Azt nem tudom, hogy a férfit mi-, vagy ki hajtja, hogy isten-, avagy ember áll-e a hátterében annak, hogy itt van, hogy mindig ott van, ahol én, a nyomomban van, és nem tágít. Ha találgatnom kellene, valamiféle megmagyarázhatatlan okból nem istenre gyanakodnék, hiszen eléggé régen eljöttem Asgardból, hogy ne érdekelje őket a ténykedésem. Azt persze nem tudhatom, hogy a háború irányítói, a hadurak, a miniszterek nem csupán bábok-e egy náluknál sokkal nagyobb hatalom kezében, de, ami azt illeti, nem is érdekel. Engem csak az mozgat, hogy véget vessek ennek az egésznek, így, vagy úgy, minél előbb, ha egy mód van rá. Az apám-, és a nővéreim most biztosan nem túl büszkék rám. Az elkorcsosult valkűrre, aki előbb vetne véget a háborúnak, semmint, hogy felszívja magát erővel, a haldoklók utolsó, elhaló lélegzetvételéből. Az agonizáló férfi csalt ide, ő, aki ott fekszik az árnyak között, a mocsokban, az ismeretlen-ismeretlen pillantású üldözőm lábainál, de arra egyáltalán nem számítottam, hogy éppen itt, és éppen most fogunk újra találkozni. Ezúttal szemtől-szemben, teljes életnagyságban. Innen már nincs visszaút, nincs kihátrálás. És, bevallom, egy kicsit én is bízok benne, hogy pontot tudunk tenni kettőnk dolgának a végére, alakuljon bárhogy is. A kérdése költőinek hangzik, éppen ezért finoman megvonom a vállamat és nem is válaszolok azonnal. Tehát van híre, szűröm le a nyilvánvalót, bizonyos körökben biztosan, ezek szerint, és nem én vagyok az első ügye. - Egy idő után biztosan – felelem végül, azt sugallva, hogy nem fogom könnyen adni magam, mert én meg nem az a megadós fajta vagyok. Patthelyzet. Látványosan nem reagálok akkor sem, amikor közelebb lép; résen vagyok, de nem kapkodok, ahogy az ő mozdulatai is kimértek és higgadtak, ha eddig nem lettem volna benne biztos, hogy egy ideje ezt, vagy ehhez rettentően hasonló hivatást űz, akkor mostanra ez a kételyem megszűnt volna. Kérdését hallva megütközve nézek rá, és megingatom a fejemet. - A felkelők, az ellenállók és a szövetségesek oldala nem feltétlenül a nagyobbik rossz ebben a háborúban – felelem. Azt azért nem kötöm az orrára, hogy a célom az, hogy véget érjen a világégés, azt meg végképp nem, hogy egészen pontosan miért vagyok most Berlinben. Még a végén hű kutya módjára a führer és közém állna, ki tudja. Szótlanul figyelem, ahogy a földön fekvőhöz lép, le sem veszem róla átható, brandy színű íriszeimet. – Vagy hagyd, hogy elvigyem a kórházi sátorba. Neki semmi köze a kettőnk játszmájához – hiszen eredendően is ezért vettem erre az utam: hogy segítsek a szerencsétlen párán. A sors fintora, hogy éppen az üldözőmbe botlottam. – Hagyd békén, és hagyd ki ebből az egészből – a hangom nem kérlelő, hanem erélyes és ellentmondást nem tűrő, de fel vagyok készülve rá, hogy nem fog tetszeni neki. Micsoda szerencse, hogy épp nálam van a kardom és a pajzsom is, nem igaz?
Kiskép : Rendeltetésem : - play by : henry cavill Posztok száma : 52 User neve : dimitriy Csoport : berserker Pontgyűjtő : 50 Lakhely : all around the world Foglalkozás : fejvadász Keresem :
the hardest thing I have ever done is
walk away still madly in love with you Kor : 136
Malthe Hjelm —
Elküldésének ideje — Szomb. Jan. 15, 2022 4:33 pm
Tagadni sem tudtam volna, hogy egy idő után rögeszméssé vált a kutakodásom. Nemcsak az Ő esetében, de előtte jó páran próbálták már kijátszani az egyértelmű sorsukat, és mindahányszor kaptak egy kis szeletet a megmenekülés élményéből, én annál vadabb és kegyetlenebb játékot játszottam velük. Ez a nő pedig rosszabb volt, mint eddig bármely rögeszme, ami kínzott és hajtott. Túl hosszúra nyúlt a küldetésem, már régen le kellett volna vadásznom, a fejét pedig tálcán kínálnom a finanszírozó elé, eddig viszont mindig kudarcot vallottam. Ennek a macska-egér játéknak azonban véget kellett vetnem. Túl nagy volt a tét, és lassan a saját életem lesz az ára ezeknek a kudarcoknak. Túl önző voltam, hogy másra hagyjam a likvidálást. Én akartam learatni a babérokat, még feljebb jutni azon a bizonyos ranglétrán, kivívva a legnagyobbak elismerését. Csak Ő állt köztem és a méltán vágyott kitüntetésem között. Vetettem egy újabb pillantást a földön fekvő alakra, majd egy nagy sóhajt követően a tekintetem tovább kutakodott. Nem volt itt túl sok lehetőség a bújkálásra, főleg úgy, hogy ő maga árulta el magát, mikor megszólalt. A hangja ennyi idő elteltével sem simogatott túlzottan, ha ölni tudott volna a szavak vehemenciájával, valószínűleg a következő pillanatban át is léphetett volna a tetemem fölött. De nem volt ekkora szerencséje. - Elég rossz lenne a hírem, ha minden kudarc után feladnám, nem? - kérdeztem kimért hangon, egyelőre még nem is mozdulva. Kitartó voltam, ez igaz. Ő pedig ha akart volna sem tudott volna vitatkozni ezzel. Országokat átszelve voltam a nyomában, nem tudott lehagyni, és ha meg is próbálta eltüntetni a nyomait, nem járt sikerrel. Londonban egyszer majdnem sikerült a földdel egyenlővé tennem, ha nincs az a kis fiaskó... de nem lehet újra ekkora szerencséje. Közelebb léptem, de még mindig mellőztem a gyanús mozdulatokat. Szerettem úgy gondolni rá, hogy nem rejteget már magában izgalmakat, de valójában kettőnk dinamikája régen felülmúlta a halandóság adta lehetőségeket. Mindketten ezek felett álltunk, éppen ezért tűnt ennyire kínzónak kettőnk tánca. De már untam, hogy ő szabja meg, éppen mit táncolunk, nem akartam egy újabb mohó tangó áldozatává válni. - Mikor unod meg, hogy a rossz oldalon állsz? - kérdeztem egyszerű, könnyed hangon, mintha éppen az időjárásról akartam volna csevegni, közben újabb lépést téve a földön fekvő alak irányába. Mikor mellé értem, leguggoltam, a nyakára tettem két ujjam, hogy kitapintsam gyenge, egyenlőtlen pulzusát. - Mit gondolsz, megkönyörüljünk rajta?
coded by eirik
Húsköd – így hívják azokat a katonákat, és civileket, akik a bombázás során rosszkor voltak, rossz helyen. Az égett bőr, haj és hús szaga terjeng a német fővárosban tegnap éjszaka óta, hajnalban a helyi lakosok a hozzátartozóikat keresik, halottaikat siratják, amikor kimerészkednek az óvóhelyek-, és a pincék adta oltalomból. Világos és tiszta céllal érkeztem a brit haderővel: meg akarom keresni a vezérüket és véget vetni ennek az egésznek. Az államfő nem fog fejet hajtani sem most, sem az utolsó perceiben; vakon menetel előre, és a saját eszméjét harsogja, annak nyomán követ el-, vagy ad parancsba lelketlen, mocskos dolgokat. Nem vagyok naiv, tisztában vagyok vele, hogy Berlin bombázása nem az ő műve, hanem a szövetségeseké, és nem kevésbé ítélem el őket e miatt. Tudom, hogy nem lesz egyszerű a Führer közelébe jutnom, mert annak ellenére, hogy a szövetségesek oldalán harcolok, és nekik segítek, manapság már nem olyan egyszerű csak úgy, első ránézésre civilként, a katonaság embereinek közelébe férkőzni, pláne nem információkat szerezni, vagy beleszólni a vezetőség terveibe és döntéseibe, mint mondjuk száz évvel ezelőtt. Ezért is jöttem ide személyesen, rövid úton, sokkal, sokkal kevesebb élet árán akarom a dolog végét venni. Arra persze én sem számítottam, hogy a férfi majd itt is lekövet. Legutóbb Londonban találkoztunk, már, ha találkozásnak lehet nevezni azt, hogy míg én az embereket menekítettem egy leomlott emeletes ház törmelékei alól, ő azért figyelt engem, hogy utána a nyomomba szegődhessen, és végezhessen velem. Napközben próbáltam elvegyülni, még egy fehér alapon, vörös keresztes karszalagot is szereztem, csak, hogy a mentőcsapat egyik emberének nézzenek – kérdezősködésre amúgy sem volt idő, vagy alkalom. A sebtében felállított kórházi sátrakban pedig abban a reményben töltöttem a kelleténél egy kicsivel több időt, hátha megtudok valamit a berobogó katonáktól, vagy az orvosoktól. A Nap már lemenőben volt, amikor lehúztam a kabátomról a karszalagot, és a zsebembe süllyesztettem, hogy útnak eredjek a városban és valamiféle menedék után nézzek. Berlin utcái kihaltak voltak, és nagyon-nagyon csendesek. Éppen csak az a távolabbról jövő halálhörgés szakította át a csend fátylát; az adott irányba fordultam, és sietős léptekkel közelíteni kezdtem. Ha egy aprócska esély is van arra, hogy megmenthetem, miért ne próbálnék meg minden követ megmozgatni? Arra nem számítottam, hogy ott majd a sebesült haldoklón kívül másba is botlok majd. A vonásokat a gyér fényben is, ezer közül is felismerném. Elégszer láttam, néha meglehetősen közelről, máskor csak a távolból, mielőtt a tömegbe veszett volna az alakja. Máskor én szöktem el előle, mert csak egy hátráltató tényezőnek tartottam, akit nyilvánvaló okokból küldtek a nyakamra. Eleinte nem vettem annyira komolyan, azt gondoltam, csak meg akarnak rémiszteni, el akarnak hallgattatni – talán, ha halandó volnék, sikerült is volna nekik. De számtalanszor bizonyította már, hogy nem szabad alábecsülni. - Igazán kitartó vagy – köpöm ki a szavakat. – De te is tudod, hogy nem fogsz tudni félreállítani, vagy leállítani – Hitlerért jöttem, és nem tágítok.
Kiskép : Rendeltetésem : - play by : henry cavill Posztok száma : 52 User neve : dimitriy Csoport : berserker Pontgyűjtő : 50 Lakhely : all around the world Foglalkozás : fejvadász Keresem :
the hardest thing I have ever done is
walk away still madly in love with you Kor : 136
Malthe Hjelm —
Elküldésének ideje — Vas. Jan. 09, 2022 11:08 am
Berlin, 1944. október
Az indulat kezdte átvenni a végtagjaim irányítását, szinte egészben kizárva engem a saját testemből. Így működött az ősi ösztön, ami éjszakákon és nappalokon át hajtott a nő után, de eddig minden alkalommal kicsúszott az ujjaim szorításából. Annyira meg sem lepődtem az indulatok elszabadulásán, mert úgy játszott velem, mintha csak egy paraszt lettem volna a sakktáblán, ez azonban csak még intenzívebb adrenalinlöketet adott a testem működéséhez. Az ilyen játékok után még diadalittasabb volt győzni, és nem ő volt az első, aki megpróbált megszökni a sorsa elől, valószínűleg nem is ő lesz majd az utolsó. Nem először szegült szembe az éppen aktuális hatalmak döntéseivel, hallatta a hangját, és mindent megtett azért, hogy végül valakinek szúrni kezdje a szemét. Ellenséggé vált, mint annyian ezekben a komor időkben, a sorsuk pedig egyetlen mondattal megpecsételődött. Halálra voltak ítélve, az egyetlen megoldást pedig a likvidálásuk jelentette. Nem kellett egyetértenem ezekkel, bár én mindig azt vallottam, hogy ilyen embereknél már nem segít a gyors halál sem. Az eszmét, ami mögött felsorakoztak, nem tudták megölni. Az tovább élt az egyszerű halandók fejében. Engem nem érdekelt, ki hozta meg a döntéseket, vagy kiknek a kárára, az sem ért fel az ingerküszöbömig, hogy éppen kinek volt nagyobb szimpatizáns-tábora. Nem ezért fizettek. Nekem pusztítanom kellett, küldetések végrehajtására képeztek ki, amik az esetek többségében emberek kiiktatását rejtette magába, és a lehető legjobb munkát végezték. Még soha nem vallottam kudarcot, és ez csak tovább szította a kitartásom tüzét. Árnyékként idomultam a célpontjaim közelébe, úgy szövődtem beléjük, mintha egész életükben mellettük lettem volna, mint egy undok, kivakarhatatlan parazita. A kezeim már piszkosak voltak, mikor bekanyarodtam az egyik sikátorba. Az ösztöneim szinte radarként jelezték, hogy jó úton járok, ismét közel voltam hozzá, igaz, nem tudtam, hogy ezúttal milyen körülmények között fogom megtalálni. A múlt éjszakai bombázás ismét zavargásokat keltettek a városban, propaganda szólt a városi rádiókból és az utcán, az embereknek pedig már a saját otthonuk sem adott kellő biztonságot, hogy ott vészeljék át a legnehezebb időket. Nehezített pályán kellett volna teljesítenem azzal, ha nap közben kezdem el kutatni, pedig nem szabadott volna hagynom, hogy kihűljön a nyoma. A nagyobb embertömeg mindig jobb rejtekhely volt, mint egy üres, kifosztott üzlethelyiség, éppen ezért vártam meg, hogy lenyugodjon a nap. Kevesen akarták csodálni a csillagos eget, nem mintha láthattak volna akármit is egy komor sötét égbolton kívül, miután a város felett uralkodó füst semmit nem engedett láttatni a firmamentumból. Az újabb adrenalinlöket átjárta az ujjaimat, eluralkodott a mellkasomon, majd lassan a fejembe kúszott. Itt van. Érzem. A sikátorban csak egy földön fekvő férfi halálhörgéseit hallottam, akire rászakadhatott az egyik épület egy része, de egy pillantáson túl nem méltattam másra. De hol vagy te?
2023. május 1-jén az óriások vezére összehívta tanácsát, amelyre a nornát is meghívta, aki segített neki az istenekkel szemben. Kezdetben úgy tűnt, ez alkalommal sem történik majd semmi különös, ám amikor Hildr távozásra készült, fültanújává vált két óriás sutyorgásának, s a hallottaktól égtelen harag támadt a norna szívében. A szavak arról szóltak: Thrym azt tervezi miképpen szabadulhat meg Hildr-től, mivel a norna követeléseit nem kívánja a nagyhatalmú óriás teljesíteni, akkor sem, ha az átokkal legyőzik és feledésbe taszítják az isteneket. Hildr elnyomta abban a pillanatban dühét, s ahelyett, hogy szembesítette volna Thrym-et rossz döntésével, a norna úgy határozott, megbosszulja, amiért megpróbálták kijátszani. De nem kapkodott el semmit sem, és mindent gondosan előkészített.
Jelenleg 35 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 35 vendég :: 1 Bot és A legtöbb felhasználó (386 fő) Szer. Okt. 16, 2024 2:56 pm-kor volt itt.