Kiskép : Rendeltetésem : I'm HIS Wife play by : Jennifer Lawrence Posztok száma : 1082 User neve : Maze Csoport : Halandó Pontgyűjtő : 1070 Lakhely : Frogner Foglalkozás : Építész Előtörténet : My Fairytale Keresem : "Every Beauty needs her Beast, to protect her
from everything but Him." Kor : 37
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Csüt. Jan. 06, 2022 7:16 pm
Dimitriy V. Smolensky felhasználónak tetszik ez a poszt.
Mr and Mrs
A gyönyör utolsó hullámai is távoznak szép lassan, vele együtt pedig ez az álomszerű valami is, amibe próbálok még pár pillanatig belesüppedni, kapaszkodni és kiélvezni. Nem, mintha nem lennék pontosan tisztában vele, hogy kicsoda Dimitriy és, hogy mit várjatok, vagy inkább, hogy mit nem várhatok tőle. Nem sodródom most mindenféle nyálas gondolatba csupán azért, mert egymásnak estünk és csodálatos...igazából azt se tudom, hogy mennyi ideje van itt vagy, hogy most mennyi az idő. Semmit nem tudok, csak egyedül abban vagyok biztos, hogy ezt élveztem, hogy vágytam rá és még ezek után is fogok, talán még jobban, mint eddig, mert már tudom, hogy milyen. Talán, még azt se bánnám, ha a mai estén lenne folytatása, ha maradna, ha ezt az éjjelt ennek szentelnénk aztán el is felejtenénk -úgyse tudnám-, és minden menne tovább, mint eddig. Kérdezem is, ahogy észhez térek, hogy marad-e, de valószínűleg félreért, mert rögtön azzal jön, mennyire nem bújós típus. -Azt sejtettem, de nem is ezt kérdeztem.- jegyzem meg velősen, a hangulat már szépen meg is csappant, elég volt hozzá kinyitni a száját. Nem is nagyon kell noszogatnia, hogy lekászálódjak róla, majd azzal a lendülettel fel is állok az ágyról és a földön heverő köntösömért indulok. Magamra kanyarintom, miközben ő a dolgáról beszél, meg az ügyemről , én meg hátra sandítok rá a vállam felett, ahogy megkötöm lazán a szatént magamon és elmosolyodom. Azzal a rideg, kiismerhetetlen mosollyal nézek rá, amivel leginkább magamat igyekszem most megóvni, mert bár csodálatos volt az, ami köztünk történt, imádtam minden pillanatát és tudom, hogy örökre az emlékezetembe égett, most mégis úgy akarok tenni, mintha mit sem számított volna. -Menj csak. Már így is feltartottalak.- jegyzem meg kedvesen, mintha csak azt mondanám, hogy "ügyes voltál, drágám, de most már mehetsz a dolgodra", majd a fürdő felé indulok és anélkül csukom be magam mögött az ajtót, hogy bármi mást mondanék. És most becsukom teljesen, nem hagyom résnyire nyitva vagy ilyesmi, amit akár jelzésnek is vehet, hogy itt bizony vége mára a mókának. Amúgy is megkapta, amit akart, én is megkaptam, amit akartam, mindenki mehet a dolgára, ő meg berajzolhatja a kis füzetébe a nevem mellé a Nike jelet, mert már ezen is túl van.
Kiskép : Rendeltetésem : - play by : tom hardy Posztok száma : 1091 User neve : dimitriy Csoport : halandó Pontgyűjtő : 1082 Lakhely : frogner Foglalkozás : gangster Előtörténet : i didn't choose the thug life the thug life chose me Keresem : find arms that will hold you
at your weakest, eyes that will see you
at your ugliest,
and a heart that will love you
at your worst.
then you have found true love Kor : 45
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Csüt. Jan. 06, 2022 2:26 pm
Ritka volt az, mikor nem voltam felkészülve a folyatásra, és nem rendelkeztem valamilyen forgatókönyvvel. Az elmúlt percekben nem a gondolkodás kötött le, a hangsúlyt sokkal inkább rá fektettem, ő pedig nem volt rest viszonozni ezt. De egyre közelebb került a pillanat, amikor már nem tudtam tovább halasztgatni a döntés meghozatalát. A testemet átjárta az élvezet mindent elsöprő érzése, és a furcsa ködön keresztül, ami az agyamra telepedett, még érzékeltem, hogy ő is követett ezen az úton, izmainak pulzálása pedig csak pár másodperc elteltével engedett a szorításból. Még nagyon távolálltam a józan gondolatoktól, vagy attól, hogy bármit mondjak vagy tegyek, egyáltalán hogy döntést hozzak. A legelső elképzelésem az volt, hogy visszaborítom az ágyra, és elölről kezdem az egészet, majd újra és újra megízlelem vele a testiség minden lehetséges szegletét, és annyiszor kezdem újra, ahányszor nem szégyellem. A következő pillanatban mégis elhessegettem egy ígéretes maraton megkezdését, mert kezdett arcon csapni a valóság. Nem törtem meg a mozdulatlanságomat, csak az egyik karomat emeltem fel, hogy jó szokásomhoz híven pár kósza hajtincset eltüntessek az arcából, és így minden vonását láthassam, közben pedig halkan felsóhajtottam. Mintha csak memorizálni akartam volna, bár talán valahol mélyen tényleg volt bennem egy ilyen szándék, mert nem tudtam, mit hoz a reggel, vagy hogy mit hoz a nekünk megírt közös élet, bár még abban sem voltam biztos, hogy az utóbbi egyáltalán létezett-e. Nem válaszoltam egyből a szavaira, annak ellenére, hogy addigra már kezdett tisztulni a kép. - Nem vagyok... összebújós fajta - mondtam elgondolkodva, keresve a megfelelő jelzőt, majd végigsimítva szabad kezemmel az oldalán, arra ösztökéltem, hogy felemelkedjen rólam, majd amikor megtette, egy hűvös sugallat jelezte, hogy a forró teste már nincs rajtam. Egy pillanatig sem bántam, ami közöttünk történt, de ő erről valószínűleg - nagyon rövid időn belül - máshogy fog vélekedni. Nem akartam azt a látszatot kelteni, hogy kihasználtam a legsebezhetőbb állapotában, de nehéz lesz mást gondolnia rólam. Elvégre egy mocskos bűnözővel osztotta meg az ágyát, akiről mások azt mondták, hogy bármire képes. Miért tekintette volna magát kivételnek? - És még amúgy is dolgoznom kell... az ügyeden - tettem hozzá, majd ezúttal már a saját hajamba túrtam, hogy nagyjából formára igazítsam. Nem esett jól megmozdulni, főleg nem kifordulni az ágyból és a padlóra tenni a lábaimat, de mégis megtettem, méghozzá szorgalmasan kerülve a tekintetét. Máris megbántam, hogy lemondtam arról a maratonról.
Kiskép : Rendeltetésem : I'm HIS Wife play by : Jennifer Lawrence Posztok száma : 1082 User neve : Maze Csoport : Halandó Pontgyűjtő : 1070 Lakhely : Frogner Foglalkozás : Építész Előtörténet : My Fairytale Keresem : "Every Beauty needs her Beast, to protect her
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Csüt. Jan. 06, 2022 8:18 am
Mr and Mrs
Hazudnék, ha azt mondanám, hogy egyszer sem fantáziáltam még arról, milyen lenne Vele lenni, mert már jó ideje befészkelte magát az elmémbe, a legféltettebb, legtitkosabb vágyaim közé, csak épp ezek a fantáziaképek most olyan gyengének és színtelennek tűnnek, hogy az már nevetséges. Meg sem közelítették azt, amit most érzek, amit Ő vált ki belőlem, amilyen hatással van rám minden érintése, pillantása, sóhaja, mozdulata és az a mélyről feltörő nyögés, amit akkor hallat, mikor először megmozdulok rajta. Felemelő érzés lepillantani Rá, az ölében ülve fölé magasodni, de nem azért, mert ettől úgy érezném, hogy nálam van a gyeplő, hogy én vezetek, hanem mert egy pillanatra azt a benyomást kelti ez a különös helyzet, mintha megszelídítettem volna valamit, amit amúgy nem lehet. Mintha egy kibaszott istennő lennék, akit igyekszik elkápráztatni és birtokolni ideig-óeáig, azt nyújtani neki, amit megérdemel vagy talán többet is, mindent, hiszen egész este ezt érezteti velem, úgy érint és úgy kényeztet, mintha más célja már nem is lenne az életben. Én pedig élvezem Őt, a nyögéseit, az illatát, az ízét, bőre forróságát, ahogy teste az enyémnek feszül, ahogy izmai mozdulnak alattam, érintéseim alatt, miközben újra a gyönyör felé sodródom. Veszedelmesen tökéletes minden porcikája, érzéki és buja minden egyes hang, amit kiad magából én pedig máris azon aggódom, hogy vajon fogom-e valaha újra így látni, vagy pusztán az emlékeimben őrizhetem majd meg, hogy a pökhendi, flegma, rideg és kissé irányításmániás Dimitriy Smolensky képes ilyen odaadó és forró szerető lenni. Lehet, hogy tényleg csak álmodom az egészet a speckó bogyóktól, reggel majd úgy ébredek, hogy mindenem az álomvilág után sóvárog. Hallom és érzem, hogy velem együtt ő is a kielégülés felé közelít, én pedig akarom, hogy eljusson oda, meg akarom adni neki a gyönyört, azt a csodálatos mámort, amiben Ő már részesített és fog is perceken belül újra. Jelenleg bármit és mindent megadnék neki, de ezt akkor sem vallanám be, ha kínpadra tennének. Keze hajamba túr, vadul bele markol, a mozdulat pedig cseppet sem fájó vagy erőszakos. Épp csak annyira határozott és vehemens, amennyire kell, amitől tudtomra adja, hogy ő a főnök, ő diktál, de nem úgy, hogy engem közben elnyomna vagy lealacsonyítana, csak amennyire szükséges, hogy tisztában legyek vele, egy igazi férfin ülök éppen. Szinte követeli, parancsolja, hogy nézzek rá én pedig boldogan fogadok szót, olvasztom élvezettől ködös tekintetem íriszeibe és ebben a pillanatban, már teljesen tisztában vagyok vele, hogy mostantól semmi sem lesz olyan, mint eddig, mert ez a pillanat, ez a vágytól izzó tekintet újra és újra meg fog jelenni előttem, ahogy nyögve elélvez, ahogy megremeg alattam, bennem, amitől én is újra mámorban úszom és csak ölelem mellkasomra, talán kapaszkodok is belé kiélvezve a gyönyör utolsó hullámait is. Aztán csendben, pihegve fúrom arcom hajába, szívom magamba az illatát, miközben lágyan cirógatom hátát és lélekben már készülök a valóságra, a pillanatra, amikor majd mindjárt véget ér ez az álom, Ő pedig kisétál innen. Még magamat is meglepem azzal, mennyire nem akarom, hogy így legyen és miközben testem végre lassan megnyugszik ezzel pedig légzésem is csillapodik, kihasználva még az orgazmus miatti kábaságomat veszem rá magam, hogy megszólaljak. -Itt maradsz?- suttogom a szoba csendjébe, hajába, hogy aztán elhúzódva picit tőle, kissé félve kutassak tekintete után, ha pedig rátalálok, hosszan elveszek bennük, talán már amúgy is elvesztem, de még nem akarom, hogy véget érjen ez az álom és meglepő módon, az iránta érzett vágyam sem tűnt el, csak enyhült, csillapodott ideig-óráig, de még itt van. Tévedtem. Nagyon sok mindenben tévedtem.
Kiskép : Rendeltetésem : - play by : tom hardy Posztok száma : 1091 User neve : dimitriy Csoport : halandó Pontgyűjtő : 1082 Lakhely : frogner Foglalkozás : gangster Előtörténet : i didn't choose the thug life the thug life chose me Keresem : find arms that will hold you
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Csüt. Jan. 06, 2022 6:26 am
Iris Gustafsson felhasználónak tetszik ez a poszt.
Elvesztettem az időérzékemet, még csak belőni sem tudtam volna, hogy mikor hoztam fel a nappaliból, vagy hogy mennyi idő telt el a baleset óta. A másodpercek csak úgy rohantak, de a teste forrósága minden pillanatban kitöltötte a figyelmemet. Kirill valószínűleg már rég visszaért a többiekkel, és ugyan eltökélt szándékom volt rögtön tudni, mi mindent derített ki, de most kicsit sem ez érdekelt. Nem volt olyan, ami ne várhatott volna holnap reggelig, mindenki ráért megvárni a méltó jutalmát vagy éppen büntetését. Márpedig teljesen mindegy volt, hogy Iris egy kényszer-egyezség miatt van itt vagy más miatt, sem a feleségemet, sem a húgomat nem hagyom büntetés nélkül. Az ölembe húzva húzva néztem fel rá, a tekintetében láttam megcsillanni a nemrég átélt orgazmus hatásait, ezt a pillantást pedig örök életemre az emlékezetembe véstem. Hozzon bármit a holnap, ezt már senki nem vettem el tőlem, ahogyan tőle sem, a kérdés inkább az volt, ő ugyanolyan szívesen emlékszik-e majd erre, mint én. A csók szinte béklyóba kötött, de a kezeim nem maradtak tétlenek, mikor a csípőjét igazgatva magamra húztam, a forróság pedig, ami a testében fogadott, szinte megbabonázta az érzékeimet, korbácsként vágott végig a gerincem vonalán, szinte rögtön arra ösztönözve, hogy adjam meg a kezdő lökést. Mégsem tettem. Megvártam, míg megszokja a kitöltő érzést, annak ellenére, hogy egy örökkévalóságnak tűnt a mozdulatlanság. A kezeimet ugyanúgy a csípőjén időztettem, mikor megmozdult, egy mélyről feltörő nyögést pedig esélyem sem volt visszatartani, de ezt a hangot elnyelte a csókunk. Nem sokáig tudtam fogva tartani az ajkait, elkalandozott a nyakamhoz, én pedig közben a fenekére csúsztattam a kezeimet, hogy megmarkoljam a formás idomokat. Ajkaim a nyakára siklottak, mikor hátravetette a fejét, így adva át magát a beköszönni készülő eufóriának, a ritmus pedig, amit megtalált, majd követni kezdett, szinte rögtön az élvezet peremére sodort engem is. Túl régóta türtőztettem magamat, és már így is többet kibírtam, mint arra valaha is számítottam, így mikor az érzés szinte már kopogtatott, az egyik kezemmel ismét a haja után nyúltam, belemarkolva kényszerítettem arra, hogy felém fordítsa a tekintetét. - Nézz rám - suttogtam szapora légzéssel, szinte lihegve, bár a hangom már inkább hörgésből állt. Nem volt erőszakos a mozdulat, inkább a tőlem megszokott dominancia uralta az egészet, de mikor tekintetem találkozott az övével, láttam, hogy már ő is a mámor peremén táncol, ezzel pedig mintha az utolsó darab került volna a helyére ahhoz, hogy a következő másodpercekben megadja magát a testem, arcommal a mellkasára borulva, kezemmel pedig még reflexszerűen magamra rántottam a csípőjét, miközben egy elnyújtózó nyögés kíséretében átadtam magam az orgazmusnak.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Szer. Jan. 05, 2022 8:59 pm
Mr and Mrs
Annak ellenére, hogy a hétköznapokban mennyire nem értünk szót egymással hosszú távon, hogy mennyire képtelen eltalálni a megfelelő hangsúlyt velem szemben, amivel nem kúrja fel az agyam vagy épp sért vérig, most arra tökéletesen ráérez, hogy mire és hogyan van szükségem. Máskor az az érzésem, hogy végig sem gondolja, hogy mit mond vagy csinál, most viszont érzem, hogy testem minden rezdülésére figyel, az pedig üzen is neki folyamatosan, újabb és újabb jelzéseket küld felé, hogy miféle hatással van rá a játszadozása. Nem is bánom, mert akarom , hogy tudja, mennyire élvezem, mennyire végem van attól, amit velem művel, még akkor is, ha talán ez soha nem ismétlődik majd meg. Ez az este a miénk, bármi is történjen ezután, aztán majd alakul, ahogy alakul. Mondjuk megfordul a fejemben, hogy ha a bunkózás meg a flegmázás helyett ilyesmire is képes a szájával, talán máskor is beinvitálom majd magamhoz. Nem muszáj nekünk szavakkal kommunikálni, elég, ha a testünk beszél. Levegő után kapkodok, testem szinte elég, elporlad ahogy végig söpör rajtam a gyönyör, de már húzom is magamhoz, hogy forró csókban forrjon össze ajkunk, míg kiszabadítom végre a nadrágból. Felnyög, ahogy kezem rátalál, pajzán mosoly jelenik meg ajkaimon, az érzés, hogy ilyen hatással vagyok rá, csak még jobban felbátorít. Ajkába harapok, felszisszen, érzem, hogy pattanásig feszült már benne a vágy. Azt viszont, még én magam sem tudnám megmondani, honnan ez a bujaság, ez a vadság, amit előcsalogatott belőlem azzal a rengeteg feszültséggel, ami köztünk gerjedt mióta csak betettem ide a lábam, de minden vágyam az, hogy érezzem a vágyát, feltett szándékom bebarangolni ajkaimmal, nyelvemmel az egész testét, de amint fölé kerekedem és a maradék ruhát is lefejtem róla, már húz is fel magához. De nem bánom, hogy így tesz, hogy magára emel, hogy érezhetem, ahogy az ölemnek feszül, miközben úgy néz fel rám, hogy attól minden sejtem cseppfolyóssá válik. Karjaim nyaka köré fonom, egy hosszú pillanatra elveszek kékjeiben, míg ő elsimítja egy tincsem és hajamba túr, majd úgy tapad ajkaimra, mintha minimum az élete múlna rajta. Csípőmre fog, magára igazít, hogy aztán teljesen elmerüljön bennem, én meg levegőt is elfelejtek venni az érzéstől, ahogy végre eggyé válik testünk, ahogy kitölt. Pár pillanatig nem is mozdulok, lihegek ajkaiba szorosan ölelve nyakát, préselve magam hozzá, míg csípőm lassan mozdul rajta, emelem és leengedem magam rá lassú mozdulatokkal újra és újra, reszkető sóhaj, buja nyögések kíséretében. Nyakára hintek forró csókokat, nyelvem bőrét becézi, álla vonalára siklik míg nem újra ajkaira találok, aztán csak hátra vetem fejem és átadom magam a kéjnek, amit bennem okoz, ami egyre hevesebb tempót diktál.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Szer. Jan. 05, 2022 5:21 pm
Bizonyára mindenki tudott volna legalább egy rossz dolgot a nevem mellé tenni, már ha nem többet, de azt senki nem olvashatta rám, hogy nem értettem a nőkhöz, és ahhoz, hogy mit szeretnek. Bár ehhez fogható élményben talán még soha nem volt részem, szinte megijesztett az, hogy mit váltott ki belőlem a teste, a vágya, tulajdonképpen ő maga. Nem akartam arra gondolni, mi lesz, mikor el kell majd hagynom ezt a helyiséget, vagy hogy mi vár ránk holnap, hogy akarok-e majd emlékezni erre a férfira, akit elővarázsolt belőlem, vagy inkább a feledésbe akarom majd küldeni. Semmit nem tudtam, kivéve, hogy amit csináltam, az minden ízében tetszett neki, vele együtt pedig nekem is. A nyelvem azonnal tudta, hogy milyen ritmust kell diktálnia, teste reszketése pedig minden másodpercben azt sugallta, hogy jó úton járok. Néha lopva pillantottam rá, láttam, hogy keze a lepedőt markolja, majd az ujjak a hajamban vesztek el. Nem volt rest minden módon a tudtomra hozni, hogy mennyire élvezi, ami éppen történik vele a kezeim között, az ajkaim alatt, de már fizikai képtelenség volt, hogy jobban kívánjam, mint eddig. Ennek ellenére sem kapkodtam el semmit, hagytam, hogy minden pillanatát kiélvezze, a nyelvem alatt érezve, ahogy egyre közelebb sodródott ahhoz a bizonyos momentumhoz. Közben már a vállamra markolt, talán más helyzetben fájdalmat okozott volna a körmeivel, de ezúttal még erre sem kaptam fel a fejemet. Nyögése visszhangot vert a számára kialakított lakosztályban, mire elégedetten emeltem fel a fejem, és néztem végig, ahogyan elidőzik abban a képzeletbeli világban, ahová hajszolni akartam, akárcsak egy üldözött vadat. Magam alatt éreztem a teste rezgéseit, az izmai munkáját, hogy aztán visszakússzak mellé, ajkai pedig úgy csaptak le rögtön az enyéimre, mintha parancsba adták volna neki. Nem bántam, ekkora már túl voltam a tűréspontomon, ő pedig tökéletesen érzett rá arra, hogy ideje eltakarítani a nadrágomat az útból. A mozdulataiba hevesség költözött, minden porcikám erre a temperamentumra vágyott tőle, majd mikor ujjai betévedtek az alsóm alá, nem tudtam visszafogni egy erőteljesebb nyögést, ez pedig kiszakított a csókunkból. Talán még az erek is kirajzolódtak a nyakamon, miközben megfeszült a testem, az ösztöneim pedig azt súgták, hogy most rögtön cselekednem kell, és mindent, amit adni tud, el kell vennem, magamévá kell tennem, egyszerűen csak meg kell kapnom. Az ajkamba harapott, amitől ugyan felszisszentem, de nyoma sem volt fájdalomnak, helyette csak a vágyaimat korbácsolta vele, majd hagytam, hogy fordítson a helyzetünkön, így kerültem alá. A légzésem felgyorsult, azt pedig ki tudtam következtetni, hogy mi a célja, az ajkainak útja egyértelműen jelezte, és bár testem-lelkem azt kívánta, hogy érjen hozzám, de túl hamar véget ért volna a szórakozása első körben. Előttünk állt az egész éjszaka, és annyit már most megsúgtak az ösztöneim, hogy nem fogok rögtön kisétálni innen, mikor megkapom amit akarok. Azzal a vággyal, ami bennem tombolt, úgy éreztem, hogy egész éjszaka bírnám a strapát. Éppen ezért azt még kivártam, hogy lehúzza rólam a bokszert, de mikor célt ért volna a felfedezőtúrája, elkaptam a vállait. Felültem, és ellentmondást nem tűrve vontam magamhoz, az ölembe húzva, így pedig még inkább érezhette minden jelét annak, hogy mennyire a testébe vágyódom. Felemeltem a fejemet, hogy a szemeibe nézhessek, hangom szinte már egyáltalán nem maradt. A tekintete azonban beszélt helyette, és ezt zöld jelzésnek vettem. Egy kóbor hajtincset elsöpörtem az arcából, majd beletúrva a hajtömegre, az ajkaimra rántottam. Tényleg képes lettem volna egy egész lelket kicsókolni belőle, eközben pedig lassan a csípőjére markoltam, mintha igazítani akarnám, majd a következő mozdulattal elmerültem a tűzforró testében.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Szer. Jan. 05, 2022 3:55 pm
Mr and Mrs
Annak ellenére, milyen hevesen ellenkeztem már az elején az ellen, hogy bármi ilyesmi történjen köztünk, sőt, határozottan kijelentettem, hogy ne is álmodozzon róla, most mégis el kell ismerem, hogy nem igazán még láttam érzékibb dolgot annál, mint ahogy Dimitriy barangol le csókjaival a bőrömön. Már, csak amiatt is, amilyen férfi Ő. Egy maffia család sarja, avagy már inkább a vezére, bár még az apja rángatja picit a drótokat, viszont kétségtelen, hogy Dimitriy az örökös. Legalábbis, szerintem nála jobb ember nem igazán lehet erre a szerepre, na nem, mintha otthonosan mozognék az ilyen témákban. És most ez a kemény, rideg férfi úgy becézgeti a bőrömet, mintha nem is ugyanaz lenne, aki vasmarokkal irányítgatja ezt a kis királyságot. Most valóban úgy érzem magam, mintha a királynője lennék, akivel képes felengedni, levetni a rideg páncélt és olyan forró, buja szeretővé válni, akiről minden nő álmodozik. Vágytól izzó pillantása olyasmi, amit jó ideig őrizni akarok és fogok is magamban, mert úgy hiszem, ami most történik, az talán sosem fog többé megismétlődni. Csak a mai nap eseményei sodortak minket idáig. Már-már félek is attól, mi lesz majd, ha vége, ha eljön a holnap de inkább elhessegetem ezeket a gondolatokat és a jelennel, azzal foglalkozok, ami most van, ahogy halkan elneveti magát velem együtt, hogy aztán lassan indulva meg célja felé, végre nyelvével és ajkaival is birtokba vegyen. Már attól hangosan fújtatok, ahogy az első mozzanattal belém kóstol és ez csak fokozódik a komótos, kínzóan lassú folytatástól, mintha szándékosan akarna az őrületbe kergetni, de egyáltalán nem bánom, mert pokolian élvezem. Ami csak létezik bennem bujaság, az most mind előtérbe kerül, ahogy finoman hajába markolok, mozdulok is ajkai, nyelve felé egyre hangosabb és egyre sűrűbb nyögések közepette, míg nem már olyan szaporán kapkodok levegő után, mintha nem is jutna elég. Ez a kevés is, szinte égeti a tüdőmet, eremben zubogó vérem hangja lüktet a fülemben, míg nem már mélyebb, élesebb légzéseim is akadoznak, ahogy egyre közelebb érzem az orgazmust. Kezem hajából vállára fog, talán bele is marok körmeimmel, talán már a lepedőt is lyukasra martam, de semmi más nem érdekel most, mint az az elsöprő érzés, ami végig dübörög bennem visszafojtva még a lélegzetemet is. Tőle. Miatta. A hátam ívben megfeszül, testem megremeg, míg végül kifújom a levegőt egy, már-már állatias nyögés kíséretében. Aztán csak lebegek ebben az őrült kavalkádban, miközben Dimitriyre pillantok, tekintetét kutatom, tarkójára fogok, hogy finoman jelezzem, igazán fentebb kúszhatna, hogy halálra csókoljam, hogy hozzásimuljak, mert felhevült, mégis reszkető testem az ő forróságára vágyik, az érzésre, ahogy bőre hozzám simul. Ha pedig simul, már kapok is vadul ajkai után, kezeim pedig az övvel, a nadrággal szorgoskodnak, kapkodó mozdulatokkal bontom róla, képtelen vagyok már tovább várni, hogy érinthessem Őt, így amint lehetőségem adódik rá, már csúsztatom is be kezem a boxerbe. Belenyögök a csókba, ahogy végig simítok teljes hosszán újra és újra, finoman alsó ajkába harapok, hogy aztán egy kacér mosollyal megpróbáljak felül kerekedni rajta. Ha pedig hagyja, hát most én ízlelem végig forró bőrét nyakától lefelé haladva.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Szer. Jan. 05, 2022 7:00 am
A játszadozás szinte a részünkké vált, mióta egy fedél alá kényszerültünk. Minden okunk megvolt arra, hogy elkerüljük egymást a ház falain belül és kívül, hisz olyanok voltunk együtt, mintha valami hullámvasútra fizettem volna be, és kicsit sem voltam hozzászokva az ilyesmihez. Mindig én irányítottam, max a saját szeszélyeimnek voltam hajlandó bedőlni, főleg nem teljesítettem csak úgy mások kívánságait. Mikor beköltözött, jó ideig úgy tekintettem rá, mint az összes többi nőre az életemben. Olyan volt, mint egy újabb lehetséges strigula, egy újabb trófea azon a képzeletbeli polcon, de kezdtem érteni, hogy egészen másképp bánik az ember valami olyasmivel, amiért meg kellett küzdenie. Ő nem adta volna csak úgy magát egyetlen mosolyomért, ezt szinte rögtön le is fektette, mégis, hosszú hetek voltak mögöttünk. És még hosszabb hetek álltak még előttünk. Halk, szinte hangtalan nevetés tört elő belőlem, mikor meghallottam a reszkető hangját, pedig már idejét sem tudtam, hogy mikor nevettem utoljára. Ő is, én is tisztában voltam vele, hogy ezúttal a teste az én legnagyobb játékszerem, minden porcikáját ismerni és érezni akartam, magamévá tenni, mintha mindig is hozzám tartozott volna, és jelen pillanatban elképzelhetetlennek tűnt, hogy valaha is hajlandó legyek megválni tőle. Pár másodpercig nem törtem meg a mozdulatlanságot, tekintetem ugyanúgy fogolyként tartotta a szemeit, mint eddig, majd mikor ismét az ajkába harapott, az ujjai pedig a hajamba túrtak, egy pimasz vigyor kíséretében hajoltam vissza oda, ahol az imént abbahagytam. Apró csókot leheltem a köldöke mellé, majd belekapaszkodva az egyik combjába, ott találtam újabb felfedezetlen területet a csókjaimnak. Közel voltam ahhoz, hogy elveszítsem minden maradék eszemet is, és a forróság, ami még mindig körülöttünk uralkodott, ott dobolt a fülemben, azt suttogva, hogy én soha nem szoktam ennyit törődni senkivel, most miért teszem. Mégsem hallgattam erre az önző belső hangra, tovább folytattam, amibe belekezdtem, még ha tényleg készen is álltam arra, hogy egy helyben felrobbanjak fölötte. Vagy most éppen alatta. Már semmi nem tartott vissza attól, hogy egy egészen új szintre emeljem az élvezetről dédelgetett elképzeléseit, az ujjaim eddigi helyét a nyelvemmel vettem át, lassú, már-már kínzó mozdulatokkal indítva, ami nemcsak őt lett volna képes megölni, de már egyenesen az én véremet is kívánta. Nehezen tudtam elvonatkoztatni a saját kínlódásomról, arról, hogy a nadrág feszes anyaga ebben a testhelyzetben még szorosabbnak tűnt, mégsem siettem, fokozatosan pezsdítettem a nyelvem mozdulatain, egyértelművé téve, hogy mi a célom. Életemben először igazán jót akartam valakinek, aki nem én voltam, önzetlenül.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Kedd Jan. 04, 2022 9:57 pm
Mr and Mrs
Emlékszem a napra, amikor az apám nyafogása miatt úgy döntöttem, hogy elmegyek arra a nyamvadt esküvőre, vagyis az esküvőnkre. Emlékszem arra is, amikor először megláttam Őt. Akkor is rideg volt és totálisan kiismerhetetlen, bár mit is vár az ember valakitől, aki kényszerből áll az oltár előtt? Én is igyekeztem úgy viselkedni, mint egy jégkirálynő, aki nem akar épp az első sarokba leülni és zokogni, mert nem akartam gyengének mutatkozni és, mert már akkor biztos voltam benne, amikor oda indultam, hogy meg fogok szökni. Emlékszem arra is, hogy jóképűnek tartottam, de irtó veszélyesnek is, miközben felé sétáltam, mint valami áldozati bárány. Erre most itt lihegek alatta, mindennél jobban vágyom rá, a csókjára és arra, hogy felfedezze minden porcikámat. De akkor még nem sejtettem, hogy Dimitriy mennyivel másabb, mint amire számítottam, hogy milyen heves érzelmeket képes produkálni, ha épp megfeledkezik magáról és, hogy mennyire gyengéd és figyelmes tud lenni. Megfordul a fejemben, hogy vajon mást is így csókol, így érint-e, mint most engem, de még mielőtt túl nagy jelentőséget tulajdonítanék ennek az egésznek, leállítom magam. Ez csak egy szimpla szex. Két ember, akik egy fedél alatt élnek és túl sokáig húzták egymás agyát, végre kiélik pajzán kis vágyaikat. Ráadásul házasok is. Nem több ez testiségnél és kész az pedig, hogy mással mit és hogyan csinál, az Ő dolga. Engem csak az érdekel, hogy engem úgy érint, hogy attól a vérem zubog az ereimben, hogy úgy csókol, hogy levegőt se akarjak többé venni és úgy néz rám, mintha a legcsodálatosabb nő lennék, akivel valaha is dolga volt. Én pedig neki adom magam, mert élvezem, mert ezt akarom és nem azért, mert kényszer volna vagy, mert valaki más ezt várja el tőlem. Pedig, az elején azt hittem, hogy ez, ami most történik, csakis így történhet meg, kényszerből vagy akár erőszak árán. De Dimitriy nem erőszakos és ez megrengeti az egész világomat még, ha tudom is, hogy máskor ez nem érvényes rá. Most úgy simít ölemre csókunk közepette, ahogy egy igazi férfi; határozottan, mint aki tudja mit akar, de egyben gyengéden is, mint aki azt is tudja, hogy a másik mit szeretne. Szinte elolvadok alatta, kéjesen felnyögök, ahogy megérint, kezem fejem felett a lepedőbe mar, míg másik hajába túr és ajkamba harapva élvezem a folytatást, olykor finoman emelve csípőmön megadva magam az ösztönöknek, melyeket a bennem égő vágy diktál. Játszik velem, akár azzal a kibaszott zongorával hetekkel ezelőtt, rám pillant és rám vigyorog, mikor egyértelműen jelzem, hogy nincs ellenemre az érintése és én magam is egy kacér vigyorral válaszolok, miközben két kézzel marom már az ágyat fedő puha anyagot. Aztán csókjaival perzseli végig bőrömet, amitől csak újabb borzongások szaladnak végig gerincemen le, egészen az ölemig. Melleimet becézgeti, hasfalam felé indul, én meg már attól megőrülök, ha csak belegondolok, hogy merre tart éppen. De megszakítja az utat egy pillanatra, míg felpillant rám és olyan vadító, rekedt hangon suttogja el kérdését, hogy szívem szerint magnóra venném, hogy újra és újra visszahallgathassam. -Te jó ég, még véletlenül se hagyd abba...- lehelem reszketegen, el is nevetem magam kínomban, fejem a lepedőre ejtem és még mindig nem hiszem el, hogy ez történik, hogy ezt műveli velem, hogy ilyen piszkosul élvezem, ahogy épp megadom neki magam. Újra lepillantok rá, vágytól csillogó tekintete láttán újra ajkamba harapok, míg kezem hajába túr, csípőm meg már lassú, ősi táncot jár attól, ahogy ujjaival ingerel. Mintha pontosan tudná, hogy mit és hogyan akarok vagy, hogy mitől veszi el végképp a józan eszemet, na nem, mintha azt már nam hajítottam volna amúgy is a sarokba.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Kedd Jan. 04, 2022 6:21 pm
Talán nem szabadott volna bonyolítanunk kettőnk kapcsolatát, mert nem tudtuk megmondani, hogy meddig tart még. Az apámat ismerve lehetett egy átmeneti időszak is, de eltarthatott akár évekig is. Szerettem volna tudni, mit tervezett velünk, egyáltalán mi olyanra tudja majd rátenni a kezét, ami miatt megérte ez a színjáték. Bár a mellékelt ábra azt mutatta, hogy talán mégis megvolt a kémia köztem és a feleségem között. De a világainkat ezer óceán választotta el, és az első pillanattól kezdve tudtam, hogy egy ilyen típusú nő, mint ő, nem lehet boldog az én világomban. Kérnem sem kellett, úgy simult a kezeim alá, én pedig már fel is adtam a küzdelmemet aziránt, hogy ne akarjak felette uralkodni. Hajtott a vérem, a bennem rejlő ősi ösztön, az, ami voltam, és nem tudtam csak úgy levetkőzni negyven év megszokását. Ebben a tudatban vonszoltam el az ágyig, kényesen ügyelve arra, hogy mikor a matracba süllyed, ne okozzak neki fájdalmat. A szoba hőmérséklete marta a bőrömet, bár józan ésszel tudtam volna, hogy nem a helyiséget fűtötték fel hirtelen, a testem intézkedett erről, és nem kis hőt vettem át az ő testétől is. Ha ez lett volna a halál, önként sétáltam volna a karjaiba. Szinte lehetetlen küldetésnek tűnt elszakadni az ajkaitól, meglepett a benne rejlő erő, amivel odahúzott egy újabb csókra, engem pedig egy másodpercig sem kellett kényszeríteni a viszonzásra. Nem állta útját a kezemnek sem, mikor végigcikáztam a borzongó testét, szinte szemmel látható valósággá vált előttem a vágyakozása, de ebben én sem voltam lemaradva utána. Mikor ujjaim játéka az ágyékához ért, ő készségesen teremtette meg az utat, mire belevigyorodtam a csókba. És ugyan eltökélt szándékom volt minél tovább húzni ezt a játékot, de mikor az ujjaim még mélyebbre merészkedtek, még nekem is szükségem volt egy nagy levegőre. Még az eddiginél jobban is felizgatott az, ahogyan a teste reagált rám, a minket körülvevő helyzetre, és itt, ebben a másodpercben meg kellett húznom a saját gyeplőmet, hogy ne dobjam le rögtön a saját nadrágomat, azzal együtt pedig az utolsó józan agysejtemet is. Körkörös mozdulatokkal korbácsoltam tovább a benne gyülemlő vágyat, majd elszakadva a szájától, lázas tekintettel meredtem a szemeibe. Nem szóltam, csak elvigyorodtam, mint valami gyerek, aki az ajándékát bontogatta, majd ezúttal ajkaimmal és nyelvemmel indultam el azon az úton, ahol az imént egyszer már végighaladtak az ujjai. Elidőztem a melleinél, közben az ujjaim továbbra sem hagytak fel a masszírozásával, a tekintetemet pedig csak akkor fordítottam felé, mikor már a köldökénél jártam, onnan néztem felfelé. - Folytassam? - kérdeztem tőle, bár a hangom közel sem volt olyan, mint általában. A vágytól szinte teljesen berekedtem. Nem engedélykérés volt, mert valószínűleg akkor is folytatnám, ha azt mondaná, hogy ne tegyem.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Kedd Jan. 04, 2022 9:55 am
Mr and Mrs
Egy cseppnyi szégyenlősség sincs bennem, ahogy pillantása alaposan végig pásztázza minden porcikámat, mert attól ahogy néz, még levegőt venni is elfelejtek. Akarom is, hogy lásson, hogy vágytól izzó pillantása végig barangoljon rajtam, miközben én Őt figyelem. Azt, ahogy nyel egy nagyot, ahogy szinte letaglózza a meztelenségem, de nem bírom sokáig, hogy ne simuljak újra hozzá, hogy ne érezzem a belőle áradó forróságot, mintha anélkül fáznék. Kezeim bontják az inget, bőrét csókokkal hintem, miközben magamba szívom ismerős, férfias illatát, ami már önmagában vérpezsdítő hatással van rám, mint ahogy a tény is, hogy végre megérinthetem olyan helyeken is, amelyekről eddig csak álmodni mertem. Mert álmodtam erről, gondolataimba már rég beette magát a vágy, szinte kínzott, most pedig el sem hiszem, hogy mindez a valóságban történik. Kezem egész a nadrágig kalandozik, kikívánkoznak belőlem a szavak, mert azt akarom, hogy tudja -na nem, mintha nem lenne elég egyértelmű-, hogy akarom Őt, hogy vágyom rá, hogy eszem ágában sincs meghátrálni, mert ahoz már túlságosan szabadjára engedtem ezt a vad vágyat, amit Ő élesztett és táplált bennem. Én pedig, már nem bírok vele, már képtelen vagyok visszafogni és már nem is akarom. Csókom mohó és vad, nyelvem az övéhez simul újra és újra, a levegőt ajkairól szívom magamba, miközben engedve akaratának karjaimat a nyaka köré fonom és élvezem, ahogy tenyere végig kúszva bőrömön fenekem alatt combjaimra fog és magára emel. Erősen tart, ahogy az ágyig visz én pedig simulok hozzá, legszívesebben beleolvadnék, hogy még ennél jobban érezhessem megfeszülő izmait és mellkasában dübörgő szívét, kezem haját túrja, míg végül óvatosan le nem tesz a puha matracra. Annyira óvatosan és gyengéden teszi mindezt, hogy a szívem belesajdul. Karjaim újra nyaka köré fonom, mikor végre fölém magasodik, testem szinte esdekel érintéséért, amit nem is von meg tőlem, lihegek is a vágytól, hogy végre mindenhol megérintsen, hogy sajátítson ki, vegyen birtokba vagy csináljon amit akar, csak érezzem Őt, mert szükségem van rá. Meg is feszül hátam, ahogy melleimet veszi célba, készségesen emelem magam hozzá, miközben szemeimet lehunyva hátra hajtom fejem a puha ágyneműbe, mélyeket sóhajtva, beleborzongva az érzésbe, ahogy keze lesimít hasfalamon egészen combjaim közé. A fülemben vad dobszót dübörög a vérem, a szívem meg mindjárt kiszakad melllasomból, olyan hevesen zakatol ahogy keze lüktető ölemre talál, húzom is fel egyik térdem, hogy még jobban hozzám férhessen, még ha egy pillanatra bokámba is hasít a fájdalom. Jelen pillanatban eltörpül amellett a fájdalom mellett, amit a vágy produkál bennem, mintha mindjárt szétrobbantaná a testemet, ha nem enyhül. Felpillantok rá, kezem tarkójáról arcára csúszik, emelem a fejem, hogy ajkaiért kaphassak tovább követelve forró csókját, nyelvemmel övét kutatva, élesen szívva be a levegőt, nyögve, szinte esdekelve Érte. Egyetlen férfira sem vágytam még ennyire, szerintem nem is találkoztam hasonlóval, aki ennyire megőrjített, akit az egyik pillanatban meg akartam fojtani, míg a másikban eggyé olvadni Vele. Teljesen elvette a józan eszemet, hiszen máskor olyan fagyos, hogy szinte megdermedek tőle, most meg olyan forró és tüzes, hogy tenyeremet szinte égeti a bőre, ahogy végig barangolja mellkasát vagy hátát. Hogy a fenébe lehet valakiben jelen ilyen erős ellentét?
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Kedd Jan. 04, 2022 6:42 am
A szavak jelentőségüket vesztették, igaz, az utóbbi idő ékes bizonyítéka volt annak, hogy nem kellett ahhoz fizikailag hozzáérnem, hogy néhány mondatommal porig romboljam. Nem voltam rá büszke, mert ezek a saját önző megnyugvásomat szolgálták. Amíg gyűlölt, esély sem volt arra, hogy ehhez hasonló helyzet kialakulhasson, de egyelőre túlságosan lekötött az adott pillanat, mintsem hogy azon gondolkodjak, mi vár kettőnkre utána. Könnyű lett volna őrá fogni, de egyre inkább kiütközött, hogy ebben a képletben én voltam a fő hibás elem. Csókunk elnyeli a nyögését, ami újabb lángcsóva formájában suhant végig a gerincem mentén, egészen odáig, ahol már feleslegesen kerestem volna a józan eszemet. Idejét sem tudtam volna megmondani, mikor éreztem utoljára hasonlót, egyáltalán éreztem-e valaha ennyire intenzíven nőt magam mellett, és ez viszont egyértelműek csak neki szólt. A szavakra végül nem is volt szükség, nem is tudtam volna szavakba önteni, de mikor újra nekem feszült, tökéletes képet kaphatott arról, milyen hatást gyakorolt rám. A bőröm szinte már megolvadt a tűzforró véremtől, a gyomrom dióméretűre zsugorodott a szinte már idegesítő vágyódástól, és attól, hogy leküzdjem egy másik oldalamat, ami ennél sokkal gyorsabban elvette volna, amire éppen vágyott. Nem is sejtettem, hogy lakozik bennem annyi erő, hogy elhallgattassam ezt a tomboló állatot. A fedetlenné váló teste láttán már szinte teljesen megsemmisültem, a vérem valószínűleg ilyen hőfokon már régen elpárolgott a bőröm alól, de nem tudtam betelni a látvánnyal. A selymes és finom bőr, a formás, kézbe simuló mellek... hát még mikor az ajkába harapott... nyelnem kellett egyet. Majd még egyet, ő pedig tökéletesen kihasználta a mozdulatlanságomat, és hozzám simulva kezdett el az ingem gombjain dolgozni. Nem is bántam, már ezt az anyagot is szűknek éreztem, így nem is volt bennem ellenvetés. Valójában aligha tudott volna olyat tenni, ami ellen bármi kifogásom lett volna jelenleg. Átadtam neki az irányítást, és minden apró pont, ahová csókot lehelt, bizseregni kezdett. Egy röpke másodpercre lehunytam a szemeimet, főleg mikor a csupasz mellkasomon át elkalandozott a nadrágom széléig, de ott megállt. A szavai egy pillanatra visszarángatnak a vágyálomnak tűnő valóságból, de hirtelenjében nem tudtam mit mondhatnék. Szavak nélkül is egyértelmű volt, hogy én is akarom őt, szét fogok robbanni, ha nem érintem újra, így mikor ismét az ajkaimat veszi támadásba, szavak helyett a csókkal válaszolok. Mohón ejtettem rabul az ajkait, miközben elhúztam az ujjait a nadrágomtól, csak hogy mindkét kezét a nyakam köré emeljem. Itt már ismét az enyém volt az irányítás, amit annyira nehezen adtam fel. A száját közben egy másodpercre sem engedtem, a nyelvem őrült táncot járt az övével, míg kezeim új életre keltek és végigsimítottak a derekán, hogy végül a csípőjén állapodjon meg mindkét tenyerem. Ez kellett ahhoz, hogy a következő pillanatban még egy ponton jobban lehajolva a fenekén átívelő simítással megragadhassam a combjait, majd egy nagyobb lendülettel megemeltem, mindkét combját a csípőmhöz húzva, így indulva el vele az ágy felé. Végig szorosan tartottam, az ágyhoz érkezvén elszakadtam a szájától, őt pedig gyengéden helyeztem a puha takarók közé, miután emlékeztettem magamat arra, hogy amúgy fájdalmai is lehetnek. Talán nem ártott volna minden hevesebb mozdulatot kerülnöm, de annyi ismeretem már volt magamról, hogy tudjam, ezt úgysem fogom tudni betartani. Pár másodperc múlva csatlakoztam hozzá, fölé hajolva, ekkor már ismét az ajkait kutatva. Az egyik kezemmel a feje mellett támaszkodtam, a másikkal a nyaka mentén indultam el, az ujjaim pedig életre keltek a testén. Először laza mozdulatokkal simítottam végig a nyaka vonalán, majd le a mellkasán, ujjaim játéka a mellbimbóját vették célba, de nem hagytam neki sok időt, hogy kiélvezze, mert a következő másodpercben haladtam tovább. Át a hasán, és ha nem állított meg, ujjaim a következő pillanatban elérték teste jelenleg legforróbb pontját. Játszani akartam vele, bár azt is nehezen vitattam el, hogy az elmúlt hetek szinte végig előjátékként szolgáltattak ehhez az alkalomhoz, de ez még csak az előétel - a főfogás még a kanyarban sem volt.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Hétf. Jan. 03, 2022 9:52 pm
Mr and Mrs
Nem akartam gondolkozni, latolgatni, fontolgatni, hogy vajon helyes-e, amit teszek vagy tenni készülök, amikor olyan tökéletesnek tűnt az, ahogy a teste hozzám simult, ahogy reagáltam az érintéseire és, ahogy Ő reagált rám. Bármilyen viták is voltak -meg még lesznek- köztünk, ez most végre tényleg teljesen őszinte, nem rontják el a büszke vagy sértődött szavak sem a gúnyos megjegyzések, mert meglepő módon a testünk nálunk jóval egyszerűbben kommunikál. Ő bőrömre csókol, én borzongok. Lágyan simit, jön a libabőr. Egyszerű, mint az egyszer egy. Kezem keresi is őt, én is érinteni, simítani akarom, de még nem enged megfordulni, tovább becézgeti bőrömet én pedig nem ellenkezek, csak lehunyt szemmel szédülök bele az érzésbe, amit okoz bennem. Végül felé fordulok, tekintetem az övébe mélyed, kezem az arcán, az övé az enyémen, de olyan gyengéden és óvatosan, hogy a lelkem is beleremeg, ahogy finoman a sebemre simít. Vajon, van fogalma róla, hogy ez is Ő? Hogy mindez a lénye része? Hogy képes úgy érinteni, hogy attól úgy érzem magam, mint a világ legtörékenyebb és legértékesebb holmija? Kétlem. Aztán végre megcsókol, mohón, szinte követelve nyelvünk táncát, hogy ajkaiba is nyögök az érzéstől, ahogy összesimulnak, érintik egymást újra és újra, míg kezem lentebb vezetem nyakára, vállára, az ingbe markolok, testem az övének feszül, mintha mindenhol Őt akarnám érezni és akarom is. Elhúzódik végül és úgy mér végig, hogy egy pillanatra a vadonban kószáló gazellának érzem magam, akit most nézett meg magának az oroszlán, de bánná a fene, ha így is lenne. Úgy tűnik, én az idiótább fajta gazellák közé tartoznék, mert önként és dalolva omlanék karmai közé, mint ahogy most is tettem és teszem akkor is, amikor kínzó lassúsággal húzni kezdi felfelé a ruhámat. Az arcát figyelem, tekintetét, a vonásait, miközben csak a fülemben dübörgő vért és saját, szapora légzésemet hallom, de megfoszt tőle egy újabb őrjítő csókkal. Talán, még soha nem vágytam úgy semmire és senkire, mint most, ebben a pillanatban Rá, mert Ő pontosan az a fajta férfi, aki tudom, hogy oltári nagy sebeket képes okozni, de pont ebben rejlik a vonzereje is. Mert tudni akarod, hogy meddig mehetsz el anélkül, hogy megsebezne. Az ember vonzza a veszély, az izgalom, Ő pedig kétség kívül csakis ilyesmit rejt magában. Két karom készségesen emelem, ahogy a ruhából kibújtat, perzselő pillantását állom, szinte felfal a tekintetével, édes szavaitól mosoly szökik az arcomra, amit úgy próbálok elrejteni, hogy beharapom alsó ajkam. Soha nem gondoltam volna, hogy ilyesmit, így, ebben a helyzetben hallok majd tőle, el is raktározom mélyen magamba a pillanatot, míg kezem mellkasára simul és az ing gombjait kezdi oldani. Homlokom homlokának támasztom, olykor lopok tőle egy-egy csókot, míg le nem simítom válláról a vékony anyagot -már, ha engedi-, hogy aztán bőröm végre forró bőréhez érjen, mellem izmos mellkasának feszüljön, míg ajkaim állán, nyakán hagynak édes csókokat. Semmi tétovázás nincs mozdulatomban, ahogy egyik kezem vállára majd hátára simul, míg másik közénk csúszik, hogy csupán körmeim hegyét húzzam végig finoman hasfalán egészen le a nadrág pereméig. -Annyira akarlak...- súgom ajkaiba rekedt, túlfűtött hangon, hogy még nekem is idegennek cseng, de már forrok is ajkaira mohón, vadul, míg ölem újra és újra ágyékának simul lágyan.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Hétf. Jan. 03, 2022 7:09 pm
Mindig könnyen jött a döntés, mert mindig tudtam, hogy mit akarok. A hétköznapi, mezei nők esetében eszembe sem jutott órákon át tökölni, és azon dilemmázni, hogy megtehetem-e. De végül is... azt senki nem tiltotta meg, hogy hozzáérjek Iris-hez. Nem bánthattam, nem okozhattam neki fájdalmat, mint annyi más nőnek előtte, de más nem szerepelt a tiltólistán. Ő is hozhatott volna egy másik döntést, mikor mögé léptem, az ujjaim pedig szinte rögtön életre keltek a testén. Dönthetett volna úgy, hogy nem tűr meg tovább a szobában azok után, amit mondtam vagy kértem. Ehelyett önként simult a mellkasomba, mintha képes lett volna eggyé válni velem, én pedig ugyan nem mondtam ki, de azt kívántam, bár meg tudná tenni. Minden mozdulatomat a vágy uralta, ezt pedig minden bizonnyal ő is érezte, mikor szorosan az ágyékomhoz simult a csípője. Bárhová sodródott az érintésem, libabőrrel találkoztam, és hatalmas küzdelmet kellett lefolytatnom magammal szemben, hogy ne döntsem itt helyben a komód tetejére. Nem is hasonlított a többi nőhöz, és az izgalom, amit kiváltott belőlem, még számomra is teljesen új érzésnek bizonyult. Ilyen lenne az, ha nemcsak elveszed, amit akarsz, hanem előtte megküzdöttél érte? Miután hátranyúlva rámarkolt a hajamra, egy ideig nem hagytam, hogy megforduljon. Tovább hintettem az apró csókokat a nyakára, majd a vállára, amikor pedig már tudtam, hogy meg akarja törni ezt a testhelyzetet, engedtem, hogy felém forduljon a karjaim között. A tekintete mintha beszélni tudott volna, a tenyeremmel gyengéden simítottam végig az arcán, óvatosan érintve meg a halántékát, majd pár másodpercre lehunytam a szemeimet, mikor ő is hasonlóan tett. Vibráló hatást gyakorolt rám az érintésével, pedig még csak az arcomnál járt, de szinte soha nem hagytam senkinek, hogy így érintsen. Olyan volt, mintha akasztották volna a hóhért, de biztosan tudta, hogy nem tudom olyan könnyedén elengedni az irányítást. De nem is kellett, a teljes irányítás mellett is tudtam neki olyat mutatni, amit nem fog egyhamar elfelejteni. Ujjaim az arcáról a tarkójára siklottak, így húztam magamhoz egy csókra, a nyelvem pedig szinte könyörületet nem ismerve tört utat magának, hogy megkeresse az övét. Sokkal több erő volt bennem, mégis vissza kellett szorítanom, el kellett fojtanom, mielőtt egy hevesebb mozdulattal fájdalmat okoztam volna neki. A szívem egyre hevesebben vert, a nadrág már borzasztóan szorított, akárcsak a többi ruhám, mégsem akartam tolakodni. Ő hozzám képest alul öltözött volt, így mikor vigyorogva elszakadtam az ajkaitól és végignéztem rajta, a tekintetem kíméletlenül falta a látványt, én pedig őt akartam felfalni. Csak egy pillanatra hajoltam le, hogy elkapjam a ruhája alját, majd a széleket megfogva kezdtem feljebb húzni. Tudtam, hogy ha az anyag eltűnik, ő anyaszült meztelenül fog előttem állni, de előbb-utóbb mindketten erre a sorsra jutottunk volna. Lassú mozdulatokkal húztam, majd mikor az anyag már a csípőjénél járt, ismét tüzes csókban forrtam össze vele, egészen addig míg elő nem bukkant minden a ruha takarásából, a nyakán átemelve ledobtam a falatnyi anyagot. Nagyot nyeltem, mikor végignéztem rajta, még azon is túlmutatott, amit elképzeltem. - Gyönyörű vagy - súgtam a fülébe, a hangom azonban eltorzult a vágytól.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Hétf. Jan. 03, 2022 3:00 pm
Mr and Mrs
Nem tudnám megmondani, hogy pontosan mikor férkőzött így a bőröm alá, pontosan mely események élesztették fel bennem ezt a vágyat, de a mai nap bizonyosan az utolsó csepp volt a pohárban, mert megláttam benne valamit, amiről nem is gondoltam, hogy ott lehet. Az agyamra megy a pökhendisége, a bunkósága és a rideg, lekezelő stílusa, de most már tudom, hogy van ott figyelmesség, gyengédség és törődés is, ez pedig még vonzóbbá tette a szememben. Tudom, hogy az ő világában mindezeknek nincs helye, hogy el kell rejteni, másként talán belerokkanna ebbe az életbe, de előttem mégis felfedte - akarva vagy akaratlanul-, ami rávilágított arra, hogy annyira nem is borzalmas ember, mint gondoltam. Sőt. Ahogy velem bánik, az egyáltalán nem borzalmas, leszámítva a vitáinkat, de azok is inkább olyanok, mintha a köztünk lévő kémia gerjesztené csupán, amivel nem tudunk mit kezdeni. Mert kémia, az van bőven, én pedig egyre kevésbé tudom elnyomni ezt az erős ösztönt. Felkínálom magam. Ennél konkrétabban nem is tehetném, de Ő úgy tesz, mintha nem nézné ki belőlem, hogy ésszerű döntést tudok hozni. Mintha azt gondolná, hogy nem vagyok képes eldönteni, hogy valóban ezt akarom-e, kérése pedig felér egy elutasítással. Én pedig nem fogom azt mondani, hogy "kérlek, maradj" még akkor sem, ha ez minden vágyam. Inkább elfordulok tőle, hagyom hogy menjen, nem is akarom látni, amikor kilép majd a szoba ajtaján, mert a szégyen, szinte fojtogat. Hallom lépteit, ahogy elindul, de elhatározom, hogy addig nem mozdulok, míg az ajtót nem hallom nyitódni majd csukódni, de nem történik ilyen. Helyette mögém lép, teste az enyémnek simul, egészen a komódhoz nyom vele, én meg egy hangos sóhajjal engedem ki az eddig bent tartott levegőt, amit eddig fel se tűnt, hogy visszatartottam. A sértettség miatt megfordul a fejemben, hogy elküldjem a fenébe, de olyan édes csókokat hint a bőrömre, hogy a haragom pillanatok alatt elszáll, helyette inkább simulok, olvadok mellkasába és lehunyt szemekkel élvezem, ahogy lesimít vállamon. Esküdni mernék rá, hogy az ereimben vér helyett láva folyik, de közben mégis megborzongok, a libabőr nem szűnik, a szívem meg vadul kalapál, miközben végre én is mozdulok, kezem hátranyúl és ujjaim finoman hajába túrnak tarkóján. Aztán már nem bírom. Ha engedi, szembe fordulok vele, hogy egy hosszú pillanatig elvesszek tekintetében, tenyerem pedig a korábbi mozdulatomhoz hasonlóan finoman arcára simul. Nem szólalok meg. Nem akarom ezt szavakkal elrontani, megzavarni, mert nincs is rájuk szükség. Úgyis elárul neki mindent az, ahogy testem az övének feszül, szinte lüktet, vagy épp a pillantásom, amiből gyanítom, tisztán kiolvasható az iránta érzett vágy. Én is azt látom az övében, miközben hüvelykujjam finoman alsó ajkára simit, hogy aztán csókot is leheljek rá ha épp meg nem előz ebben a mozdulatban.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Vas. Jan. 02, 2022 9:42 pm
Hadilábon álltam ezzel a döntéssel, mert ismeretlen terepen sétáltam. Mintha bármelyik pillanatban felrobbanthattak volna alattam egy aknát, és éppen ezért nem akartam vállalni a kockázatot az esetleges károkért. Furcsa volt belegondolni, hogy honnan jutottunk el idáig, és jelenleg távolinak tűnt a pillanat, mikor kiderült, hogy elszökött. Mondhatni, már az egész kapcsolatunk rosszul kezdődött, rossz volt a felvezetés, de úgy tűnt, már rajtunk áll, hogy mit hozunk ki belőle. De most nem akartam azon gondolkodni, hogy vajon mi lett volna, ha máshogy történik. És mi lett volna, ha nem kapok extrában egy csomó egyéb utasítást minden ötletek atyjától. Alapjaiban véve más lett volna a viszonyom Iris-szal. Így viszont volt lehetősége minimum tízszer felcseszni az agyamat, míg eljutottunk ide. Valahol mélyen azonban még ezt is élveztem. A légzésem elnehezedett, mikor odaléptem mellé, majd letoltam róla a köntöst, az ujjaim pedig a ruha pántjával játszottak. Soha nem fordult elő velem ilyen, mindig tudtam, hogy mit akarok, de most mégis minden felelősséget rátoltam volna, csak hogy nekem ne kelljen meghoznom ezt a döntést. És mikor a szavaimmal ösztökélni próbáltam, furcsa láng gyúlt a szemében. Elhúzódott, a következő pillanatban pedig már a hátával kellett szembesülnöm. Azt nem figyeltem, mit csinált pontosan a komód mellett, én viszont nagyot sóhajtva ismét zsebre vágtam a kezeimet. Nem könnyítette meg a dolgomat, és az, hogy ennyit vívódtam, javarészt neki volt köszönhető. Túl tiszta volt ehhez az élethez, és egyetlen döntésemmel be tudtam volna mocskolni, velem egy szintre rántani, mert ez már nem egy hétköznapi, szimpla dugásról szólt, hanem ennél jóval többről. Egy pár másodpercig álltam ott, a hátát vizslatva, de tudtam, hogy nem fog visszafordulni. Először az ajtó felé indultam, meg sem szólalva, az agyamon pedig már a nemrégiben elcseszett randevúnk néhány emlékképe suhant át. Azt is én húztam át a büszkeségemmel és kivagyiságommal, és mintha tudat alatt most is hasonlón munkálkodtam volna. De ennek itt és most vége. Irányt váltottam, és mire a háta mögé értem, a kezeim már emelkedtek, hogy a vállaira tegyem őket. A távolság kettőnk között nullára redukálódott, szinte teljesen a komódnak préseltem a testét, a háta a mellkasomnak simult, miközben félresimítottam a haját, hogy hozzáférjek a nyakához. Nem volt egy durva mozdulatom sem, egy másodpercre sem futott végig rajtam a gondolat, hogy bántsam. A bőre szinte hibátlan volt, selymes és gyönyörű, és nem vesztegettem el túl sok időt, hogy ajkaimmal is felfedezőútra induljak a nyakán, apró csókokat hintve a finom bőrre. Továbbra sem törtem meg a csendet, mindaz, amit csináltam, néma esdeklés volt a bocsánatáért, de ezt soha nem mondtam volna ki hangosan. És amúgy sem egy szaros bocsánatkérés érdekelt jelen helyzetben, remélve, hogy ebben azért ő is osztozik velem. Egyik kezemmel végigsimítottam a válla vonalán, majd a karján végigsimítva kitapogattam az imént okozott libabőrt, hogy aztán a kezem a csípőjén állapodjon meg.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Vas. Jan. 02, 2022 9:05 pm
Mr and Mrs
Iszonyú nehéz még saját magamnak is bevallani, hogy olyasmit akarok, amiről azt mondtam, hogy nem fog előfordulni és akkor még Ő is tesz rá egy lapáttal egyetlen rövid, de annál velősebb mondattal. Fel akarsz tartani. Mintha csak az orrom alá dörgölné, hogy ezt bizony én generálom, én csinálom, én akarom, ő csupán egy áldozat, akit épp feltartanak akaratán kívül, holott az Ő pillantása sem arról árulkodik, hogy menni szeretne. Akkor nem reagálna rá így a testem, nem akarnám magamon érezni ajkait mindenhol, ahol csak lehetséges és nem akarnám az iránta érzett dühömet azzal kifejezni, hogy véresre marom a hátát, miközben Ő fölém magasodik. Vagy az érzékeim már totálisan bekrepáltak és már azt se tudom megállapítani, ha valaki vonzódik hozzám és most nevetség tárgya leszek Dimitriy előtt, aztán az elkövetkezendő fene se tudja mennyi időben viselhetem büszkén a megaláztatásomat. Elpillantok a kanapé irányába, legszívesebben áthelyezném testsúlyom egyik lábamról a másikra, de jelen pillanatban nem igazán vagyok rá képes, abba is marad a mozdulatsor, miközben újra Dimitriy felé pillantok. Úgy fest, mintha küszködne, őrlődne, ami egyszerre tölt el elégedettséggel és haraggal is. Hát tényleg azt várja, hogy könyörögjek neki? Azt aztán lesheti, mert nem fogok. Valószínűleg, soha többet nem fogok eljutni erre a szintre, hogy kitegyem magam annak a veszélynek, hogy nevetségessé tegyen. Mégsem mozdulok meg még akkor sem, amikor tekintetéből eltűnik a hezitálás és helyét valami szexi magabiztosság vagy elszántság veszi át ahogy elém lép. A köntöst egy laza mozdulattal letolja a vállamról, hogy az a padlóig meg sem áll, én pedig már ettől az egyszerű mozdulattól libabőrös leszek tetőtől-talpig. Nyelek egy nagyot, a szívem vadul kalapál, de amikor a fülembe súg, minden maradék büszkeségemet összeszedem, felszegem az állam és pillantásom kékjeibe fúrom. -Menj, Dimitriy, ha menni akarsz...- közlöm halkan, bár a hangom fele olyan határozottan se cseng, mint terveztem. Hülyének érzem magam, hátrálok is egy lépést, mert úgy érzem, túlságosan őszintén kimutattam neki valamit, amit talán nem kellett volna és most majd visszaél vele vagy az orrom alá dörgöli újra és újra. Sértőnek érzem, hogy tőlem várja, hogy megmondjam mit tegyen, mintha használati útmutató is kéne vagy nem is tudom. Összezavart teljesen. Újra és újra valami farokméregető versenyben találom magam, mint legutóbb is a randinkon, ahol azért is megmutatta, hogy ő tud jobban bántani. Nevetségesnek érzem magam, el is fordulok inkább és a komód tetején megigazítok valamit, mert az most ugye rohadt fontos, lelki szemeim előtt pedig látom is, ahogy kisétál. Talán, az lenne a legjobb.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Vas. Jan. 02, 2022 6:56 pm
Díjaztam volna, ha jól érthetően kiadja az utamat. Mondjuk azt mondja, hogy kívül tágasabb. Mégis csak egyszerűbb lett volna szót fogadni és így elhagyni a helyiséget, semmint foggal-körömmel küzdeni a legősibb ösztön ellen. De nem tett semmit. Nem takarta el magát semmivel, nem nyúlt száraz ruha után, és ahogy rám nézett, szinte kimondatlanul adta meg az engedélyt, a tekintetével sugallva, hogy most nem kellene különösebben megfeszítenem magamat, ha meg akarnám kapni. Nem is tudtam volna elképzelni olyan szituációt, amiben ne akartam volna birtokolni őt, hisz már elég régóta játszadozott vele a fantáziám. Férfi voltam, nem egy fadarab. És más helyzetben kapva kaptam volna az alkalmon, egy másodpercig sem próbáltam volna ellenérveket felhozni az ellen, hogy elvegyem, amit el akartam venni. Ez voltam én, mindig elvettem, de soha nem adtam igazán. Neki tényleg erre lett volna szüksége? - De. Fel akarsz tartani - ejtettem ki a szavakat lassan, de a szemem még mindig őt pásztázta. Ismertem a női trükköket, bár talán nem is vette észre, hogy ezúttal ő is becsatlakozott abba a játékba, amit én szoktam játszani vele. Ott állt előttem egy semmi anyagban, nem szólt semmit, nem öltözött fel, még csak meg sem mozdult. Nem is próbált távolságot kialakítani, ezzel mintegy jelezve, hogy mit gondol, hol a helyem. Az érzékeim szinte készen álltak arra, hogy felrobbanjanak. Ez a nő a sírba fog kergetni. Ismét nyeltem egyet, miközben csípőre tettem a kezeimet. Egyre kevésbé találtam a kapaszkodót a két világ között, az egyiket én uraltam, de a másikat nem. Bár tény, hogy elég látványosan tárta ki a kapukat. Ezerszer elképzeltem a testét alattam, aztán fölöttem, a nyögéseket, amik feltörnének a torkából, a vágyat, ami vadállatként uralkodna el rajta. A tiltott gyümölcs beérni látszott, és még nem tudtam, mit tartogatott a holnap, de nem hagyhattam el üres kézzel ezt a helyiséget. Az arcom megkomolyodott, miután feladtam a vérre menő küzdelmet saját magammal szemben, a vívódás szikrája felszívódott, így léptem oda elé. Felemeltem az egyik kezemet, majd a vállához közelítve lelöktem róla a köpenyt. Ami rajta maradt, továbbra is csak egy vékony, szinte átlátszó anyag volt, az ujjaim pedig amint eltűnt a köpeny, a hálóruha spagettipántjába akaszkodtak. - Most kell azt mondanod, hogy menjek el - hajoltam a füléhez, megadva neki az utolsó esélyt a visszakozásra.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Vas. Jan. 02, 2022 5:09 pm
Mr and Mrs
Nem gondoltam volna, hogy valaha így fogok Dimitriy előtt ácsorogni, vizes hajjal, smink meg minden nyavalya nélkül, egy szál szaténban, hiszen már a legelején megfogadtam, hogy nem fogom beengedni az ágyamba. Csak épp, akkor azt gondoltam, hogy majd egy erőszakos állat lesz, aki kiköveteli a jussát, talán még akaratom ellenére is elveszi azt, ami feleség címszóval szerinte járna neki tőlem, netán össze is ver vagy a fene tudja, mi minden járt a fejemben, ami miatt inkább a szökés mellett döntöttem, de semmi nem úgy történt, mint vártam. Dimitriy -leszámítva azt a két vagy három csókot- semmi jelét nem adta annak, hogy ilyesmit követelne magának, a csókok pedig, amik elcsattantak köztünk, hazudnék, ha azt mondanám, hogy én nem akartam őket, mert egyértelműen akartam. Most pedig, amikor előtte állok még kissé vizesen, majdnem, hogy meztelenül, ő pedig úgy néz rám, mintha legalábbis egy istennőt csodálna, már megint csak az jár a fejemben, hogy milyen érzés volt az ajkaira tapadni. A bőröm úgy felforrósodik tekintete nyomán, hogy szerintem az a kevés nedvesség is, ami rajta maradt, rögtön el is párolog, de persze igyekszem semmi jelét nem adni annak, hogy milyen hatással van rám vagy, hogy miféle gondolatok járnak az agyamban. Pedig, most igazán durván belém hasít a felismerés, hogy mennyire vonzó férfi és, hogy mit vált ki belőlem már pusztán az is, ha így néz rám. Biccent, egyetért velem abban, hogy ahoz képest, miként járhattam volna, még elég laza kimenetele volt ennek a balesetnek, de ez már igazán nem is érdekel, mert csak az a megannyi fantáziakép, ami megjelenik lelki szemeim előtt, hogy mi minden történhetne most, ha egy kicsit...nem is tudom. Bátrabb lennék vagy határozottabb, de még mindig van benne némi kétely, hogy helyes lenne-e azt tennem, amit a testem súg, vagy inkább küldjem el és feküdjek le a fenébe. Ő meg fel is egyenesedik, mintha hallaná a gondolataim, az italt visszautasítja, dolgoznia kell még, én meg nyelek egy nagyot zavaromban és bólintok, mert végtére is ez olyan, mintha engem is visszautasítana. Összeszedem magam, de csalódottságom jeleként azért kicsúszik egy erőtlen "ó", majd kínosan elmosolyodok. -Persze. Nem akarlak feltartani. - jegyzem meg halkan, pedig nem akarok még egyedül maradni, ráadásul testem minden rezdülése szinte ordítja, hogy "érints meg végre", mert érezni akarom, hogy élek, vagy Őt vagy én már nem is tudom, de borzasztóan erősen éled fel bennem a vágy, ami már amúgy is fel-felütötte a fejét a közelében. Azt akarom, hogy maradjon, még akkor is, ha talán holnap megbánom. De nem szólok egy szót sem. Csak bámulok rá, ajkamat rágcsálom és egyedül abban reménykedem, hogy nincs szuperjó hallása, másképp a szívem dobolása egyértelműen elárulná neki, hogy mi jár a fejemben, hogy épp azon fantáziálok, amiről azt mondtam neki, hogy soha, de soha nem fog megtörténni.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Vas. Jan. 02, 2022 2:04 pm
Egyelőre nem tudtam, hogy mikor fogunk visszaállni a régi kerékvágásba. Nehéz is lett volna megmondani, mert addig úgysem tudom nyugodtan álomra hajtani a fejemet, míg Nadia elő nem kerül. Bár mindent el lehetett volna intézni egy csettintéssel. Mikor elvonult fürdeni, tettem pár lépést a kanapé felé, végül mégsem ültem le. Nehezen tudtam elvonatkoztatni attól, hogy egy vékonyka fal választott el egy nőtől, aki éppen fürdéshez készülődött, én pedig mintha a peremre szorultam volna. Soha nem zártak még ki, bár a szó szoros értelmében ő sem tette, mert nem zárta kulcsra a fürdő ajtaját, ráadásul be sem csukta. Az én értelmezésemben ez már szinte felhívás volt keringőre, de még mindig nem mozdultam. Nagyjából minden megmaradt energiámat abba öltem, hogy ne lépjek a fürdő ajtajához és lessem meg. Hogy legalább... Ennyi jusson. Nem érhettem hozzá, nem csodálhattam az idomokat, amikről bizton tudtam, hogy formásak és gyönyörűek. A vérem felforrt a gondolattól, a testem egy pontját célozva meg alattomosan, mire feszülten a hajamba markoltam. Ezer gond nyomta a vállamat, de minden problémámmal együtt férfi maradtam. Ráadásul egy olyan férfi, akinek az apja minden létező nőtől eltiltotta, és már tényleg a falat tudtam volna kaparni. Soha nem éltem cölibátusban, a leghosszabb idő, amit nő nélkül kibírtam, durván két nap lehetett. De mióta Iris beköltözött, a legközelebbi kontaktom más nővel Natasha volt, mikor a vállamba kapaszkodott. Talán nekem sem ártott volna egy hideg zuhany, főleg mikor hallottam, hogy megnyitotta a vizet. Talán emiatt tűnt úgy, hogy gyorsan teltek a percek, egy kis fel-le járkálás és egy hatalmas sóhaj után csak leültem. Erőt vettem magamon, pedig nem gondoltam volna, hogy van bennem még ennyi tartalék. Már csak azért könyörögtem a jóistenhez, hogy Iris ne kezdje el húzni az agyamat, mert képtelen lettem volna kitartani a józan gondolatok mellett. Mikor kilépett a fürdőből, tekintetem akaratlanul is végigpásztázta. Bár voltaképpen kijöhetett volna ruha nélkül is, nagyjából annyit takart az anyag, amit magára vett. - Olcsón megúsztad - biccentettem helyeslően, de nyilván ő is észrevette, hogy nem éppen a tekintetét kutattam a kíváncsi szemeimmel. Ki kellett volna sétálnom, elvégre úgy tűnt, hogy nem szorul a segítségemre. Alig észrevehetően nyeltem egyet, az italra viszont megráztam a fejemet. - Még dolgoznom kell - válaszoltam, de ezzel nyilván nem mondtam neki újat. - Talán nem ártana mennem - vergődtem aztán talpra, miután az ajtó felé intettem. Kezdett szorítani a levegő, főleg miután a nedves testének bizonyos pontjai a víz miatt egyre inkább átütöttek a vékony anyagon.
2023. május 1-jén az óriások vezére összehívta tanácsát, amelyre a nornát is meghívta, aki segített neki az istenekkel szemben. Kezdetben úgy tűnt, ez alkalommal sem történik majd semmi különös, ám amikor Hildr távozásra készült, fültanújává vált két óriás sutyorgásának, s a hallottaktól égtelen harag támadt a norna szívében. A szavak arról szóltak: Thrym azt tervezi miképpen szabadulhat meg Hildr-től, mivel a norna követeléseit nem kívánja a nagyhatalmú óriás teljesíteni, akkor sem, ha az átokkal legyőzik és feledésbe taszítják az isteneket. Hildr elnyomta abban a pillanatban dühét, s ahelyett, hogy szembesítette volna Thrym-et rossz döntésével, a norna úgy határozott, megbosszulja, amiért megpróbálták kijátszani. De nem kapkodott el semmit sem, és mindent gondosan előkészített.
Jelenleg 106 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 106 vendég :: 2 Bots és A legtöbb felhasználó (386 fő) Szer. Okt. 16, 2024 2:56 pm-kor volt itt.