M E T A N O I A
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Iris & Dimitriy - Please, be My husband
 :: Valhalla csarnokai ;;
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
2 posters

Iris Gustafsson
Kiskép :
Iris & Dimitriy - Please, be My husband  - Page 2 Iris
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :
"Every Beauty needs her Beast, to protect her
Iris & Dimitriy - Please, be My husband  - Page 2 86e7ef57c9d3033624845559c57b497cccca1bbb

Iris & Dimitriy - Please, be My husband  - Page 2 AdLAF4Y
from everything but Him."
Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Csüt. Feb. 10, 2022 7:33 am

Dimitriy V. Smolensky felhasználónak tetszik ez a poszt.

Mr and Mrs

Mintha egy egészen más ember pillantana most rám fátyolos tekintettel, annyival másabb ez a Dimitriy, aki ilyen őszintén adja át magát nekem és engedi, hogy így lássam, elgyengülve a vágytól, teljesen önkívületi állapotban. Én pedig totálisan oda vagyok tőle, érte és bár fogalmam sincs, hogy miként fog folytatódni mindez, de úgy érzem, hogy akarom ezt, bármi is legyen a vége. Vagy egy életre szóló tapasztalat lesz, egy fájdalmas lecke, hogy legközelebb mit ne csináljak, vagy olyasmit találok meg benne, amiről nem is tudtam, hogy vágyom rá. Valakire, akiben megbízhatok, aki a társam lehet és aki bármitől képes megvédeni. Valakire, akivel én is törődhetek és lehetek számára a mentsvár, amikor a hullámok összecsapnak a feje felett és legyen bármilyen cosinus görbe is mindaz, ami köztünk van, azt hiszem, vele valóra válhatna. Csak cseppet sem lesz könnyű, de semmi sem könnyű az életben, ami boldoggá tesz. Én pedig hajlandó vagyok belevágni és megpróbálni, az pedig, hogy most itt van velem, mintha ugyanezt az üzenetet rejtené.
Mindezt csak tetézi mindaz, amit képes belőlem kiváltani, amit okoz bennem, mintha a szex egy teljesen más szintjét ütnénk meg épp. Pedig, volt már részem jó szexben. Hittem, hogy azt képtelenség überelni, de egész más az, amikor az ember a lelkével is vágyik a másikra, akarja, hogy élvezze, hogy örömét lelje benne, hogy boldoggá tegye, mint amikor csak a teste áhítja a kielégülést. Az érzés pedig, amikor ez bekövetkezik, amikor megkapja és a másikkal együtt semmisül meg erre a pár pillanatra, semmihez sem fogható.
Úgy érzem elégek, hogy nem elég a levegő, ami egy-egy mely sóhajjal a tüdőmbe jut, miközben átjár ez az eufória és a tudat, hogy Ő ugyanezen megy éppen keresztül, vagy legalábbis nagyon remélem, hogy hasonló az extázisa. Aztán csak lebegek, fürdőzöm a kielégülés utáni mámorban, az érintésében és pihegve próbálok visszatalálni a jelenbe, hogy végre rápillanthassak. Olyan sok érzés zakatol most bennem, hogy jobbnak látom, ha inkább csendben maradok, talán csak pillantásom és lágy cirógatásom árulkodik mindarról, ami bennem zajlik. Vagy inkább abban kellene reménykednem, hogy a testem nem árul el? Magam sem tudom, talán aggodalmaskodnék is, ha nem érezném lágy érintését, ahogy kisimítja arcomból a hajamat és nem hallanám édes szavait, amiken halkan kuncogni kezdek. Apró csókot lehelek az arcára, míg ő fészkelődik picit, hogy továbbra is karjaiban tartva jusson el velem az ágyig, én pedig képtelen vagyok nem mosolyogni rá és hinteni még pár csókot nyaka bőrére.
Szinte hiányérzetem támad, már-már fázik is a bőröm ott, ahol már nem ér hozzám, mikor lefektet az ágyra, de nem sokáig kell nélkülöznöm a közelségét, mert már vissza is tér hozzám, én meg ajkamba harapva bámulok rá. Libabőrös leszek az érintésétől, ahogy ujja finoman végig táncol bőrömön a nyakamtol egészen a hasamig, miközben olyan édes vigyorral szólal meg, hogy kedvem támad lecsókolni ajkairól. Vagy nem. Magam sem tudom. Túlságosan jó ezt látni az arcán. -És milyen mázli, hogy Te ezzel tökéletesen tisztában vagy.- vigyorgom az övéhez hasonló pimaszsággal, miközben egyik karom fejem alá fektetem, úgy szemlélem, miféle utat jár be rajtam kezével, végül inkább arcát kezdem fürkészni valamivel komolyabb, elgondokodó tekintettel és pár pillanatig komoly harcot vívok magammal, hogy megszólaljak-e vagy sem. A furábbik ében győz, aki általában nem tud csendben maradni. -Örülök, hogy besétáltál azon az ajtón...- suttogom halkan, bár magam sem tudom, hogy most konkrétan az ajtóra gondolok, vagy inkább átvitt értelemben beszélek arról a lépésről, amit most megtért, na nem, mintha nem következhetne ezután az, hogy holnap majd levegőnek néz, mert úgy érzi, hibát követett el. De most nem ezt látom rajta és az, hogy még mindig itt van velem, sem ezt üzeni.
Végül szabad kezem arcára simul, lágyan vándorol lentebb nyaka mentén, míg végül mellkasán allapodik meg, melyre apró köröket kezdek rajzolgatni. Nem tudom, láttam-e már vonzóbb férfit, bár ezt már akkor is így gondoltam, amikor először a szemeim elé került. Egy részem, már akkor tudta, hogy veszélyt jelent majd rám, de azért a fene se gondolta, hogy végül majd találok benne olyasmit, ami miatt szerethetővé válik számomra.

~Fallin'~

Sometimes i wonder if love is worth fighting for. Then I look at You.
I'm ready for war.

Vissza az elejére Go down
Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Iris & Dimitriy - Please, be My husband  - Page 2 BlackHomelyFairybluebird-size_restricted
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
i didn't choose the thug life
the thug life chose me

Keresem :
find arms that will hold you
at your weakest,Iris & Dimitriy - Please, be My husband  - Page 2 QcERZVh
eyes that will see you
at your ugliest,
Iris & Dimitriy - Please, be My husband  - Page 2 A1644f5721e881aea878a1021b001c41db29c4db
and a heart that will love you
at your worst.
Iris & Dimitriy - Please, be My husband  - Page 2 A62177ac1ae48d2b1a673a4e893083245ae49549
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Szer. Feb. 09, 2022 8:26 pm

Iris Gustafsson felhasználónak tetszik ez a poszt.

Nem voltam felkészülve arra, hogy mi fog történni, ha a tettek helyett már szavakkal kell elmondanom, ami bennem tombol. Bárhogy próbáltam fejben összerakni, vagy megfogalmazni, egyszerűen nem volt meg hozzá semmim, sem a képességem, sem a szavak, sem... semmi. Hogyan tudtak az emberek olyan könnyen érzelmeket kifejezni vagy elmondani, míg én ilyen mélységekig szenvedtem ennek a hiányától? Azt sem tudtam, mit érzek, és eddig vasmarokkal küzdöttem is ellene, hogy megpróbáljam kibogozni. Talán most még türelmes lett volna, hisz ismerte a korlátokat, amik közé szorultam, amik között az életemet éltem. Itt nem volt helye érzelmes vallomásoknak, gyengéd pillanatoknak, és éppen ezek miatt tartottam ott, ahol. Eddig gondolni sem akartam arra, hogy ilyen is lehet az élet.
Most viszont még beszélt helyettem a testem, ami talán jobb szónok volt, mint amilyen én valaha is lehetnék. Szavak nélkül árulkodott a kínzó vágyról, telhetetlenségről, arról, hogy bármit mondtam vagy tettem, jelenleg nincs jelentősége. Ujjaim hol a haja mélyében tűntek el, néha rámarkolva a rakoncátlan tincsekre, hol a teste különböző pontjait cikázták végig, és ő sem maradt tétlen. A tarkómra simult a tenyere, majd úgy olvadt be a csókomba, mintha nem maradt volna más kapaszkodója ebben a földi világban. Talán nem is maradt, mert ahogy a teste mozgott fölöttem, a kéj pedig belemarkolt a gerincembe, úgy éreztem, hogy egyre közelebb a súlytalan lebegés, ahol megszűnik minden, amit eddig ismertem. Vágytam rá, vele együtt akartam átélni, a mozdulatokba egyre nagyobb hév költözött, és csupán pár másodpercért könyörögtem saját magamnak, hogy kitartsak, miután a teste őt már régen elárulta. Az izmai utolsó csapásként szorítottak meg benne, átlökdösve a mámor határán, egyik karom a derekához kapott, de még így, az élvezet egy teljesen új szintjén is hallottam, ahogyan elhagyta a nevem a száját. Soha nem hallottam még csak hasonlót sem kicsusszanni a szájából, de kibaszottul tetszett, és ezt csak megkoronázta a mélyről feltörő nyögése, de ebben nem sokkal maradtam el utána. Kapaszkodtam belé, mintha nem lenne holnap, közben próbálva lenyugtatni a zakatoló szívverésemet, de még mindig megállás nélkül hullámzott a mellkasom.
Nehezen tudtam volna eldönteni, mennyi idő telt el, mire lassan felemelte a fejét, majd belenézett a szemeimbe. A tekintete nem titkolózott, éppen annyit mondott el, amire ebben a helyzetben szükségem lehetett, de tudtam, mélyről feltörően éreztem, hogy a dolgok nehezebbik fele csak most kezdődik igazán. Nem engedhettem meg magamnak, hogy ismét egy falat emeljek magam köré, miután ő éppen most szedett ki belőle egy csomó elgyengülő téglát, a szavaira azonban halványan elmosolyodtam. - Ebben a tempóban... egy hét után garantált a végelgyengülés - válaszoltam, ekkor már egy szemtelen vigyorral kísérletezve, közben felemelve az egyik kezemet, hogy kisimítsam az izzadt tincseket az arcából. Annak kifejezetten örültem, hogy nem rontott be rögtön azon a bizonyos ajtón, egyelőre még csak ízlelgettem azt, hogy valaki ilyen közel legyen hozzám, de talán már így is jobban vizsgáztam, mint az első két alkalommal. Mindkét esetben elbasztam. Valahogy rá kellett cáfolnom magamra, mintha nem is neki, inkább magamnak akartam volna bizonyítani, hogy képes vagyok rá.
Lassan előrébb mozdultam, mintha próbáltam volna ismét erőre bírni a hátamat, de közben már a derekát tartottam, majd úgy, ahogy voltunk, szorosan rámarkoltam a lábaira, megtéve azt a pár lépést vele a karjaimban az ágyig. Az ágy közepére fektettem, már ha engedte, majd mellé másztam, megtámaszkodva a feje mellett a tenyeremmel. Hangtalanul sóhajtottam fel, közben ismét a tekintetét kutatva, majd ujjaim elindultak a nyakától, és meg sem álltak, egészen a köldökéig. Bár azt tudtam volna mondani, hogy nem kívántam még mindig, de végeláthatatlan háborút indított ezzel a ma estével, kiolthatatlan vágyat gyújtva bennem. - Milyen mázli, hogy nem zárod a fürdőszoba ajtaját - vigyorogtam tovább pimaszul, mert ha logikusan nézzük, simán bezárhatta volna. Tudta, hogy szó nélkül jövök és megyek.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :
Iris & Dimitriy - Please, be My husband  - Page 2 86e7ef57c9d3033624845559c57b497cccca1bbb

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Szer. Feb. 09, 2022 6:04 pm

Mr and Mrs

Képtelen vagyok betelni azokkal az édes, izgató hangokkal, amiket kiad magából, ezzel is a tudtomra adva, mennyire élvezi azt, amit vele csinálok, csak még jobban ösztönözve arra, hogy folytassam. Pedig, annyira vágyom már rá, hogy szinte lángol a bőröm, még a gondolattól is megborzongok, hogy újra magamban érezzem, de most Neki akarok kedvezni, Őt akarom az őrületbe kergetni. Nem is hagynám abba, ha nem mondaná ki a nevemet és állítana le, na nem, mintha kétszer kellene kérnie tőlem, hogy az ölébe másszak. Már most lihegek a vágytól, az egész testem lüktetve követeli Őt, hogy újra magamban érezzem, ajkait ízleljem, de mindezt még mindig képes fokozni az, ahogy kezeivel bebarangolja bőrömet, ahogy birtoklón fenekemre markol. Belém hasít a felismerés, hogy visszafordíthatatlanul az Övé vagyok és az a legszebb az egészben, hogy ez egyáltalán nem rémiszt meg, mert akarom. Az Övé akarok lenni, újra és újra átélni ezt Vele, és csakis Vele. Most először érzem azt, hogy az esküt, amit kényszerből, kapkodva elmormogtam, képes lennék komolyan is gondolni. Képes lennék szeretni ezt a férfit a hibái és az erkölcstelen életmódja ellenére, mert én már tudom, hogy mindaz csak a felszín, a maszk, amit magára öltött az évek során az életbenmaradásért. Sírni tudnék a gondolattól, hogy talán még soha nem szerette senki, vagy legalábbis nem úgy, ahogy kellene, na nem, mintha én fürdőztem volna ebben az érzésben eddigi életem során. De én tudnám Őt szeretni. Talán, már most is szeretem, miközben magamba fogadom el nem eresztve kékjeit egy pillanatra sem. Soha nem volt még részem ilyen érzéki élményben, mert a látványa és az, ahogy velem együtt felnyög, a legerotikusabb dolog, amit valaha tapasztaltam.
Aztán ajkaimért kap, mohón, követelőzve, nyelvem az övét simítja, újabb nyögés kívánkozik ki belőlem már pusztán attól is, amilyen vágyról mesél csókja. Egyszerűen megrészegülök tőle, az érzéstől, ahogy csípőm mozgásra ösztönzi, követem is az általa diktált ritmust, mintha csak táncba hívna, miközben máris a közeledő gyönyör kínozza testemet. Érzem, hogy csak pillanatok választanak el attól, hogy egy újabb őrjítő orgazmust éljek át, miközben ajkaimba nyög, beléjük harap, teste az enyémmel lüktet erre a forró, ősi ritmusra. Kezem tarkójára simít, másik vállába mar, szinte belé kapaszkodom, mintha attól félnék, hogy magával sodor a közeledő beteljesülés, a vérem lávaként zubog bennem, ajkairól lélegzem, Ő pedig a nevemet súgja. Homlokát az enyémnek támassza, ujjam szájára simít én pedig összeszorítom szemeimet az utolsó pár mozdulattól, míg bennem nem reked a levegő egy hosszú pillanatra. A rám boruló ködön át hallom az állatias, vad, még számomra is teljesen idegen nyögésemet, ahogy kimondom a nevét testem önkéntelen rándulásai közben, amit csak fokoz az érzés, ahogy megrándul bennem, teste megfeszül és velem együtt jut el a csúcsra. Soha nem volt még ennyire intenzív a gyönyör, nyakába fúrom arcom, bőrébe harapok finoman, úgy próbálom átvészelni, ahogy újra és újra elemi erővel söpör végig rajtam és szinte biztos vagyok benne, ha most nem szorítana magához, tényleg elvesznék. Aztán lassan elcsitul minden, lihegve omlok a testére, ujjaim lágyan cirógatják tarkóját és egyszerűen képtelen vagyok megszólalni vagy úgy általában bármit csinálni. Csak élvezem a teste melegét és ahogy erős karjai körbe zárnak, mint valami védőfal, ami ebben a kiszolgáltatott pillanatban is megvéd mindentől, mikor pedig már képes vagyok rá, lágy csókokat hintek nyakára, úgy evickélek el ajkaiig. -Egyáltalán nem bánnám, ha velem töltenél minden éjszakát.- suttogom végül kuncogva ajkaiba, majd elhúzódok tőle, de csak annyira, hogy figyelemmel követhessem mozdulataimat, ahogy arca vonalán végig simítok ujjbegyeimmel, mintha csak az emlékezetembe akarnám vésni minden vonását. Tekintetem végül kékjeire talál, el is veszek bennük egy hosszú pillanatra és esküszöm, az a kibaszott szó ajkaimra kívánkozik, de inkább nyelek egy nagyot és lágyan rámosolygok, úgy fojtom magamba. Elég, ha én tudom, hogy mit érzek iránta, hogy képes volt végül mégis elcsavarni a fejem valami teljesen érthetetlen módon azzal, hogy a páncélja mögé engedett és hagyta, hogy olyasmit is lássak belőle, amit tudom, hogy nem szívesen mutatna meg másnak. Én pedig meg fogom várni, amíg rájön majd, hogy előttem nem is kell rejtegetnije, hogy én akkor is erősnek látom és semmi másra nem vágyom, mint mellette lenni. A francba már.

~Fallin'~

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Iris & Dimitriy - Please, be My husband  - Page 2 BlackHomelyFairybluebird-size_restricted
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
Iris & Dimitriy - Please, be My husband  - Page 2 A1644f5721e881aea878a1021b001c41db29c4db
at your worst.
Iris & Dimitriy - Please, be My husband  - Page 2 A62177ac1ae48d2b1a673a4e893083245ae49549
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Szer. Feb. 09, 2022 6:33 am

Minden eddig átélt, ehhez hasonló élmény messze eltörpült attól, amit most Ő művelt velem. Talán az állt a hátterében, hogy tényleg mindenestül hajlandó voltam átadni magam, lemondva minden irányításról és kontrollról, ami valljuk be, az én esetemben mindig nagy szó volt. Talán még soha nem is fordult elő igazán, és sokáig hittem abban, hogy ő sem fogja megtapasztalni soha, mert a kezdeti dacos időszakban nemhogy az ágyat nem akartam vele megosztani, de még a házat sem. És úgy egészében az életemet sem, de most olyan távolinak tűnt az első, viszonylag érettnek nevezhető beszélgetésünk, amikor lefektettük azokat a kibaszott játékszabályokat. Köztük azt is, hogy azt csinál, amit akar, amikor és ahol akar, és azzal, akivel akar. A gondolattól azóta már ezerszer megborzongtam, és elfajzott dühöt éreztem, ahányszor csak eszembe jutott, hogy valaki más érinti, más csinálja vele azt, amit én most vele, vagy éppen hogy ő csinálja mással, amit most velem. Nem akartam osztozni senkivel, mindezt magamnak akartam, de az önzőségemen már kurvára nem lepődne meg senki. Talán piszkosul meg fogom bánni a döntésemet, talán megégetem magam vele, vagy ő égeti meg magát velem, de ez most akkor is az enyém. És életemben először én is azt éreztem, hogy vagyok valakié.
Szinte alig jutott el oxigén a tüdőmbe, még levegőt is elfelejtettem venni, ahogy a forró ajkaival kényeztetett, nem is tudtam uralkodni magamon, hogy ne hozzam a tudtára, mennyire élvezem, amit művelt velem, hol egy halkabb, morajló sóhajjal, hol egy intenzívebb, mélyebb nyögéssel. Szinte felemésztett a tűz, és ahol csak hozzám ért, bizseregni kezdett a bőröm. Habár tudtam magamról, hogy mély, elemi erő lakozik bennem, magam sem gondoltam, hogy képes leszek kitartani, főleg azok után, amit a szájával és a nyelvével együttesen csinált, nem sejtettem, hogy lesz még elég erőm megszólalni, azt kérni tőle, hogy jöjjön ide, másszon fölém, mert már túl közel éreztem a megsemmisülést, ajkainak szorítása a szó szoros értelmében elvette a maradék józan eszem is. Ő pedig meghallotta az erőtlen, néma segélykiáltást, tekintetem találkozott a tekintetével, mielőtt még felemelkedett volna, bár valószínűleg nem szabadott volna abba a hibába esnem, hogy ránézek ebben a helyzetben. Már így is kibaszottul kívántam, mintha az iménti kielégülés már ezer éve történt volna, újra érezni akartam a teste forróságát, és mikor az ölembe ült, átfutott rajtam némi megkönnyebbülés.
Kezem végigsimított a derekán, majd a csípőjén, majd a fenekén állapodott meg, belemarkolva a formás testrészbe, míg másik kezem újfent eltűnt a hajában. Megvadított a tekintetében látott elemi ösztön, a nyers vágyakozás, és mikor ismét megéreztem teste forróságát, belőlem is előtört egy mély nyögés. Még soha nem tapasztaltam ehhez hasonlót, nem tudtam betelni a testével, vele, szinte már most érezve, hogyan szorítanak körém testének izmai. Alig tudtam legyőzni a feltörekvő ént, ami ebben a pillanatban készen állt arra, hogy átvegye az irányítást, de nem tettem. Azt akartam, hogy ő tegye, életemben először vágytam arra, hogy egy nő uralkodjon felettem, de nem bírtam ki, hogy ne kapjak az ajka után, nyelvem űzött vadként kergette az övét, és nem is tudom, csókoltam-e már valaha ilyen szenvedélyesen, ilyen csillapíthatatlanul.
Elengedtem a haját, ekkor már mindkét kezemmel a fenekére simítva, hogy szinte ösztönösen megadjam neki a kezdőritmust, de talán ezt már a saját éhségem szülte. Nem tudtam uralkodni az érzékeimen, karjaim a hátára simítottak, így szorítva magamhoz, közben testem együtt mozgott az övével, mintha ezekre a percekre tetőtől talpig összeforrtunk volna. Azt hiszem, meghalni is inkább így szeretnék. Nem tudtam azonban elkerülni, hogy néha ne nyögjek a szájába, néha beleharapva alsó ajkába, mintha fel akarnám falni, pedig csak azért küzdöttem, hogy meg tudjam őt várni. Vele együtt akartam átélni a beköszönő gyönyört, de egy-egy erőteljesebb mozdulata után, ahogy egyszerre hajtott mindkettőnket az élvezet felé vezető úton, hirtelen kitörtem a szája fogságából, ismét nekidöntve homlokomat az övének. - Iris - szólítottam meg ismét, a hangom azonban remegett a közeledő érzéstől, tudatni akartam vele, hogy pár másodperc, és megadom magam, és nem is tévedtem. A testem hamarosan megfeszült, pattanásig feszültek az izmaim, ahogy megöltöttem a testét, a torkomat pedig egy minden eddiginél intenzívebb, vad hörgés hagyta el, miközben az érzés újra és újra végigköszönt a gerincem vonalán.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Kedd Feb. 08, 2022 8:59 pm

Mr and Mrs

Kétlem, hogy valaha voltam már ennyire buja és magabiztos, mint most vagyok. Ha az esküvőnk napján valaki azzal vádolt volna meg, hogy önként fogok Dimitriy elé térdelni, kiröhögtem volna, hiszen akkor még teljesen biztos voltam abban, hogy nem hogy lefeküdni nem fogok Vele, de soha nem is érhet majd hozzám. Most meg elepedek egyetlen érintéséért és úgy vágyom rá, mint még senkire. Olyasmit csalogatott elő belőlem, amiről én magam sem gondoltam volna, hogy meg van bennem. Ez a pimasz, buja dög, aki mindenféle szégyenérzet nélkül veszi át az irányítást fölötte és már annak a gondolatától is, csak még jobban felizgul, hogy Dimitriyt nyögni hallja. Hogy érzem, ahogy megfeszülnek izmai tenyereim alatt, melyek folyamatosan testét simítják, a tetoválásokkal elrejtett hegeket és a megmunkált izmokat. Olyan temérdek erő lakozik benne és olyan veszedelmes tud lenni, hogy a fél város retteg tőle, most mégis Tőlem gyengül el, attól, amit Én csinálok vele és ez az érzés iszonyúan felemelő. Mégsem élnék vissza ezzel soha, nem is érzem magam fölötte állónak, egyszerűen csak élvezem, ahogy neki élvezetet okozok. Sőt. Minél több nyögés vagy kéjes sóhaj hagyja el ajkait, annál jobban tombol bennem a vágy, hogy végre újra magamban érezhessem Őt és addig szeretkezzünk újra és újra, míg már a fáradtságtól mozdulni sem tudok.
Érzem, ahogy visszafogja magát, hogy azért küzd, hogy kitartson annak ellenére, amit művelek vele, hallom ahogy a levegő is megakad benne egy pillanatra, keze hajamba túr újra és újra, míg végül már a nevemet hallom azon a vágytól rekedtes hangján. Felpillantok rá, ajkamon kacér mosoly jelenik meg, ahogy nyelvem még pár mozdulatot tesz rajta, majd hasfalára hintek még pár csókot, miközben próbálom összeszedni magam. Nem csak Ő élvezte ezt ilyen őrjítően, én magam is, szinte pihegek már a bennem zubogó vágytól, az elsuttogott szó hallatán pedig meg is borzongok.
Eszem ágában sincs ellenkezni vele, amikor pontosan ugyanazt akarjuk mindketten. Pillantásom ködös tekintetébe fúrom, úgy támaszkodok meg finoman térdein és felegyenesedek, hogy egy pillanattal később, már újra az ölébe helyezkedjek és átkarolva nyakát, álla alá hintsek pár csókot. Ölemmel férfiasságához fészkelem magam, csípőm már önkéntelenül is valami forró, lassú ritmusra jár, minek köszönhetően újra és újra végig simul rajtam gerincemen végig futó bizsergető érzést okozva. Kezem arcára simul, másik tarkójára csúszik és, miközben pillantásom az övébe fonódik, lassan ráengedem csípőmet. Beharapom ajkam, de még ennek ellenére is kitör belőlem egy mély, öblös nyögés, a mámorító, feszítő érzésre még szemeimet is lehunyom, homlokom pedig az övének támasztom és csak kábultan sóhajtok párat. Fogalmam sincs, hogy mi van köztünk, mi lesz vagy, hogy nem-e akarom majd holnap valamiért megfojtani, de most, ez a fülledt pillanat, akkor is iszonyúan tökéletes. Ennél messzebbre nem akarok már kerülni tőle, mint ahol most vagyok, mert nincs csodálatosabb annál, ahogy forró bőre az enyémhez simul a szíve pedig az enyémmel együtt zakatol.

~Fallin'~

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Kedd Feb. 08, 2022 7:40 pm

Egyelőre elképzelni sem tudtam, mi fog ránk várni holnap. Legutóbb akkor éreztem ilyen bizonytalanságot, mikor megsérültem, és a fájdalomnak na meg a vodkának köszönhetően megmutattam neki egy sebezhetőbb, jobb Dimitriy-t. Még félig szedálva is aggódtam a másnap miatt, és ugyan itt egészen másról volt szó, mégis néha-néha, ahogy eszembe jutott ez a félelem, összefeszült a gyomrom. Egyre világosabbá vált, hogy mit akarok, de mégsem voltam biztos abban, hogy meg tudom teremteni azt, amire ő vágyott. Hisz egyszer tökéletesen elmondta már, mi vagyok én, és kicsit sem gyengéd jelzőket használt. Amikor kimondta őket, nem tudott róla, a kemény álarc alatt mennyire megsértett velük, de talán már akkor is ez állt az egész mögött. Ez, amit nem tudtam nevén nevezni.
Talán kiült az arcomra, mennyire nem számítottam arra, ahogyan majd átveszi tőlem az irányítást. Már eltökélt szándékomban állt megragadni őt, hogy hozzá hasonlóan kicsalogassam a fürdőből és az ágyra borítsam, de felülírta a terveimet, mégis csalogatott az újdonság varázsa. Tudni akartam, mi lakozik benne, mit tudok kihozni belőle, és mennyire oldódik fel ebben az amúgy szinte már gátlástalan helyzetben. Mert bármi is volt közöttünk, jelenleg minden a kendőzetlen valóság volt, gátlások és kétségek nélkül, legalábbis nem találtam semmit érdemesnek arra, hogy most foglalkozzak vele. Őt kivéve, mert jelenleg az kötötte le a fantáziámat, hogy újra és újra birtokba veszem a testét, órákon keresztül csalogatva elő belőle az orgazmus mindent elsöprő erejét. Mégis várnom kellett, és ugyan telve voltam vággyal, mégsem adtam jelét annak, hogy türelmetlen lennék. Pedig minden vágyam az volt, hogy újra benne legyek.
Nem álltam útját semminek, így mikor csókokkal borította a mellkasomat, majd felemelkedett az ölemből, szétnyitva a lábaimat, hogy közéjük fészkelődjön, és térdre ereszkedjen. Valószínűleg elképzelni sem tudta, hogy milyen hatással volt ez rám, ahogy lenéztem rá, tekintetemmel az övét kutatva, közben szinte azt érezve, hogy szétfeszülök. Még soha nem váltott ki belőlem ilyen hatást egy előttem térdelő nő, mint Ő most, és mikor a kezei közé fogott, egy tompa nyögés tört elő a torkomból. Forró volt a tenyere, éppen annyira forró, mint amilyen én magam is voltam, és azt gondoltam, hogy már fizikai képtelenség fokoznia a bennem tomboló szenvedélyt, de rám cáfolt, mikor kezei mellett megéreztem a kényeztető, forró ajkakat. Jóleső sóhaj bukott ki belőlem, amit hamarosan egy újabb, erőteljesebb nyögés kísért, kezem ismét a haját kutatta. Képtelenségnek tűnt, hogy felemeljem a fejem, még erősebben szorítottam a kanapé feszes anyagához, közben magamban számolva minden nyelvmozdulatánál, nehogy idő előtt adjam át magam a vágyott orgazmusnak. Még a levegő is bennem akadt, nagyot kellet nyelnem, majd újra jóleső nyögést hallattam, néha akaratlanul is rászorítva a hajára. - Iris - szólítottam meg hirtelen, a vágytól már teljesen megsemmisülve. Nem tudtam volna szavakkal elmondani, mennyire vágytam arra, hogy az ölembe üljön, de ő maga is rájöhetett, hogy ha így folytatja, túl korán érek véget. Vágytam a teste forróságára, vele együtt akartam újra elélvezni, a gondolattól furcsa vibrálás futott végig minden porcikámon, mégsem rántottam fel magamhoz. Talán nem is lett volna erőm hozzá. - Gyere - suttogtam vágytól megrészegülve, nagy nehezen felemelve a fejem, hogy megkereshessem a tekintetét.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Kedd Feb. 08, 2022 6:48 pm

Mr and Mrs

Az első éjszakánkon megfertőzte az elmémet. Esténként azon kaptam magam, hogy Róla fantáziálok, arról ami történt és ami még történhetne köztünk, miközben szinte erőszakkal kellett magam visszafogni, hogy ne rontsak rá a szobájában és, mint valami kiéhezett őrült, követeljem a jussomat. Hiszen, azt mindig a tudtomra adta, hogy vonzódik hozzám, mint egy nőhöz, akivel szívesen kiélné a vágyait, de ez, most, már nem erről szólt. Vágyik rám, ez egyértelmű, de nem úgy, mint egy egyszerű nőcskére, egy eszközre, aminek egyetlen célja az, hogy könnyítsen vele magán. Akkor nem törődne azzal, hogy én élvezem-e, hogy nekem jó-e amit és ahogy csinál, bár már az első éjszakánkon is igazán kitett magáért, hogy élvezzem a Vele töltött estét.
Akkor viszont dolga végeztével el is sétált, sőt. Konkrétan ledobott magáról azzal, hogy Ő nem bújós és ennyi, de most továbbra is magához szorít, édesen a fülembe sutyorog, a fenekemnél pedig egyértelműen érzem, hogy hiába vagyunk most túl egy oltári orgazmuson mindketten, továbbra is akar engem és ez a gondolat, csak még jobban beindít. Akarom is, hogy akarjon. Tenni akarok azért, hogy élete legjobb éjszakájának emléke hozzám kösse, hogy egy magányos estén én jussak majd eszébe és ne egy kibaszott escort.
Valószínűleg, ez adja végül a bátorságot ahoz, hogy olyan bujaság költözzön belém, amit talán még senki nem tudott előcsalogatni és iszonyú magabiztosan kezdjem kivezetni a fürdőből. Miközben kiterelem a fürdőből, ugyanaz a kacér mosoly látszik az arcomon, mert attól, ahogy néz, a világ legszexibb nőjének érzem magam. Szinte látom rajta, hogy ámul azon, amit épp megengedek magamnak, hogy vezetem őt, amihez tudom jól, hogy egyáltalán nincs hozzászokva, mégis hagyja magát a kanapéra lökni, hogy aztán az ölébe mászva tovább játszadozhassak vele kedvemre. -Hmmm. Ettől most egészen megrémültem.- dorombolom bőrébe pimaszul, mintha csak felhívásnak venném keringőre az újabb fenyegetést, miközben nyelvemmel, ajkaimmal haladok lefelé egy odaképzelt ösvényen, aminek egyetlen célja az, hogy most én okozzak neki minél intenzívebb élvezetet.
Lassan le is ereszkedek öléből, kezemmel végig simítok combjain egy úttal szét is tárva picit őket, hogy közéjük férjek ahogy letérdelek a kanapé elé, Dimitriy elé, miközben ő a hajamra fog finoman. Kezem kínzó lassúsággal indul ágyéka felé csókjaim közepette, ujjaim férfiassága köré fonom, ami egyértelműen reagál mindarra, amit művelek, mert máris kőkemény és kész a következő menetre, ettől pedig halkan, elégedetten morranok egyet. A köldöke táján járok, mikor felpillantok rá, kezem már érzéki mozdulatokkal kényezteti, mellem forró bőréhez feszül és nem igazán tudnám megmondani, hogy ez vajon melyikünknek izgatóbb. Őrülten szexin fest, ahogy hátra vetett fejjel megadja magát nekem, miközben én meg előtte térdelek a földön és az egyetlen vágyam az, hogy halljam, ahogy elakad tőlem a lélegzete.
De nem sietem el, nem kapkodok, mert először csak nyelvem vezetem végig teljes hosszán, hogy aztán ajkaim közé vegyem és a lehető legtöbb buja hangot csikarjam ki belőle mozdulataimmal. Azt hiszem, titkon -vagy inkább elég nyíltan- arra pályázok, hogy teljesen elvegyem az eszét, míg végül másra sem fog vágyni, csak hogy végre enyhülést találjon bennem.

~Fallin'~

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Kedd Feb. 08, 2022 6:00 pm

Talán életemben először kívántam azt, hogy bárcsak megállna az idő. Minden túl tökéletesnek tűnt, talán túl tökéletesnek, mint valami vihar előtti csend, de ötletem sem volt, minek kellett volna történnie ahhoz, hogy el tudjak szakadni tőle. Mintha az életem most fonódott volna össze az övével örökre, és most először nem is akartam tiltakozni ellene. Még sok mindent kell helyre pakolnom magamban, de ez, mint első lépés, talán megteszi. Többre talán nem is vágyhatott sem ő, sem én.
Ahogy a testem megadta magát egy erőteljes, intenzív lökés után, arcom pedig eltűnt a nyaka hajlatában, valami egészen új mámort ízleltem meg. Más volt, mint amit eddig ismertem, de mindent felülmúlt és elsöpört, mintha csak az ő teste tudta volna előcsalogatni ezt az ismeretlen élvezetet. De ez már több volt, több, mint egyszerű testi gyönyör, túlmutatott rajtam, azon, amikbe eddig belekóstoltam. Újra és újra akartam, lankadatlanul, mint egy átkozott kamasz, aki életében először kapott meg egy nőt.
Magam sem tudom, mennyi idő kellett ahhoz, hogy újra észhez térjek, majd a játékos mozdulatom után a fenekéhez dörgölőzzek. A bőröm alatt hullámokban tört rám újra az átélt kéj érzése, mintha nem akart volna szűnni, talán éppen ezért nem tűnt fel, hogy még mindig szorosan fogom a testét. Talán túl szorosan. Mégsem tette szóvá, helyette a tarkómon éreztem ujjait, a csókjaival pedig az államat becézte, mire lassan sikerült felemelnem a fejemet. Ha most akartam volna megszólalni, egészen biztos, hogy nem jött volna ki hang a torkomon, az előbbi kontrollálhatatlan hörgés szinte megnémított, és mikor játékosan a fülcimpájára haraptam, ujjaim alatt éreztem, ahogyan belebizsereg a teste.
Felém fordult, a szemében még véltem látni a csillogást, amit az imént átélt orgazmus okozott, de azt hiszem, a saját tekintetem is erről árulkodott. Mégsem fogtam vissza magam, rekedt hangon fenyegettem meg, amire ő kicsit sem szokványos módon reagált. Már nem láttam magam előtt azt a lányt, aki néma kétségekkel vívódva felvonult az emeletre, majd elsírva magát zuhanyhoz kezdett készülődni. Talán mégsem csak a rosszat tudom kihozni belőle. Ujjaim pár pillanatra a hajába fészkelődtek, míg csókot lehelt a számra, a visszafordított fenyegetésén pedig elvigyorodtam. - Az esélytelenek nyugalmával... megadom magam - válaszoltam, bár nyilván tudta már rólam, hogy ritkán fordult elő az, hogy bárkinek is átadom az irányítást. Most sem tudom, miért tettem, de hagytam magam kitolni a helyiségből, és nem is néztem a hátam mögé, engedtem neki, hogy oda irányítson, ahová ő szeretne. A lábam a kanapénak ütközött, de nem volt időm igazán felfogni, mert szinte ugyanabban a pillanatban le is lökött, majd úgy hajolt fölém, mint egy ragadozó vadmacska. Tekintetem elidőzött az arcán, a száján, majd tovább méricskéltem, a melleinek látványától még most sem tudtam betelni, az új helyzet varázsa pedig nem hagyta, hogy egy pillanatra is lankadhasson az érdeklődésem. - Ha így folytatod... - leheltem a szájába, mikor éppen egy tüzes csókkal kísérelt meg levenni a lábamról. - nemcsak a ma estét töltöm itt - fejeztem be a mondatot, végigsimítva haja vonalát, de nem hagyott túl sok időt arra, hogy evickéljek ebben a helyzetben, ajkai felfedező útra indultak, mire lehunytam a szemeimet, és egy jóleső sóhajjal hoztam a tudtára, hogy mennyire kedvemre való, amit éppen csinál. Játszadozott velem, azonban nem állt meg a mellbimbóimnál, és ekkor már nagyjától tisztult a kép, hogy mi is a valódi célja ennek a játéknak. A testem újra megtelt lázas izgalommal, kezeimmel a haja után nyúltam, miközben hátraejtettem a fejem a kanapé párnájára. Kibaszott bestia, levett a lábamról, most a szó szoros értelmében, de életemben először nem éreztem rosszul magam, amiért át kellett adnom magam valaminek. Valakinek.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Kedd Feb. 08, 2022 4:52 pm

Mr and Mrs

Nem tudnám megmondani, hogy pontosan mikor és mivel fészkelte be magát így a bőröm alá, de már képtelen lennék nem a férjemként tekinteni rá a sok megjátszott és az ezek közé befurakodó valódi érzelmek mellett. Akaratlanul is úgy érzem, hogy hozzám tartozik, hogy úgy ismer már, mint senki és, hogy van köztünk valami, amiért érdemes lehet néha összeveszni. Hiszen, ha nem éreznék iránta semmit az ég világon, egyáltalán nem is érdekelne, ha megbánt vagy megsért, de érdekel. Túlságosan is.
Ha pedig úgy hozza a helyzet, hogy kedveskedik valamivel, van hozzám egy jó szava vagy épp olyan izzó vággyal néz rám, mint most, akkor végképp elveszek. Pedig, tisztában vagyok vele, hogy kicsoda Ő, milyen ember és, hogy miről szól az élete, mégsem tudom csak a rosszat látni benne, amikor párszor már egyértelművé vált számomra, hogy Ő nem csak rossz. Egy lelketlen gyilkos nem óvja úgy a másikat, ahogy Ő óv engem, akár van egy szerződés, akár nincs és nem bújik olyan megtörten hozzád, mint ahogy Ő bújt pár napja a konyhában. Akármilyen is az élete, egyre többször érzem úgy, hogy a része akarok lenni, mert mellette valahogy én is olyan nő vagyok, aki mindig lenni akartam. Még arra is képes voltam, kiálljak magamért, ami tudom, hogy csakis azért alakult így, mert tudtam, hogy mellettem áll majd.
Most pedig úgy szorít magához, mintha nem lenne már holnap, miközben minden mozdulata olyan olthatatlan vágyról árulkodik, mint amilyet én is érzek iránta. Nem elég a csókjából, az érintéséből, Belőle, pedig olyan mámorban úszom már így is miatta, hogy attól félek, ha nem érezném magam körül karjait, talán összeesnék. Az egész testem lázban ég, reszketve dőlök mellkasának, a gyönyör pedig, csak még intenzívebbé válik azoktól az édes hangoktól, melyeket a bőrömre lehel és a heves, őrjítő mozdulataitól, ahogy mozog bennem. Ahogy a teste megrándul,mikor egy utolsó, erőteljesebb lökés kíséretében elélvez, én magam is nyaka bőrébe nyögök vele együtt, olyan mámorító érzés, ahogy újra és újra rándul egyet bennem, aztán egyszerűen csak lebegek vele együtt, hallgatom a víz csobogását, kapkodó lélegzetünket, miközben kezem tarkójára simul és lágy csókokat hintek állára. Ez a legédesebb pillanat, ahogy egymáshoz bújva próbálunk észhez térni a révületből, amit egy játékos mozdulattal zár, amitől kacéran elmosolyodok.
Azt hihetné az ember, hogy ezzel majd enyhül az éhség, csillapodik a vágy bennem, de már azzal felizgat újra, ahogy finoman fülcimpámba harap és olyan szexi hangon suttog "fenyegető szavakat" a bőrömbe, hogy abba beleborzongok. Incselkedő mosollyal sandítok rá, finoman alsó ajkamba harapok és felé fordulok, hogy átkarolva nyakát hajoljak közelebb hozzá, de ahelyett, hogy megcsókolnám, nyelvem finoman végig húzom ajkain. -Na és ki mondta, hogy Én végeztem Veled ? - duruzsolom kacéran, lassú, forró csókot lopok tőle, miközben terelgetni kezdem kifelé a zuhany alól. -Attól tartok, Mr Smolensky, hogy nem sok esélye van rá, hogy ma este kisétáljon ebből a szobából. Sajnálom. - pimaszkodok játékosan, bűnbánó ábrázattal, tenyerem mellkasának támasztva tolom kifelé a fürdőből a háló felé szorosan követve, egész az ágy melletti kanapéig, amire -ha hagyja- le is lököm. Lassú, szexi mozdulatokkal heveredek szemből az ölébe, nyakát átkarolva csókolom meg újra, lassan, kínzón, de aztán nyelvemmel, ajkaimmal elindulok lefelé bőrén, elkalandozok mellkasán mellbimbóival játszadozok picit és feltett szándékom tovább folytatni a felfedező utat. Minden kibaszott porcikáját meg akarom ízlelni.

~Fallin'~

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Hétf. Feb. 07, 2022 3:18 pm

Az agyamra boruló, megrészegítő vágy aligha engedett látni bármit, a mozdulataimon azonban nem mutatkozott meg az a durvaság, ami néha eluralkodott rajtam, mikor már túl régóta kívántam valamit. Valakit. Nem mintha hasonlítható lett volna ez az őrület bármihez is, amit eddig tapasztaltam vagy amiben részem volt, talán azzal a céllal csöppent az életembe, hogy ráébresszen, élhetném máshogy is az életem. Elég rögös út vezette el idáig, hogy egyáltalán hajlandó legyek végiggondolni ennek a lehetőségét, foggal-körömmel küzdöttem, de talán nem is vitatta volna el a félelmeimet. Nekem ez jelentette a nagy ismeretlent, ez az érzelmi káosz, mint valami ismeretlen massza a mellkasomban, az agyamban, és minden más, ami számára nem hétköznapi, nálam a mindennapokat takarta.
Feleslegessé vált az időhúzás, már csak azért is, mert mindkettőnk teste ugyanarra vágyott, és ahogy tekintetem rátalált az övére, eluralkodott rajtam a türelmetlenség. Nem tudtam, nem is akartam küzdeni ellene, azt sem tudtam, hogy egyáltalán lehet ilyen szinten vágyni valakire, annyira kínzott az érzés, így mikor megfordult, a háta pedig a mellkasomhoz simult, szinte nem haboztam egy pillanatot sem, megtalálva a megfelelő helyzetet, a teste forróságába löktem magam, a pár másodpercnyi mozdulatlanságot arra használva, hogy a nyaka hajlatába temessem az arcom. Elfogytak a szavak, már csak az ösztönök mozgattak, halk morajlás hagyta el ajkaimat, miközben újra és újra elmerültem benne, de néhány nyögés még így is utat tört magának. Soha nem gondoltam, hogy minderre is képes a testem. A száját elhagyó nyögések még inkább felkorbácsoltak, egyik kezem a mellére siklott, csak hogy még szorosabban vonjam magamhoz, már amennyire ebben a helyzetben lehetséges volt. Az idő szinte jelentőségét vesztette, úgy nyomultam előre újra és újra, meg sem állva, még akkor sem, mikor megéreztem teste szorítását. Ujjaival a karomra mart, a teste megremegett, mintha csak érezte volna, hogy a testem hamarosan az övéhez hasonlóan megadja magát. Ajkai a nyakamra vándoroltak, jóleső bizsergés futott végig rajtam, izmainak szorítása pedig az utolsó csepp volt abban a bizonyos pohárban. Elvesztettem a kapcsolatot a külvilággal, egy utolsó heves mozdulattal adva át magam az eufóriának, amit néhány elnyújtott mozdulat kísért, de egy felhördülő nyögést még így sem tudtam visszafojtani. Egyik tenyeremmel a kabin falának támaszkodtam, így próbálva megőrizni az egyensúlyomat, másik karomat pedig köré fontam, így szorítva magamhoz a testét.
Lehunyt szemekkel fúrtam arcomat a nyaka hajlatába, kihasználva ezt a pár másodpercet, hogy összeszedhessem magam, majd mikor képessé váltam ismét kapcsolatot teremteni a világgal, vele, még játékosan mozdítottam egyet a csípőmön, csak ezután húztam ki magam belőle. Ennek a zuhanyzásnak éppen a fürdéshez nem volt semmi köze, de ki bánta? Nem a tisztaságra vágytam, pontosabban, jelenleg voltak merészebb elképzeléseim is, lassan felemelve a fejem, a füléhez hajoltam, szemtelenül ráharapva a fülcimpájára. - Még közel sem végeztem veled - szólaltam meg rekedten, de ennek jelét valószínűleg továbbra is érezhette, ahogy csípőm a fenekéhez préselődött. Kibaszottul kívántam, még így, ezek után is, és egyértelműen a tudtára akartam hozni, hogy az estének itt még közel sincs vége. Most nem akartam csak úgy kisétálni, mint eddig minden hasonló esetben tettem, és ha rajtam múlik, a ma estéje nem az alvásról fog szólni.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Hétf. Feb. 07, 2022 7:15 am

