| | Aaron Bergström ;; — Cody Christian — Tanuló — Félisten — Foglalt Te magad vagy a vihar 18
Eltévelyedett ; a rokonok szerint
Céltalan ; az ellenségek szerint
Forrófejű; szerintem
|
| |
Öcsi, gyere csak! Beszélhetnék veled? Figyelj, tudom, hogy nem én vagyok a világ legjobb bátyja. Tudom, hogy sokkal több időt kellett volna veled és anyával töltenem, nem csak az elmúlt évben, de amióta megszülettél. Már szinte felnőtt voltam, mikor megszülettél, és nem is gondoltam arra, mekkora csalódást okozok majd neked azzal, ha az utamat a tengerészgyalogságnál indítom el, távol tőletek. Nem tudtam, hogy felnézel rám, de már nem számít, mert elvesztettem a tiszteleted. Úgy hiszed, magára hagytam anyám, hogy tehernek gondollak, és őszintén szólva, néha igazad van. Rettentően tud idegesíteni, amikor hülyeségeket csinálsz puszta dacból és azért, hogy felhívd magadra a figyelmet. Tudom, hogy segélykiáltások ezek, még sem foglalkoztam vele soha, de nem is tudom, lesz-e még rá esélyem. Most nekem van szükségem rád. Tudom, hogy eddig igyekeztelek eltántorítani attól, hogy használd azt az erőd, amely mások fölé emel, de most már minden más. Szükségem van arra, hogy ezt a vad vihart, amely benned tombol, anyánk védelmére használd, mert lehet, hogy szükség lesz rá. Azt akarom, hogy te légy a pajzsa, mert én nem biztos, hogy ott tudok lenni, amikor eljön az idő. | Mialla • Édesanyád Habár a család fekete bárányának akarsz feltűnni, és küzdeni, dacolni minden és mindenki ellen, nem tudsz olyat tenni, amely eltántorítaná anyát attól, hogy szeressen téged. |
| Axel • Bátyád Tudom, hogy az apánktól örökölt képességeket és erőt olyan dolgokra használod, amelyre nem kéne. Szereted ezt a vad életet, és hiába próbállak, nem tudlak róla leszoktatni. A "nem vagy az apám" vitán szerintem már vagy milliószor túl vagyunk, de még is engem hívsz, ha bevisznek az őrsre. Nem tudtam mindig mellettetek lenni míg felnőttél, és ezért talán pont olyanná váltam a szemedben mint apánk, aki szintén hol feltűnt, hol eltűnt anya életében. | |
| Aegir • Édesapád Nem ismered őt, habár anya neked is ugyan úgy mondogatta kiskorodtól kezdve, hogy egy tengeristen az apád. Te is túl estél azon a korszakon, amikor gyerekként a hit miatt kipécéztek a többiek, de amíg én megalkuvó voltam, te agresszív lettél. A mai napig nem tudod biztosra, hogy igaz-e amit anyánk valaha mondott, de te sokkal korábban észre vetted, hogy máshogy működsz, mint a többiek, és ezt nem félsz kihasználni. Ki tudja, lehet Aegir egyszer megjelenik, hogy elmondja, büszke rád anélkül is, hogy az erődet másoknak, másokon fitogtatnád. |
|
|