Kiskép : Rendeltetésem : I'm HIS Wife play by : Jennifer Lawrence Posztok száma : 1082 User neve : Maze Csoport : Halandó Pontgyűjtő : 1070 Lakhely : Frogner Foglalkozás : Építész Előtörténet : My Fairytale Keresem : "Every Beauty needs her Beast, to protect her
from everything but Him." Kor : 37
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Szer. Dec. 29, 2021 11:55 pm
Dimitriy V. Smolensky felhasználónak tetszik ez a poszt.
Mr and Mrs
A dolgozószobámban ültem és az új terveken dolgoztam, amikor hallottam, hogy nyílik a bejárati ajtó, majd hangosan bevágódik. Aztán ugyanilyen lendülettel követte az enyémtől nem messze lévő, a ház urának tulajdonában álló másik dolgozószoba ajtaja is. Nekem sem kellett több. Már pattantam is fel az asztalomtól, hogy aztán jóval halkabban ugyan, de elhagyjam a szobát és a városba induljak. Nem, mintha nem tudná pontosan, ha kiteszem a lábam, de ennek nem is ez volt a lényege. Szimplán, csak nem akartam a múltkori este után a közelében tartózkodni. Ennek már legalább öt órája, azóta járom a várost mindenféle hülye programokat kitalálva. Fodrásznál voltam, aztán beültem egy kávézóba, majd sétáltam egyet a parkban - természetesen Kirillel a hátam mögött pár méterrel. Iszonyúan ciki a közelében tartózkodnom, de a haragom nem felé irányul, nem lehetek vele bunkó, hiszen Dimitriy volt faszkalap, nem Kirill. Inkább, csak kerülöm a pillantását és lehetőleg két szót se váltok vele. Akkor sem, amikor visszaülünk a kocsiba és úgy döntök, hogy ideje hazamenni - vagyis a férjem házába-, mert már unom a céltalan kóválygást és amúgy is, egészen ránk sötétedett. A rádióból szóló dal, legalább valamicskét feldobja a hangulatomat. Halkan dúdolgatom a hátsó ülésen, Kirill mögött és kellően el is lazulok ettől, mikor hangos csattanás hallatszik, majd fejem az oldalsó üvegen koppan...vagy inkább a kettő egyszerre történik? Újabb csattanás következik, de most a másik irányból, így el is vágódom pofával az ülésen, hogy aztán semmi egyebet ne halljak a fülem csengésén kívül. Kábán tapogatózok, próbálom ülőhelyzetbe küzdeni magam és körbenézni, hogy mégis mi az isten történhetett, de balról egy épület falát látom csupán, jobbról meg a belénk vágódott furgont. Még mindig nem hallok semmit. A figyelmem Kirillre irányul, aki eszméletlenül, vérző fejjel ül a volánra bukva, meglehetősen sokáig keltegetem, mire végre észhez tér és miután egy gyors pillantással felméri a helyzetet, egyik kezével a fegyveréért, másikkal a mobiljáért nyúl. Valami ragacsosba nyúlok a halántékom táján, rá kell döbbenjek, hogy az bizony vér, Kirill meg csak telefonál, de most még ahoz is kába vagyok, hogy megpróbáljam megérteni a durván elhadart orosz mondatokat. Amúgy is beszorult a lábam és sajog is, szédülök, fáj a nyakam és apró, fekete pöttyök kezdenek táncikálni a szemem előtt...
2023. május 1-jén az óriások vezére összehívta tanácsát, amelyre a nornát is meghívta, aki segített neki az istenekkel szemben. Kezdetben úgy tűnt, ez alkalommal sem történik majd semmi különös, ám amikor Hildr távozásra készült, fültanújává vált két óriás sutyorgásának, s a hallottaktól égtelen harag támadt a norna szívében. A szavak arról szóltak: Thrym azt tervezi miképpen szabadulhat meg Hildr-től, mivel a norna követeléseit nem kívánja a nagyhatalmú óriás teljesíteni, akkor sem, ha az átokkal legyőzik és feledésbe taszítják az isteneket. Hildr elnyomta abban a pillanatban dühét, s ahelyett, hogy szembesítette volna Thrym-et rossz döntésével, a norna úgy határozott, megbosszulja, amiért megpróbálták kijátszani. De nem kapkodott el semmit sem, és mindent gondosan előkészített.
Jelenleg 126 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 126 vendég :: 1 Bot és A legtöbb felhasználó (386 fő) Szer. Okt. 16, 2024 2:56 pm-kor volt itt.