M E T A N O I A
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Liv & Malthe - let's start the game
 :: Valhalla csarnokai ;;
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
2 posters

Liv Larssen
Kiskép :
Liv & Malthe - let's start the game - Page 2 Tumblr_inline_ps1isgsn0a1u13r5i_100
Rendeltetésem :
Rán vagyok
play by :
Inbar Lavi
Posztok száma :
48
User neve :
Maze
Csoport :
istenek
Pontgyűjtő :
45
Lakhely :
Grünerlokka
Foglalkozás :
I am a godness
Előtörténet :
Not all storms Come to disrupt Your life
some come to clear
Your path.

Liv Larssen
Elküldésének ideje — Pént. Jan. 21, 2022 10:33 pm

Malthe Hjelm felhasználónak tetszik ez a poszt.

Maybe past is behind us, but there's what we just can't forget

Olyan hanyag módon bólint rá az ajánlatra, hogy megfordul a fejemben, hogy vagy teljesen bolond, vagy piszkosul magabiztos, bár részemről teljesen mindegy, mert mindkettő hasznomra válhat. Leszámítva, ha az utóbbi miatt nem végzi el kellően a feladatát, bár ha teljes mértékig rá bíznám magam, akkor meg én lennék bolond. Tökéletes hátvéd és harcos lesz, de azért nem fogom az életemet rá bízni egy idegenre. Főleg nem egy olyanra, aki csak azért szegődik mellém, mert tartozik nekem.
Igyekszem azonban kellően Informálni arról, mi történt eddig és, hogy ezek alapján mire számíthat. Sőt. Pár jó tanáccsal is ellátom, ami a feladatát illeti, azonban, amikor kicsit eltöpreng és a tanácsomat hasznosítva megpróbálja elképzelni, miként is tehetne jó szolgálatot, meglepően ésszerű tervvel áll elő. Hamiskás mosoly jelenik meg arcomon, miközben hallgatom, bár a "préda" szónál akaratlanul is felvonom egyik szemöldököm, de nem szólok közbe. Olyan hihetően és részletesen adja elő, miként hajtana végre egy ilyen küldetést, hogy egy pillanatra elgondolkozok, nem-e tartozik ő is azok közé, akiket utánam küldtek. Az viszont már tényleg iszonyúan nagy véletlen lenne. Sőt. Talán már jogosan nevezhetnénk a sors fintorának.
-Ezt nevezem.- biccentek végül elismerő arccal, majd némán, hosszan fürkészem pillantását, mintha csak azt fontolgatnám, vajon kígyót készülök-e épp a keblemre ölelni, de végül csak kiürítem a poharamat, ahogy ő is tette. -Igazán remek terv, de akad némi bökkenő.- állok fel a helyemről, onnan pillantok le rá lágy mosollyal. -Mi van, ha a préda sosem védtelen teljesen?- kérdezem pimasz éllel, mosollyal, miközben az ablakhoz sétálok és kitekintek a sötét égre, melyen ebben a pillanatban végig is cikázik egy villám. -Nem szokásom bárkitől is italt elfogadni. Téged is én hívtalak meg.- pillantok rá vissza, de aztán a komoly hangulatot lesöpröm magamról és odébb sétálok. Intek is, hogy kövessen, miközben a tömeg felé indulok.
Nem mondom, hogy nem ébresztett bennem gyanút az előadása, de ezt neki nem feltétlenül kell tudnia. Az viszont már biztos, hogy vagy nagyon érti a dolgát, ami csak még gyanúsabbá teszi, vagy tényleg csak improvizált, beleélte magát a dologba és logikusan gondolkozik. Akármelyik is, szemmel fogom tartani. -Van családod? Feleség? Barátnő? Bárki, aki hazavárna a kis lakásodba?- kíváncsiskodok tovább, amennyiben követ -melegen ajánlom, hogy így legyen-, majd egy váratlan pillanatban szembefordulok vele és alaposan végig mérem. -Na és, milyen gyakran lenne szükséged kimenőre?- kérdezem érdeklődő pillantással, mely szinte metszi az övét, de a barátságos, lágy mosoly folyamatosan ott virít arcomon. -Azt még én se várhatom el tőled, hogy éjjel-nappal őrizz. Bár, ha ragaszkodnál hozzá...- hagyok függőben a mondatot egy kacsintás kíséretében, miközben már a zene ritmusára lépkedek, körbe-körbe forgok vagy épp Malthét kerülöm meg, hogy aztán vigyorogva újra elé érkezzek - már, ha követett egyáltalán egész idáig, bár testőrként, gondolom nem árt, ha mellettem van. Én viszont, azért vagyok ma itt, hogy jól érezzem magam. Ő, csak úgy mellékesen jött, de csatlakozhat is. Jelenleg egyáltalán nem ez érdekel.
Vissza az elejére Go down
Malthe Hjelm
Kiskép :
Liv & Malthe - let's start the game - Page 2 Tumblr_inline_pg1temeRFl1tae3h3_250
Rendeltetésem :
-
play by :
henry cavill
Posztok száma :
52
User neve :
dimitriy
Csoport :
berserker
Pontgyűjtő :
50
Lakhely :
all around the world
Foglalkozás :
fejvadász
Keresem :
Liv & Malthe - let's start the game - Page 2 Tumblr_inline_p3e4fyqJWo1qlt39u_250
the hardest thing I have ever done is
walk away still madly in love with you
Kor :
136

Malthe Hjelm
Elküldésének ideje — Pént. Jan. 21, 2022 7:24 am
Egy ártatlan mosolyt villantottam felé, mikor szóvá tette, hogy amíg furcsának tartom az isteneket, én nemes egyszerűséggel farkasbőrbe tudok bújni. De talán azért nem tartottam furcsának, mert ez én voltam, ezzel éltem több, mint száz éve, míg istenekkel szerencsére az időm tizedrészét sem töltöttem. Túl bonyolultak voltak az én ízlésemnek.
Kezdett kiürülni a poharam, de nem is volt szükségem több alkoholra. Rá kellett jönnöm, hogy minden lélekjelenlétemre szükségem lehet, elvégre egy istent elkapni mégsem olyan egyszerű, mint kiiktatni egy sima földi halandót. És ehhez redukálnom kellett a bevitt alkohol mennyiségét. A szavaira akár el is mosolyodhattam volna, mikor lényegében engedélyt adott az elutasításra, de nem tette hozzá, hogy ebben az esetben nem lenne ennyire békés az elválásunk. Nem is kellett, láttam a tekintetében, még szerencse, hogy eszem ágában sem volt megfutamodni. Régen esett valami ilyen könnyedén az ölembe, és nem szándékoztam megbonyolítani a saját életemet azzal, hogy kivívom a haragját. - Éppen nincs más dolgom - emeltem a számhoz újra a poharat, kikortyolva belőle az utolsó cseppet, a szám szélében hamiskás mosolyt villantva. Amúgy tényleg alig akadt valami, Aviva-val ráértem később is foglalkozni, mert ha a titkos megbízója ennyi évet tudott várni a lány halálával, kibír még egy-két hetet. Legalább minden energiámat erre az ügyletre tudom fordítani, és nem is volt hátrány egyszerre csak egyre figyelni.
Elejtett pár hasznos információt azokról, akik már megpróbálták, de kudarcot vallottak. Ezt mondjuk nem volt nehéz kitalálni, elvégre a nő itt ült előttem, szabad volt mint a madár, és éppen nagyban iszogatott. Bár elképzelni nem tudtam, hogy a férje mit akar vele kezdeni, de nem is az én tisztem volt eldönteni. Nem akartam belefolyni a megbízóim ügyeibe, az csak nehezítette volna a közömbösséget, amivel fel kellett vérteznem magam minden egyes alkalommal. - Hm - gondolkodtam el egy pillanatra, mikor nekem szegezte az ezer dolláros kérdést. Két utat választhattam, vagy egy nagyon esetlen, zöldfülű válaszát hallatom, ami rám nézve is égő lenne, vagy pedig teljesen őszintén válaszolok, mintha tudnám, miről beszélek. De még mennyire tudtam. - Ha jól sejtem, az a kettő, aki kudarcot vallott, szemből támadt - kezdtem bele végül, miközben hátradőltem, karommal megtámaszkodva a boksz hátsó falán. Ekkor szinte már nem is pislogtam, úgy őriztem a tekintetét, mintha amúgy ez lett volna a megbízatásom. - Csak az amatőrök támadnak szemből. Nem tudják megteremteni és nem ismerik fel azt a pillanatot, mikor a prédájuk teljesen védtelen - villantottam rá egy veszélyes élű mosolyt. - A profik előtte feltérképezik a terepet - dőltem előre lassan, a kezeimmel az asztal lapjára simítva. Habár nem néztem oldalra, a zajok alapján tudtam, hogy jelenleg senki nem járkál körülöttünk. - Napokig követik a célpontot, eljárnak helyekre, ahová a célpontjuk is eljár. És mondjuk... meghívják egy italra - fejeztem be lendületesen, de továbbra sem pislogva. Nem volt ostoba. Ha akarta, össze tudta rakni a képet, a kérdés inkább az volt, akar-e hinni benne, vagy nemes egyszerűséggel elkönyvel lelkes képzelgőnek, aki túlságosan beleélte magát az új feladatába. Valószínűleg ettől függött a következő lépésem.

coded by eirik

Liv & Malthe - let's start the game - Page 2 Tumblr_inline_ps1isgsn0a1u13r5i_100
Rendeltetésem :
Rán vagyok
play by :
Inbar Lavi
Posztok száma :
48
User neve :
Maze
Csoport :
istenek
Pontgyűjtő :
45
Lakhely :
Grünerlokka
Foglalkozás :
I am a godness
Előtörténet :
some come to clear
Your path.

Liv Larssen
Elküldésének ideje — Szer. Jan. 19, 2022 4:24 pm

Meglepett, hogy az egész történet kapcsán egyedül annyi volt a következtetése, hogy mi, istenek "furcsák" vagyunk. -Mondja ezt egy olyan lény, aki képes farkas alakban is megjelenni. - jegyzem meg mosolyogva, hiszen furcsaságok terén azért ő sem panaszkodhat, de valószínűleg tényleg mi járunk az élen, ha erről van szó. Meg talán másban is. Mondjuk büszkeségben és hiúságban, mint ahogy a férjem is magáénak tudhatja ezeket bőségesen. Az persze, már elképzelhetetlen számára, hogy ne viselkedjen úgy, amivel végül azt érdemli, hogy csorba essen a becsületén. De, ha már az enyém nem érdekelte...
Én magam sem tudom, hogy pontosan mit fog jelenti az, ha Malthe nyitva tartja helyettem is a szemét. Nem tudom, hogy Aegir meddig menne el azért, hogy megpróbálja helyreállítani azt, amit tönkre tett, ráadásul nem is értem, hogy képzelné ezt az egészet. Menjek vissza, ücsörögjek mosolyogva az oldalán, míg ő a halandó nőhöz járkál? Mert tudom, hogy nem tudna elmondani róla. Akkor, már megtette volna, de képtelen rá. Nincs mit tenni. Az a nő elcsavarta a fejét én pedig jobbnak láttam, ha kisétálok a képből. Nem vagyok hajlandó a férjemen tovább osztozkodni.
-Mindig van választásunk, Malthe. Ha túl nagy feladatnak érzed, nyugodtan megfutamodhatsz.- közlöm végül hamiskás mosollyal, bár ha csak egy kicsit is férfi -már pedig annak tűnik-, nem fog meghátrálni, mert az a bizonyos büszkeség azért benne is jelen van. Gondolom legalábbis, mert egészséges vagy egészségtelen mértékben, de mindenkiben van. Mellesleg, azt azért nem tettem hozzá, hogy valószínűleg hálám jeléül megkeseríteném az életét, mert eszem ágában sincs fenyegetni. Nem ellenséget akarok magam mellé, hanem szövetséget. Még akkor is, ha a viharok tényleg kiszámíthatatlanok.
-Úgy általában a testőrködésre gondoltam. Kétlem, hogy minden nap előfordulna ilyesmi.- Intel is közénk egyet, hiszen épp magunkra gondolok, az ajánlatomra, amit egy berserker felé intéztem és aminek a lényege az, hogy a testi épségem megmaradjon. Van egy olyan érzésem, hogy még soha nem történt ilyen, mióta csak létezünk.
Épp a poharamból kortyolok, amikor végre kezd némi érdeklődést mutatni és rákérdez, akadt-e már olyan bátor jelentkező, aki megpróbált visszacipelni a férjemhez. Pillantásom rászegezem a pohár felett és, miután lenyelem a kortyot, sóhajtok egy nagyot és vállat vonok. -Ketten már próbálkoztak, de nem voltam...elég képzettek a feladathoz.- mosolyodok el újfent, hiszen nekünk is meg van a magunk gyengesége, csak nem mindenki tud róla vagy, aki tud róla nem jut el odáig, hogy hasznosítsa is. -Viszont, ha jól tudom, a testőri teendőket igen csak segíti, ha megpróbálod elképzelni, mit tennél, ha a másik cipőjében lennél.- terelem végül a szót a munka felé, amit egyébként, ha jól végez, hajlandó lennék honorálni is, de mivel idáig még nem jutottunk el, csak ismerkedünk, nem hozom szóba. -Tegyük fel, Malthe, hogy te a férjemnek dolgozol és el akarsz kapni. Hol és hogyan csinálnád? - pillantok rá érdeklődve, mert újabban én is ezen szoktam törni a fejem. Ezért is töltöm a legtöbb időmet a halandók társaságában, hiszen Aegir valószínűleg inkább arra számít, hogy valami eldugott helyen tengetem napjaimat. A harsány, életet majszoló oldalamat, talán nem is ismeri, hiszen mellette nem volt lehetősége előbújni.
Malthe Hjelm
Kiskép :
Liv & Malthe - let's start the game - Page 2 Tumblr_inline_pg1temeRFl1tae3h3_250
Rendeltetésem :
-
play by :
henry cavill
Posztok száma :
52
User neve :
dimitriy
Csoport :
berserker
Pontgyűjtő :
50
Lakhely :
all around the world
Foglalkozás :
fejvadász
Keresem :
Liv & Malthe - let's start the game - Page 2 Tumblr_inline_p3e4fyqJWo1qlt39u_250
Kor :
136

Malthe Hjelm
Elküldésének ideje — Vas. Jan. 16, 2022 5:25 pm

Liv Larssen felhasználónak tetszik ez a poszt.

Jól meg kellett válogatnom a szavakat, ha nem akartam gyanúba keverni saját magam. Kellett lennie egy egészséges kíváncsiságnak, ami nem túl tolakodó, de mégis elég ahhoz, hogy elhiggye, teljesen véletlenül találkoztunk. Bár a tény, hogy a férje elől rejtőzködik, és valószínűleg ő áll az én megbízatásom mögött is, tényleg meglepett, mert nem erre számítottam. Igaz, mire is számíthatsz az istenektől... azon kívül, hogy egy hozzá hasonlótól semmi jóra. Vajon mikor elsüllyesztette azt a hajót, ki vétett ellene? Vagy ilyen volt az isteneknél egy kiadós házastársi vita? Dühből spontán süllyesszünk el egy hajót, rajta több tucat emberrel. Ez a történet is megért volna egy misét, de inkább nem kérdeztem rá. Nem akartam túlságosan vájkálni a múltban.
Vontam egyet a vállaimon. - Furcsák vagytok ti, istenek - jegyeztem meg, talán éppen ezért nem is szerettem velük közösködni, meg úgy általában találkozni. Főleg nem tartozni nekik. Ahhoz kétség sem fért, hogy egyetlen mozdulattal képes lett volna kioltani az életemet, elvenni azt, amit egykoron megkímélt, de egyelőre azon voltam, hogy elaltassam a gyanakvását. Eddig úgy tűnt, hogy nem is feltétlenül bonyolult a feladat. Talán eszébe sem jutott, hogy én is lehetek egy azok közül, akiket utána küldtek. Ez pedig az én malmomra hajtotta a vizet.
Biccentettem egyet. Úgy tűnhetett, hogy bajom van azzal, hogy besározzam a kezemet, pedig ha tudta volna az igazságot... ebből éltem. Mégis úgy kellett tennem, mintha komoly dilemmát okozna, ha már megírtam saját magamnak ezt a szerepet. - Nem hiszem, hogy van más választásom, nem? - kérdeztem felvont szemöldökkel, a szám sarkában pedig megbújt egy vigyor. Elég egyértelmű volt, mit vár a megmentett életemért cserébe, és talán még soha semmi nem jött neki ennyire kapóra. Szerinte. - Egy vihar bármikor irányt válthat - emeltem fel én is a poharam, majd belekortyoltam, de közben egy másodpercre sem eresztettem a tekintetét. Első ránézésre nem tűnt istennőnek, bár gondolom okkal vegyültek el így közöttünk.
A kérdésére megint előre dőltem, ekkor már két karral támaszkodva meg az asztalon, majd lassan megvontam a vállaimat. - Védelmeztem-e már istent? Nem, nem rémlik - válaszoltam, a szám sarkában megbújtatva egy sunyi vigyort. Lehet, ha sokat játszom a türelmével, én kapom a következő záport a nyakamba, de ennyi lazítás még nekem is kijárt, legalább volt időm tovább tökéletesíteni az elképzeléseimet arról, hogyan fogom visszavinni a megrendelőnek. Előre láttam, hogy ezt nemcsak egy kis eső fogja követni. - Volt, aki már megpróbálta? - kérdeztem, arra utalva, hogy volt-e olyan, aki az életére tört, csak hogy elcipelje innét. Érdekelt, vajon hányan voltak rajta ezen az ügyön.

coded by eirik

Rendeltetésem :
Rán vagyok
play by :
Inbar Lavi
Posztok száma :
48
User neve :
Maze
Csoport :
istenek
Pontgyűjtő :
45
Lakhely :
Grünerlokka
Foglalkozás :
I am a godness
Előtörténet :
some come to clear
Your path.

Liv Larssen
Elküldésének ideje — Szomb. Jan. 15, 2022 10:47 pm

Nem akarom, hogy elússzon ez a lehetőség, mert bár köti hozzám az a régi alku, az egyezség, attól még adhatna olyan választ, állhatna úgy a dologhoz, hogy eszem ágába se jusson a közelemben tartani. Például, ha konkrétan közölné velem, hogy ő inkább az életemre szeretne törni, hogy így hátrálhasson ki a kötelessége alól vagy ilyesmi, de kétlem, hogy annyira tökös lenne, hogy ezzel próbálkozzon. Másrészről pedig, azért nem fogom én teljes mértékben egy idegenre bízni magam, ennyi eszem még nekem is van. Talán, majd egyszer, ha bizonyít valamiként. -Bátorság avagy őrültség? A kettő igen közel áll egymáshoz.- vonok vállat mosolyogva, nem igazán érdekel, hogy emiatt most mit gondol rólam, őrültnek vagy épp gyengének tart-e, számomra most nem ez a legfontosabb. Egyébként sem olyannak tűnik -és akkor sem olyannak tűnt, amikor megmentettem-, mint aki bármiben is szeretne elbukni.
Annak érdekében viszont, hogy tisztábban lássa a helyzetet, röviden és tömören vázolom, miről is szól ez az egész. Nem, mintha szimpátiát vagy hasonlót remélnék tőle, mert nem ez a célom, de talán így érthetőbbé válik számára, miről szól ez az egész. A megjegyzésére mondjuk, inkább csak egy rövid pillantással reagálok, de aztán tovább folytatom. Romantikus. Valóban, akár annak is lehetne nevezni, ha a férjem egy vétlen hibát próbálna hekyrehozni, egy kósza botlást, de ez már jóval több annál én pedig nem vagyok hajlandó tovább elnézni neki. -Büszkeség. Semmi egyéb.- válaszolom kérdésére. -Hiszen, milyen megalázó egy istennek, ha a neje faképnél hagyja, nem? Mindenkinek azt kell látnia, hogy minden tökéletesen működik, főleg a házassága.- adok mellé némi magyarázatot, amit ha végig gondol, talán megtalálja benne a logikát is. Valamiért az még nálunk, isteneknél is teljesen elfogadott, hogy a férfi azt csinálja, amihez kedve szottyan, nekem meg szelíden mosolyogva tűrnöm kellene, de már semmi kedvem hozzá.
Látom rajta, hogy fontolgatja az ajánlatot, próbálja megemészteni a hallottakat, miközben tekintetét rám szegezi, míg végül megragadja a lényeget és konkretizálja. Miért is nem lep meg, hogy a keze bekoszolása az, ami érezhetően a nehezebb része számára a feladatának? -Pontosan ezt kérem tőled. Nem, mintha én nem tudnám megvédeni magam, de...- vonok finoman vállat pimasz mosollyal ajkaimon, mert hát azért ne egy istennő bunyózzon már, ha úgy hozza a helyzet vagy épp fecsérelje ilyesmire az energiáját, amiből manapság amúgy is jóval kevesebb van, mióta az emberek nem tisztelnek minket úgy, mint kellene. Egyébként is. Számára ez megtiszteltetés kellene legyen, bár igazából nem is érdekel, hogy miért vállalja, ha vállalja. Nem fogok visszamenni, mert már a gondolatától is elborul az agyam, ő pedig, valószínűleg látja is ezt rajtam, mert egy vigyort követően olyasmit kérdez, amivel némiképp eltereli figyelmemet az otthon gondolatáról. -Többek között, de annál sokkal rosszabb dolgok is történhetnek.- vigyorodom el én magam is, tekintetem az elénk kerülő italokra kúszik, a sajátomat magamhoz is veszem, hogy aztán azzal a kezemben dőljek újra hátra a helyemen. -Talán, nem emlékszel te magad is rá?- kérdezem végül bájos mosollyal ajkaimon, miközben a poharam felé emelem és kérdőn felvonom szemöldökömet. -Inkább örülnöd kellene, hogy most a vihar kevésbé veszélyes oldalán állhatsz.- jegyzem meg hamiskás mosollyal, hiszen ha úgy is adódna, hogy eldurvulna a helyzet, valószínűleg őt megkímélném, ha már az én oldalamon áll, bár ez még nem teljesen egyértelmű, várom is válaszát legalább azzal, hogy mondjuk velem együtt iszik vagy kinyög egy "oké" -t. -Csináltál már ilyesmit?- kérdezem végül kíváncsian, mert bár a testi adottságai egyértelműen megvannak hozzá, azért az még nem azt jelenti, hogy tisztában lenne vele, mi is lenne a dolga.

Malthe Hjelm
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
henry cavill
Posztok száma :
52
User neve :
dimitriy
Csoport :
berserker
Pontgyűjtő :
50
Lakhely :
all around the world
Foglalkozás :
fejvadász
Keresem :
Kor :
136

Malthe Hjelm
Elküldésének ideje — Szomb. Jan. 15, 2022 3:28 pm

Tényleg furdalta az oldalamat a kíváncsiság, és nem is tartottam magamban egyetlen kérdést sem. Amit tudni akartam, arra nyíltan rákérdeztem, még ha benne is volt a pakliban, hogy amúgy nem árulja el. Tudtam élni az információk nélkül is, csak éppen jólesett volna összerakni a kirakós összes darabját. Így, hogy bizonyos kockák hiányoztak, nehézkes volt megértenem az egész sztorit. De a nehezített pályát sem bántam, legalább tényleg izgalmasan fog eltelni a következő... fogalmam sincs, mennyi időm.
Nem kerülte el a figyelmemet, hogy szokatlanul normálisan - már-már túlságosan is normálisan - beszélt, úgy ejtette ki a nevem, mintha éppen azon dolgozott volna, hogy megnyerjen magának. Ha tényleg egy hétköznapi idegen lettem volna, aki összesodródik egy régi ismerőssel, még be is dőltem volna a mézesmadzagnak. - Bátor dolog másra bízni az életed - mondtam, de tényleg őszintén gondoltam a szavaimat. Az én szakmámban nem egy hivatásos testőrrel találkoztam már, akik védelmezni akartak valamit, néhányuk tényleg elég jól végezte a dolgát, de még így sem állíthatták meg az elkerülhetetlent. Most pedig én legyek a testőr. Nem lehetett túl nehéz, csak szmokingot ne adjon rám. A részleteket azonban csak ezt követően tárta elém. Erre a magyarázatra egyáltalán nem számítottam, talán ez pár pillanat erejéig ki is ült az arcomra, majd nagy levegőt véve, egy furcsa mosollyal nyugtáztam a hallottakat. - Igazán romantikus történet - biccentettem, közben próbálva nem túl mélyen belegondolni a valódi tartalomba. Egy csalárd férj, potya gyerekek, felültetett feleség. Erre a legkevésbé sem számítottam, nem tűnt egy feleség-típusnak, de hirtelen értelmet nyert az, hogy vajon ki akarta hazavitetni a nőt. A tulajdon férje. Aki valószínűleg éppen annyira volt kényelmes, mint a felesége. - Ha annyira jól érzi magát a halandó nőjével, miért keresne téged? Kerestetne - javítottam ki magam aztán, ügyelve a részletekre. A fejemben közben már vadul forogtak a fogaskerekek, össze kellett állnia a tökéletes tervnek, márpedig úgy tűnt, szükség lesz rá. Nem hibázhattam. Csak el kellett döntenem, mi volt a fontosabb. Egy régi ígéret, ami már-már becsületbeli ügy, vagy a küldetésem sikere. Előre dőlt, emiatt lehetőségem nyílt igencsak közelről szemügyre venni a vonásokat, egy pillanatra el is kalandozott a tekintetem a dekoltázsa irányába, de szinte rögtön felvettem a szemkontaktust. - Az én megmentett életemért cserébe azt kéred, mocskoljam be a kezem, ha úgy hozza az élet - konstatáltam a lényeget, bár igazából csak a szerep követelte meg, hogy úgy tegyek, mintha aggályaim lennének. Nem okozott túl nagy problémát, talán még hasznom is származhat abból, ha kiiktatok olyanokat, akik előbb akarnák learatni ezt a babért. Közben a düh nem kerülte el a figyelmemet, a hangjából egyértelműen kiderült, hogy nem tudott közömbös maradni az egészhez, mire elvigyorodtam. - Ha dühös vagy, elered az eső? - kérdeztem ártatlan tudatlansággal, bár leginkább csak hogy oldjam a feszültségét. Gondolom egyikünknek sem jó, ha felbassza magát. Amúgy sem voltam teljesen tisztában, hogy mik a képességei. Az, hogy elsüllyesztett egy hajót, sok mindent elárult.

coded by eirik

Rendeltetésem :
Rán vagyok
play by :
Inbar Lavi
Posztok száma :
48
User neve :
Maze
Csoport :
istenek
Pontgyűjtő :
45
Lakhely :
Grünerlokka
Foglalkozás :
I am a godness
Előtörténet :
some come to clear
Your path.

Liv Larssen
Elküldésének ideje — Pént. Jan. 14, 2022 4:24 pm

Nem kertelek sokáig, nem kerülgetem a forró kását, amúgy is, már akkor eldöntöttem, mit fogok tenni, amikor megláttam, vagy legalábbis majdnem teljesen biztos voltam benne, hogy most fogom behajtani a tartozást. Ha Aegir valamilyen módon visszacsalogat vagy rángat abba az életbe, amit most magam mögött hagytam, talán nem lesz alkalmam ilyesmire. Ott aztán, tényleg nem venném semmi hasznát.
Az mondjuk kétségtelen, hogy sikerül meglepnem. Már, csak abból is kiderül, hogy visszakérdez, annak viszont nem adja semmi jelét, hogy mi a konkrét véleménye a dologról. Inkább -mint ahogy reméltem is-, érdeklődni kezd a részletek felől ez pedig megnyugtató, mert azt bizonyítja, hogy nem egy tökkel ütött idióta, hanem szorult némi ész a csinos buksijába. -Őszinte leszek veled, Malthe- kezdek bele, nevét pedig szándékosan a lehető legédesebben ejtem ki ajkaim közül, mintha ezzel is meg akarnám nyerni magamnak -Sem kedvem, sem kapacitásom nincs arra, hogy folyamatosan nyitva tartsam a szemem. Elkélne valaki, aki akkor is figyel, amikor nekem épp más dolgom akad.- nézegetem körmeimet, mintha olyan baromi érdekesek lennének, végül finoman vállat vonok, pillantásom pedig rászegezem. Tetszik, hogy ügyel a részletekre. Gyorsan vág az esze és kedvelem, ha valaki ilyen.
Egy hosszú pillanatig fontolgatok, latolgatok, hogy vajon mennyire avathatom be a részletekbe. El is veszek pillantásában, mintha csak azt méregetném, hogy vajon érdemes-e arra, hogy beavassam -egész szép szemei vannak mellesleg-, de végül úgy döntök, hogy úgy fair a dolog, ha felkészítem, hogy mire is számítson. -Elhagytam a férjemet és nem igazán tetszik neki, pedig kétszer is felcsinált valakit, aki nem én voltam.- közlöm végül szárazon, fapofával, mintha nem alázna porig ez az egész és nem érezném már azt is sértőnek, hogy egyáltalán hangosan kimondom a szavakat. Egy másik férfival közlöm épp, hogy a férjem más nőnél keresett valamit , amit ezek szerint nálam nem talált meg. -De ne aggódj, nem személyesen fog keresni, mert inkább a halandó nőjével múlatja valószínűleg az idejét. Másokat küldött értem, ha igazak a pletykák. Olyanokat is, mint te. - pillantok végig rajta, kendőzetlenül mérem végig tetőtől talpig, míg végül én magam is előrébb dőlök egy picit leutánozva ezzel az Ő testtartását. -Szóval, azt kérem tőled, Malthe, hogy legyél a szemem és a fülem, ha pedig oda kerül a sor, koszold be helyettem a kezeidet, mert eszem ágában sincs visszamenni hozzá .- sziszegem halkan, bár a dühöm nem az előttem ülő berserkernek szól, a szemeimen se miatta cikázik végig egy aprócska szikra, de nehezen tudom mindezt megemészteni. Akárhányszor eszembe jut, mindannyiszor úgy érzem, hogy a fél világ rajtam nevet. -Mit gondolsz? Fair ajánlat az életedért cserébe?- biccentem kissé oldalra a fejem pimasz mosollyal ajkaimon, ha pedig a felszolgáló épp arra jár, intek is neki, hogy intézzen nekünk valami italt. Ha elfogadja az ajánlatot, azt hiszem, illene koccintani rá egyet.

Malthe Hjelm
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
henry cavill
Posztok száma :
52
User neve :
dimitriy
Csoport :
berserker
Pontgyűjtő :
50
Lakhely :
all around the world
Foglalkozás :
fejvadász
Keresem :
Kor :
136

Malthe Hjelm
Elküldésének ideje — Pént. Jan. 14, 2022 6:08 am

Olyannak tűnt, mint aki teljesen biztos a dolgában. Nem merültek fel benne kétségek azt illetően, vajon ki lehetek, csak az az információ állt rendelkezésére, hogy mi vagyok. De a veszélyt ebben a helyzetben kicsit sem az jelentette, hogy egy tomboló farkas bujkált bennem, ami könnyűszerrel leigázott volna bárkit, aki közelebb merészkedik. Neki tőlem kellett félnie, és nem egy éppen sziesztázó, ásítozó farkastól. Mégsem igyekeztem kibillenteni abból a hitből, hogy teljesen ura a helyzetnek. Így könnyebb lesz meglepetést okozni neki, amikor eljön az ideje. Előtte a végére akartam járni, mi száradhatott a lelkén, amiért valaki bármi áron, de meg akarta találni. Még csak megközelítőleg sem tudtam elképzelni, nem mintha egy istennőből ne néznék ki amúgy bármit.
Továbbra is fenntartottam az érdeklődésem, igyekezve nem átesni a ló túloldalára, ahonnan már gyanússá vált volna a viselkedésem. Inkább csak, beleidomultam a kialakult szituációba, majd oldalra billentve a fejem, hallgattam a szavakat, amik kicsit sem nyerték el a tetszésemet, de nem voltam olyan bolond, hogy ezt ki is mutassam. - Vigyázni? - vontam fel kérdőn a szemöldökömet, mint aki tényleg nem tudja elképzelni, miféle védelemre szorulhat. Tudva, hogy valaki a nyomába küldött, már nyílt titok volt, hogy vannak ellenségei. Legalábbis egy biztosan, aki elég busás jutalmat ígért annak, aki visszaviszi, szóval bizonyára minden pénzt megért neki, hogy rátegye a mancsát a nőre. - Milyen védelemre szorulhat egy magadfajta, Liv? - kérdeztem, ízlelgetve a nevét, és magam sem tudtam volna meghatározni az okát, de furcsa hullám vonult végig a testemen. Régen játszottam ilyet utoljára, a bárány bőrbe bujtatott farkast - szó szerint -, észre sem vettem, közben észre sem vettem, hogy hiányzott ez a szerep.
- Vagy inkább - dőltem előre némileg, úgy döntve, hogy kicsit átfogalmazom a kérdést. - Ki elől kell bujkálnia egy magadfajtának? - módosítottam az eredeti kérdést, de mindkettőre kíváncsi lettem volna. Ezt az információt még használni is tudnám, bár jelenleg még nem tudtam, meddig fogok vele egy levegőt szívni. Meg kellett találnom azt a bizonyos pontot, és akkor csapni le rá. Aztán gondolkodva hátradőltem ugyan, de nem engedtem el a tekintetét. - Még soha nem kellett vigyáznom senkire - vontam meg a vállaimat, közben elvigyorodva. - De mennyire lehet nehéz?

coded by eirik

Rendeltetésem :
Rán vagyok
play by :
Inbar Lavi
Posztok száma :
48
User neve :
Maze
Csoport :
istenek
Pontgyűjtő :
45
Lakhely :
Grünerlokka
Foglalkozás :
I am a godness
Előtörténet :
some come to clear
Your path.

Liv Larssen
Elküldésének ideje — Kedd Jan. 11, 2022 8:04 pm

Fogalmam sincs, hogy kit kereshet ilyen lelkesen, de meg van rá az esély, hogy keresztül húzom a számításait azzal, hogy esetleg feltartom egy kicsit. Pár napig, pár hétig, pár hónapig. Igazából fogalmam sincs, hogy a férjem csökött agyáig mikor jutna el végre a felismerés, hogy felesleges erőlködnie. Bőven volt ideje arra, hogy helyre hozza a hibáit, de ő csak rontott a helyzeten. És itt az eredménye, ami már visszafordíthatatlan. Kiölt belőlem minden érzést iránta, módszeresen. Nincs az a lény vagy isten, aki képes lenne visszarángatni hozzá.
Malthe viszont hasznos lehet. Privátabb helyre is invitálom, mert jelenleg nincs jobb ötletem, mint hasznot húzni ebből a régi adósságból. Igazság szerint, bármire képes lennék annak érdekében, hogy ne kelljen oda visszamennem, szóval egy berserker segítségét kérni igazán nem nagy kihívás. Mintha a sors vetette volna a lábaim elé.
Elmosolyodok, ahogy a képzeletemet próbálja lesarkítani, gátat szabni neki, miközben alaposabban szemügyre veszem. Tény, hogy a fizikai adottságai látszólag megvannak. -Elég jó a fantáziám. Szerintem, el tudom képzelni.- engedek meg magamnak egy pimasz mosolyt, hiszen ha csak magamból indulok ki, már az is épp elég, ha csak fele olyan erővel bír. De hagyom, hogy ő mutatkozhasson be, mert már az is sok mindent elárulhat róla, hogy ezt miként teszi. Az rögtön feltűnik, hogy leginkább csak egyetért, alátámaszt. Nem mond se többet, se kevesebbet, leszámítva a holddal kapcsolatos megjegyzését, amin tovább mosolygok. Na tessék. Még humora is van még, ha ő maga nem is nevet ezen.
Talán, tolakodó lehet, hogy így faggatom, de ez most igazából egy üzlet. Olyan, mintha megnézném, hogy amit venni készülök, valóban hasznomra válhat-e. Pedig, valójában nekem sem egyszerű eldönteni, hogy most pazaroljam el ezt a lehetőséget - és talán feleslegesen teszem -, vagy várnom kellene egy másik alkalomra. Mégis, én magam is fejet hajtok a végzet asszonyai előtt, akik épp ma, épp itt úgy alakították a helyzetet, hogy összefussunk. Mi lehetne ennél egyértelműbb jel?
Félre pillantok kicsit, latolgatok, körmeim a karfán zongoráznak, bár valójában már rég eldöntöttem, hogy ezt kell tennem. Muszáj találnom egy szövetségest -vagy többet-, aki segíti az ügyemet, mert őszintén szólva ahoz semmi kedvem, hogy magam intézzem. Annak a világ és a halandók látnák a kárát. Tudom, hogy milyen, amikor kihoznak a sodromból úgy igazán, és azt senki sem akarja. -Ne becsüld alá magad. Szerintem hasznos lehetsz számomra.- vonok vállat kecsesen, miközben előrébb dőlök picit és két kezemet összefogom a térdemnél. Már, csak azt kell kitalálnom, hogy vajon mit és mennyit érdemes tudnia a férfinak ahhoz, hogy képes legyen felkészülten ellátni a feladatát. -Mondjuk úgy, hogy vigyáznod kellene rám.- közlöm végül a legegyszerűbb módon, hiszen kár is lenne túlcifrázni, amikor a lényege ez. -Mit gondolsz? Menne?- most én biccentem kissé oldalra a fejemet, kutakodó pillantásom az arcát fürkészi, miközben érdeklődve várom a válaszát. Persze, gondolhatná, ha azt állítja majd, hogy nem tudná ezt kivitelezni, talán elengedném.

Malthe Hjelm
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
henry cavill
Posztok száma :
52
User neve :
dimitriy
Csoport :
berserker
Pontgyűjtő :
50
Lakhely :
all around the world
Foglalkozás :
fejvadász
Keresem :
Kor :
136

Malthe Hjelm
Elküldésének ideje — Kedd Jan. 11, 2022 11:47 am
Talán el kellett volna gondolkodnom azon, hogy valaki szándékosan szórakozott velem. Lehet, hogy pont ő, bár egyelőre nem tudnék okot mondani, hogy miért tette volna. De az, hogy beteszem ide a lábamat és szinte rögtön belebotlok, majd kiderül róla, hogy amúgy öt keresem... itt valami sántított. Nem mehetett minden ilyen egyszerűen. Vagy az lett volna a nehezített pálya, hogy közben tartoztam neki? Itt az egész nem stimmelt.
- Bízom benne, hogy ennek ellenére megtalálom - mondtam végül mosolyogva. Kicsit ugyan sajnáltam, hogy emiatt elvész az izgalom, mert még csak keresnem sem kellett igazán. Szerettem a munkámat és a megbízásaimat, de így hol maradt a kihívás? Igaz, ő egy isten. Ennél nagyobb kihívást hová akarhatnék? Csak vigyázzon, mert én elég nagyot tudok... harapni.
Nem váratott sokáig, a fülemhez hajolt, a lélegzete ingerelt a bőrömet, miközben rögtön félreinvitált, én pedig hozzá hasonlóan csúsztam le a székről. Nem is bántam, mert így túlontúl szem előtt voltunk, és ha netán valami történik, túl sok lett volna a szemtanú. Már csak el kellett döntenem, hogy mit akarok jobban belelátni: prédát vagy az új főnökömet. Az utóbbihoz még nekem is lett volna egy-két keresetlen vagy éppen kendőzetlen szavam. - A fajtám - ismételtem egy kiragadott szót, de először nem is válaszoltam a gondolatmenetére. Ezek ellenére követtem, majd mikor talált egy üres bokszot, a vele szemben lévő helyet foglaltam el, és itt már egész kényelmesen tudtam hátradőlni. - A fajtám erősebb és gyorsabb, mint amit te el tudsz képzelni - közöltem szinte száraz tényként, de a mosolyomat egyelőre nem tudta eltüntetni. Csak kérdezgetett, de úgy fogtam fel, mint a vihar előtti csendet. Túl egyértelmű volt, hogy ezúttal tényleg meg kellett fizetnem az árat, amit az életemért cserébe ígértem neki. - Azt hiszem, a lényeget már mind kiemelted - billentettem oldalra a fejem, egy ideig az asztal lapját fixírozva. Nem hiszem, hogy bármit is hozzáadott volna a témához a kiváló állóképességem vagy a példaértékű kitartásom. Bár talán azt az istenekre is veszélyes mérget nem kellett volna említés nélkül hagynom. - Nem vonyítok a teliholdra - mondtam komolytalanul, ekkor tekintetemmel már ismét megkeresve  alakját. Az, hogy feszélyezett a jelenléte, nem volt vitás, bár talán őt is feszélyezte volna az enyém, ha tudta volna, hogy azért jöttem, hogy begyűjtsem. - Nem tudom, mi szükséged lehetne rám - vontam aztán a vállaimon könnyedén, szám szélében egy pimasz vigyorral. Nem is akartam megkönnyíteni a dolgát azzal, hogy tippeket adok.

coded by eirik

Rendeltetésem :
Rán vagyok
play by :
Inbar Lavi
Posztok száma :
48
User neve :
Maze
Csoport :
istenek
Pontgyűjtő :
45
Lakhely :
Grünerlokka
Foglalkozás :
I am a godness
Előtörténet :
some come to clear
Your path.

Liv Larssen
Elküldésének ideje — Hétf. Jan. 10, 2022 7:40 pm

Szerettem, ha valaki kitüntet a figyelmével, főleg, ha ugyanezt tőlem is megkaptam, már pedig most minden figyelmemet Malthénak szenteltem. Részben a tartozása miatt, részben a haszon miatt, amit húzhatok belőle és egy egész picit részben a hiúságom okán is, ugyanis igen sok nő nemű halandó legelteti rajta a szemecskéit és mi más hízelegne jobban az egomnak, mint az, hogy irigykednek rám. Na nem, mintha én magam nem vettem volna észre, hogy milyen szemrevaló egyede a fajának, de most kisebb bajom is nagyobb annál, mint hogy Őt megpróbáljam becserkészni. Amúgy is, ha úgy vesszük, már az enyém bizonyos értelemben, hiszen én rendelkezem az élete felett, ha már én mentettem meg. Ha én nem vagyok, most nem üldögélne itt a helyes pofijával, ugyebár.
-Nos, nem lesz egyszerű dolgod. Elég sokan megfordulnak itt.- vetem át egyik lábam a másikon, ahogy én magam is körbe nézek, felmérem a terepet, ahol újabb és újabb arcok tűnnek fel, majd tekintetem újra a férfi felé fordítom és elmosolyodok. Egyre inkább kirajzolódik a fejemben, hogy mihez is kezdhetnék Vele, miként vehetném hasznát, de előtte nem ártana meggyőződnöm róla, hogy egyáltalán képes lenne rá. Meg úgy mellékesen azért megkérdezem tőle, nem-e találta ki az idők során, miként törleszthetne nekem, de a válasza épp az, amire számítok. Halkan elnevetem magam szavain, el is hiszem, hogy nem igazán vágyott arra, hogy újra lásson és, ha most nem került volna az utamba, valószínűleg nem is kerestem volna fel, de ha már így elém pottyant, bolond lennék nem élni a sors adta lehetőséggel.
Sejtelmesen pillantok rá, ahogy ráérezve, szinte kiolvasva gondolataimat a lehetséges ötletemet említi, majd az italomat magamhoz véve leszállok a székről és a füléhez hajolok. Nem csak jóképű, az illata is egész kellemes, más esetben szívesen eljátszadoznék vele, de most nem ez a legfontosabb. -Beszéljünk, valami nyugodtabb helyen.- súgom végül, majd elindulok a klub egyik zártabb része felé, ahol külön kis bokszokba ülhetnek azok, akik kettesben szeretnének lenni. Már pedig, arról nem igen akarom, hogy más is tudjon, amiről most Vele beszélnem kell, remélhetőleg követ is, ahogy elindulok, mert nincs kedvem fogócskázni. -A fajtád...eleg erős, nem igaz? És gyorsak is vagytok, ha jól tudom.- érdeklődök kíváncsian a tömeg közt vágva magamnak az utat, hogy végül a bokszok között haladva keressek magunknak egy üreset.-Vannak még hasznos képességeid?- fordulok meg séta közben, hogy aztán hátrálva lépjek be a függönnyel elválasztott kis részbe, majd ledobjam magam a puha ülőalkalmatosságra. Bal lábam átvetem a jobbon, karjaim végig fektetem két oldalt a háttámlán és fürkésző pillantásomat Malthéra szegezem.

Malthe Hjelm
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
henry cavill
Posztok száma :
52
User neve :
dimitriy
Csoport :
berserker
Pontgyűjtő :
50
Lakhely :
all around the world
Foglalkozás :
fejvadász
Keresem :
Kor :
136

Malthe Hjelm
Elküldésének ideje — Hétf. Jan. 10, 2022 5:43 pm

Vontam egyet a vállaimon. Volt egy olyan érzésem, hogy ebbe most igencsak sikerült beletenyerelni, ráadásul nem olyannak tűnt, aki ne tudott volna megfelelő eszközökkel bevasalni egy ígéretet. Fogalmam sem volt arról, hogy miképp működött ez nála, de ha így közel száz év elteltével elutasítanám, talán egyetlen korty vízzel képes lenne megölni. Vagy ez nem így működött? Talán ennyire mélyen nem akartam belemenni abba, vajon mikre lett volna még képes az adottságainak köszönhetően. Elvégre én, mezei berserkerként eltörpültem egy isten mellett.
Amikor a csaposnak köszönhetően megtudtam a nevét, már kicsit máshogy álltam az egészhez. Nem tűnt annyira sürgetőnek, hogy lerázzam, elvégre úgy tűnt, végre rám mosolygott a szerencse. Bár ez inkább tűnt valami ocsmány grimasznak, tekintve, hogy ígéret kötött hozzá. Nem is akármilyen téttel. Ahogy felé fordultam, szavak nélkül fejeztem ki, hogy immáron az övé minden figyelmem, de a poharamat húztam magam után. Szerencsére ennyi alkohol még nem volt elég ahhoz, hogy elvonja a figyelmemet a lényegről. Márpedig most résen kellett lennem. Nem tudtam, hogy ki feni rá a fogát, de egy istent valószínűleg... egy másik isten kerestet, nem? Vajon hogyan tudott csak úgy elrejtőzni valaki elől? - Egy bizonyos embert keresek - adtam választ a kérdésére, de ezzel még mindig nem árultam el túl sokat. Nagyon jó radarokkal kellene rendelkeznie ahhoz, hogy tudja, ez már egy kalandos játék első felvonása volt, de mindig jól tudtam rejtőzködni. Senki nem nézte volna ki belőlem, mivel is foglalkoztam valójában. Ő miért gondolna többet belém, mint amit mutattam neki? A kinézetem alapján még egy hétköznapi könyvtáros is lehetnék.
Kérdését hallva úgy teszek, mintha elgondolkodnék, de hamar elnevetettem magam. - Ötletem sincs - vontam meg ismét a vállaimat. - Mindig abban reménykedtem, hogy soha nem találkozunk ismét - vallottam be, mert nem volt okom hazudni. A magamfajták ugyan tartották az adott szavukat, de jelen helyzetben kicsit aggályos lett volna a kivitelezés. Mégis milyen szívességet tehetnék a célszemélyemnek? Ráadásul ha tudta volna, hogy rá vadászom, bizonyára az lett volna az új egyezség, hogy nem viszem vissza. - De mintha neked már lenne ötleted -sóhajtottam fel, belekortyolva a poharam tartalmába. A szemei mindent elárultak, bár nem is igyekezett elrejteni előlem semmit. Vagy már túl jól kutattam azokat a bizonyos jeleket ennyi év tapasztalattal a hátam mögött.

coded by eirik

Rendeltetésem :
Rán vagyok
play by :
Inbar Lavi
Posztok száma :
48
User neve :
Maze
Csoport :
istenek
Pontgyűjtő :
45
Lakhely :
Grünerlokka
Foglalkozás :
I am a godness
Előtörténet :
some come to clear
Your path.

Liv Larssen
Elküldésének ideje — Vas. Jan. 09, 2022 10:09 pm

Szavaira bájos mosollyal reagálok és egy sokatmondó pillantással, miközben ujjaim a pohár oldalán járnak táncot. -Éppenséggel, most nincs semmi dolgom. - közlöm lazán, miután elgondolkodok egy picit, azt meg inkább nem kötöm az orrára, hogy mennyire nagyon nincs semmi dolgom és, hogy ezt mennyire nagyon élvezem. Végre van időm arra, hogy éljek egy picit és élvezzem a létezés apró örömeit, mint például a ma estét ebben a klubban. Vagy épp egy olyan férfi társaságát, aki egyértelműen nem örül, hogy összefutottunk, mégis megpróbál udvariasan viselkedni és úgy tenni, mintha szívesen csevegne itt a pultnál. Vajon, aggódik már azon, hogy mit kérek majd cserébe az életéért? Igazából kétlem, hiszen érzem és látom, hogy nem is igazán rám figyel, miközben az igen tartalmas beszélgetésünk folyik. Eléggé sértő is számomra, de a válaszát elfogadom. Végtére is, nem konkrétan miattam jelent meg ma itt, tehát minden joga meg van rá, hogy az ajtó felé lessen újra és újra.
A pultos újabb itallal kínál, tölt is a poharakba én pedig, ha már így összefutottunk, megkérdezem az adósom nevét, aki hirtelen iszonyú érdeklődővé válik. Egész testével felém fordul, mintha már nem is érdekelné más, mire én is felé fordulok a széken és a pulton helyezem el könyököm, ujjaim hajzuhatagom közé süllyesztem és így támasztom meg a fejem.
Akár bunkóságnak is vehetném azt, ahogy válaszol, de inkább elnevetem magam rajta, mert ha valami egyértelmű, hát az az, hogy ide senki sem jön "nyaralni". Ahoz millió más helyet tudnék elképzelni, megannyi homokos tengerparttal, napsütéssel és pálmafákkal. Na itt ilyen biztosan nincs. -Hát el kell szomorítsalak, de lebarnulni biztos, hogy nem itt fogsz.- mosolygok rá továbbra is kedélyesen, de valójában csak finoman tapogatózok afelől, hogy kivel is van dolgom. Azért akárkitől mégsem kérhetem, hogy tartsa távol tőlem a férjem hú kutyáit, bár abban is biztos vagyok, hogy a tény, hogy az adósom, nem lesz ehez elegendő. Az ember hajlamos megfeledkezni arról, ha valaki egykor segített neki, na meg amúgy sem mostanában történt az a baleset. -Mármint konkrét személyt keresel vagy, csak szimplán valakit ? - kérdezősködök tovább, talán hagynom is kellene most még a fenébe, hiszen én sem azért jöttem ma este ide, hogy üzleteljek, de azért mégis csak kíváncsi vagyok rá, miféle pasast kíméltem meg egykor. -Gondoltál rá az évek során, hogy miként fogsz nekem törleszteni, ha esetleg mégsem feledkezek meg rólad? - kérdezem érdeklődve, mintha csak egy egyszerű, könnyed csevely zajlana köztünk, amiből ez a pult már jó párat minden bizonnyal átvészelt, de valójában ez most egész más. Most dől el, hogy mi lesz Malthe sorsa, mert amennyiben nem hajlandó vállalni, amit kérek tőle és elutasítja a dolgot, máris gondoskodni fogok arról, hogy a tenger mélyére kívánja magát inkább, mint ide.

Malthe Hjelm
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
henry cavill
Posztok száma :
52
User neve :
dimitriy
Csoport :
berserker
Pontgyűjtő :
50
Lakhely :
all around the world
Foglalkozás :
fejvadász
Keresem :
Kor :
136

Malthe Hjelm
Elküldésének ideje — Vas. Jan. 09, 2022 7:10 pm

Kitartóan küzdöttem... abban a helyzetben nem is volt más választásom. Valószínűleg hálásnak kellett volna lennem, amiért egyáltalán megadatott, hogy küzdjek az életemért, nem úgy, mint több tucat másik embernek, akiknek a tenger lett a végső nyughelye. Egyelőre kételkedtem abban, hogy a kitartó küzdelmem elég volt ahhoz, hogy csak úgy meggyőzzem, és emiatt megkímélje az életemet. Talán most volt itt az ideje válaszokat kapni azokra a kérdésekre, amiket sosem volt módom feltenni. - Azt rögtön gondoltam, hogy jobb dolgod is volt. Valószínűleg most is lenne - vigyorodtam el hirtelen. Nem akartam messzemenő következtetéseket levonni pár percnyi ismertség után, de bizonyára nem unatkozott, és az olyan - számára - senkik, mint én, nem tudtunk semmi olyat felmutatni, ami egy kicsit is érdekesebbnek tűnt volna. Elvégre mellette én is egyszerű halandónak tűntem, a képességeim pedig eltörpültek. Az mindenesetre nem kerülte el a figyelmemet, ahogyan végigmért, újra és újra. Láttam rajta, hogy gondolkodik, tökéletes kiképzést kaptam, ismernem kellett a célpontjaimat, és ezt a szokást néha már olyanokon is alkalmaztam, akiknek semmihez nem is volt közük.
Feltűnt neki, hogy nem teljesen kötötte le a figyelmemet, a szavai sérelmezést sugalltak, mire újra elkaptam a tekintetét. Nem volt szükségem arra, hogy ezúttal már tényleg sikeresen belefojtson valamelyik tengerbe vagy óceánba, szóval talán kicsit félre kellett tennem a munkámat. Legalább addig, míg a társaságát élveztem. - Keresek valakit, így is mondhatjuk - biccentettem, de nem közöltem több információt. Elég magamnak való voltam, ha bevetésre küldtek, igyekeztem kizárni minden olyan tényezőt, ami kicsit is bezavart, és nem tudtam szépíteni azon, hogy jelenleg ő volt az a bizonyos zavaró tényező. Egészen addig így is gondoltam, míg a csapos vissza nem tért, hogy a nő felé forduljon, és a szavak hallatán furcsa elektromosság suhant át rajtam. Na nem a dilemma miatt, hogy töltsön-e vagy ne, de a név szinte rögtön szöget ütött a fejembe. Márpedig tudtuk, hogy véletlenek márpedig nincsenek. Főleg nem itt, és főleg nem most. Így már annyira nem is tűnt fontosnak, hogy a bejáratot figyeljem, elrugaszkodtam a pulttól, és a széken ülve felé fordultam, mintha hirtelen minden figyelmemet neki szenteltem volna. Ez mondjuk nagyjából fedte is a valóságot. Megtaláltam, akit kerestem, de legalább hetven százalékos esélye volt, hogy nem tévedek. Túl sok lett volna a véletlen egybeesés. - Malthe - mutatkoztam be, bár nem kezdtem taglalni, hogy amúgy ez nem is a valódi nevem. Azt sem tudtam, mivel foglalkozom, így elég gyanús lett volna rögtön azzal kezdeni, hogy melyik nevemre kíváncsi? - Nyaralni jöttem - vontam egyet a vállamon, bár így télvíz idején elég nevetséges válasznak tűnt. Láthatta is az arcomon, hogy nem gondolom komolyan. - Mondtam, keresek valakit - tettem hozzá a valódi célomat, és ez tényleg nem volt hazugság. Csak ekkor fogtam fel valójában, hogy egy olyan nő volt a célszemély, aki felé amúgy... tartozásom volt. Vagyis, nevezzük inkább "jövök eggyel"-nek. De mégis mit tudna tenni velem, ha nem tartanám magamat az adott szavamhoz?

coded by eirik

Rendeltetésem :
Rán vagyok
play by :
Inbar Lavi
Posztok száma :
48
User neve :
Maze
Csoport :
istenek
Pontgyűjtő :
45
Lakhely :
Grünerlokka
Foglalkozás :
I am a godness
Előtörténet :
some come to clear
Your path.

Liv Larssen
Elküldésének ideje — Vas. Jan. 09, 2022 3:48 pm

Ritkán fordul elő, hogy bárkin is megkönyörülök, hiszen számomra a halandók nem sokat jelentenek. Rövid életük ellenére túlságosan nagyra tartják magukat és azt hiszik, hogy övék a világ. Ami pedig a legbosszantóbb, hogy megfeledkeztek rólunk , az isteneikről, akiket illene tisztelniük mindazért, amit kaphatnak tőlünk és, amit el is vehetünk egyetlen szempillantás alatt
Az Ő életét azonban megkíméltem, miután jó pár percig küzdött az életéért és hanykolódott a viharos tengeren. Láttam benne valamit , amiről úgy gondoltam, hogy még hasznomra válhat vagy, akár nagy tettekre hivatott és ez pedig a kitartása volt, a küzdelme, amit a víz ellen folytatott. Egyébként is szeretem magam bebiztosítani, felkészülni dolgokra, most pedig úgy tűnt, hogy a sors épp akkor ejtette az utamba ezt a biztosítékot, amikor szükségem volt rá. Mert nem akarok visszamenni.
-Hidd el, én ezzel akkor is tisztában voltam. Hiszen, olyan kitartóan küzdöttél az életedért. - somolygok poharam peremére fölényesen, majd vonásait veszem szemügyre, melyek úgy pásztázzák a klubbot, mintha borzasztóan untatnám és más társaság után kutatna. Mégis, ki a fenét szeretne szívesebben látni a mellette lévő széken, mint engem? Jó, értem én. Valószínűleg jó ideig el akart még kerülni és ezt szóvá is teszi, mire csak lágyan elmosolyodok. -Nem szándékoztam felkeresni téged. Jobb dolgom is volt, mint hogy Veled foglalkozzak, de ha már pechedre a sors az utamba ejtett...- vonom meg vállaim kecsesen, újra és újra szemügyre veszem, méregetem, latolgatok, hogy vajon tényleg hasznomra lehet-e, miközben rákérdezek, miért is volt olyan meglepő számára, hogy itt lát. Talán, egy istennő nem érezheti jól magát egy ilyen nevetségesen emberi helyen? Bár tény, manapság túl sokan tömörülünk ebbe az országba, ebbe a városba, mintha csak készülőben lenne valami és ez ezek szerint az Ő figyelmét se kerülte el. -A senkik földjén bárki senkivé válhat.- jegyeztem meg egyszerűen, mintha csak azt közölném épp, hogy az ég kék, a fű meg meglepő módon zöld, se mégis mit monshatnék erre? Évek óta betöltöttem egy szerepet, amit -nem rég jöttem rá-, hogy felesleges volt és talán nem is élveztem, ezt viszont... -Keresel valakit? Vagy netán untatlak?- kérdezem végül, miután igazán birizgálni kezdi a csőrömet, hogy még mindig a bárba besétáló jelentéktelen halandókat kémleli, mert a hiúságom mostanában pláne nem viseli jól, ha valaki nem tanúsít felém figyelmet. Aegir se figyelt rám soha és lecserélt egy szutykos, szánalmas halandóra. Most meg már odáig fajul a dolog, hogy egy berserker figyelmét se tudom lekötni? -Töltsek még egyet, Liv? - kérdezi a pultos, ahogy egy pillanatra megáll előttem és mivel elég jól ismer, már tudja, hogy nem igazán szeretem, ha üres a poharam. Intek is mosolyogva, hogy előtte a pálya, a világért sem szeretném, ha visszafogná magát, majd újfent a férfi felé pillantok. -Mi is a neved?- kérdezem homlokráncolva, mert nem emlékszem, hogy valaha is bemutatkoztunk volna egymásnak, arra nem igazán volt idő, amikor a parton magához tért. - Na és, Te minek vagy itt, a Senki földjén ? - sandítok rá érdeklődve, bár lehet, hogy inkább nem is kellene untatnom a jelenlétemmel, amikor egyértelműen nem kíváncsi rám. Miért is lenne az? Hiszen, tartozik nekem.

Malthe Hjelm
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
henry cavill
Posztok száma :
52
User neve :
dimitriy
Csoport :
berserker
Pontgyűjtő :
50
Lakhely :
all around the world
Foglalkozás :
fejvadász
Keresem :
Kor :
136

Malthe Hjelm
Elküldésének ideje — Vas. Jan. 09, 2022 2:40 pm

Túl sok jutott ki mostanság a meglepetésekből, talán éppen ezért reagáltam úgy rá, mint ahogy. Pár másodpercig méregettem, szinte egy pillanatra sem eresztve a tekintetét, ami szavak nélkül is elég beszédes volt. Emlékezett rám, hiába próbálta először pimasz somolygás kíséretében megjátszani, hogy gondolkodnia kell, honnan is ismert. Talán soha nem találkoztam még akkora viharral, ami aznap éjszaka szabadult a tengerre, letarolva mindent, ameddig a szemem ellátott. Egy hosszú küldetés után tartottam haza Amerikába, hetedik napja futottunk a vízen, mikor megtörtént a baleset. Villám vágta ketté a hajót, és ott, akkor, szinte biztos voltam abban, hogy nem élem meg a másnap reggelt. Még emlékeztem a sós ízre a számban, a sebre a homlokomon, majd mindent beborított a sötétség.
A part homokjában kezdtem el ébredezni, de nem voltam egyedül. Ott volt velem, és nagyjából egyértelművé vált, hogy mi okozta azt a bizonyos vihart. Pontosabban, hogy ki. Életem első találkozása volt egy istennővel, bár sok indoklást nem kaptam. Csak egy ígéretet a nyakamba: tartozom neki az életemért cserébe. Megmentett, nekem pedig egyszer viszonoznom kell a szívességet. - Nem olyan könnyű megölni, mint amilyennek az először tűnhetett - válaszoltam, mikor leült mellém, de még mindig nem tudtam, hogyan reagáljak. Munkaügyben jöttem ide, valakit meg kellett találnom, és csak a nevét tudtam. Félő volt, hogy el fogja vonni a figyelmemet a... csacsogásával. Közben a tekintetemet néha az érkezők felé fordítottam, jól láthatóan kutakodva, de próbáltam nem feltűnően nem rá figyelni. Elvégre ritkán történt meg velem, hogy egy régi ismerőssel csak úgy összefutok. Oslo-ban mondjuk elég gyakran, ez pedig amúgy is nagy fejtörést okozott. - Nem felejtettem el az egyezségünket. Csak bíztam benne, hogy soha nem hajtod be - mondtam ezt már egy mosoly kíséretében, ismét a kezembe fogva a frissen csapolt italt. A kérdésére elgondolkodtam, de végül csak megingattam a fejemet. - Lassan már semmin nem lepődöm meg, ami Norvégiában történik - ittam bele a pohárba. - De legutóbb nem olyannak tűntél, mint aki itt, a senkik földjén múlatja el az időt - vontam meg a vállaimat. Ezer éve nem csevegtem senkivel, és most is pengeélen táncolt a figyelmem. Egyszerre igyekeztem érdeklődést tanúsítani felé is, de közben minden érzékem fel volt készülve arra, hogy cselekednem kell majd, ha belép a bárba az, akiért jöttem. Igaz, könnyebb dolgom lett volna, ha tudom, kit is keresek, de talán a neve alapján is le tudom majd vadászni. Nem lehet az olyan nehéz. Indultam már sokkal nagyobb hátrányból is.

coded by eirik

Rendeltetésem :
Rán vagyok
play by :
Inbar Lavi
Posztok száma :
48
User neve :
Maze
Csoport :
istenek
Pontgyűjtő :
45
Lakhely :
Grünerlokka
Foglalkozás :
I am a godness
Előtörténet :
some come to clear
Your path.

Liv Larssen
Elküldésének ideje — Szomb. Jan. 08, 2022 11:02 pm

A nornák, néha elég különös fordulatokat szőnek életünk történéseibe, de nem okolhatjuk őket azért, hogy nem hagynak minket unatkozni. Eleinte rájuk is dühös voltam amiatt, amit Aegir tett velem, de aztán furdalni kezdett a kíváncsiság, hogy vajon mit tartogathatnak számomra a sors istennői, ami miatt ez így alakult. Talán, a mi történetünk a férjemmel ennyi volt és ugyanúgy, mint ahogy időközönként, ciklusonként beköszönt a ragnarök , a mi életünk is felfordul olykor fenekestől. Talán, épp ideje volt valami nagy változásnak, hiszen amúgy is fuldokoltam abban az életben, bár erre csak akkor jöttem rá igazán, amikor újra a friss, szabad levegőn találtam magam.
Épp emiatt nem tervezem, hogy valaha is visszamenjek oda, ahol nem, hogy nem becsültek meg, de még arcon is köptek elég rendesen. Sokkal jobban érzem magam itt, a halandók között, ahol úgy élvezhetem az életet, hogy senki az ég világon nem is sejti, hogy ki vagyok valójában. Leszámítva a férfit, akivel most újra összehoz a sors és akit azonnal felismerek, amint összeakad a pillantásunk. Úgy hiszem, ő is emlékszik arra az ominózus balesetre, másképp nem vágná hozzám azt az igen egyszerű kérdést, amit. De szórakozhatnékom van. -Én? Lássuk csak. Ismerősnek tűnsz...- duruzsolom édesen mosolyogva, szememet összehúzom, mintha borzasztóan gondolkoznék, majd elnevetem magam. -Örömmel látom, hogy jól megy sorod. Meg azt is, hogy még élsz. Már kezdtem azt hinni, hogy buktam az egyezséget. - dobom le magam mellé a bárszékre, majd intek a pultosnak, hogy töltsön még egy pohárral mindkettőnknek. -Meglepettnek tűntél, hogy itt látsz.- jegyzem meg somolyogva, azt pedig már most tudom, hogy a sors ezen fordulata igazán kedvemre való lesz. Már csak azért is, mert a férjem kerestet, nekem pedig máris kezd kirajzolódni a fejemben, hogy miként válthatná ki a tartozását a mellettem ücsörgő berserker. Egyébként is egész mutatós darab, méltó lenne hozzá, hogy a közelemben tartózkodjon.

Malthe Hjelm
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
henry cavill
Posztok száma :
52
User neve :
dimitriy
Csoport :
berserker
Pontgyűjtő :
50
Lakhely :
all around the world
Foglalkozás :
fejvadász
Keresem :
Kor :
136

Malthe Hjelm
Elküldésének ideje — Szomb. Jan. 08, 2022 9:56 pm

Ritkán fordult elő, hogy egyszerre két megbízást is kaptam, bár eddig is nehezen magyaráztam ki azt, hogy Aviva miért volt még mindig életben. Erre pontosan még én sem tudtam volna megadni a választ, pedig ezerszer elhatároztam, hogy ma lesz az a nap, mikor végre teljesítem a rám bízott ügyet, mint ahogy minden eddigit is teljesítettem. Meg kellett hoznom egy döntést, márpedig senkivel nem tehettem kivételt. Ez volt a munkám, az életem, ezért fizettek. Történt, ami történt, tette vagy nem tette, amiért el akarták tüntetni, nekem nem az esküdtszék szerepét kellett betöltenem az életében.
Ez a második megbízás azért tűnt meredekebbnek, mert nem megölnöm kellett valakit, hanem előkeríteni, majd lényegében átadni annak, aki éppen nagyon meg akarta találni. Nekem majdhogynem mindegy volt, mert nagyon régóta nem tekintettem az emberi életre értékként. Nem is tudtam volna tükörbe nézni, ha azokat sajnálom, akik valakik útjában voltak, valljuk be, az önmarcangolás végeredménye előbb-utóbb az lett volna, hogy magamat lövöm fejbe. Ráadásul a Sors valami meredek játékot játszott velem, mikor egyértelművé vált, hogy nemcsak Aviva-t találtam meg Oslo-ban, hanem a másik célpontomat is. A megbízás szerint őt csupán elkapni kellett, de az néha nagyobb erőt és munkát igényelt, mint egyszerűen fegyvert tartani a halántékához. Bizonyára valami családi dráma állhatott a háttérben, de ebbe nem mélyedtem bele túlzottan. Nem is érdekelt, nem az én feladatom volt ítélkezni arról, hogy valaki megérdemelte-e a sorsát vagy sem. Egyedül a nevét memorizáltam, annyi már bőven elég volt ahhoz, hogy az első nyomokat megszerezzem, csupán pár napra volt szükségem, hogy eljussak egy bárhoz, ahol gyakran tiszteletét tette. Nem volt szokásom az időpazarlás, minél előbb el akartam végezni a rám bízottakat, majd visszatérni Amerikába, de már akkor gyanakodnom kellett volna, mikor ugyanazt a várost dobta ki a gép. Sejtenem kellett volna, hogy nem puszta mázliról van szó.
A bárba belépve aztán leültem a pult mellé. Talán még túl korán volt, alig lézengett pár ember a helyiségben, ami a sötét színek miatt inkább hasonlított egy vörös fénnyel kivilágított sikátorra, mint egy bárra. Egy női nevetés jutott el a fülemig, ami egyre közelebb és közelebb jutott hozzám, majd felváltotta egy másik. A tekintetem szinte reflexszerűen fordult a hang felé, szinte rögtön szemben találva magam egy nővel. Vagy inkább... a nővel. Szinte ismét éreztem a torkomban a vizet, magam alatt a tengert, az éppen süllyedő hajót, és mindezt egyetlen másodperc alatt, míg elmerültem a szemeiben. - Te? - kérdeztem szinte zsigerből, amint képes voltam arra, hogy szavakat formáljak. Talán Ő sem így gondolta a hálás viszontlátást közel három emberöltő elteltével.

coded by eirik

Ajánlott tartalom —

Liv & Malthe - let's start the game
Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Ole & Sofia | start again
» Tyr&Sirona - Its a waiting game
» Malthe & Aviva | it's been a while
» Mika & Malthe - darkest hours
» Nielfandir & Adele | wicked game

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
M E T A N O I A :: Valhalla csarnokai ;;-
Ugrás: