|
|
| | daniel & ylva one more name and identity, please! A klasszikus esete volt a találkozásunknak a jó helyen, jó időben. Persze a figyelmembe ajánlották az “istent”, aki valójában nem az óriások egyike, de látnom kellett a saját szememmel, hogy eldönthessem, valóban képes lennék-e vele együtt dolgozni. Elvégre kényes dolgokról volt szó, és akárkire nem kívántam a titkaimat bízni. Thrym azzal kezdett, akivel csak akart, hihette azt, mindenki eszén túljárhat, de én kezdettől fogva óvatosabb voltam annál, hogy csapdákba fussak. Ezért is vártam el az első találkozásunkat követően Lokitól, adjon a kezemre valakit, akin azonnal kipróbálhattam az átkomat. Azóta a számunkra gyorsan pergő napok lelassulni látszanak, de az átok biztosan és egyre mélyebben emészti fel az elátkozottakat.
A halandók között pedig olyan kapcsolatot alakítottam ki Lokival, ami egyáltalán nem teszi gyanússá, hogy mi találkozunk. A királyi család és környezete még a sajtónak sem gyanús, inkább csak pletykára adhatna okot, de ahhoz nem vagyok elég fontos személy a királyi palotában, hogy kettőnkről hozzanak le bármit is a sajtóban. Így probléma nélkül tudunk találkozni, anélkül, hogy ez bárkinek is feltűnne.
Kényelmes léptekkel sétáltam be az egyik kávézóba a diplomanegyedbe, ami nagyjából sétatávolságban helyezkedett el a lakásomtól, elvégre ugrásra készen kellett állnom, ha a hercegnő úgy óhajtotta, szerencsére azonban általában megelégedett a heti rendszerességű találkozóinkkal. Könnyedén tudtam intézni hát a ruhatevezés mellett minden mást is. Már ismertek a kávézóban, a barista csak annyit kérdezett, hogy a szokásosat készítse-e, mire én könnyed bólintással feleltem, és leültem az egyik hátsó, csendes asztalhoz, ahhoz, ami a leginkább el volt szeparálva a belső térben, és ahol a legkevésbé sem zavarhattak mások. A chai lattémat hamarosan meghozta a pincér, én pedig belekortyoltam a fűszeres italba, amikor megláttam, ahogyan a férfi besétál az üvegajtón. Nem kellett intenem sem neki, azonnal tudta, merre keressen. - Daniel - álltam fel, amikor megérkezett és tökéletes természetességgel léptem annyira közel hozzá, hogy arcon csókoljam, ahogy az szokás volt a jó ismerősök között Norvégiában. Kevés lénnyel voltam úgy, mint Lokival, akiben volt valaki, ami tetszett és érdekelt, éppen ezért vele közvetlenebb voltam, mint másokkal. Közvetlenebb és egészen barátságos, ami tőlem nem volt megszokott.
|
| | | | loki & hildr | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| A varázslat kezdetét veszi 2023. nyár; norvégia, oslo2023. május 1-jén az óriások vezére összehívta tanácsát, amelyre a nornát is meghívta, aki segített neki az istenekkel szemben. Kezdetben úgy tűnt, ez alkalommal sem történik majd semmi különös, ám amikor Hildr távozásra készült, fültanújává vált két óriás sutyorgásának, s a hallottaktól égtelen harag támadt a norna szívében. A szavak arról szóltak: Thrym azt tervezi miképpen szabadulhat meg Hildr-től, mivel a norna követeléseit nem kívánja a nagyhatalmú óriás teljesíteni, akkor sem, ha az átokkal legyőzik és feledésbe taszítják az isteneket. Hildr elnyomta abban a pillanatban dühét, s ahelyett, hogy szembesítette volna Thrym-et rossz döntésével, a norna úgy határozott, megbosszulja, amiért megpróbálták kijátszani. De nem kapkodott el semmit sem, és mindent gondosan előkészített. Tovább olvasom... Lépj be közénk világunk kapuja
|
Belépett tagok ki leskelödik? Belépett tagjaink Nincs View the whole list Jelenleg 27 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 27 vendég és A legtöbb felhasználó (386 fő) Szer. Okt. 16, 2024 2:56 pm-kor volt itt.
|
Új alkotások legfrissebb posztok
Csüt. Nov. 14, 2024 1:05 am Mavis Norgaard tollából Szomb. Szept. 14, 2024 12:23 pm Savannah Crawford tollából Szomb. Júl. 27, 2024 5:33 pm Daphne Cortez tollából Szer. Júl. 24, 2024 6:07 pm Aaron Bergström tollából Kedd Jún. 25, 2024 2:30 pm Daphne Cortez tollából Kedd Okt. 03, 2023 11:46 am Magnus Wiker tollából Vas. Okt. 01, 2023 10:32 pm Aina Morstad tollából Hétf. Szept. 25, 2023 10:30 pm Rune Akselsen tollából |
|