got the past replaying but you numb the shout and all this constant inner fight, it starts to calm
Ahogy az euforikus érzések lassan enyhülni érződnek és a testünk nyugalomra talál, mintha még mindig képtelenek lennénk elengedni egymást. Talán így is van; az ő részéről is ugyanúgy érzem a ragaszkodást, mint ahogy én is azt kívánom, bárcsak elveszhetnénk ezek a pillanatokban. Bárcsak soha nem érne véget. A számra suttogott vallomása és a csókja viszont nem engedi, hogy elengedjem azt az érzést, ami a mai napra biztosan megadatott nekünk, azt a cseppnyi szabadságot és békét, amit elérhettünk azzal, hogy ilyen messzire eljöttünk és hogy az ő tengere biztonságban elrejt minket egy időre. Szorítása csak lassan enyhül, de egyáltalán nem bánom, így sem távolodunk el egymástól. Elmosolyodom, ahogy lehunyt szemekkel a tenyerembe hajtja a fejét, aztán szikrázó kék szemeivel rám néz, és minden érzés elemi erővel tölti el újra a mellkasom. A szemei játékosan csillannak meg, arcára kiül egy szemtelen mosoly, mire gyanakodva pillantok rá, de nem tudom megállni mosolygás nélkül. – Mire ké... – Nem is igazán van esélyem befejezni a kérdést, mert alighogy ellép előlem, a következő pillanatban egy egyszerű mozdulattal felkap a jobb vállára, mint egy zsákot, belőlem pedig a kezdeti meglepetést követően rögtön kitör a nevetés. Elindulunk a hálófülke felé, a kérdésén pedig újra felnevetek. – Úgy nézek ki, mint akinek van választása? – kérdezek vissza, de a hangomból is egyértelmű, mennyire bánkódom az ötlete miatt, ha a mosolyomat éppen nem is láthatja. Ez a vidám közjáték segít, hogy tovább lubickolhassak abban a törékeny boldogságban, amibe kerültünk, és erre ugyanúgy rásegít a közös fürdés is. Szigorúan emlékeztetnem kell magam, hogy lehetőség szerint spóroljunk a vízzel, de a legkevésbé sem egyszerű a dolog. Nagyon is jól emlékszem arra, milyen volt a legutóbbi közös zuhanyozásunk, és bár kétségtelenül élvezem, hogy a kezeim látszólag büntetlenül járhatják be a testét, amikor az ő érintése kalandozik az én bőrömön, pontosan érzem, mennyire nem egyszerű a fürdés részére koncentrálni a dolgoknak. Egyébként sem igazán tudjuk távol tartani magunkat egymástól, és ahányszor csak nedves ajkai rátalálnak az enyémekre, kész lennék ismét elcsábítani. Bár ehhez tulajdonképpen az is elég, amikor nézem, ahogy a vízcseppek meztelen bőrét simogatják, és ezredjére is eszembe jut, mihez vezetett ez a látvány legutóbb... nos, igen. Garantált, hogy újra elcsábítom, de a vizet azért elzárom előtte. Az ágyban fekve magához húz, én pedig készséggel bújok oda hozzá, arcomat a mellkasára hajtva élvezem az érintését és a közelségét. Magamba szívom az illatát, ujjaim a mellkasát simogatják finoman, és bár a pillanat végtelenül békés, tudom, hogy ő is a gondolataiba merül. A gondolatok márpedig nem feltétlenül vezetnek könnyű vizekre. Megpróbálok kikapcsolni és nem azt latolgatni, vajon mennyi időnk lesz majd, mire a nyomunkra bukkannak, de bizonytalan kérdése könnyedén ki is zökkent, amikor elindulnék ezen az úton. Felnézek rá, látom gyönyörű szemeiben is a bizonytalanságot, amit a hangjából is kihallottam, ezért lágyan elmosolyodom. Magamhoz húzom az arcomon nyugvó kezét és belecsókolok a tenyerébe. – Semmit nem akarok eltitkolni előled – válaszolom meg a kimondatlan kérdést is halkan, de határozottan. Szeretem őt. Ha van egyetlen ember a világon, akit kész vagyok beengedni a falaim és a maszkom mögé, az ő. Egyébként sem lenne semmi értelme ragaszkodni a titkaimhoz, mert pontosan tudom, hogy ha akarnám sem tudnám elüldözni magam mellől, nem tudnám megvédeni, mert nem hagyná, hogy én védjem őt és nem fordítva. – Amióta hátat fordítom a Cégnek, ritkán van rá lehetőségünk. – Ahogy kimondom a szavakat jövök rá, hogy most először ejtettem ki hangosan ezt a kifejezést előtte. Persze ebből még nem fogja megérteni, hiszen csak magunk között nevezzük így az intézményt, de... Egy kicsit fészkelődöm a karjaiban, mert kellemetlen érzés lesz úrrá rajtam, miközben megpróbálom felkészíteni magam arra, hogy szembesítsem az igazsággal. Mindenki hallott már róluk, de Axel a fegyveres erőknél szolgál, ezért pontosabb elképzelései is lehetnek a dolgokról, mint azoknak, akik csak könyvekből és filmekből szerzik az ismereteiket. – A Moszadnak dolgoztam. Ők vannak a nyomomban – gördül le az igazság az ajkaimról lassan, halkan, de csak félve nézek ismét rá. Talán könnyebb, ha ő is tudja, mivel állunk szemben, de tudom, hogy ebben számára sem lesz semmi biztató. A szavak viszont most már maguktól jönnek, akkor is, ha soha nem beszéltem még erről senkinek. – A bátyám, Ephraim még mindig közéjük tartozik, de az ő... munkaköre teljesen más. Kezdetben mindig figyelmeztetett, ha a nyomomra bukkantak és tovább kellett állnom, pedig a saját életével játszik minden alkalommal, amikor felveszi velem a kapcsolatot... De hiába próbáltam meggyőzni arról, hogy engedjen el. Ebben mondjuk emlékeztet valakire – jegyzem meg egy halvány mosollyal.
Habár feszültségből indultunk útnak, az utazás és az érkezés még is időszakos nyugalommal töltött el. Mintha csak vakációra jöttünk volna, pedig a puska ott volt a hídon, és az ő fegyverei is elrejtve. Még is, nem akartam ebből az álomból felkelni még. Ennek tökéletes koronája amit teszünk egymással, és ahogy a katartikus élményt elérjük, azt kívánom, bárcsak máshogy alakult volna az élete. Bárcsak tényleg egy haditudósító lenne, akit elég lenne csak elcsalnom a vízre, élni. De a kívánságok sajnos nem így teljesülnek, és csak abból tudok főzni, amim van, így hát megpróbálom a legjobbat kihozni ebből az egészből, és belőle, meg magamból is. Szerelmet vallok neki újra és újra, mintha sose lenne elég jó ez a szó rá. Pillantásommal simítom, ajkaimmal csókolom, és amikor rájövök, hogy még mindig szorítom markommal, lassan engedek az izmaimon, és a feszültségen, amely végig cikázott rajtam az elmúlt percekben. Verejtéktől nedves testünk még mindig olyan szorosan simul össze, mintha csak összenőttünk volna, a forró levegőt még így, álldogálva sem érzem hűlni. Simítása fejemen és arcomon kellemes melegséggel tölt el, nedves arcomat finoman hajtom a puha tenyérbe, egy pillanatra lehunyva a szemeimet. Aztán rá pillantok játékosan, számra egy ravasz félmosoly ül ki. - Na gyere! - lépek el előle, lefejtem magamról lábait, aztán karjait átpakolom jobb vállamon, amire egy határozott mozdulattal kapom fel, mint valami sózsákot. - Elrabolhatom életem nőjét egy fürdésre? Valódira. - kérdezem mosolyogva, bár mindezt úgy teszem, hogy közben már megindultam vele oda bent a hálórész és a fürdő felé, szóval választása nem nagyon van. A célhoz érve leteszem őt, bár addig is élvezem a kerekded feneke látványát magam mellett. A fürdőben természetesen igyekszem nem elkalandozni, bár nehéz, mert ajka úgy vonz, mint egy mágnes, és őszintén szólva igazán élvezem, hogy segíthetek neki tusolni. Ha kibírjuk, egy második kör nélkül, ha nem, hamarosan úgy is az ágyon kötünk ki. Magamhoz húzom, és arra gondolok, mennyire más volt, mikor először egymás mellett aludtunk, és ébredtünk. Jobb kezemmel hátát simogatom, ujjaim leheletnyien érik a puha bőrt, balommal arcát simítom meg. Gondolataimba merülve a kis ablakon nézek kifelé, és ahogy nézem a sötétséget átszúró fényes pontokat, kicsit nehezebb témák is elmémbe akaszkodnak. - Szoktál a testvéreddel beszélni..? - kérdezem halkan, lepillantva rá. Nem hiszem, hogy a mai nap után lenne bármi, amit titkolni akarnék előle, de bizonytalan vagyok, mert nem tudom, hogy ő hogy van ezzel.
Vendég —
Axel & Aviva
got the past replaying but you numb the shout and all this constant inner fight, it starts to calm
A vágy újabb és újabb forró hulláma önti el a testemet, ahogy egyértelművé teszi, mit tettem vele. Tekintete olyan forró, hogy fel tudna perzselni vele, lélegzete nehéz és sűrű, ahogy az asztalnak présel, és azon az egy csendes pillanaton kívül minden mozdulatában benne van a vad, heves vágyakozás, amit én is érzek. Ha akarnék sem tudnék úrrá lenni a hangomon, képtelen vagyok bármire is gondolni vagy koncentrálni rajta kívül. Csípője minden egyes mozdulatával egy lépéssel közelebb taszít a képzeletbeli csillagokhoz, ujjai a bőrömbe mélyednek, és ahogy halkan az ajkaimra nyög, amikor a csókjára éhezem, a hangra megremeg a gerincem. A zihálásunk és a gyönyör hangjai betöltik a kabint, a levegő forrónak érződik, akárcsak a testemben tomboló vágy. Amikor a nyakamhoz hajol, lehunyt szemekkel túrok bele a hajába, fejemet oldalra billentve kínálom fel neki magam, ajkaimon hangos nyögés hal el. Lábamat a csípője köré kulcsolom, amitől az élmény, ha lehet, csak még intenzívebbé válik, és akkor már biztos vagyok benne, hogy hiába lennék képes még nagyon hosszú ideig élvezni ezt az érzést vele, képtelen leszek visszatartani a testemben felépülő gyönyör bekövetkezését. A testem megfeszül a kezei között, remegve, belé kapaszkodva adom át magam az euforikus érzésnek, torkomból elhaló, ziháló nyögés tör fel. Még a gyönyör ködén át is érzem, amikor őt is eléri a beteljesülés, szorosan tartom magamnál megfeszülő testét, zihálásunk összeolvad, míg a lüktetés lassan csillapodik mindkettőnkben. Ujjaim öntudatlanul is lágyan simogatják felhevült bőrét a hátán. A szívem hevesen dobog és a légzésem is csak nehezen akar csillapodni, de szenvedélyes csókját ugyanolyan forrón viszonzom, ahogy az ő ajkai keresik meg az enyémeket. Kinyitja a szemeit, tekintetünk találkozik és a ködös kékségből kiolvasható érzéseit látva a szívem ismét elvéti a ritmust. Szerelemmel simítok végig a haján, az arcán, ujjaimmal elmosva az izzadtságcseppeket, ajkamra lehelt vallomását hallva lassan csillapodó szívverésem ismét hevesebbé válik. Lágy, nyugtató, minden érzését átadó csókja ugyanilyen válaszra lel, ajkaim gyengéden simítják az övét, miközben ujjaim finoman ismét a hajába bújnak. Másik kezem még mindig a hátán nyugszik, lágyan simogatva a bőrét, és olyan közel tartva őt magamnál, mintha attól félnék, hogy eltűnik a kezem közül. Homlokomat az övének támasztom, tenyerem a hajából az arcára vándorol, hogy ujjaim végigsimíthassanak a bőrén. A légzésem már nem olyan heves, de a szívem ritmusán nem tudok segíteni. – Én is szeretlek – suttogom kettőnk közé, pedig még mindig úgy érzem, ez a szó egyszerűen nem elég arra, hogy elmondjam neki, mi lakozik a szívemben.
Nem gondoltam volna, hogy valaha is ezt fogom tőle kapni, de jobban is tudhattam volna, hiszen mindig is olyan odaadó volt. Annak viszont kifejezetten örülök, hogy nem végezte be azt, amit elkezdett, mert valószínűleg nem lett volna bennem elég erő ahhoz, hogy megállítsam. Azt viszont elérte, hogy teljesen elveszítsem az eszemet, és úgy kívánjam, mint még soha. Testemmel préselem neki az asztalnak, fújtatva, mint valami vadállat, és őszintén szólva így is érzem magam, azon kívül az egy pillanaton kívül, mikor egymás szemébe tekintve, némán súgjuk meg a másiknak, hogy mit érzünk. Nem sokáig tudom tartani magam, megveszek érte, és erről csak ő tehet. Most meg is adom neki, amit kiharcolt magának, és hallva nyögéseit és sóhajait egészen bele borzongok ebbe az eufórikus érzésbe. Hangja csak olaj a tűzre amit bennem gyújtott, és ahogy körmei vörös utakat vésnek belém, csípőjén tartott kezem a puha húsába markol. Halkan nyögök ajkára, ahogy csókra hajol, mert érzem, miként feszül meg lassanként oda lent. Ez mintegy motiváció segít, hogy rendületlenül folytassam, amit csinálok, lehajolva nyakába marok ajkaimmal, majd kiszívom azt. Igyekszem minél előbb beteljesíteni vágyát, mert érzem, hogy túl sokáig én sem fogom bírni. Igyekszem elterelni a figyelmem valamivel - bármivel -, hogy ne adjam meg magam túl hamar. Ahogy lábát körém fonja, és nyögései hangosabbak lesznek, úgy kezdem én is megadni magam ennek az érzésnek, mert már ha a tenyerembe vágnának se tudnám visszatartani magam, elvonatkoztatni hangjától és gondolatától. Amikor átlendítem a csúcson, szinte megkönnyebbülök, gyönyörű hangja megtölti a fejem, remegése és lüktetése pedig eléri, hogy nemsokra rá magam is kövessem ebben a katartikus élményben. Elmerülve benne állok meg, ölelem magamhoz és zilálok kifulladva. Ajkaimmal az övére hajolok, hogy egy szenvedélyes csókkal adózzak az elmúlt pár percnek, aztán ismét rá tekintek, úgy, mintha csak ő lenne a világmindenség közepe, amire rá találtam. - Szeretlek... - lehelem ajkára, mielőtt ismét megcsókolnám, most végre lágyabban, ahogy eredetileg is kellett volna, ha nem vette volna el az eszemet.
Vendég —
Axel & Aviva
Érzem, hogyan fokozódik tovább a testemben a vágy, pusztán attól, hogy látom, mit teszek vele, hogy hallom és látom minden reakcióját. Az ő gyönyöre az enyém is, ugyanúgy élvezem figyelni a vágytól és szinte csodálattól izzó, érezni a hajamban az ujjait, mint amikor ő érintett engem. Még így is érzem, hogy visszafogja magát, de ezen később is ráérünk még változtatni; egyelőre megelégszem azokkal a pillanatokkal, amikor önfeledten felnyög attól, amit teszek vele, amikor a tekintetünk találkozik és én mindent ki tudok olvasni belőle, amikor az ujjai megszorulnak a hajamban. Képes lennék ezt addig csinálni, míg a gyönyör el nem éri a testét, nézni és érezni, ahogy átlendül azon a bizonyos határon, de ez a gondolat csak újabb hullámnyi forróságot gerjeszt a testemben. A vágy szinte felemészt, csak ezért engedem ki az ajkaim közül és állok fel, de a viselkedése pontosan elárulja, hogy az elsődleges célomat elértem. Már attól képes lennék felnyögni, ahogy rám néz, a tekintete szinte lángol, ugyanakkor ránt magához, amikor én érte nyúlok, csókomat heves szenvedéllyel viszonozza. Vágyakozó sóhajom elveszik az ajkain, most már képtelen vagyok gondolkozni, így eszembe sem jut a válla, amikor felemel az asztalra. Csak arra a pusztítóan intenzív vágyra vagyok képes koncentrálni, amit gyújtott bennem, combjaim automatikusan nyílnak szét, hogy helyet adjak neki, és felszabadultan nyögök fel, amikor végre érzem elmerülni a testemben. Jobb kezemmel átkarolom a nyakát, balom a lapockájába kapaszkodik, de ő is úgy tart magánál szorosan, mintha legalábbis eszembe jutna bárhonnan is menni innen. Egy pillanatra elveszünk egymás szemeiben, kiélvezzük az érzést, hogy a testünk ismét eggyé válik, és látom a tekintetében azt, amit én is érzek; a pusztító vágy ellenére is ugyanott van az az érzés a szívemben, ami valószínűleg soha nem is lesz már képes kiköltözni onnan. Ujjaim megsimítják a nyakát a tarkójánál, de ez csak egy pillanatnyi érintés, tudom és érzem, hogy túlságosan feltüzeltük egymást ahhoz, hogy akármelyikünk is gyengédségre vágyjon. Mozdulatai is erről árulkodnak és én sem akarok mást, csak őt ebben a heves, szenvedélyes módján, azzal a vadsággal, amit én hoztam ki belőle szándékosan. Nem fogom vissza a hangomat sem, tudom, hogy szereti hallani, mit tesz velem, márpedig heves és erőteljes mozgásával teljesen elveszi az eszemet. Körmeim belevájnak a bőrébe, ajkaim az övéit keresik, de túl hevesen zihálok ahhoz, hogy képes legyek hosszan fenntartani a szenvedélyes csókot. Egyik lábamat feljebb húzom és a csípője köré kulcsolom, amitől csak még intenzívebben érzem magamban, következő mozdulataival még inkább elkínzott nyögéseket csal elő a torkomból. Az agyam hátsó felében hozzám is eljutnak az asztal panaszos nyikorgásai, de a legkevésbé sem tud érdekelni. Még közelebb húzom magamhoz, tehetetlen remegéssel kapaszkodom belé, még ha az ujjaim el is csúsznak verejtéktől gyöngyöző bőrén, és nagyon is jól érzem, hogy a testemen már most végigfutnak az első remegések. Túlságosan hevesen vágytam rá ahhoz, hogy ezt sokáig bírjam.
Ha eddig azt hittem, kívánom, hát nagyon tévedtem. Most ismerem csak meg igazán, milyen őt pokolian akarni, és "szenvedni" úgy, ahogy ő "szenvedett" ajkaim és kezem alatt. Ismerem ezt az érzést, noha őt soha nem akartam arra kárhoztatni, hogy ezt csinálja, mintha csak túl fenségesnek tartanám hozzá őt. Ő piedesztálra való, nem pedig térdre, és még is megteszi ezt értem. Nem tudom visszafogni a sóhajokat, és a zihálást, ujjaimmal a selymes hajába túrok, és minden erőmmel igyekszem megállni, hogy bele mozduljak mozgásába, mert félek, hogy elkap a hév. Kíváncsiságomnak még sem tudok gátat szabni, és ahogy lepillantok, vágytól kavargó pillantásával találkozik az enyém. Az ujjaim rászorulnak a fekete fürtökre, olyan tökéletesen csinálja, mint amilyen tökéletes ő maga is. Az összhang, amit a mozdulataival csinál, és forró nyelvének érzése nyögést csal ki torkomból. Már-már figyelmeztetni akarnám, hogyha nem fejezi be ezt, akkor nem fogok bírni magammal, de mintha csak a gondolataimban olvasna, elenged, és én szinte fellélegzek. Szemeimben vad tűzzel tekintek rá, karjaimmal magamhoz rántom, szenvedélyes csókját hevesen viszonozom, míg neki tolom testemmel az asztalnak. Feneke alá nyúlva emelem fel rá, és ebben még a vállamban megjelenő fájdalom se állíthat meg. Lábai közé férkőzve, csípőjére markolva húzom ismét közelebb hozzám, és habozás nélkül merülök el benne. Jobbommal háta mögé nyúlok, hogy megtartsam őt közel hozzám, hogy ajkait falhassam, míg balommal továbbra is magamhoz szorítom. Nem mozdulok meg elsőre, élvezem ahogy forró kelyhe körbe ölel, és egy pillanatra talán az a lágy szeretet is visszatér a szemeimbe, ahogy rá pillantok, mielőtt megmozdulnék. Azonban az előbbiekkel túlságosan eszemet vette, és most ha akarnék se tudnék vele gyengéd lenni. Szerencsémre szereti a vadságot, így megadom neki azt, amit legutóbb is kért tőlem. Másik szerencsém, hogy az asztal erősen a padlóhoz van rögzítve, bár így is hallom fájdalmas nyikkanásait heves, erős mozdulataim között.
Vendég —
Axel & Aviva
Újra és újra az őrületbe kerget, vagy talán soha nem is engedett ki abból a kábulatból, amibe beletaszított. Csókjai végigjárják a testem, felforralják a vérem, amikor pedig letérdel elém, végleg elveszek. Ajkai és nyelve érintése olyan mélységekbe és magasságokba taszít, hogy tudom, ha hagyom, hogy rajta múljon a dolgok alakulása, hamarosan teljesen elvesztem az eszem. Alapos emlékeim vannak róla, miket képes művelni velem, és most is szinte csak nyögni és remegni vagyok képes, a testemben elviselhetetlenül lüktet a forró vágy, de mielőtt még átlendülnék azon a bizonyos határon, megállítom, hogy nekem is legyen esélyem őt megőrjíteni. Ajkam forrón tapad az övére, ezzel is el akarom neki mondani, mit művel velem, de aztán én vagyok az, aki akcióba lendül. Reszketeg sóhaja zene a füleimnek, tekintetem felméri lángoló pillantását, elnyílt ajkait, és ha lehet, ettől csak még intenzívebben vágyom rá, de még nem tartunk ott. A nevem elfojtott nyögésként gördül le az ajkairól, amitől én is képes lennék felnyögni, de még ennél is többet akarok. Ujjai a hajamba túrnak, hallom a zihálását, amivel csak tovább bátorít, miközben mozgatni kezdem a fejem, a markommal segítve rá az élményre. Nyelvemet szorosan nyomom férfiasságához, intenzívebbé téve az élményt, és amikor érzem, hogy újra engem néz, felpillantok rá. Ködös, izzó kékség ül a szemeiben, az arcára van írva minden, és pusztán ezzel a látvánnyal is képes lenne még tovább kergetni az őrületbe. Nem tudom, higy ő bírja-e tovább, vagy én, de csak azért nem fejezném be, amit elkezdtem, mert úgy érzem, megőrülök, ha nem érezhetem magamban hamarosan. Ajkaim szenvedélyesen keresik az övét, amikor újra egy szintbe kerülünk, visszalépek az asztalhoz, mert egyetlen centiméterrel sem lennék képes ennél távolabb menni. Nem bírnám ki épp ésszel.
Sóhajai megtöltik a kabint és a fejemet, ahogy csókjaimmal végig járom testét, és elkezdek megszabadulni az idegesítő ruhadarabtól. Pille súlyát könnyedén pakolom az asztalon a lábaival együtt, és figyelek arra, hogy csak azt a lábát emeljem fel, amelyikkel vállamra nehezedhet, ha a másik lábának remegése már nem tartja meg. Nyelvem és ajkaim körbe járják, és mint legutóbb, úgy most is az a célom, hogy neki hosszabb legyen az aktus, mint nekem. Sokáig azonban nem tudok belőle nyögéseket és sóhajokat kicsalni, mert felhúz magához, és heves csókra kél velem. Ilyenkor mindig kicsit aggódok, hogy talán rosszul csináltam valamit, ami miatt nem akarja, hogy folytassam, de ahogy hátrébb lépek, hogy helyet adjak neki, rájövök, hogy egészen más az indoka a dolognak. Eleinte azt hiszem, hogy csak végre érezni akar, és segítek is neki kibújtatni lábam a nadrágból, de amikor nem kel fel, akkor nyelnem kell egyet. Reszketegen sóhajtok, ahogy ujjai körbe fonnak, és úgy nézek le, mint aki valami nagyon gyönyörűt lát, és nem hisz a szemének, még az ajkaim is elnyílnak. Amikor csókot lehet csípőmre, bele remegek az érzésbe, pedig ez semmi ahhoz képest, amikor ajkai közé veszi férfiasságomat. - Aviva..! - fojtok sóhajba egy nyögést, és ezzel talán figyelmeztetni próbálom, hogy milyen hatása van rám. Zilálva emelem fel a fejem, és hunyom be a szemeim, mert már az érzés is katartikus, tudom, hogy csak penge élen táncolnék, ha nézném is, amit művel. Megállni azonban nem tudom, hogy ujjaimmal hajába ne túrjak, és ha folytatja, amit elkezdett, ködös szemekkel pillantok le rá, hogy gyönyörködhessek mozdulataiban.
Vendég —
Axel & Aviva
Nem jutunk messzire a kabinban, egyikünk sem akarja tovább fenntartani az így beállt távolságot köztünk. Minden érintése és csókja táplálja a lángot a testemben, a csók, amit követelek tőle, forró és szenvedélyes. Megfordulok a karjában, tenyere az oldalamat és a hátamat simítja, újabb és újabb hullámnyi borzongást keltve, és én az ajkaira forrva hátrálok az asztalhoz közben. Mielőtt még újra megérinteném, nem vagyok rest magamba inni a látványát, emlékezetembe vésve minden egyes porcikáját, mintha akár csak fennállna a veszélye, hogy valaha is elfelejtsem. Tudom, hogy soha nem tudnám. Magamhoz húzom őt, ujjaim bejárják a tekintetem útját, miközben elveszek heves és szenvedélyes csókjában. Ahogy előre dől, lassan engedem le a hátam az asztal lapjára, ajkait elszakítja az enyémektől, hogy aztán forró, gyönyörteljes utat járjon be velük a felsőtestem mentén. Minden egyes csókját sóhajok, vagy éppen halk nyögések követik, és amikor érzem, hogy a nadrág gombjánál matat, készséggel segítek neki a ruhadarab levételében, megemelve a csípőmet. Érzem, hogy a fehérnemű is rögtön eltűnik, de ahogy aztán vágytól izzó, éhes szemeit végigvezeti a testemen, várakozásteljes remegés fut végig rajtam. Újra felültet az asztalon és kijjebb húz kissé, a neki tetsző módon igazítva el a lábaimat, a testemen pedig forróság fut végig, még azelőtt, hogy letérdelne, mikor rájövök, mire készül. Nyelve érintésére reszketeg hangon nyögök fel, egyik kezemmel az asztalban keresek kapaszkodót, míg a másik kezem ujjai elvesznek a hajában. A testem megfeszül és meg-megremeg ajkai és nyelve játéka alatt, nem tudok uralkodni a torkomból feltörő gyönyörteli hangokon, de nem is akarnám titkolni előtte, hogy mit tesz velem. Ha lennének épkézláb gondolataim, mosollyal adóznék azoknak perceknek az autóban, amikor rám aggatta azt a nevetséges, de nagyon is találó becenevet, de tesz róla, hogy ne maradhasson hely a fejemben semminek rajta és a vágyon kívül. Ezúttal nem hagyom, hogy teljesen elvegye az eszem; persze azt már megtette, de nekem is vannak vele terveim, amiket nem fogok tudni beváltani, ha újra eléri, hogy csak egy ziháló, nyöszörgő, remegő test legyek a karjai között. Nincsenek kétségeim afelől, hogy el fog jönni ez a pillanat is, de még mielőtt megtörténne, magamnak is lehetőséget teremtek. Lehajolva fogom kezeim közé az arcát, ajkaim forró csókkal kísérik végig az útját, ahogy felhúzom magamhoz, majd lecsusszanok az asztal széléről, épp csak egy kicsi hátralépésre kényszerítve őt. Csak akkor engedem el az ajkait, amikor lassan térdre ereszkedem előtte, szám forró csókokkal kísérve ízleli meg forró bőrét a hasán, miközben ujjaim azon ügyködnek, hogy minél hamarabb megszabadíthassák a nadrágjától. Én sem szentelek külön figyelmet az alsónadrágnak, egyszerre húzok le róla mindent, és ha kilép belőlük, egyszerűen csak oldalra túrom őket, de még nem végeztem. Felnézek rá, látni akarom izzó, kék szemeit, miközben ujjaimat vágytól lüktető férfiassága köré kulcsolom. Most nem érem be ennyivel, forró csókokat szórok el a csípője vonalán, mielőtt az ajkaim közé fogadnám, ujjaimmal segítve rá a mozdulatra. Ezúttal én is az őrületbe akarom kergetni, legalább egy kicsit.
Ismét elveszi az eszemet. Nem kell többet csinálnia ennél, csak akár csókolni, vagy finoman megsimítania, és kenyérre is kent, pont úgy, mint most. Agyamig nehezen jutnak el a szavak, de végül bemegyünk, hogy aztán az ajtótól pár lépésre megálljunk, és én elkapjam őt, mint aki szökni készül. Sóhajtásai motiválnak, de a tüzet az a nyögés gerjeszti igazán, és az a finom erőszak, amivel csókot követel magának. Megadom neki, amit kér, mélyen, szenvedélyesen simítom ajkaim az övéire. Amikor megfordul karomban, ujjaimnak lehetősége nyílik végig simítani oldalát és hátát, és nem is vagyok rest kiélvezni ezeket az érintéseket. Hirtelen csókját hevesen viszonozom, és mikor megérzem, hogy elindul, óvatosan követem őt az asztalig. Amikor elenged, egy pillanatra ismét méltatlankodóvá válik a pillantásom, de aztán az elém táruló látványa épp úgy lefoglal engem, mint őt. A vágytól kavargó szemek, a holló fekete haj, amely a gömbölyű vállára omlik, levezeti a szemeim hetyke melleire, karcsú alakjára. Meg kell állapítanom, hogy több ruha van rajta, mint szeretném, de igyekszem türelemre inteni magam. Közel lépek, ahogy magához húz, kezei simítása lángra gyújtják bőrömet, és több motiváció nem is kell, hogy éhes csókját heves szenvedéllyel viszonozzam. Az előbb még türelemre intettem magam, de a franc akar türelmes lenni. Előre dőlve döntöm őt hátra az asztalra, ajkaim nyakán, kulcscsontján és mellén járnak végig, aztán felegyenesedek, és ha kell kigombolom a nadrágot, hogy aztán lábait eligazgatva csípőjénél bele akasztom ujjaim a ruháiba. Lehúzom róla a nadrágot, és vele együtt az alatta rejtőző fehérneműt is, amiket már már bosszankodva dobok a földre, amiért takarták eddig tőlem a látványt. Gyönyörködni csak pár másodpercig hagyom magam vonzó testében, aztán háta alá nyúlva felültetem, térdhajlatainál fogva pedig kicsit kijjebb húzom az asztalon, hogy jobban hozzá férjek majd. Ahogy elengedem jobb lábát, így azzal képes a földön megtámaszkodni, de kevéssé lesz rá szüksége, mert ahogy letérdelek, balommal ugyan úgy térde alatt fogva feszítem oldalra jobb lábát. Végre oda férve, nyelvemmel ízlélem meg mézédes kelyhét. Elfojtok egy mosolyt, ahogy eszembe jut a becézés, amit véletlenül aggattam rá, de most is igen találó. Nyelvem körbe táncolja legérzékenyebb pontját, majd felváltva morzsolgató ajkaimmal izgatom, borzongatóan kellemes hangokat kicsikarva belőle.
Vendég —
Axel & Aviva
Az ajkaink érintésébe költöző tűz hamar megnöveli a mellkasomban érzett melegségérzetet, és lángra gyújtja az egész testemet. Az az elemi vágyakozás, amit már az első találkozásunkkor is képes volt fellobbantani bennem, most újult erővel tér vissza, az érzései és az én érzéseim csak fokozzák az intenzitását. A bőre forró érintése az ujjaim alatt, a mosolya, a vágytól ködös szemei, az ajkain kiszökő sóhaj pedig mind-mind olaj erre a tűzre. Gyorsan megtalálom a helyem az ölében, szemből még kényelmesebben hozzáférek, akárcsak ő hozzám, ezt bizonyítják a nyakam érzékeny bőrét égető csókjai is. Amikor inkább megszabadulok a felsőmtől, egy kicsit hátrébb dőlve néz végig rajtam, és a tekintete újabb és újabb tüzeket gyújt a bőrömön, akárcsak korábban az érintése. Újra elmosolyodom, de ebben a mosolyban az érzéseim mellett már vágytól fűtött ígéretek is megbújnak, amiket meg is próbálok elősegíteni azzal, hogy megszabadítom az ingtől; hiába forr viszont a vérem, még a vágy ködén keresztül is odafigyelek arra, hogy ne okozzak neki fájdalmat. Még akkor is, ha ettől hosszabb lesz a művelet - én nem bánom, hogy közben magamba ihatom a látványát, és látszólag ő sem bánkódik különösebben emiatt. Ettől még megkönnyebbülés, amikor végre eltávolítok a felsőtestéről minden zavaró anyagot, hogy aztán ujjaimmal végre bejárhassam az utat, ahol az előbb még a textil takarta a bőrét. Magához ölel, én pedig készséggel simulok teljesen hozzá, kezeim között tartva szeretett arcát, elveszve vágytól ködös szemeiben, mielőtt ismét megcsókolnám. Ajkunk szenvedélyesen talál egymásra újra és újra, érzem, hogy a keze már a melltartó kapcsánál jár, és ez eszembe juttat egy kérdést. Ahogy elszakadok a szájától és meglátom a tekintetében a telhetetlen vágy okozta már-már számonkérést, amiért ezt tettem, elmosolyodom és legszívesebben azonnal újra megcsókolnám, de előbb mégis inkább a szájára suttogom a szavakat, aztán ajkaimmal az álla vonalán haladok végig. Mosolyomat a nyaka finom bőrébe rejtem, amikor késik a válasz, csókot hintek el ott is, megízlelve őt, de amikor végül válaszol, erővel szakítom el magam a bőrétől. Tudom, ha nem tenném, nem jutnánk innen messzire. Felállok az öléből és a kezét megfogva húzom be magammal a kabinba. A bőröm mintha most először érezné meg az éjszaka hűvösebb levegőt, az ő érintésének hiányában; vagy talán csak erre fogom, hogy képtelen vagyok messzire eljutni a kabinon belül, mielőtt elviselhetetlenné válna a hiánya. A hátulról a derekam köré fonódó erős kar is ilyesmiről árulkodik; bal kezemet az övére simítom és sóhajtva simulok hozzá a hátammal, lehunyt szemekkel élvezve az érintkezést. Ujjai lecsúsztatják a fehérnemű pántját a vállamról, ajkaival pedig követi az útját a bőrömön, mire újabb jóleső sóhaj nyer utat magának a torkomból. A ruhadarab a földön végzi, de az ajkai rögtön visszatérnek a nyakamhoz. Halk nyögéssel döntöm a fejem finoman a vállcsúcsára, még inkább felkínálva neki a nyakam, ujjaim készséggel túrnak bele a hajába, ahogy felemeli a kezem. Ujjai finom simítása mentén libabőr fut végig a testemen, és amikor tenyere a mellemre simul, elkínzott sóhajt hallatok. A vérem forr a bőröm alatt, oldalra fordítom a fejem és hajába bújtatott ujjaimmal gyengéd erőszakkal emelem magamhoz az arcát, hogy ajkaim az övéire forrhassanak. Nem bírom sokáig az édes kínzást és azt, hogy én így korlátozottan érhetek csak el hozzá, megfordulok a karjában, szinte azonnal újra az ajkai után kapva, vele együtt hátrálva az asztal felé, amit az előbb kiszúrtam magamnak. Ahogy elérek odáig, elengedem az ajkait, de sötét, vágytól izzó szemeit nem. Felülök az asztalra, tekintetemmel végigpásztázom őt, magamba iszom a látványt örvénylő szemeitől kezdve, jóképű arcán át a felsőtestén kirajzolódó minden egyes izomig és vágy egyértelmű bizonyítékáig, mintha csak fel akarnám falni a szemeimmel. Talán azt is teszem. Végül mégis érte nyúlok, mert nem érződik elégnek, hogy csak a szemeim fedezzék őt fel, a csípőjénél fogva húzom be a lábaim közé, tenyeremet lassan simítva felfelé az oldalán. Jobb tenyerem a hátán fut fel a vállára, a bal pedig a mellkasán a tarkójára, hogy aztán ismét magamhoz vonjam. Ajkaim éhesen keresik az övéit, testemmel teljesen az övéhez simulok, és úgy érzem, a vágy szinte felemészt, pedig minden egyes érintésével képes azt még tovább szítani.
Ha kérdeznék se tudnám megmondani, mit szeretek benne. Szeretem, hogy - valószínűleg - szét tudná rúgni a seggem, a humorát, és azt, hogy mindannak ellenére, amit tett és művelt életében, egy törődő és figyelmes nő. Még azokkal szemben is, akiket nem ismer. Látszik rajta, hogy hiába a sok élet, amelyet elvett, az nem emésztette fel a lelkét, és a szívét sem. Érző, vérző személy, aki nem vágyik másra, csak egy új esélyre az élettől. Ha nem is tudom neki örökre megadni, legalább megpróbálom ezt olyan hosszúra húzni, amennyire csak lehet. Az érintése lángra lobbant, és hiába hűvösebb az éjszaka, mint a nappal, én érzem, hogy a tűz, amely emészt engem forróvá teszi a bőröm kezei alatt, ahogy szét húzza rajtam az inget, és ajkaimat csókolja. A válaszomra elmosolyodik, én pedig tükörként viszonozom ezt a gesztust. Gondoskodása megmelengeti a lelkem, és halkan fel is sóhajtok ettől. Ölembe igazítva csókolom végig selymes bőrét a nyakán, míg kezeimet hagyom, hogy szabadon garázdálkodjanak testén. Amikor leveszi a felsőjét, kissé hátra dőlve pillantok végig rajta, és mint eddig, úgy most se tudok egyszerűen betelni a látványával. Míg óvatosan lesimítja karjaimon az inget, tekintetemmel arcát és alakját fürkészem. Amikor az ing mögém esik végre, és puha ujjai visszafelé simítanak végig rajtam, kellemen borzongok meg azok útja mentén. Ahogy elhagyta a vállcsúcsaim, a karjaim közé zártam őt, és vágytól csillogó szemeit figyeltem, mikor meleg tenyerei arcomra simultak. Csókját szenvedéllyel viszonoztam, és jobb kezem már épp a fehérnemű kioldásán ügyködött hátán, mikor elhúzódott. Ajkainak hiánya fájó érzést keltett bennem, telhetetlen pillantással néztem fel rá, és épp akkor kapcsoltam ki azt a fránya, zavaró kapcsot, amikor ajkaimra suttogta a kérdést. Kellett egy-két másodperc, hogy elérjen a tudatomig, hogy mit szeretne, de mentségemre szóljon, agyam ismét csökkent vérellátásban üzemel, főleg ahogy ajkát végig simítja állam vonalán. - Bemehetünk... - válaszolom kisvártatva, kissé rekedtes hangon, miután mérlegelem magamban, hogy hol volna kényelmesebb kiteljesedni az együttlétben. Felkel rólam, és ahogy hozzám simuló bőre eltávolodik, hideg érzetem támad testemen. Kezemet fogva húz be a kabinba, én pedig addig követem, ameddig csak menni akar. Ha csak az asztalig akar jönni, addig, ha a hálófülkébe vezet, addig. Bárhol is állunk meg, nem tudom megállni, hogy ne végezzem be, amint elkezdtem. Elkapom hátulról derekát, mögé állva ölelem át balommal és szorítom magamhoz, hogy ismét érezzem teste melegét, s míg jobbommal lehúzom a pántot, annak útját végig csókolom a vállán. Lehúzva róla az anyagot a földre ejtem, és míg lent van kezem, finoman megfogva csuklóját emelem meg azt magamhoz, hogy ismét hajamban érezhessem ujjait, míg ajkam nyakát csókolja finoman. Felemelt kezén aztán lassan visszasimítok, végig követve gyönyörű vonalát állapodik meg végül markom mellén.
Vendég —
Axel & Aviva
Elveszek benne és a pillanatban, a külvilág újra megszűnik létezni körülöttünk, és nem marad más, csak az elsuttogott szavai visszhangzása a fülemben, a tekintete mélysége a lelki szemeim előtt, a csókja íze az ajkaimon, és az a melegség a mellkasomban, amitől úgy érzem, képes lennék leigázni az egész világot. Ajkaink érintése elmond a másiknak mindent, és hiába nem sürgető, nem kell sok idő, hogy érezzem benne ugyanazt a változást, amit magamban is felfedezek. Az érintése nyomán felforrósodik a bőröm és ezzel együtt költözik bele a csókunkba az éhség, egy másik fajta vágyakozás, amit ugyanolyan elemi erővel érzek hatni. Ujjaim gyors egymásutánban gombolják ki az ing gombjait, és miközben én ezzel foglalom el magam, ő sem rest bebújtatni kezeit a felsőm anyaga alá. Érintése nyomán apró szikrák gyúlnak a bőrömön, kellemes borzongás fut végig szerte a felsőtestem mentén, én is szétsimítom az inget a mellkasán, de mielőtt még túlságosan belemerülnék, emlékeztetem magam a sérülésére. Ahogy elhúzódok tőle és ismét találkozik a tekintetünk, látom a szemeimben a vágy ismerős ködét, ami megannyi emléket idéz fel bennem, ettől pedig a vágyakozás elemi erővel lobban fel a testemben. Mégis koncentrálok, megvárom a válaszát, pedig már a mosolyától is elvéti a szívem a helyes ritmust. – Akkor jobb lesz, ha vigyázok rá – mosolyodom el lassan. Áthelyezkedik, én pedig készséggel fordulok szembe vele az ölében. Lehunyt szemekkel sóhajtok fel, amikor megérzem ajkai érintését a nyakamon, a finom borzongás az egész gerincem mentén végigfut, a légzésem pedig elnehezül. Kezei a felsőmet gyűrik fel, ujjai lángra gyújtják a bőrömet a mozdulat nyomán, és inkább át is húzom a fejemen az anyagot, hogy ne neki kelljen túl magasra emelni a karját. Óvatos mozdulattal simítom le a válláról az inget, itt is figyelek rá, hogy a bal karját kíméljük, egyébként is szívesen töltöm el az időt a levetkőztetésével. Kezeim felsimítanak a karján, majd a vállán áthaladva a kezeim közé veszem az arcát, és egy pillanatra elveszek a szemeiben tükröződő vágytól ködös tengerben, mielőtt újabb csókra invitálnám az ajkait. A testem szorosan simul az övéhez, a bőrünk összeér, ahogy csak tud, és nem is tűnik emészthetőnek a gondolat, hogy ennél akár egy milliméterrel is távolabb kerüljek tőle. Bal kezemmel finoman túrok a hajába, míg jobb kezem elindul lefelé a mellkasán, szigorúan középen a szegycsontja mentén, majd csak a bordái vonalában térve ki jobbra, végigsimítva az oldalát, érintésemmel bejárva a bőre minden négyzetcentiméterét. Nehézkesen szakadok el ismét az ajkaitól, a vágy ködén át emelve rá a szemeimet. – Be akarsz menni? – suttogom, mielőtt ajkaimat végigvezetném az álla vonalán a nyakáig, hogy megízlelhessem az érzékeny bőrt. Ha maradni akar, inkább folytatom is a megkezdett tevékenységet, de ha inkább bemenne, felállok az öléből hogy magammal húzhassam a kabinba; most nem kockáztatnám meg, hogy az ölébe emeljen.
Olyan pillanat ez, amelyet soha nem fogok kitörölni a fejemből, és biztos vagyok abban, hogy erőszakkal sem lehet tőlem elvenni ezt az érzést. Nem hittem volna, hogy kicsivel több, mint három éve, amikor először megláttam őt abban a zárkában, Szíriában, hogy több lesz ebből, mint egyetlen küldetés. Mondhatni ő lett a küldetés, a cél, és nem csak az, hogy biztonságban legyen. Akkor még kötelességtudatból tettem, amit, és kiröhögtem volna bárkit, aki akkor azt mondja nekem, hogy ez a nő elrabolja a szívemet. Még ha Leon is lett volna. Amikor eszembe jut régi barátom, visszaemlékszem mindentudó mosolyára, amivel Avivát és engem méregetett, és akaratlanul is eszembe jut, hogy mennyire igaza volt, mikor azt mondta, hiába kerülöm, úgy is rám talál majd. Talán ő már ekkor is sejtette. Talán már tudta. Visszatérve a nosztalgiából, lekapcsolom bent a lámpát és magamhoz húzom őt. Halk szavak váltják egymást, és a mellkasomban én se érzek mást, csak hálát és szerelmet, ahogy figyelem őt. Ajka az enyémhez ér, és én nem tudom magamban tartani az érzéseket. Puhán, de forrón csókolom vissza, kezeim tartják és simítják őt, s míg átadom magam ajkai éhének, érzem, ahogy elengedi a tarkóm. Kezei lecsúsznak, ujjai fürge mozdulatokkal gombolják ki az ingem, és erre az én kezem sem rest bebújni lenge felsője alá a hátán, és ott a ruha rejtekében simítok oldalára. Amikor elhúzódik, a számára már ismerős, ködös pillantással nézek fel rá. Kérdése gondoskodásról árulkodik, és ez mosolyt csal az arcomra. - Kevésbé. Csak ha nagyon mozgatom. - válaszolok halkan, és feljebb ülve húzom magamra, hogy velem szemben legyen. Félre húzva puha haját, füle alól egészen kulcscsontjáig hintem nyakát csókokkal, ujjaim feltúrják rajta a felsőt, hogy mindkét kezem érintésére szomjasan simíthasson végig rajta felfelé.
Vendég —
Axel & Aviva
A látvány, az összeolvadt égbolt és óceán képe a rajtuk fényesen szikrázó csillagokkal, önmagában is lélegzetelállító. Az éjszakai ég különlegesen tiszta, a víz felülete pedig nyugodt és tükörsima, mintha csak ki akarná terjeszteni számunkra azt a törékeny, illékony nyugalmat és békét, amit valami csoda folytán mégis megleltünk itt, ketten. Ugyanezt látom tükröződni Axel szemeiben is, amikor az ölébe húz, mintha csak a sötét, nyugodt óceánt figyelném. Most már ő is inkább az én szemeimnek szenteli a figyelmét, amit nem is hagyok szó nélkül, de a mosolya és a szavai mindent elmondanak, amit én is érzek. Elég látnom ezt a mosolyt és azokat az apró szikrákat a szemében, hogy tudjam: akármi is van mögöttem, ha tudnám, hogy minden, ami történik, a végén elvezet hozzá és ezekhez a pillanatokhoz, önként is újra végigsétálnék az úton. Ujjai gyengéden simogatják a hátam, a bőrömön pedig ugyanúgy fut végig ennek nyomán a finom borzongás, mintha most érintene meg először. Látom, hogyan lágyul el a tekintete a szavaimra és tudom, hogy érti, a sóhaja is elmondja, ahogy még közelebb von magához. Még sincs bennünk szomorúság, mintha csak mindketten pontosan tudnánk, hogy annak most nincs itt helye, inkább ki kell használnunk minden egyes pillanatot, ameddig megtehetjük. A válasza lágy mosolyt csalt az arcomra, és tudtam, hogy a szemeim mindent elmondanak neki, mielőtt bezártam magunk között a maradék távolságot is. Akár sorsszerűnek is tekinthettem volna, hogy mi ketten pont egymásban találtunk meg valamit, amiben addig nem is hittünk, de nem az számít, mi vezetett minket rá erre. Csak ő számít. Ezt próbálom átadni neki az ajkaim érintésével, és érzem, ő is ugyanezt akarja üzenni. A csókunkba hamar belevegyül a szenvedély, az a tagadhatatlan és megkerülhetetlen vágy, amivel szinte kezdettől fogva égek iránta, és amin az érzéseim mit sem tompítanak, inkább csak megerősítik egy másik irányban. Ez most már a legkevésbé sem csak a testi vágyról szól, hanem arról, hogy őt akarom, és ugyanezt érzem abból, ahogy még szorosabban húz magához és abból is, amikor másik keze végigsimít a combomon. A csók éhesebbé és forróbbá válik, miközben a bőröm is felforrósodik az érintése alatt, a vágy most nem sürgető, de ugyanolyan intenzív. Ujjaim elengedik a tarkóját, de csak azért, hogy megkeressék az ing gombjait; most sincs ugyan teljesen begombolva, de annál sokkal többet takar el belőle, mint amennyire én azt szeretném. Egymás után bújtatom ki a gombokat a helyükről, aztán szétsimítom az inget a felsőtestén, tenyerem újra felfedezi a bőre érintését, az izmai játékát a simítás alatt. Van viszont egy terület, amire még így is vigyázok, egy pillanatra elhúzódom tőle, de szinte csak néhány milliméternyire. – Nem fáj? – kérdezem suttogva, miközben ujjaim a bal válla bőrén simítanak végig az ing anyaga alatt, távol a sebtől, hogy véletlenül se okozzak neki kellemetlenséget.
A csillagok gyönyörűen szikráztak az óceánnal kibővült égen, és én úgy éreztem, mintha valami mesébe csöppentem volna. Megakartam osztani Avivával a látványt, és amikor kihívtam, láttam rajta, hogy őt is épp úgy lenyűgözi ez a jelenség, mint engem. Csak arra a pár pillanatra engedem el, amíg bent lekapcsolom a fényeket, hogy még jobban láthassuk az egészet. Kilépve leülök és ismét az ölembe húzom a nőt, hogy szemeiben tudjak gyönyörködni. Szavaira szerelmesen mosolyodom el, és simítom meg hátát, míg ő puha ujjaival arcom érinti. - Ez csak a megtestesülése annak, amit mindig is látok a gyönyörű szemeidben. - mondom halkan, kezem pedig továbbra is gyengéd mozdulatokkal simogatja őt. A következő szavaira ellágyul a tekintetem. Tudom, hogy erre a jobb életre gondol. Arra a felhőtlen boldogságra, amelyet épp most átélünk, és én is érzek. Halkan sóhajtva húzom magamhoz közelebb. - Én köszönöm, hogy megmutattad, képes vagyok a szerelemre. - suttogom vissza, míg ujjai a tarkómra simulnak, és oda hajolva forrón viszonozom a csókját. Nem akarok arra gondolni, hogy mikor lesz ennek vége. Hogy egyáltalán vége lesz majd egyszer. Igyekszem a pillanatnak élni, és olyan boldogan tenni ezt, mintha nem létezne más. Mert most nem is létezik más rajta kívül. Igyekszem átadni ezt a gondolatot neki, és míg jobbommal szorosan tartom magamhoz, balommal végig simítok combjának selymes, barna bőrén. A szívverésem felgyorsul, és ajkaim telhetetlenül keresik az övét újra és újra. Ismerős, és még is más érzés uralkodik el rajtam. Most már nem csupán kéjvágy, inkább vágy a beteljesülésre, szerelmünk ékes bizonyítékára. Soha nem engedtem olyan közel magamhoz senkit, mint őt, és most nem is csap le rám olyan elemi erővel ez az érzés. Most más. Sokkal gyengédebb. Sokkal szeretet teljesebb. Mintha csak megakarnám neki mutatni, hogy mennyire, mennyire szeretem őt.
Vendég —
Axel & Aviva
Bár én hamarabb kijöttem a vízből, még figyeltem, hogyan tűnik el a habok között, mintha mindig is oda tartozott volna. Egy pillanatra ismét eszembe jutott a teória az istenekről, de elhessegettem a gondolatot; még nem akartam visszatérni a valóság talajára, legalább egy kis ideig ki akartam még élvezni ezt az érzést a mellkasomban és el akartam hitetni magammal, hogy meg is élhetem. Legyenek azok percek, órák vagy napok, amíg megtehetem. Szokatlan élmény volt együtt bevenni magunkat a yacht konyha részébe, de minden egyes ilyen pillanatot elraktároztam magamban. Furcsa volt igazán megosztani valakivel az életem ilyen hétköznapi perceit is, hiszen a legkevésbé sem ehhez voltam szokva, eddig minden napomat az határozta meg, hogy egyedül vagyok és egyedül csinálok mindent, Axellel valahogy mégis... természetes volt az egész. Mindig is a véletlenekben hittem, a legkevésbé sem a sorsban, de miatta még ezt is kész lettem volna megkérdőjelezni. Később, amikor már biztos volt benne, hogy kibírja a tenger érintése nélkül aznapra, a sebét is újra bekötöztük. Meglepően szépen gyógyult és azt is különösnek találtam, hogy a sós víz érintése még csak egy kis fintort sem csalt az arcára korábban; az én halántékomon felületi sérülés volt csupán, és mégis intenzíven éreztem rajta a só marását, de őt látszólag a legkevésbé sem zavarta, és mintha a fájdalmai is enyhültek volna. A hajó külső részén elhelyezett üléseiről figyeltük, hogyan bukik alá a nap a horizonton, mintha csak elnyelné a tenger, és miközben ott ültem Axel karjaiban, a szíve dobbanásainak hangjával a fülem alatt, nagyon hosszú ideje először éreztem azt, hogy jó helyen vagyok. A nyugalom, ami a lelkemben honolt, olyan régi érzés volt, hogy nem is emlékeztem rá, és hiába tudtam, hogy nem szabadna ennyire belefeledkeznem az érzésbe, mert akkor csúfosan fog majd arcul csapni a valóság, mégis hagytam, hogy igazán megéljem. A lelkem mélyén tudtam, hogy nem tarthat sokáig, de legalább erre az egy napra el akartam hinni, hogy mégis. Erre a délutánra és estére el akartam hinni azt a másik életet. Amikor besötétedett, Axel kiment, hogy ellenőrizze a helyzetünket, de végül nem ő jött vissza a kabinba, hanem engem szólított. Volt valami a hangjában, ami mosolyt csalt az arcomra, akárcsak a mozdulatban, amivel a kezét nyújtotta felém. A tenyerébe csúsztattam az ujjaimat és kiléptem az ajtón, egyenesen hozzá, ugyanabban a pillanatban fonva karjaimat a felsőteste köré, amikor ő is magához karolt. Tekintetem követte az övét, a lélegzetem pedig egy pillanatra elakadt az elénk táruló látványtól. Olyan csend és nyugalom honolt körülöttünk, mint amit én is éreztem mellette, és a városi fényektől távol a csillagok olyan élesen rajzolódtak ki az égen, ahogy még talán soha nem láttam őket. A tenger ugyanolyan sötét és nyugodt volt, mint az éjszakai égbolt, úgy tükrözte vissza a csillagok ragyogását, mintha mi magunk is köztük lebegtünk volna. Gyönyörű, éteri látvány és élmény volt. Axel lekapcsolta a kabinban a világítást, aztán visszatért hozzám, hogy leülve az ölébe húzzon. Tekintetünk egymásba kapcsolódott, a szemei sötétnek tűntek, akárcsak a tenger, és ugyanúgy tükrözték vissza a fényeket, mintha csak a nyugodt vízfelszínt figyeltem volna. – Azt hittem, a csillagokat akarod csodálni – mosolyodtam el, ujjaim lágyan simították végig borostás arcát, de a tekintetemet ugyanúgy nem szakítottam el az övéitől. Én a szemeiben is láttam a csillagok visszatükröződését, és nekem ennél többre aligha volt szükségem. – Köszönöm, hogy megmutattad nekem, milyen lehetne – suttogtam aztán magunk közé. A hangomban nem volt szomorúság, csak nyugalom és őszinte hála. Szeretet. Tudtam, hogy még nem ért véget, hogy még van időnk, de azt is, hogy ha visszatartom a szavakat, amiket mondani akarok neki, ki tudja, mikor lesz újra lehetőségem kimondani őket, ha lesz egyáltalán. Közelebb hajoltam hozzá, ujjaim pedig a tarkójára simultak, hogy közben őt is közelebb tudjam vonni magamhoz és félúton találkozva tudjam megcsókolni.
Sose gondoltam volna, hogy valaha szerelmet fogok vallani valakinek, és ez a nap ráadásul pont úgy jött el, ahogy nem kellett volna. Menekülés közben, egy úszó erőd mellett bevallani amit érzek, nem feltétlenül volt a legjobb hely és idő erre, de muszáj voltam elmondani. Nem bírtam tovább elnyomni ezt az érzést, és azok után, hogy majdnem lelőttek, el kellett mondanom, hogy mit érzek, mert minden perc számított. Ez pedig válaszra talált. Mintha szinkronban dobogna a szívünk, ugyan úgy öntötte el ez őt is, mint engem. Azt mondja, hogy soha nem leszek a szemében szörny, de tudom, hogy érte különösen kegyetlen tudok lenni, ha kell. Még is, tudva, hogy nem ítél majd el érte, megnyugszom, és ez szemeimben is visszatükröződik. Amikor rá jövök, hogy percek óta csak a hűvös vízben lebegünk, kérdésemre úgy válaszol, mint ahogy én tenném. Én Norvégiában sem igazán éreztem hidegnek a vizet, de nem magamból kell kiindulnom. Az megmosolyogtat, hogy azt hiszi, visszatart engem a víztől. Az azért megnyugtat a tény, hogy nem fázik, és inkább az én nyugalmam érdekli. Mikor újra csókra simulnak az ajkaink, akkor érzem magam igazán egésznek, akkor érzem, hogy a helyén van a szívem, a kezei között.
Amikor elengedett, én még lubickoltam kicsit, mielőtt visszamásztam volna a hajóra. Végig úsztam alatta, és habár hívott a mély, nem kezdtem el lefelé úszni. Megvárom Avivát ezzel az isten-teóriával. Az estebédet együtt főztük meg, és meglehetősen furcsa érzés volt valakivel együtt főzni, viccelődni, és aztán közösen elfogyasztani azt. A sebemet különös módon nem igazán éreztem, a fájdalom tompán még mindig jelen volt, de a sós víz marását nem éreztem egyáltalán. A biztonság kedvéért, amikor már tudtam, hogy nem fogok visszamenni a vízbe, bekötöztem Aviva segítségével. Hálából enyelegtem vele egy kicsit a hajó külső ülésein, és figyeltem vele a naplementét. Olyan béke járt át akkor, mint még soha, pedig ha tudtam volna. Amikor leszállt az éj, csak azért mentem ki a kabinból, hogy leellenőrizzem a távolságot a szárazföldtől, de mintha a tenger tudná, hogy itt akarok maradni, se távolabb, se közelebb nem sodorta a hajót. Most viszont, mintha valami tó felszíne lenne, a gyengéd hullámok tükrén szikrázni kezdtek a csillagok. - Aviva, gyere csak. - pillantottak be az ajtón, és benyújtottam neki a kezem. Habár magától is ki tudott volna jönni, érezni akartam bőrét a kezemben. Amikor mellém lépett, átkaroltam magamhoz húzva, és felemeltem tekintetem a horizontra, ahol az ég és tenger újra összeolvadt. Mintha a csillagok között lebegnénk, a szélcsend csak rá tett az éteri érzésre egy lapáttal. Nem hiszem, hogy valaha is láttam volna ilyen jelenséget. Az egyébként is tiszta égbolton, messze a város fényeitől kirajzolódott a Tejút, amely önmagába olvadt a tengeren, ahogy elérte azt. Csak arra a pillanatra engedtem el a nőt, hogy bent lekapcsoljam a kabin világítását, aztán leülve az ölembe húztam őt, hogy csodálhassam gyönyörű szemeit, amiben szikráztak a fények, és azt az ajándékot, amivel a természet megáldott.
Vendég —
Axel & Aviva
Mintha még az az örökös háború is csitulna bennem, ami eddig meghatározta szinte minden napomat, miközben hagyom, hogy átjárjanak az érzések - az enyéim és az övéi egyaránt. Nem vagyok naiv, nem hiszem azt, hogy ettől most egy csapásra rendbe jön majd minden az életemben, de ad nekem egy kapaszkodót, egy fényt az éjszakában. Nem tudom, hogyan történt mindez, de nem is ez számít; fogalmam sem volt, mi fog történni, amikor megláttam őt azon az estén, de a legvadabb álmaimban sem gondoltam volna, hogy ez lesz a vége. Pedig már akkor tudhattam volna, amikor mindennek ellenére nem fordított hátam nekem - és azóta sem. A szavai az egész világot jelentik nekem, pedig soha nem kerestem ezt az érzést, sőt, mindig is menekültem még csak a hasonló elől is, hiszen nem volt összeegyeztethető az életemmel. Ez a része persze azóta sem változott, de Axel ezt is úgy rázta le magáról, mint ahogy az önuralmamat is megsemmisítette már nem egyszer, különböző okokból kifolyólag. Mintha nem számítana semmi és mégis most számít igazán minden. Azt hittem, soha nem leszek képes szeretni valakit, az pedig pláne lehetetlennek tűnt, hogy valaki engem szeressen úgy, ahogy vagyok, most mégis elég belenéznem a világoskék szempárba, hogy tudjam: pedig így van. Még akkor is, ha ez mindent átkozottul megbonyolít majd, de nem adnám semmiért, és szomorú mosolyában ugyanezt lát tükröződni. Ígéretére elmosolyodom, és tudom, hogy komolyan gondolja, pedig már így is többet tett értem, mint bárki ezen a világon. – Az én szememben nem tudnál azzá válni – rázom meg a fejem. Tudom, sejtem, mire gondolhat, és azzal is tisztában vagyok, hogy az ő értékrendjében sok olyan dolognak nincs helye, ami számomra természetes, de pont ezért tudom, hogy ha valami számára egy szörnyeteg tette volna, az csak akkor következhet be, ha nincs más választásunk. Akkor pedig én sem gondolkodnék. A kérdése megmosolyogtat, az érintése a hátamon pedig libabőrössé tesz, de nem azért, mert fáznék. – Furcsa, de nem – mosolyodom el. Mintha eddig nem is érzékeltem volna a víz hőmérsékletét, pedig a nyílt tengeren vagyunk, itt a nap nem tudja annyira felmelegíteni, hogy az ember sokáig csak egy helyben áztassa magát benne. – Én viszont megint visszatartalak attól, hogy igazán kiélvezhesd a tengert – simítok végig a jobb vállán. A testem és a lelkem is kész lenne napokat, heteket, hónapokat eltölteni itt a karjaiban, de tudom, lehetetlen. Ha szerencsénk van, egyébként is jut még nekünk egy kis idő, mielőtt ismét szembe kellene néznünk az elkerülhetetlennel. Odahajolok hozzá, hogy még egyszer az ajkaihoz érinthessem az enyémeket, de utána kész vagyok elengedni egy kicsit, hogy a tengernek is méltón hódolhasson, ha akar.
Nem tudom eléggé kifejezni magam. Kicsit úgy érzem magam, mintha megnémultam volna, és nem tudom az okát. Sose voltam az, aki nehezen bókol, vagy udvarol, sőt. Nagyon is jó vagyok benne, és most még is annyira más, annyira szokatlan ez a helyzet, hogy azt se tudom, mit mondjak. Csak a szemeim beszélhetnek és a hallgatás, de olyan, mintha ezt is értené. Értő szemeit figyelem, azokat a különleges, gyönyörű szemeit, és élvezem, hogy most nem süti le őket, vagy kerüli a pillantásom. Persze, azon soha nem fogunk kiegyezni, hogy melyikőnk a fontosabb. Számomra mindig ő lesz, és számára mindig én leszek, de ez így van jól. Fura is lenne, ha azt mondanám, hogy "jó, akkor vigyázz rám", és a farkasok közé vetném. Megjegyzem, hogy ha ő elveszik, minden, amit tettem, hiábavaló volt, de válasza épp olyan, mint az enyém, mikor azt mondtam, hogy értem nem kár. Egymás hátát vigyázzuk, ennek így van értelme. Az egésznek csak így van értelme. Ezeket, az érzéseket, a gondolatokat, nem tudom visszafogni, nem tudom a szőnyeg alá söpörni. Ez alatt a néhány nap alatt olyan közel kerültem hozzá, mint senki máshoz, és olyan gondoskodást kaptam tőle, mint senki mástól. Szeretem őt. És ezt nem vagyok rest bevallani neki. Látom megrezzenő szemein, légzésén, szerelmes pillantásán, hogy ő is. Ajkát kóstolva pecsételem meg a szavakat, bizonyítékul igazuknak. Érzem, hogyan kapaszkodik belém jobban, ujjai miként túrnak ismét hajamba, és én, ha tehetném, még ennél is közelebb szorítanám magamhoz. Mikor ajka ismét elszakad az enyémtől, halk suttogását akkor is meghallanám, ha az óceán túlfelén lenne. Érzem a szívemmel, látom a szememmel, és még is, ahogy kimondja ezt az egyszerű, még is nehéz szót, újra hullámként tör rám a mellkasomban lévő melegség, amelyet most már ezzel a szóval azonosítok: szeretet. A szeretetet érzem elterjedni bennem minden egyes simítására, és érintésére, szavára. Hogy tudtam én ennyire bele esni ebbe a nőbe, nem tudom. De annak ellenére, hogy itt vagyunk, és amiért itt vagyunk, rettentően boldog vagyok, hogy vele lehetek. Újabb szavaira egy szeretetteljes, talán kissé szomorkás mosoly kerül az arcomra. - Tudom. - mondom halkan, és nagyot, röviden sóhajtok, arcát fürkészve egy elérhetetlen jövő képét képzelve magam elé. Soha nem lehetek vele úgy, mint ahogy kívánnám, de nem vagyok telhetetlen. - Mindent megteszek majd, ami tőlem telik, hogy míg együtt vagyunk, boldog legyél. - mondom ígéretként, komolyan tekintve a lágyan csillogó szemekbe. - Ha szörnyeteggé kell válnom, akkor is. - el tudok képzelni olyan helyzetet, amely ezt kívánja. De inkább nem akarok rá gondolni most, csak élvezni selymes érintését a lágy tengerben. Utóbbinak a hőmérsékletét nem is igazán érzem, de sejtem, hogy nem olyan meleg, mint az a víz, amivel legutóbb együtt tusoltunk. - Nem fázol? - kérdezem, hátán simítva végig kezemmel, mellyel épp karomban tartom.
2023. május 1-jén az óriások vezére összehívta tanácsát, amelyre a nornát is meghívta, aki segített neki az istenekkel szemben. Kezdetben úgy tűnt, ez alkalommal sem történik majd semmi különös, ám amikor Hildr távozásra készült, fültanújává vált két óriás sutyorgásának, s a hallottaktól égtelen harag támadt a norna szívében. A szavak arról szóltak: Thrym azt tervezi miképpen szabadulhat meg Hildr-től, mivel a norna követeléseit nem kívánja a nagyhatalmú óriás teljesíteni, akkor sem, ha az átokkal legyőzik és feledésbe taszítják az isteneket. Hildr elnyomta abban a pillanatban dühét, s ahelyett, hogy szembesítette volna Thrym-et rossz döntésével, a norna úgy határozott, megbosszulja, amiért megpróbálták kijátszani. De nem kapkodott el semmit sem, és mindent gondosan előkészített.
Jelenleg 121 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 121 vendég :: 1 Bot és A legtöbb felhasználó (386 fő) Szer. Okt. 16, 2024 2:56 pm-kor volt itt.