Kiskép : Rendeltetésem : I'm HIS Wife play by : Jennifer Lawrence Posztok száma : 1082 User neve : Maze Csoport : Halandó Pontgyűjtő : 1070 Lakhely : Frogner Foglalkozás : Építész Előtörténet : My Fairytale Keresem : "Every Beauty needs her Beast, to protect her
from everything but Him." Kor : 37
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Szer. Feb. 16, 2022 8:36 am
Dimitriy V. Smolensky felhasználónak tetszik ez a poszt.
Mr and Mrs
Eddig, ha a feleségének nevezett, az úgy hangzott, mint valami szitokszó, hiszen egyikünk sem akarta ezt, nem önként kötöttük össze az életünket. Most azonban, a ma este történtek után, már egész másképp cseng, egész más érzést ébreszt bennem, mert már önként is az akarok lenni. A nő, akit beenged az életébe, legyen az bármilyen kegyetlen és veszélyes is. Tisztában vagyok vele, hogy ingoványos ez a talaj, hogy bármikor baj történhet vagy éppen valami olyasmi, ami miatt egymás torkának ugrunk majd, de mivel mindketten rászántuk magunkat arra, hogy megpróbáljuk, hiszem hogy sikerül túl jutni majd a vitákon is. Igazából, ez már eddig is ment, csak akkor az volt a megoldás, hogy napokig kerültem, de ezek után nem akarom majd ezt játszani. Nem, mintha az nem lett volna könnyű megoldás Dimitriynek is, mert szerintem még örült is, hogy ahelyett, hogy ott toporzékoltam volna előtte és erőltettem volna valami kommunikációt, némaságba burkolóztam. Nem a szavak embere, de valahogy majd ezen is változtatni kell. Tény, hogy nehéz idők várnak ránk. Mintha elhatároztuk volna magunkat, hogy kézen fogva elindulunk egy aknamezőn, ahol bármikor robbanhat a talaj, ha csak egy rossz lépést teszünk, de valamiért engem már az a gondolat is megnyugtat, hogy ezt együtt csináljuk. Hogy Ő is akarja úgy, ahogy én, pedig őszintén nem számítottam rá, hogy egyszer eljutunk idáig. De érzem, hogy komolyan gondolja. Ha nem is a szavak embere, a tettei beszélnek hozzám, az érintései, a csókjai, a pillantása és a puszta tény, hogy még mindig itt van velem, pedig ma este tényleg alaposan kiélhette magát rajtam, mint ahogy én is rajta. Nem emlékszem, hogy bárkivel is átéltem volna hasonló gyönyöröket ilyen egymásutánban, Ő pedig máris a reggellel fenyegetőzik. Ez pedig újabb bizonyíték arra, hogy itt marad. Nehezen ugyan, de végül eljutok a szobáig, hogy ott aztán magamra kapjak egy kábé semmit sem takaró ruhát és az ágy elrendezése közben kendőzetlenül végig mérjem, ahogy egy szál törölközőben közelebb sétál. Meg tudnám szokni ezt a látvány, ezt a hétköznapi jelenetet, ahogy lefekvéshez készülődünk, de félek is, hogy köddé válik, ha eljön a reggel. Ő pedig, mintha érezné az aggályaimat, újfent biztosít arról, hogy másképp lesz minden, tekintetünk egy hosszú pillanatra össze is forr, mintha csak megpecsételné az elhatározás, végül az ágy szélére ül, én pedig csak állok ott és figyelem Őt. Nyelek egy nagyot és bólintok. -Én is komolyan gondoltam, nem az a kismillió orgazmus mondatta velem, hogy veled akarok lenni.- mosolyodok el pimaszul, de még nem mozdulok az ágy felé, csak állok ott és figyelem, ahogy elfekszik rajta és magamba iszom a látványt. Dimitriy. Az én ágyamban. És itt is marad Velem. A gondolattól furcsa melegség költözik a mellkasomba, amit kis híján le is hűt azzal, ahogy emlékeztet arra, mennyire nem bújós típus, de mielőtt elkeserednék ettől, folytatja. Én pedig széles mosollyal arcomon mászok be mellé magammal húzva a takarót és amint odafúrom magam az oldalához apró csókot nyomok az állára. -Ígérem, nem bánod meg, ha összebújsz velem.- sutyorgom halkan, kuncogva, majd tenyerem hasfalára simul, egyik lábam pedig felhúzom kissé, így helyezve combom a combjára és magamba szívom édes illatát. A fejem olyan közel helyezem a szívéhez, hogy a ránk telepedő csendben még hallom is, ahogy lassú, erős ütemben dobog, hamarosan pedig az enyém is felveszinezt a ritmust és valószínűleg, még egy apró mosoly is arcomra költözik, míg végül elnyom az álom. Mondjuk egy ilyen őrjítő este után, nem is csoda, ha ez gyorsan megtörténik.
Sometimes i wonder if love is worth fighting for. Then I look at You.
I'm ready for war.
Kiskép : Rendeltetésem : - play by : tom hardy Posztok száma : 1091 User neve : dimitriy Csoport : halandó Pontgyűjtő : 1082 Lakhely : frogner Foglalkozás : gangster Előtörténet : i didn't choose the thug life the thug life chose me Keresem : find arms that will hold you
at your weakest, eyes that will see you
at your ugliest,
and a heart that will love you
at your worst.
then you have found true love Kor : 45
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Szer. Feb. 16, 2022 6:37 am
Iris Gustafsson felhasználónak tetszik ez a poszt.
- Szerintem nemcsak a feleségem nem bánná - suttogtam a fülébe, továbbra is őrizve azt a szemtelen vigyort, amihez alapjáraton már hozzászokhatott. Nem éltem tagadásban, tudtam, hogy minden döntésemnek és tettemnek meglesz a következménye, akár a feleségemként viselkedek vele, akár nem. Nem kellett ezer éve ismernie ahhoz, hogy körvonalazódjon a fejében, valójában mennyire nehéz is lesz velem. Voltaképpen én magam voltam nehéz, én gondoskodtam arról, hogy soha ne érjen el igazi megnyugvás, és most, mikor viszont fürdőztem benne, egyszerűen nem akartam kiszállni és elengedni ezt az eddig ismeretlen érzést. Soha nem találtam méltónak magam az ilyesmire, arra, hogy bárki törődni próbáljon velem, vagy áldozatokat hozzon értem. Ő nem az egyik emberem volt, akik arra szerződtek, hogy megvédik az életem. Bár neki talán nem is másoktól kellett megvédenie, sokkal inkább saját magamtól. Kisebb csoda kellett ahhoz, hogy ne mozduljak rá ismét, miután a gyönyör hullámai áthaladtak a testén, a rezdüléseiben még érezve a bizsergést és a reszketést, az pedig, hogy még mindig kihasznált minden alkalmat arra, hogy megérintsen, nem könnyítette meg a dolgomat. Egy merész, önző csókban fojtottam el az éledező vágyat, miután a hajába túrva magamhoz vontam. Nem akartam betelni vele, ezer alkalmam lesz még rá, bár ahhoz tényleg meg kellett reguláznom a bennem tomboló szörnyeteget, mert ettől az egésztől még nem vált könnyebben kapható nővé. Éppen ellenkezőleg, sokkal többet adtam a kezébe, mint eddig bárki másnak, egyszerre volt kiváltság, közben fegyver ellenem, de még mindig meg akartam próbálni. Még ha nem is várt ránk más, mint egy kibaszott hullámvasút, de eddig is ez jellemezte az életünket. Hol fenn, hol lenn, és valahogy soha nem tudtunk időben kiszállni. Mondjuk ha kiszálltunk volna, ez a ma este valószínűleg soha nem történt volna meg. Tekintetemmel követtem a megemelkedő alakját, szememmel újra a csupasz testét pásztázva, de én még nem mozdultam. Helyette elvigyorodtam, mikor arról beszélt, hogy talán szavamon fog majd. - Bárhol megfoghatsz - válaszoltam pimaszul, még egy pár pillanatig jólesően elnyújtózva a kádban, bár már nem nyújtott annyi élvezetet a meleg teste nélkül. Kezdtem érezni, hogy amúgy már kihűlőben a víz, így néhány másodpercnyi ázás után én is megragadtam egy törülközőt, a csípőm köré tekertem, majd utána sétáltam a hálóba. Ő már magára is húzott egy hálóruhát, mire lemondóan sóhajtottam, konstatálva, hogy megfosztott az egyik kedvenc időtöltésemtől, hogy a csupasz testében gyönyörködjek. Közben hallottam szavait, de egyelőre nem reagáltam, helyette közelebb sétáltam, és miután befejezte az ágy körüli rendezkedést, elgondolkodva megálltam az ágy mellett. Ennyi év után ez az egész még nekem is teljesen új volt, és azon kívül, hogy múltkor mellettem maradt, míg megvárta, hogy elaludjak, soha nem osztozkodtam senkivel az ágyamban. Bár ez tulajdonképpen nem is az én ágyam. - Komolyan gondoltam, amit mondtam. Minden más lesz - mondtam csak ennyit, megkeresve a tekintetét, egy pár másodpercig meg sem mozdulva, majd megtörve a furcsa csendet, ami közénk telepedett, leültem az ágy szélére. Egy szűz lány ehhez képest könnyen adta magát, de nehéz volt megtörni valamit, ami évtizedek alatt állandósult az életemben. Még szoknom kellett, hogy többé már nem vagyok egyedül. Legalábbis míg dúlva-fúlva itt nem hagyja majd a házamat, csalódottan és kiábrándulva, miután rájön, hogy talán aljasabb vagyok, mint ő azt gondolta volna. A gondolattól pedig mintha még a mellkasom is beszúrt volna. Lassan hátradőltem, kényelmesen elfészkelődve az ágyneműn, először alakját, majd a szemeit fürkészve. - Nem vagyok egy bújós típus - ismételtem el az egyszer már közölt szavakat, amik akkor, a legelső alkalommal leromboltak mindent. - De - tettem hozzá szinte rögtön, felemelve a mutatóujjamat. Ő eddig sokat tett azért, hogy nekem örömet szerezzen, rajtam volt a sor, hogy megembereljem magam. - Talán megpróbálhatom - emeltem fel az egyik karomat, ezzel jelezve, hogy ha ő is szeretné, hát igazán idebújhatna hozzám. Ha már megígértem, hogy minden más lesz, talán lehetett ez a következő a sorban.
Kiskép : Rendeltetésem : I'm HIS Wife play by : Jennifer Lawrence Posztok száma : 1082 User neve : Maze Csoport : Halandó Pontgyűjtő : 1070 Lakhely : Frogner Foglalkozás : Építész Előtörténet : My Fairytale Keresem : "Every Beauty needs her Beast, to protect her
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Kedd Feb. 15, 2022 10:23 pm
Mr and Mrs
Csak egy szomorkás mosoly a válaszom a megjegyzésére, hiszen ez megint csak olyasmi, amivel tökéletesen tisztában vagyok. Talán túlságosan is, mert emiatt tudok párhuzamot vonni az ő és a saját világom között. A szüleim állandóan ezt szajkózták, mindig az volt a legfontosabb, hogy mások mit gondolnak és, hogy véletlenül se hozzak rájuk szégyent. Meg is tanultam színészkedni, mosolyogni, amikor legszívesebben ordítanék, de azért meg vannak a magam határai. Nem tudom még én magam sem, hogy miként reagálnék például arra, ha a szemem láttára halna meg valaki, de tekintve, hogy itt most rohadtul nem a felső tízezer vesz körbe -vagy legalábbis nem olyan sznob tagjai-, valószínűleg még jobban meg kellene erőltetnem magam, ha nem akarnék gyengének is kívülállónak látszani. Nem beszélve arról, hogy Dimitriyt, az apámmal ellentétben, nem szeretném szégyenbe hozni. Még akkor sem akartam, amikor gyűlöltem, most pedig, már inkább a tekintélye miatt nem tenném. Hogy nézne már ki, ha a maffiózó felesége mondjuk drámai zokogás kíséretében elszaladna? Na nem. Tudom én, hogy erőt kell vennem magamon, ha tényleg mellette akarok lenni és valóban, tényleg meg akarom próbálni. A feleségeként, ami természetesen biztosít még számomra jó pár előjogot, amire Ő maga is emlékeztet én pedig nem győzök olvadozni Tőle. Cinkos mosollyal válaszolok, lágy csókot hintek ajkaira, miközben testem újra és újra az övéhez simul. -Végtére is, az teljesen biztos, hogy a feleséged nem bánná.- sutyorgom halkan, bár tény, innentől egész más érzés lesz, ha tényleg lop tőlem egy csókot mondjuk egy partyn, mert most már tudni fogom, hogy az nem a színjáték része, hanem őszinte gesztus. Ugyanúgy, mint ez a milliónyi érintés és csók is, amit az este folyamán kaptam és adtam most, hogy végre közelebb férkőztünk egymáshoz. Szó szerint is, hiszen meztelen teste az enyémhez feszül a vízben, keze újra felfedezi minden porcikámat, én pedig örömmel adom át magam Neki, hogy kényeztető mozdulatait alaposan kiélvezzem. Nem is telik sok időbe, hogy a nyugodt állapot megszűnjön, helyét a vad, iránta táplált vágy vegye át, hogy aztán újra magával sodorjon a gyönyörig, amit karjaiban elveszve élek át. A szívem újra azt az őrült ritmust veri, amit a ma este folyamán, már jó párszor és az Ő teste is válaszol rám, hiszen érzékelem és hallom a légzésén is, hogy milyen hatással vagyok rá. Vagy inkább, hogy milyen hatással van rá az, amit képes nekem okozni, amit Ő csalogat elő belőlem minden buja hanggal együtt. Aztán jön az édes megsemmisülés, az a bódult pillanat, ami a kielégülést követi, amit egy forró csókkal koronáz meg, ahogy hajamba markolva felé fordítja arcomat. Nem tudom, hogy meddig fog ez az érzés tartani. Meddig fogom Őt ilyen tökéletesnek és vonzónak látni. Mikor történik majd valami, ami talán változtathat ezen, bár őszintén hiszem, hogy ez nem olyasmi, ami csak úgy megszűnhet. Hiszen, egyébként sem könnyítette meg a dolgom, most mégis itt heverek forró bőréhez simulva, pihegve az átélt orgazmustól és máshova nem is vágyom. Na jó. Talán az ágyba dugós megjegyzésén elgondolkozok picit, halkan el is nevetem magam, majd lopok pár csókot tőle és kérdése hallatán bűnbánó arccal bámulok rá. Iszonyú nehéz volt akkor ott hagyni éjjel, de ezt éreztem helyesnek. Nem akartam, hogy másnap majd a nyakamba zúdítsa a dühét, amiért olyan állapotban láttam, de talán maradhattam volna. -Megmondtam, Dimitriy. Nem megyek sehová. - lehelem halkan, szavaira pimasz mosollyal válaszolok, finoman be is harapom ajkam a fenyegetés -vagy inkább ígéret- hallatán, végül felkászálódok és remegő lábakkal kilépek a kádból. -Vigyázz, mert még szavadon foglak.- tekerem magam köré a törölközőt, majd már indulok is a háló felé incselkedő kuncogással, onnan szólok még vissza. -Addig hagylak erőt gyűjteni.- itatom fel magamról a vízcseppeket, majd a szekrény elé lépve elóveszem az egyik szatén hálóruhámat és azzal a kezemben indulok az ágy felé. -Remélem, reggel is ugyanígy fogod látni a dolgokat.- jegyzem meg halkan, ha idő közben esetleg ő is csatlakozik hozzám, közben magamra is kapom a vékony anyagot és neki látok valamennyire rendbe szedni az ágyneműt. Félek a holnaptól, de őszintén remélem, hogy ez csak valami baromság, amit az agyam produkál és valójában nincs is okom rá.
