasnak tartottam volna. A saját életemet szerettem, ez volt nekem az izgalmas, bár elég nyilvánvaló, hogy nem szándékoztam volna amúgy sem világgá kürtölni, hogy amúgy miből is élek. Bár a családnevem árulkodott helyettem is, szóval vagy kitalál egy új nevet is rögtön, vagy vállalja a kockázatát annak, hogy egy-két barátnőjének leesik a tantusz. - Legalább spontán vagyok - sóhajtottam fel megkönnyebbülten, mikor elhangzott a szájából ez is, legalább akadt valami, amivel tudtam azonosulni. Mondjuk fogalmam sem volt arról, hogy ezt az álomférjet mikor találta ki, vagy mikor beszélt róla ezeknek a nőknek, talán még azelőtt, hogy engem megismert volna. Mondjuk a tényeken így sem változtatott volna semmit.
Csak egy grimaszt villantottam, mikor vigyorogva reagált a teljesen ártalmatlan gesztusomra, de nem tűzdeltem hozzá újabb fenyegetést, pedig isten lássa lelkem, én akartam. Inkább a csendet választottam, miközben újra a papírokat bámultam az asztalon, bár ezzel legalább tényleg egy dolgos, tevékeny férj látszatát keltettem, csak éppen nem azt terveztem a térkép segítségével, amit egy hétköznapi férj tervezett volna. Bár ne vesszünk el a részletekben, legalább produktív voltam. - Izgatottan várom - mormogtam az orrom alatt a szavakat, de nem kellett zseninek lenni ahhoz, hogy érezze a hangomon, mennyire nem vágyódtam erre az egészre. Ő is így érezte magát, mikor eljött velem azokra a partikra?
Mikor becsukódott mögötte az ajtó, kiengedtem magamból egy gondterhelt sóhajt, de be kellett látnom, hogy ez a minimum, amit kiérdemelt a sok szar után, ami történt vele ebben a házban, vagy éppen mellettem. Nem volt egy életbiztosítás ez az életvitel, ebbe pedig ő is egyre gyakrabban kapott betekintést, mégsem rugózott egész nap azon, hogy veszélyben van mellettem. Szóval erre a pár órára talán én is tudok felnőtt, normális embert varázsolni magamból, még ha egyelőre nem is tudtam elképzelni, hogy szokványos témákról beszélgessek idegenekkel. Hacsak az egyik nem fegyverkereskedő vagy drogbáró. Ezekre elég kevés esély mutatkozott. Egy ideig még szünet nélkül bűvöltem a város különböző kerületeit a térképen, behúzgálva egy-két vonalat, majd az órámra néztem. Gyorsabban telt az idő, mint gondoltam, persze ha valami olyasmi lett volna készülőben, amire nagyon vártam, minden másodperc óráknak tűnt volna. A picsába az egésszel.
Kiléptem a dolgozószobából, majd megindultam a lépcső felé, hogy mikor felérjek, szinte rögtön az ajtajában találjam magam. Nem volt szokásom kopogni, ez nem hatott újdonságként számára, viszont mikor megpillantottam az ágyra kikészített fekete ruhát, egy elégedett sóhajjal összegeztem, hogy legalább ennyi ráhatásom volt az én gyönyörű feleségemre, akinek a szöszmötölését egyelőre a fürdő felől hallottam.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Vas. Jan. 30, 2022 2:15 pm

Mr and Mrs

Meglehet, hogy szerinte sokat kérek azzal, amikor a bébizés helyett más becézéseket javasolok, tudatja is velem -újfent, hiszen ezt a múltkori estén is elmondta már-, hogy nem áll a szája ilyesmikre, de én csak szemet forgatok. -Akkor jó lesz simán az Iris is.- sóhajtom végül fáradtan, nekem ez is tökéletesen megfelel, csak el ne engedjen ott nekem egy igazi gengszteres bébit. Nem, mintha nem tudnám kimagyarázni, hiszen mindent ki lehet, csak meglehetősen kínos lenne. Főleg az, amit hirtelen összehoznék.
Valószínűleg azt is tiltólistára kellene tennem, hogy Ő érjen hozzám, de kétlem, hogy abba belemenne, az az este amúgy is csak egyszeri alkalom volt, amikor hagyta, hogy én irányítsak. Most már érezhetően rámarkolt a gyeplőre és kétlem, hogy az életben még egyszer valaha elengedné. Nem, mintha nem állna neki amúgy is jól, mert valamiért imádom az ilyen váratlan, felpezsdítő húzásait, amivel konkrétan újra és újra tudtomra adja, hogy egyébként kíván engem. Ha most azt mondanám, hogy itt, ezen a nyamvadt asztalon akarom Őt, két pillanattal később valószínűleg már ruha sem lenne rajtam. Nem értem, miért gondolkozok már megint ilyeneken.
Igyekszem inkább továbbra is úgy tenni, mintha egyébként nem vágynék rá, az érintésére, a férfias kisugárzására, így a választ is úgy fogalmazom meg, hogy még véletlenül se legyen benne semmi szexuális töltet. Nem, mintha neki ez számítana. -Akkor sem fogom megköszönni, hogy hogyan kellene megköszönnöm ezt neked. - kúszik pimasz vigyor ajkaimra ahogy felbámulok rá, pillantásom is inkább incselkedővé válik, mintha én magam sem tudnám eldönteni, hogy most távol akarom magamtól tartani, vagy közelebb vonni.
Inkább vázolom neki röviden a mi sztorinkat, ami egyáltalán nem arról szól, hogy hozzáadtak egy idegenhez a pénz miatt, aki történetesen olyan könnyen képes bárkit megölni, mint ahogy más kiviszi a szemetet. És ugyanilyen könnyen képes engem úgy beindítani, hogy azt sem tudom végül, mit csinálok. Vajon a véletlen műve, hogy ilyen hatással van rám, vagy a drága apáink ilyen kibaszott jól értenek az emberekhez és a vágyaikhoz? Tény, az apám mindig azt vágta a fejemhez, hogy tudnom kellene, hol a helyem, amit Dimitriy mellett bizonyos szinten tanulok is. De Ő mit tanulhat tőlem? Már megint baromságokon gondolkozok. -Nem, nem vagy unalmas. Spontán vagy és izgalmas programokat csinálunk mindig együtt.- cáfolom meg gyorsan az állítását, mert egyébként is, ha valaki meglátja Dimitriyt kétlem, hogy azt gondolná róla, hogy unalmas. Alapból nem is olyan a kisugárzása. Leginkább szívinfarktust ígér nekünk, nőknek, már az is, ha csak szimplán megszólal, de unalmat biztosan nem. -Végtére is, ha őszinték lennénk, legalább a büdös életbe nem mernének cikizni még véletlenül sem.- nevetem el magam, egész kecsegtető is az ajánlat, bár nem gondoltam volna, hogy civilek előtt felvállalná, hogy mivel is foglalkozik. Nem, mintha a neve alapján nem tudnák beazonosítani, ha csak egy kicsit is figyelik a városi eseményeket.
-Várj. Ezt le kell írnom. Ez olyan férjes volt.- vigyorgok rá, úgy is teszek, mintha a zsebeimben tollat és papírt keresnék, mert talán még ő maga sem vette észre, mennyire önzetlen kijelentés volt ez tőle. Menni fog ez, nem lesz gond, de azért ruhát tuti, hogy nem ő fog nekem választani. -Nem vagyok én Barbie baba, fel tudok öltözni magamtól is.- kacsintok rá mosolyogva, közben már fordulok is kifelé a dolgozószobából, kezem a kilincsre kerül de azért egy szóra még visszafordulok. -Másfél óra múlva indulnunk kellene, ha jó úgy neked.- sandítok rá hálás mosollyal az arcomon, majd a szobámig meg se állok, hogy azonnal neki álljak készülődni, na meg ruhát választani. Már megint egy olyan este, ahol eljátszunk valamit együtt, amire semmi esély nincsen és nem is lesz soha. Ettől függetlenül én azon sportolok, hogy a ruha megfelelő legyen a férjemnek, nem másnak, mert azzal valahogy nem a többieket akarom elkápraztatni. Valószínűleg ezért próbálgatok már megint egy fekete ruhakölteményt. Tiszta idióta vagyok.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Vas. Jan. 30, 2022 12:37 pm

Lehettem volna együttműködőbb és kevésbé kukacoskodóbb, de pápa is lehetettem volna ugyanazon az elméleti síkon, szóval nem nagyon szakadtam bele az erőlködésbe. Rossz szokás volt, valahogy soha nem éreztem sajátomnak más emberek problémáit, ez az egész pedig, ami jelenleg zajlott, az ő tevékenykedésének eredménye volt. Nagyjából el tudtam képzelni, hogy nem akart kilógni a sorból, és talán ezt nevezték cikinek a nők, de mennyivel volt jobb ez a kamu, mint a valóság, ami ma este várni fog rá, azzal a veszéllyel, hogy rám bízta magát?
Meghallgattam az előadását arról, szerinte milyennek kell lennie egy férjnek, bár vitatni se tudtam volna, hogy szándékosan kérdeztem vissza, csak hogy lássam, ő maga hogyan is képzeli el azt a bizonyos férjet, aki mellett ő is boldog lenne. Túl nagy meglepetéssel mondjuk nem tudott szolgálni, és talán azt hitte, ez annyira adja magát, de nyilván nem vette észre azokon a partikon, hogy a mi köreinkben egészen mást jelentett a házasság intézménye. Már csak azért is, mert egészen mást gondoltunk a női szerepekről. Amikor visszakérdezett, csak sóhajtottam egyet egy szemforgatással. Ha ezt tovább folytattam volna, holnap reggelig itt álltunk volna, mert minden kérdésre volt egy másik tökéletes kérdésem, de nem láttam értelmét belemenni ebbe a vívódásba. Igaz, így első blikkre nem is jutott eszembe olyan alkalom, mikor kényelmetlen helyzetbe hoztam volna. De ki tudja, talán tényleg történt ilyen.
- Nem áll rá a szám ilyesmikre - vontam egyet a vállamon, már szándékosan húzva az agyát. Édesem, szívem... talán mégsem kellett volna rögtön elvetnem a gondolatát annak, hogy Kirillt küldjem el vele. Ő legalább gyakrabban villantotta meg az emberi oldalát, és ha megerőltette magát, tényleg csodákra volt képes. Talán ez a csoda kellett volna Irisnak is ma estére. Azt persze nem tudta leplezni, hogy benne is megmozdult a vér, főleg az érintésem nyomán, így mikor ismét távolságot vett fel kettőnk között, elégedetten mosolyodtam el. A múltkori estén szinte mindenben rá bíztam az irányítást, eldönthette, hogy mit akar, vagy éppen mit nem, de a jelenlegi helyzet ráébreszthette, hogy az volt a limitált kiadás, helyette itt voltam megint én, csak én, aki minden momentumát megragadta annak, hogy zavarba hozza, vagy éppen demonstrálja, hogy kié az irányítás. Furcsa volt ez a kontroll-mánia, de én nagyon éltem.
Jól láthatóan lebiggyesztettem az ajkaimat. - És mi mióta vagyunk normális emberek? - kérdeztem felvont szemöldökkel. Igencsak lehervadtam a "Köszönöm, Dimitriy'" lehetőségétől, már egészen izgalmas lehetőségek cikáztak a fejemben, de úgy tűnt, ezeket vissza kell süllyesztenem abba a bizonyos fiókba. De mielőtt bármi mást hozzáfűztem volna, ő máris nekikezdett a sztorinak, amit eddig előadott magáról, a házasságáról és rólam a barátnőinek. Vajon hányszor fogom ma este megkérdezni, hogy mégis hova a kénköves pokolba kerültem?
Biccentettem egyet, majd még egyet, mintha így memorizáltam volna az elhangzott szavakat, közben összekulcsolva magam előtt a karjaimat, lassan megkeresve a tekintetét. - Szóval unalmas vagyok - összegeztem az elhangzottakat, majd felsóhajtottam. - A maffiózós vonal jobban tetszett, de - vontam meg a vállamat, mintha lenne bármi más választásom. Azon kívül, hogy inkább itthon maradok. - Ez a te estéd, nem az enyém - adtam meg végül magam, majd leengedtem a karjaimat, és visszaléptem az asztalomhoz. Talán ennyi tényleg kijárt neki, miután ő is számtalanszor tett nekem szívességet, és ha jópofát nem is feltétlenül tudtam vágni hozzá, de annyit megtehettem, hogy nem gurítok elé újabb akadályokat. - Most is én öltöztesselek fel? - sandítottam aztán rá a vállam felett, majd halkan felnevettem. Jó, a fekete ruha telitalálat volt, de utána az a másik se volt semmi. Szóval talán megoldja maga is a ruhaválasztást.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Vas. Jan. 30, 2022 11:47 am

Mr and Mrs

Nem számítok rá, hogy valóban igényli majd azt a gyorstalpalót és ez valószínűleg látszik is az arcomon, ahogy értetlenül rábámulok, majd a torkomat köszörülve a szoba egy másik pontjára pillantok. Mintha nekem olyan iszonyúan nagy fogalmam lenne arról, milyen is egy szerelmes férfi, hiszen romantikus vígjátékok ide vagy oda, azoknak mindenki tudja, hogy semmi valóságalapjuk nincs. Baromság az egész és általában a nők találják ki. -Hát, csak...- kezdek bele nagy bölcsen, majd nyelek egy nagyot. Miért alakul végül mindig úgy a helyzet, hogy én érezzem magam kényelmetlenül? -Csinálj úgy, mintha büszke lennél rá, hogy én vagyok a feleséged. Mintha én lennék számodra a világ közepe vagy nem tudom. - vonok vállat végül, mert ez csak egyre kinosabb kezd lenni én meg nem akarom még mélyebbre ásni magam. Nem akarom elhinni, hogy nem látott még olyanokat, akik nem kényszerből voltak együtt.
A kérdésemre szokásosan kérdéssel válaszol, mire forgatom is a szemeimet fáradtan. -Nem tudom. Mert élvezed, ha kényelmetlen helyzetbe hozhatsz?- kérdezek én is vissza, bár így elég sokáig elhúzódik majd ez az egész, ha választ senki nem ad majd semmire, folyamatosan csak a kérdéseket bombázzuk majd egymás felé.
Inkább úgy döntök, hogy demonstrálom, miről is beszélek vagy, hogy mire gondolok, amikor azt mondom, hogy a férjemként kellene viselkednie, ennek érdekében oda is bújok hozzá, de már érkezik is ez a hülye Bébi , ami miatt komolyan fontolóra veszem, hogy tökön térdeljem-e vagy sem. -Ezt a bébit például lecserélhetnéd mára kedvesebb megszólításokra. Mondjuk édesem vagy esetleg szívem .- morgom rosszalló pillantással, hiszen nem azt a látszatot akarom kelteni, hogy Dimitriy az én stricim vagy az egyik egyéjszakás kalandom. Mondjuk az valamennyire azért megnyugtat, hogy a taperolás nincs ellenére, de ezek után biztos, hogy nem is fogom túlzásba vinni. Már az is túlságosan nagy hatással van rám, ahogy végig húzza mutatóujját a nyakamon és elsuttogja a nyilvánvaló, miszerint tetszeni szoktak azok a bizonyos következmények. -Majd nem taperollak, csak módjával.- súgom halkan, elszánt pillantással, mintha hidegen hagyna az érintése, pedig máris az jár a fejemben, milyen izgató lenne találni a bulin egy eldugott helyet, ahol aztán vállalhatnám azokat a bizonyos következményeket és a nyakamat tenném rá, hogy kibaszottul elvezném. Már attól felhevülök, hogy elkalandozik a fantáziám, így jobbak is látom, ha hátrébb lépek tőle és nullára redukálom az érintéseket. Inkább összefűzöm magam előtt karjaimat és úgy bámulok rá a meglehetősen pikánsul hangzó, pofatlan kérdése hallatán. Vagy az is lehet, hogy csak én látok már mindenbe teljesen mást, mint kellene. - Úgy köszönném meg, ahogy a normális emberek szokták. Azt mondanám, hogy Köszönöm, Dimitriy.- válaszolom komoly arccal, majd sóhajtok egy nagyot és, ha már úgy döntött, hogy vállalja, jobbnak látom, ha felvilágosítom bizonyos dolgokkal kapcsolatban. -Na szóval. Az egyetemen találkoztunk, aztán össze is jöttünk és lassan tíz éve házasok vagyunk. A lánykérés nem volt valami nyálas, mozifilmbe illő jelenet, egyszerűen csak feltetted a kérdést egy séta alkalmával,gyerekünk pedig azért nincs, mert Nekem nem lehet, de örökbefogadni nem akarunk, mert imádjuk egymást és jól elvagyunk. Utazgatunk meg hasonlók. Nagyjából ennyi.- hadarom el gyorsan mindazt, amit már említhettem azoknak a hülye picsáknak, de csak a legvégén veszem a bátorságot arra, hogy Dimitriyre pillantsak.-Megfelel így?- kérdezem végül kíváncsian és áldom az eget, amiért nem fűszereztem a sztorit semmi nyálas dologgal, mert attól most biztos falnak szaladna. Mázli, hogy én magam sem vagyok oda a túlzásba vitt romantikáért.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Vas. Jan. 30, 2022 10:56 am

