Kiskép : Rendeltetésem : - play by : tom hardy Posztok száma : 1091 User neve : dimitriy Csoport : halandó Pontgyűjtő : 1082 Lakhely : frogner Foglalkozás : gangster Előtörténet : i didn't choose the thug life the thug life chose me Keresem : find arms that will hold you
at your weakest, eyes that will see you
at your ugliest,
and a heart that will love you
at your worst.
then you have found true love Kor : 45
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Kedd Jan. 18, 2022 9:19 am
Iris Gustafsson felhasználónak tetszik ez a poszt.
Nem kellett sok idő ahhoz, hogy észrevegye a változást, és alkalmazkodjon ehhez. Annak ellenére, hogy mosolygott, láttam a tekintetében a felismerést, hogy ismét elmúltak azok a bizonyos pillanatok, a másodpercek, mikor némileg elfelejtettem, ki is vagyok. Nem tudtam a fejébe látni, de volt egy olyan megérzésem, hogy azt a felemet sokkal jobban kedvelte, mint aki most a felszínre tolakodott. Én viszont ezt ismertem jobban, és csak így éreztem nyeregben magam. Nem szóltam semmit, még akkor sem, mikor már szavakkal is kifejezte, hogy észrevette a változást. Mintha mindenáron bizonyítani akarta volna, hogy nem hazudott, és igenis létezett az a bizonyos tetoválás. Nem tudtam rájönni, hogy miért csinálja. Nem tartozott nekem magyarázattal, bár talán az iménti sztori után arra következtetett, hogy nem biztonságos számára, ha azt gondolom róla, hogy átver. Ebben mondjuk még rejlett is igazság. Miközben mesélt, elfordult, így már csak a hátát láthattam. Felsóhajtottam, de a tekintetem továbbra sem eresztette, főleg mikor a haja alá nyúlt, így próbálva alátámasztást nyerni a szavainak. Ha egy másik szituációban lettünk volna, valószínűleg elismertem volna a vagányságát, azt, hogy milyen leleményes eszközzel próbálta bosszantani az apját, ami amúgy még inkább tetszést váltott ki belőlem, de ehelyett hallgattam. Legalábbis pár másodpercig. - Mit mondjak, le vagyok nyűgözve - eresztettem el pár szót végül, és ugyan sem az arckifejezésem, sem a testbeszédem nem változott, de a szavaim mellőzték a gúnyt vagy az iróniát. Látni ugyan nem láttam, de hallottam, ahogy a cipőjével bajlódik, a következő szavaira pedig az éppen lehunyt szemeim is kipattantak. Nagyon akartam mondani valamit, de végül nem tettem. Nem lett volna benne köszönet, és már amúgy is vizionáltam, hogy újra több napnyi bújócskázás várt ránk. Mégsem tudtam teljesen szó nélkül elsikkadni a már-már búcsúzásként is felfogható szavak felett. Afelett, hogy nem akart átverni, mert ő nem olyan. - Ezt valakitől hallottam már - vettem egy nagy levegőt végül, az utolsó pillanatban másítva meg a kimondott szavakat. Ő még nem tudta, hogy milyen átverve lenni, pedig az egész ittléte ezen alapult: átverések sorozatán, csak hogy ne érezze magán annyira a gengszter élet minden szorítását. Az én szorításomat. A jóléte miatt pedig beáldoztattak velem mindent. - Jó éjt - adtam ki végül az egyértelmű zárszót, mintha ő nem tudta volna eldönteni, mi is legyen az este folytatása. Minden további kontaktust mellőzve fordultam az oldalamra, majd hunytam le a szemeimet.
Kiskép : Rendeltetésem : I'm HIS Wife play by : Jennifer Lawrence Posztok száma : 1082 User neve : Maze Csoport : Halandó Pontgyűjtő : 1070 Lakhely : Frogner Foglalkozás : Építész Előtörténet : My Fairytale Keresem : "Every Beauty needs her Beast, to protect her
from everything but Him." Kor : 37
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Kedd Jan. 18, 2022 8:40 am
Dimitriy V. Smolensky felhasználónak tetszik ez a poszt.
Mr and Mrs
Szívesen megnyugtatnám, hogy nem az Ő hibája, hogy nem szúrt neki szemet az az apró minta, ami kamaszkori lázadásom szimbólumává vált, de inkább úgy döntök, hogy játékosan adok neki lehetőséget, hogy kitalálja, hol található. Elég alaposan meg tudott nézni magának múltkor, kevés olyan hely van rajtam, amit ne vett volna szemügyre, de mivel akkoriban én magam is úgy voltam vele, hogy nem akarok egy tetkót villantgatni, mikor majd egy neves cégnél fogok dolgozni, olyan helyre csináltattam, ahol csak akkor látszik, ha úgy akarom. Ez mondjuk, ki is zár jó pár területet és a ruha is elég sokat szabadon hagy rajtam. A játékos hangulat azonban részéről elillan, mikor az állára csókolok, ez látható és érezhető rajta. Akár vissza is számolhattam volna, hogy meddig bír majd meglenni a csúnya maffiózó nézése nélkül, de nem hagyom, hogy ez engem is befolyásoljon. Tovább mosolygok, miközben hallgatom töprengését. -Szóval úgy gondolod, hogy átverlek?- kérdezek vissza, de azért a két tippet meghallgatom, amit megoszt velem, nem is csodálom, hogy ilyen helyekre gondol, azonban mindkettő téves. De legalább kíváncsivá tettem. -Ez csak két tipp volt, de inkább elmondom hol van, mint hogy azt gondold átverlek és továbbra is így nézz rám. - sóhajtok egy lapos pillantás kíséretében. Őrjítő, milyen hirtelen tud változni a hangulata, miként tud reagálni apró, jelentéktelen dolgokra, mintha csak valami védekező mechanizmus lenne. Csoda, hogy még egyáltalán itt lehetek a kanapén Vele. De legalább, már kezdek rájönni ezekre a dolgokra. -Utáltam, hogy mindig el voltam rángatva azokra a hülye partykra és, bár gyerekként el tudtam kerülni, hagytak a szobámban tespedni, később már nem volt erre lehetőségem, szóval...- fordulok háttal neki végül, a hajamat meg felfogom és folytatom a magyarázatot. -Felnyírattam a tarkómat és csináltattam egy tetoválást, így akárhányszor valami béna kontyot kellett csináltatnom egy hülye party miatt, ott virított a tarkómon, mennyire nem érdekel az apám véleménye.- túrok picit az apró hajszálak közé, hátha úgy látható valamennyire a lótuszvirág, de mivel már jó ideje nincs felnyírva a hajam, rejtve van mindenki elől. Ezért nem láthatta Ő sem. -Tehát, ha én azt mondom, hogy van tetoválásom, de te nem láttad, az nem azért van, mert átverlek.- szögezem le végül, majd ülő helyzetbe küzdöm magam és miközben belebújok a magassarkúmba, felé pillantok. -Nem tudom, mi minden történt a múltadban, valószínűleg nem is fogom, de nem kellene mindenkitől azt várnod, hogy majd átver. Nekem legalábbis nem szokásom. - vonok vállat végül, majd a lépcső felé pillantok. Fel kellene mennem, mielőtt még összeveszünk valami baromságon, megsért valamivel, vagy akármi, mert most már ez következik majd, ezt már tudom. Azon a randin megtanultam.
Kiskép : Rendeltetésem : - play by : tom hardy Posztok száma : 1091 User neve : dimitriy Csoport : halandó Pontgyűjtő : 1082 Lakhely : frogner Foglalkozás : gangster Előtörténet : i didn't choose the thug life the thug life chose me Keresem : find arms that will hold you
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Kedd Jan. 18, 2022 7:04 am
- Bizonyára - válaszoltam a kacér megjegyzésére, bár elég jó megfigyelő vagyok, így inkább azt tartottam valószínűbbnek, hogy egy olyan testrészt választott, amin csak akkor látszódik, ha ő is akarja, hogy mások lássák. De még így is korlátozottak voltak a lehetőségek, elvégre... alig hagytam felfedezetlen területet a testén. Amit ma eltakart a ruha, azt láthattam múltkor csupasz valójában, szóval úgy tűnt, végre talált valamit, amivel megfoghatott. Hacsak nem füllent, és valójában nincs is tetoválása. Annak örültem, hogy nem feszegette tovább a sérüléseim eredettörténetét, és beérte annyival, amit hallott. Amúgy sem akartam, hogy túl sok információ álljon a rendelkezésére sem rólam, sem a családomról, mert nem tudtam, milyen körülmények között fog majd távozni innen, mikor eljön az ideje. Jobb volt, ha nem tud annál többet, mint amit feltétlenül szükséges, márpedig egy-két bizarr családi sztori fenekestül fel tudná fordítani az életünket. Azokat inkább megőrizzük magunknak. Mintha ő is észlelte volna, szinte rögtön témát váltott, visszafeküdt mellém, a csókra viszont, amit az államra lehelt, nem voltam felkészülve. Ilyenkor mindig emlékeztetnem kellett magam arra, hogy ő amúgy nem a feleségem, és nem azért él velem, mert valami szenvedélyes szerelem okán összeláncoltuk az életünket. Éppen ezért minden ilyen kiszámíthatatlan mozdulat furcsa visszavonulóra ösztönzött, mindegy, hogy hová vagy merre, csak el mellőle, tőle. Bele se kellett volna mennem az új játékba, csak kiadni az ukázt, hogy menjen aludni, vagy lefeküdni. Vagy amit akart. - Lehet, hogy átversz. És nincs is tetoválásod - gondolkodtam el ezúttal már hangosan, viszonylag komolyan meredve a szemeibe, fejben szinte végigvéve az összes lehetséges helyet, ahol egy tetoválást el tudnék képzelni egy nő testén, de ezek közül ugyan melyiket nem vettem volna észre? - Szóval hacsak nem a talpadon vagy a térded hajlatában van, és tényleg létezik, igazán kíváncsivá tettél, vajon hol tudtad rejtegetni előlem - mondtam, ezúttal én bontva meg a távolságot közöttünk és közelebb hajoltam az arcához. Úgy fürkésztem, mintha ez segítene megadni a választ, de közben talán arra is játszottam, hogy megijesszem a szinte csontig ható tekintetemmel. Egyre kevésbé tudtam volna elviselni a gyűlöletét, de inkább így gyűlöljön, mint majd később, egészen más okból.