Mr and Mrs

Ha valami jót kellene felidéznem erről az estéről, az mindenképpen a veszekedésünk lenne, amit éppenséggel ugye Ő robbantott ki. Utólag kicsit olyan, mintha szándékosan akarta volna, hogy végre kimondjak, megfogalmazás dolgokat, mintha akarta volna tudni, hogy mivel okozott ma fájdalmat csak, hogy végre felnyissam a szemét. Persze, ez így badarság, de a szavaim indítottak be végül valamit, ami most kezdődik el köztünk igazán, még ha eddig itt is lappangott bennünk. Benne is, mert képtelenség, hogy valaki így tudjon csókolni, így kényeztesse a bőrömet és minden porcikámat, ha csak a vágy hajtja. Minden érintéséből érezhető, hogy ez nekem szól, miattam van és teljesen biztos vagyok benne, hogy más nővel sosem bánt így, nem nézett így egyikre sem, mert most nincs rajta semmilyen álarc, semmilyen színjáték, csak a nyers valója, amit egy-két pillanatban, már volt szerencsém látni. És én Őt akarom. Ezt a férfit, aki képes magát odaadni nekem, én pedig mást sem akarok, mint óvni és bebozonyítani, hogy ez nem hiba vagy egy rossz lépés.
Úgy csókolom, mintha az életem múlna rajta, miközben valóban úgy érzem, hogy mindjárt felgyulladok a ránk ömlő víz ellenére attól, ahogy hozzám ér, ahogy játszik velem. Már képtelen lennék megmondani, hogy az Ő vagy az én sóvárgásom nyilvánvalóbb, mert a szapora légzésem közepette hallom az Ő édes hangjait is, miközben kezem tovább kényezteti, az övé pedig engem kerget az őrületbe.
Ajkába harapok, mintha csak jelezni akarnám neki, hogy már tényleg képtelen vagyok tovább türtőztetni magam, Ő pedig, mintha csak értené a célzást, pár pillanatig rám mered azzal a parázsló vággyal a szemében, végül fordít rajtam egyet és a mellkasához von. Már attól halkan felnyögök, ahogy forró bőre a hátamhoz simul, ágyéka fenekemnek feszül, helyezkedek is engedve az ösztönzésnek, a mozdulatainak, karom hátra vezetem nyakához, tarkójára fogok és ahogy egy türelmetlen mozdulattal elmerül bennem, még levegőt venni is elfelejtek.
Egy hosszú pillanatra megszűnik minden és csak az a csodálatos, feszítő érzés létezik, ahogy eggyé válunk, ahogy keze a csípőmet markolja. Mámorban úszok, a vérem pezseg az ereimben és biztos vagyok benne, hogy ennél csodálatosabb érzés egyszerűen nincs. Vagyis tévedek, mert még mindig képes fokozódni az élvezet ahogy mozdul bennem, csípője vad ritmusra talál, ajkai pedig tarkóm, nyakam bőrét becézik. Mély sóhajokkal, nyögésekkel fogadom magamba újra és újra, míg másik kezem derekamat ölelő karjára simul, szinte kapaszkodok belé, ami nem is árt, mert a gyönyör olyan hirtelen söpör végig a testemen, hogy talán képtelen is lennék megállni a lábamon.
Remegve veszek el ölelésében, olyan régóta vágytam már a beteljesülésre, hogy most, szinte sírni tudnék ettől a mámorító érzéstől, mint valami kicseszett függő, aki végre megkapta az adagját. Kezem karjára szorít, levegő után kapkodok, nyögök, szinte szűkölök a gyönyörtől, hátra fordítom a fejem, ajkai után kutatok, hogy forró, mohó csókot lopjak tőle, áttérek állára, nyaka lágy bőrét ízlelem. Érzem, hogy már neki sem kell sok, hogy elérje ez a mámorító kielégülés, lüktet bennem fokozva ezzel a még bennem tomboló élvezetet. Képtelen vagyok betelni vele, az érzésekkel, amiket okoz, mert most, ebben a pillanatban tudatosul csak bennem igazán, mennyire menthetetlenül beleszerettem és mennyire nincs szükségem másra Rajta kívül.

~Fallin'~

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Vas. Feb. 06, 2022 9:38 pm

Ahhoz képest, hogy milyen hullámzó volt a ma este hangulata, úgy tűnt, végre révbe értünk, ezt pedig tíz perccel ezelőtt még nem is gondoltam volna. Akkor még túl sok gondolat időzött a fejemben, túl sok kérdés, amire választ akartam, de derült égből villámcsapás jött a sugallat, hogy talán Ő a válasz. És ennél többre aligha lehetett volna szükségem jelenleg, ráértem később megfejteni, vajon mit tartogattak nekünk azok a bizonyos csillagok, bízva abban, hogy egyikünk sem fázik rá erre a döntésre. Nem szívesen vallottam volna be, mennyire féltem tőle, mert bármit is gondolt most, én ezzel a döntéssel magamat adtam a kezébe. Azt, amit ezidáig szigorúan őriztem, amitől folyamatosan lökni próbáltam, mint valami féltve őrzött kincs, pedig az én szívem aztán minden volt, csak nem drága és nem kincs. Néha kétségbe vontam a létezését is, de talán ez volt a furcsa érzés a mellkasomban, és miatta vált újra működőképessé.
Hiába akartam kiélvezni minden másodpercet, a vágy és a kínlódás újra és újra végigsimított a gerincemen, szinte pattanásig feszítve az idegeimet. A türelmetlenségem már-már testet öltött, mégis megembereltem magam, a tetszésemet hol egy halk, jóleső nyögéssel, hol egy mámoros mormogással kifejezve. Talán még soha nem éreztem ennyire felszabadultnak magam, mintha mindennel együtt az álarcomat is levetkőzhettem volna, ő pedig még rúgott is belé egyet, csak hogy még véletlenül se köszönthessen vissza. Úgy akarta kihasználni a kínálkozó alkalmat, ahogyan én is, béklyók és szörnyetegek nélkül. Szabad kezemet a háta alá csúsztattam, így segítve a saját dolgomat, hogy még egyszerűbben férjek a melleihez, de ő maga sem maradt tétlen, de alig tudtam elvonatkoztatni attól a forróságtól, ami a lába között várt az ujjaimra. Egyetlen pillanat alatt képes lettem volna változtatni a helyzetünkön, megadni mindkettőnknek az édes kegyelemdöfést, a kínzó megsemmisülést, de kiszakít a gondolataimból, mikor visszavon a saját ajkaihoz, ujjai pedig ismét rászorítottak a férfiasságomra. Tényleg elvette minden eszemet, szinte nem is vettem levegőt, a meleg víz a bőrömhöz képest szinte jeges volt, de talán akkor pattant el bennem minden, mikor ráharapott az ajkamra. Nem bírtam tovább, minden porcikám Őt akarta, birtokolni akartam a testét, de már nemcsak a testét. Mindent akartam.
Elszakadtam a szájától, egy pár másodpercig némán figyelve a tekintetét, mintha ellenállást kerestem volna, de ugyanazt a nyers, vadító vágyat fedeztem fel íriszeiben, ami ott tombolt bennem is. Nem tudtam megbírkózni a véremmel, így a következő pillanatban a karjaira markoltam, ezzel ösztönözve, hogy forduljon meg, de ekkor már nem préseltem fel a falra. A mellkasomhoz vontam a hátát, közben a lábaim gyengéd terpeszre kényszerítették, így teremtve meg a már régóta vágyott utat. A csípőjére markoltam, majd szinte elveszítve az utolsó józan agysejtemet is, beigazítottam magam, a következő pillanatban pedig egyetlen mozdulattal elmerültem a testében. A forróság szinte azonnal elragadott, csupán egy pillanatig voltam képes megálljt parancsolni az ösztöneimnek, kihasználva a szűk érzést, de a vörös köd szinte rögtön döntött helyettem. Megmozdult a csípőm, közben a hátára hajoltam, apró, tüzes csókokat lehelve a tarkójára, majd végigzongoráztam nyelvemmel a nyakát, közben megtalálva a már jól ismert, telhetetlen ritmust, újra és újra. Nem kíméltem sem őt, sem magamat, egyszerűen tudtam, hogy ennyi önmegtartóztatás után könyörögnöm kellett a saját testemhez, hogy ne hozzon rám szégyent idő előtt, éppen ezért tettem meg mindent a gyönyöréért, szabad karommal keresztülfonva a derekát.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Vas. Feb. 06, 2022 8:37 pm

Mr and Mrs

Nem egyszerű testi vágy az, amit Ő képes kiváltani belőlem, hiszen csókolni és érinteni bármelyik másik pasi tudna és a tomboló vágyat is látnám a tekintetükben. De az más volna. Csak Ő tud így érinteni, hogy attól rögtön libabőrös legyek, borzongást okozni egyetlen pillantásával és úgy csókolni, hogy őszintén hiszem, lassan feltétele a létezésemnek, hogy az ajkait érezzem. Képtelen vagyok betelni Vele, hiába is reménykedtem abban az első vagy a második alkalommal, hogy ez majd csillapodik. Francokat csillapodott. Csak azt érzem, hogy akarom ezt, Őt, újra és újra, mert ez így tökéletes, Vele. Valószínűleg, az a kevés józan eszem is elszivárgott már, ami még meg volt, de már esküszöm nem érdekel ez sem. Tudom, hogy nem egy életbiztosítás Vele lenni és abban is biztos vagyok, hogy rengetegszer fogunk még egymás torkának ugrani, számtalanszor fog megbántani vagy épp én fogom kiidegelni valamivel, de nem számít az egész, ha a végén majd egymás karjában kötünk ki. A tény, hogy itt van, hogy utánam jött, számomra most mindennél többet ér, mert azt jelenti, hogy Ő is akarja ezt a valamit , rá akar jönni, hogy mi ez.
A teste az enyémnek feszül, fenekénél fogva közelebb is húzom magamhoz, nyögése pedig, csak még jobban korbácsolja bennem a vágyat, ami valószínűleg érezhető is csókomból és érintéseimből, de igyekszem visszafogni magam. Inkább a tusolásnak szentelek nagyobb figyelmet, vagy legalábbis úgy csinálok, mint aki azzal foglalkozik, de az is lehet, hogy csak ki akarom élvezni, hogy szabadon érinthetem és játszadozhatok vele, hogy élvezetet okozhatok neki és még vigyort is csalok ajkaira. A fejét csóválja, ahogy férfiasságára fogok, így most én vigyorgok egyet elégedetten, nyaka bőrét ízlelem, fogammal karcolom, a szexi morranására pedig, egy nyögés a válaszom. Nagyon élvezem, tetszik, hogy ilyen hatással vagyok rá, de túl sokáig nem marad megtorlás nélkül a jatszadozás. Újra a hajamba markol, hogy így húzzon el a nyakától, amitől felszisszenek, de nem azért, mert fájna a mozdulata, hanem mert rohadtul izgató, főleg, ahogy utána ő hajol a nyakamhoz, hogy érzéki csókokkal halmozzon el. Felsóhajtok, ahogy lentebb vándorol, mellbimbóimat veszi ajkai közé, reflexből homorítok is, hogy biztosan hozzám férjen, amennyire csak akar, miközben ujjaim hajába fúrnak, vállára és határa simítanak. Megőrjít azzal, ahogy bőrömet ízlelgeti, lehunyt szemmel adom át magam az érzésnek és ahogy keze lábaim közé csúszik, hogy ujjaival kínozzon tovább, nem fogom vissza a kikívánkozó nyögést ajkaim közül.
Kezem tarkójára simít, ajkaim halántékához szorítom, de aztán emelek az arcán, hogy forró, vad csókra hívjam, miközben kezem visszatalál férfiasságára és én is tovább játszadozom vele, míg nyelvem övét kutatja két kéjes sóhaj között. A vágy egyre jobban tombol bennem, a vér a fülemben dobol, úgy érzem, megőrülök, ha nem kapom végre meg, de a sürgető érzést kordában tartom. Kiélvezek minden pillanatot, minden vadító mozdulatot, ahogy játszik velem, miközben finoman ajkába harapok ezzel is éreztetve vele, mennyire megőrjít. Nem, mintha a szapora légzésem és csípőm mozgása nem árulná el neki, mennyire akarom már Őt. Szívem szerint, szabályosan könyörögnék, hogy végre kapjon az ölébe vagy fordítson rajtam egyet és adja meg azt, amire a testem olyan kínzón vágyik, de előttünk az egész éjjel és nagyon szeretném, ha most nem illanna el rögtön. Akkor sem, ha a múltkor épp én osontam ki az Ő szobájából.

~Fallin'~

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Vas. Feb. 06, 2022 4:36 pm

Habár a jelenlegi helyzetünk távol állt attól, hogy félelmet kelljen éreznem, az agyamban újra és újra visszaköszönt a gondolat. Féltem, hol magamtól, hol tőle, ettől a furcsa érzéstől, ami a birtokába kerített. Úgy neveltek, hogy mindig a rideg valóságot lássam, érzelmektől mentesen, mert ahol felbukkant egy-egy kósza érzés, sok minden bukhatott. Ezt mind ismertük, éppen emiatt soha nem tudtam átadni magam úgy igazán semminek, nem véletlenül voltam alkalmatlan bizonyos emberi érzelmeket illetően. Talán ez is ilyen volt, de megígértem, hogy megpróbálom. Bár ne okozna woha csalódást, bár rácáfolna arra, amit a Papa annyi időn keresztül tanított. Bárcsak ő lenne a kivétel.
Nemcsak én, de ő is kihasznált minden mozzanatot, élt a lehetőséggel, hogy megérintsen, a testem minden porcikája bizseregni kezdett az érintése nyomán, és ezt még tagadni sem tudtam volna. Nem is akartam... Annyira egyértelmű volt minden, amit kiváltott belőlem, a vágy majdnem elvette a maradék józan eszemet is, mégis önuralomra késztettem magam... nem siettünk sehová, nem volt semmi, ami arra sarkallt volna, hogy mielőbb vegyem el azt, ami görcsbe ránditotta a gyomromat. És a ma este minden szempontból más lesz.
Miután eltűnt rólunk minden ruhanemű, testem ismét az övéhez simult, betolva a vízsugár alá, szinte rögtön csókolni kezdtem, legalább olyan vehemenciával, mintha már nem is lenne holnap. A szájába nyögtem, mikor a fenekembe markolt, úgy vonva közelebb magához, ez az eufórikus közelség pedig mintha őt is teljes gázra kapcsolta volna. Vad él költözött a csókba, az érintése mintha kapkodóvá vált volna, én pedig nem tettem semmit, hogy megfékezzem. Az illat, ami az orromba költözött, tökéletesen megegyezett azzal, amit a bőrén szoktam érezni, és most még inkább megbabonázta vele az érzékeimet. Ezúttal azonban nemcsak magára kente a ragacsos anyagot, hanem rám is, elsimitotta minden bőrfelületen, amit csak érinteni tudott, mire szemtelenül belevigyorogtam a csókba. Szemtelen volt, játszott velem, és nem állt meg ennyinél, mert a következő másodpercben már kettőnk közé nyúlva a férfiasságomra is juttatott belőle. Megcsóváltam a fejemet, mintha nem hinném el, hogy ez most tényleg megtörtént, de minden rosszallás nélkül, hagyva, hogy ezúttal ő játszadozzon az érzékeimmel. Profi módszerekkel kergetett az őrületbe, és egy ideig nem is mozdultam újra, csak élveztem azt, amivel elhalmozott, de mikor a fogaival simított végig a nyakam vékony bőrén, jólesően felmorrantam. Aztán újra, mikor incselkedni kezdett velem, beleszőve a férfiasságomat a kegyetlen, alattomos játékba. A testem szinte pattanásig feszült, mintha már ennyi elég lett volna ahhoz, hogy felrobbanjak, de ehelyett, hogy megadtam volna neki és magamnak azt, amire már mindketten vágytunk, ismét a hajába kapaszkodtam, egy gyengéd, mégis akaratos mozdulattal elrántottam a nyakamtól, csak hogy én is megkezdhessem a kegyetlen, lassú kínzást. Tudtam, mit kell tennem, hogy elérjem, hogy könyörögjön. Mohó csókokkal borítottam be a nyaka bőrét, majd haladva tovább, némileg meghajolva előtte, ajkaim hol az egyik, hol a mellét vették célba, a nyelvemmel játékosan ingerelve a bimbókat, majd szabad kezemmel kettőnk közé nyúltam, és minden előjel nélkül a lábai közé kalandoztam, ujjaimmal rátalálva teste legforróbb pontjára. Nem okozott csalódást, éreztem, hogy már most is készen állna rám, de még jatszani akartam vele, újra és újra, körkörösen mozdítva ujjaimat.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Vas. Feb. 06, 2022 3:08 pm

Mr and Mrs

Furcsa izgatottság lesz rajtam úrrá, ahogy végig barangolom ujjaimmal a bőrét, hiszen olyan régóta vágytam már arra, hogy ezt így, ilyen szabadon megtehessem egy józan Dimitriy-el, aki nem azért nem ellenkezik, mert fájdalmai vannak és tompa a vodkától, hanem azért, mert élvezi. Még a szemeit is lehunyja, miközben bőrén kalandoznak ujjbegyeim, mintha ki akarná élvezni a pillanatot, igazán az érzékeire hagyatkozni és semmi mással nem törődni. Én is erre vágytam, kiürítené az elmémből mindent és csakis Vele foglalkozni, átadni magam az érzéseknek, melyeket Ő élesztett fel bennem és amik nem hagynak nyugodni. Érezni akarom minden porcikáját, óvatosan még a hege környékét is érintem, majd elindulok felfelé a testén és az ajkaiig meg sem állok. Finoman simítok végig rajtuk, szívem szerint már sajátjaimmal tenném, de most tényleg át akarom ezt élni, amennyire csak lehet, mert félek.
Félek, hogy holnap majd másképp látja az egészet, megint az a Dimitriy fogad majd, aki távol akar tartani magától és bár őszintén hiszem, hogy betartja az ígéretét, nem vagyok biztos benne, hogy ez olyan könnyen fog menni. Nem, amikor olyan sokáig nem akart közelebb engedni magához, mintha csak attól félne, hogy majd Én fogom bántani és fájdalmat okozni neki. Pedig, én sok mindent szeretnék, de ártani neki soha. Akármilyen rosszfiú is, már rég nem úgy állok hozzá, ahogy egy bűnözőhöz kellene és talán, már Ő is rájött erre. Én, inkább az szeretnék lenni, akinél megnyugvásra, békére lelhet egy rosszul sikerült nap után, mint a múltkor is, akire támaszkodhat, ahogy én is Rá. Legszívesebben bocsánatot kérnék tőle, amiért azt vágtam a fejéhez, hogy nem törődik velem, amikor egyértelmű, hogy ez nem így van. Senki sem törődött velem soha még fele annyira sem, mint Ő.
Úgy simulok hozzá testemmel, mintha mindenhol érezni akarnám, csípőm akaratlanul is incselkedik vele, ahogy ágyékának feszül, mert azt is érezni akarom, hogy milyen hatással vagyok rá, hogy miként reagál az érintéseimre, a közelségemre. Aztán ajkai lecsapnak enyémekre, nyelve a nyelvemet kutatja én pedig az érzésre, ahogy összesimulnak élesen beszívom a levegőt orromon át és halkan morranok egyet.
Míg ő az övvel, meg a nadrággal foglaltoskodik, én megszabadulok az utolsó ruhadarabtól is, ami rajtam van, hogy aztán a bugyit is a többi cucc sorsára ítéljem a fürdő padlóján, testem pedig szabadon simulhasson vissza az övéhez. Mohó csókjára mohón válaszolok és engedem, hogy a víz alá vezessen, igazából, ha ő nem terelne, én húznám magammal, hogy aztán hátammal a kabin hűs falának dőlve élvezzem, ahogy a vizes, forró bőre az enyémnek feszül. Keze a hajamba markol, enyém a tarkójára simul vagy épp vizes tincsei közé túr, míg másik szabadon simít végig minden porcikáján, amit csak érek, végül fenekén állapodik meg, annál fogva húzom még közelebb magamhoz. Férfiassága a hasamnak feszül, amitől olyan sürgető vágy kerít hatalmába, hogy mozdulataim és csókom még vadabbá, kapkodóbbá válnak, de visszafogom magam és kiélvezem a pillanatot. Kezem a polc felé tapogatózik, majd vakon leemeli onnan az egyik tusfürdőt, hogy aztán háta mögött ügyeskedjem le valahogy a tetejét és bőrére juttassak egy keveset. Azonnal elárasztja a kabint valami lágy, rózsaillat, amitől beleröhögök a csókba egy pillanatra, de aztán inkább arra koncentrálok, hogy a zselés anyagot végig kenjem vállain és mellkasán, míg végül kezem férfiasságára vezetem és kivételes figyelmet szentelve mozdulataimnak juttassak arra is egy kevés tusfürdőt. Megszakítom a csókunkat, ajkaimmal nyakára barangolok, fogaimmal finoman karcolom is a vékony bőrt, miközben keménységét combjaim közé, ölemhez vezetem így ingerelve tovább Őt is, na meg magamat is...