Félrebillentettem a fejemet. Próbáltam felidézni, volt-e valaha olyan, mikor szerelmes vagy romantikus voltam, de kit akartam ámítani, ezek álltak tőlem a legtávolabb. Egyszerűen nem illett a profilomba, de amúgy meg egy szava sem lehetett ellenem, mert minden partira, amire mentünk, nekem ugyanúgy el kellett hitetnem a saját körömben, hogy ő a feleségem, mint neki azt, hogy boldog mellettem. Senkinek nem tűnt fel, szóval csak nem lehettem annyira borzalmas abban a szerepben sem. Csak eddig nem tulajdonítottam neki nagyobb jelentőséget. - Hát erre a gyorstalpalóra már csak az előadásmódért kíváncsi lennék - válaszoltam kíváncsian, pimasz éllel a hangomban, vajon szerinte milyen egy szerelmes férfi, bár reméltem, hogy nem idealizálja túl a tökéletes, szerelmes hímet. Bár ki tudja, talán még lehet szerencséje ilyen téren, ez a házasság csak ideiglenes, utána megtalálhatja az ideált, mert nem mindenki volt ekkora farok, mint én.
Felsóhajtottam, mikor csípőre vágta a kezét, a tekintetéből sütött a sértettség, és úgy tűnt, csak magunkra találtunk. Ismét. Már majdnem hiányzott. - Nem tudom, én miért akarnálak megalázni? - kérdeztem vissza, mint minden kényes kérdésnél. Ez mindig egyszerűbbnek tűnt, mint bármit  is megmagyarázni, bár tény, hogy kettőnk közül neki volt több joga félni attól a bizonyos megalázástól, mert míg az ő vére nem diktálta mások megszégyenítését, az enyém igen. A további szavak helyett azonban inkább a tettek mezejére lépett, közvetlenül előttem állt meg, majd megölelt. Az én kezeim ekkor már megint a csípőmön időztek, így fürkészve a tekintetét, de aligha tudott volna bármit leolvasni az arcomról. Nagyon messze voltam attól a szinttől, ahová legutóbb eljuttattam magamat az alkoholnak köszönhetően. - Nem a fizikai kontaktusra gondoltam. Bébi - válaszoltam a feltevéseire, a végére csak odacsempészve valamit, amitől talán ledobja az agya a gépszíjat. Addig az ölelése sem zavart, míg egy színjáték részét képezte, a csókja pedig általában nem azt hozta ki belőlem, hogy bosszút akarjak állni rajta. - Úgy tapizol, ahogy akarsz, bár tény, ez is vonhat maga után következményeket - vált pimasszá az arckifejezésem, ekkor már ismét elvigyorodva, majd a füléhez hajoltam. - De az tetszeni szokott - suttogtam, a mutatóujjammal végigsimítva a nyaka vonalán, de nem folytattam tovább a játékot, szinte rögtön visszavonulót fújtam, mielőtt elszabadult volna a fantáziám, azzal együtt pedig a kezeim is. Fogalmam sem volt arról, hová megyünk, milyen helyszínt választottak ehhez a csúfolkodáshoz, arról is maximum sejtésem volt, hogy mennyire bevállalós, és hogy mennyire fűtené a vérét a lebukás veszélye, de ha felhúzná az agyam - a szó ígéretesebb értelmében -, ott helyben vége lenne. - Hát hogy köszönnéd meg a segítségemet? - kérdeztem aztán, visszatérve az eredeti gondolathoz, bár sokkal szívesebben agyaltam volna azon, milyen lenne újra és újra felfedezni a testét. Ha viszont így folytatom, még azelőtt visszavonulót fúj, mielőtt elindulnánk.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Vas. Jan. 30, 2022 10:06 am

Mr and Mrs

Inkább nem világosítom fel arról, ki az a Christian Grey vagy, hogy miről szól a szürke ötven árnyalata, mert még a végén tippeket adnék neki, miként kell egy nővel viselkedni, holott nekem egyáltalán nem jön be ez a megalázkodós dolog. Bár ezt valószínűleg már Dimitriy is észrevette, talán nem is azonosítana azzal a hülye picsával, én viszont még így is látok némi hasonlóságot Grey és közte. Ezen inkább nem is gondolkozok tovább, sőt, szavaira is csak legyintek, mintha az egész témát el akarnám hessegetni, de az továbbra is kétségtelen, hogy azok a nők, ha megtudnák, hogy Ő egy igazi rosszfiú -aki még brutálisan szexi is- azonnal rajta csüngnének, azt meg elég nehezen viselném. Kár is lenne ezt már tagadnom, hiszen Irinára is féltékeny voltam és ez Dimitriynek is szemet szúrt.
A lényeg, hogy hajlik a dologra, talán hajlandó kisegíteni és még azt is megkísérli eljátszani, hogy imádja a feleségét -vagyis engem-, bár a válasza nem igazán nyugtat meg. -Ugye nem kell gyorstalpalót tartanom arról, milyen egy szerelmes férfi?- húzom össze a szemeim, úgy méricskélem pár másodpercig és nagyon bízom benne, hogy azért van némi fogalma az ilyesmiről. Vagy inkább ne legyek ennyire bizakodó? Eddig azon izgultam, hogy belemegy-e, most meg már azon, hogy vajon miként csinálja majd.
Végül az üzletet nyélbe ütjük, közli is, hogy megteszi ezt nekem, de még mielőtt túl nagy lenne az örömöm, feltartja mutatóujját és megemlít egy feltételt, aminek hallatán őszintén elkerekednek a szemeim. -Miért akarnálak kínos helyzetbe hozni?- kérdezek vissza, szinte azonnal, kezeimet csípőmre vágom és úgy bámulok fel rá már-már sértetten. Nem vagyok az a típus, aki úgy köszönne meg egy szívességet, hogy cserébe szemét lesz a másikkal, de egyrészt ezt ő nem feltétlenül tudhatja, másrészt pedig lehet, hogy akaratlanul is szemét tudnék lenni. -A biztonság kedvéért vázolhatnád nekem röviden, hogy mire vonatkozik a kikötésed.- biccentem oldalra a fejem kíváncsian, majd közelebb lépek hozzá és kezeimet a kabát alá csúsztatva magamhoz ölelem, úgy nézek fel rá. -Ettől például kényelmetlenül éreznéd magad? Vagy, ha megcsókolnálak mások előtt? Vagy beléd karolnék?- tippelgetek, hátha így konkrétabb elképzelésem lesz arról, hogy mit NE csináljak annak érdekében, hogy rendes maradjon és ne változzon át valami sértett, bosszúálló maffiózóvá, akit nem valószínű hogy látni szeretnék. -Hidd el, nem úgy köszönném meg a segítséged, hogy megalázó helyzetbe hoználak.- közlöm végül őszinte, komoly arccal, mert bármilyen farok is tud velem néha lenni, nekem nem kenyerem az ilyesmi. Leszámítva, ha ő is megsért és bosszút akarok állni, mert az megint más tészta, de nagyon remélem, hogy nem ezt az alkalmat fogja arra használni, hogy aljaskodjon velem a múltkori miatt, amikor részeg volt én meg poénkodtam vele. Az nem lenne fair még tőle sem.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Vas. Jan. 30, 2022 9:12 am

Szavai szinte rögtön megerősítették a sejtésemet, mégpedig, hogy ez az egész másról sem fog szólni, csak a farokméregetésről. Nyilván nem tagadtam volna le, hogy néha én is belecsöppentem olyan helyzetekbe, mikor nekem is ki kellett játszanom ezt a kártyát, de ritkán fordult elő, nyilván azért, mert a többség tudta, kivel áll szemben. Aztán folytatta, reagálva a maffiózó mivoltomra, mire rögtön a homlokomig szaladt a szemöldököm, főleg mikor valami pasiról beszélt. - Nem tudom, kiről beszélsz, de gondolom ez is valami női dolog - tettem aztán hozzá, megrántva a vállaimat. Nézhettem volna a jó oldalát ennek az egésznek, mert jelenleg szemernyi kétségem sem volt arra nézve, hogy az én életem, ezáltal pedig Iris-é is, jóval izgalmasabb annál, mint amit az emlegetettek el tudtak volna képzelni, de nem is én akartam versengeni. Soha nem hittem volna, hogy egyszer így nyal majd vissza ez a fagyi, eddig mindig Iris megtiszteltetése volt biodíszletet játszani, most pedig könnyedén ruházta át rám ezt a szerepet. Volt különbség kettőnk temperamentuma között, és nem is tudtam volna előre megjósolni, hogy számíthat-e bármi jóra, ha valami netán nem a számításai szerint sül el.
Kihúztam magam, továbbra is szemtelenül vigyorogva, miközben az arcvonásait méricskéltem. Nem próbáltam megnyugtatni, pedig egyértelmű volt a feszültsége, de nem akartam a szemébe hazudni vagy elhamarkodott ígéretet tenni arra vonatkozóan, hogy jól viselkedem ezen a találkozón. A helyében én sem bíztam volna Dimitriy Smolensky-ben és a színészi képességeiben, de ő is jól tudta, hogy nem vagyok az az önmegjátszós típus. - Tehetek egy próbát - tártam szét a karjaimat, bár maga az elképzelés is szürreális volt. Tényleg képes lett volna egy mondatban említeni engem és azt, hogy megjátszom a szerelmes férfit? Azt se tudtam, milyen az. Eszik-e vagy isszák. - Megteszem - adtam be a derekam, de mielőtt nagyon beleélte volna magát, felemeltem a mutatóujjamat. - Egy feltétellel - tűnt el a vigyor a képemről, az arcom pedig már nem árulkodott sem derűről, sem jókedvről. Ez már a kőkemény biznisz helye, ami túlmutatott azon, hogy milyen ruhában jelenek meg, üzletben pedig nem ismertem tréfát. Hozzá közelebb állt az a szerep, amit én általában szántam neki, de rám egy kőkemény komfortzóna kívüli élmény várt. - Ne akarj kínos helyzetbe hozni - mondtam ki végül a nyilvánvalót. Ez nagyjából olyan volt, mint mikor ő kért engem, hogy soha ne alázzam meg mások előtt. Nem érdekeltek a barátnői, a nyápic, papucs férjeik még annyira sem, de az már igen, ha csorbát ejt a férfiasságomon. Ő ne tudta volna, milyen kényes vagyok az ilyesmire? Nem kezdtem bele a továbbiak boncolgatásába, mert pontosan ki tudta olvasni a szememből, hogy ha mégis így történne, az egyezségünk érvényét veszti, és tudtam rosszabb lenni annál, mint amit jelenleg elképzelt rólam.

coded by eirik

Ajánlott tartalom —

Iris & Dimitriy - Please, be My husband
Vissza az elejére 
4 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
 Similar topics
-
» Iris & Dimitriy - it's you, it's always been you
» Iris & Dimitriy - this is our life
» Iris & Dimitriy - there is no right path only this one
» Iris & Dimitriy - chained
» Iris & Dimitriy - Every story has its End

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
M E T A N O I A :: Valhalla csarnokai ;;-
Ugrás: