Kiskép : Rendeltetésem : I'm HIS Wife play by : Jennifer Lawrence Posztok száma : 1082 User neve : Maze Csoport : Halandó Pontgyűjtő : 1070 Lakhely : Frogner Foglalkozás : Építész Előtörténet : My Fairytale Keresem : "Every Beauty needs her Beast, to protect her
from everything but Him." Kor : 37
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Vas. Jan. 23, 2022 7:18 pm
Dimitriy V. Smolensky felhasználónak tetszik ez a poszt.
Mr and Mrs
Csak most fogom fel igazán, ahogy magához ölel, hogy milyen nagy táv van már mögöttünk. Amikor visszahoztak hozzá, elképzelni nem tudtam volna, hogy valaha majd én akarok az a személy lenni, akiben vigaszra lel, most meg olyan lágyan simogatom a fejét és nyugtatom szavaimmal, mintha mindig is ezt csináltam volna. Mintha ez a házasság tényleg arról szólna, amire esküt tettünk, hogy együtt leszünk majd jóban és rosszban is. Aztán válaszol arra, amit mondtam, bár nem épp az a reakciója, mint amire számítok, mert még soha nem mondta ki hangosan, hogy el akart volna üldözni. Mármint, tudtam én az elején, hogy nem szívesen lát itt, de azt azért nem gondoltam volna, hogy direkt arra pályázott, hogy elmenjek. -Akarod, hogy elmenjek?- bukik ki belőlem a kérdés, mielőtt még visszafoghatnám, miközben lepillantok rá fájdalmas arccal. Pedig, esküszöm, el akarom én rejteni az érzéseimet, hogy amúgy már eszem ágában sincs elmenni, még csak nem is jutott eszembe se, hogy megszökjek, de nem megy. Tudni akarom, hogy Ő mit akar, mert én kezdtem úgy érezni, hogy talán nem arra vágyik, hogy távozzak de, mivan, ha tévedek. Mondjuk most sem azt érzem, ahogy magához ölel. Nem tudom. Ennek ellenére nem engedem el és tekintetem is ugyanolyan lágy marad, mintha csak feltettem volna egy kérdést mellékesen, bár azt sem rejtem véka alá, hogy örülök, hogy hazajött. Persze elvicceli, amin el is mosolyodok, de legalább ez a bébi kicsit már önmagára emlékeztet. -És a fekete se áll jól.- súgom mosolyogva egy újabb simitás kíséretében, végül ahogy közli, hogy fáradt és megpróbál elhúzódni, én is elengedem. Na nem túl messzire, mert én is látom rajta, hogy a vodka végül eléggé fejbe ütötte és egyébként sem vagyok biztos benne, hogy épségben eljutna az ágyáig, így kezem karjára simítom a biztonság kedvéért, nehogy pofára essen itt nekem. -Melyik fogadalmam tiltja, hogy melletted maradjak? - kérdezem kíváncsian, félre billentett fejjel, huncut mosollyal, végül pedig, ha hagyja, karja alá nyúlok és segítek neki felállni a székről. Isten ments, hogy megint elinduljon a vérzés, mikor már talán kezdett valamennyire elapadni de, ha így is alakulna, szeretném szemmel tartani, szóval nem tágítok mellőle. -Felmenjünk a szobádba vagy a nappaliban szeretnél lefeküdni? - kérdezem végül kíváncsian, mert azt is megértem, ha már nem nagyon van kedve lépcsőzni, de bárhogy is dönt, mellette maradok és segítek. Szerintem fordított esetben ő is ezt tenné. Ja. Már meg is tette, hiszen Ő a karjaiban cipelt fel, amikor a balesetem volt. Azt mondjuk, azért nem vállalom, de a támasza leszek, ha kell. -Eddig sem tudtál megszabadulni tőlem, szóval ne gondold, hogy ezután sikerülni fog. Már egész megkedveltem itt. - jegyzem meg csak úgy mellékesen, ha netán megint azzal akarna nekem jönni, hogy hagyjam magára vagy netán megpróbálna bunkóskodni, hátha azzal elzavar, mert nem fog neki sikerülni. Most legalábbis biztos nem, amikor ilyen szar állapotban van.
Kiskép : Rendeltetésem : - play by : tom hardy Posztok száma : 1091 User neve : dimitriy Csoport : halandó Pontgyűjtő : 1082 Lakhely : frogner Foglalkozás : gangster Előtörténet : i didn't choose the thug life the thug life chose me Keresem : find arms that will hold you
at your weakest, eyes that will see you
at your ugliest,
and a heart that will love you
at your worst.
then you have found true love Kor : 45
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Vas. Jan. 23, 2022 4:43 pm
Iris Gustafsson felhasználónak tetszik ez a poszt.
Már előre láttam a holnapi napomat, a gyomromban pedig máris éreztem a furcsa megbánást. Nem véletlenül próbáltam elrejtőzni előle, megragadva minden alkalmat arra, hogy úgy istenesen megbántsam. Sokáig ez tűnt az egyetlen járható útnak, mert valljuk be, neki nem lett volna köszönet abban, ha netán... közelebb kerülök hozzá. De talán ezen már késő volt aggódni. Itt állt előttem, a sebeket tisztította, közben olyan törődést mutatva, amit talán a tulajdon anyám sem mutatott felém soha. Kitárulkoztam előtte, láthatta rajtam az érzéseimet, a szemem elárult, pedig annyira el akartam rejteni őket. Sebezhetővé váltam. Elvesztettem a legfőbb fegyveremet a szemében. Nem mondtam semmit, igyekeztem lezárni magamban minden gondolatot, ami Nikolaihoz kötött, de nehéz volt csak úgy elfelejteni vagy tárgyilagosan kezelni egy több mint egy évtizedes barátságot. Folyamatosan az járt a fejemben, mit tett volna a Papa, ha a helyemben állt volna. Talán ott és akkor úgy viselkedett volna, ahogyan én is tettem: mentettem, ami menthető. Felemelt fejjel, mert az élet nem állt meg, csak éppen megremegett a lábunk alatt a talaj. Nekünk talpon kellett maradnunk. Hogy az apám mit csinált az ilyen tragédiák után... Örök rejtély. Néha azt is megkérdőjeleztem, hogy egyáltalán vannak-e érzelmek a kemény, orosz álarc mögött, mert nem tudtam nem észrevenni a folyamatos büntetést, és azt, hogy feláldozott az egyik új üzletének oltárán. De ha ez nincs, soha nem lép be az életembe Iris. Ezt pedig már aligha tudtam tárgyilagosan kezelni, mert... nem vakított már el a tiltakozó és dacos düh. Akartam mondani valamit a szavaira. Arra, hogy nem voltam olyan erős, mint azt ő sejtette vagy gondolta. De egyelőre nem szóltam, csak kapaszkodtam, először az asztal szélébe, majd utána már a derekába. Nem volt erős a szorításom, tekintve, hogy szinte teljesen lemerültem, de ez nem is arról szólt, hogy szorosan magamhoz rántsam. Ahogy a fejem a mellkasára simult, lassabban kezdtem venni a levegőt, azt is úgy, hogy közben halljam a szívének zörejét. Magam sem tudtam volna megfogalmazni, hogy miért, de megnyugtatott, a félelem azonban csak akkor tűnt el belőlem teljesen, mikor egyik keze a hátamra, a másik pedig a hajamba simult. Talán köszönetet kellett volna mondanom, de nem jöttek a szavak. Egy pillanatra megtapasztaltam a valódi, földi békét ebben a pokolban, és nem akartam kiszakadni belőle. - És mire elég az erő? - kérdeztem aztán, visszautalva az iménti szavakra. - Még azt sem tudtam vele elérni, hogy elüldözzelek - suttogtam egész csendesen, lassan felemelve a fejem, hogy megkeressem a tekintetét. Nem mondtam túl nagy újdonságot, mert ha eddig nem is mondtam ki soha, végső soron ez volt a célom. Hogy elmenjen, amikor el kell majd mennie, és ne is akarjon majd visszanézni. Továbbra sem engedtem el, bár abban egyetérthettünk, hogy talán soha nem érintettem ennyire ártalmatlanul, és a jól megszokott vágy helyét is egészen más érzelmek uralták. Egyedül egy halvány mosollyal jeleztem, hogy eljutottak hozzám a szavak. Örült, hogy megúsztam. - Túl fiatal vagy még az özvegységhez, bébi- reagáltam lassan, komótosan, az utolsó szót szándékosan téve oda, hogy tudja, azért még mindig Dimitriy Smolenskyvel van dolga, aki imádta őt bosszantani, még ha jelenleg ennél többre nem is futotta. - Talán le kellene feküdnöm. Annyira... Fáradt vagyok - sóhajtottam, majd ahogy megpróbáltam elhúzni tőle a fejem, némi szédülés ütött meg. - És részeg - tettem hozzá egy fejrázás után, mintha ezzel a mozdulattal akartam volna kitisztítani az agyam. - Nem kell megszegned a ki nem mondott fogadalmad, megoldom... Megoldom egyedül is - magyaráztam, közben megpróbáltam felállni a székről, de feszített a bőr a sérülésem körül.
Kiskép : Rendeltetésem : I'm HIS Wife play by : Jennifer Lawrence Posztok száma : 1082 User neve : Maze Csoport : Halandó Pontgyűjtő : 1070 Lakhely : Frogner Foglalkozás : Építész Előtörténet : My Fairytale Keresem : "Every Beauty needs her Beast, to protect her
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Vas. Jan. 23, 2022 12:12 pm
Mr and Mrs
Őszintén meglep, hogy ennyire nyíltan beszél nekem arról, ami történt és arról, ami épp benne dúl. Nem tudom, hogy a vodka, a veszteség vagy a fájdalom hatása-e ez, vagy esetleg ezek elegye, de örülök, hogy beszél hozzám, hogy egy kicsit megnyílik előttem. Hiszen, ezt akartam, hogy beengedjen picit a páncél mögé, hogy láthassam, milyen is valójában, azt pedig máris ki tudom következtetni, hogy akármennyire is próbál éjjel-nappal rideg maradni, valójában millió érzelem dúl benne. És mindezt folyamatosan elnyomja, egyedül akar megküzdeni vele, pedig én -magam sem értem miért- szeretnék neki segíteni ebben. Talán, őrült vagyok vagy mazochista, hogy épp egy ilyen férfi az, aki ilyesmiket hoz elő belőlem, aki eléri, hogy valakivel végre törődni akarjak, bár az apám ugyanez a kategória. Nem érdemli meg, mégis képes voltam hozzámenni egy vadidegenhez, aki ráadásul egy bűnszövetkezet trón várományosa csak, hogy megvédjem valami rossztól. Mintha valaha is megköszönné majd ezt nekem. Dimitriy viszont más, akárhogy is nézem, mert a múltkori példa is mutatja, hogy ez a törődés kölcsönös. Vigyázott rám és megóvott valami rémes dologtól. Lehet, hogy nem a szavak embere és nem is az a lelkizős típus, de a tettei mindig is ezt mutatták, mióta csak közelebb kerültünk egymáshoz. Hát ezért nem hagyhatom, hogy most egyedül maradjon ezzel az egésszel, a fizikai és lelki sebeivel. Hiszen, elvesztette egy barátját, ráadásul úgy, hogy az az életet adta Érte. Szerinte nem is volt rá érdemes. -Pedig, Nikolaj ezek szerint másképp gondolta, Dimitriy.- válaszolom halkan, miközben neki látok tovább tisztogatni bőréről a barátja vérét, akit talán nem is ismertem, most mégis hálás vagyok neki. Amennyire gyűlöltem Dimitriyt és a gondolatot, hogy a felesége legyek, most annyira vált már a részemmé, az életem részévé, a hétköznapjaim darabjává. Valószínűleg, már furcsa is lenne, ha hazakerülnék és nélküle tengetném a napjaimat, mert még a kibaszott vitáink is felpezsdítőbbek, mint az a semmitmondó élet, amiben részem volt eddig. Szerzek két poharat, koccintásra emelem őket, hogy a barátja tiszteletére igyak vele én is egyet, majd elé állva folytatom a gondos tisztogatást, bár egy hosszú pillanatra megállok a mozdulattal, ahogy tekintete az enyémre talál. Annyi minden látható most benne, annyi fájdalom és kín. Én pedig mást sem érzek, csak azt, hogy enyhíteni akarom valahogy. Tényleg, totálisan elment az eszem, hiszen még mindig fáj, hogy Ő a múltkor nem próbált ilyesmit csinálni, amikor szükségem lett volna rá. De ezt most félre kell tennem, mert eszem ágában sincs olyannak lenni, mint amit Ő mutat folyamatosan a világ felé. Képes vagyok én is rideg lenni, de képtelen lennék úgy leélni az életemet. Eddig is ebbe voltam belefásulva. Szavai, csak még inkább biztosítanak arról, hogy nem most van itt az ideje, hogy arcoskodjak és felemlegessem, hogy mennyire más volt velem a party után. -De erős vagy. Elbírod és el is kell bírnod. Ha ők nem gondolnák úgy, hogy képes vagy rá, nem is raknának rád ekkora terhet. Már pedig az embereid közül, szerintem mindegyik képes lenne az életét adni érted. - suttogom halkan, gyengéden, szavakba foglalom mindazt, amit látok, mert bizony kétlem, hogy bármelyik fazon is, aki mellette van, félelemből tenné a kötelességét. Tisztelik őt és követik. Olyan, mint egy kibaszott hadvezér, de talán, még a hadvezéreknek is betelik néha a pohár, szükségük van néha egy kis vigaszra, mint ahogy most neki is. Bár meglep, ahogy közelebb húz magához, átöleli a derekamat és fejét a mellkasomra hajtja, de nem tolom el magamtól, mert...fáj így látnom és, ha csak egy picit segíthetek azzal, hogy mellette vagyok, hát megteszem. Az se érdekel, ha holnap újra egy méretes fasz lesz. Lassan, már azt is kedvelem benne. -Minden rendben lesz.- lehelem halkan, miközben a rongyot leteszem a pultra, egyik kezem hátára simul, másikkal pedig finoman hajába túrok, hogy aztán arcomat fejére hajtva, lehunyt szemmel nyújtsam neki azt, amire most szüksége van. Valakit, aki a támasza lehet most, amikor gyászol. Hüvelykujjam finoman cirógatja a fejét, miközben csendben hallgatom lélegzetvételeit, együtt lélegzem vele és próbálom megnyugtatni. Soha nem gondoltam volna, hogy akár hasonló is történhet köztünk, de örülök, hogy megtörténik, mert már tudom, hogy akármennyire is úgy gondolja, hogy nem érdemes úgy általában senki szeretetére, valójában nem így van. Inkább, csak nem akar érdemes lenni rá, és ez nagy különbség.-Én azért örülök, hogy Te megúsztad. - súgom végül halkan, bár nem biztos, hogy hangot kellett volna adnom a gondolataimnak, de már kimondtam. Örülök, hogy a szörnyeteg hazatért.
Kiskép : Rendeltetésem : - play by : tom hardy Posztok száma : 1091 User neve : dimitriy Csoport : halandó Pontgyűjtő : 1082 Lakhely : frogner Foglalkozás : gangster Előtörténet : i didn't choose the thug life the thug life chose me Keresem : find arms that will hold you
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Vas. Jan. 23, 2022 7:49 am
Nem tűnt olyannak, mint aki könnyen feladta volna, még ha voltak is ismeretbéli hiányosságai. Eddig alig látott bele az életem ezen részébe, meg amúgy is, okkal gondolhatta, hogy soha nem lesz része ilyesmiben. Én sem így terveztem, nem akartam, hogy neki kelljen letisztítania, majd fertőtlenítenie a sebet, aztán még le is fednie. Próbáltam lazára venni, ezt javarészt az alkohol hatásának köszönhettem, de egyértelműen átlátott a szitán, és tudta, hogy nem végezhet félmunkát. Pedig neki jelentené a legnagyobb megkönnyebbülést, ha nemes egyszerűséggel elvéreznék, mert habár fiatal volt még az özvegységhez, de talán nem is bánta volna. Ha nem lenne egy szaros megegyezés a háttérben, soha még csak rám sem nézett volna, ez pedig fordítva is igaz. Túlságosan elfoglaltak az üres gondolatok, a furcsa múltba révedés, talán ezért nem éreztem semmit a sebem tisztításából - a vodka is megtette a hatását -, de annak ellenére, hogy nem minden nap csinált ilyet, elég ügyes volt a kivitelezés. Annak ellenére, hogy általában elnyomni próbáltam őt, tudtam róla, hogy egy okos, tanult nő, kicsit sem olyan, mint amihez szokva voltam, és valószínűleg ezért idegesített annyira az elején. És nyilván nem véletlenül volt elég sütnivalója ahhoz, hogy tudja, mit hogyan csináljon, minimális elsősegély ismeretekkel. Közben tekintetemmel néha megkerestem az arcát, de nem szóltam, nem szakítottam félbe, amúgy sem volt hozzá kellő fizikai jelenlétem, csak hagytam, hogy törődjön velem, pedig még mindig szentül hittem, hogy egy szemernyit sem szolgáltam rá a jóindulatára. Azok után, ahogy sokszor bántam vele, joggal érezhette, hogy csak játszadozom, elveszem, amit akarok, majd otthagyom, mint egy kurvát, aki jól végezte a dolgát. Bár tényleg így tudtam volna tekinteni rá, fele ennyi gondom nem lett volna az egésszel. A gézlap már elfedte a sérülést, éreztem a teste melegét, mikor közelebb hajolt és kötszerrel rögzített. Kiült az arcára, hogy nem számított a szavaimra, én sem akartam kimondani őket, talán ha nem küldtem volna le egy tucat emberre elegendő vodkát, nem is tettem volna. Kiterítettem előtte az életemet, és habár a szavaim által még mindig csak egy apró szeletet kapott az újdonságból, és magam sem tudom, miért, de azt hittem, hogy ez elegendő lesz ahhoz, hogy elborzadjon és ismét rám aggassa a szörnyeteg jelzőt. Az voltam, és bármit próbált belém látni, soha nem tudtam szabadulni a marcangoló fenevadtól, amit bennem neveltek, és ami felkészített a rám váró életre, ha az apám meghal, de jelenleg nagyon távol álltam az apám elvárásaitól. - Pedig... nem vagyok rá érdemes - Nem is akartam tovább ragozni a témát, nem tudott rólam semmit, vagyis de, a lényeget nagyvonalakban tudta, éppen ezért kellett volna tudnia azt is, hogy egy mocskos féreg vagyok a legrosszabb fajtából. Még őt is megfenyegettem, hogy bántani fogom, mikor annyira eldurvult az a vita, mit gondolt, milyen lehetek a hétköznapokban, mikor nem lát engem? Nem ragoztam tovább, ismét a padló felé fordítottam a tekintetem, így fogadva a részvétnyilvánítását. Nem tudtam, mit mondjak. Annyi életet láttam már elmúlni, a szemükben kihunyó fény a legsötétebb álmaimban kísértett, és el kellett kezdenem hozzászokni a gondolathoz, hogy immáron Nikolai tekintete is ezekben a lidérces álmokban köszön majd vissza. A pohárra néztem, amit elém tolt, az ujjaim közé fogtam, kissé erőtlenül összekoccintottam az övével, majd egy hatalmas sóhaj után leküldtem a kortyot. - Nikolai-ra - mondtam én is, de a sóhajtól megfeszültek a bordáim, mintha csak ezzel akarta volna a testem a tudtomra hozni, hogy nem minden sérülés látszódik meg a felszínen. Egy bordatörés még fokozta volna az izgalmakat, de inkább nem tettem említést róla, annak ellenére, hogy talán ki is ült a fájdalom az arcomra. A nedves rongy végigsimított a testemen, mindenhonnan eltüntetve a vérfoltokat, majd mikor az arcomat kezdte tisztítani, megkerestem a tekintetét. Egy vékony könnyfátyol telepedett a szemeimre, de még időben összeszedtem magam és az érzéseim. Még csak az hiányzott volna, hogy elbőgjem magam, mint valami nyápic gengszter. - Ez rosszabb, mint a halál. Te itt maradsz, és cipeled a hátadon a keresztet minden egyes barátod halálakor... ki tudja meddig - nyeltem egyet, még mindig a tekintetét fürkészve, majd magam sem tudom, milyen ösztön szülte a mozdulatot, de felemeltem a kezem, hogy a hátára simítsak. Nem volt nehéz küldetés így, hogy fölöttem állt és éppen a vért takarította rólam. Még közelebb húztam, majd előredőlve a mellkasára hajtottam a fejem, a karjaimat pedig átfontam a derekán. Még tisztán élt bennem a kép, mikor legutóbb eltoltam magamtól, mikor megölelt, így annyira nem lepődtem volna meg, ha válaszként most ő is ezt tette volna.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Szomb. Jan. 22, 2022 9:20 pm
Mr and Mrs
Nem igazán vagyok az ilyen helyzetekre felkészülve és úgy általában, nem értek az ilyen sebekhez sem. Ha a konyhakéssel elvágta volna az ujját, az oké, de ez megint más. Viszont azt sem akarom, hogy egyedül legyen, hogy aztán leigya magát és magasról tojva a sérülésekre, kidőljön és elvérezzen. A múltkor ő is kihúzott a szarból, megkockáztatva, hogy nagyobb baj is születhet belőle vagy igazából, fogalmam sincs, hogy mennyire érvényes a köreikben a hierarchia, de azok után én sem hagyhatom cserben. Amúgy se hagynám. Annak ellenére viszont, hogy nem vagyok szakértő, kételkedek a szavaiban, hogy csak kössem be, mert ez csak karcolás. Túl sok vodka lehet már benne ahhoz, hogy hideg fejjel felmérje a helyzetet, viszont a varrásról nekem is le kell tennem, mert már a gondolatától is rosszul vagyok és semmi kedvem összehányni a konyhát. Marad a kötés, ahogy Ő javasolja, de azért előtte alaposan megtisztítom a sebet és fertőtlenítem is. Az nem árthat. -Rendben. Megoldom.- súgom halkan, elszántan, miközben elborzadva gondolom végig, mennyi vért veszíthetett, ha ilyen sok került az ingre és, hogy vajon elég lesz-e az, amit én tudok tenni érte. Akárhogy is lesz, nem fogom ma felügyelet nélkül hagyni és amint úgy tűnik, hogy rosszabb az állapota, már hívom is a dokit vagy Kirillt. Vagy mindkettőt. Ezt viszont nem kötöm az orrára. Nem kell neki mindenről tudnia és egyébként sem tűnik úgy, hogy érdekelné. Még arra se reagál nagyon, ahogy a sebet piszkálom, mintha nem is érezné a fájdalmat, pedig biztos vagyok benne, hogy ez kurvára kellemetlen lehet. Elég a sebre néznem. Aztán ismét megszólal, mintha csak meg akarna nyugtatni a temérdek vérrel kapcsolatban, de a fájdalom, amit a szemeiben látok -ami inkább belülről jön, nem pedig a kés nyoma okozza- egyáltalán nem nyugtat meg. Soha nem láttam még, hogy ennyi érzelem dúlna benne, bár az is igaz, hogy nem nagyon láttam még az akciók után. Egyszer, amikor a randink volt, akkor igen, de akkor tényleg csak pár karcolás volt rajta és nem azzal a mondattal nyitott, hogy elbaszta. Érzem, hogy ma valami más történt, valami rosszabb, ami most belülről mardossa és nem is szándékozom félbeszakítani vagy belé fojtani a szót. Csendben hallgatom, közben előszedek nagyobb gézlapot, amit Ő is mutatott, végül közelebb csúszva hozzá görgetni kezdem a kötszert hátra a háta mögé majd vissza. Aztán megállok egy pillanatra, mikor a barátját említi. Nyelek egy nagyot és az arcát figyelem. Még hallgatni is borzasztó, ahogy mesél, szinte hallom is a fegyver hangját, megborzongok és lassan tovább tekerem az anyagot, hogy alaposan tartsa a gézlapot. Végül sóhajtok egy nagyot és lepillantok magam elé. Szeretném megnyugtatni, de nem igazán találom a szavakat. Nem is voltam rá felkészülve, hogy Dimitriy ilyen állapotban lesz, bár valahol jó érzés, hogy legalább tényleg tudom most már, hogy nagyon is vannak érzelmei. Akárhogy is el akarja őket rejteni, vannak és ezt a férfit tudnám is szeretni, főleg, mert előttem néha meg is mutatja. A színészkedés, ami a maffiózó szerephez jár, az meg maradjon meg mindenki másnak. De én ezt a Dimitriyt akarom látni, ha velem van. -Az életét adta érted. Ha nem lennél rá érdemes, nem tette volna meg, Dimitriy.- szólalok meg végül halkan, miközben kezem az övére talál és, ha engedi, csak finoman megszorítom. -Részvétem a barátod miatt.- sóhajtom végül fájdalmasan, mert én csak elképzelni tudom nagyjából, hogy miféle őrült érzések kavaroghatnak benne, de nekem már ez is épp elég ahhoz, hogy pocsékul érezzem magam. Ő pedig...padlón van. Végül a ronggyal a mosogatóhoz sétálok és alaposan kiöblítem, majd magamhoz veszek két poharat is úgy térek vissza hozzá, a maradék vodkából pedig töltök mindkettőbe. -Akkor...most igyunk Nikolaira.- emelem meg szomorúan a poharat és, ha koccintunk esetleg, akkor csak utána húzom le a tartalmát,majd a felfrissített ronggyal kicsit áttörölgetem meg a mellkasát, nyakát, végül az arcára is rátérek.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Szomb. Jan. 22, 2022 7:52 pm
Úgy viselkedtem, mintha csak egy kopott utánzata volnék saját magamnak, egy sima árnyék, ami üres, de talán úgy is éreztem magam. Idejét sem tudtam, mikor sikerült ennyire félre egy akció utoljára, talán nem is ezen kellett volna most gondolkodnom, de valamivel le kellett kötnöm a zakatoló fejem. A sebeim mellé pedig más sem hiányzott volna, mint egy igazán erőteljes fejfájás. Kinek volt erre szüksége? A keze remegett, amit betudtam annak, hogy valószínűleg soha nem csinált még hasonlót, éppen ezért eszem ágában sem volt kritizálni érte. Inkább meg kellett volna köszönnöm, de az ilyen gesztusok annyira távol álltak tőlem, és ezt pont ő ne tudta volna? Fogalmam sem volt arról, hogyan mutathatnám ki a hálámat, vagy azt, hogy nem hagyott csak úgy elvonulni. Mintha... gondoskodni akart volna rólam, pedig nem érdemeltem meg. Nem is szolgáltam rá a jóindulatára. - Tudtommal nincs - válaszoltam lassan, közben nagy levegőt véve. A lőtt sebet valószínűleg már észrevette volna, ráadásul ha valahol egy golyó fúródott volna belém, nem ő ápolgatott volna éppen, hanem a doktor. A testem megfeszült, mikor a bőrömhöz ért a ronggyal, így próbálva meg eltüntetni a vért, én pedig csak egy pillantást vetettem a vágásra. - Elég, ha... bekötöd - tettem aztán hozzá, bár így egy pillantás alapján nem tudtam megsaccolni, vajon mennyire mély a seb. Bár annyira nem is érdekelt, a fizikai fájdalmat talán a vodka jótékony hatása miatt nem éreztem, ez pedig valószínűleg neki is feltűnt. Nem nyögtem kínlódva, csak tűrtem, mindahányszor a sérülést érintette, majd lassan letoltam az asztalra a vodkás üveget. Alig maradt benne valamennyi, és egyre erősebb volt a sejtésem azt illetően, hogy az alkohol miatt nem fogtam fel a helyzet és a seb súlyosságát. - Nem olyan vészes. Csak egy karcolás - reagáltam a szavaira, mikor megkérdezte, hogy így akartam-e lefeküdni. Elég egyértelmű volt, elvégre rajtakapott, ahogy a szobám felé igyekeztem, bár magam sem tudom, mi várt volna rám az éjszaka maradék részében, vagy éppen kora reggel. Nem kellett volna ennyire félvállról vennem az egészet. - Csak... ki kell tisztítanod, aztán... - kezdtem el fél kézzel matatni a kis ládában, keresve egy jóval méretesebb gézlapot, hogy kipakoljam az asztalra. Nem volt annyi erő a kezemben, mint általában, szóval szinte rögtön vissza is csúsztattam magam mellé. - Ez nem az én vérem - utaltam a testem több pontján felfedezhető vörös anyagra, de ekkor már ismét tökéletes pontossággal kerülve el a tekintetét. Azt figyeltem, hogy a fény hogyan törik meg a padló kövén, mintha lett volna ott bármi, de csak én voltam és a nyomorom. - Az egyik barátomé - fűztem tovább, bár nem kérdezte. Talán nem is akarta tudni, én mégis beszélni kezdtem, pedig soha nem avattam be ilyenekbe. Furcsa érzés volt, ahogy elszorult a torkom, az arcom pedig eltorzult a néma kétségbeeséstől. Nem az voltam, akit eddig megismert vagy látott belőlem. Tényleg, csak egy árnyék. - Csak annyit hallottam, hogy... a közvetlen közelemben eldördül egy fegyver. Nikolai pedig felfogta a golyót.. amit nekem szántak - beszéltem tovább, a végére viszont szinte teljesen elcsendesedtem. Még láttam magam előtt, ahogy Nikolai testébe fúródik a töltény, hogy a másik oldalon kiszakadjon belőle, a vér pedig megállíthatatlanul ömlött a mellkasából. Ha szíven lőnek, nem sok esélyed volt a túlélésre. Azt a golyót pedig... nekem szánták.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Szomb. Jan. 22, 2022 7:09 pm
Mr and Mrs
Akár sértőnek is vehetném szavait, ami a megfigyelőképességemet illeti, de mivel nem értek hangjából egy cseppnyi gúnyt sem vagy bántó szándékot, nem is reagálok rá. Egyébként is úgy fest, mint aki...iszonyúan elfáradt, meggyötört vagy nem is igazán tudom, de már az elég ijesztő, hogy így látom. Szerintem, most először mutatja ki ilyen őszintén, hogy valami Őt is képes taccsra vágni és talán, itt nem is a sebeiről van szó. Ha azok olyan durvák lennének, nem sétált volna csak így fel a lépcsőn, hanem hívta volna a dokit. Így viszont, én kell legyek a doki, vagy legalábbis tennem kell valamit, mert képtelen lennék visszafeküdni az ágyamba azzal a tudattal, hogy Dimitriy így néz ki és, hogy pocsékul van. Amúgy is, csak fetrengnék még jó darabig, most meg aztán pláne, szóval esélytelen, hogy ilyen állapotban magára hagyjam. Még az ellen se szól semmit, hogy segítsek neki, szó nélkül követ lefelé a lépcsőn egészen a konyháig és szintén néma csendben foglal helyet a neki szánt széken. Ez pedig, ha lehet, csak még inkább megijeszt, a gyomrom apró gombóccá zsugorodik, de inkább az elsősegély holmikért megyek és összeszedem magam. Semmi ellenkezés, semmi gúnyos megjegyzés, semmi. Egyszerűen csak teszi, amit kértem, leveti az inget magáról, végül halkan morogni kezd maga elé. Azt mondja, hogy elbaszta, nem vigyázott eléggé, nekem pedig ennyi is elég ahhoz, hogy nagyjából el tudjam képzelni, miről is lehet szó és, hogy miféle kimenetele lehetett az estének. Elnézve őt és a sebeit, borzalmas vérengzés lehetett, én mégis érzek némi örömöt, amiért itt van. Igazán szar lett volna, ha valaki megjelenik és közli, hogy megözvegyültem, pedig az elején lehet, hogy még akartam is volna. De azóta sok minden változott. -Megpróbállak kicsit rendbe szedni. - válaszolom, miközben szerzek egy vadonatúj rongyot, enyhén bevizezem, majd odasétálok hozzá, elé húzok egy másik széket és elhelyezkedek szemben Vele. Direkt nem reagálok arra, amiket mond, hiszen elképzelni se tudom, hogy mi történhetett. Nevetséges lenne, ha neki látnék bölcselkedni vagy vigasztalni, utóbbira meg amúgy sincs szüksége, ahogy ismerem. -Nincs máshol sérülés rajtad? Lőtt seb vagy ilyesmi?- kérdezem végül az arcára pillantva, tekintetét kutatva, miközben remegő kézzel neki látok letörölgetni forró bőréről a vért. Nem igazán vagyok hozzászokva az ilyesmihez, mint ahogy ahhoz sem, hogy a sebhez közeledve újra és újra kibuggyan egy kis vér, de megemberelem magam. Fogok egy gézlapot és finoman rásimítom, miközben próbálom az aggodalmamat elnyomni. -Elég csúnya. Lehet, hogy össze kellene varrni de...még sosem csináltam ilyesmit.- sóhajtom feszülten, eszembe jut, hogy talán szólhatnék Kirillnek vagy a dokinak, de inkább Dimitriyre bízom a döntést. Bár, amilyen pocsékul van, szerintem most konkrétan leszarja. Csak nyeli a vodkát és...magába fordult? -Képes lettél volna így lefeküdni?-kérdezem végül halkan, majd nyelek egy nagyot és a fertőtlenítőszerért nyúlok. Azzal még én is tisztában vagyok, hogy a seb szélét le kell vele kezelni, mert még csak az hianyozna, hogy vérmérgezést kapjon vagy ilyesmit.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Szomb. Jan. 22, 2022 6:12 pm
Nem tudtam volna előre megjósolni, hogy mire számítottam tőle. Azon kívül, hogy bíztam benne, hogy már nem találom ébren, mert nem volt kellő erőm ahhoz, hogy bármit is megmagyarázzak. Vagy hogy felidézzem az este bármely kényelmetlen momentumát. Már ha az ilyesmit lehetett kényelmetlennek nevezni, én jelenleg felesleges mészárlásnak tartottam. A tekintete elidőzött rajtam, végigmért, majd mintha aggodalom költözött volna belé. Ezt nem is volt rest a tudtomra hozni szavakkal, mire egy hülye bájvigyort erőltettem magamra. - Páratlan a megfigyelőképességed - biccentettem, de szokatlanul normális volt a hangom. Normál helyzetben egy ilyen mondatot valószínűleg maró gúnnyal és szemforgatással mondtam volna neki, de most csak... egyszerűen kibukott, egyszerűen, normál hangon, mielőtt újabbat kortyoltam volna a vodkából. Eddig fel sem tűnt, hogy már ennyit vedeltem, az üveg már félig sem volt. Követtem az alakját, ahogy felvett egy köntöst, mintha csak védekezni akarna a szemeim elől, pedig jelenleg nem volt bennem motiváció arra nézve, hogy a csupasz vállait vagy a sokat nem takaró trikóját fürkésszem. Ritka alkalmak egyike, mikor a vágy legkisebb szikrája sem munkálkodott bennem, de valószínűleg az este történései voltak rám ilyen lohasztó hatással. Nem kezdtem beszélni, nem jegyeztem meg, hogy a vér többsége nem tőlem származott, azt sem firtattam, hogy teljesen jól vagyok, nem kell sem az ő, sem más segítsége, de ezt a már jól ismert dac szülte. Vennem kellett egy mély levegőt, hogy el tudjam nyomni az ördögöt, ami a vállamra telepedett, mert nem vezethettem le rajta. Most nem. Talán ez volt az első próbája annak a bizonyos... változásnak. Követtem őt, bár a lépéseim nem voltak sokkal lelkesebbek lefelé menet sem, majd mikor a konyhába értünk, leültem az általa kihúzott székre. Hallottam, hogy keres valamit, de nem követtem figyelemmel, inkább csak bámultam magam elé, miközben az ingem gombjaival kezdtem vacakolni, bár néhány ponton már amúgy sem sok anyag maradt benne. Ez valószínűleg a kés nyoma lehetett, ami egyszerre hasította fel az anyagot, majd azt követően a bőrömet. Ledobva az anyagot újra megfogtam az üveg nyakát, újabb kortyot küld le belőle, mert a belső fertőtlenítés is fontos, nem? - Elbasztam - Ennyit mormogtam az orrom alatt, továbbra is rendkívül vonzónak tartva az asztal lapját, olyannyira, hogy nem is tudtam elszakítani onnan a tekintetem. - Nem vigyáztam eléggé - nyeltem egyet, mintha feltörő érzések ellen küzdenék, de ezeket a vodkával próbáltam lefojtani. - Most mit csinálsz? - kérdeztem végül, mint aki egy álomból ébredt, és keresni kezdtem az alakját, de túl erős volt a lámpa fénye, mikor felnéztem.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Szomb. Jan. 22, 2022 4:53 pm
Mr and Mrs
Hallom, amikor az udvaron megáll az autó, hiszen ébren vagyok. Napok óta így megy, hogy órákig fetrengek miután lefekszek, mert az agyam csak jár és jár folyamatosan. Milliószor róttam már meg magam, amiért a múltkor nemet mondtam, de ugyanennyiszer éreztem valami büszkeség-félét is, amiért képes voltam megtenni. Hiszen, egyértelmű, hogy Dimitriy az ujjai köré csavart, de nem hagyhatom, hogy örökké játszadozzon velem, mert miközben Ő csak a testiségre vágyik köztünk, én valami mást is szeretnék. Többet. Mindent. Nem tudom. Képtelen lennék továbbra is ezt csinálni és kibírni ép ésszel, hogy az egyik pillanatban édes, törődő és figyelmes velem, hogy szinte elolvadok tőle, mire a másikban eltaszít magától kilóméterekre. Nem akarom ezt tovább játszani és bármennyire fájdalmas is, nem is fogom. Azóta is mardos a féltékenység, hiszen Ő nem jött haza velem. Visszament a partyra. Irinához. De, talán ez így is van jól. Nem tudja és nem is akarja azt nyújtani, amire vágyom nekem pedig nem is kellene ilyesmire vágynom. Inkább csírájában el kell fojtanom ezt az őrületet, még akkor is, ha valójában nem akarom. Mégsem tudom megállni, hogy kimásszak az ágyból és az ajtóhoz sétálnak, miután egyértelműen hallom, hogy felfelé jön a lépcsőn. Nem vagyok hülye. Tudom, hogy most nem egy partyról jön, hanem megint valami veszélyes akcióból, nekem pedig látnom kell, hogy jól van-e. Még, ha csak egy pillanatra is, ennek érdekében pedig pont úgy csinálok, mint egy kukkoló. Abban reménykedek, hogy nem vesz észre, ahogy kilesek az ajtón, de mintha csak várta volna, hogy megjelenjek, fáradt tekintete azonnal rám vetül. Tesz valami poénos megjegyzést a királylányokkal kapcsolatban, de nem is foglalkozok vele, helyette megrökönyödött pillantásom végig vezetem rajta. Borzalmasan néz ki. Csurom seb és vér, amitől összefacsarodik a szívem és - tök abszurd módon-, azonnal eltölt az aggodalom. -Basszus, Dimitriy. Te vérzel.- jegyzem meg iszonyú bölcsen, már lépek is ki a szobából, hogy közelebb sétálva hozzá alaposabban szemügyre vegyem. -Iszonyúan nézel ki. Mi a fene történt?- kérdezem halkan, tekintetem folyamatosan testét pásztázza, a csurom véres inget és a vérfoltos arcát, végül sóhajtok egy nagyot, visszalépek a szobába a köntösömért és magamra kapom. Nem, mintha hideg lenne pizsamanadrágban meg trikóban, de nem akarok úgy flangálni előtte. -Segítek, jó? - kérdezem végül félve, mert könnyen lehet, hogy már megint seggfej üzemmódban van és majd elküld a francba de, ha esetleg nem így történik, elindulok lefelé a konyha irányába. Már csak amiatt is, mert ott már láttam, hogy merre van elsősegély doboz. Na nem, mintha profi nővér lennék, de azért az alapokat ismerem és ahogy láttam, remélhetőleg nincs benne golyó vagy ilyesmi. Az mondjuk, már kicsit meredekebb mutatvány lenne. -Vedd le az inget, légyszíves.- kapcsolom fel a lámpát, ahogy a konyhába érünk, majd a bárszéket úgy fordítom, hogy ha leül rá, lehetőleg nekem kedvezzenek a fényviszonyok, végül a dobozt előszedem és leteszem a pultra.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Szomb. Jan. 22, 2022 1:17 pm
Minden tervnél fennállt annak a lehetősége, hogy valami elbaszódik. Ilyenkor jött a rögtönzés, ami vagy jól sült el vagy nem, én pedig arra általában büszke voltam, hogy még felfokozott helyzetben is megvolt a képességem döntések meghozatalára, de nem én voltam az egyedüli tényező ezeknél. Ez pedig elég volt a totális katasztrófához. Semmi nem a számításaim szerint alakult. A karomra fektettem a kabátomat, miután kiszálltam az autóból, csapzottan a hajamba túrtam, mit sem törődve azzal, hogy több ujjamra is rászáradt a vér. Rögtönzött pillantást vetettem magamra a bejárati ajtó tükröződésében, így tudtam, hogy az arcomra is foltokban tapadt a vörös anyagból, a fehér felsőm pedig már csak emlékeiben emlékeztettek erre a színre, mert ahogy a vér beitta magát az szövetbe, inkább mozgott valahol a rózsaszín és a vörös árnyalatok között. A nappaliba érve megálltam, pár másodpercig nem is mozdultam, csak próbáltam elfojtani a feltörni készülő haragot. Ahhoz már hozzászoktam, hogy a saját életemet rendszerint kockáztatnom kellett, annak idején megtette az apám is, nem véletlenül díszítette ugyanannyi heg a testét, mint az enyémet. Mi nem féltünk kockáztatni, az embereinkkel együtt terepre menni, vagy éppen vállalni a döntéseink következményeit. Felesleges lett volna elkezdeni sorolni, hányszor és hogyan lőttek meg, vagy éppen támadtak hátba egy késsel vagy kalapáccsal, nem változtatott volna semmin. Most nem. Lassan fordítottam körbe a fejemet, valami fénysugarat keresve, de a földszinten sehol nem égtek a lámpák. Annyira nem is volt meglepő, hisz elmúlt éjfél, a lány jó szokásához híven amúgy is inkább akkor mozdult ki a szobájából, mikor nem voltam itthon. De most még rá sem akartam gondolni. Elég volt ma estére egy kudarc, nem hiányzott egy újabb. Nem vetkőztem le, és nem is tisztítottam meg az arcom, átvonultam a dolgozószobába, hogy felmarkoljak egy vodkás üveget, majd az emelet felé vettem az irányt. A lépéseim elnehezedtek, csakúgy, mint a mellkasom. Nem akartam emlékezni az este történéseire, de akaratlanul kúsztak a szemeim elé a pillanatképek. Láttam magam előtt Nikolai tekintetét, a vére borította be a testemet és a ruhámat, olyannyira, hogy a saját sérüléseim, a saját vérem mind eltörpültek mellette. Nem voltam felkészülve arra, hogy elveszítem, még nem. Mintha letépték volna az egyik karomat, megcsonkítottak volna. Az egyik legjobb emberem. A barátom. Ez olyan volt, mint a szerelem. A mi köreinkben nem ajánlják. Többször is meghúztam az üveget, míg haladtam felfelé a lépcsőn, és habár alapvetően jól bírtam az alkoholt, de az nem segített rajtam, hogy szinte egész nap egy falat nélkül voltam. A saját szobám magányába akartam burkolózni, egyedül lenni, kidühöngeni magam, de alig értem fel az emeletre, a lány ajtaja még ha csak résnyire is, de kinyílt, mintha ellenőrizni akarta volna, hogy egy csorda vonul-e végig a lépcsőkön, vagy csak én. Megálltam előtte, de mielőtt szóltam volna bármit, csak megragadtam a tekintetét, és ismét a számhoz rántottam az üveget. Az érzések egyvelege szinte feldolgozhatatlan gyorsasággal váltakozott bennem, és nem véletlenül igyekeztem volna annyira egyedül maradni. - A királylányoknak ilyenkor már aludnia kell, nem? - kérdeztem komótosan, nem tolva magamtól túl messzire az üveget. Nem akartam most még őt is magammal rántani a mocskomba, a lelki világom bugyraiba, főleg miután megígértem magamnak, hogy mielőtt újra próbálkoznék vele, összeszedem magam. De nem így terveztem a ma estét, és titkon bármit megadtam volna azért, hogy úgy öleljen át, mint legutóbb, mikor nem akartam hagyni neki.
2023. május 1-jén az óriások vezére összehívta tanácsát, amelyre a nornát is meghívta, aki segített neki az istenekkel szemben. Kezdetben úgy tűnt, ez alkalommal sem történik majd semmi különös, ám amikor Hildr távozásra készült, fültanújává vált két óriás sutyorgásának, s a hallottaktól égtelen harag támadt a norna szívében. A szavak arról szóltak: Thrym azt tervezi miképpen szabadulhat meg Hildr-től, mivel a norna követeléseit nem kívánja a nagyhatalmú óriás teljesíteni, akkor sem, ha az átokkal legyőzik és feledésbe taszítják az isteneket. Hildr elnyomta abban a pillanatban dühét, s ahelyett, hogy szembesítette volna Thrym-et rossz döntésével, a norna úgy határozott, megbosszulja, amiért megpróbálták kijátszani. De nem kapkodott el semmit sem, és mindent gondosan előkészített.
Jelenleg 63 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 63 vendég :: 1 Bot és A legtöbb felhasználó (386 fő) Szer. Okt. 16, 2024 2:56 pm-kor volt itt.