Kiskép : Rendeltetésem : I'm HIS Wife play by : Jennifer Lawrence Posztok száma : 1082 User neve : Maze Csoport : Halandó Pontgyűjtő : 1070 Lakhely : Frogner Foglalkozás : Építész Előtörténet : My Fairytale Keresem : "Every Beauty needs her Beast, to protect her
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Hétf. Jan. 17, 2022 7:10 pm
Mr and Mrs
Kicsit olyan érzésem van, mintha nem is az a Dimitriy feküdne most mellettem a kanapén, mint akivel egy házban élek együtt már hetek óta. Most olyan más, kicsit nyugodtabb, felszabadultabb, nem is tudom. Minden esetre iszonyúan tetszik ez a hangulat, ami közénk telepedik, még akkor is, ha múlandó. Elvigyorodik, amire én is hasonlóan válaszolok, már csak azért is, mert ezek szerint már ismer annyira, hogy ezen az apa ellen lázadós dolgon el se csodálkozik. Ellenben annyira nem térképezett fel legutóbb, hogy kiszúrja rajtam a tetoválást. -Azt hiszem, az lehetett a gond, hogy nem a nézegetésen volt a hangsúly.- mosolygok rá kacéran, mert még abba is beleborzongok, ha eszembe jut, mit művelt velem. Nem is igazán tudnám eldönteni, hogy a mai vagy a múltkori alkalmat élveztem-e jobban. Valahogy mindkettő épp olyan volt, mint amire akkor szükségem volt, mintha a zsigereiben érezte volna, hogy mire vágyom. Mint ahogy azt is érezte, hogy most erre vágyom. Egyébként se volt még alkalmam alaposabban megnézni magamnak, pedig van rajta mit nézni, iszonyú jó kondiban van és a tetoválásai is, csak dobnak a vonzerején. Számomra legalábbis vonzó, mint ahogy a hegek is, amiket megnézek alaposan magamnak, és kíváncsiskodok is felőlük, jobban mondva a legelső heg érdekel, amit szerzett. Őszintén meglep, hogy válasz is érkezik. Követem tekintetét, kicsit hátrébb is húzódok, hogy alaposabban megnézzem magamnak a köldöke melletti sérülés emlékét, mely egyértelműen egy golyó nyoma. Figyelem az arcát, ahogy beszél, el is mosolyodom vele együtt, de amikor rátér, hogy milyen okból sikerült ezt begyűjteni, egy ideig a heget bámulok, majd tekintetem kékjeire talál és jó ideig nem is eresztem. A családjukban volt valaki, aki áruló volt. Ez a mondat valahogy nem hagy nyugodni, valami azt súgja, hogy ez olyasmi, ami fölött nem szabad csak úgy elsiklanom, a gondolataimnak azonban, melyek megfogalmazódnak bennem, mégsem adok hangot. Csak lesegetem tovább a tetoválásokat, végül így döntök, kicsit talán jobb, ha feldobom a hangulatot, mert ez az áruló sztori eléggé lehúzta. -Tippelj hármat, hol lehet a tetoválásom. Ha eltalálod, meg is mutatom.- nézek rá pimasz mosollyal, miközben visszahelyezkedek könyökömről mellé, így viszont csábítóan közel kerül hozzám az arca, nem is bírom megállni, hogy állára ne hintsek egy apró csókot. Megmagyarázni mondjuk nem tudnám, hogy miért csináltam ezt. Egyszerűen, ez esett épp jól, ha talán neki nem is.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Hétf. Jan. 17, 2022 9:27 am
Amikor becuccolt a házamba, meg sem fordult a fejemben, hogy ilyesmire egyáltalán sor kerülhet. Valószínűleg nem is fog ismét megtörténni, de mindenkinek akadtak gyengébb pillanatai. Az enyémeket általában nem látta senki, mert mindig magamban rendeztem le őket, de ő most belekeveredett a folyamatba. Legalább annyira össze kellett volna kaparnom magam, hogy fenntartsam a mocskos maffiózó imázst, de úgy tűnt, mára végérvényesen kiestem a jól megszokott, bevált szerepemből. Pedig nem lett volna hátrány, ha nem szembesül azzal, hogy nem minden fekete és fehér az életemben. Úgy pásztázta a mellkasomat, mintha valami idegen térképet fedezett volna fel éppen, még ha nem is nagyon értett belőle semmit. A hegekhez mondjuk nem kellett nagy magyarázat, körítés nélkül is össze tudta rakni a fejecskéjében, hogy melyiket mi okozhatta, mert egy golyónak éppen olyan jellegzetes nyoma marad, mint mondjuk egy éles késnek. Néha igazán hálát adhattam volna azért, hogy egyáltalán még élek, de ha minden sérülés történetét elmeséltem volna neki, holnap reggelig ült volna fölöttem. A szavaira elvigyorodtam, és befejeztem a mennyezet bámulását, csak hogy ismét megkeressem a tekintetét. - Épp emiatt gondoltam, hogy van tetoválásod - reagáltam le, miután közölte, hogy az apja bosszantására csinálta. Pont ezt néztem ki belőle, és talán ha hasonló viszonyok között éltem volna le az életem, én is minden döntésemmel bosszantani akartam volna az apámat. Bár ebben többnyire még így is remekeltem. - Ez viszont felveti a kérdést, hogy vajon midet nem néztem meg eléggé legutóbb - gondolkodtam el, bár csak megjátszva a nagy gondolkodást, mintha próbáltam volna visszaidézni a képkockákat. Nem is kellett annyira megerőltetnem magam, elég élénk volt az emlék. Közben nem tudtam nem tudomást venni arról, hogy az ujjait a mellkasomon felejtette, mire csak felsóhajtottam, de nem löktem el, pedig azt diktálta volna az ösztönöm. A kérdésére én is a mellkasom irányába fordultam, közben keresve azt a bizonyos nyomot, ami bevezetett ebbe az életbe, meghatározva engem, és közvetve a a nőkhöz fűződő viszonyomat. - Ez itt - böktem a köldököm melletti ősrégi heghez, szinte a mai napig tisztán emlékezve a fájdalomra, amit a becsapódott golyó okozott életem első akciója közben. - Húsz évesen az első balhém volt - vigyorodtam el, mert ugyan nem lett jó vége, de mégis ez indított el azon a bűnözés útján. Mégis nehéz volt erről beszélni, mert a történet másik felét még soha senkinek nem mondtam el, és nem tudtam, vele kivételt akarok-e tenni. - Akkoriban volt egy besúgó a családunkban. Kiadta apám minden titkát olyanoknak, akik ki akarták őt iktatni - fűztem hozzá még a szavakat mintegy mellékes információként, majd nagyot sóhajtottam. Ezt az egészet már olyan mélyre fojtottam magamban, hogy már azt hittem, tényleg elfelejtettem. Bár kíváncsi voltam, vajon összeáll-e a fejében a kép arról, hogy miért nem szoktam soha az anyámról beszélni.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Vas. Jan. 16, 2022 8:19 pm
Mr and Mrs
Nem hiszem, hogy bármelyikünk is érti, hogy mi a fene történik épp. Ő maga mellé invitál, én pedig odafekszem. Nem kérdezem, miért hív oda, ő sem kérdezi, miért fekszek végül mellé, csak befészkelem magam hozzá és bámulom a mellkasát, mintha ez egy teljesen normális dolog lenne. Vagyis annyira nem, mert valahogy érződik mindkettőnkön, hogy feszengünk ebben a furcsa helyzetben, mégis kellemes. Nekem legalábbis az és mivel ő sem taszít le maga mellől vagy kér arra, hogy mégis csak távozzak, talan ez azt jelenti, hogy neki sem esik rosszul. Mondjuk ez nem is az a tipikus kanapén összebújás, hiszen nem ölelkezünk össze vagy cirógatjuk egymást, csak egyszerűen fekszünk és míg én mellkasán bámulom a tetoválásokat, végig magamon érzem a tekintetét. De nem zavar. Helyette a tetoválás alatt húzódó heggel foglalkozok, ujjbegyemet finoman végig húzom rajta és óvatosan megkérdezem, mi okozhatta. Na nem, mintha nehéz lenne kitalálni, még egy olyannak is, mint én, aki egyáltalán nem szakavatott vagy mi, hiszen elég jellegzetes heg. Halkan válaszol, lehelete cirógatja bőrömet, én pedig tovább haladok a következő heg felé, ami már teljesen másképp fest, talán egy lövés nyoma lehet. Ő azonban, meg az előző heghez fűz egy apró infómorzsát, mire felpillantok arcára, kékjeit fürkészem némán, de nem kérdezek többet. Csak nyelek egyet. Iszonyú élete lehetett. Újra testét veszem szemügyre, épp az egyik motívumot nézegetem, mikor az én tetoválásom felől kérdez. Akaratlanul is elnevetem magam halkan, úgy lesek fel rá. -Miből gondolod, hogy van tetoválásom?- kérdezem kacéran, tenyeremet ott felejtem a hasfalán, úgy lesek fel rá újra. Hosszan kutatom tekintetét, végül vállat vonok. -Van egy, de nem feltűnő helyen. Csak azért csináltattam, hogy kiakasszam az apámat.- kuncogok halkan, de azt azért nem lövöm le máris, hogy merre található, bár egyáltalán nem lep meg, hogy a múltkor sem látta és most sem. Általában takarásban van. -Melyik volt az első?- kérdezem végül kíváncsian, felkönyökölök és úgy veszem szemügyre a felsőtestét, majd érdeklődve tekintetébe mélyedek. Heg avagy sérülés, azt nem fűzöm hozzá.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Vas. Jan. 16, 2022 5:58 pm
Az, hogy felajánlottam neki a helyet magam mellett, engem valószínűleg jobban meglepett, mint őt, pedig voltak elképzeléseim, hogy mi suhanhatott át a fején. Legutóbb egy ilyen szituáció után úgy köszöntem el tőle, hogy nem vagyok egy bújós fajta, és otthagytam. Most sem bújni akartam, mert belőlem szerintem hiányzott ez az ösztön vagy inkább a képesség erre vonatkozóan, és szinte rögtön kifarolnék egy ilyen helyzetből. Kerüljön is bármibe. Most mégis jótékony hatással volt a zakatoló idegeimre, a gondolatokra, amik nyugtalanítottak, és kicsit könnyebb volt nem egyedül lenni. Eldőlt mellettem, miután ledobta a cipőit, ekkor éreztem meg igazán, hogy kicsit túlbecsültem a kanapén maradó helyet. Próbáltam hátrébb fészkelődni, hogy kellő helyet adhassak neki, már amennyire erre az energiatartalékok még elegendőek voltak. Kifacsarva éreztem magam, bár ez nem neki volt köszönhető. Az iménti kellemes és reszkető pillanatokat felváltotta a keserédes valóság, ahol azon kellett töprengenem, mit kezdjek Fredrik-kel. - Ahogy gondolod - válaszoltam aztán, hagyva, hadd fészkelődjön. Talán meg is lepődtem ezen a választáson, mert fogadni mertem volna arra, hogy nem akar velem a kelleténél több időt egy helyiségben tölteni, talán pont azért, ami a legutóbb történt, mikor összegabalyodtunk a hálószobájában. Félnie kellett volna attól, hogy ismét előtör belőlem valami, amit néha már nem is én irányítottam, és ha fizikailag nem is tudtam bántani, verbálisan a világ legkegyetlenebb szörnyévé válhattam volna vele szemben. Nem kerülte el a figyelmemet, ahogy a tekintete végigpásztázta a mellkasomat. Sok hozzá hasonló idegen tett így, a tetoválások életem minden fontosabb eseményét megörökítették, de még így sem tudtak elfedni minden sérülést, amit valaha elszenvedtem. Ő pedig szinte rögtön ki is szúrta a leglátványosabbat, majd néhány ujjával végig is simította. Az érintés még mindig annyira idegennek tűnt, de ezúttal már nem feszültem meg annyira látványosan. - Igen - válaszoltam halkan, továbbra is azt figyelve, ahogy a mellkasomat kutatja a tekintetével. Ha értett volna a tetoválásokhoz, már azt is régen tudta volna, melyik sérülésemet hol és hogyan szereztem, mert ez a mi köreinkben így volt szokás. Mindent büszkén kellett viselni, még ha az a valami a kudarcot is jelentette. - Az anyám miatt történt - adtam rögtön választ egy ki nem mondott kérdésére, bár talán még soha nem hozakodtam elő ezzel a témával. Nem is ma este szándékoztam beavatni a családom életébe és a hidegrázós emlékekbe, úgyhogy csak nagyot sóhajtottam, és a mennyezet felé fordítottam a tekintetemet. Nem tudtam, mi mást mondhatnék, talán nem is akartam mondani semmi egyebet. Furcsa volt megtapasztalni, milyen, mikor nem vagyok egyedül. - És hol van a te tetoválásod? - kérdeztem elvigyorodva. Igazából fogalmam sem volt róla, vajon tényleg van-e neki. Legutóbb nem erre figyeltem, mikor a csupasz testével voltam elfoglalva.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Vas. Jan. 16, 2022 4:49 pm
Mr and Mrs
Csak bámulok kékjeibe, melyek folyamatosan arcomat, tekintetemet fürkészik, mintha csak várna vagy keresne valamit, de én csak azt érzem, hogy ez így most jó, ezt pedig a tudtára is adom. Vagyis nem ezt, hanem hogy jól vagyok, de végtére is majdnem ugyanaz. Jó most így, hozzásimulva várni, hogy a lélegzetem újra normálissá váljon és elveszni pillantásában, miközben azért teszek egy vicces megjegyzést az alsóneműm kapcsán, amit szó szerint letépett rólam. Arcára simítok, amitől látom, hogy egy pillanatra megváltozik tekintete, számítok is rá, hogy majd letesz és megint itt hagy egyetlen kibaszott szó nélkül, de végül nem ez történik. Helyette tovább néz, mintha most látna először életében és a kanapéhoz indul. Ott enged csak le magáról, lerogy a párnák közé, én meg, mivel fogalmam sincs, hogy most mit csináljak, megigazítom a ruhámat. Az még épségben van, nem úgy, mint a bugyim meg a nadrágja, ami felé le is pillant és vigyorogva fejet csóvál. Túl ritkán csinálja ezt, pedig imádom ezt látni az arcán, csak hát emlékeztetnem kell magam rá, hogy ő egy rosszfiú, azok közül meg talán, csak Joker vigyorog mindig. Végül közli, hogy felmehetek, ha akarok. Nyelek egy nagyot, mert magam sem tudom, hogy mit szeretnék, főleg, mert aztán hellyel kínál maga mellett. Tudom, hogy nem ezt kellene csinálnom. A helyes lépés az lenne, ha felsétálnék az emeletre és kész, itt hagynám úgy, ahogy Ő tette velem a múltkor, de olyan csábító a gondolat, hogy odabújjak mellé, hogy nem tudok neki ellenállni. -Talán kényelmesebb, de még képtelen lennék felsétálni a lépcsőn.- sóhajtom halkan, részben ez igaz is, csak nem biztos, hogy egyedül a lábaim akadályoznak benne, de ezt neki nem kell tudnia. Csak csendben leülök a kanapé szélére, kibújok a magassarkúmból és eldőlök mellette. -Ledőlök pár percre, aztán felmegyek...ha tényleg nem zavar. - nyögöm helyezkedés közben, de végül rá kell jönnöm, hogy hanyatt fekve nem fogok elférni, így inkább felé fordulok, egész közel fészkelem magam hozzá, kezeimet magam elé gyűröm, mintha így próbálnék valami akadályt képezni magunk közé, tekintetem pedig mellkasára szegezem. A tetoválást figyelem, de aztán szemét szúr a halvány, hosszúkás heg, ami alatta bújik meg, mire pedig észre veszem magam, már finoman végig húzom rajta az ujjam. -Ez egy kés nyoma?- súgom halkan, bár az se lepne meg, ha Ő már elaludt volna, hogy nyugodt lett mostanra a légzése. Talán, az lenne a legjobb, akkor az én agyam is kapcsolna, hogy ideje visszatérni a valóságba és felmenni a helyemre , a kamufeleség lakosztályába.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Vas. Jan. 16, 2022 1:06 pm
Az egészben nem volt semmi hétköznapi vagy normális. Legalábbis olyan nem, amihez hozzászoktam volna, mert amikor azt mondtam neki, hogy higgye csak el azt, amit rólunk, maffiózókról pletykálnak, tényleg komolyan is gondoltam. Nem szokásom törődni a nőkkel, soha nem az ő gyönyörük érdekelt, mindig a sajátomat hajszoltam, az pedig, hogy fájdalmat okoztam-e, szintén nem szerepelt a fontossági sorrendemben. Valószínű éppen ezért éreztem annyira furcsán magam, nem tudtam hová tenni a saját viselkedésemet, és nem lehetett az egészet annak a számlájára írni, hogy ő nem egy escort lány. Mégsem igyekeztem a válaszok felkutatásával, talán magam is féltem volna megtudni, mi állt a viselkedésem hátterében, de ezt nem akkor fogom megvitatni saját magammal, mikor éppen őt tartom a karjaim között. Voltak olyan meccsek, amiket egyedül kellett lejátszanom, és ez tökéletes példa volt. Ahogy a lassan lenyugvó teste a mellkasomnak simult, még mindig a szemeit fürkésztem, de tényleg nem láttam jelét annak, hogy fájdalmat okoztam volna, amire rá is erősített a szavaival. Homloka a homlokomnak dőlt, egy pár másodperc erejéig ösztönösen lehunytam a szemeimet, mintha hirtelen a nyugalom szigetére kalauzolt volna ezzel a mozdulattal, de elég gyorsan kapcsoltam, és újra kinyitottam a szemeimet. Szavaira elvigyorodtam, hasonlóképpen élve meg az egészet. Magam sem tudom, mikor adott utoljára ekkora kielégülést egy nő, de itt a körülmények is összejátszottak az intenzív élményért. Minden, amit ma este el kellett viselnünk, szerepet játszott a vágyban, az összes mozdulatban, benne és bennem. - Egy bugyi... rendben - biccentettem, szinte meg is feledkezve arról, hogy a hév kellős közepén szó szerint letéptem róla a falatnyi anyagot. Viszonylag még így is jól járt, mert amúgy egész ruhák letépkedése sem okozott gondot, viszont túl jól állt neki a fekete... nem is akartam rá gondolni, mielőtt ismét vigyázzba állna tőle a testem. Ujjai végigsimítottak az arcomon, amitől pár másodperc erejéig mozdulatlanná merevedtem. Ritkán engedtem ilyet bárkinek, nem passzolt hozzám, hogy bárki csak úgy simogasson, de ez már egy egészen más lapra tartozott, élen a büszkeségemmel. A tekintetem azonban nem szakadt el az övétől, és itt jött az újabb fordulópont. Nem tudtam, mit kezdjek vele. Más esetben fogtam magam, összeszedtem a cuccaimat és továbbálltam. Legutóbb még vele is ezt játszottam, megsértve ezzel legalább ezer évre. Most is ezt kellett volna tennem. Elengednem, hadd menjen aludni, vagy csinálni bármit, amihez éppen kedve van. Mégsem mozdultam, jólesett az érintése - bár ezt halálom napjáig tagadnám -, éppen ezért a következő mozdulattal, vele a karjaim között a kanapé felé vettem az irányt. Remegtek a lábaim, de sikerült elég jól megtartani az egyensúlyomat, majd odaérve engedtem, hogy a két lábára álljon, én pedig szinte rögtön leültem, bár inkább szédültem a párnázott bútorra, és hátradőltem. A nadrágom már nem szorított annyira, mint pár perccel ezelőtt, de csak most tűnt fel, hogy a gombomnak nyoma sem volt. Nyilván nem csak az én szokásom volt ruhadarabokat tönkretenni ilyen felfokozott állapotban. Csak vigyorogva megcsóváltam a fejem. - Felmehetsz, ha akarsz - kerestem meg aztán a tekintetét, de jelenleg kicsit sem tudtam olyan távolságtartóan viselkedni, mint ahogy azt ő megszokta. Gondolkodtam, milyen frappáns sértéssel tudnám visszavarázsolni magunkat a valóságba, de nem jutott eszembe semmi. - De maradhatsz itt is - tettem aztán hozzá, miközben elfeküdtem a kanapén. Megpaskoltam azt a résnyi helyet, ami még magam mellett maradt. - Az ágyad talán kényelmesebb - tettem aztán hozzá, miközben sóhajtottam egyet és tovább fészkelődtem. Ha nem nyomta volna ennyi gondolat a fejemet, valószínűleg eszembe sem jutott volna felkínálni, hogy feküdjön ide mellém. Hozzám. Inkább tényleg vérig sértettem volna, hogy ismét napokon keresztül elkerüljön.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Vas. Jan. 16, 2022 9:56 am
Mr and Mrs
A ma este után pontosan erre, Rá volt szükségem, erre a vad, tomboló hurrikánra, erre a hévre, amivel nekem esik, amivel ostromolja testem. Mégsem érzem egy pillanatig sem, hogy kellemetlen lenne vagy durva, csak a vágy dübörög bennem a kielégülésért, azért a csodás pillanatért, ami mindent eltöröl pár pillanat erejéig. Kételyt, csalódottságot, dühöt és talán még a hiú ábrándokat is, melyek kialakultak idő közben a fejemben Dimitriyről. Mégsem éreztem most sem azt, hogy egy szörnyeteg lenne vagy egy torzult elme tulajdonosa, mert akárhogy is bánt más nőkkel, velem most is -a heves, kemény mozdulatok ellenére- figyelmes. Ha egy szemét vadállat lenne, csak magával törődne és egy pillanatig sem érdekelné, hogy nekem jó-e, de szinte érzem rajta, hogy rám vár, mint ahogy azt is, milyen vihar tombol most benne, nyögései mégis a legszexibb dallamok számomra. Kétségtelenül elment az eszem, hogy épp erre, egy ilyen férfira vágyom, hogy ennyire élvezem, ahogy neki adom magam és ezt a hibát már másodjára követem el. Mégis akarom. Egy pillanatra még összefonódik pillantásunk, talán a szemeiben izzó vágy adja meg az utolsó löketet a gyönyör kapuja előtt, ami olyan vadul söpör végig rajtam, hogy képtelen vagyok visszafogni a torkomból kikívánkozó hangokat. Ő pedig tényleg rám várhatott, mert pillanatokkal később nyakamba fúrja arcát, bőrömbe harap, én a hátán feszülő izmokba marok és nyögve, lihegve élvezem ki ezt a csodás pillanatot, ahogy újra és újra megrándul bennem. Sosem volt ilyesmiben részem, nem is hittem, hogy két ember ilyen vadul, türelmetlenül képes egymásnak esni, mert már ennyire feszíti őket a kielégülés iránti vágy, de most már tudom, hogy nem csak a filmekben van ilyen, nem túlzás vagy ilyesmi. Létezik és iszonyúan felpezsdítő érzés, pedig lehet, hogy még holnap is érezni fogom a nyomát, de legalább biztos lehetek majd abban, hogy tényleg megtörtént. Kifújom magam, igyekszem rendezni légzésemet és szapora szívverésemet, miközben gyengéden tarkójára simítok és lehunyom szemeimet. Nem siettetem, hogy engedjen el, nem akarom még, hogy forró teste elhúzódjon az enyémtől, és mintha ő sem akarná, olyan szorosan tart továbbra is. Végül tekintete az enyémre talál és a hogylétem felől érdeklődik. Homlokom az övének támasztom, még mindig szaporán lélegzek, így válaszként előbb, csak bólintok. -Igen, jól vagyok.- súgom rekedten, halvány mosollyal. Hát hogy a fenébe lehetnék, amikor az előbb kis híján sikítoztam a karjaiban? Vagy attól fél, hogy a hevessége kellemetlen volt? Mert egy percig sem volt az. Én is így, ennyire őrjítően akartam Őt. -Ez eszméletlen volt.- nyögöm, mert még az emléke is olyan intenzíven hat rám, hogy kis híján beleremegek, bár a lábaim amúgy is folyamatosan azt csinálják. Nem is baj, hogy még nem engedett el, mert valószínűleg úgy állnék itt, mint egy újszülött gazella. -Amúgy jössz nekem egy bugyival...- jegyzem meg halkan, pimasz mosollyal, kezem akaratlanul is arcára simul, pedig tudom, hogy nem "bújós" fajta, tehát valószínűleg az ilyesmi sem az Ő stílusa de...én meg akarom érinteni. Szívem szerint csókolnám is még, de nem szabad többet képzelnem ebbe az egészbe, mint ami, az pedig nem több, mint egy szerep és ez gyorsan le is lohasztja arcomról a mosolyt.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Szomb. Jan. 15, 2022 5:44 pm
Alig maradt bármilyen kapcsolatom a külvilággal, miután a teste forrósága szinte magába szippantott. Éreztem a markoló ujjakat a hajamban, az én ujjaim is szorosabban tartották, mint eddig, mintha csak attól tartottam volna, hogy elejtem, pedig tudtam, hogy fizikai képtelenség. Úgy tapadtam hozzá, mintha soha nem tudnék elszakadni tőle, az érzés pedig minden lökés után szorítóbbá vált. Eggyé akartam válni vele, megmutatni neki, hogy milyen vihar tombolt jelenleg bennem, de azt hiszem, a mozdulataimnak köszönhetően volt egy képe erről. Mégsem adta jelét annak, hogy bármilyen fájdalmat érzett volna, mert még a vakító köd ellenére is próbáltam rá vigyázni, ez pedig szinte soha nem fordult elő korábban. Egyszerre kívántam, akartam őt, de gyűlöltem is, amiért így a bőröm alá mászott, és elérte, hogy törődjek. Legbelül egy gyerek dacával ellenkeztem az érzés ellen, mégsem tudtam szabadulni tőle. Mintha egy törékeny drágakő lenne... vajon tényleg az lenne? A teste néha megfeszült a karjaim között, a nyögéseire válaszként én is a nyaka bőrébe nyögtem, egy-egy erősebb mozdulatnál még a szemeimet is lehunyva. Nem tudtam volna megmondani, mi okozta a legnagyobb extázist a jelenlegi helyzetünkben: az, hogy ismét megkaptam, itt tartottam a karjaim között, a teste együtt mozdult az enyémmel, vagy az, hogy a teste soha nem tapasztalt hatást gyakorolt az enyémre. Ennek meg kellett volna ijeszteni, talán tiszta fejjel meg is fog, de most nem ezzel akartam törődni. Furcsa hullámok futottak végig a testemen, szinte szüntelenül a mámor felé terelve, de mindent megtettem azért, hogy előbb ő érjen célba. Amilyen jeleket a teste küldött, szinte biztos voltam abban, hogy jó úton haladok, de minden érzékemet le kellett lassítanom ahhoz, hogy ne csesszem el ezt is. A mellkasom az övének simult, mintha a levegőt akartam volna kipréselni belőle, a légzésem felgyorsult, de megkerestem a tekintetét, még azelőtt, hogy a gyönyör hulláma magával ragadta volna. A hang, ami feltört belőle, visszhangot vert a nappaliban, és mintha ez lett volna a jel, hogy már nekem sem kell visszafognom magam. Ismét a nyakába hajoltam, a bőrébe haraptam, mintha ezzel akartam volna felfogni a saját, szinte már állati nyögésemet, miután néhány heves mozdulat után, érezve az izmai szorítását, az én testem is megadta magát, a gyönyör egy olyan szintjét megütve, amit eddig még csak nem is ismertem. Benne volt minden a ma estéből, a düh, a bizonytalanság, az önmarcangolás, de főleg Ő, hogy mindezek után mégis velem maradt, és tudtam, hogy már régen nem a feleség szerepét játssza. A légzésem csak lassan kellett megnyugodni, a verejtékem ízét éreztem a számban, de továbbra is szorosan tartottam, mintha az életem múlna azon, elengedem-e vagy sem. Komótosan emeltem fel a fejemet, újra megkeresve a pillantását, némileg félve attól, hogy mit fogok találni. Elvégre... habár mindig nálam volt a gyeplő és az irányítás, bármikor mondhatta azt, hogy eresszem el. Nekem pedig meg kellett tennem, ha ezt akarja. Mert ő nem egy escort. - Jól... jól vagy? - kérdeztem, bár elég hülyén fejeztem ki magam. Nem adta jelét annak, hogy ellene lenne annak, ami történik, mégsem voltam egész biztos abban, hogy nem okoztam neki fájdalmat. Azt sem tudtam, mihez szokott. Vagy mi.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Pént. Jan. 14, 2022 9:27 pm
Mr and Mrs
Letaglóz a nyers vágy, ami köztünk tombol, ami már a múltkor is jelen volt, csak én idióta azt hittem, hogy majd egyetlen együtt töltött éjszaka elég lesz, enyhíti, kioltja és vége. De ahelyett, hogy enyhülne, inkább olyan, mintha egyre jobban tombolna, mintha egyre többet akarna belőle újra és újra. Lehetőleg most azonnal, itt a falnál, ahogy Ő is kéri és kapja is, mert úgy olvadok hozzá, úgy falom ajkaim, mintha az életem múlna rajta. Valószínűleg akkor is ezt tenném, ha nem tett volna ígéretet, de kellett, hogy megnyugtassam a kis lelki világomat, mert egy dolog egyszer lefeküdni vele. Arra még mondhattam volna, hogy pillanatnyi gyengeség volt, a gyógyszer hatása vagy a franc tudja, hogy mi, de ezt, ahogy most tapadok ajkaira, ahogy falom őket, ahogy testéhez simulok és lecibálom róla a kabátot, már képtelenség kimagyarázni. Az mondjuk átsuhan elmémen, hogy a ház ezen része, talán nem a legmegfelelőbb hely arra, hogy kiéljük egymáson a vágyainkat, de mindez tényleg, csak egy kósza gondolat, ami még arra sem képes, hogy egy pillanatra is csitítson. El is neveti magát, én vele nevetek, miközben egy kis időre elszakadnak egymástól ajkaink, de ki is használom ezt az időt arra, hogy a nadrágját bontogassam. -Most konkrétan semmi más nem érdekel. - suttogom felhevülten, rekedtes hangon, amit a vágy torzít így el, amit iránta érzek, szívem szerint hozzá is tettem volna szavaimhoz, hogy "csak Te", de az már túl...nyálas lett volna talán. Ott meg azért nem tartok, hogy ilyesmit sutyorogjak a fülébe, mert ez most amúgy sem erről szól. Egyszerűen csak akarom őt, vágyom rá, kezem be is kúszik a nadrágba, hogy érezzem az Ő vágyát és azt, amilyen hatással vagyok rá, ahogy ajkaimba nyög, mintha most én lennék az, aki vezet, aki uralja ezt a férfit. Mert most tudom, hogy én vagyok az, amit a világon a legjobban akar, hogy nem egy kibaszott escort kell neki épp, hanem én, és ez az érzés, csak még jobban beindít, mint ahogy a reccsenő hang is, ahogy szinte szó szerint letépi rólam a bugyit és már vezeti is karjaimat nyaka köré. Én pedig ölelem, kapaszkodom belé, lihegek már a vágytól, hogy újra magamban érezzem, hogy újra az Övé lehessek, de most egyáltalán nem úgy, mint először. Akkor figyelmes volt és gyengéd, de most, a mai este után arra vágyom, hogy alapjaiban rengesse meg a világomat, hogy nyers és vad legyen, ahogy elveszi, amit akar. Hogy érezzem, ahogy eluralkodik rajta a vágy, amit Én ébresztettem benne. Ő pedig, mintha érezné, hogy mit akarok -vagy szimplán csak ugyanarra vágyunk-, mindenféle játszadozás és teketóriázás nélkül merül el bennem teljesen, amitől mélyen, vadul felnyögök, miközben hajába túrok, hogy aztán ajkaiba lihegve élvezzem, ahogy újra és újra megismétli a mozdulatot kíméletlenül és keményen, vad ritmust követve. Én pedig élvezem, hogy az övé vagyok, hogy akar engem és, hogy el is veszi, amit akar, miközben nekem is gyönyört okoz vele. Tekintete olyan tömény, mindent felemésztő vágyról beszél, hogy az csak fokozza az élvezetet, ahogy mozog bennem, ajkai nyakam bőrén időznek, én pedig levegő után kapkodva veszek el a mámorban, hajtom hátra a fejem, hogy még jobban hozzám férjen, csókolja bőrömet, fokozva ezzel az élvezetet. Karjaimmal úgy karolom nyakát, mintha attól félnék, hogy örökre elveszek, ha nem teszek így, de talán már el is vesztem, mert úgy érzem, talán senki más nincs, aki így, ilyen élvezetet tudna okozni, ennyire ráérezve, hogy épp mit akarok. Aztán a gyönyör olyan hirtelen és vadul söpör végig testemen, hogy az általam kiadott hangokat nem győzi visszhangozni a ház, talán nem is akarok uralkodni magamon, mert szeretném, akarom, hogy hallja, mit művel velem. A francot se érdekli, ki hall minket vagy ki nem, semmi sem érdekel most, csak az, hogy a karjaiban vagyok és Ő úgy ér hozzám, ahogy épp akarom. Ahogy más, talán nem is tudna.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Pént. Jan. 14, 2022 7:00 am
Nem várt tőlem más megerősítést, mintha megnyugodott volna, mikor az az egyetlen szó elhagyta a számat, és kidobta volna minden kételyét az ablakon. Annak ellenére, hogy ígérgetni bármit tudtam volna, ő nem kételkedett az adott szavamban, ennek pedig talán meg kellett volna ijesztenie. De jelenleg nem érdekelt semmilyen pszichológia, a testem minden porcikája utána kiáltott, ahol hozzám simult, érezhette a feltüzelt bőrt, a szívem vad dobogását, a feszülő vágyat, mikor az ágyékomhoz ért. A fenekénél tartva szorítottam magamhoz, míg ő leküzdötte rólam a dzsekit, de közben ajkaink megtalálták a tökéletes ritmust. Nem tudtam, nem is akartam elszakadni tőle, és néhány másodpercig még el is tűnődtem azon, hogy én tartom-e fogja a nyelvét vagy ő az enyémet. Nemcsak belőlem akart kiszabadulni egy vadállat, de mintha belőle is előcsalogattam volna egy vadabb bestiát, ez pedig a kelleténél is jobban tetszett. Ennyi idő elteltével azt hittem, már mindent előcsalogattam belőle, de úgy tűnt, akadt még felfedezetlen terület... akárcsak nálam. Mst láthatta az igazi, nyers valómat, a saját arcomat mutattam, nem kényszerítettem magam semmilyen szerepbe, miközben a testének forrósága után vágyódtam. Nem volt szükségem ágyra, még csak hálószobára sem ahhoz, hogy megkapjam, amit annyira szerettem volna, ezt hozta ki belőlem a düh, a kétségbeesés, ő pedig a titkos fűszere volt annak, hogy mégse veszítsem el teljesen az emberi oldalamat. Mert annak ellenére, hogy kezdett leuralni a bennem rejlő monstrum, még így sem estem át a ló túloldalára, nem akartam fizikai fájdalmat okozni neki. Ami tőlem... túl szokatlan. A szavai szinte felhívásként szolgáltak keringőre, de aztán halkan belenevettem a szájába. Ilyenkor már a kutya sem járt a házban, nem mintha érdekelt volna, ha valaki végignézi. Nem voltam szégyenlős. - Kit érdekel? - kérdeztem egy pillanatra elszakadva tőle, a homlokomat az övének támasztva. A légzésem felett szinte minden uralmat elveszítettem, közben kezeimmel igyekeztem minél feljebb tolni a ruha alját, de ő sem maradt tétlen. Kibontotta az övet, majd a nadrág gombjával már nem bíbelődött annyit, de mikor ujjai végigsimítottak rajtam, egy jóleső, feszült nyögést fojtottam el a szájában. Majd újra és újra, ahogy újra megmozdította a kezét, a vörös ködtől szinte már ki sem láttam, nem mintha képes lettem volna kinyitni a szemeimet. Furcsa feszültség uralta le a testemet, a vágy pedig csak nőtt és nőtt, pedig már azt hittem, hogy régen elértem a maximumot. Megőrülök, ha nem kapom meg azonnal, itt és most. A szavaimmal ellentétben nem szedtem le róla a ruhát, bár hallottam reccsenni az anyagot, mikor ujjaim az alsóneműje vonalát keresték. Abban a hévben, ami éppen az agyamat uralta, az egész szaros ruhát képes lettem volna apró fecnikre tépni, csak hogy végre megtaláljam, amit keresek, bár a bugyija éppen annyit ért, mint a ruha anyaga. Egy halk reccsenést, mikor végre megtaláltam, és ugyan először csak félrehúzni akartam, de valószínűleg túlságosan akartam már... észre sem vettem, hogy ez mekkora erőt fejtett ki belőlem. Az ajkaim még mohóbban tapadtak a szájára, elhúztam a kezeit az útból, ösztönözve, hogy a fonja őket a nyakam köré, majd már minden akadály nélkül, a csípőjét a megfelelő szögben húzva magamra, egyetlen mozdulattal merültem el benne. A forróság, ami fogadott, szinte rögtön azt sugallta, hogy mozduljak, én pedig nem álltam ellen az ösztönnek, főleg miután éreztem, hogy készen állt rám. A vérem a fülemben dobolt, miközben újra és újra mozdultam, de szinte teljesen kihagytam a ritmusból a lassú kínzást. Jelenleg erre vágytam, a teste pedig helyette is elmondta, hogy mire vágyik. Egy pillanatra elszakadtam a szájától, belenéztem a csillogó szemekbe, majd a nyakához hajoltam, mohó csókokkal borítva be a bőrét.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Csüt. Jan. 13, 2022 3:47 pm
Mr and Mrs
Nem tehetek róla, de már attól teljesen beindultam, mikor a ruhám leszedését említette a kocsiban, most pedig, amikor testével a falhoz présel és látom rajta, hogy meg is fogja tenni, már képtelen vagyok uralkodni magamon. Próbálok én valami ellenállást tanúsítani, de veszett ügy, mert nem megy, ennyire jó színésznő már én sem vagyok, hogy totál az ellenkezőjét tegyem, mint amit valójában akarok. Már csak azért sem, mert a testem, a pillantásom, a lélegzetvételem elárul. Semmi mást nem látok tekintetében, mint vad, izzó vágyat. Olyasfajtát, amit nem lehet már csak úgy a szőnyeg alá söpörni, különben felemészti az embert. Tudom, mert valószínűleg, ha kívülről, az Ő szemével látnám most magam, saját lélektükreimben ugyanezt látnám. Felsőhajtok szavaira, nyelek egy nagyot, mert minden idegszálam azt üvölti, hogy "Csináld!". Akarom, hogy úgy essen nekem, mint valami éhező az elé kerülő falatnak, hogy úgy söpörjön végig rajtam vágya, mint valami kibaszott hurrikán. Itt, ennél a falnál tegyen a magáévá, mintha már arra is képtelenek lennénk, hogy eljussunk bármelyik szobáig vagy bútorig. Én mondjuk képtelen lennék rá. Nem bírnám ki. Az is csoda, hogy az ajtón be tudtam jönni és képes voltam Őt ott hagyni a kocsiban. Még egyszer, már nem tudnám megtenni, mert nem is akarom igazán. Mégis, némi félsz azért van bennem, aminek hangot is adok, tűnjön az bármekkora hülyeségnek is a szemében, de most konkrétan megígértetem vele, hogy ezek után majd nem változik semmi, nem leszek a játékszere, az escortja, az ágymelegítője vagy fene tudja, mi minden lehetnék még. Ő pedig megígéri. Tekintete egy pillanatra se szakad el enyémtől, ahogy elsuttogja ezt az egyszerű, de számomra annál fontosabb szót, hogy aztán ugyanazzal a hévvel csapjon le ajkaimra, mint ami az előbb áradt testéből. Én pedig ugyanúgy válaszolok, kezeim életre kelnek, vadul matatják a bőrdzsekit, hogy aztán leszedjem, szinte letépjem róla ezzel is közelebb kerülve hozzá. Olyan forró a bőre, hogy még ruhán keresztül és éget, ágyéka ölemnek feszül, felnyögök, nyelvem nyelvével jár vad táncot. Úgy érzem, ha most nem kapnám meg, abba belepusztulnék és ez most cseppet sem az a múltkori, egymást felfedezős, óvatos vágy, amit egy lassú, kínzó szeretkezés követ. Ez most inkább olyan, mint egy erdőtűz, ami letarol és feléget mindent, ha az ember nem enyhíti. Keze fenekemre mar, megemel, lábaim fonom is csípője köré és mindez olyan kibaszottul természetesnek, normálisnak tűnik, hogy az már fáj. -Ne fogd vissza magad.- lihegem ajkaiba, de már vándorol is tovább, hogy nyakam bőrét ízlelje, ujjaim kíméletlenül túrnak hajába, kúsznak le hátán, aztán már húzom is a pólót felfelé, hogy végre megfoszthassam tőle és izmain cikázhassanak végig ujjaim, míg ajkaim újra övéire találnak. -Nagyon remélem, hogy senki nem mászkál ilyenkor erre.- suttogom elfúló hangon, ahogy megvonom tőle csókom egy pillanatra, de igazság szerint az se érdekelne jelenleg, ha összedőlne körülöttünk a ház. Hátam a falnak feszítem, hogy kezeim közénk férjenek, kapkodva bontani kezdem az övet, a nadrág gombját meg az is lehet, hogy letéptem, de amilyen tömény vágy tombol benne, nem hiszem, hogy érdekelné. Teljesen megvadított, igazából magamra sem ismerek, ahogy lentebb tolom rajta a nadrágot és férfiasságára fogok. Kéjes nyögésem ajkaiba rejtem, rácsókolom, ahogy megérzem Őt ujjaim között, rámarkolok, újra és újra mozdítom rajta kezem, csókját követelem, legszívesebben belefulladnék, az sem érdekelne. Nem tudok uralkodni magamon, talán nem is akarok, csak átadom magam a vágynak, amit Ő ébresztett bennem ezzel a nyers, vad tűzzel, hogy így, ennyire akar engem. Nem tudom, hogy éreztem-e már hasonlót.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Csüt. Jan. 13, 2022 6:34 am
Soha nem futottam senki után, főleg nem a szó szoros értelmében és főleg nem nő után. Talán megszoktam, hogy nők terén minden az ölembe pottyan, szinte semmit nem kellett tennem ahhoz, ha meg akartam őket kapni, ez egy idő után pedig a legnagyobb figurákat is elkényelmesítette. Más magyarázatot nem tudtam volna arra elképzelni, miért váltott ki belőlem ekkora adrenalin-hullámot azzal, hogy lényegében elfutott előlem. Más helyzetben valószínűleg hagytam volna, hadd zárkózzon be valahová, és hitesse el magával, hogy amúgy egyáltalán nem vonzódik hozzám, és ez is csak az én szívtelen és kegyetlen játékom vele. Lehetett volna az is, egy szívtelen játék, és talán nem félt tőlem, mégis a kezembe adta a legnagyobb fegyvert saját maga ellen. Amit éppen annyira tudtam volna magam ellen is használni, a kétélűsége nagyobb veszélyt hordozott magában, mint eddig bármi, amit beengedtem az életembe. Nemcsak az én légzésem gyorsult fel, de az övé is, mondjuk annyira nem is volt meglepő, amilyen gyorsan megtette ezeket a lépéseket. Mégsem volt elég gyors ahhoz, hogy úgy igazán a háta mögött tudjon hagyni, amikor pedig a háta a falhoz simult, sem őt, sem a tekintetét nem eresztettem. Az első csatát szinte rögtön megnyertem, mert a pillanatnyi ellenállása szinte azonnal elillant, én pedig oldalra billentettem a fejem, így méricskéltem a vonásait. Szinte testet öltött kettőnk között a vágy, a bőre az ujjaim alatt kelt életre, méghozzá olyan forrósággal, hogy ha nem én érintem, el sem hittem volna. - Talán le sem veszem rólad - válaszoltam a füléhez hajolva, ismerve a saját temperamentumomat. Legutóbb minden porcikámat átadtam az érzékiségnek, a testének és a vágyainak, lassan gyötörtem, éppen úgy, ahogyan előtte hosszú heteken át ő gyötört engem, most mégis más volt közöttünk a levegőben. Fizikai képtelenségnek tűnt, hogy ne akarjam rögtön a magamévá tenni a fal tövében, mellőzve minden játékot, a gondolattól pedig ismét feszessé vált a nadrágom szorítása. A kezem a lábán simított fel, elérve a ruha legalját, majd elkaptam az anyagot, és már húztam volna fel, mikor meghallottam a szavait. A hangja éppen annyira tűnt kérlelőnek, mint a tekintete, rajtam pedig egy másodperc alatt futott végig valami furcsa kijózanodás. Sok ember életét tettem már tönkre a legkülönbözőbb módszerekkel, de őt nem akartam közéjük emelni. Bárhogy is néztük, nem ártott nekem semmit, csak belekeveredett a szülők üzletébe, és mindaz, amit éppen csináltam vagy amit tenni készültem, az ő világában egészen mást jelentett. Talán már az enyémben is mást jelentett... - Megígérem - suttogtam, közben nem eresztve a tekintetét. Túl sok ígéretet tettem mostanában, mintha mindenki most jött volna rá, hogy hiába vagyok egy szar alak, az ígéreteimet rendszerint betartom. Iris még csak nem is sejtette, hogy mennyi mindent köszönhet az ígéreteimnek... Nem fűztem hozzá további szavakat, egyetlen szóban benne volt minden, amire szüksége lehetett. A pillanatnyi józanodás után a vágy úgy telepedett vissza az agyamra, mintha soha nem távozott volna, és a következő másodpercben ajkaim rátaláltak az övére. Olyan hévvel kezdtem falni az ajkait, mintha nem lett volna holnapom újra megtenni, a nyelvem kínlódva kutatta az övét, a kezem pedig közben elengedte a ruhája szélét, csak hogy nemes egyszerűséggel benyúljak alá, és a fenekénél fogva magasabbra emeljem. Úgy tűnt, tényleg marad a ruha. - Itt akarlak - szakadtam el egy pillanatra tőle, de nem az ajkaihoz tértem vissza, csókjaimmal a nyaka felé kanyarodtam, megízlelve a forró bőrét. Talán itt már benne is tudatosult, hogy sokkal nagyobb vágy tombolt bennem, mint legutóbb, annyi kitartás sem szorult belém, hogy a kanapéig elsétáljak vele, mintha utolsó mentsváram lett volna belé menekülni.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Szer. Jan. 12, 2022 9:57 pm
Mr and Mrs
Szent meggyőződésem, hogy elment az eszem. Mással nem tudnám magyarázni azt, amilyen hatással van rám, amit kivált belőlem az érintése. Gondolhatnék arra, hogy azzal a kézzel húzza meg a ravaszt és gyilkol meg valakit -valószínűleg- heti rendszerességgel, amivel engem megérint, de valószínűleg épp emiatt annyira vonzó is egyben. Ezzel a kézzel képes ölni, de egyben olyan vágyat is ébreszt bennem, amilyet még senki. A rideg, elszánt, kegyetlen gyilkos úgy tud rám nézni, hogy attól a vérem az utolsó cseppig felforr, szavai pedig végképp olajat öntenek a tűzre, ami bennem ég. A háztól remélem a védelmet, mint egy gyerek, aki épp fogócskázik, csak itt az az ultra nagy bökkenő, hogy ez az Ő háza. Én meg az Ő felesége vagyok, ami bármennyire is kellene színjáték legyen, mostanra már egyáltalán nem az. A férjem csókjára és a férjem érintésére vágyom, ami már egyáltalán nem a szerep része. Nem azért érzem, mert kötelességem lenne egy idióta egyezség miatt, hanem mert tényleg Én akarom és ez nem helyes. Ennek nem így kellene lennie. Belépek az ajtón, odabent pedig síri csend honol, ami csak ront a helyzeten, mert így mást sem hallok, csak a szívem vad lüktetését a mellkasomban, mintha csak ellenkezne, felemelné a hangját gazdája ellen, mert ő mást akar. Őt akarja még akkor is, ha tudja, tisztában van vele, hogy összetörhet. Sőt. Szinte biztos, hogy össze fog törni, de ez az idióta húsdarab, ez a létfontosságú dolog akkor is vadul kalapál. Én meg próbálok parancsolni neki, megregulázni és magamban folyamatosan azt mantrázom, hogy "most felmegyek a szobámba és veszek egy hideg zuhanyt". De Dimitriy...keresztbe húzza a számításaimat. Szinte magával sodor a szoba faláig, egész testével odaprésel, hogy szinte minden részemmel érzem Őt, a forró testét, a zakatoló szívét, tekintetem pedig látja kékjeiben azt a vágyat. Én meg neki feszülök, mintha nem ugyanaz a vágy lobogna bennem is, de alig két másodperc, míg ezt produkálom, míg az ellenszegülés apró csírája látszik bennem, mert aztán már inkább nevezném simulásnak azt, amit művelek. Mert érezni akarom Őt mindenhol. Lihegek, mint aki kilométereket futott, miközben váltakozva figyelem parázsló tekintetét és ajkait. Őszintén nem tudom, hogy mivel érdekeltem ezt ki, hogy épp Ő az, aki ilyesmit képes kiváltani belőlem, egy bűnöző, egy gyilkos, megátalkodott férfi, de képes rá. Még a hangja is úgy hat rám, mint valami ajzószer, a torkom is kiszárad, reflexből nyalom meg ajkaim, ahogy két szót mond csupán, azt is halkan. -Azt hittem, ennél kevesebb is elég.- bukik ki belőlem akaratlanul is a válasz, csípőm ágyékának feszül, szívem szerint én magam tépném le magamról ezt a nyamvadt ruhát, amit Ő választott. Csak bámulok rá, elveszek kékjeiben, tekintetemben nyers vágy lobog, a szívem meg továbbra is dübörög, közelében csak hevesebb lesz az üteme, mintha így akarna jelezni számomra valamit. Csak azt nem tudom, hogy mit. -Nem akarok én is valami ócska escort lenni...- súgom végül halkan, tekintetem az övét kutatja, kérleli, mert bár már tudom, hogy nem tekint rám akként, mégis a tudtára akarom adni, hogy ezután sem vágyom arra a szerepre. Tényleg akarom Őt, minden zsigerem vágyik rá, de nem akarok az a nő lenni, akire rátelefonál, hívatja vagy bekopog az ajtaján, ha akar valamit. -Ígérd meg, hogy nem leszek az.- lehelem szinte ajkaiba, reszket a sóhajom, üzen neki a testem, hogy csak centikre, milliméterekre van attól, hogy megkapjon, de ahhoz tudnom kell, hogy nem változik ettől semmi, vagy legalábbis nem rossz irányba. Tudnom kell, hogy nem rontok el mindent azzal, ha újra engedek a vágynak. Ha újra elkövetem ezt a hibát, ami talán nem is hiba igazán, mert édes és mámorító.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Szer. Jan. 12, 2022 9:01 pm
Szinte előttem zajlott le a vívódása saját magával. Először nem is nézett a szemembe, de éreztem minden porcikáján, hogy küzd, méghozzá azzal az oldallal, amelyik egyszer már az én malmomra hajtotta a vizet. Lehet, hogy ez a kettősség nemcsak az én sajátosságom volt, de ettől még nem volt egy megnyugtató jelenség. A ma este után leginkább arra számítottam tőle, hogy ellöki a kezemet, és azt mondja, hogy soha, de soha többé ne merészeljek majd hozzáérni, arról pedig ne is álmodjak, ami néhány napja történt közöttünk. A lázas tekintete még élénken élt a memóriámban, könnyedén idéztem fel minden pillanatát, mert sokáig azt gondoltam, már kijutott a maximum. A legnagyobb ellensége viszont tényleg nem én voltam, hanem saját maga. Egy pillanatra sem mozdult, de nem is kellett. A teste áruló volt, minden mozdulatomra reagált, szinte a saját bőrömön éreztem azt a küzdelmet, amit magával szemben vívott. Én is így nézhettem ki, mikor éppen a saját akaratomat akartam legyőzni? Bár ez általában akkor fordult elő, mikor ő is jelen volt a helyiségben, szinte tökéletesen értett ahhoz, hogy meghasadjon tőle a tudatom - hol tudatosan, hol nem. A végén mindig magamra találtam, de az ő harca saját magával egészen másról szólt. A vágyát nem tudta leplezni, ahogyan én sem, mégis megpróbálta. Egy szót sem szóltam, azonban amikor megállt az autó, úgy ugrott ki belőle, mintha lőttek volna rá a túloldalról vagy mintha az élete múlott volna rajta. Pedig nem üldözte senki és semmi, én sem voltam biztos abban, hogy ez nem egy egyértelmű visszautasítás. Elvégre... nem mondta ki, hogy álljak meg, és el a kezekkel. Helyette elfutott. Inkább megfutamodott. Mintha egy lázálomból ébredtem volna, mikor a saját oldalamon kinyitottam az ajtót majd kiszálltam, és megcsapott a friss levegő. A nap már rég lement, a sötétség átvette a napsugarak helyét, én mégsem éreztem, hogy sikerült volna kellőképpen lehűlnöm. Forrt a vérem, a mellkasomban dobszóra vert a szívem, és mindahányszor a lelki szemeim elé kúszott a meztelen teste, csak újabb löketet kaptam arra, hogy el akarjam venni ismét. Meg kellett volna őrjítenie ezzel a játékkal, amit űzött velem, így ennek a tudatában indultam el utána sietős léptekkel. Még láttam a hátát, mikor kettesével megugrottam a kinti lépcsőket, a bejárati ajtóhoz érve pedig sikerült úgy behoznom a kettőnk közötti távolságot, hogy utána tudjak nyúlni, magamhoz húztam, miközben a másik kezemmel lendületből bevágtam a bejárati ajtót. A mozdulat, amivel a karjaim elkapták, majd visszahúzták, nem volt erőszakos, talán a váratlansága miatt tűnhetett hevesnek, de nem hagytam neki túl sok időt ezen gondolkodni, mert a legközelebbi falhoz hátráltam vele, nekinyomva a hátát a tapétának. Nem hátráltam tőle, az egész testemmel hozzásimultam, de szemeim vad vágtával kutatták a tekintetét. A légzésem felgyorsult, éreztem, hogy a szívem még intenzívebben ver, mégsem tettem több hirtelen mozdulatot. Egyelőre. - Harminc másodperc - szólaltam meg végül halkan, két kezemmel tartva foglyul a falnál, válaszolva saját magamnak az iménti felvetésre, vajon mennyi idő alatt tudnám megfosztani a ruháitól. Igaz, harminc másodperc alatt nem ígértem a daraboknak semmi bizakodót, de mielőtt nekikezdtem volna, látni akartam a szemeiben, hogy nem visszakozik.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Szer. Jan. 12, 2022 8:04 pm
Mr and Mrs
Magam sem tudom, hogy bátor vagyok-e vagy inkább teljesen bolond, de tényleg...sok mindent érzek a közelében, de félelmet nem. Pedig, sok mindentől félek. Többek között attól is, hogy hova vezet ez az egész, hogy miként lesz majd vége vagy, hogy ki leszek majd akkor, amikor véget ér. De Tőle egyáltalán nem félek. Attól, amilyen hatással lehet rám, már sokkal inkább, mert megőrjíti az érzékeimet, megbolondítja őket teljesen. Már attól is végem van, ha tenyerét a térdemre helyezi, ami lássuk be, házas emberek között egy teljesen normális, hétköznapi dolog. De mi nem vagyunk házasok , vagy legalábbis nem azért, amiért más emberek házasodni szoktak. Minket a kényszer köt össze, a kötelesség vagy valami idióta hűség a családunk, az apáink iránt. Mostanra mégis oda jutottam, hogy komolyan veszem az egészet. Tényleg mellette akarok lenni, mert valami hülye hang azt súgja, hogy talán szüksége van rám. Még akkor is, ha Ő maga sem látja be. Pedig, olyan sok cikket olvastam a neten arról, amikor egy naiv picsa meg akarja javítani a rossz fiút, de én igazából nem megjavítani akarom. Csak szimplán akarom. Még nekem is nehéz ezt elfogadni, ki is bámulok a kocsi ablakán, miközben ő pofátlan módon tovább merészkedik. Meglehet, ellen kellene állnom. Ellökni a kezét, rászólni, csúnyán nézni rá vagy akármi. Felpofozni. De nem teszem, mert élvezem, mert hiányzik az érintése, az a szenvedélyes pillantás, amit akkor este láttam, ahogy akkor este magához húzott, csókolt és ajkaimba lihegett. A francba már, teljesen elvette az eszem azzal az éjszakával, én pedig gyenge voltam, mert hagytam, hogy ez megtörténjen. Próbálok erős maradni, ennek ellenére inkább úgy tűnik, mintha kacérkodnék, amikor rákérdezek, hogy keres-e valamit. Igazából azt remélem, hogy talál is, mert a testem már ettől is ég, lángol, akarom, hogy érintsen még akkor is, ha ez csak testi vágy, illúzió vagy valami beteges őrület. Vágyom rá. És tudom hogy ezt látja rajtam. Érzi a bőrömön, a lélegzetvételemen, a testem hőjén. Látja rajtam, hogy mit akarok, hiába is hozakodok elő valami teljesen más témával, valami mentőövvel, amitől azt várom, hogy majd megóv ettől az őrülettől. Mert az, hogy éppen Rá vágyom , nem több, mint valami őrület. A hormonok teszik vagy épp a tény, hogy nincs más férfi jelenleg az életemben, csakis Ő, ez az akaratos, "ki, ha én nem", maffia hálózatot vezető férfi, aki semmi mást nem akar, mint uralkodni bármin, mindenen. Én meg szánalmas vagyok, mert akarom, hogy uraljon, hogy magasodjon fölém és tegyen a magáévá. Pedig, az elején pont ezt nem akartam. Végül hangot ad gondolatainak, én pedig újra kifelé pillantok, mintha ez segíthetne testem lángolásán, azon, amit szavai okoznak bennem, amire vágyom. Ugyanarra vágyunk. Nyelek egy nagyot, majd tekintetem felé fordítom. Némán esdeklek, hogy ne tegye ezt, ugyanakkor azt is üzenem, hogy akarom. Totál kétértelmű jeleket küldök felé, de a szívem vad dübörgése elárul, mert már a gondolattól is felhevülök, hogy megérint újra, hogy ajkait bőrömön érezhetem. Akarom. A kocsi végül megáll, én pedig úgy nyitom az ajtaját, mintha menekülnék, mintha magam mögött akarnék hagyni mindent, Dimitriyt, a vágyat, amit lassan képtelen leszek legyűrni. Sietősen indulok a bejárat felé, szinte feltépem az ajtót, miközben a szívem vadul lüktet mellkasomban. Mert azt akarom, hogy járjon utána, derítse ki, hogy mennyi időbe telne megszabadítania a ruháimtól.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Szer. Jan. 12, 2022 6:31 pm
Meg sem rezzent az arca, mikor a szemembe mondta, hogy nem fél tőlem. Tekintetem szinte rabláncra verte, még csak nem is pislogtam, úgy figyeltem minden mozdulatra, miközben próbáltam rájönni, vajon tényleg így van-e, vagy csak nagyot akart mondani azért, hogy nagylánynak tűnjön. Úgy tűnt, komolyan gondolja, igaz, eddig egyszer sem emeltem rá kezet. De megfeledkezett arról, hogy fájdalmat nemcsak fizikailag tudtam volna neki okozni, és vitatkozhattunk volna arról, melyik tudott jobban fájni. A teste meggyógyul, na de a lelke és a szíve? A testét amúgy sem bánthattam, kötött az ígéretem. Pedig nem egyszer hozott ki nagyon csúnyán a sodromból, mégis megálltam az utolsó előtti pillanatban, mikor tudatosult, hogy nem tehetem. Azóta nem is nagyon szolgált rá arra, hogy bedühödjek, bár nyilván sokat segített az, hogy egyszer sem kért úgy számon azóta, mint akkor Kirill miatt. - Ez aztán a bátor dolog - szólaltam meg végül, továbbra sem eresztve a szemeit. Talán csak egy vadász tartotta ennyire szemmel a kiszemelt vadat, mielőtt levadászta volna, én mindenesetre elismertem a bátorságát, és nem fűztem hozzá semmit, amivel fenyegetettséget éreztettem volna vele. Az ilyesmit amúgy sem szoktam előre bejelenteni. Míg ő szavakkal igyekezett a tudtomra hozni, milyen bátor kis amazon veszett el benne, én a tettek mezejére léptem, mikor az ujjaimmal már a combja belső felét simogattam, mintha tényleg csak keresnék valamit. Kerestem is. Némi ellenállást, talán dühöt, undort és közönyt, amit éreznie kellett volna a ma este után. De egyelőre még egyiket sem találtam, emiatt pedig szinte rögtön elkalandozott a fantáziám. Túl távolra, ahonnan már nehezen tudtam csak úgy visszatérni, majd lassan felé fordítottam a fejem, és ismét megkerestem azokat a gyönyörű szemeket. - Talán - válaszoltam könnyedén, mintha nem éppen a lábai között matattam volna a fél kezemmel, tekintetembe pimasz fény költözött, a pajzán gondolatok pedig talán már kinn is ültek az arcomon. Ma este úgy kellett rá tekintenem, mint az engedelmes feleségemre, de jelenleg már csak egy valamit akartam látni benne: a nőt. Ez pedig minden porcikámat megmozgatta, a vérem szinte rögtön felforrt, főleg mikor éreztem tenyerem alatt a libabőrt. Valószínűleg rögtön abbahagytam volna, ha a legkisebb ellenállás jelét is láttam volna rajta. - Ma nem - tettem még hozzá, de még engem is meglepett az a furcsa aggodalomféleség, amit a szemeiben véltem felfedezni. Ő aggódott, én inkább haragot éreztem. Dühös voltam amiatt, ami kialakult ma a két banda között, bosszantott az embereim felesleges halála, de nem tudtam volna mit hozzátenni. Amíg a Papa nem kérte, nem avatkoztam bele. Helyette egy sokkal kellemesebb elfoglaltságon járt az eszem, és volt is mit kijavítanom azok után, amit legutóbb elbasztam. Mert őt faképnél hagyni az ágyban... valljuk be, csak egy méretes fasz tett ilyet. Mint én. - Azon gondolkodom, mennyi időmbe kerülne csupaszra vetkőztetni - szólaltam meg aztán, ekkor tekintetemmel már az alakját méregetve. A tippem nagyjából harminc másodperc volt, és ahogy ismét eszembe jutott, amit legutóbb a ruhadarabok alatt találtam, már tagadni sem tudtam volna az egyértelmű hatást, amit gyakorolt rám.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Szer. Jan. 12, 2022 4:08 pm
Mr and Mrs
Örülök, hogy ő is belátja, hogy nem kifejezetten vagyok olyan fajta nő, akit escortként lehetne kezelni. Jó, biztos be lehet valahogy minden nőt törni, de én valahogy nem szeretném megtudni, hogy ez lehetséges-e nálam is vagy, hogy a makacsságom meddig bírná, mikor törődnék bele a sorsomba és alázkodnék meg végérvényesen. Szöget üt viszont a fejembe, hogy talán Dimitriy ezt valahol bánja is, hiszen ő maga mondta, hogy jól érezte magát az ilyen lányok társaságában. Olyan kis édesen mosolyognak, nem beszélve a prostis szerkóikról...talán, megkímélhettem volna magam ettől az egésztől és hagyhattam volna, hogy más nőket vigyen magával az ilyen estékre. Én meg el lennék a kis tornyomban nyugodtan, nem kellene azon idegeskednem, hogy kivel hogyan viselkedek. Eleinte mondjuk nem is igazán érdekelt volna ez, akkor inkább csak a büszkeségem miatt nem akartam, hogy én is egy olyan feleség legyek, akiről köztudott, hogy a férje minden nőt megkefél, aki csak a közelébe kerül. De most már valami más miatt nem akarnám, hogy más nővel legyen. Én akarok Vele lenni, mert látni akarom a világát, Őt, hogy mi ez az egész és, hogy milyen a feleségeként mellette lenni. Vagy mi. Olyan zavaros már minden. Nem is szeretném, hogy máskor esetleg ne engem akarjon vinni, így a korábbi kiborulásomért bocsánatot is kérek, na meg nem szeretném, ha aztán valamivel visszavágna, amiért nem tartottam magam ahhoz, amit ígértem. Mondjuk nem lep meg, hogy számított erre, maximum csak az, hogy ennek ellenére elmondta. Épp itt. Mintha szándékosan tudatosítani akarta volna bennem, hogy ez tényleg mind hozzá tartozik, ez Ő. Mintha akarná is, hogy rossznak lássam. Sőt. Azt hiszi, hogy félek tőle vagy a haragjától, ha elcseszek valamit. Pimasz mosoly jelenik meg arcomon, felé fordítom arcomat és hosszan rábámulok. -El kell szomorítsalak, Dimitriy.- jegyzem meg halkan, továbbra is fogva tartva kékjeit. -Nem félek tőled. - közlöm rezzenéstelen arccal, mert ez valóban igaz. Tudom, hogy nem bántana, mert akkor már megtette volna jóval előbb, hiszen volt már, hogy kihúztam nála a gyufát. Számon kértem a saját irodájában is, mégsem bántott. Fizikálisan, szerintem sosem tenné. Lelkileg viszont annál inkább kinézem belőle. Végül az ablak felé fordítom a fejem és csendben ücsörgök mellette a kocsiban. Próbálom elrendezni magamban mindazt, ami ma este történt, amit megtudtam meg, úgy általában ezt az egészet, amit jelenleg az életemnek nevezhetek ezzel a férfival, aki mellettem szintén csendbe burkolózva ül. Egészen mélyre bolyongok gondolataimban, de ahogy Dimitriy a térdemre helyezi tenyerét, az rögtön visszaránt a valóságba. Már, csak azért is, mert ettől az egyetlen, apró, ártatlan mozdulattól is melegség tölt el és végig cikázik testemen az ismerős borzongás. Lefogadom, hogy már megint csupa libabőr vagyok, de nem mozdulok, még a fejem se fordítom arra, mintha az ég világon semmit észre se vettem volna. Ő viszont felbátorodik vagy épp tovább merészkedik, mert forró tenyere odébb siklik bőrömön, ujjai combom belső felén cikáznak és ez így megy egészen a ruha pereméig. Már ettől gyorsabb a pulzusom, a forróság úgy árasztja el testem, mint valami vulkán, de ajkamba harapok és makacsul kifelé bámulok továbbra is. Eszembe jut mindaz, ami a múltkor történt köztünk, aminek emléke azóta is állandóan kínoz, de előbb rágnám le a nyelvem, mint hogy ezt eláruljam neki. Megköszörülöm a torkom, összeszedem magam és felé pillantok. -Keres valamit, Mr Smolensky?- kérdezem és, bár csípős megjegyzésnek tervezem inkább, vagy valami határozott, megrovó kérdésnek, a hangom mégsem úgy viselkedik, mint terveztem. Inkább rekedtes, búgó hang ez, mintha dorombolni is képes lennék egyetlen puszta érintésétől is. Legszívesebben kitépném a saját hangszálaimat, mert ha valami nem akarok lenni, az a játékszere. Vagyis akarom, de nem úgy, ahogy Ő gondolja, mint egy escorttal hogy majd akkor szólít magához, ha épp kedve szottyan. Mi lenne, ha nekem szottyanna kedvem? Mert az előfordulhatna, hiszen azóta is újra akarom Őt érezni, mert a múltkori nem volt elég, még nem élveztem ki annyira, hogy ez a vágy csituljon bennem, de ezt inkább próbálom elnyomni magamban. -Akkor ma este is el kell menned?- kérdezem végül halkan, tekintetem talán aggodalomról is árulkodik, pedig csak terelni akarom a témát, hogy ne csábuljak el -pedig, irtó könnyen menne-, mert nem történhet meg újra az, ami a múltkor. Most már tudom, hogy képes lennék belezúgni a szörnybe, mint az a kibaszott Belle, bármennyire is rossz vagy veszélyes, mert a ma este történtek után is ugyanolyan hatással van rám, mint azelőtt. Semmivel sem másabb, nem undorodom tőle vagy akármi, egyszerűen csak akarom Őt és ez nem jó, mert itt a szörny nem képes rá, hogy szeressen bárkit is, az Ő világában ilyennek nincs helye.
2023. május 1-jén az óriások vezére összehívta tanácsát, amelyre a nornát is meghívta, aki segített neki az istenekkel szemben. Kezdetben úgy tűnt, ez alkalommal sem történik majd semmi különös, ám amikor Hildr távozásra készült, fültanújává vált két óriás sutyorgásának, s a hallottaktól égtelen harag támadt a norna szívében. A szavak arról szóltak: Thrym azt tervezi miképpen szabadulhat meg Hildr-től, mivel a norna követeléseit nem kívánja a nagyhatalmú óriás teljesíteni, akkor sem, ha az átokkal legyőzik és feledésbe taszítják az isteneket. Hildr elnyomta abban a pillanatban dühét, s ahelyett, hogy szembesítette volna Thrym-et rossz döntésével, a norna úgy határozott, megbosszulja, amiért megpróbálták kijátszani. De nem kapkodott el semmit sem, és mindent gondosan előkészített.
Jelenleg 128 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 128 vendég :: 1 Bot és A legtöbb felhasználó (386 fő) Szer. Okt. 16, 2024 2:56 pm-kor volt itt.