I'm not asking for release, I'm not asking to forget never regret what you've given me
Végül egészen izgalmasnak ígérkezik ez a másfajta ismerkedés is. Nem tudok megfeledkezni arról, hogy ki áll velem szemben, és azt hiszem, ő sem, de ez a lényegen nem változtat; nem az a cél, hogy ténylegesen péppé verjük egymást - sőt, ezt célszerű lenne elkerülni -, hanem az, hogy megismerjük a másik technikáját, módszereit. Ezért sem húzom sokáig az időt a védekezéssel, leviszem magunkat a földre még akkor is, ha ezzel elveszítem a távolság előnyét. Egyébként sem valószínű, hogy ha puszta kézzel akarnának az életére törni, beérik majd az ökölharccal. Tökéletesen reagál a helyzetre, és bár én sem maradok elveszett, mivel az oldalam védtelen marad és az egyik kezem lefogja, engednem kell neki. Nem tud a hasamra kényszeríteni és kivédem a további fogási kísérleteit is, amikor pedig elterelés céljából felé ütök, lefogja azt a kezemet is. Ekkor jönnek a lábaim, a módszer pedig működik, a pillanatnyi figyelemelterelést kihasználva sikerül elkapnom a nyakát. Erősen tart ellen, nem tudnám átfordítani, de a végcél egyébként is a szabadulás. Elmosolyodom, amikor az oldalamba csíp, de nem tud kizökkenteni. Megcsavarom a testem, kifordulok alóla, szó szerint félrelökve a kezemmel és a lábammal, de ismét gyorsan reagál, így nem tudok távolságot állítani közénk. Érzem, hogy el fog kapni, ezért ahogy ujjai elérik a lábam, én már lököm el magam a földtől, hogy megfordulja lendületből rávessem magam. Ő pedig nevet, hiába csapódik neki az asztalnak, majd esünk a földre együtt. Nem tudok nem mosolyogni, de nem hagyom, hogy elterelje a figyelmem; ha már azzal nem sikerült, hogy ezúttal nem egyéb céllal birkózunk, nem dőlhetek be ennek az édes hangnak sem. Az ösztönöm dolgozik, érzem, hogy ő is fókuszban van még, de mielőtt a lábai elérhetnék a nyakam, lebukok, hogy ne érhessen el. Ez a helyzet már tényleg próbára tesz egy kicsit, hiszen szorosan hozzá kell simulnom, hogy biztosra menjek, épp lefogva tartja a kezeimet, és valahogy az egész szituáció lehetne sokkal erotikusabb, ha nem kellene komolyan venni. Pedig kellene. Egy pillanatra így is kizökkenek, de ez a pillanat pont elég neki ahhoz, hogy ki is használja. Büszkeséggel tölt el, hogy még tovább is gondolja a helyzetet, nem csak arra képes, hogy fölém kerekedjen, de közben még fordít is egyet rajtam, hogy a hátam möge kerüljön. A hasamon találom magam, csak arra van esélyem, hogy a fogásváltás miatt felszabaduló kezeimet szabadon is tartsam, és bár becsülettel próbálkozom távol tartani magam a földtől, az erő- és méretfölény nála van, így hamarosan csapdába esve találom magam a teste és a föld között. Igyekszem szabadon hagyni a lábaimat, hogy azzal próbáljam elrúgni magam a földtől, hátha meg tudom fordítani magunkat, és közben jobb könyökömet hátrafelé lendítem a bordái felé. Ha lefogja a kezem, akkor rögtön a bal következik, miközben folyamatosan próbálom eltolni magunkat a földtől, hogy legalább a súlyával ne tudjon leszorítva tartani.
Boldog pillantok ezek, amiket örökre az elmémbe vések. Olyan lánggal ég a szívemben ez a tűz, hogy nincs olyan dolog e földön, amely képes lenne kioltani. Szerelmes pillantását, halvány mosolyát magamba zárom, és míg le nem megyek, újra és újra felidézem magamban. A küzdelemben is van örömöm. Jó látni, és érezni, hogy Viva milyen ügyes, fürge, gyors. Láttam már küzdeni, de tapasztalni egészen más. Az is üdítően friss élmény, hogy a körmei helyett az ökle okoz kellemes fájdalmat bennem. Nem olyan kellemeset, de azért örülök a sikerének. Hamar a földre kerülünk egyébként, ahogy támadásba lendül. Nem sikerül átfognia nyakam, és habár szorítja testem lábaival, megnehezítve a dolgom, nem maradhatunk így sokáig. Főleg azért, mert oldala védtelen velem szemben, ezt a könyökömmel jelzem is neki. Ha más így akarna tartani, addig ütném az oldalát, míg nem lazít, de megteszi ezt ő anélkül is. Fordulok, és kezét fejem fölött átfordítva próbálom hasra kényszeríteni, de ennél több fájdalom kéne ahhoz, hogy ennek engedelmeskedjen, de nem akarom erősíteni a fogást. Mivel túl nagy fájdalmat nem akarok okozni, kiszabadítja kezét, még felém is üt. Igyekszem elkapni kezeit és magam alá szorítani őket. Már-már meghitt is lehetne a helyzet, ha épp nem gyakorolnánk, de most komolyabban veszem ezt annál, mint hogy beinduljak. Nem is kapok sok időt a gondolkodásra, megérzem, ahogy lábai közénk préselődnek. Egyik kezemmel elengedem, és igyekeznék azokat oldalra fordítani, de ezzel csak a keze alá dolgozom, mert elkapja a nyakam. Oldala, amire éppen nézek, ismét védtelen, hát bele is csípek ismét, de közben tartom magam, hogy ne tudjon át fordítani. Helyette ő fordul, és a végén lök le magáról. Zihálva kapok lába után, hogy ne tudjon újra távolságot fölvenni, mire megfordul és egyenesen rám veti magát. A látvány annyira nagymacskás, hogy akaratlanul is kitör belőlem egy nevetés, még ha a hátam neki is csapódik a rozoga asztalnak és vele együtt esek le mellé. Hátam puffan a földön, elkapom a nő kezeit, és ha sikerül megtartani, akkor most én vagyok az, aki a lábát használja. Megemelem őket, és próbálom hátulról át kulcsolni a nyakát, hogy lehúzhassam őt, és lefojthassam. Ha nem sikerül, akkor csak igyekszem ismét fölé kerekedni, ezúttal én próbálok meg az ő háta mögé kerülni úgy, hogy fordítsak rajta. -
Vendég —
Axel & Aviva
I'm not asking for release, I'm not asking to forget never regret what you've given me
A szívem a vidámság mellett újra megtelik szerelemmel, abban a néhány pillanatban egy kicsit ismét megfeledkezek minden másról, csak azt az imádnivaló kisfiús zavart nézem az arcán. A nevetése elnyújtja ezt a pillanatot, a hang és a látvány megmelengeti a mellkasom, és az, ahogy rögtön elneveti magát a szavaimra, egyben azt is elárulja, hogy neki is eszébe jutottak azok a percek az autóban.
Odalent, miután átrendeztük egy kicsit a terepet és tisztáztuk a szabályok nemlétezőségét, belekezdünk az egészen másfajta ismerkedésbe. Átadom neki a kezdés lehetőségét, és ő nem is habozik, vagy éppen cicázik, ahogy ígérte is. Ennek kifejezetten örülök, mert nem is várnám el tőle, hogy kíméljen, és azt hiszem, ő is tudja, hogy nem fogok összetörni, ha esetleg mégis sikerül bevinnie egy-egy ütést. Sőt. Kezdetben a védekezést választom, én nem támadok, csak figyelem a mozdulatait, hogy hogyan lép, hogyan lendül a keze, milyen erővel és szögben, és közben koncentrálok, hogy soha ne tudjon elég közel kerülni hozzám. Úgy tűnik, egyelőre ő is megelégszik ezzel a felállással, de aztán eljön az a pont, amikor már nem pusztán a védekezésre használom az ösztönömet, hanem ötvözöm egy támadással is. Az öklöm találkozik a bordáival, de azért nem teljes erőből; nem az a cél, hogy igazán fájdalmat okozzak neki, és azt hiszem, azt nem is tudnám megtenni. Ahogy újra beállítom köztünk a kellő távolságot, látom az arcán a kis mosolyt, és ez azt súgja, hogy hasonlóan vélekednünk erről a helyzetről. Azt hiszem, itt minden bevitt ütés inkább egyfajta büszkeséget vált majd ki, mintsem könnyeket. Nem akarom megvárni azt a pillanatot, amikor neki sikerül úgy terelnie a kabinban, hogy előnyére váljon, inkább én lendülök újra támadásba. Elkapom a karját, előrébb rántom, aztán fellendítem magam, de a mozdulataiból látom, hogy ő is tudja, mi következik. A felemelt karja nem zavar meg a mozdulatsorban, gyorsan improvizálok, nekem az is elég, hogy a vállait el tudom kapni, a többit megoldom a lendületemből és a teste köré fonódó lábaimmal, így is sikerül lerántanom magammal a földre. Azonnal reagál, a hátára fordul, így a teste és a padló köré kerülök, megfeszülő izmaiból és abból, hogy nem tudom kimozdítani, azt is tudom, hogy tökéletesen ideragasztott minket egy kicsit. Feldereng bennem az a bizonyos büszkeség, talán még felfelé is görbül a szám sarka, de nem zökkenek ki. Megfeszíti a testét, hogy ellenálljon, de én ettől még szorosabbra fogom a lábaim bilincsét rajta, összekulcsolva a bokáimat a hasánál, hogy ha nem is tudom megfosztani a levegőtől, a további mozgást megnehezítsem számára kissé. Jobb kezem a nyaka felé indul, de mielőtt még köré tudnám kulcsolni az alkarom, ujjai elkapják az enyémet és azzal a jól ismert erővel tartják, amivel az enyém nem tud vetekedni. Másik keze mozgásából pontosan tudom, mi következik. Megfeszítem magam, felkészülten üdvözlöm a könyökét a bordáim között, de az agyam tudatosan zárja ki a fájdalmat és egyetlen nyikkanást sem hallatok, pedig a mozdulat hatásossága ismételten büszkévé tesz. Érzem, hogy szabadulni próbál, és bár meg tudnám még tartani, az agyam gyorsan újabb tervet sző, mert így csak patthelyzetbe kerülnénk. A lábaim bilincse csak ezért lazul a teste körül, hagyva, hogy megforduljon. Számítok rá, hogy mi lesz a következő mozdulata, de egyrészt ki tudom zárni a kezemben jelentkező feszítő fájdalmat, ellenállva a késztetésnek, hogy utánamozduljak a testemmel, így megadva magam. Inkább arra koncentrálok, hogy megpróbáljam kizökkenteni ebből, bal kezem az arc felé lendítem, bár én magam sem szeretném megütni, inkább arra számítok, hogy kivédi az ütést, vagy egyenesen lefogja azt a kezemet is. Látom, érzem, hogy ő sem akar igazán fájdalmat okozni nekem, és ebben - sajnos vagy nem sajnos - osztoznom kell vele, még ha ez el is vesz egy kicsit a küzdelem éléből. Fogást vált, megpróbál végleg fölém kerekedni, de én nem hagyom magam, és ő nem használja ki az összes kínálkozó lehetőséget, pedig nem mennék a falnak attól sem, ha megpróbálna lefojtani. Nem hagyom, hogy fogást vegyen rajtam, karjaimat kifordítom az ujjai közül, még mielőtt igazán megragadhatná őket, de feltűnik, hogy tényleg nem használ ki minden lehetőséget, amin mosolyogni támadna kedvem, különösen, amikor az ökle helyett csípést érzek meg a hasamnál. A lényegen ez persze nem változtat, üresen hagytam egy felületet és ő ki tudta volna használni a helyzetet, vettem. Ez viszont szándékos volt, mert míg ő újra fogást keresett rajtam és ezúttal talán sikerült is neki elkapni a bal kezem a másik kezével, én egy lépéssel már előrébb járok fejben. A hajlékonyságomat kihasználva húzom fel a lábaimat, erőből préselve azokat magunk közé, és számítok rá, hogy ezt azért nem fogja csak úgy hagyni. Ha megpróbálja őket távol tartani, ahhoz a kezeire lesz szüksége, mert magasra húztam őket, és ha a kezét ez foglalja le, akkor kicsit csavarva a testemen megpróbálom a karomat ellenkező oldalról a nyaka köré fonni, azzal a tiszta céllal, hogy a fejét a hónom alá szorítva kimozdítsam és fölé tudjak kerekedni. Amennyiben pedig erre is számít, jön a valódi tervem: amint nem a lábaimra figyel egy pillanatra, ahelyett, hogy mondjuk szó szerint lerúgnám magamról, a testem egy macska ügyességével csavarodik a másik oldalra, egészen az oldalamra, lábaimat még mindig felhúzva tartva a testemnél. Ezzel egyidejűleg a felül lévő lábam hátralendül, és bár normál esetben a gyomorszáját céloznám, a talpam a csípőcsontján támaszkodik meg, nem is igazán megrúgva őt, inkább csak eltolva a másik irányba a testét, miközben az ugyanazon az oldalon lévő kezemmel jókorát taszítok a vállán, rásegítve erre a mozdulatra. Ha sikerül elmozdítanom, egyetlen fürge mozdulattal lököm fel magam a földről, mielőtt utánam tudna kapni, de a szám sarkában annak ellenére is büszke mosoly ül, hogy sikerült kiszabadítanom magam. Ha nem tudom elmozdítani, mert utánam kap, abból nyerek lendületet, hogy az oldalamon fekve ellököm magam a földről és ezt kihasználva teljes erőmből szemből vetem rá magam, minden erőmmel arra koncentrálva, hogy a vállainál fogva a hátára kényszerítsem és én kerüljek fölénybe.
A tervezést ketten együtt végezzük. A lista, amit adok neki, nem bővül sok tétellel, de arra elég, hogy már így is szóba kerüljön egy nagyobb autó. Ezúttal nem hagyom ki Vivát a dologból, és mintha örömet látnék megcsillanni a szemében, még közli is, hogy együtt megoldjuk. Aminek azért örülök, mert tökéletesen betudok törni egy kocsiba, megtudom állítani, de a lopása nem erősségem. A rendszámlopást egyszerűbben meg tudom oldani, de az se baj, ha meg kell tanulnom Vivától. Végül is, miért ne? Én megtanítom őt hajózni, ő megtanít engem autót lopni. Az edzésre térve sikerül megint olyan megfogalmazást találnom, amivel nem azt érek el, amit szeretnék. Az arcom körülbelül olyan vörös lesz, mintha most sütkéreztem volna egy órát egy atomreaktor mellett, és ezen Aviva vigyora nem segít. Amikor mellém lép és arcomra, meg ajkamra csókol, halványan rá mosolygok kisfiús zavaromban, de amikor elejti azt a mondatot, kénytelen vagyok felnevetni. Mondanám, hogy érdekes, hogy ugyan arra gondolunk, de az elmúlt időszak megmutatta, hogy nagyon egyrugóra jár az agyunk. Mosolyogva figyelem, ahogy ellép tőlem, aztán miután magam is elpakoltam, én is lemegyek.
Miután kialakítottuk a harcteret és megbeszéltük, hogy az a szabály, hogy nincs szabály, meg is kezdjük a dolgot. Egy alappal kezdek, csak hogy lássa, érezze a gyorsaságot, a súlyát és erejét az ütéseknek, amit ki kell védenie. Eleinte csak védekezik, amivel nincs gondom. Amíg nem tudok a közelébe férkőzni, addig nem váltok technikát, mert nincs értelme. Kifárasztásról esetemben nehéz beszélni: egy egész éjszaka képes voltam vele hancúrozni, úgy hiszem, elég sportos vagyok egy egész napos küzdelemhez is. Amikor látom a mozdulatain, hogy alábukik a kezemnek, és hátra húzza könyökét, már akkor automatikusan megfeszítem az izmaimat. Az ökle erősen éri a bordáim, és halk szisszenéssel présel ki a tüdőmből némi levegőt a megfeszített izmok ellenére is. A fájdalom azonban elviselhető, és ellentámadásra sem hagy időt, már szökell is vissza biztonságos távolságba. Bazsalygok egy kicsit az orrom alatt, mert - ha nem vesszük azt a pofont a fedélzeten a minap - ez volt az első valódi ütés, amit kaptam a nőtől valaha. Sejtem, hogy lesz ez még rosszabb is, és én szeretettel várom is ezt a percet. Persze igyekszem őt terelni, sarokba szorítani, de megelőz a tervezésben elkapja a karom, előrébb ránt. Ereje már nem lep meg, azért volt alkalom, hogy úgy forgatott bizonyos helyzetekben ahogy ő akart, így fel voltam készülve arra, hogy az izmoktól masszív súlyom kevesebb jelentőséggel bír számára. Amikor lendül, már tudom, mi következik, ki lehet következtetni a lépéseit. Bal kezemet egyből jobb arcom mellé kapom, hogyha a nyakam köré akarna csimpaszkodni, akkor ezt ne tehesse meg. A testem csattan a földön, de kihasználva azt a lendületet amit ő ad, tovább fordulok a hasamról egyenesen rá, a hátamra. Lábaim terpeszbe csapva tartom meg a pózt, testem megfeszül, hogy ha körém fonja a lábait, akkor ne tudja kiszorítani belőlem a szuszt. Ugyan a hátam mögött van, de elvesztette a távolság előnyét. Ha megpróbálja átfogni a nyakam, az ott lévő kezemmel ragadom meg az övét. A másik kezemmel lendületesen vágom hátra könyököm a bordái közé, majd igyekszem magamról úgy lefejteni a lábait, hogy oldalt tudjak fordulni, kezét továbbra is satuban tartva markomban. Nem szándékozok neki fájdalmat okozni, de elengedni sem akarom. Ha sikerül megfordulnom, kezét a fegyveres erők által jól ismert mozdulattal feszítem csuklója felé, próbálom hasra kényszeríteni. Ha ez nem megy, akkor fogást keresek rajta, másikat, amivel fölénybe kerülök, míg szükség szerint védekezek ütése és rúgása ellen. Persze, egy valódi ellenfélnél itt már a felfedett, és védtelen pontokra támadnék, has, bordák, nyak, fej, nekem még se akaródzik ezeket úgy célba venni, mint egy élet-halál harc esetén. Inkább csak oda csípek, jó erősen, hogy érezze, lehetett volna ott másképp is eltalálnom. Persze, ez az edzés komolyságából elvesz egy kicsit, de a lényeg át fog menni neki. -
2023. május 1-jén az óriások vezére összehívta tanácsát, amelyre a nornát is meghívta, aki segített neki az istenekkel szemben. Kezdetben úgy tűnt, ez alkalommal sem történik majd semmi különös, ám amikor Hildr távozásra készült, fültanújává vált két óriás sutyorgásának, s a hallottaktól égtelen harag támadt a norna szívében. A szavak arról szóltak: Thrym azt tervezi miképpen szabadulhat meg Hildr-től, mivel a norna követeléseit nem kívánja a nagyhatalmú óriás teljesíteni, akkor sem, ha az átokkal legyőzik és feledésbe taszítják az isteneket. Hildr elnyomta abban a pillanatban dühét, s ahelyett, hogy szembesítette volna Thrym-et rossz döntésével, a norna úgy határozott, megbosszulja, amiért megpróbálták kijátszani. De nem kapkodott el semmit sem, és mindent gondosan előkészített.
Jelenleg 63 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 63 vendég :: 1 Bot és A legtöbb felhasználó (386 fő) Szer. Okt. 16, 2024 2:56 pm-kor volt itt.