I'm ready for war.
Kiskép : Rendeltetésem : - play by : tom hardy Posztok száma : 1091 User neve : dimitriy Csoport : halandó Pontgyűjtő : 1082 Lakhely : frogner Foglalkozás : gangster Előtörténet : i didn't choose the thug life the thug life chose me Keresem : find arms that will hold you
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Kedd Feb. 15, 2022 8:38 pm
Még mindig úgy gondoltam, hogy van okom a félelemre. Még tisztán élt a fejemben a pillanat, mikor azon a fogadáson megtudta, hogy mivel - vagy inkább kikkel - foglalkozom, és azt hiszem, soha nem fogom igazán elfelejteni az arckifejezést, majd azt, ahogyan utána inkább kisétált a mosdóba. Meg sem kellett szólalnia ahhoz, hogy tudjam, mit gondol vagy mit érez, de akkor talán még nem érdekelt ennyire, hogy mi is a véleménye az életemről. Soha nem mások elvárásai szerint éltem, ezzel még a saját apámat is bosszantva, mert vele ellentétben habár a viselkedésem sokszor jeges volt és merev, de túl forrófejű voltam, a temperamentumom pedig a család fekete bárányává tett. Annyira nem is volt meglepő, hogy néha jobban bízott a húgomban, mint bennem, túl kiszámíthatatlan voltam a terveihez. A mellékelt ábra szerint viszont talán nem mindegyikhez. Furcsa volt belegondolni, hogy Irist is egy ilyen ügylet miatt nyertem meg, csak hogy rátehesse a kezét valamire. Valamire, amiről azóta sem tudtam semmit, de kétségem sem volt azt illetően, hogy jókora hatalomra fog szert tenni. Máskülönben nem is érdekelné úgy igazán az apámat. Nem tudtam, hogyan is tálaljam neki az egészet. Ezért is akartam inkább holnap, tiszta fejjel megbeszélni, de már régen a téma közepébe vágtunk. - Az én világom arról szól, hogy mások milyennek látnak - ismertem el azt, amit valószínűleg már ő is észrevett. Az egész családom erre rendezkedett be, így őrizte meg a tekintélyét, és nyilván nem véletlenül volt mindennek következménye az életünkben. Azt el tudtam viselni, hogy ha kettőnk között kifakad vagy kiborul, netán előbújik belőle az erkölcsősz, de lesznek olyan helyzetek, mikor bele kell majd harapnia a saját szájába, erőt kell vennie magán, és elhitetni azt, hogy minden rendben. Még ha én tudni is fogom, hogy semmi nincs rendben, és ott leszek mellette, hogy megszorítsam a kezét, utána pedig, ha magunkra maradunk, állni fogom azt, ami várhat rám, legyen az egy csúnya kifakadás, vagy a mérhetetlen csalódottság. - Szerencsére mindenki azt hiszi, hogy házasok vagyunk - vigyorodtam el szemtelenül, utalva arra, hogy ha kedvem támad megcsókolni, kurvára jogom van megtenni, magasról téve arra, hogy ki látja. Amúgy is volt egy olyan rossz szokásom, hogy alig tudtam levenni róla a kezemet, még akkor is, mikor más is látta. Nem kellett, hogy ettől gyengének lássanak vagy sebezhetőbbnek. - Ha meg akarom csókolni a feleségem, miért ne tehetném? - kérdeztem aztán a nyilvánvalót, továbbra is tartva a tekintetét, majd viszonoztam az ajkaimra lehelt csókját. Valószínűleg nemcsak megcsókolni akarom majd, de nem kellett fejtegetnem, hogy milyen hatást gyakorolt rám. Ezzel a tempóval nem marad a háznak egyetlen olyan pontja sem, ahol ne éltünk volna át valami fergetegest együtt. Még szerencse, hogy óriási ez a ház. El akartam engedni a rideg valóságot, ami holnap valószínűleg kegyetlenül fog képen törölni, nem is nagyon késlekedtem, mikor a combjai közé merészkedtem, rátalálva teste érzékeny pontjára. Közben ő is úgy fészkelődött hozzám, mintha eggyé akarna válni velem, és bár meg tudta volna tenni. Kínlódtam a vágytól, ami újult erővel áradt szét a testemben, a vérem forró lávaként száguldott az ereimben, de őt nem akartam sokáig kínozni. Körkörös mozdulatokkal kényeztettem a lábai között, közben ott csókolva, ahol éppen értem, hol a vállán, hol a nyaka vonalán, az arca élén, ő pedig aljas bestiaként dörgölőzött a csípőjével, a mozgásával pedig a maradék józan eszemet is távozásra bírta. Éreztem, ahogy a légzésem szakadozni kezd, és más körülmények között már régen előrenyomultam volna, hogy újra a magamévá tegyem. Kirángathattam volna a fürdőkádból, nem is kellett volna olyan messzire vinnem ahhoz, hogy birtokba vegyem a testét, a gondolat pedig csak még intenzívebbé tette az őt kényeztető mozdulataimat. Hallani akartam minden morajlást, a sóhajait, a nyöszörgést, de ennél jóval többet kaptam válaszul. A teste a karjaim között feszült meg, élte át ma már sokadjára azt a semmihez sem hasonlítható euforikus élményt, és ami maradt, az egy pihegő női hang, egy reszkető test a karjaim között, ahogy éppen feldolgozza az orgazmus okozta furcsa ködöt. Nem is szóltam semmit, némán elvigyorodtam, mint aki éppen jól teljesítette a napi feladatát, majd nyeltem egyet. Azt akartam, hogy megforduljon, úgy ülve az ölembe, ahogy nem is olyan régen a kanapén tette, újra és újra mozdulva rajtam, érezve benne a pulzáló izmokat, de nagy levegőt véve, a hajába markolva húztam őt az ajkaimhoz, hogy szenvedélyes csókban forrjak össze vele, miután ráharapott a fülcimpámra. Talán elkezdhetném gyakorolni az önzetlenség intézményét... még ha éppen szétrobbanni is készültem. - Nem is akarok betelni veled, annyi időm lesz még rá - szakadtam el tőle egy pillanatra, majd újabb csókot leheltem a szájára. - Most azt hiszem, ágyba duglak - vigyorodtam el szemtelenül. - Most ugye nem tervezel az éjszaka közepén magamra hagyni? - kérdeztem felvont szemöldökkel. Aligha tudtam elfelejteni azt, ahogyan a múltkori éjszakán egyedül hagyott, miután meggyőződött arról, hogy elaludtam. Vagy azt gondolta, hogy észre sem veszem? - Cserébe én is melletted leszek, mikor felébredsz - döntöttem az államat a halántékához, de fél kézzel már kutatva a törülköző után. - Sőt, talán mást is csinálok majd veled - tettem hozzá már-már fenyegetően, bár elég érzékire sikerült ez a fenyegetés.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Kedd Feb. 15, 2022 7:00 pm
Mr and Mrs
Minél több időt töltök el ebben a házban, Vele, annál inkább rájövök, hogy soha nem találkoztam még, csak hasonló férfival sem, mint Ő. Hiszen, mindazok ellenére, hogy -valószínűleg- szemrebbenés nélkül kinyír bárkit, sosem féltem tőle igazán, bár ebben minden bizonnyal közre játszik az a szerződés is és, hogy amiatt vissza kellett fognia magát velem szemben. Nem tudom, hogy egyébként miként alakult volna ez az egész. Nem tudom, hogy másképp tényleg olyan erőszakos és durva lett volna-e velem, megvert volna-e például azon a napon, amikor visszahoztak ide az apja emberei, vagy egy része tekintettel lett volna arra, hogy én szó szerint, csak belecsöppentem ebbe az egészbe. Igazából, kár is ezen töprengnem, mert már sosem tudjuk meg. Ez már így történt és őszintén szólva, én cseppet sem bánom, mert soha nem éreztem még magam olyan elevennek, mint a közelében, legyen szó épp pimaszkodásról vagy dühről. Mindkettőtől felpezsdül a vérem, testem minden sejtje életre kel, mint ahogy most is, amikor kifogásolja az általam elsőre javasolt heti három együtt töltött éjszakát. Na nem, mintha én nem akartam volna egyébként is minden éjjel mellette lenni, de nem is akartam ajtóstól rontani a házba, szavait hallva viszont, miszerint neki is hasonlóak az igényei, egészen megnyugszom. Mondjuk most, hogy a karjai körül ölelnek és együtt ücsörgünk a kellemes, meleg vízben, alapból teljesen nyugodt vagyok és belőle is ugyanez árad felém. Vicces, hogy mindez egy veszekedéstől indult, hogy nem sokkal korábban szívem szerint a torkának ugrottam volna mindazokért, amiket az arcomba vágott, azt meg végképp nem gondoltam volna, hogy az kell majd ahhoz, hogy végre nyisson felém. Azóta is képtelen vagyok betelni Vele, az illatával, a közelségével, bőrét ízlelem újra és újra, mert én is tudom, hogy a holnap majd kíméletlenül töri ránk az ajtót, félek is tőle picit, hogy mindez majd köddé válik, így ezt az estét igyekszem is alaposan kihasználni. Ki tudja, lesz-e még valaha ilyen idilli a hangulat köztünk vagy épp, hogy vágyik-e majd még ezekre a lágy csókokra tőlem. Talán, reggel majd úgy ébred, hogy megbánja mindezt, de talán Ő is ugyanettől fél. Legalábbis, a szavai ezt sugallják, amikor neki áll felkészíteni mindarra, ami Vele együtt jár, ami az élete része. Nyelek egy nagyot, akaratlanul is megborzongok az életben tartós megjegyzésétől, de nem veszem le róla pillantásomat. -Ezt is tudom és bár nem ígérhetem meg, hogy nem fogok bizonyos dolgoktól sokkot kapni vagy épp az erkölcsi iránytűm nem fogja ellenezni mindazt, amit...- kezdek bele, de itt csak sóhajtok egy nagyot és nyújtózok picit, hogy ajkaira csókoljak, végül elmosolyodok. -De akarom ezt . - súgom végül halkan, legalább annyi daccal és elszántsággal, mint ahogy Vele néztem szembe sokszor, hogy aztán rátérjek picit a hétköznapokra és arra, hogy nem, ettől még nem leszek valami nyálas tyúk, aki majd állandóan rajta csüng. Válasza újabb mosolyt csal ajkaimra, kuncogok is halkan, egyszerűen imádom, amikor ilyen pimasz és mégis, iszonyúan édes. -Minden kibaszott pillanatban, amikor csak lehetőségem lesz rá és úgy ítélem meg, hogy nincs ellenedre.- duruzsolom halkan, de már beszéd közben is újabb lágy csókokat hintek bőrére, mintha csak ízelítőt akarnék adni abból, amit neki szánok majd, mert biztos, hogy amikor majd fáradtan -talán kissé sérülten is- hazatér éjjel vagy, amikor majd látom rajta, hogy valami miatt feszült, megpróbálok mindezen enyhíteni. Aztán lehet, hogy más módot választok majd, előhúzom a régi, bevált módszert a tarsolyomból és az említett hárpia addig szemtelenkedik majd vele, míg fel nem pakol az asztalra. Ez is elég kellemes megoldásnak tűnik. -Nem is kell.- suttogom pimasz mosollyal, a kisördög meg már megint belém bújik már a gondolatától is annak, hogy Vele dacoljak, fészkelődök is lábai között, aminek érzem is a hatását, ez pedig csak még jobban felbátorít. Ha belegondolok, hogy mindezt Én váltom ki belőle mindazon élvezetek ellenére, amit ma már átéltünk, egyszerűen nem bírok magammal. Ő sem, mert a keze már el is kalandozik combjaimon, míg végül közéjük nem csúszik, hogy attól azonnal lángra is lobban az egész testem. Kezdem komolyan venni, amit az igényeivel kapcsolatban mondott, bár ettől a gondolattól, csak még jobban felpezsdül a vérem, míg végül lehunyt szemmel vállára hajtom a fejem és halk, buja sóhajok közepette átadom magam az érzésnek, ahogy ujjaival finoman ingerel. Felszisszenek, ahogy gyengéden vállamba harap, kezem a kád szélére markol, míg másik combjára mar, de aztán hátra vezetem tarkójára, ujjaim kíméletlenül hajába túrnak, miközben egyre jobban felkorbácsolja bennem a vágyat. -Én is kívánlak, a fenébe is. Kibaszottul.- nyögöm elfúló hangon, egyszerűen képtelen vagyok uralkodni magamon, fenekem folyamatosan ágyékának dörgölőzik abban a lágy ritmusban, ahogy rajta mozognék, mintha már bennem lenne, conbjaim még jobban szét tárom, amennyire csak az ő combjai és a kád oldala engedi, miközben a testem forró tűzben ég, Érte sóvárog. Szinte szűkölök, ahogy keze egyre gyorsabban játszik velem, lihegve, egyre mélyebb lélegzetvételekkel haladok a gyönyör felé, a ködön át, mintha hallanám is saját, buja hangom, ahogy azt kérem tőle, hogy ne hagyja abba , míg végül a levegő tüdőmbe szorul és nem hallok mást, csak az ereimben dübörögve zúduló vérem hangját. Aztán a testem robban, a gyönyör kíméletlenül zakatol végig rajtam ma már franc tudja, hanyadjára, miközben nyögve, lihegve, reszketve feszülök hátammal bőrének. Csípőm táncot jár érintése alatt, arcom nyakába fúrom, hogy finoman nyaka bőrébe harapjak, csókoljam, nyelvemmel ízleljem meg, míg el nem csendesedik ez az őrült mámor. -Képtelenség betelni veled.- súgom halkan, légzésem még mindig szapora, de tovább csókolom, fülcimpájába harapok finoman, miközben ajkaimra újra kiül az a kábult mosoly. Még, hogy az oroszok ridegek és fagyosak. Tényleg hatalmasat tévedtem vele kapcsolatban az elején.
I'm ready for war.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Kedd Feb. 15, 2022 6:04 am
A bátorságát soha nem vontam kétségbe, sőt. Igazat kellett adnom neki, még ha nem is tettem hangosan, elismerve, hogy kevesen mertek olyan nyíltan szembeszállni velem, mint ahogy ő tette. A maga nemében főleg páratlan volt, mert más nők nem mondhatták volna el magukról az ilyesmit, bár más téren is régen maga mögé utasította őket, így ez annyira nem is volt meglepő. Korábban már kerestem az okot, de mindig ugyanoda lyukadtam ki, hogy vele egészen máshogy kezdődött minden, mint a többivel. Máshogy kellett kezdődnie, köszönhetően a fejünk felett meghozott döntéseknek, de már nehezen tudtam elképzelni olyan forgatókönyvet, ahol fizikai erővel kell engedelmességre bírnom. Főleg hogy ő nem azért volt velem, hogy engedelmességet tanuljon. Fele ennyire nem lett volna rám izgató hatással a jelenléte, ha úgy táncol, ahogy én fütyülök. És habár kurvára bosszantott a dac, amit bizonyos pillanatokban tőle kaptam, és tényleg volt pillanat, mikor meg tudtam volna fojtani puszta kézzel, de közben talán ilyenkor vágytam rá a legjobban. Meg sem próbáltam logikát keresni ebben a bizarr kémiában. - Valószínűleg hasonlóan nagy elvárásaink vannak - szólaltam meg újfent vigyorogva, érezve, hogy szemtelenül az ágyékomhoz dörgölőzik, ezzel újra megindítva azt a forró lavinát, ami egy pár pillanatnyi időre csillapodni látszódott. Közben magamon éreztem a simogató ujjakat, de már aligha járt máson az eszem, nem tudtam elvonatkoztatni a teste közelségétől. A testem pedig áruló, akárcsak az övé, szinte rögtön leleplezte az újra felébredő vágyat, bár talán soha nem is aludt el teljesen. Meg sem próbáltam megérteni ezt az estét, csak összezavart volna - ennél is jobban. A komolyság azonban ránk telepszik, miután kimondtam a nyomasztó gondolataimat, éreztem a teste mozdulatain, hogy némileg feszültebbé vált, a szavai pedig nem árulkodtak túl sok újdonságról. Talán szerettem azzal sértegetni, hogy nem jár két lábbal ezen a földön, de azt soha nem mondtam volna, hogy álomvilágban él. A feszültség ellen téve mozdulatot, végigsimítottam a combján, de ő nem hagyta függőben a témát, felém fordult, tekintetünk pedig újra összetalálkozott. Mondjuk miután megállapítást nyert, hogy nem egy engedelmes fajta, miből is gondoltam volna, hogy tényleg annyiban hagyja? - Fogsz látni és hallani olyan dolgokat ebben a házban, ami... - Nem is találtam jó jelzőt arra, amit mondani akartam. Az, hogy néha véresen állítottam haza az éjszaka közepén, vagy néha együtt ötleteltem az embereimmel a dolgozószobában, csak egy enyhe verziója annak, amiről az életem szólt. De tudtam azonosulni a szavaival. Végre én is úgy érzem, hogy élek. - És én megpróbállak minél tovább életben tartani - válaszoltam, és habár a téma talán több komolyságot követelt volna, a hangomban ott bujkált a pimasz él, ami talán némileg viccelődővé tette a mondanivalót, de ha képes volt a felszíne alá látni, tudta, hogy amúgy nem viccelek. Én bele sem akartam gondolni, milyen élet várhat rá, ő pedig még nem tudott belegondolni, mert nem volt összehasonlítási alapja. A mozdulatai mégis száműzték belőlem a felgyülemlő, furcsa feszültséget, csókjai és gyengéd érintése furcsa libabőrt váltott ki belőlem, és egy pillanatra lehunytam a szemeimet, így élvezve ki a pillanatot, ahogy ismét beleolvadt a karjaimba. - Szóval csak titokban fogsz cirógatni és csókolgatni? - ismételtem a szavait ekkor már jóval könnyedebben, érezve, ahogyan a bőrömbe fojtja a nevetését, mire halk nevetéssel megráztam a fejem. - Én nem ígérek semmit. Főleg ha dacos és ellenkező hárpia leszel - idéztem vissza szavait, de pontosan kikövetkeztettem, mire gondolt. Tisztában volt azzal, milyen hatást gyakorolt rám azzal a bizonyos ellenkezéssel, és ez most még a malmára is hajtja a vizet. Nem is bírtam ki, hogy ne mozdítsam meg a csípőmet, így érzékeltetve vele, milyen hatást gyakorolt rám ismét, közben halk hümmögéssel válaszolva a szavaira. A combján pihenő kezem újult erővel indult meg, végigsimítva combja belső oldalán, lassú mozdulatokkal találva meg ismét az igazi forróságot a lábai között, mire nyeltem egyet. Felfoghatatlannak tűnt az egész, az, amilyen hatást gyakorolt rám ezzel, a köd pedig újra eluralt körülöttem mindent. Játékosan a vállába haraptam, utána pedig elindultam a nyaka irányába, apró csókokkal haladva, majd megálltam a füle alatti területnél. - Kurvára kívánlak - súgtam a fülébe rekedten, érezve a bizsergető lázat magamban, a szabad kezemmel a derekára tévedve, hogy még szorosabban vonhassam magamhoz, pedig szinte már fizikai képtelenségnek tűnt. Ujjaim tovább vándoroltak a melleihez, míg a lábai között megbújó kezem lassú, körkörös mozdulatokkal kezdte őt masszírozni. Megőrjített a furcsa, korlátozó érzés, amit a fürdőkád okozott. - Csak élvezd- mormogtam a fülébe, gyengéden ízlelgetve a bőrét, közben ujjaim egy pillanatra sem álltak meg a lábai között, eleinte kínzó lassúsággal kergetve őt az őrületbe, fokozatosan gyorsítva a ritmuson.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Hétf. Feb. 14, 2022 6:24 pm
Mr and Mrs
Nem tudom, hogy mi ütött belém, de annyira magába szippantott ez a már-már teljesen hétköznapi hangulat, amit valószínűleg minden házaspár a magáénak tudhat, hogy még ahoz is vettem a bátorságot, hogy tovább pimaszkodjak vele a háta mögül. Mondjuk ezt szóvá is teszi, amin halkan kuncogok, hogy aztán a füléhez hajolva tovább incselkedjek. -Ó, én nem csak innen vagyok bátor...- duruzsolom buján bőrébe, de aztán a masszázst felfüggesztem és inkább csatlakozok mellé a kádba. Valamiért evidens számomra, hogy nem szembe helyezkedek vele, mintha távolságot akarnék ékelni közénk, hanem egyenesen a lábai közé fészkelem be magam, hogy érezhessem a hátamnak simuló mellkasát. Mindazok után, ami eddig történt köztünk, már kezdett hiányozni a közelsége és a körém fonódó karjai, szavai pedig kész lavinát indítanak bennem, ahogy eszembe jut, mennyivel másabbul viselkedett velem eddig. Vonzódott hozzám, ez már az első csókból érezhető volt, meg az utána lévő többiből is, ugyanakkor az is egyértelmű volt, hogy nem akar túl közel engedni magához. Talán, még senkit sem engedett igazán közel. Egészen eddig, mert most Ő is elengedi magát, érzem rajta, hogy ellazul és egészen beleolvad ebbe a nyugodtságba,ami közénk telepedik, beenged magához és még ő is bevallja, hogy számára is kellemes mindez. Én pedig nem kérek tőle mást csak, hogy engedje, hogy közel is maradjak hozzá, hogy ne lökjön el többé magától, de nem igazán kapok határozott választ. Nem is várom én tőle, hogy máris ezer százalékig biztos legyen ebben, bennünk, hiszen olyan hirtelen történt ez az egész, de azért nyugtalanít picit a válasza. -De nem kell egyedül kitalálnod. Épp ez a lényege ennek, hogy együtt csináljuk...- szólalok meg halkan, apró köröket rajzolgatva továbbra is bőrére, majd kezem kézfejére simít, hogy ott folytassam a művemet. Nem várom én el tőle, hogy máris fejest ugorjon az egészbe, értem is, hogy miért nem akarja, hiszen már az elején megmondta, hogy a feleségeként veszélyben vagyok, így végül csak egyetlen konkrét elvárásomnak adok hangot, miközben ő finoman masszírozni kezdi a fejbőrömet, amit én lehunyt szemmel élvezek. Aztán keze megáll, én meg halkan kuncogni kezdek elégedetlenkedése hallatán, bár már attól felpezsdül a vérem, ahogy belegondolok azokba az éjszakákba, de még tetézi az egészen egy lágy harapással. Nem is bírom ki, hogy ne mozdítsak picit a csípőmön egészen ágyékához simulva ezzel, incselkedő mosollyal arcomon. -Valójában erre gondoltam én is, csak nem akartalak megijeszteni a túl nagy elvárásaimmal.- duruzsolom pimasz hangon, na nem, mintha a ma este után nem lennék tökéletesen tisztában azzal, hogy mennyire bírja a strapát, csak épp az már kevésbé volt számomra egyértelmű, hogy minden este maga mellett szeretne-e tudni vagy ez inkább fojtogató lenne már. Nem akarok én ráakaszkodni teljesen, mert én is szeretném ezt jól csinálni, mint ő. Még akkor is, ha valójában fogalmam sincs, hogy ez pontosan mit jelent. Végül ujjai tovább masszíroznak, apró mosollyal arcomon élvezem mozdulatait és a kellemes érzést, amit okoz velük, de aztán szavaitól újfent komolyabbra vált a hangulatom. -Tudom, hogy nem lesz könnyű, Dimitriy. Nem élek álomvilágban.- kezdenék bele azonnal, de elcsitít a combomra simító mozdulata, a fejrázása és a szavai, ahogy kéri is, hogy erről ne most beszéljünk. Én sem akarom elrontani a pillanatot a lehetséges akadályokkal, az aggályaimmal, de azért még hátra sandítok rá vállam felett és hosszan íriszeibe fúrom pillantásomat. -De akármilyen nehéz vagy veszélyes is lehet ez, végre úgy érzem, hogy élek és ez szerintem megéri.- hintek végül lágy csókot álla alá, majd nyaka lágy bőrére is, hogy aztán orrommal simítsak végig csókom mentén és odafúrva arcom, lehunyt szemekkel szívjam magamba az illatát. Kezem combjáról térdére simul, pár pillanatra beleveszek ebbe az édes pillanatba és csak csendben fekszem hozzá simulva.-Ha ez megnyugtat, nem szándékozom cirógatni és csókolgatni mások előtt. Továbbra is az az ellenkező, dacos hárpia leszek, aki eddig voltam.- mosolygok végül bőrébe, ajkam finoman hozzá is nyomom, hogy így fojtsam el nevetésem, végül újabb csókokkal halmozom el. Amúgy se hiszem, hogy hirtelen minden rózsaszín ködbe burkolózna és ne tenne majd olyasmit, amivel nem értenék egyet. Az már más kérdés, hogy valószínűleg, ha mostantól rám akar majd parancsolni, már csak amiatt is ellenkezni fogok, hátha nekem esik valamelyik szobában. Ha abból indulok ki, hogy jó pár vitánk lázas csókkal végződött, nem is olyan elképzelhetetlen mindez. -Egy bizonyos szintig egész izgató, amikor felbőszítelek.- duruzsolok tovább, ajkaimon pimasz mosollyal sandítok fel rá, a vérem meg már megint meglódul ereimben már a gondolatától is mindannak, amit most vázoltam. Őrület az a hatás, amit gyakorol rám a puszta jelenléte is, hát még az érzés, ahogy meztelen teste hozzám simul a vízben.
I'm ready for war.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Hétf. Feb. 14, 2022 7:17 am
Jobbnak láttam nem ragozni tovább a Krystof-témát, mert bár megrendíthetetlen voltam abban a hitben, hogy számos téren előtte járok, mégis egészen különös gondolatokat szült a féltékenység. Még csak hasonlót sem éreztem soha, elvégre nem volt mire vagy kire féltékenynek lennem, és azok után pedig, hogy Iris otthagyta szegény párát, eszembe sem kellett volna jutnia. Jelenleg nem akartam határokon agyalni, de már előre láttam az elkövetkezendő napok nagy dilemmáit, és nekem, aki soha nem kötöttem kompromisszumokat senki kedvéért, kemény menet lesz. Nem követett a vízbe, helyette mögém lépett, és mire bármit is hozzátettem volna, masszírozó ujjai már birtokba is vették a vállaimat. Csak szavakkal tiltakoztam, azt is csupán egy pillanatra, a testem szinte rögtön megadta magát és beolvadt a jóleső érzés karmai közé, lehunyt szemekkel élvezve a mozdulatait. Kellemes, mégis intenzív bizsergés futott végig rajtam, mikor a fülembe harapott. - Onnan én is bátor lennék - vigyorodtam el halványan, bár valószínűleg ő sem vonta kétségbe, hogy még ebben a jelenlegi helyzetben is bármikor megkaparinthattam volna az irányítást. Már ha akartam volna, de úgy tűnt, hogy végre elérte, amit eddig szinte senkinek nem sikerült. Át tudtam adni magam valaminek, teljesen elengedve a gyeplőt, és még élveztem is. Bár nem ez volt az első ilyen eset ma este. Mégsem volt ellenemre, mikor végre becsatlakozott mellém, hátát a mellkasomnak vetve, én pedig a két karommal vontam még közelebb magamhoz. Talán nem is lett volna gondom a hétköznapisággal, ha ilyen formában telepedne rám, de volt bennem egy olyan sejtés, hogy ez is csak egy álom marad. Az életemre bármit lehetett mondani, csak azt nem, hogy szokványos lenne, és most ő is készült jó mélyen elmerülni benne. Akarnom kellett, hogy működjön, az egész esténk ezen az elhatározáson fektette le az alapjait, mégsem csak rajtam múlott. Mindenesetre nem tudtam csak úgy átsiklani a szavai felett. Nem akartam eltaszítani, bár azt tagadni sem tudtam volna, hogy olyan megoldást akartam, ami bizonyos szintig távol tartja majd a piszkos ügyeimtől. Erre pedig még nem volt ötletem. Túl sok volt a rajtunk kívülálló tényező, akadtak közöttük olyanok, akik előszeretettel szóltak bele az utóbbi időben az életünkbe, én pedig ha mást nem is, azt tudtam, hogy ha egyszer is veszélybe kerül az élete miattam vagy az életvitelem miatt, akkor nem lesz más választásom. El fogom taszítani, ha ez kell ahhoz, hogy biztonságban legyen, de ezt inkább nem mondtam ki hangosan. - Csak... adj egy kis időt, míg kitalálom, hogyan csinálhatnám jól - szólaltam meg végül, közben végighúzva ujjaimat a nedves karján, majd a nyakán, megállapodva a hajánál. Beletúrtam a szőke tincsekbe, majd gyengéden masszírozni kezdtem a fejbőrét, szinte teljesen megfürdőzve abban a békében, ami eluralkodott rajtam, viszont belefagytam a mozdulatba, mikor meghallottam a következő szavakat. - Hogy... mi? - kérdeztem vissza hitetlenkedve. - Bizonyára össze vagy zavarodva, de ezért nem hibáztatlak - biccentettem egyet, ekkor már játékos élt ültetve a hangomba. - De a heti három éjszakát most verd ki a fejedből. Hacsak nem nyelvbotlás volt, és valójában arra gondoltál, hogy minden éjszaka háromszor - suttogtam a fülébe pimaszul, mégis érzékien, majd incselkedően beleharaptam a füle alatti nyakrészbe. Azt, hogy bírom-e a strapát... talán ezt már sikerült demonstrálnom, ő maga volt a jelenlegi szemtanúja és elszenvedője, így kétségbe sem vonhatta. Ujjaim tovább folytatták a masszírozó mozdulatokat, majd egy apró csókot leheltem a halántékára. - Azt nem tudom megígérni, hogy könnyű lesz - bukott ki belőlem őszintén az, ami szinte egész este ott húzódott az agyam egy szegletében, lázban tartva a gondolataimat. Meg is ráztam a fejem, mintha ezzel próbálnám tovább hessegetni, majd a szabad kezem előrenyúlva végigcikázott a nedves combján. - Erről ráérünk holnap is beszélni - tettem aztán hozzá, még azelőtt rövidre zárva a témát, hogy igazán belekezdtünk volna. Talán nem lesz könnyű, de... most, hogy megvolt rá a nyitottság, már legalább nem tűnt lehetetlennek.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Vas. Feb. 13, 2022 9:20 pm
Mr and Mrs
Nem tudom, hogy ez a Dimitriy eddig is létezett-e, csak jól el volt rejtve a világ elől, hogy senki ne árthasson neki, vagy netán Ő maga sem tudta, hogy ilyen is tud lenni, hogy ilyen is lehet valakivel. Valamiért, szeretném azt hinni, hogy nekem köszönhetően ilyen, én hoztam ki belőle mindezt, ezt a pimaszul mosolygó férfit, aki a hátsójával villog. Én pedig, örömmel fogom használni Őt újra és újra, bár mindez csak, a vicc kedvéért hangzik el. Sosem élnék vissza a bizalmával és sosem használnám ki a szó legszorosabb értelmében, bár az Ő világában furcsa is lehet, ha valaki úgy akar a másik közelében lenni, hogy nincs hátsó szándéka. -Azt tervezem.- búgom buján, de aztán nem is húzom tovább az időt, csatlakozok hozzá a fürdőszobában, ahonnan ez az egész őrült éjjel indult, ahonnan mi indultunk. Mindenféle szégyenérzet nélkül lépek elé, annak ellenére is, hogy pofátlanul végig mér, mint ahogy én tettem vele az imént, pillantásától megborzongok, majd kezem arcára simítom és lágy csókot hintek ajkaira. Ő pedig sóhajt egyet, a Krystof témát pedig, még mindig nem engedi el, mert újfent visszautal rá a bókom ellenére is. -Nem értem, mire gondolsz.- válaszolom őszintén, de végül inkább a kádba indítom, viszont ahelyett, hogy követném, mögé lépek és masszírozni kezdem fáradt izmait, bár a gondolat, hogy ehhez én magam is hozzájárultam, pajzán vigyort varázsol ajkaimra. Tényleg nem lenne ellenemre, hogy így teljenek a napjaim, vagy legalábbis az estéim, ebben a békességben és idilli hangulatban, bár egy részem úgy sejti, hogy mindez most, csak az újdonság varázsa. Na nem a köztünk lévő vonzalomra értem, hanem az idilli hangulatra, ami lássuk be, olyan hirtelen változhat, mint az időjárás. Félek, hogy miként fogunk megküzdeni a mindennapokkal és félek, hogy Dimitriy majd újra és újra el fog zárkózni előlem, amikor úgy érzi majd, hogy épp az a helyénvaló. Most viszont kiélvezem az estét és minden pillanatát, mikor pedig nehezményezi, hogy még nem csatlakoztam hozzá, füléhez hajolok és finoman beleharapok. -Sssh. Csak engedd el magad.- súgom halkan, kezem határozottan, de finoman gyúrja tovább izmait, de amikor újfent megszólal, lassan megállok és, csak bámulom tarkóját pár pillanatig, míg meg nem köszörüli torkát ezzel törve meg a csendet. Nyakára hintek egy apró csókot, majd felállok és inkább belépek a vízbe, hogy aztán lábai közé fészkeljem magam és mellkasának dőlve hátammal bújjak hozzá. -Én is.- válaszolom egy halk sóhaj kíséretében, kezem alkarjára simul és arra kezdek a habbal mindenfélét rajzolgatni. Közénk telepedik a csend, legalábbis, ha Ő nem teszi, én jó pár hosszú percig nem szólalok meg, csak lebegek ebben az édes pillanatban, ahogy egymáshoz simulva lazítunk a kádban. -Csak ne taszíts el magadtól, jó?- szólalok meg végül halkan, talán nem is baj, hogy nem látom az arcát, mert akkor nem is lenne bátorságom megnevezni a félelmemet, így viszont, legalább nem látom, ha hülyének néz a szavaim miatt. -És legalább heti három éjszakát velem kell töltened. Már, ha bírod a strapát.- fűzöm még hozzá cukkolva picit, elviccelve az iménti komolyabb kijelentésemet, mielőtt még túlságosan elszúrnám a hangulatot ezzel vagy nem tudom. Ráérünk később is kibogozni mindazt, ami köztünk van vagy lesz, bár az mindenképp bíztató, ha ő is élvezi ezt a nyugalmat, ami most közénk telepedett. Csak, talán eddig nem hitte, hogy ez lehetséges, de most már remélem rájött, hogy mindez rajtunk múlik.
I'm ready for war.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Vas. Feb. 13, 2022 6:10 pm
Ahogy két lábra álltam, éreztem, hogy még mindig dolgozik az előbb átélt mámor bennem, mert ugyan erőm teljében voltam, mégis furcsa zsibbadás futott végig a végtagjaimban. Még szerencse, hogy egész kellemes érzés. Máskor ennyi idő elteltével már megköveteltem a magányt, úgy vágyva az egyedüllétre, mintha minden kérdésemre ez lenne a válasz. Nem akartam osztozkodni senkivel, amúgy sem passzolt a már megszokott és rólam kialakított magányos harcos képéhez. Ez is egyfajta menekülési ösztön volt bennem, ami hosszú évek alatt alakult ki, és aligha akartam változtatni rajta. Egészen mostanáig. Abban biztos voltam, hogy az ágyban remek összhangban leszünk, főleg mindezek után. Már ő is láthatta, érezhette, mennyire nem csak a testére szomjaztam. Az viszont, hogy mi várt ránk az ágyon túl, már egészen újfajta kihívásokat festett elénk, és ezzel előbb-utóbb szembe kell majd néznünk. Talán hamarabb, mint gondolnánk. A halk kacagására további mosolygással válaszoltam. Szinte el is felejtettem azt a furcsa, fojtogató érzést, ami odalenn telepedett közénk, mielőtt felvonult volna a szobába. Dönthettem volna másképpen, mert a józan ész azt sugallta, hogy engedjem el. Ne tegyem részesévé egy ilyen életnek, ne büntessem azzal, hogy egy boldogtalan élet rabszolgájává teszem, mert fogalmam sem volt arról, hogyan tehetne egy nőt boldoggá valami, ami ennyire mocskos és undorító. Az pedig ki tudja, meddig vigasztalná, hogy csak akkor lehet velem, ha ő maga is valamilyen szinten részesévé válik a világomnak. Nem lehetett egyszerre kívülálló, közben pedig a feleségem. - Használd ki rendesen - vontam meg a vállamat, továbbra is ártatlan pislogást körítve mellé. Annak azért titkon örültem, hogy úgy tűnt, engem nem szándékozik ilyesmivel meggyanúsítani. Bár talán tudta, milyen kihasználva lenni, és rájött arra, hogy az nem ilyen. Még csak meg sem közelítettem azt a szintet, amit eddig minden más nővel szemben megengedtem magamnak, nem önzőség vezérelte a cselekedeteimet, és még nem is sétáltam ki innét úgy, mint aki jól végezte a dolgát. Vágytam rá, törődni akartam vele. Talán ezen a téren még lesz mit fejlődnöm, de a picsába, a szándék megvolt. Leültem a kád peremére, majd megnyitottam a vizet, majd amint belépett, megkerestem őt a tekintetemmel, szemérmetlenül mérve végig a fedetlen domborulatokat. Ha valamivel, hát ezzel végképp nem tudtam betelni, de nem is akartam. Ha zavarta volna, úgyis eltakarná magát, de nem volt mit szégyellnie előttem, sőt. Csak sóhajtottam egyet, megnyalva a saját ajkamat, mintha így próbálnék elvonatkoztatni az újabb pajzán gondolatoktól, de elég gyatra sikert arattam. - Egy bizonyos téren viszont messze túlszárnyalt - fűztem hozzá a gondolatot mintegy mellékesként, miközben odasétált elém, és egy gyengéd csókkal jutalmazott. Ugyan tény, hogy a ficsúr túl hétköznapinak számított, mégis, ő legalább tudta, hogy mit akar. Erről árulkodott az is, hogy csak úgy odajött hozzá, és kiindulva a hozzá hasonló papucsokból, bizonyára nagyon rá kellett készülnie a szituációra és bátorságot kellett gyűjtenie. Nekem nem volt gondom a bátorsággal, mégis öt teljes percig úgy tűnt, hogy egy nyámnyila senki győzelmet arat velem szemben. Felkeltem a kád széléről, és követve az instrukcióját, beültem a vízbe, hátamat a peremének döntve, de ahelyett, hogy követett volna, a kád széle mentén állapodott meg, és hamarosan megéreztem kezeit a hátamon. - Nem erről volt szó - szólaltam meg pár másodperc után, nem mintha túlzottan tiltakoztam volna a masszírozó kezei ellen. Túl jól esett a fáradó izmaimnak, és amúgy is, ezer éve nem masszírozta ki belőlem senki a felgyülemlő feszültséget. Ugyan vágytam arra, hogy mellém másszon, háta a mellkasomnak simuljon, és együtt evickéljünk ebben a békésnek tűnő pillanatban, mégsem tettem szóvá. Helyette szinte beolvadtam a kezei alá, jóleső sóhajjal adva át magam neki, közben lehunyva a szemeimet. - Egy egész életet leélnék így - bukott ki belőlem, a távozó feszültséggel együtt, majd megköszörültem a torkom. - Nem akarsz idejönni mellém? - törtem meg végül a beálló csendet, kiemelve kezemet a víz alól.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Vas. Feb. 13, 2022 4:33 pm
Mr and Mrs
Bódultan, kábán pislogok rá, miközben lágyan cirógatom bőrét, súlya finoman rám nehezedik, mellkasa ugyanolyan heves tempóban emelkedik és süllyed, mint az enyém. Csendben fürkészem tekintetét, miközben megrohamoznak az emlékek mindarról, amik már köztünk történtek és így utólag, szinte látom is, miként sikerült róla lehámoznom a védőrétegeket. Mintha a makacsságommal sikerült volna szép lassan beférkőzni a szívébe, ami valószínűleg jobb szeretné, ha nem is létezne, mint ahogy azt is tagadná, hogy neki is jól esik a törődés. Pedig, a múltkor, amikor megtörten, sérülten, szinte kapaszkodott belém és a barátját gyászolta, végképp elismerte, hogy szüksége van néha neki is arra, hogy ne kelljen erősnek lennie. Én pedig ott akarok lenni neki az ilyen pillanatokban. Mellette akarok lenni és talán, az egyetlen olyan személy lenni, aki előtt nem kell megjátszania magát, aki azt sem bánja, ha épp nem erős. Nem is várnám tőle, hogy mindig az legyen. Jót mosolygok szavain, a fogalmazásán, ajkaimon pajzán mosoly virít, mert még a gondolattól is, hogy ehhez hozzá kell szoknom , libabőrössé válok. Nem, mintha eddig nem lehetett volna erre lehetőség, hiszen tudom, ha azt kértem volna tőle, bármelyik éjszakát velem töltötte volna és ezt többször is tudatta velem. Elég lett volna egy kacér megjegyzés, kérés és rögtön jött volna, de én nem akartam valami eszköz lenni, ami kielégíti a testi vágyait, aztán némán tovább áll, mint aki jól végezte a dolgát, ahogy történt is először. Az az este is csodás volt, a testi vágy és az ösztönök eluralkodtak mindkettőnkön, de képtelen lennék hosszútávon úgy szeretkezni valakivel, hogy ne érezzek iránta semmit. A mostani éjszakánk egyébként is egészen más gyönyört okozott, teljesen más valakivel úgy együtt lenni, hogy nem csak a tested vágyik rá. És én nem csak Dimitriy testére vágyom. Csendben, összebújva térünk vissza mindketten a valóságba, ajkaimra lágy csókot lehel, majd lassan felemelkedik rólam, miközben én felvetem a fürdőzés ötletét. Iszonyú édes a mosoly, amit villant rám, bár tekintetem lentebb is kalandozó a mosolyánál, kendőzetlenül veszem szemügyre minden porcikáját, a látványra pedig finoman ajkamba harapok. Olyan rohadtul tökéletes, mint egy isten, szívem szerint újra végig is csókolnám bőre minden négyzetcentiméterét, ami talán még meg is valósulhat ma éjjel. Én pedig úszom a boldogságban, szavain el is kacagom magam. -Lebuktam. Feltett szándékom önös célokra használni a teszi adottságaidat.- duruzsolom pimaszul, majd tekintetemmel követem, ahogy a fürdőbe indul, ő pedig, mintha csak érezné, hogy valóban a fenekét bámulom, szóba is hozza azt. Még jobban elnevetem magam, figyelem, ahogy a fürdőbe sétál, majd leül a kád szélére és megnyitja a vizet. -Krystof barátunk, szerintem semmilyen téren sem közelít meg téged.- válaszolom egy ábrándos sóhaj kíséretében, ahogy én magam is felemelkedek az ágyról és, bár megfordul a fejemben, hogy legalább a köntösömet magamra kapom, végül rájövök, mekkora hülyeség lenne és nem teszem. Úgy, meztelenül sétálok be utána, hogy aztán először az ajtófélfának dőlve nézzem Őt, majd odasétálok hozzá és megállva előtte arcára simítok. -Igazából senki sem.- fűzöm még korábbi gondolatomhoz, hogy aztán lágy csókot leheljek ajkaira, majd a kád felé pillantok. Öntök bele egy kevés habfürdőt, kezemmel a vízbe nyúlok, hogy ellenőrizzem a hőmérsékletét, majd Dimitriyre sandítok. - Csak utánad...- mosolyodok el de, ha esetleg be is ül a vízbe, én még nem követem rögtön, csak mögé lépek, letérdelek a kád mellé és kezeimet vállára simítva masszírozom meg finoman izmait.
I'm ready for war.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Vas. Feb. 13, 2022 12:45 pm
Egy bizonyos ponton túl teljesen megfeledkeztem magamról, a mozdulataimat átjárta a már jól ismert vadság és keménység. Túl mélyről jött ez az ösztön, ez már annyira én voltam, hogy ha akarnám sem tudnék szelídíteni rajtuk, viszont a reakcióit látva és érezve rájöhettem, hogy nem is kellett. Nem egy papucsférjre vágyott, neki egy olyan férfi kellett, aki ki tudja hozni belőle ezt a vad szenvedélyt, a cseppet sem hétköznapi fúriát, és valljuk be, mindent meg is tettem annak érdekében, hogy előcsalogassam. Talán nem rólam fogják mintázni a mintaférj prototípusát, de szemernyi kétségem sem volt afelől, hogy én meg tudtam adni neki azt, amire vágyott. A testének biztosan, és egyre erősebben hittem abban, hogy talán a lelkének is. Még ha egyelőre idegen terepnek is tűnt. A csókunk elnyelt minden hangot, szinte magam is meglepődve azon, hogy egyáltalán érzem még az ajkaimat. Olyan volt, mint egy heves, fáradhatatlan csata, amiben szívesen vesztem volna oda, a döntő pillanatban pedig magamról megfeledkezve haraptam alsó ajkába. A teste megfeszült alattam, izmai szoros börtönbe zártak, ami nekem is megadta az utolsó lökést. A mámor végigsöpört a testemen, egy mély, állatias nyögéssel adva át magam neki, kisebb mozdulatokkal élve meg az utórezgéseket, hogy aztán csak kapkodjam a levegőt fölötte, arra azért még ügyelve, hogy még így se nyomjam rá a testem egész súlyát. Nehéz volt, szinte egyetlen végtagomat sem éreztem, mindenem elzsibbadt, ebből a furcsa, képzelt világból pedig a szavai rántottak vissza. Bele is mosolyodtam a lopott csókba, még így is, hogy egyelőre alig találtam meg a visszavezető utat a világunkba. - Talán jobb is, ha hozzászoksz, mert én is élvezem a benned töltött időt - suttogtam halkan, vigyorogva, már-már baljósan, továbbra is levegő után kapkodva, tekintetemmel újra az arcát fürkészve. Nehezen tudtam elképzelni, hogy valaha is közömbösen nézzek rá, mert ha valamiben, hát ebben soha nem volt közöttünk konfliktus. Úgy passzoltunk egymáshoz, mint egy kirakós két darabja, a szinte frusztráló vibrálás pedig azóta ott időzött kettőnk között, hogy először betette azt a csinos lábát a dolgozószobámba. Küzdhettem ellene akárhogyan, tehettem volna úgy, hogy nem érzem ezt a kibaszott kémiát kettőnk között, de már ott, az első méltán elnyert csók után tudtam, hogy kettőnk játékából ő kerül majd ki vesztesen, bár akkor még nem láttam túl a testén. Nem láttam Őt, és ő sem látott engem. Lassan tért nyugovóra a légzésem, apró, de annál tüzesebb csókot lehelve a szájára, közben felemelkedve róla, de a kérdése után újabb mosolyt villantottam felé. A fürdő nem is tűnt egy ördögtől származó gondolatnak. És nehéz lett volna nem tudomást venni arról, hogy mikre ad lehetőséget egy forró fürdő. A gondolattól csak újra meglódult a vérem, de amikor azt mondtam neki, hogy az egész éjszakát vele akarom tölteni, nem túloztam, tisztában voltam azzal, hogy tényleg bírom a strapát. - Tudtam, hogy erre megy ki ez az egész. Csak ki akarsz használni - vágtam neki oda megjátszott sértettséggel, a szám szélében azonban ott bújkált a jól ismert szemtelen vigyorom, miközben kikászálódtam az ágyból, és elindultam a fürdő felé. Végig éreztem magamon a tekintetét, de ez kicsit sem volt ellenemre. - Szerinted Krystof barátunknak is ilyen szexi a hátsója? - kérdeztem szemtelenül, lopva hátrasandítottam rá, de kivételesen nem vártam meg őt, míg mellém ér, beléptem a fürdőbe, és leültem a kád szélére, onnan nézve a belépő alakját, közben a csap után nyúlva.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Vas. Feb. 13, 2022 11:26 am
Mr and Mrs
Nem bánom, hogy nem válaszol, mert a tekintete amúgy is elárul mindent, mintha most engedné és akarná is, hogy olvassak belőlük. Én pedig teljesen elolvadok attól, amit bennük látok, a vágytól, ami ott izzik és attól a a valamitől, ami azt sugallja, hogy mostantól tényleg minden másképp lesz. Ezt ígérte a fürdőben is, én pedig hiszem, hogy tényleg akarja, mert minden porcikája ugyanezt súgja. A mai veszekedéssel, mintha lebomlott volna a köztünk lévő, közös erővel felépített fal utolsó darabkája is, hogy végre tényleg, őszintén egymás karjaiba olvadjunk anélkül, hogy a másiktól valami alattomos, sunyi húzást várnánk. Én legalábbis, egy ideje azt érzem, hogy tényleg nem akar nekem ártani. Miért épp most akarna? Vajon, ha a testemre olyan vehemensen vigyázni akar, mint ahogy eddig is tette, akkor a lelkem, a szívem miért ne lenne nála biztonságban? Miért ne létezhetne köztünk mindez, míg az élet és a körülöttünk lévő világ ugyanolyan őrült és veszélyes marad, mint eddig? Miért ne találhatnánk békességre az ilyen lopott órákban, amikor nem kell senki előtt megjátszani magunkat, csakis egymásra figyelni? Iszonyú izgató az arcát figyelni, miközben lassan elmerül bennem, testem minden porcikája beleborzong a feszítő érzésbe, a vér a fülemben dübörög és szinte némán könyörgök, hogy folytassa, hogy ne hagyja abba, adjon még ebből az édes érzésből. Kezeimet elereszti, karolom is át nyakát, izmos fenekére markolok, körmöm hátán karcolja bőrét, miközben fülembe suttog, amitől csak még mámorítóbb az érzés, ahogy mozogni kezd bennem, bele is nyögök az érzésbe. Olyan tökéletes, annyira passzol hozzám minden porcikája, hogy már önmagában ez a gondolat is megmelengeti a szívemet, nyögése és sóhajai a legcsodálatosabb hangok a világon, szinte zene füleimnek, érintéseire forrósággal válaszol bőröm, míg ajkai enyémekre tapadnak, nyelvem vad táncot jár nyelvével. Kikészít ez a kavalkád, ez a mámorító őrület, a milliónyi inger, ami végig száguld bennem újra és újra, miközben egyre hevesebb mozdulatokkal merül el bennem, majd húzódik ki újra. Lábaim csípője köré fonom, ezzel bíztatva, kérve, hogy a világért se fogja vissza magát, hogy ostromolja csak testem, sodorjon még közelebb a gyönyör felé, ami már ott dübörög az ereimben. A fülemben is már, csak a bennem zuduló vér hangja dübörög és Dimitriy izgató nyögéseinek hangja, melyek ajkaim közé vesznek el, hogy ott találjanak válaszra. Meg se próbálom visszafogni magam, a kikívánkozó vad, mélyről jövő hangokat, melyek mind arról árulkodnak, hogy pokolian élvezem azt, amit vadító mozdulataival okoz. Szinte érzem, ahogy az a visszafogott nő, aki a hétköznapokon lenni szoktam, teljesen háttérbe szorul, hogy a mámor, a gyönyör ezt a buja démont csalogassa elő, aki pont erre vágyik, ezekre a kemény, férfias mozdulatokra, melyek mindegyike arról árulkodik, hogy teljesen az övé vagyok testestől, lelkestől. És az övé akarok lenni. Akarom, hogy rajtam élje ki minden létező vágyát, bennem vesszen el hosszú, fülledt éjszakákon át és soha, senki mást ne akarjon már az életben rajtam kívül megérinteni. Mindent meg akarok neki adni, amit csak tudok, ezt az édes kielégülést is, aminek érkezése olyan hevesen zakatol végig testemen, hogy szinte ajkaiba sikoltok az élvezettől lihegve, zihálva karcolom forró bőrét, miközben kemény férfiassága bennem lüktet, foga pedig finoman ajkamra harap. Sírni tudnék a gyönyörtől, reszkető testem homorítva, izzadtan feszül az övének, fejem a párnába nyomom, miközben újabb és újabb elnyújtott, vad nyögésekkel vészelem át ezt az eufóriát. Úgy szorítom magamhoz, mintha többé már el sem akarnám ereszteni, lihegve falom ajkait, csókom vad és követelőző, minden mozdulatomat a gyönyör irányítja. -Kibaszottul imádom, amikor bennem vagy.- suttogom ajkaiba elfúló hangon, újabb és újabb lázas csókot adva neki, míg kezeim hátán simítanak, körmeim hegyével cirógatom bőrét és így várom ki, míg ez az őrjítő gyönyör lassan enyhül. Tekintetem elveszik kékjeiben, a szívem vadul kalapál és miközben csendben fürkészem Őt, eltölt újra az érzés, hogy talán egész életemben Rá vágytam. Olyan férfi, aki mellett igazi nő lehetek, aki képes kordában tartani, de valahogy mégsem érzem azt, hogy el akarna nyomni, hiszen hatalom ide vagy oda, még sosem utasított a helyemre, bármennyire is szájaltam vele. Mintha velem, még ő is egész máshogy akarna bánni, mintha épp azt akarná, hogy valaki végre ne hunyászkodjon meg előtte. Nem tudom. Kész őrület ez az egész. -Vehetnénk egy forró fürdőt. Mit szólsz hozzá?- lehelem végül mosolyogva, bár le se tudnám tagadni, hogy még mindig, ezek után is akadnak pajzán gondolataim. Valószínűleg, ez most már mindig így lesz, valahányszor csak ránézek. Félek is picit, miként tudom majd elrejteni a világ elől, hogy miféle érzéseim vannak iránta, mert nem akarom, hogy ezt rajta kívül más is lássa. Ebben a világban veszélyes lehet, ha valaki tudja, hogy a másik mennyire fontos neked.
I'm ready for war.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Vas. Feb. 13, 2022 7:57 am
Pimasz mosoly rajzolódott a szája köré, úgy válaszolt kérdésemre egy újabb kérdéssel, mire kibukott belőlem egy halk nevetés. Nem akartam válaszolni, nem most volt itt az ideje annak, hogy ismét boncolgatni kezdjem ezt az egészet, vagy hogy esetleg elrontsam az egészet kendőzetlen, őszinte szavakkal, bár tudta ő is, hogy mi az álláspontom ebben a kérdésben, vagy legalábbis, hogy mi volt az álláspontom, én pedig ezt az eddig sziklaszilárdságú döntést kérdőjeleztem meg magamban az iménti szavakkal. Azok után, hogy hosszú heteken keresztül éreztettem vele a kívülállósságát, azt, hogy nincs keresnivalója sem a házban, sem az életemben, éles váltás volt ez az egész. Mintha az utolsó védőbástyáim adták volna meg magukat, már nemcsak fizikai értelemben csupaszodva le előtte. Csak újabb kérdések fogalmazódtak meg bennem, de ezeknek már nem adtam hangot. Fogalmam sem volt arról, tud-e majd kezdeni valamit, bármit azzal a lénnyel, ami bennem lakozott, és amit most ugyan megszelídített, de valami azt súgta, hogy nem ma este sírt miattam utoljára. A gondolattól pedig ismét összeszorult a mellkasom. Mi történik velem? A feje fölé szorítottam csuklóit, miután eluralt valami furcsa kényszer, ez pedig talán meglepte, mégsem adott hangot neki, még csak jelét sem mutatta annak, hogy bánná, bennem viszont még feljebb korbácsolta a már amúgy is elemésztő vágyat. Kibaszottul érezni akartam őt, teste, izmai szorítását, a forróságot, amivel elvette a maradék józan eszemet is. Fizikai képtelenségnek gondoltam, hogy lehet valakire ennyire fájóan és őrjítően vágyni, közben nemcsak a testére éhezve, hanem a szívére is. Soha senkiét nem akartam elnyerni vagy megkapni, Ő viszont felkínálta nekem, vállalva a kockázatot, hogy összetöröm vagy porrá zúzom. Tudtam, hogy ettől ő is fél, nem egyszer láttam megcsillanni a tekintetében ezt a fájó érzést ma este, és féltem én is. Mert először, tényleg először nem pusztítani akartam. Őt akartam, ebben a valóságban, ami éppen körülvett bennünket. Végig az arcát figyeltem, miközben előremozdítottam a csípőmet és elmerültem benne. Még mindig képtelen voltam rendezetten levegőt venni, az izgató érzés azonban nem hagyta, hogy bármit is tegyek ez ellen. A szemei szinte megszólaltak helyette, kiéreztem belőlük a néma kérést, de csak ezt követően törtem meg a mozdulatlanságot, megmozdítva a csípőmet, mire tetőtől talpig átjárt az a kellemes, furcsa bizsergés, közben elengedve a kezeit, én magam pedig a füléhez hajoltam. - Kibaszottul gyönyörű vagy - suttogtam neki, miközben a láz átitta minden szavam. Ismét ráharaptam a fülcimpájára, közben érezve simuló kezét a hátamon, a másikat pedig a fenekemen, ahogy belemarkolt. Ez csak olaj volt a tűzre, halkan felhördültem egy pimasz vigyor kíséretében, ő is mosolygott, de elég gyorsan belefojtottam egy eddigieknél is tüzesebb, forróbb csókkal. Nem tudtam betelni az ajkaival, de nem is kellett. Közben újra és újra mozdultam, a kezdeti lassúság szinte teljesen eltűnt, a helyét valami őrült ritmusnak adva át, minden mozdulattal olyan mélyen merülve el a testében, mintha tényleg eggyé akartam volna válni vele. Mellkasom szorosan a melleire simult, egyik kezem a combjára markolt, még erősebben szorítva a csípőmre. Már nem maradt bennem semmilyen kontroll, önfeledten nyögtem a szájába egy-egy hevesebb mozdulat után, egyre gyakrabban érezve a gerincemen végigsimító érzést. Az ösztönöm már régen elragadott volna, ha hagyom neki, de ismét azt az intenzív érzést akartam, amit az előbb már átéltünk együtt. Figyeltem a teste rezgéseire, a nyögéseire, amiket elnyelt a furcsa csókpárbajunk, a hátamat karistoló körmei pedig még többről árulkodtak. Alsó ajkába haraptam, éppen abban a pillanatban, mikor eluralt az intenzív, mindent elsöprő érzés, egy utolsó erősebb mozdulattal adva meg magam, egy szelídítetlen, mélyről feltörő nyögést engedve szabadjára.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Szomb. Feb. 12, 2022 2:40 pm
Mr and Mrs
Soha nem gondoltam volna, hogy valaha ilyesmit fogok Tőle hallani, ezt a két szót, ami mindennél többet elárul arról, ami benne zajlik, ugyanakkor bennem van a félsz, hogy talán csak ez a túlfűtött pillanat, ez a köztünk tomboló vágy készteti most erre. Próbálok tekintetéből kiolvasni valamit, alaposan megfontolni a választ, de mire észbe kapok, már ajkaim szóra nyílnak, kimondom azt, amit érzek, kezébe adva ezzel a létező legnagyobb fegyvert ellenem. De hiszem, hogy nem akar nekem ártani, hogy érdemes arra, hogy még közelebb engedjem magamhoz és talán abban is reménykedhetek, hogy Ő is így tesz majd. Beenged oda, ahova tudom, hogy elejétől kezdve nem nagyon akart, mert talán Ő is fél attól, hogy valakire rábízza magát. De talán, már rájött arra, hogy nem akarom bántani vagy ártani neki, mert ha így lenne, már megtettem volna. Pedig, én magam sem hittem volna, hogy valaha arra fogok vágyni, hogy egy közismert bűnöző érintsen úgy és olyan helyeken, mint ahogy Ő teszi, hogy ajkai enyémekre simuljanak újra és újra, miközben férfiassága ölemnek feszül az őrületbe kergetve ezzel, újabb és újabb borzongást okozva testemnek. Sosem gondoltam, hogy épp Őt akarom majd magam mellett tudni, beengedni az életembe és a szívembe is. De akarom Őt. A férjemet , a fenébe is. Mégis, a válaszomat végül úgy fogalmazom meg, hogy abból kiérződjön, hogy ez tőle is függ, hogy nem akarok a nyakára akaszkodni, hogy ez nem kényszer, mert ha Ő tényleg a régi életére vágyik inkább, amit Nikolaj halálának estéjén is említett, én elsétálok innen, amint a szerződés felbomlik. Valószínűleg, el is küldene, de szeretném, ha tudná, hogy van választási lehetősége. Ha pedig tényleg azt akarja, én maradok. Mondjuk ezzel sikerül is meglepnem, azzal az imádnivaló pimasz mosollyal kérdez vissza, amire én is hasonlóan reagálok, de tekintetem komoly marad. -És te mióta akarod, hogy maradjak? - suttogom vigyorogva, élvezve az apró, gyengéd csókokat, melyeket arcomra hint, bár ennél a kérdésnél megint csak félek picit, mert nem tudom, meddig mehetek el. Nem tudom, mennyire hajlandó megnyílni, mikor jön az a pillanat, amikor újra elzárkózik majd előlem, amit egyáltalán nem szeretnék, mert ez most annyira jó és annyira meg tudnám szokni, hogy ilyen. Ez a féltés, talán a csókomon is érezhető, ahogy nyelvem az övét simítja, testem testének feszül újra és újra, mintha csak arra próbálnám ösztönözni, hogy végre hagyjon fel a kínzásommal. Őrjítő, hogy ilyen közel van hozzám, súlya finoman rám nehezedik, férfiassága folyamatosan ölemnek feszül, mégsem kapom meg azt, amire vágyom. Egész addig, míg kezeimet le nem fejti magáról, hogy aztán csuklómat megfogva vezesse őket a fejem fölé, mintha csak bilincsbe zárná őket. Engem is meglep, de iszonyúan felizgat ez a domináns mozdulat, ahogy átveszi az irányítást, ahogy lefogja kezeimet, miközben ajkaival bebaeangolja bőrömet, bár érzem mozdulatán, hogy óvatos. Tisztában vagyok vele, hogy elengedne, ha azt akarnám, de nem akarom. Csak átadom magam neki, behódolok az akaratának és egy kéjes nyögés kíséretében fogadom magamba, beleborzongva az érzésbe, ahogy újra belém hatol. Nehéz ellenállnom a késztetésnek, hogy lehunyjam szemeimet, de nem akarom elereszteni pillantását, akarom, hogy lássa, milyen hatással van rám, hogy szinte sóvárgok azért, hogy végre a magáévá tegyen, mikor pedig lassan megmozdul bennem, fújtatok egy nagyot, kezeim azonnal nyaka köré fonódnak, amint felszabadulnak. Egyik kezem hátára simítom, bőrébe marok, másik lekúszik fenekére, hogy bele is markoljak egy pajzán vigyor kíséretében.
I'm ready for war.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Szomb. Feb. 12, 2022 7:25 am
Amikor a találkozón szinte én üldöztem a másik ficsúr karjai közé, még hittem is abban, hogy jól cselekszem, bár már az sem volt teljesen világos, hogy miért gondoltam helyesnek. Amúgy sem dönthettem volna helyette, bármennyire is próbáltam erre kényszeríteni az elmúlt hetekben, de őt nem lehetett betörni, legalábbis nem úgy, ahogyan ahhoz én hozzászoktam. Sokkal aljasabbnak kellett volna lennem hozzá, és teljesen biztos voltam abban, hogy ha akarom, megtalálom hozzá a tökéletes módszert. Akkor, talán csak akkor lett volna esély arra, hogy ez az egész máshogy alakuljon, hogy soha ne jusson eszébe úgy rám nézni, ahogyan most teszi, mert míg egy gyűlölettel és undorral teli tekintethez már hozzá voltam szokva, és el tudtam viselni, addig a lágy, törődő szemek egy egészen új világ felé kalauzoltak. Életemben először féltem igazán, még csak nem is attól, hogy elveszítem saját magam, hanem hogy ez a meleg, bársonyos tekintet egyszer megváltozik, ridegséggel és undorral nézve majd a világomat. Engem. A lábai közé fészkelődtem, szemtelenül dörgölőzve hozzá, bár ez nemcsak számára jelentett kínzást, hisz én magam is ugyanarra vágytam, a torkomban dobogott a szívem, ismét gyorsabban kapkodva a levegőt, mint eddig, mintha a vágy doboló érzése nem hagyná, hogy oxigén jusson a tüdőmbe. Úgy menekültem a csókba, mintha üldözött volna valami, ő közben a nyakam köré fonta karjait, én pedig talán még soha nem éreztem magam ilyen édes, kínzó fogságban. Mozdulni akartam, elmerülni a testében, újra megadni mindkettőnknek azt a földöntúli mámort, mégis kitörtem a csókból, és amit mondtam, arra még én sem számítottam. Nem terveztem be előre, még csak nem is tudtam igazán, hogy mire gondolok, mert a ma estéről már egyértelműen tudtam, hogy velem marad. De valahol mélyen éreztem, hogy nem ez az, ami aggasztott. Újra és újra eszembe jutott, hogy valójában semmit nem tudtunk kettőnk életéről, próbáltunk lavírozni valamin, aminek a részleteit még csak nem is ismertük, nem volt nyilvánvaló, hogy meddig tart, és hogy mit kell tennünk, ha véget ér. Nem egyszer vágta a képembe, hogy tudja, mennyire várom a pillanatot, mikor majd kisétál az életemből, én pedig nem vitatkoztam vele, mert igaza volt. Tényleg vártam, és valószínűleg pont azért, hogy elhessegessem magamtól mindannak a reményét, ami most történt. Úgy tiltakoztam egész életemben a szeretet ellen, mintha a legmocskosabb bűn lenne a világon, bár talán nem is állt volna messze a valóságtól. Azt jelentette, hogy van egy gyenge pontod, amit bárki bármikor felhasználhat ellened, és abban még mindig nem voltam biztos, hogy tudom-e vállalni a kockázatot. Akarom-e, hogy Iris élete egybeforrjon a veszéllyel és azzal, hogy félnie kelljen. Apró csókot leheltem az orra hegyére, miután elhúztam a homlokomat az övéről, szám szélében pedig ismét játszani kezdett az a pimasz vigyor. - Mióta kérsz bármire is engedélyt? - kérdeztem szemtelenül, sajátos stílusban próbálva megtörni a benne felgyülemlő félelmet. Éreztem a testében, minden porcikájában, hogy félt, talán pontosan attól, amitől én is féltettem Őt: hogy egyszer összetöröm, miután most szinte felkínálta mindenét, ezzel becsempészve egy új élet reményét. És a pokolba, én meg akarom próbálni. Apró csókokkal hintettem tele az arcát, míg vissza nem találtam ajkaihoz, a nyelvem pedig kikutatta a már jól ismert utat, hogy rátaláljon az övére. Éreztem, hogyan tör elő az a furcsa, eddig száműzetésbe kényszerített irányításmániám, és ugyan egyértelműen én voltam nyeregben, a bennem szunnyadó fenevad ezt kevésnek gondolta. Kezeimmel felnyúltam a nyakamhoz, hogy csuklói köré fonjam ujjaimat, majd egy mozdulattal húztam el onnan, hogy a feje fölé toljam őket, gyengéden szorítva őket a párnába. Erősen tartottam ebben a rögtönzött börtönben, de nem erőszakosan, készen állva arra, hogy egyetlen kellemetlen rezdülése után eleresszem a csuklóit, közben ajkaim tovább vándoroltak, le a nyakára, mohón csókolva minden szabad bőrfelületét. A doboló érzés azonban csak feszítőbbé vált, fizikai képtelenségnek tűnt, hogy tovább türtőztessem magam, így mikor újra felemeltem a fejem, államat az övének támasztottam, így nézve végig arca rezdüléseit, miközben megmozdítottam a csípőmet, így merülve el újra a forróságában, benne. Hangtalan nyögés tört elő a torkomból, pár másodpercig meg sem mozdultam, ki akartam élvezni az érzést, amivel egyszerűen nem tudtam betelni, és amiben akár egész éjszaka fürdőzni tudnék. Egy mély, elégedett sóhajt követően ezúttal lassabb ritmust vettem fel, fokozatosan gyorsítva a csípőm mozgását, közben eleresztve a csuklóit, kezeimmel visszatalálva a testéhez. A fenevaddal ellentétben én akartam, hogy megérintsen.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Pént. Feb. 11, 2022 9:15 pm
Mr and Mrs
Nem igazán tudom, miféle helyzet lehetne az, ahol rám kellene törje az ajtót. Számtalanszor kiborított már és mindannyiszor megfogadtam, hogy mostantól elzárkózom tőle -képletesen értve is-, mégsem sikerült ezt megtennem, mert mindig történt aztán valami, amivel ellágyított akarva, vagy akaratlanul is. Elképesztően gyorsan meg tud bántani és profin ért hozzá, miként idegesítsen fel egyetlen másodperc alatt, de valahogy arra is mindig ráérez, hogy mivel tud újra közelebb csalni magához, vonzani magához. Az is lehet, hogy én a lökött lepke vagyok, aki a fényre megy, míg ő a rovarirtó lámpa, aztán egyszer a padlón végzem, de mégis akarom Őt . Talán, megláttam benne valamit , amire szükségem van. Számomra már az is egyértelmű, hogy a vitáinkat a rossz kommunikáció vagy épp annak hiánya szüli, mert az már egyértelmű, hogy Dimitriynek nem erőssége, hogy bármiről is beszéljen, aminek érzésekhez van köze, a teste viszont annál érthetőbb nyelven szól hozzám. A pillantása, a csókja, a tekintete és minden porcikája olyan egyértelműen üzen, hogy az enyém akaratlanul is válaszul minden rezdülésére. Most, ezen az estén, ahogy újra és újra egymásba gabalyodunk, folyamatosan az az érzésem, hogy összetartozunk, hogy ennél csodálatosabban, már nem is kapcsolódhatna össze két ember. Mintha Ő lenne az egyik fél, én pedig a másik, ami tökéletesen illik hozzá. Ő a nyers erő, a férfiasság, az agresszió, én pedig a lágyság, a nőiesség, a nyugalom, mikor pedig mindez összesimul és egymásba olvad, akkor eltölt ez a felemelő érzés, hogy mindez tökéletes. Szívem szerint, soha el sem hagynám többé ezt a szobát és örökre itt maradnék vele, így, mert tudom, hogy ez csak itt létezik. Valószínűleg, emiatt érzem végül úgy, hogy a tudtára is szeretném adni, hogy egyedül rá van szükségem, pedig Ő nem egyszer hangsúlyozta, hogy konkrétan bárkit az ágyamba vihetek. De nekem nem kell bárki, mert már az első elcsattanó csóknál tudtam, hogy még sosem éreztem olyat, mint vele, Tőle. Ezt pedig most, újra és újra bebizonyítja, hiszen már attól gyorsul a pulzusom, ahogy végig cirógatja bőrömet, hát még, amikor egyértelműen megindul célja felé, keze combjaim között állapodik meg, miközben ajkai enyémekre forrnak. Azt hinné az ember, hogy mindazok után, ami ma este történt köztünk, talán már nem ugyanúgy hat rám az érintése, de ez képtelenség, mert a vérem máris felforr tőle. Kérdésére, csak bólogatni tudok kacér mosollyal ajkaimon, miközben majd' elolvadok már attól, ahogy végig pillant rajtam, ahogy ujja tovább gerjeszti bennem a vágyat, hogy végül lábaim közé fészkelve magát nekem feszüljön ágyékával. Átkarolom nyakát, tenyerem arcára simul, míg övé az enyémet érinti lágyan, ajkaink mohó csókban forrnak össze, de még kínoz tovább, nem adjam meg testemnek az enyhülést, csak tovább ajz azzal, ahogy csípője az enyémhez illeszkedik anélkül, hogy igazán érezném Őt végre. Aztán olyan hirtelen szakítja meg a csókunkat, hogy a kábulattól egy pillanatig abban sem vagyok teljesen biztos, hogy tényleg beszél, de két pislogás és az enyémen pihenő homloka egyértelművé teszi, hogy jól hallottam, amit mondott. És az, ahogy rám néz...pár hosszú pillanatra elveszek tekintetében, melleim mellkasának feszülnek újra és újra, ahogy levegő után kapkodok, de a szívem talán, már nem is a vágytól zakatol olyan hevesen. Legszívesebben visszakérdeznék, hogy mire gondol, hogy érti mindezt, de inkább csak csendben próbálom kiolvasni íriszeiből, míg végül nyelek egy nagyot arcát két tenyerem közé fogom. -Nem vágyom máshova, Dimitriy. - súgom, lehelem ajkaira, bőröm gyengéden ízleli övét, miközben azon töprengek, hogy vajon a ma éjszakáról szól ez vagy úgy általában mindenről. De a ma éjszaka a miénk, ezt már a tudtára is adtam. Akarom, hogy velem maradjon egész éjjel, így belém hasít a felismerés, hogy Ő, talán egész másra gondolt. Bármelyik is legyen, a válaszom akkor is ugyanez. Pedig, az elején rabságnak éreztem az egészet, most meg már önként vágyom erre, Kettőnkre, hogy ez igaz legyen. -Én maradni akarok, ha engeded. - pillantok fel rá, miközben szinte reszketve ejtem a szavakat, nem is értem, miként vagyok képes egyáltalán kimondani őket, hiszen ezektől félek a legjobban. Kimondani mindezt és olyasmit adni a kezébe, amit bármikor összetörhet, könnyedén eltiporhat, de ha most ránézek, úgy érzem, hogy vigyázni akar rá, nem pedig tönkre tenni.
I'm ready for war.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Pént. Feb. 11, 2022 6:48 pm
Nem szűnt meg a mosolyom, főleg mikor előttem is megjelent az ajtó betörésének képe. - Még bármikor megeshet - vontam egyet a vállamon laza vigyorral, bár annak az apropója valószínűleg távol állna mindattól, ami ezúttal történt közöttünk, igaz, most sem túl boldogan vonult fel ide. De ezt a mait nem is könyveltem hivatalosan veszekedésnek, inkább volt enyhe vita, már ahhoz képest, ami múltkor történt közöttünk. Talán egy ahhoz hasonló után nem olvasnám rá, ha tényleg bezárja maga mögött az ajtót. Még ha tényleg könnyedén túl is jutnék egy ilyen akadályon. Talán minden hozzám hasonló meglepődött volna azon a bizalmon, amit megszavazott nekem, pedig minden oka meglett volna arra, hogy féljen tőlem. Ő mégsem tette, az első pillanattól kezdve, hogy belépett ide, úgy nézett rám, mint egy dacos fúria, aki már csak azért is meg akarta mutatni. Sokat gondolkodtam az indíttatásain, azon, hogy vajon pontosan mit is akar megmutatni, mikor úgy tűnt, csak jön, majd egyszer csak elmegy. Nem kellett bizonyítania, nem kellett megmutatnia semmit. Bár ha nem teszi, talán soha nem hívja fel igazán a figyelmemet, mert a csendes, engedelmes nőkhöz már hozzá voltam szokva. Ő azonban mondhatni, alapjaiban eltért a megszokott mintától, és ugyan nem egyszer szitkozódtam emiatt, mert egyszerűen nem tudtam vele mit kezdeni, ismeretlen vizekre kalauzolt, mégis ez volt a fő mozgatórugó. Az ismeretlen víz, az élet, ami mögötte van, Ő maga, az, hogy talán mellette nem kellene egy álarc mögé bújnom. Mert ahhoz kétség sem fért, hogy ő az álarc nélküli énemet kedvelte jobban. Olyan közel hajoltam az arcához, amennyire éppen nem szégyelltem - nem mintha valaha is lett volna bennem szégyenérzet -, közben kezemmel elég egyértelmű utat téve meg a lábai közé. Nem állított elém akadályokat, nem szorította össze a combjait, tekintete pedig hang nélkül, némán adta meg az engedélyt, de nem gondolkodtam ezen túl sokáig. Elkaptam ajkait, szenvedélyes, mohó csókot követelve tőle, mintha nem lett volna elég az, amit eddig adott. Valójában talán soha nem is lesz igazán elég, és nem tudtam betelni vele, ő pedig nem maradt adósom, tenyere gyengéden az arcomra simított, a szisszenés pedig, amit elnyelt a csókunk, még tovább szította a furcsa, már-már szétfeszítő vágyat, ami újra életre kelt bennem, irányította a kezeimet, az ajkaimat, voltaképpen mindent. Körmeinek nyoma libabőrt hagyott az érintett területeken, közben halkan felmorranva, amikor ráharapott az ajkamra, de nem volt benne fájdalom, csak tüzes izgalom, főleg azok után, amit mondott. - Szóval ez itt... - szakadtam el ismét a szájától, tekintetemmel végigpásztázva a fedetlen testét, közben ujjammal még mélyebbre kalandozva benne. - Mind az enyém? - kérdeztem, de talán nem is akartam igazán választ kapni. Tudtam anélkül is, hogy elmondta volna, elárulták a szemei, és azt is tudtam, hogy mióta itt élt velem, nem ragadta meg az általam felkínált lehetőséget, hogy másokkal osztogassa meg az ágyát. Az, ahogyan visszahajolt az ajkaimhoz, egy másodperc alatt köddel borította be az agyam, ismét elvesztettem a kapcsolatot mindazzal, ami körülvett minket, ő kötötte le minden figyelmem, és legalább úgy viszonoztam a gyengéd csókot, mintha hosszú éhezés után először lenne rá alkalmam. Közben nem húztam el a kezemet a combjai közül, szinte evickéltem abban, ahogy a teste reagált rám, a furcsa játékra, amit űztem vele. Hirtelen szakadtam el a szájától, hogy felemelkedjek, elhúztam a kezem a lábai közül, csak hogy én feküdhessek be közéjük, csípőmmel teremtve meg a szükséges helyet a combjai között. Mellkasom a melleihez simult, egyik kezemmel játékosan az oldalán zongoráztam végig, míg másikkal az arcán simítottam végig. Újra csókolni kezdtem, ekkor már jóval szomjasabban, miközben ágyékomat az öléhez szorítottam, így hozva tudtára, hogy készen állok elveszni a testében, de egyelőre nem adtam meg magunknak a kívánt pillanatot, azt a bizonyos lökést, amire mindketten vágytunk. - Maradj velem - bukott ki belőlem, hirtelen szakadva el a szájától, homlokom a homlokának döntve, de még így is olvasni tudtam volna a szemeiben. Nem tudtam volna megmondani, honnan jött a gondolat, mi késztetett arra, hogy kimondjam. Hogy egyáltalán mire gondoltam, a mostanra, vagy a jövőre. Túl mélyről jött, egy olyan helyről, amit nem is ismertem és semmit sem tudtam ezekről a mélységekről.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Pént. Feb. 11, 2022 4:35 pm
Mr and Mrs
Meg tudnám ezt szokni, a csókjait, az érintéseit és azt, ahogy most néz rám. Hogy itt van mellettem és ujjai bőrömön barangolnak, miközben arcán az a pimasz mosoly látszik, amit annyira ritkán csillogtat meg. Pedig, igazán jól áll neki. Tisztában vagyok azonban azzal is, hogy ez maximum csakis itt történhet meg, a négy fal között, ha kettesben vagyunk, de én még ezzel együtt akarom ezt. Nem is kérném, hogy mások előtt miattam puhányabb legyen vagy, hogy másnak is feltűnjön, hogy lapulnak benne érzelmek, mert az csak veszélybe sodorná ebben a ragadozókkal teli világban. És önző módon ezt az oldalát, csakis magamnak akarom, hogy más ne is lássa, ne is sejtse, hogy mi minden van még benne. Ilyenkor, Velem, szeretném, ha elengedné magát, mert a tény, hogy talán megbízik bennem, felbecsülhetetlen érték a szememben. Annyi mindent szeretnék neki mondani, miközben arcát figyelem és cirógatásait élvezem, de egyszerűen nem jönnek a szavak a számra. Leginkább azért, mert félek, hogy elszúrnám az egészet, ezt a tökéletes pillanatot a beszéddel, megint bezárkózna, itt hagyna a fenébe, holott azt nem akarom. Szükségem van rá, hogy mellettem legyen, hogy érezzem a teste melegét és az illatát, ami nélkül talán, már létezni sem tudnék, a férfias energiáját, amit most szavaiból is tökéletesen érzek. Hümmögök is egyet kacéran, beharapva ajkamat, miközben tovább cirógatom bőrét. -Most elképzeltem, ahogy rám töröd az ajtót...- jegyzem meg pimasz mosollyal, de aztán, csak csendben, megbabonázva figyelem vonásait, ahogy végig pásztázza a testem és egyre lejjebb merészkedik bőrömön, amit tekintetével is követ. Úgy néz, mintha nem látott volna még egyetlen nőt sem, holott tisztában vagyok vele, hogy ez nem esélytelen, mégis...megborzongok tőle. Valószínűleg érzi is, de nem bánom, ha tisztában van azzal, hogy milyen hatással van rám egyetlen érintése is. Aztán valamit az ajtó kapcsán mond, de én ekkor már, csak arra tudok koncentrálni, ahogy ujjai a combjaim közé vándorolnak, ahogy a bőröm felforrósodik a szívem pedig azonnal kalapálni kezdi azt az ismerős ütemet. Ajkai olyan közel vannak enyémekhez, hogy szinte már érzem is, ahogy hozzájuk ér, mégsem teszi, inkább kínoz. Incselkedik és játszik velem, ahogy én tettem korábban, de eszem ágában sincs felróni neki, mert élvezem. Azt is, ahogy ujja lassan lüktető ölemre tapint, forró ajka meg ajkamra simul. Annyira érzéki és romantikus mindez, hogy mozdulni sem merek, mint amikor egy fotós egy ritkán látható pillangót vagy franc tudja mit fényképez. Félek, ha bármit is tennék, talán el is illanna ez a pillanat, de mikor ujját lassan belém vezeti, beleszisszenek a csókba és halkan nyögök egyet, de ez talán nem is hallatszik, mert ajkai elnyelik a hangot. Kezem arcára simul, majd nyakára vándorol, ölem finoman megemelem picit, míg egyik lábam fentebb is húzom, hogy még véletlenül se akadályozzam, fogaimmal pedig finoman alsó ajkára harapok. -Imádom, amikor besétálsz rajta...- lehelem halkan, kacér mosollyal, fejem alól kihúzom karomat és átkarolom nyakát, hogy aztán vállán, hátán vezessem végig finoman körmeim hegyét. -És elárulok egy titkot.- súgom végül halkan, pimasz mosollyal, picit el is húzódva tőle, hogy rátaláljak kékjeire és komoly tekintettel elmerüljek picit bennük. -Mindenki más előtt zárva van. Ez egyedül a te kiváltságod.- duruzsolom végül ajkaira, de komolyan is gondolom, így is érzem, mert amúgy sem lenne szükségem senki másra, mikor a vérem csakis Tőle zubog ilyen vadul ereimben. Fogalmam sincs, hogy mi van meg benne, ami eddig másban nem volt, de nem is érdekel. Csak azt tudom, hogy semmi másra nem vágyom, csak hogy Ő érintsen, egyedül ő, rajta kívül senki más, ezt pedig egy forró, mohó csókkal pecsételem meg, amit azzal indítok, hogy nyelvem végig húzom ajkain, hogy aztán olyan lassúsággal csúsztassam közéjük, mint ahogy az ő ujja hatolt belém az imént. Őrület, hogy alig pár perce bújtam reszketve testéhez, most meg megint úgy érzem, hogy megveszek, ha nem érezhetem magamban. Hogy a fenébe lehet ennyire vágyni valakire?
I'm ready for war.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Csüt. Feb. 10, 2022 7:16 pm
Annak ellenére, hogy szinte nem szólt semmit, és csak néhány szó hagyta el a száját, a tekintete jóval beszédesebb volt. Egy részem azt kívánta, bár ne értettem volna meg, bár ne tudtam volna olvasni benne, de amennyire előny volt a jó emberismerő készségem, most éppen annyira válhatott a hátrányommá is. Persze nézhettem volna úgy is, hogy továbbra is az én kezemben volt minden ütőkártya, ezt pedig bármikor kihasználhattam volna, akár abban a formában is, hogy nemes egyszerűséggel illeszkedem a megszokott mintához, és elsétálok, mint aki megkapta a jól megérdemelt jussát egy hosszú küzdelem után. Mondjuk tényleg megkaptam, de ez már túlmutatott a testi vágyon, jóval többről szólt, és éppen ez okozta a dilemmát. Még soha senki nem nézett rám úgy, ahogyan ő tette, senki nem érintett még csak megközelítőleg sem így, ilyen gyengéden. Szinte teljesen elfelejtettem a múltkori vitánkat, mikor minden szavával a földbe akart tiporni, és válaszként én magam is eltiportam őt. De valójában nem akartam bántani, sem testileg, sem lelkileg, és ez már régen nem arról szólt, hogy mit engedett az a nyavalyás szerződés és mit nem. Ujjaim végigsimították a nyakát, gyengéden kalandozva tovább, mellei között törve utat, egészen a hasáig, de itt megálljt parancsoltam magamnak, annak ellenére, hogy a vérem újra meglódult, szinte szüntelenül azt suttogva a fülembe, hogy ne álljak meg a mozdulatban. Ismét megkerestem a tekintetét, arcomon a már jól ismert, pimasz vigyorral, majd lazán, alig észrevehetően rántottam egyet a vállamon. - Ha be akarok jutni, egy kulcsa zárt ajtó sem lenne akadály - válaszoltam, miközben tekintetem ismét végigpásztázta a testét, mintha továbbra sem tudtam volna betelni a látványával. Nem is tudtam, régen kötött le utoljára ilyen megbabonázással egy női test, az övé azonban újra és újra görcsbe szorította a gyomromat, a többiről nem is beszélve. Ő sem maradt tétlen, apró köröket rajzolt a mellkasomra a körmei élével, minden bizonnyal nem is volt szükség szavakra ahhoz, hogy tudja, lássa, mennyire tetszik a fizikai kontaktus ezen visszafogott formája is. Általában nem értem be ennyivel, rögtön akartam és mindent, most mégis ízlelgetnem kellett ezeket az új korlátokat, mert valljuk be, azzal, hogy legyőztem az eddigieket, vagyis inkább, új értelmet adtam nekik, nem jelentette azt, hogy örökre megszűnnek majd. Ez az új fordulat azt sugallta, hogy maradnak játékszabályok, csak éppen másfajták. És talán nem én fogom őket meghozni, ami már első gondolatra sem tetszett. De talán nem akar majd gyökerestül megváltoztatni, nem? Ismert, tudta, hogy milyen életet élek, és valahol mélyen azt kívántam, bár elfogadna ezzel együtt, anélkül, hogy levetkőztetné rólam az egész eddigi életemet. Megköszörültem a torkomat, ajkaim játékos mosolyra húzódtak, a tekintetemmel pedig a saját ujjaim útját kezdtem figyelni. - Elég sok ajtón sétáltam be ma este - súgtam oda neki, ekkor már közelebb hajolva hozzá, alig pár centire a szájától. Éreztem, ahogyan ismét mázsás súly nehezedik a mellkasomra, ekkor már az ajkait fürkészve, ujjaim pedig lassan lentebb simítottak, utat törve az összeszorított lábak közé. - És ez volt az egyik kedvencem - mormogtam szinte a szájára, miközben ujjaim elérték a combjai közét, kitapintva azt a forróságot, ami már nem egyszer vette el ma az eszem maradékát. Nem beszéltem tovább, helyette ismét megízleltem ajkait, ujjaim pedig elvesztek a nedves forróságban.
2023. május 1-jén az óriások vezére összehívta tanácsát, amelyre a nornát is meghívta, aki segített neki az istenekkel szemben. Kezdetben úgy tűnt, ez alkalommal sem történik majd semmi különös, ám amikor Hildr távozásra készült, fültanújává vált két óriás sutyorgásának, s a hallottaktól égtelen harag támadt a norna szívében. A szavak arról szóltak: Thrym azt tervezi miképpen szabadulhat meg Hildr-től, mivel a norna követeléseit nem kívánja a nagyhatalmú óriás teljesíteni, akkor sem, ha az átokkal legyőzik és feledésbe taszítják az isteneket. Hildr elnyomta abban a pillanatban dühét, s ahelyett, hogy szembesítette volna Thrym-et rossz döntésével, a norna úgy határozott, megbosszulja, amiért megpróbálták kijátszani. De nem kapkodott el semmit sem, és mindent gondosan előkészített.
Jelenleg 82 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 82 vendég :: 1 Bot és A legtöbb felhasználó (386 fő) Szer. Okt. 16, 2024 2:56 pm-kor volt itt.