Kiskép : Rendeltetésem : - play by : tom hardy Posztok száma : 1091 User neve : dimitriy Csoport : halandó Pontgyűjtő : 1082 Lakhely : frogner Foglalkozás : gangster Előtörténet : i didn't choose the thug life the thug life chose me Keresem : find arms that will hold you
at your weakest, eyes that will see you
at your ugliest,
and a heart that will love you
at your worst.
then you have found true love Kor : 45
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Kedd Dec. 28, 2021 6:57 pm
Vladimir Sergey Smolensky felhasználónak tetszik ez a poszt.
When you did not hold my hand
you had my back, papa.
Megforgattam a szemeimet. Túl jól ismertem a saját apámat ahhoz, hogy tudjam, csak úgy ok nélkül nem fog idehívni, és az egésznek kiengesztelés szaga volt. Ő ismert a legjobban, így azt is tudta, hogy egyszerű szavakkal nem fog józanabb belátásra bírni, főleg nem arra, hogy elfogadjam a fejem fölött meghozott döntéseit. Azokból pedig majdnem minden napra jutott egy, így nem sok időm volt kiheverni az egyiket már jött a másik. Ennek ellenére nem dacoltam, mikor arra utasított, hogy üljek le. Amúgy sem akartam álldogálni, és mikor kiszolgált egy pohár vodkával, már tudtam, hogy ezúttal sem számíthatok semmi jóra, ha már előre nyugtatta az idegeimet a töménnyel. Leült velem szemben, az arca pedig nem árult el semmit. Már gyerekkorom óta ismertem ezt az arcot, azt, hogy mire volt képes, és azt is, hogy ugyan a kettőnk viszonya éppen nem volt túl rózsás, de mindent feláldozott volna értünk, a gyerekeiért. Ennek ellenére most mégis úgy tűnt, hogy engem áldozott fel a saját céljai érdekében, ráadásul a terve még meg is bukott, mert a feleségjelölt az esküvő után nem sokkal el is szökött. Felemeltem a kezemet, mikor elkezdett beszélni a családunk érdekeiről és az ehhez párosított döntéseiről. Nem akartam végighallgatni, és ez ki is ült az arcomra. - Ebbe bele se kezdj - adtam ezúttal parancsot, mintha egy pillanatra elfelejtettem volna, hogy kivel is beszéltem. - Arra, amit tettél, semmilyen családi érdek nem lehet magyarázat és kifogás - dőltem előre, majd rögtön le is húztam az egész poharam tartalmát. Bármit megtettem volna annak érdekében, hogy ne kelljen végighallgatnom az üres bűnbánást. - Döntéseket hozol a fejünk felett, aztán elvárod, hogy birka módra bólogassunk? - kérdeztem, de nem is vártam igazán választ. A hangomban azonban már felfedezhette a dühöt, amivel a csalódottságomat próbáltam palástolni. - Most éppen engem tettél alku tárgyává, de ki lesz a következő? Nadia? - Nem is tudtam kontrollálni magamat, de úgy viselkedett, mint aki teljesen erre számított. És most még csak a kikényszerített esküvőről beszéltem, hol volt még a sértettségem Sienna miatt? Azt viszont tudtam, hogy ha valakire, hát Nadia-ra a Papa mindig úgy tekintett, mint valami hímes tojásra. Talán ezért nem adta őt férjhez valami nagy mágnás fiához.
Kiskép : Rendeltetésem : Oslo téged vár play by : viggo mortensen Posztok száma : 91 User neve : benibigyó Csoport : halandó Pontgyűjtő : 91 Lakhely : frogner Foglalkozás : pakhan Előtörténet : a word is silver, silence is gold Kor : 66
Vladimir Sergey Smolensky —
Elküldésének ideje — Kedd Dec. 21, 2021 11:57 am
Dimitriy V. Smolensky felhasználónak tetszik ez a poszt.
Dimitriy & Vladimir
Okkal nem számítottam semmi jóra, miközben Dimitriy-re vártam. Úgy viselkedett, mint egy jól megtermett kamasz, akinek nem lehetett mondani semmit, és főleg nem lehetett józan gondolkodásra bírni. Szinte láttam magam előtt a listát, rajta a nevemmel és a strigulákkal, amelyeket a nevem mellé húzogatott. Talán úgy gondolta, hogy túl sok van már a rovásomon, főleg az utóbbi időben, de csak nem látta be azt, ami már régen a fejünk felett időzött. Ami sok, az sok. Egyszer ő lesz a felelős mindezért, és ha nem szedi össze magát, össze fog roppanni a teher alatt. Fel akartam készíteni erre az életre, az ezzel járó felelősségre, de egy dacos tinédzser attitűdjével nehezítette meg a dolgomat. Nadia-val fele ennyi gondom nincs. Ahogy mindenki mondta, a lánynak az az egyetlen problémája, hogy annak született, aminek: nőnek. Amikor bevágtatott a dolgozószobába, szinte rám sem nézett. Az ilyesmit azonban nem szokásom magamra venni. Még közel sem csúcsosodott ki a neheztelése, hisz nem volt elég ideje rá, és ezúttal hagytam, hadd élje meg a dühöt. Elvégre most nősült meg, ezzel egyidejűleg pedig elveszítette a kedvenc játékszerét. Férfiból voltam én is, de ezzel nem tudtam azonosulni és mit kezdeni; de talán ez majd segít neki, hogy benőjön a feje lágya. - Már nem is akarhatok beszélgetni a fiammal? - Felé fordultam a szavai után, amelyek tökéletesen tükrözték a jelenlegi kapcsolatunkat, és ugyan a jelen helyzetben nem mutattam ki felé, de nem volt túl nagy öröm bennem amiatt, mert ő éppen szenvedett. - Ülj le. - Intettem a fotel felé, a hangomban pedig egyértelműsítettem, hogy ne most kezdjen ki velem, főleg ne dacoljon, mert továbbra is nálam a gyeplő. Talán ez volt a legnehezebb elfogadnia azok után, hogy szinte teljes felelősséget kapott bizonyos döntések terén. És ezeknek a döntéseknek általában meg is itta a levét valaki. Kitöltöttem két pohárnyit a legközelebb eső vodkás üvegből, majd mellé lépve a kezébe nyomtam az övét. Leültem a szemközti fotelba, majd hátradőlve, szinte szem-, és arcrebbenés nélkül figyeltem őt. - Néha nehéz döntéseket kell meghoznunk, a családunk érdekeit képviselve és szem előtt tartva. - Ittam bele a poharamba, de szünet nélkül bűvöltem az arcát.
|| coded by eirik
Kiskép : Rendeltetésem : - play by : tom hardy Posztok száma : 1091 User neve : dimitriy Csoport : halandó Pontgyűjtő : 1082 Lakhely : frogner Foglalkozás : gangster Előtörténet : i didn't choose the thug life the thug life chose me Keresem : find arms that will hold you
at your weakest, eyes that will see you
at your ugliest,
and a heart that will love you
at your worst.
then you have found true love Kor : 45
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Vas. Dec. 12, 2021 6:25 pm
Vladimir Sergey Smolensky felhasználónak tetszik ez a poszt.
When you did not hold my hand
you had my back, papa.
Furcsa kettősség élt bennem, mióta a Papa a kelleténél jobban is beleszólt az életembe és a döntéseimbe. Már több évtizede lehetőségem nyílt minden helyzetben saját döntést hozni, és lényegében megfosztott attól, hogy a mérvadó kérdésekben én döntsek. Valószínűleg ha nem kényszerítette volna rám a házasságot Iris-szel, soha nem nősülök meg. És annak ellenére, hogy szerettem úszkálni a földi javakban, de az a bizonyos "nagy mennyiségű földterület" nem hozott lázba. Talán mert nem tudtam azt, amit a Papa tudott. Nehezemre esett megbékélni. Aztán előhozakodott ezzel az egész Sienna üggyel. Azt a lányt én tettem valakivé. Nekem köszönhette, hogy ott tartott, ahol, na meg persze Ivan-nak. El sem tudtam képzelni, milyen büntetést tudott volna még kitalálni, és nehezen tekintettem el attól a gondolattól, hogy szándékosan próbált büntetni valamiért. Az életem egyre inkább hasonlított egy rakoncátlan kamaszéra, aki helyett az apja hozza meg a fő döntéseket, mintha én képtelen lettem volna rá. Mégis jöttem, mikor hívott. Azon egyszerű okból, mert az apám, és gyűlölhettem bármennyire egy adott pillanatban, vagy egy adott életszakaszban, mindig midnent okkal tett. Nemcsak most, hanem a múltban is, és ha Nadia-val valamire soha nem lehetett panaszunk, az az apánk szeretete volt. Túlzás volt, hogy a legjobb arcomat készültem neki megmutatni, elvégre nehezteltem. Valahol mélyen talán tudtam, hogy ennek is megvolt a tanítói szándéka, de ezt soha nem vallottam volna be hangosan, főleg nem neki. - Ty zvonil, papa. YA zdes'. Chto ty khochesh'?
2023. május 1-jén az óriások vezére összehívta tanácsát, amelyre a nornát is meghívta, aki segített neki az istenekkel szemben. Kezdetben úgy tűnt, ez alkalommal sem történik majd semmi különös, ám amikor Hildr távozásra készült, fültanújává vált két óriás sutyorgásának, s a hallottaktól égtelen harag támadt a norna szívében. A szavak arról szóltak: Thrym azt tervezi miképpen szabadulhat meg Hildr-től, mivel a norna követeléseit nem kívánja a nagyhatalmú óriás teljesíteni, akkor sem, ha az átokkal legyőzik és feledésbe taszítják az isteneket. Hildr elnyomta abban a pillanatban dühét, s ahelyett, hogy szembesítette volna Thrym-et rossz döntésével, a norna úgy határozott, megbosszulja, amiért megpróbálták kijátszani. De nem kapkodott el semmit sem, és mindent gondosan előkészített.