~Fallin'~

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Vas. Feb. 06, 2022 1:56 pm

Már túl jól ismertem a testi vágyat ahhoz, hogy tudjam, ezúttal már régen nemcsak erről van szó. Ugyan szüntelenül kívántam, talán ezért is kerestem állandóan az alkalmat, hogy megérintsem, és a testén nyugtassam a kezeimet, mégis egyre világosabbá vált a határ, hol ért véget ez a fizikai vonzalom, és hol kezdődött a valódi vágy. Vágy, amiben már nem a teste játszotta a legfőbb szerepet, és még én magam sem hittem el néha, hogy képes voltam ezen túllátni. Meglátni a nőt a látszatfeleség álarca mögött. És ugyan egyelőre nem tudtam volna megmondani, jó döntést hozunk-e, de ha nem teszem meg... ha nem jövök utána, és nem is adom meg az esélyt rá, soha nem derül ki, hogy mi lett volna, ha. Tudnom kellett.
A testem szinte azonnal reagált az érintésére, mikor az arcomra simított, én pedig lendületet adtam a ruhájának, hogy lecsússzon a testéről. Egy ideig követtem is a tekintetemmel, ahogyan lassan lesiklott, végig a lábain, ezzel bizonyosodva meg arról, hogy már nem fog a későbbiekben akadályozni, bár ő is tudta már rólam, hogy egy ruhadarab aligha tudott bármiben is megakadályozni, és ezt az ő alsóneműje is megbánta a legutóbbi alkalom során. Homloka az enyémnek simult, éreztem becéző ujját az ajkaimon, mégsem mozdultam. Még nem. Egyelőre kiélveztem az érintést, mintha attól féltem volna, hogy soha nem ismétlődik majd meg, mintha soha többé nem érintene majd, a gondolattól pedig összerándult a gyomrom. Nem akartam egy olyan világban élni, ahol többé nem érint meg, és talán ez volt a válasz minden olyan kérdésre, amit eddig kitartóan, már-már rögeszmésen kerestem.
Lehunytam a szemeimet, így élvezve ki minden pillanatot, közben hagyva, hadd induljon felfedezőútra a testemen. Csípője az ágyékomnak feszült, és szinte biztos voltam benne, hogy azért csinálja, mert tudja, mennyire megőrülök tőle. Már a mellkasomnál járt, mikor ismét megkerestem a tekintetét, majd felemeltem a karjaimat, hogy le tudja rólam húzni a feleslegessé váló pólót. A tenyere a hasfalamra simult, kitapintva a múltkori sérülés helyét, a testem pedig egy pillanatra megmeredt, annak ellenére, hogy már nem éreztem azt az elviselhetetlen fájdalmat, amit aznap este. Talán ha az az este nem úgy alakul, ahogyan, most nem itt állnánk, talán nem tudná, hogy a rideg és merev szörnyetegen kívül még más is lakozik bennem, pedig ennek a másiknak a létezését mindezidáig titkolni akartam.
Ujjaimat végighúztam a hasán, a mellein át, egészen a nyakáig, miközben ő a nyakamba kapaszkodott. Még soha nem láttam ilyennek a szemeit, az iménti sírás után ugyan vékony fátyol ült a tekintetére, mégis elmondott maga helyett mindent. Nem kellett megszólalnia ahhoz, hogy tudjak mindent. Nem is hagytam volna megszólalni, ajkaim úgy kaptak a szája után, mintha nem lenne többé holnap, először csak lassan törve utat, de utána a nyelvem már kíméletlenül kutatott, míg rá nem talált az övére. Közben benyúltam kettőnk közé, kibontottam az övemet, majd a nadrág gombját kipattintva nem is kellett sok idő ahhoz, hogy megszabaduljak a farmertől és az alsónadrágtól. A mozdulat után ismét lecsaptam az ajkaira, ekkor már szinte kontroll nélkül falva fel őket, karjaim pedig körbeölelték a derekát, így ösztökélve a zuhany alá. A vízsugár kellemes melegséggel borította be a testem, már-már hűtötte a felhevült bőrömet, egyik kezemmel pedig a nedvesedő hajába markoltam, így téve fogollyá a csókban, közben a fürdőkabin faláig préselve a testét.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Vas. Feb. 06, 2022 12:37 pm

Mr and Mrs

A tény, hogy itt áll mögöttem a fürdőben, megkönnyebbüléssel tölt el, mert azt sugallja, hogy számítok neki, érek neki annyit, hogy sutba dobja a kétséget vagy legalább megpróbáljon felülkerekedni magán. Pedig, ha fogadnom kellett volna, hogy itt fogok órákig egyedül őrlődni vagy utánam jön végül, biztos, hogy nem az utóbbira tettem volna a pénzemet. Lelkileg fel is készültem már az órákig tartó bőgésre meg az álmatlan éjszakára, de most olyan megnyugvással tölt el a jelenléte, hogy mindez köddé válik pillanatok alatt. Nem, mintha nem rettegnék attól, hogy mi lesz ezután vagy, hogy iszonyú nagy hibát követek el azzal, hogy még közelebb engedem magamhoz, de mi van, ha megéri. Mi van, ha jól sül el a dolog? Mi van, ha épp Rá van szükségem? Mert ezt érzem, ahogy végig simít a bőrömön, ahogy hátam mellkasához ér, ahogy vállamra csókol. Én ezt akarom, Őt, hogy mindez egy teljesen normális, hétköznapi dolog legyen köztünk és utólag ne azon agyaljak, hogy hiba volt-e vagy sem és ő se azon idegeskedjen, hogy épp közelebb engedett magához. Elegem van a színészkedésből, a megjátszásból és iszonyúan belefáradtam abba, hogy megpróbáljak úgy tenni, mintha nem Rá vágynék a nap minden percében. Mintha nem akarnám a közelembe engedni vagy nem vágynék arra, hogy egyszerűen csak nézzen rám úgy, ahogy akkor szokott, mikor leveti magáról azt a rideg álarcot.
De mindezt nem fogalmazom meg, nem teszem tönkre a pillanatot beszéddel, csak élvezem az érintését, ahogy lehelete a nyakam bőrét cirógatja, ahogy vállaimon lassan lecsúsztatja a pántot és meg se próbálok úgy tenni, mintha zavarna vagy ellenkezni akarnék. Nem akarok. Akkor sem, amikor maga felé fordít, pedig egy pillanatra átsuhan az agyamon, hogy sietve letöröljem a könnyeimet, de nincs rá végül szükség, mert Ő teszi meg helyettem, de olyan gyengéden, hogy a szívem is belesajdul, mint ahogy a szavaiba is. Tekintetem kékjeibe fúrom, belőlük próbálok olvasni és még a lélegzetem is eláll, mikor semmi egyebet nem látok bennük, csak őszinteséget és komolyságot. Hogy valóban másképp lesz, hiszen még meg is ígéri, azt pedig már nagyon jól tudom, hogy a szavát mindig betartja.
Félek, de ez nem az a fojtogató, rémisztő félelem, hanem inkább az, amit az ember egy új, ismeretlen dolog elején érez. Amit akkor érezhet valaki, amikor lenéz az előtte tátongó mélységbe, majd bízva a kötél szilárdságában, egyszerűen leugrik. Körülbelül ilyen lesz ez most, mert nem tudom, hogy mire számítsak, mi lesz ennek a vége, fájni fog-e végül vagy sem, csattanok-e a szakadék alján vagy sem, de meg akarom tenni. Másképp sosem tudom meg.
Kezeim végre mozdulnak és miközben az övéi csípőmre csúsznak azzal a szándékkal, hogy a ruhát eltüntesse rólam, az enyémek arca két oldalán pihennek meg, homlokom pedig az övének támasztom. Hüvelykujjammal ajkára simítok, figyelem is a mozdulatot, miközben a ruhából kilépek és odébb rúgom a földön, majd kezem tovább indul, mintha csak most fedezné fel állát, nyaka finom bőrét, vállait és az erős karjait, amikkel úgy tud tartani, hogy attól a legnagyobb biztonságban érzem magam. Lesimítok mellkasán, a pólón átsejlő hasfalán, míg nem az anyag aljához érek, amire rá is fogok és felfelé kezdem húzni, hogy megszabadítsam tőle, ha pedig engedi, akkor végül a padlón köt ki a ruhám mellett.
Szemérmetlenül bámulom a mellkasát, alaposan szemügyre véve a szépen gyógyuló sebet is, ami napokkal ezelőtt ott tátongott rajta és, amit én próbáltam valamiképp befoltozni. Ujjbegyem finoman végig húzom a heg melletti bőrfelületen, végül tenyerem óvatosan ráhelyezem, mintha csak a szíve dobbanásait akarnám ellenőrizni, tekintetem pedig visszavezetem kékjeire. -Szépen gyógyul.- súgom halkan, átkarolom nyakát szabad kezemmel, a másik pedig visszasimul arcára, míg testemmel egészen hozzásimulok, melleimen érzem bőre forróságát, csípőm pedig finoman ágyékához feszül. -Tusolj velem.- lehelem halkan ajkaira, de egyáltalán nem parancsolón, hanem inkább kerlelőn, miközben egy pillanatra sem veszem el pillantásom övéiről. Olyan, mintha először érinteném, mintha először látnám igazán, pedig már rég túl vagyunk ezen. Most mégis egész más de egyben ismerős is minden.

~Fallin'~

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Vas. Feb. 06, 2022 11:18 am

Egyelőre nem tudtam megmondani, vajon ez-e a jó döntés. Talán hagynom kellett volna leülni ezt az egészet, engednem, hogy lazítson és álomra hajtsa a fejét, de ahogy én sem tudtam egyelőre az alvásra gondolni, meglepődtem volna, ha neki olyan könnyedén jött volna a szemére. És mikor lenne rá lehetőségem, ha nem most? Mikor még annyira bennem volt minden, és kétség sem fért hozzá, hogy ez volt a legijesztőbb az egészben. Nekem jobb lett volna aludni egyet az egészre, de lehet, hogy éppen ez volt ennek az egésznek a leckéje: már nincs olyan, hogy csak én.
Így mikor beléptem a fürdőbe, követve a hagyott nyomokat, pár másodpercig fürkésztem őt, elképzeltem, milyen kifejezés ülhet az arcán, talán még arra is megesküdtem volna, hogy sír. Nem láthattam belőle ugyan semmit, de az, ahogyan benne akadt a levegő, és ahogy megmerevedett, egyértelmű jele volt annak, hogy tudja, érzi a jelenlétemet, én pedig nem is húztam túl sokáig az időt, mögé léptem, és a cipzárjával kezdtem bajlódni. Nem mintha sok probléma akadt volna vele, egyszerűen adta magát az anyag, az érintésem nyomán pedig éreztem és láttam is egyszerre, ahogyan libabőrrel reagál az érintésemre.
Lassan sóhajtottam egyet, a kifújt levegő csiklandozhatta a nyakát, de továbbra sem állított le, nem kérte ki magának a történteket, és nem lépett el tőlem, éppen ellenkezőleg. A meglévő távolságot is lecsökkentette, egészen addig, míg háta a mellkasomhoz nem simult, én pedig ismét nagy levegőt vettem. A vállát mozdítva könnyítette meg a dolgom, mintha felhívást tett volna keringőre, így már sima ügy volt félrehúzni a ruha pántját. A felszabaduló területre apró, könnyed csókot leheltem, közben a szabad kezem sem maradt tétlen, a másik válláról is lehúzva a pántot. Ujjaim a pántokba kapaszkodtak, úgy húztam őket végig a karján, először az egyiket, aztán a másikat, és csak akkor eresztettem el az anyagot, mikor már semmit nem takart a felsőtestéből. Nem mintha bármit is láttam volna belőle innen a háta mögül. Egy másodpercre lehunytam a szemeimet, orromat a hajába fúrva, mintha az illatát akarnám mélyem magamba szívni, elraktározni, majd lassan a vállaira helyeztem a tenyerem, és magam felé fordítottam.
Nem ért nagy meglepetés, legalábbis a könnyek tekintetében, valószínűleg jobban meglepett volna, ha nem sírja el magát, bár ettől még nem éreztem jobban magam. Belül szörnyű érzés volt tudni, hogy ez miattam van, és valójában fogalmam sem volt arról, vajon milyen mélységekbe kergettem a viselkedésemmel és a kiismerhetetlenségemmel. A tenyereim közé fogtam az arcát, és letörölgettem a könnyeit, csak bízva abban, hogy nem szégyenli őket előttem. Miért kellett volna szégyellnie, hogy velem ellentétben ki tudja fejezni az érzelmeit? - Mostantól máshogy lesz. Ígérem - súgtam oda neki halkan, és kivételesen komolyan is gondoltam a kimondottakat. Muszáj volt legalább megpróbálnom, ennyit megérdemelt - valószínűleg többet is -, és nem utasíthattam el azzal ezt az egészet, hogy nem megy. Eddig meg sem próbáltam igazán.
Viszont ahelyett, hogy megcsókoltam volna, kezeim visszasiklottak a testére, belekapaszkodva a csípőjéig letolt ruhába, azzal az ádáz szándékkal, hogy eltüntessem róla.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Vas. Feb. 06, 2022 9:52 am

Mr and Mrs

Lassan indulok el az emelet felé, de minél több lépcsőfokot hagyok magam mögött a néma csendben, annál sietősebbé válnak lépteim. Mintha a növekvő távolsággal egyre inkább tudatosulna bennem, hogy bármennyire is szeretném, nem fog utánam lépni vagy szólni, hogy megállítson, ettől pedig csak még jobban erősödik bennem ez a fojtogató érzés. Könnyek mardossák a torkomat, de visszanyelem őket, nem akarok hüppögve vonulni ezen a kibaszott lépcsőn meg úgy általában, egyáltalán nem akarok sírni.  Azt meg főleg nem akarom, hogy Dimitriy hallja vagy lássa, hogy sírok, mert az ilyesmit mindig is érzelmi zsarolásnak gondoltam. Ne azért mozduljon el onnan, mert bőgök, bár tekintve, hogy Róla van szó, valószínűleg őt a könnyek amúgy sem hatják meg.
Halkan csukom be magam mögött a szobaajtót, pedig kedvem lenne jó hangosan bevágni, de az a szerencsétlen ajtó sem tehet semmiről. Én szúrtam el az egészet. Nekem kellett volna szem előtt tartani a saját fogadalmamat és távol tartani magam Dimitriytől, de valahol nagyon elcsúszott ez az egész, most meg már úgy érzem, hogy nem is én irányítom. Akkor tisztában lennék vele, hogy egy ilyen férfi iránt kár is lenne bármilyen érzelmet táplálni, amikor szemmel láthatóan nem tudja kezelni az ilyesmit, vagy nem is akarja. Nincs is szüksége rá, amit igazából meg is értek, ha logikusan végig gondolom, hiszen attól nem fog életben maradni, ha romantikus érzéseket táplál bárki iránt is. Ridegséggel és kegyetlenséggel kell felvérteznie magát annak érdekében, hogy életben maradjon az ilyen emberek között. Ő is ilyen, így nőtt fel, így tanult meg túlélni és eleinte én is azt hittem, hogy nincs is benne semmi más, de aztán találtam benne olyasmiket is, amik...szerethetővé teszik. Tiszta bolond vagyok, hiszen egy maffiózóról beszélünk.
Lerúgom labaimról a magassarkút, majd egyenesen a fürdő felé veszem az irányt és a zuhanyzóban meg is nyitom a vizet, hogy megfelelő hőmérsékletű legyen, mire majd odáig jutok, hogy a víz alá álljak, de igazság szerint már a zaj is sokat segít, mert legalább elnyomja a gondolataimat ebben a síri csendben. Az a pár visszanyelt könnycsepp is megindul, most már nyugodtan kiengedem őket, bár valamivel több van belőlük, mint gondoltam, mert már szabályszerűen patakokban folynak végig az arcomon. De legalább, már nem kell visszatartanom őket, mert itt már nem lát senki, főleg Dimitriy nem és nem gondolja rólam azt, hogy gyenge vagyok. Vagy legalábbis, az Ő világában a könnyek biztosan azt jelentik, hogy valaki nem elég erős, nem tudja visszafogni az érzelmeit, bár én most nem is akarom.
Remegő kezekkel veszem le magamról azt a pár ékszert, amit viselni szoktam és a mosdó melletti szekrény tetejére rakom, majd épp neki látnék a ruha lehámozásának, amikor rám tör az érzés, hogy nem vagyok egyedül. Megmerevedek. Talán, még a könnyek is ledermednek az arcomon, mert olyan hirtelen állnak el, mintha elzárták volna őket, de ennek ellenére nem nézek hátra, mert a hülye is levágná, hogy sírtam. Ő pedig minden, csak nem hülye.
A szívem hevesebb ritmusra vált, még levegőt se merek venni, de azon egy percig sem kell gondolkoznom, hogy Ő áll-e a hátam mögött. Egyrészt, ki más lehetne, másrészt pedig, szinte a zsigereimben érzem Őt, a jelenlétét és a feltételezésem helyességét bizonyítja az illata is, ami máris betölti az egész fürdőt. Nem tudom, hogy mondanivalója akad még és azért van itt, vagy a puszta tény, hogy itt van, valami választ rejt magában a korábbi kérdésekre, de nem is számít. A hátam mögé lép, olyan közel hozzám, hogy a teste melege, szinte éget, majd a ruha cipzárját lehúzza, ujjai pedig végig vándorolnak gerincem mentén és én, csak ekkor merészelem kifújni a bent rekedt levegőt. Libabőrös leszek az érintésétől, nyelek egy nagyot és lehunyom szemeimet. Elmondhatatlanul hiányzott már az érintése, de most, a jelenlegi felállásban még inkább jól esik, hogy a bőrömön érzem. Hiszen az, hogy itt van , hogy utánam jött, egyben azt is jelenti, hogy akar engem és ez most nem feltétlenül csak a szexre vonatkozik, hiszen odalent sem arról beszéltünk. Azzal eddig sem volt probléma, sőt.
Nem szólalok meg, nem töröm meg a pillanatot, csak ejtek picit a vállaimon, hogy a ruha pántját könnyedén le tudja róluk simítani, ha akarja, miközben hátammal neki dőlök, hozzá simulok és lehunyom a szemeimet, úgy tudatosítom magamban, hogy tényleg itt van velem. Utánam jött, a francba is, ez pedig olyan durván megmelengeti a szívemet, hogy képes lennék itt a helyszínen elfolyni. Vagy sírni. Vagy mindkettő.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Vas. Feb. 06, 2022 7:17 am

Elképzelésem sem volt, hogy a normális, hétköznapi emberek hogyan élik meg az ilyesmit, azon kívül, hogy jóval egyszerűbben. Én sokat tudtam a nőkről, leginkább a testükről, de a lelküktől eddig mindig igyekeztem távol tartani magam. Nyilván nem véletlenül, itt állt előttem az élő bizonyítéka annak, hogy mi van akkor, ha elfelejtem a legfőbb szabályaimat. Ő már az első pillanattól kezdve más bánásmódban részesült, hála a Papa szabályainak, és talán minden máshogyan alakult volna, ha azok az ultimátumok soha nem születnek meg. Lényegében minden fegyveremtől megfosztott, és lecsupaszítva kellett küzdenem olyasmi ellen, amibe még soha nem kóstoltam. Csak a szavak maradtak, bár a tapasztalat azt mutatta, hogy Iris esetében a szavak ereje keményebb és durvább eszköz, mintha megütném, vagy bántani próbálnám.
Most azonban még a szavak is cserbenhagytak, és amit produkálnom sikerült sem feltétlenül az én malmomra hajtotta a vizet. Mindig a rideg tárgyilagosság oldalán próbáltam maradni, most mégis kihozta belőlem azt a küzdeni képtelen, most születő férfit, aki néha, nagyon ritkán tiszteletét tette. Azt hiszem, ő volt a jobbik felem, nem véletlenül volt ismeretlen ennyi időn keresztül. Soha nem kerestem a lehetőségét annak, hogy jobb legyek, bár most sem, és már a puszta gondolatok képesek lettek volna spontán meghasítani a tudatomat. Ahogy elengedtem, már nem fűztem hozzá semmit, csak az egyszerű utasítást, hogy menjen fel. Valahol mélyen reménykedtem benne, hogy nem teszi meg, mindennél jobban vágytam arra, hogy velem maradjon, még a mostani közjátékunk után is, de hallva a szavait, már tudtam, hogy ez csak egy üres remény marad. Még éreztem a halovány érintését a kézfejemen, közben magamban már a szavain rágódva, mintha lenne esélyem megérteni őket. Csak már semmit nem értettem.
Egy ideig figyeltem a távolodó alakját, továbbra is ott dekkolva a lépcső aljában, majd sóhajtva egyet én magam is hátat fordítottam, és a dolgozószoba irányába tettem egy pár lépést. Küzdöttem azért, hogy nevén tudjam nevezni ezt az érzést, ami szét tudta volna hasítani a mellkasomat, talán még a légzésem is felgyorsult, miközben ujjaim ökölbe szorultak, körmeim pedig a tenyerembe martak. A dühöm mégsem neki szólt, ez már csak én voltam, a legnyersebb valómban, válaszokat keresve a legégetőbb kérdésekre, közben végig tudva, hogy ha meglelem őket, megszűnök az lenni, aki eddig voltam. És kicsit sem voltam biztos abban, hogy tényleg akarom-e. Eszembe jutott az anyám, a család árulója, az, hogy nem volt mindig szívtelen és rideg, talán az apámnak köszönhette, hogy megkeményítették az évek. A szüleim házassága és szerelme az anyám megölésével ért véget, és ez az eset minduntalan a fejemben időzött, akárhányszor csak gondolkodni kezdtem Iris-on és azon, milyen élete lehetne mellettem. Nem akartam az anyám sorsára juttatni. De mi van, ha alakulhat máshogyan is? Ha létezik egy másik út is?
Azt, hogy mikor indultam el a lépcsőn felfelé, a gondolat közben vagy alatt, már fel sem fogtam. Mintha hosszú órák teltek volna el, mióta felvonult a szobájába, pedig csak percekről volt szó, a következő pillanatokban pedig megérkeztem az ajtaja elé. Némi hezitálás volt bennem, nem nyomtam le rögtön a kilincset, mert hát kopogni most sem állt szándékomban, de a helyiségbe belépve ismételten csak a fürdőszoba felől hallottam neszezést. Folyt a víz, talán egy zuhanyhoz készülhetett, bennem pedig egy pillanatra megfordult a gondolat, hogy talán jobb lenne, ha mára elengedném azt, hogy Irisra kényszerítem magam. A lábaim azonban más döntést hoztak helyettem, megindultam a fürdő irányába, egy könnyebb mozdulattal löktem egyet az amúgy is résnyire nyitva hagyott ajtón, és sikerült ismét Iris háta mögött találnom magam. Talán érezte, hogy beléptem, azért merevedett meg, vagy túl mélyen volt a saját gondolataiban, ezt így elég nehezen tudtam volna megmondani, a következő másodpercben azonban megtörtem a távolságot közöttünk, szorosan mögé lépve nyúltam a ruha cipzárja után, és hacsak nem lépett el előlem, lassan lehúztam, a szabad kezem ujjaival pedig a szabaddá váló gerincvonalán simítottam végig. Benne volt a pakliban, hogy kitessékel és elküld a picsába, amire amúgy rá is szolgáltam, de egy halvány remény mégis ott pislákolt bennem, hogy nem fogja megtenni. Elvégre az, hogy mindazok után, amit mondott, majd mondtam én is, most itt álltam mögötte, hogy utána jöttem... már ez is egy döntés volt, ami túlmutatott a már jól ismert vágyon.

coded by eirik

Ajánlott tartalom —

Iris & Dimitriy - Please, be My husband
Vissza az elejére 
2 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
 Similar topics
-
» Iris & Dimitriy - it's you, it's always been you
» Iris & Dimitriy - this is our life
» Iris & Dimitriy - there is no right path only this one
» Iris & Dimitriy - chained
» Iris & Dimitriy - Every story has its End

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
M E T A N O I A :: Valhalla csarnokai ;;-
Ugrás: