M E T A N O I A
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Iris & Dimitriy - this is our life
 :: Valhalla csarnokai ;;
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3
2 posters

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Iris & Dimitriy - this is our life - Page 3 BlackHomelyFairybluebird-size_restricted
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
i didn't choose the thug life
the thug life chose me

Keresem :
find arms that will hold you
at your weakest,Iris & Dimitriy - this is our life - Page 3 QcERZVh
eyes that will see you
at your ugliest,
Iris & Dimitriy - this is our life - Page 3 A1644f5721e881aea878a1021b001c41db29c4db
and a heart that will love you
at your worst.
Iris & Dimitriy - this is our life - Page 3 A62177ac1ae48d2b1a673a4e893083245ae49549
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Szomb. Jan. 08, 2022 5:39 pm

Iris Gustafsson felhasználónak tetszik ez a poszt.

Elkezdhettem volna ecsetelni, hogy mégis milyen nőkre gondoltam, de végül jobbnak tűnt csak egy vállrándítással elengedni a témát. Ők nem az én feleségeim voltak, ezáltal nem is az én gondjaim. Nekem csak ezzel az eggyel kellett törődnöm, aki éppen itt állt előttem, én pedig úgy próbáltam őt megérinteni, mintha nem szégyellném. Nem is szégyelltem. - Miért, nem tetszik? - kérdeztem felvont szemöldökkel, mikor sérelmezte a fenekére simuló mozdulatot, majd el is távolodott, én pedig felsóhajtottam. Nem próbáltam visszahúzni vagy megakadályozni a távolság megteremtésében, mert ha így tartotta jónak... ez még nekem is hasznomra válhatott, volt lehetőségem ízlelgetni az önkontroll nemes intézményét, amit mintha teljesen elfelejtettem volna a közelében.
Szembefordult velem, a szavaival pedig mintha szándékosan akart volna hadat üzenni, ez pedig ki is ült az arcomra. - Aucs - suttogtam grimaszolva, de nem eresztettem a tekintetét. - Én azt hittem, boldoggá tettelek - mondtam, ezt már tőlem is szokatlanul kimért stílusban, ekkor már nem is bánva, hogy megteremtette azt a bizonyos távolságot. Eddig tőlem szokatlan módon próbáltam... kicsit közeledni felé. Ismert annyira, hogy tudja rólam, mennyire nem remekeltem a szóbeli kommunikációban, ha kettőnkről volt szó, éppen ezért inkább fizikai kontaktust akartam teremteni. Amire ő úgy reagált, hogy elhúzódott. Elég egyértelmű jelzést küldött vele.
Nyilván mindketten tudtuk, hogy egy normális házasságot nem csak a szex köti össze, bár tény, hogy a kiemelt helyet foglalt el a fontossági sorrendben. Nekünk pedig aligha akadt más, mert már az alapokból is elégtelenre vizsgáztunk. Kivéve ami a testiséget illette. Ott minden kétséget kizáróan teljes volt az összhang.
Már nem is követtem a tekintetemmel, mikor először kabátért ment, majd a cipőjéért, és mikor újra megállt felém fordulva, már el is indultam az ajtó felé. A kérdésére nem számítottam, és talán még soha nem is kérdezett rá ennyire nyíltan a más nőkhöz kötődő viszonyomra. Vagy viselkedésemre, egyre megy. - Nem úgy, ahogy veled. Higgy a pletykáknak a maffiózókról és választ kapsz minden ilyen kérdésedre - tártam szét a karjaimat egyszerűen, még mindig az ajtó felé lépkedve, nem tulajdonítva túl nagy jelentőséget a további témaboncolgatásnak. Értse, ahogy akarja, valószínűleg eddig is egy erőszaktevőnek és pofonosztónak gondolt, legalább most ha kimondani nem is mondtam, de utalást tettem rá, hogy nem tévedt. - Mehetünk? - kérdeztem, miután megálltam az ajtóban és kinyitottam előtte. - Vagy akarsz még kérdezni valamit?

enemy || coded by eirik

Vissza az elejére Go down
Iris Gustafsson
Kiskép :
Iris & Dimitriy - this is our life - Page 3 Iris
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :
"Every Beauty needs her Beast, to protect her
Iris & Dimitriy - this is our life - Page 3 86e7ef57c9d3033624845559c57b497cccca1bbb

Iris & Dimitriy - this is our life - Page 3 AdLAF4Y
from everything but Him."
Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Szomb. Jan. 08, 2022 3:13 pm

Dimitriy V. Smolensky felhasználónak tetszik ez a poszt.

Mr and Mrs

Szerettem volna úgy tenni, mintha már cseppet sem érdekelne, mintha az a múltkori együtt töltött este, csak egy gyenge pillanat vagy inkább szórakozás volt, mintha én használtam volna ki Őt, de a testem úgyis elárul neki mindent. Épp csak nincs a homlokomra írva, hogy milyen kellemes az érintése még most is. Pedig tényleg, őszintén reméltem, hogy a múltkori után majd enyhül ez a dolog, hogy csak egy ideiglenes hóbort volt vagy ilyesmi, de tévedtem. Ez bizony kő kemény kémia köztünk.
Már ezt is nehezen tudom kezelni, de a tény, hogy ezen az estén majd konkrétan, most először el kell játszanom a szerepemet, egy kicsit megijeszt. Sosem voltam senkinek a felesége, hát még egy olyan férfié, mint Dimitriy, akinek minden bizonnyal meg van a maga híre, a felépített kis imázsa, amihez valamennyire nekem is idomulnom kellene. De a legjobb, hogy Ő sem tudja a kérdésemre a választ, meg még azon is munkálkodik közben a hátam mögött, hogy minél inkább zavarba hozzon. Szöget üt a fejembe a gondolat, ahogy egész közel hajol hozzám, hogy talán egész hasonló hatással lehetek rá, mint Ő rám, de ezt inkább kiverem a fejemből még most, melegében. -Furcsa nőket ismerhetsz.- jegyzem meg kelletlenül, majd tovább hallgatom szavait arról, hogy milyen nem vagyok. Halvány mosoly jelenik meg arcomon, mert ez azért egész rendes dolog tőle, hogy ezek szerint nem is vár el ilyesmi alakítást. Nem, mintha menne. -Valóban nem vagyok egyik sem.- értek egyet halkan, tekintetem folyamatosan a tükörképén csüng, gondolatban még azt is muszáj vagyok megjegyezni magamnak, hogy iszonyú jól nézünk ki így, együtt, aztán a keze lassan lesimul a fenekemre, mire kérdőn, flegmán felvonom a szemöldököm. -Azért remélem, nem fogod mindenki szeme láttára a hátsómat taperolni...- húzódok is el kissé, pedig szívem szerint hátrálnék inkább annyit, hogy mellkasa egészen hátamhoz simuljon és újra érezzem a teste melegét, mert már az illata is, ami betölti lassan az egész szobát, teljesen megrészegít.
Inkább szembe fordulok vele, de azt is úgy teszem, hogy kellő távolságot szabjak ki kettőnk közé, hogy aztán szavai hallatán karba tett kézzel, pimaszul elmosolyodjak. -Tudod, ez két emberen múlik.- duruzsolom halkan, pofátlanul kacéran. -Nem árt hozzá egy olyan férj, aki boldoggá tudja tenni a feleségét. Menni fog?- szegezem neki a saját kérdését, de attól tartok, hogy ez az egész alapból halva született dolog. Pedig, ha egy kicsit többször lenne olyan, mint amilyen a múltkor volt velem, talán még nem is kellene olyan nagyon szerepet játszanom, de Dimitriy nem olyan és erre úgy veszem észre, hogy gondosan ügyel is, hogy ne változzon meg.
Végül a szekrényemhez lépek, előveszek egy csinosabb, fekete bőrkabátot -ha már ő is ilyenben nyomul-, belebújok a magassarkúba és magamhoz veszem a táskámat is. Egy pillanatra aztán újra felé fordulok, de ahelyett, hogy közölném mondjuk, hogy "mehetünk", valami egész más kívánkozik ki belőlem. -Más nőkkel, hogy szoktál viselkedni? - bukik ki belőlem végül a kérdés, tekintetem nem ereszti övét egy pillanatra sem, míg a választ kíváncsian várom.

Sometimes i wonder if love is worth fighting for. Then I look at You.
I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Iris & Dimitriy - this is our life - Page 3 BlackHomelyFairybluebird-size_restricted
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
Iris & Dimitriy - this is our life - Page 3 A1644f5721e881aea878a1021b001c41db29c4db
at your worst.
Iris & Dimitriy - this is our life - Page 3 A62177ac1ae48d2b1a673a4e893083245ae49549
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Szomb. Jan. 08, 2022 11:00 am

Hát igen, csak a legközvetlenebb ismerősök tudták rólunk, miféle színjátékot játszatnak velünk a szüleink, de ez lesz az első olyan alkalom, mikor nekem is úgy kell majd bánnom vele, mintha tényleg a feleségem lenne. Ezzel pedig nekem is akadtak problémáim, mert nem tudtam, hogyan kell. És ezt még nem is szégyelltem volna bevallani. Nem volt előttem egy jó példa erre, a szüleim kötelékét nem neveztem volna annak az idilli házastársi kapcsolatnak, amit amúgy ez szimbolizálni akart volna. Annyi előnyünk viszont volt, hogy legalább működött kettőnk között a kémia, ha már minden más téren halálra voltunk ítélve egymás mellett.
Mikor a háta mögé léptem, a kezeim pedig szinte rögtön életre keltek, mintha megingott volna a tökéletesre formált álarc, amit eddig viselni próbált. Nem kerülte el a figyelmemet az erőlködése, hogy azt a látszatot keltse, mintha amúgy semmi közünk nem lett volna egymáshoz. Normál esetben ez még meg is mosolyogtatott volna, de addig tudta uralni a testét, amíg hozzá nem értem, a libabőr pedig minden megjátszott mozdulatot és arckifejezést felülírt. Ez volt a vágy, így működött, mi pedig frusztrálva próbáltuk elnyomni és csírájában elfojtani. Ezidáig eredménytelenül. - Fogalmam sincs, milyen egy maffiózó felesége - szólaltam meg aztán, az előző kérdésére először nem is válaszolva. Közelebb hajoltam hozzá, az orrom szinte elbújt a hajában, csak hogy beszívjam a gyengéden tolakodó virágillatát. Persze kicsit sem lepett volna meg, ha a mozdulattal egyszerre ellépett volna, csak hogy ellökhesse magáról a kezeimet. - Akiket én ismerek, azok még szajhának sem kellenének - tettem még hozzá, de érzékelve, hogy a hangja rideg és távolságtartó. A burkolt fenyegetéseket annyira viselte jól, mint én, ennek ellenére továbbra sem léptem el tőle. - De te nem vagy szolgalelkű, nem? - kérdeztem, ekkor azonban ahelyett, hogy magam felé fordítottam volna, a tükörben kerestem meg a tekintetét. - Ahogy szerelmes csitri sem. Az aranykalitkába zárt fogoly pedig jelenleg nem is opció - mosolyodtam el szemtelenül, majd ha időközben nem húzódott még el, a hátán nyugvó kezem lesimított a fenekére. A testbeszédem elég egyértelmű vallomást tett helyettem, hogy eszem ágában sem volt egyszeri numeraként tekinteni rá, más kérdés volt az, hogy a legutóbbi alkalom után egyáltalán nem-e elkezdi majd bezárni a szobája ajtaját, csak hogy véletlenül se akarjak visszatérni. Nem mintha egy ajtó csak úgy megállíthatott volna. - Azt hiszem, rád kell bíznom, hogy megálmodd a tökéletes és boldog feleség szerepét. Menni fog? - Biztos voltam benne, hogy nem fog menni. Nem tettem szóvá, de rossz érzés kezdett bontakozni a gyomromban, és ugyan nem vettem volna mérget rá, hogy ő lesz érte a hibás, de az egész katasztrófára volt ítélve.

enemy || coded by eirik
Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :
Iris & Dimitriy - this is our life - Page 3 86e7ef57c9d3033624845559c57b497cccca1bbb

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Szomb. Jan. 08, 2022 8:25 am

Mr and Mrs

Akár frusztrálhatna is, ahogy figyelemmel kíséri mozdulataimat, de bennem valami egész más munkálkodni. Nevezhetjük bosszúnak, elégtételnek vagy aljaskodásnak, akárminek, de azt akartam, hogy lásson. Kíváncsi voltam, hogy felfedezem-e rajta a múltkori vágy legalább egy aprócska nyomát vagy valamit, de olyan tökéletesen megtanulta már viselni a rajta lévő álarcot, hogy képtelenség lenne belesni alá újra. Azt hiszem, valószínűleg a múltkori is, csak véletlen volt vagy nem is létezett, csak én képzeltem az egészet, hiszen most úgy tűnik, mintha soha nem is lett volna. Tekintete ettől függetlenül azért figyelemmel követi mozdulataimat, szinte érzem is magamon az érintését, de ezt a lehető leggyorsabban kiverem a fejemből és megmakacsolom magam. Inkább érdeklődök a buli vagy mi felől, hogy tereljem gondolataimat, Ő pedig készségesen, bár meglehetősen ködösen válaszol. -Tehát tényleg el kell játszanom a feleség szerepet, mert ők nem tudják, hogy kamu. - jegyzem meg kelletlenül, a tükörben keresem meg tekintetét és hosszan rá is bámulok mielőtt neki állnék sminkelni. Nem viszem túlzásba, nem szokásom amúgy sem tíz kiló vakolatot kenni magamra és nevetség tárgya sem akarok lenni, így az egész nem is telik pár percnél többe. Dimitriy pedig végig figyel, mint valami őrszem vagy inkább smasszer, mintha attól tartana, hogy ha elfordítja rólam tekintetét, rögtön elszaladok. De megígértem, hogy teszem a dolgom és nem szokásom megszegni a szavam. Mondjuk azt is megígértem -főleg magamnak-, hogy nem fogom az ágyamba engedni...
Végül belebújok a ruhába és miután alaposan szemügyre veszem magam, az Ő tekintetét kezdem kutatni. Kíváncsi vagyok, hogy tetszik-e neki, amit lát, talán fel is fedezek kékjeiben valamit, egy apró szikráját a vágynak, ami elégedettséggel tölt el, de nem merem elbízni magam, mert az is lehet, hogy csak szeretném ezt látni és igy oda is képzelem. Akkor éjjel minden mozdulatából olvasni tudtam, minden csókja beszélt hozzám, de most olyan kiismerhetetlen már megint, mintha nem is ugyanaz a férfi lenne.
A véleményemre se reagál, nem is várom, hogy majd megint elsuttogja túlfűtött hangon, hogy gyönyörű vagy, de azért legalább valami hümmögést hallathatna, ám végül ennél jóval többet árul el, ahogy mögém lép, vállamra simít, finoman hajamba túr, míg forró tenyere hátamon pihen meg. Áruló testem meg, már megint azzal a hülye libabőrrel jön, mintha ez a rohadék vágyna is az érintésére, igazság szerint vágyom is, de azért nem szeretném ezt ilyen nyilvánvalóan a tudtára adni.
Elpillantok róla, igyekszem legalább az arckifejezésemet rendben tartani és legalább annyira elrejteni mögötte mindent, mint ahogy Ő teszi, de ahogy megszólal újra kékjeire találok a tükörben.
Kérlek. Őszintén nehéz elhinnem, hogy ezt hangosan kimondta, hogy a nagy és büszke maffiózó tényleg használja ezt a szót vagy, hogy egyáltalán ismeri, és egy igazi hülye picsa lennék, ha ezt nem értékelném vagy esetleg nem próbálnám meg figyelembe venni. -Na és, milyen feleséget szeretnél? A csendben a sarokban ücsörgő, szolgalelkű, üres tekintetű tyúkot vagy a szerelmes csitrit?- biccentem kissé oldalra a fejem, ajkaimon talán még egy apró, pimasz mosoly is átsuhan, de amilyen gyorsan jön, olyan hirtelen távozik is. -Nem tudom, hogy viselkedik egy maffiózó felesége. - jegyzem meg kelletlenül, gúnyosan, rideg arccal, mert annyira nincs ínyemre az egész, hogy itt parancsokat osztogat, burkoltan még talán fenyeget is, de végtére is, mi mást várhatnék tőle.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Szomb. Jan. 08, 2022 7:22 am

Valahol mélyen igazán hálás voltam neki, amiért megkönnyítette a dolgomat, még ha csak egy ígéret miatt is tette, amit még a legelső alkalommal szögeztünk le. Nem mondtam ki hangosan, de pontosan emiatt az ígéret miatt reméltem, hogy nem a nehezebb utat választja, mert akkor életében először talán tényleg szembesült volna azzal, milyen megalázottnak lenni. Márpedig én is tettem egy ígéretet erre vonatkozóan, amit hullámvölgyekkel, de tudtam teljesíteni eddig. A rezzenéstelen maszkomat azonban semmi áron nem akartam levetkőzni. A legutóbbi alkalommal túl sokat látott belőlem, vagy ami ennél is rosszabb lenne, túl sokat látott belém. Nem éltem álarcok mögött, mindenki tudta, hogy milyen vagyok, és amit neki mutattam magamból, még engem is meglepett, ráadásul komoly aggályokat eredményezett. Tényleg létezett bennem egy olyan alak is, aki képes volt törődni másokkal, sőt, egyenesen gyengédnek lenni? A gondolattól is kirázott a hideg.
Még mindig a háta mögött állva figyeltem, ahogy elkezdett vetkőzni, a karjaimat viszont ugyanúgy a mellkasom előtt tartottam. Olyan lehettem, mint egy nagy rezzenéstelen kőtömb, amit nem lehet arrébb terelni. A szemeim azonban nem maradtak tétlenek, minden ruhanemű útját szorgalmasan követtem, majd tekintetemmel végigpásztáztam a fedetlenné váló bőrfelületet, amit nem is olyan régen még csókokkal borítottam. Túl élénk volt az emlék, a gondolattól újra összeszorult a gyomrom, mert valami olyasmit lobbantott bennem lángra, amit eddig még senki. Újra vágytam rá, a teste forróságára, és már egészen előreszaladtak a gondolataim, mikor meghallottam a szavait. - Ápoljuk az üzleti kapcsolatainkat - mondtam ki először egy elég nyilvánvaló választ, majd tovább folytattam. - A Papa egyik üzlettársával és néhány sznob társával - tettem még hozzá, de a tekintetemet egy pillanatra sem vettem le róla. Nem kezdtem el neki sorolni a vendéglistát, a nevek alapján amúgy sem tudta volna hová tenni őket, és nem is azért jön velem, hogy tudja, ki kicsoda. Mire megtanulná, talán már úgyis mindegy lesz.
Követtem a szemeimmel, mikor a tükör elé lépett, majd felvitte a sminket, az egész gyorsabbnak tűnt, mint amire számítottam, majd mikor felvette a ruhát, a mélyen dekoltált darab szinte rabul ejtette a tekintetemet. Bár gondolom ez - is - volt a célja a választásának.
Szavakkal nem válaszoltam, helyette elindultam a tükör irányába, hogy mögé lépjek. Továbbra is hatással volt rám, ezt titkolni sem tudtam volna, talán ezért esett annyira jól a rezzenéstelen, parancsokat osztogató álarc mögé rejtőzni. Mégis, valahogy tudatni akartam, hogy ami történt, nemcsak egy önző húzásom volt, és nemcsak kihasználni akartam. Csak nem tudtam hozzá a megfelelő szavakat. Talán nem is szerepeltek a szótáramban.
Felemeltem a kezem, hogy végigsimítsak a csupasz vállán, majd a hajához nyúltam, és ujjaim egy pillanat alatt vesztek el a szőke hajtömegben, ezzel gondoskodva arról, hogy ne tudjon csak úgy ellépni tőlem. Másik kezem a hátára simult, és hacsak nem lépett el tőlem, meg is tartottam ezt a pozíciót. Még mindig nem tudtam kimondani, vagy bocsánatot kérni. Talán jobb lett volna megmaradni abban az állapotban, egyszer megtörtént, és többé nem kell, hogy megtörténjen, de minden porcikámban éreztem, hogy amíg a közelemben van, minduntalan birtokolni akarom majd. De nem hagyott nyugodni a düh, amit a tekintetében véltem látni. - Nem akarom megszegni a neked tett ígéretemet, úgyhogy viselkedj úgy, hogy ne is kelljen. Kérlek - mondtam, és azt hiszem, még soha nem mondtam neki ezt a szót, mégis talán ennyire egyértelmű utasítást még soha nem osztottam ki neki. Ötletem sem volt, hogy mit tud még kihozni belőle a dac, vagy maga a maffia-élet undor. Vagy az éppen aktuális gyűlölete, amit akár felém is érezhetett.

enemy || coded by eirik
Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Pént. Jan. 07, 2022 11:13 pm

Mr and Mrs

Fogalmam sincs miért, de valahol egész cuki, hogy Ő válogatja nekem azokat a ruhákat, melyekből választhatok. Mintha csak üzenne, hogy miben szeretne látni -akaratlanul is-, és igazság szerint, legalább magamnak be kell valljam, hogy nincs rossz ízlése. Egyik ruhára sem mondanám, hogy pocsék lenne, de végül a választásom mégis a feketére esik. Nem azért, mert épp a lelivilágomat tükrözné a színe, hanem mert ez a szín számomra elegáns és titokzatos.
Azt viszont egyetlen percig sem titkolom, hogy nem akarok az akarata előtt meghajolni. Sőt. Konkrétan közlöm is, hogy a beleegyezésem csupán annak köszönhető, hogy még az elején ígéretet tettem, miszerint teljesítem a kötelességeimet, amennyiben Ő nem aláz porig mindenféle sznob bagázs előtt. És eddig még nem tett ilyet, én meg tartom magam az adott szavamhoz, így végül elé lépek és -éreztetve vele, hogy cseppet sem vagyunk puszipajtások- beleegyezek ebbe a buliba vagy mibe.
Pedig, minden zsigerem azt súgja, hogy tegyem próbára. Derítsem ki, miként is venne rá arra, hogy megjelenjek vele bárhol is, ha Ő épp úgy akarja, dacos pillantásom nem is veszem le róla, miközben az enyémhez rémisztően hasonló testhelyzetet vesz fel. Közli is, hogy ne tegyem próbára, már megint a farkunkat méregetjük, de esküszöm, minden pillanatát élvezem ennek, ahogy a tűrőképességén balettozok, ahogy az idegeit feszegetem, mint valami húrt, aminél nem igazán tudni, hogy mikor fog elpattanni.
Szúrós pillantásom akkor is fogva tartja övét, amikor -már csak azért is- lassú, lágy mozdulatokkal letolon csípőmről a leggingset, amiben eddig heverésztem, hogy aztán egy szál combközépig érő felsőben álljak előtte. -Na és, hova megyünk?- kérdezem közömbös hangon, mintha nem is érdekelne, mintha az sem számítana, hogy amikor pillanatokkal később a felsőt is lehúzom magamról, egy szál fehérneműben ácsorgok előtte. Valahol mélyen a múltkori estét kutatom. A pillantást, ahogy akkor rám nézett, azt a vágyat, ami akkor konkrétan kiolvasható volt tekintetéből, de végül csak elfordulok tőle és magamhoz véve a kiválasztott ruhát a tükör elé lépek.
Egy pillanatra megakadnak szemeim a szemöldököm felett még épp csak begyógyult seben, majd nagyot nyelek és igyekszem úgy tenni, mintha ott sem lenne, mintha nem csüggne tekintete minden egyes mozdulatomon, miközben némi sminket is feldobok magamra. Mindezt persze még mindig fehérneműben, mert kár lenne a ruháért, hogy bármennyire is összekenjem akaratlanul is és már, csak akkor veszem le a vallfáról és bújok bele, amikor készen vagyok. -Megfelel?- kérdezem végül a tükörben rápillantva, felé is fordulok és szúrós, dühös pillantásom akkor sem veszem le róla, ha közben esetleg végig mér. Igazság szerint, leginkább azért vagyok dühös, mert a múltkori után ki akar rángatni innen, ebből a biztonságos burokból, amikor rettegek attól, hogy majd megint megpróbál valaki megölni pusztán csak azért, mert a felesége vagyok, de ezt akkor sem árulnám el neki, ha az életem múlna rajta. Remélhetőleg, a kezeim tördelését valami lányos zavarnak tudja be, vagy netán észre sem veszi.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Pént. Jan. 07, 2022 9:11 pm

- Azt látom - mormogtam válaszként, még ha tudtam is, hogy éppen gúnyolódott ezekkel a szavakkal. Mindenesetre pár másodperc elteltével inkább a szekrény felé fordultam, és nem néztem tovább ezt az idegesítő baromságot. Sosem értettem azokat, akik ilyesmivel irtották az agysejtjeiket, bár talán Irisnak minden szüksége megvolt arra, hogy visszanyerje a hitét bizonyos dolgok kapcsán, ezt viszont inkább nem mondtam ki hangosan, mert esélyes, hogy gyorsan egy pofon gazdája lettem volna.
Csak egy grimasszal válaszoltam felé, mikor megismételte az én iménti szavaimat. Azt csináltam, amit ő szemmel láthatóan nem csinált, mert inkább feküdt az ágyban egy nagy tál kukoricával, ahelyett, hogy azt csinálta volna, amit kértem tőle. Ezt kellett volna mondanom, és a nyelvem hegyén volt, de végül visszaszívtam. Még én sem tudtam megindokolni, hogy miért. Helyette a ruhák kiválasztására koncentráltam, találtam is egy pár igazán ígéretes darabot, amiket aztán oda is vittem az ágy szélére, és mikor megkerestem a tekintetét, álnok dög módjára halványan elmosolyodott, míg szemei szinte szúrtak. Élvezte, hogy táncolhatott az idegeimen, de nem szándékoztam neki sokáig megadni ezt az örömet. Mintha nem tudta volna, hogy kettőnk közül neki nagyobb esélye volt a rövidebbet húzni, ha felbassza az agyamat. Aztán már egészen mást véltem felfedezni a mosolyában. Pimasszá vált, én viszont továbbra is rezzenéstelen pofával bámultam rá, várva, hogy eldöntse, akkor végül is melyik utat szeretné járni: a könnyebbet vagy a nehezebbet.
Még én is meglepődtem, hogy nem kellett további unszolásba kezdenem, felkelt az ágyról, és megállt előttem. Hozzá hasonlóan én is összefontam a karjaimat a mellkasom előtt, így néztem le rá. - Ne tégy próbára - szólaltam meg viszonylag halkan, mert minek ordítanék, ha ott állt tőlem harminc centire? Biztosan meglepődött volna, hogy milyen jó módszerrel tudtam volna én magam elvinni, de úgy tűnt, inkább a józan eszére hallgat, és nem húzogatja tovább az oroszlán bajszát. Nekem is több kedvem volt az egyszerűbb utat járni, de a következő pillanatban tényleg egyértelművé vált, hogy döntött a kérdésben. Legalábbis elkezdte mustrálni a ruhákat, ez gondolom jót jelentett. Egy ideig nézegettem a ruhát, amit kiválasztott magának, már a vállfán is elég vadító darabnak tűnt, hát még ha felveszi... elkalandoztak a gondolataim, és ugyan csak a hátát láttam, de szinte rögtön elképzeltem magam előtt csupaszon. Szerencsére már volt hozzá szerencsém meztelenül, így a fantáziám minden erőlködést kizárva szárnyalhatott. Ettől pedig megmozdult a vérem. Gondolatban már régen mögé léptem, az ágyra borítottam, és... megálltam a gondolatban, mert félő volt, hogy egyértelmű jele lesz a vágyamnak. - Ha már úgyis a feleségemként viselkedsz, inkább itt várok - válaszoltam ugyanúgy az ágy mellett megállva, az arcom rezzenéstelenségét pedig egy pimasz vigyor írta felül. Valószínűleg belepirult volna, ha tudt volna, mi jár a fejemben.

enemy || coded by eirik
Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Pént. Jan. 07, 2022 7:09 pm

Mr and Mrs

A jó kedvemnek már lőttek, na nem, mintha eddig olyan oltári vicces lett volna a film, amit bámulok. Leginkább ezekkel a nyálas, "szaladok a reptérre a hapsi után" jelenetekkel van tele, amiknek semmi valóságalapja nincsen, ugyanis a valóéletben úgy vetődne utána a biztonsági őr, mint egy puma, az elkövetkező pár órát pedig, minden bizonnyal egy alapos átvizsgáláson majd pedig a fogdán töltené. De persze, a filmekben ez elfér.
A popcornt bőszen tömöm az arcomba, mikor bármiféle kopogás vagy jelzés nélkül kinyílik az ajtó és Dimitriy úgy tipeg be rajta, mintha...ja igen. Majdnem elfelejtettem, hogy itt Ő van otthon, de azért kopoghatna, mielőtt bejön. Szóvá ezt azonban nem teszem, mert a meglepettség sokkal inkább lefoglal, meg a kérdése, mire csak értetlen arcot vágok, mert ugye nem egyértelmű ezek szerint, hogy mit csinálok, aztán csendben figyelem, ahogy komótosan odasétál hozzám, megáll az ágy mellett -amin nem rég szexeltünk, de ettől inkább elvonatkoztatok gyorsan- és neki lát a tv-t bámulni orvul elcsenve tőlem pár szem popcornt. -Mert mániám csöpögős, nyálas, a valóságtól a lehető legtávolabb álló romantikus filmeket nézni. - válaszolom szemeimet forgatva, éreztetve, hogy amúgy tökre nem vagyok oda ezért és most, csak gúnyolódok.-Unatkozok és semmi értelmes műsor nincs. - fűzöm hozzá gyorsan, mielőtt még tényleg komolyan veszi, amit mondtam, bár azért azt nem állítanám én sem, hogy egyáltalán nem szeretem az ilyen filmeket, mert amelyik aranyos, az aranyos. De jelen pillanatban, csak azért nézem, hogy jókat röhögjek rajta.
Az oldalamra fordulok, ahogy a szekrényem felé indul, felkönyökölök és megtámasztom állam tenyeremen, úgy figyelem érdeklődve, ahogy neki lát a ruháim közt válogatni. -Te mégis mit csinálsz?- kérdezem végül idézve korábbi szavait, de aztán valami könnyebb meg nehezebb útról kezd beszélni, ahogy az ágyhoz sétál és ledob rá pár -egyébként egész csinos- ruhát mellém. Halvány mosollyal arcomon, de ennek ellenére szúrós pillantással állom tekintetét, ahogy rám bámul, miközben igyekszem úgy tenni, mintha egyébként nem fordulna meg kismillió dolog a fejemben attól, hogy bőrdzsekiben flangál a szobámban. Tényleg nem kellett volna a múltkor hagyni, hogy elfajuljanak a dolgok. Ha egészen őszinte akarok lenni magamhoz, már az is izgató, hogy ilyen határozottan, kissé parancsolón közli, hogy mit akar, de leginkább az van rám hatással, ahogy azt mondja, hogy a feleségemmel. Még akkor is, ha ez nálunk pusztán, csak egy rang, egy megnevezés vagy nem is tudom, miként tekintsek rá, de iszonyú szexi tőle hallani.
Hosszan rábámulok, a pimasz mosoly nem tűnik el arcomról, végül egy fáradt sóhaj kíséretében az ágy széléhez csúszom és felállok. Egész konkrétan Vele szemben egyenesedek ki és karba tett kézzel, felszegett állal felnézek rá. -Igazán kíváncsi lennék, hogy szeretnél "vinni" magaddal, de...- kezdek bele, majd hagyok egy elég hosszú szünetet, miközben nem csinálok mást, mint bámulok kékjeibe, mintha csak elemezgetném, végül egyszerűen elfordulok tőle és a ruhákat veszem szemügyre, amiket Ő választott. -Megígértem, hogy a feleségedként viselkedek, szóval...- veszem fel az egyik fekete ruhát, ami eléggé mélyen dekoltált, az alja pedig lágy esésű, laza és kB térd fölé ér. -Itt maradsz, amíg elkészülök vagy kimész?- fordulok végül felé édes mosollyal, a választott ruhával a kezemben és érdeklődve várom a válaszát. A múltkori után, már egyáltalán nem aggodnék azon, ha itt ácsorogna, míg átöltözök. Annál többet, már úgysem láthat, mint amit akkor látott.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Pént. Jan. 07, 2022 6:07 am

Nem számítottam rövid várakozásra, kiindulva abból, hogy egy nő mennyit tudott tollászkodni, de mikor Kirill alakja megjelent a lépcsőn, meg sem kellett szólalnia ahhoz, hogy tudjam, milyen választ kapott. Voltak rossz szokásaim, és valahol az első háromban szerepelt, hogy rosszul viseltem, ha ellenszegülnek nekem, ezt pedig jelen forma szerint most sem tudtam levetkőzni, bár egyelőre nem tudtam eldönteni, hogy a dac pontosan minek is szólt. Az egész helyzetnek, vagy nekem a múltkor történtek után. Ezt a terepet még nem sikerült felfedeznem, mert egész életem során nagyjából öt percet foglalkoztam a női lélek rejtelmeivel, vagy éppen annak a megértésével. El tudtam képzelni, hogy mi jár a fejében rólam, a kettőnk kis kitérőjéről, és arról, hogy csak kihasználtam a felkínálkozó lehetőséget, majd mikor megkaptam, otthagytam.
Egy enyhe fintor kíséretében, elnéző mosolyt villantottam Kirill felé, miközben hátba veregettem, majd ledobtam a kocsikulcsot az egyik komód tetejére. - Mondd meg, miért élvezi, ha feldühít - kérdeztem, bár ez egyaránt szólt Kirillnek és közben magamnak is, bár nem vártam rá választ. Helyette megindultam a lépcsőfokok felé, kettesével szedve őket, hogy mikor felérjek az emeletre, az ajtaja elé lépjek. Csak azt nem értettem, hogy miért van a gyomromban egy góc az idegtől. Persze tisztában voltam a bűneimmel, azzal, hogy egy paraszt voltam, de mielőtt az lettem volna, úgy törődtem vele, mint még soha egyetlen nővel sem az életemben. De honnan is tudhatná? Akkor legyek paraszt.
Nem kopogtam, csak hogy hű maradhassak a rólam kialakult képhez, és a szobába belépve rögtön megakadt a tekintetem az ágyban fekvő alakján, ahogy éppen popcornt gyömöszöl a szájába és mellé valami hangos szart néz a tv-n. - Te mégis mit csinálsz? - kérdeztem felvont szemöldökökkel, miközben becsuktam magam mögött a szobaajtót. Arra számítottam, hogy legalább ennél nyomósabb okot talált arra, hogy ne kelljen kidugnia innen az orrát, bár talán tényleg nem számított arra, hogy beváltom a fenyegetésemet és én is feljövök, ha Kirill szavaira nem hallgat. Bár az eltitkolt nyomós ok valószínűleg az volt, hogy csak velem ne kelljen találkoznia. De ezt akár a szemembe is mondhatta, és talán megértettem volna. Bár így jobban belegondolva, ez nem valószínű.
Megkerestem a tekintetét, bár kicsit sem úgy nézett rám ezúttal, mint legutóbb, de erre azt hiszem, rászolgáltam. Megcsóváltam a fejemet, majd az ágy mellé léptem, és pár másodpercig a képernyőre meredtem, közben elvéve előle pár darabot a kukoricából. - Miért néztek ennyi nyálas szart? - kérdeztem hitetlenkedve, bár talán azért nem tudtam értékelni az ilyesmit, mert nullán volt a romantika-méterem már úgy lassan húsz éve.
Elindultam a szekrénye felé, hogy kinyissam az ajtókat. Még nekem sem volt teljesen tiszta, hogy pontosan mennyi ruhával érkezett, vagy hogy mennyit tudott vásárolni, mióta itt élt - mert azért szép számmal járt el vásárolni -, de bizonyára akad itt olyan darab, ami illik egy félig hivatalos, félig  baráti meghíváshoz. - Választhatod a könnyebb, de a nehezebb utat is - fordultam felé, kivéve három vagy négy ruhadarabot vállfával együtt, majd felé fordultam, visszaindultam az ágy felé, majd ledobtam őket a matracra, ekkor már ismét rabláncra verve a tekintetét. - Jöhetsz önként vagy jöhetsz úgy, hogy én viszlek, de ma a feleségemmel hagyom el ezt a házat - mondtam neki ellentmondást nem tűrve. De nézhette volna a jó oldalát is, mehettem volna ezer másik nővel, is, úgysem látta vagy tudta volna. Én mégis vele akartam.

enemy || coded by eirik
Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Csüt. Jan. 06, 2022 9:31 pm

Mr and Mrs

Az ágyamon hasalva, pattogatott kukoricát -amit Kirill volt olyan kedves és felcsempészett nekem- majszolva nézek valami oltári nagy baromságot a tv-ben, miközben várom, hogy a levegőbe emelt lábaim ujjain megszáradjon a körömlakk. Mégis, mi a francot csinálhatnék mást ebben a nyomorult házban? Őszintén szólva, nem nagyon merem kitenni a lábam a múltkori incidens óta, mert semmi kedvem újra hasonlót átélni, vagy ne adj isten, úgy begyűrődni a kocsi kasztnijába, hogy aztán úgy kelljen külön válogatni engem, meg a karosszéria elemeket.
Néha kicsit unalmas, de egész nyugodt a szobám rejtekében tölteni az időm nagy részét, de még mindig inkább ez, mint hogy őfelségével kelljen konkrétan egy levegőt szívnom. Eddig a bokám tökéletes alibit szolgáltatott, mert azért azt sem akartam, hogy Dimitriynek egyértelmű legyen, hogy miért kerülöm, bár én magam sem tudom, hogy miként akarok viselkedni. Szeretnék úgy tenni, mintha mi sem történt volna, mintha nem is érdekelne az egész, ugyanakkor a szégyen igen erősen jelen van bennem, akárhányszor eszembe jut az, ahogy egy laza mozdulattal leterelt az öléből miután végzett. És akkor ne érezzem magam úgy, mint egy prosti, akinek kiperkáltak x időt, majd dolga végeztével már húzhat is a fenébe. De ezt sem akartam érezni, mert ez is azt bizonyítja, hogy egyébként nagyon is érdekel, ami történt. Olyan zavaros lett az egész. Még azt sem tudom eldönteni, hogy bánom-e, ami történt vagy sem. Inkább is-is.
Kopogtatnak az ajtón és bár tudom jól, hogy Kirill az -más úgysem dugja ide a képet, hála az égnek-, feltápászkodok az ágyról és ajtót nyitok neki. Azért mégse az ágyon hasalva fogadjam már Dimitriy emberét, nem? És, ha már róla van szó, Kirill átad egy igen kedves üzenetet, legalább kétszer hangsúlyozva, hogy bizony szó szerint idézi a szavakat, mire elönt a méreg és legszívesebben kiállnék a lépcsőkorláthoz üvöltözni, de úrinő vagyok. -Mondd meg a ház urának, hogy nem a spánielje vagyok, hogy a lábához szaladjak, ha füttyent és egyébként sem akarok Vele sehova se menni.- közlöm kedvesen Kirillel, mert hát ne a hírhozónak sziszegjek már a képébe. -Tedd még hozzá nyugodtan, hogy fáj a bokám, nem érzem magam jól meg a szokásos baromságok...- vonok vállat, mert abszolút nem érdekel, hogy mit üzenget nekem és már önmagában az is sértő, hogy üzen és nem képes feltolni ide az arcát, hogy legalább személyesen "invitáljon meg" akárhova is. Egyébként is. Mi a francot jelent, hogy normális, de szexi göncöt kapjak magamra? Nem vagyok a Barbie babája.
Miután Kirill kelletlenül távozik, én visszahelyezkedem az ágyra ugyanúgy hasra fekve, bár azért megfordul a fejemben, hogy talán nem csak megfélemlíteni akart azzal, hogy ő maga jön fel értem. De nem. Csak tesztelt, hogy pattanok-e egyetlen szavára, de ez nem jött neki össze.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Csüt. Jan. 06, 2022 8:22 pm

A kocsikulccsal játszottak az ujjaim, miközben beléptem a ház ajtaján. Azonnal megcsapott a már elég közelről ismert illat, pedig biztos voltam benne, hogy alig dugta ki az orrát a saját kis tornyából, mégis minden átvette már itt a parfümje illatát. Amikor néhány nappal ezelőtt becsukta előttem a fürdőszoba ajtaját, tökéletesen érzékeltette, hogy nemcsak a szobából vagyok kirúgva, de úgy egy ideig mindenhonnan, én pedig életemben először vettem a lapot, legalábbis próbáltam tisztes távolságot biztosítani neki, és elég sok időt töltöttem azóta házon kívül. Bár az Iris-szal történtek csak félig képezték az igazság szövetét, mert amint elhagytam a szobáját és rendbe tettem magamat, Kirill már jött is a jelentéseivel. Valamiért rám mosolyogtak az istenek, mert még Nadia is épségben előkerült, ez pedig lekötött az elmúlt két napban, olyannyira, hogy haza sem jöttem.
- Szólnál a ház asszonyának, hogy vegyen fel valami normális és szexi göncöt, és jöjjön le? Elmegyünk - fordultam Kirill felé, aki mint mindig, most is teljesítette a rá bízott feladatot. Habár nem találkoztam Iris-szal azóta, Kirill jelentései alapján teljes képet kaptam az állapotáról, és arról, hogy a lábának már kutya baja. Nem mintha legutóbb annyira sokat foglalkoztam volna azzal, hogy fáj-e a lába... mással voltam elfoglalva. - Ha neked nem jön, mondd meg, hogy én megyek fel érte - tettem még hozzá egy elnyúló sóhaj mellett, majd megigazítottam a ritkán hordott bőrdzsekimet.
Habár jó ideig még nem akartam megtörni ezt a tökéletesen kialakított ritmust közte és köztem, a mai délután meghiúsította minden eddigi tervemet. Nem terveztem menni sehová, főleg nem Iris-szal, aki nyilván a háta közepére sem kívánt sem engem, sem az életet, amit éltem, de egy meghívást nem utasíthattam el. Az ilyen alkalmakra rendszerint Sienna-t vittem magammal, mint kísérőt, de ezt a lehetőséget már csírájában kellett elfojtanom. Szokatlan volt megtapasztalni, hogy annyira nem hiányzott, mint amire számítottam, de néha eszembe jutott, hogy mi lehet vele. Mégis csak én takarítottam fel a mocsokból. És már amúgy is házas embernek számítottam, milyen lett volna más nővel megjelenni? Ha kényszerházasság, ha nem, tartani akartam magamat az ígéretemhez, hogy nem alázom meg soha ilyen módon. És amúgy is, ez az alkalom tökéletesnek ígérkezett arra, hogy kiugrasszam a nyuszit a bokorból, már ha nem utasítja el élből a Kirillnek mondottakat. Bár akkor tényleg azt kockáztatta, hogy én megyek utána, és elég erélyesen tudtam kérni.

enemy || coded by eirik

Ajánlott tartalom —

Iris & Dimitriy - this is our life
Vissza az elejére 
3 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3
 Similar topics
-
» Iris & Dimitriy - life is forced upon you
» Iris & Dimitriy - it's you, it's always been you
» Iris & Dimitriy - chained
» Iris & Dimitriy - Every story has its End
» Iris & Dimitriy - Please, be My husband

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
M E T A N O I A :: Valhalla csarnokai ;;-
Ugrás: