M E T A N O I A
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

lara & kirill | catch me if you can
2 posters

Lara Forsberg
Kiskép :
lara & kirill | catch me if you can ZK1N7wM
Rendeltetésem :
Oslo téged vár
play by :
Melissa Benoist
Posztok száma :
4
User neve :
Bubu
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
3
Lakhely :
Oslo
Foglalkozás :
Rendőr
Keresem :
-
Kor :
33

Lara Forsberg
Elküldésének ideje — Szomb. Júl. 02, 2022 4:45 pm

Kirill Ilyich Antonov felhasználónak tetszik ez a poszt.

Lara & Kirill

Igyekszem megőrizni a hidegvéremet, de az a fennhéjázó vigyor, ami az arcán virít, mióta csak ide pofátlankodott mellém, folyamatosan dühít és szinte könyörög azért, hogy eltüntessem a képéről. Legszívesebben fizikai úton tenném, mondjuk egy jól irányzott pofonnal majd a kezén csattanó bilinccsel, de mivel nem áll a rendelkezésemre semmi, ami miatt ezt megtehetném, maradnak a verbális ütések és a fenyegetések. És a tény, hogy engem nem Smolensky érdekel, se nem a nője, hanem kifejezetten csak az a pasas, aki a pofámba vigyorog éppen, bár ezzel ő is tisztában van most már, hogy ő az én asztalom.
A saját lelki békém a tét, hogy bebizonyítsam magamnak, neki és mindenki másnak is, hogy akármit is tett, akkor is, csak egy bűnöző, másképp az egész világom felborul, a feje tetejére áll, mert az agyam képtelen feldolgozni azt, hogy egy ilyen alak is lehet önzetlen és jó. Nem illik össze a verőlegény -vagy legyen bármilyen szerepe a maffián belül- és a hős, aki megmenti a rendőrnő életét egy összetűzésben és tényleg nem értem azóta se, hogy miért csinálta. Az már sokkal jobban passzol a képhez, ahogy pofátlanul elveszi tőlem a kávét és, mielőtt még egyetlen szót is szólhatnék, beleiszik, mintha olyan természetes lenne, hogy osztozunk a kávémon. -De. Máris összedobok egy szendvicset, nehogy marja a kávém a gyomrocskáját.- válaszolom mosolyogva, miközben a szemeim szikrát szórnak a pofátlansága végett, karjaimat pedig összefűzöm magam előtt inkább, mielőtt még tényleg lekevernék neki egyet és hátra dőlök a padon. -Na és milyen ártalmai vannak még annak a bizonyos szakmának?- kérdezem kíváncsian, bár őszintén kétlem, hogy annyira idióta lenne, hogy bármi hasznosat elkottyintana nekem véletlenül, viszont tagadni sem tudnám, hogy mennyire érdekel, mégis miféle élete lehet így, hogy egy nőt kell felügyelnie nap, mint nap.-Rossz fát tett a tűzre, hogy erre ítélték?- pillantok én magam is az üzlet felé, ahol a hírhedt Dimitriy Smolensky legújabb szórakozása vásárolgat, bár szent meggyőződésem, hogy ez a nő nem szerelemből és, még csak nem is jókedvében ment hozzá Smolenskyhez, de ez már ugye, nem az én asztalom, mert az itt ül mellettem és éppen engem fenyeget.
Dacos pillantásom le sem veszem az arcáról, miközben beszél, miközben emlékeztet arra a napra, amit azóta sem értek, amikor félre lökött egy nyíl egyenesen felém száguldó golyó útjából, majd kedvesen, mintha csak az időjárásról csevegnénk, már áttér a nyakam kitekerésére. -Nem biztos, hogy az olyan könnyen menne. Alaposan meg kellene dolgoznia azért, hogy megöljön.- jelenik meg pimasz, ördögi mosoly ajkaimon, mert bármennyire is kemény bűnöző is ő, azért engem sem kell félteni és az, hogy egyszer épp rajta múlt az életem, csak a szerencsétlen körülményeknek volt köszönhető. Egyéb helyzetben, azért én sem vagyok egy törékeny virágszál, de furcsa módon a gondolat, hogy ezt egyszer be is bizonyítsam neki, a normálisnál sokkal jobban lázba hoz. Örömmel kenném el a száját, sőt. -Minden esetre epekedve várom a percet, hogy szétrúghassam a hátsóját, ezt nem árt tudnia.- zárom is le ennyivel a fojtogatós témát, miközben körbe pillantok, végig nézek a körülöttünk járkáló embereken, akiknek sejtelme sincs arról, miféle alak ücsörög itt köztük, de az újabb kérdése hallatán felvont szemöldökkel visszanézek rá.
-Nem gondolja, hogy jobb a törvény jó oldalán állni? Én legalább nyugodtan alszom.- vágok is vissza, szinte azonnal, majd kicsit félre biccentem a fejem és alaposan megnézem magamnak. -Vagy talán, még élvezi is, amit csinál? Hogy ártatlan emberek életét teszi tönkre, már ha egyáltalán meghagyja az életüket?- kérdezem végül az arcát fürkészve, őszinte kíváncsisággal, mert valahogy sosem sikerült még belelátnom jobban az ilyen emberek fejébe. Eredendően rosszak vagy csak belesodródnak a bűnbe? Netán mindkettő? És ő vajon melyikhez tartozik, bár ne felejtsük el, hogy még mentett.

play with fire || <3  || coded by eirik
Vissza az elejére Go down
Kirill Ilyich Antonov
Kiskép :
lara & kirill | catch me if you can VcM0Kvk
Rendeltetésem :
Oslo téged vár
play by :
chris wood
Posztok száma :
10
User neve :
benibigyó
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
9
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
fuckin' babysitter
Előtörténet :
life is a bitch
so learn how to f*ck it

Keresem :
lara & kirill | catch me if you can 94347fa89813622efbb6f917ef8e6d88
Kor :
37

Kirill Ilyich Antonov
Elküldésének ideje — Vas. Jún. 19, 2022 12:46 pm

Lara Forsberg felhasználónak tetszik ez a poszt.

Úgy bambultam a pláza emeletének irányába, mintha valami érdekes történne arrafelé, de valójában annak esélyét latolgattam, hogy mégis mekkora véletlen kell ahhoz, hogy éppen ott olvasgasson és kávézgasson, ahol éppen én is vagyok.  
Ha tudná, mibe keveri magát...
Ez a gondolat keringett a fejemben, miközben a szemeit méricskéltem, és úgy vigyorogtam rá, mintha ezer éve ismernénk egymást. Ebben még volt is némi ráció, még ha nem is tetszett neki különösképp, de most mit csináljak? Ami történt, megtörtént, nem írhatom át a múltat, és nem másíthatom meg a hozott döntéseimet; pedig néha eszembe jutott, hogy alakulhatott volna másképp is az a kis lövöldözés, mégis megúszta, javarészt nekem köszönhetően, és mi a hála? Az, hogy üldözőbe vesz, csak hogy hűvösre tegyen? Nem, még tényleg nem sejtette, hogy mibe keveri magát. Mindig akadt egy-két bátor harcos, aki köpött a szabályokra, és fogalmam sincs, miért böktem ennyire a csőrét, de ha tudta volna, hogy amúgy mit kockáztat, talán meggondolta volna kétszer, hogy be akarja-e végezni ezt a melót.
Megforgattam a szemeim, mikor arról beszélt, hogy nem érdekli sem Iris, sem a Smolensky-k, de ez még azért kevés ahhoz, hogy levakarja rólam azt a beképzelt vigyort. - Nem, a maga asztala én vagyok. - Pislogtam nagyokat, de továbbra sem igyekeztem több komolyságot magamra erőltetni. Ameddig nem villantott kézzel fogható bizonyítékot ellenem, kapálózhatott bármennyire is, de nem tudott mit csinálni. Csak a távolból csodálni, mert ahogy észrevettem az elmúlt időszakban, ezt a nemes elfoglaltságot azért nem vetette meg. Munkaidőn kívül én is szívesen csodáltam volna, de mielőtt túlságosan is beleéltem volna magam a gondolatba, eszembe jutott, hogy bármikor eltörhetné az orromat a jelvényével. Az meg kinek hiányozna?
Szemtelenül előre dőltem, csak hogy átvehessem tőle a kávés csészéjét, de mire pislogott volna egyet - vagy kettőt -, már kortyoltam is a kávéjába, és nem igazán vettem spórolósra a figurát, majdnem az egész tartalmát kiittam. - Nincs mellé valami harapnivalója? Ettől égni fog a gyomrom. - Lemondóan sóhajtottam fel, még csak futólag sem suhant át rajtam megbánás azért, hogy épp megittam a kávéját, majd jókedvűen hátradőltem, az ujjaim pedig a zsebemben kotorásztak. - Ó, igen. Az ő emberük vagyok. De elég puritán életet élek, kerülöm a feltűnést. Tudja, szakmai ártalom. - Megrántottam a vállam, majd ismét a bolt felé pillantottam, hogy lecsekkoljam, Iris megvan-e még. Még mindig nem hiszem, hogy valaki egy tömött üzletből akarná elrabolni, de mindegy, a parancs az parancs. - Ha talál valamit, amivel rács mögé dughat, megássa a saját sírját is. - Ezt a kis mondatot úgy fűztem hozzá, mintha valami egész hétköznapi témát feszegetnék, bár tény, hogy az én életemben azért elég mindennapinak számít a sír-ásás. - Pedig azok után, hogy egyszer megmentettem, higgye el, nem lenne szívem pont nekem kitekerni a nyakát. - Lebiggyesztettem a számat, de csak pár pillanatig, utána újra elmosolyodtam. - Nem gondolja, hogy néha jobb az erősebbik oldalra állni?

you're somebody else || <3  || coded by eirik
Lara Forsberg
Kiskép :
Rendeltetésem :
Oslo téged vár
play by :
Melissa Benoist
Posztok száma :
4
User neve :
Bubu
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
3
Lakhely :
Oslo
Foglalkozás :
Rendőr
Keresem :
-
Kor :
33

Lara Forsberg
Elküldésének ideje — Vas. Márc. 27, 2022 8:14 pm

Lara & Kirill

Nem igazán vettem számításba annak a lehetőségét, hogy ez a fajankó majd észrevesz és egyszerűen ide szambázik hozzám, hogy az önelégült stílusával az őrületbe kergessen. Azt reméltem, hogy talán fel sem ismer, hiszen már nem most történt az az incidens, azóta pedig a nyomába vagyok ugyan, de biztosan nem vett észre soha. Vagy az is lehet, hogy igen, csak épp úgy tett, mintha nem tudná, hogy követem? Talán, túlságosan alábecsültem az ellenfelemet. -Ahogy mondja. Olvasok, kávézok és nézelődök.- válaszolok egy gúnyos mosoly kíséretében, de aztán újfent a lap mögé temetkezek, mintha nem akarnék elsüllyedni szégyenemben, amiért lebuktam. Pedig, ügyeltem rá, hogy láthatatlan legyek, mindent úgy csináltam, ahogy a nagy könyvben meg van írva, mégis nagyon úgy fest, hogy valahol elszúrtam. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a kérdésemre adott válasza a nő kapcsán, aki tudom jól, hogy nem a barátnője és azt is, hogy Ő valami testőr-féle poszton van jelenleg.
De akkor is rohadtul felbosszant egyrészt azzal, hogy kiejti a száján a szót, hogy nyomozó és ahogy egyértelműen utal rá, hogy tudnom kellene, ki a szöszi. Tényleg alábecsültem, mert ezek szerint tudja, hogy nem először lihegek a sarkában. -Engem nem érdekel sem Smolensky sem a nője. Nem az én asztalom.- vonok vállat a nő felé pillantva, egyben hős megmentőm tudtára adva, hogy igenis, jól végzem a munkámat, valamint finoman célozva is arra, hogy más miatt vagyok itt. Miatta.
Bár eddig legalább nyugodtan tudtam végezni a dolgom és nem vigyorgott a képembe a célszemély, mint most, amit azzal próbálok kiküszöbölni, hogy megint úgy teszek, mintha valami izgalmas dolgot látnék a béna sajtóra nyomtatva. Nem is bírom sokáig fenntartani a látszatot, mert végül a férfi felé fordulok és végre nyíltan a képébe vágom, miért is koslatok utána, mert akár megmentett, akár nem, akkor is egy pitiáner bűnöző. Bármennyire is hálás vagyok az életemért, nem fogok emiatt elpuhulni és folytatom a munkát, amit előtte is csináltam. Ő mégis gúnyolódik tovább, mintha semmi fenyegetést nem jelentenék rá nézve, amivel csak tovább bosszant. Pedig tudom, hogy a kérdésével csak sunyi módon meg akarja tudakolni, mennyit is tudok róla, mennyire van sarokba szorítva vagy épp mennyire nem. El is töprengek azon, hogy hallgassák-e vagy inkább ijesszek rá mindazzal, amit tudok. -Nem a diszkóba járok pletykákat gyűjtögetni, úgyhogy nem. Nem hallottam semmi...szaftosat.- vágok vissza szándékosan kiemelve az utolsó szót, miközben arcomon érthetetlen módon megjelenik valami gúnyos mosoly. Én is tudok pimasz lenni, nem csak Ő.-Azt már tudom, Kirill, hogy tíz évvel ezelőtt majdnem ott maradt egy kórházi ágyon, mint ahogy azt is, hogy Smolensky-ék embere.- osztom meg vele azt a kevéske információt, amit eddig sikerült összeszednem, na nem, mintha a nevét könnyű lett volna megtudni. Az sem volt egy egyszerű séta. -Nem a szaftos dolgok érdekelnek, hanem hogy mi miatt dughatnám rács mögé.- súgom végül halkan, kicsit közelebb hajolva hozzá, elszánt arccal bámulva a képébe, remélve, hogy letörlöm azt a nyavalyás mosolyt a szájáról.

Kirill Ilyich Antonov
Kiskép :
Rendeltetésem :
Oslo téged vár
play by :
chris wood
Posztok száma :
10
User neve :
benibigyó
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
9
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
fuckin' babysitter
Előtörténet :
life is a bitch
so learn how to f*ck it

Keresem :
Kor :
37

Kirill Ilyich Antonov
Elküldésének ideje — Szomb. Márc. 12, 2022 6:39 pm

Lara & Kirill

Fél szemmel továbbra is követtem Iris mozdulatait, bár túl nagy veszély nem fenyegette éppen a két szoknya felpróbálása közben. Vagy a franc tudja, mit próbálgat épp, szerencsére divattippeket nem tőlem kért. Igaz, valószínűleg ennyi figyelmetlenség is simán szolgálhatott volna indokként arra, hogy Dimitriy átharapja a torkomat, de amit nem lát, az nem zavarja. Hacsak nem figyeltet meg engem is valakivel, mint valami idétlen akciófilmben. A bébiszitter bébiszittere. Nem, ez túl röhejes lenne, ennél komolyabb emberek vagyunk. Állítólag...
A körülöttem szimatoló nyomozó szinte rögtön magára vonta a figyelmemet, nem először találkoztunk, és volt egy olyan megérzésem, hogy nem is utoljára. Na, ő viszont tényleg tudni akart minden lépésemről, és ugyan ez imponálhatott volna, mert aligha tolongtak nők az életemben, de valljuk be, inkább volt ijesztő. Nem hiszem, hogy bókolni készült volna azzal, hogy állandóan a sarkamban lépdelt. Bár ha ilyen bébiszitterem lenne...
- Csak ül és nézelődik? Ez felettébb különös. - Billent oldalra a fejem, közben figyelve, ahogy kicsúsztatja ujjai közül a magazint, az én arcom viszont tovább őrizte azt a furcsa és pimasz vigyort, amit sikerült az előbb megvillantanom. Engem aztán nem tudott csak úgy kizökkenteni egy szép dekoltázs, és amúgy is tekintettem erre inkább játékként, mint komoly fenyegetésként. Tehetett volna egy szívességet, és levethette volna magáról ezt a baromi unalmas nyomozó külsőt. - Ugyan, nyomozó. - Erősen nyomtam meg a második szót, miközben jóízűen felnevettem. - Hát ön is tudja, hogy nem a barátnőm, nem? Ha nem, akkor elég rosszul végzi a munkáját. - Újra megvontam a vállamat, ártatlan pislogást párosítva mellé, tekintetemmel pedig pár másodpercig újfent Irist fürkésztem. Dimitriy megöl, ha hagyom, hogy bármi is elvonja a figyelmemet a lányról, de a nyomozó elég rendesen próbára tett.
A mosolyom elég gyorsan grimasszá vált, de továbbra sem szűnt a jókedvem. Tudtam, hogy nincs ellenem semmije, különben nem üldögélne csak úgy itt, hanem bilincsbe verne. Az talán még tetszene is. - Úúú, ne fenyegessen, mert megijedek. - Tovább pimaszkodtam, és annak ellenére, hogy ismét a magazinjába menekült, én továbbra is vizslattam az arcát. - És hallott már valami érdekeset rólam? Ne kíméljen, minden szaftos részletre vevő vagyok.

Lara Forsberg
Kiskép :
Rendeltetésem :
Oslo téged vár
play by :
Melissa Benoist
Posztok száma :
4
User neve :
Bubu
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
3
Lakhely :
Oslo
Foglalkozás :
Rendőr
Keresem :
-
Kor :
33

Lara Forsberg
Elküldésének ideje — Szomb. Jan. 29, 2022 5:13 pm

Lara & Kirill

Hetek óta mással se töltöm az időmet, csak ezt a pasas figyelem és követem, amikor csak alkalmam adódik rá. Várom, hogy valami olyat tegyen, ami miatt a nyakára taposhatok, ami miatt végre bevihetem és az arcába vághatom minden bűnét, de jelenleg még nem tudok mivel előrukkolni. Látszólag, egy szöszit kísérget ide-oda, vagy legalábbis nagyon gyanús, hogy nem Ő mászkál plázáról plázára önszántából, ami ugye még nem elég ahhoz, hogy elővegyem.
Inkább csak csendes megfigyelőként követem továbbra is mindenhova, most például ülök az egyik padon az üzlet előtt, ahova a szöszi bement és miközben úgy teszek, mint aki a kávéját szürcsölve újságot olvas, fél szememet a férfin tartom. Ő meg a nőt figyeli, a telefonját nyomkodja, látszólag unja magát és még, csak észre sem veszi, hogy szemmel tartom. Szerintem, úgy általában fogalma sincs róla, hogy a nyomában vagyok, hiszen óvatos vagyok és ügyelek rá, hogy ne feltűnően csináljam.
Ezt a gondolatmenetet mondjuk kénytelen vagyok csírájában elfojtani, amikor a férfi végül felém pillant, majd feláll a padról és egyenesen hozzám indul. Idegesen megnyalom ajkaim, még jobban az újságba burkolózok, mintha menthetném még a helyzetet egy ilyen gyenge próbálkozással, de mivel helyet foglal mellettem és beszélni kezd hozzám, kénytelen vagyok végül cseppet sem nyugodtan az ölembe ejteni kezeimet a mai lappal együtt. -Nem, nem igazán. Inkább, csak nézelődök.- jegyzem meg egy túlságosan is bájos mosoly kíséretében, ahogy felé pillantok, alaposan szemügyre is veszem az ismerős arcot, de aztán újfent az újságot választom inkább, mint hogy Őt nézzem. Újra és újra lejatszódik előttem a jelenet, amikor megmentett, amit azóta se tudok hova tenni, hogy egyáltalán miért csinálta, de minden bizonnyal volt valami hátsó szándéka vele. Talán, azt akarta elérni, hogy szimpatizáljak vele és békén hagyjam vagy fogalmam sincs, de azt várhatja. A fejére fogok nőni és nem lesz egyetlen nyugodt perce sem, ha rajtam múlik. -Na és maga? Kísérgeti a barátnőjét szoknyát venni? - kérdezem végül gúnyosan, ha már ő is merészel velem élcelődni, és bár ezt még úgy kérdezem, hogy egy pillantásra se méltatom, azért végül mégis felé fordulok. -Kit akar hülyének nézni? Bizonyára sántikál valamiben, én pedig biztosíthatom róla, hogy ott leszek, hogy lefüleljem, amikor majd megteszi.- vágom önelégülten a képébe, majd megrázom az ekkorra már lekonyult újságot és újra olvasgatni kezdem a sorokat. Őszintén szólva, fogalmam sincs, hogy mi áll a lapokon, de azért jó úgy csinálni, mintha fikarcnyit sem frusztrálna, hogy itt ücsörög mellettem azzal a hülye vigyorral az arcán.

Kirill Ilyich Antonov
Kiskép :
Rendeltetésem :
Oslo téged vár
play by :
chris wood
Posztok száma :
10
User neve :
benibigyó
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
9
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
fuckin' babysitter
Előtörténet :
life is a bitch
so learn how to f*ck it

Keresem :
Kor :
37

Kirill Ilyich Antonov
Elküldésének ideje — Szomb. Jan. 29, 2022 11:36 am

Lara & Kirill

Az elmúlt hetekben már nagy gyakorlatot szereztem abban, hogy kísérőt játsszak. Ha Iris menni akar, hát menni kell, és nincs sok választási lehetőségem, én voltam a megbízott, mintha csak a szemem fényére kellett volna vigyáznom. Csak ez visszabeszélt, főleg mióta rájött, hogy amúgy nem az ellensége vagyok. Lett volna jobb dolgom is, mint plázákba járkálni, vagy éppen a csomagjait utána cipelni, de ki mint vet, úgy arat. Felfoghattam volna bóknak is, hogy Dimitriy rám bízta ezt a szerepet, mert ezek szerint megbízott bennem, de ez a harmadik üzlet után már kevésbé vigasztalt. Na nem mintha én bementem volna, leültem kinn, az üzlet előtt, szemmel tartva mindent, ami az üzlethelyiségben történt, de ha lett volna tippem, úgysem egy ruhaboltban akarják majd kinyírni szegény párát. Már ha ki akarják egyáltalán. A múltkori furgonos baleset után már volt értelme ennek a gondolatmenetnek is.  
Előrehajoltam, közben a telefonomat nyomkodtam, fel-fellesve onnan, hogy lássam, megvan-e még a neveletlen hercegnő, de az egyik ilyen alkalommal egészen különös jelenséget tapasztaltam a horizonton. Fél szemmel láttam csupán az alakot, aki nem túl távol foglalt helyet, a kezében egy papírpoharas kávéval, mire elvigyorodtam. Amúgy nem volt túl sok okom vigyorogni, mert mintha nyomkövetőt dugtak volna a seggembe, mindig tudta, hol szaglásszon vagy hol keressen. Talán egy amatőr nem is vette volna észre a hétköznapinak tűnő testhelyzetben, ahogyan egy újsággal a kezében nézelődik, de én pontosan tudtam, mit néz. Vagy hogy kit. Pedig azt hittem, elástuk a csatabárdot. Rászolgáltam, nem? Ehhez képest azóta is folyamatosan a nyomomban lohol, nem félve attól, hogy egyszer talán túl messzire viszi majd a kíváncsisága.
Zsebre vágtam a telefonomat, majd felegyenesedtem a kényelmetlen bútordarabról, még vetettem egy pillantást Iris irányába, de még mindig nem tűnt úgy, hogy bajban lenne. Hacsak nem számított bajnak, hogy piros vagy kék legyen az a szoknya. Nem törődtem a látszattal sem, leültem a kukucskáló kukkoló mellé, mintha ezer éve ismernénk egymást. Bár néha tényleg így éreztem. - Nocsak-nocsak, nyomozó. - A hangomban mintha egy gyerek lelkessége bújt volna el. - Csak nem szoknyát szeretne vásárolni? - Engem sem kellett a szomszédba küldeni némi szemtelenségért, és ha már éppen rajtakaptam a nagy kukkoláson, miért ne fordíthattam volna a saját javamra?

Ajánlott tartalom —

lara & kirill | catch me if you can
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Lara Forsberg
» kirill ilyich antonov
» Kirill & Iris - I don't need a friend, i need a coach

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
M E T A N O I A :: Valhalla csarnokai ;;-
Ugrás: