| | mrs. almost-drachmann ;; — phoebe tonkin — irodához kötött munka — félisten — regisztrált where are you? 28+ év
hajthatatlan ; a rokonok szerint
ravasz ; az ellenségek szerint
asszertív ; szerintem
|
| |
2021. április 5-én reggel láttalak utoljára. A munkahelyedre indulásod előtt ekkor volt az utolsó szóváltásunk, amikor búcsúként ismét, évődőn kifogásoltad a müzlire öntöm a tejet és nem fordítva, mint egyes pszichopaták teszik. Az a nap sem különbözött a többitől, már-már átlagosan unalmas hétfőnek indult, kelletlen ízűen a hétvégét követően, amikor legszívesebben a paplan alatt maradtál volna a melléd szegődő kutyát használva kifogásként, ha a konyhából áradó kávé illata addigra nem csábított volna ki. Időben mentél el, tudtommal egyenesen az irodába, órákkal később mégis az egyik kolléganőd érdeklődő hívása vonta össze a szemöldökömet, mi szerint nem jelentél meg az ügyféllel megbeszélt időpontban, a főnököd tajtékzott a dühtől. Értetlenül vakartam az állam, nem rémlett semmi régebbről előre vetített program, amiről elfelejtettél volna említést tenni reggel vagy az előző napokban. Háromszor próbáltalak meg elérni az első félórában, ebből egyszer üzenet formájában szólj a kolléganődnek a felettesed megnyugtatása végett. Az idő előre haladtával, a megkeresés, válasz hiányában szép lassan furcsává, zavaróvá vált a szituáció és felhívtam a szüleid, hátha tudnak valamiről, amiről én nem. Később a baráti körödet is meginterjúvoltam, érdeklődtem az orvosodnál, hátha egészségügyi oknál fogva nem mentél be az utolsó pillanatban, esetleg időpontot kértél. A nem-et képembe dörgölők száma csak tovább nőtt a nap folyamán, senki nem tudott semmit rólad, a hollétedről, az el nem árult terveidről, ha voltak és a rendőrség sem foglalkozott a rád nem jellemző viselkedés bejelentésével semmit, mert még nem telt el annyi idő komolyan vegyék az ügyet. Máig fogalmunk sincs róla mi történt. A leghalványabb se. Se a nyomozóknak, a szüleidnek, a barátaidnak, a kollégáidnak, nekem. A rendfenntartó szerv tagjainak semmit sem sikerült kideríteniük az eltűnésed körülményeiről az autód hollétén kívül, amit a feljelentéstől számított harmadik napon találtak meg a város másik végében, érintetlenül. Nem hagytál semmilyen cetlit, a böngészési előzményeid alapján nem lehetett szándékosságra építkezni, a creditkártyád forgalma nem mutatott használatot, egy idő után vagy a telefonod merült le vagy át lett állítva a számod, hogy automatikusan a hangpostára menjen minden hívás. Eltűntél, teljesen és az azóta eltűnt hónapok miatt édesanyád idegállapota egyre romlott, kevés reményt fűznek a megtalálásodhoz apáddal együtt, akik múlt héten megemlítették telefonban jelképes temetést szeretnének intézni, amit több, mint erős túlzásnak érzek, noha én sem vagyok a helyzet magaslatán azzal kapcsolatban mit higgyek, reméljek. Szóval... van ez a frissen eljegyzett nő, aki alaptermészete szerint tudja mit akar, ambíciózus, épp olyannyira szereti négy fal között tölteni az idejét, mint amennyire beadni a derekát egy külsős programra és ügyel az egészségtudatos életmódra, nem utolsó sorban; feminista. Van ez a lehetetlen szituáció, ahol a körülötte lévők teljes bizonytalanságban élnek. Sok megkötésem nincs, a fenti írás is érzékelhetően hangulatkeltésnek szánt inkább. A név teljesen szabadon alakítható, a play by javaslat (bár azéért), a munka sem kőbe vésett, a jellem nagyjából körülírt, e tekintetben fontos ne egy határozatlan karakter legyen vagy reménytelen romantikus, mert az egyértelműen nem fog működni. A legfontosabb viszont; egy FÉLISTENRŐL van szó, aki az esetig biztosan nem volt tudatában a faji hovatartozásáról. Valamilyen úton, módon az eltűnés hátterében a karakter anyja, apja vagy akármelyik rokona áll... a körülmények, az okok, ezek mind a megalkotóra vannak bízva annak fényében, hogy szépen, logikusan le tudja vezetni. Szívesen ötletelek, de bibibí, ez főleg a te feladatod lesz. Viccet félretéve, a visszatérés nem lesz egyszerű, kell egy valódi magyarázat mi történt és kell egy ál, hogy ne akarja Sev egyből a lázát ellenőrizni a mítikusok említésére. Én sok bonyodalmat, gyötrődést, lelkesedést, rajongást tudok ígérni, meg egy jól nevelt, négylábú dögöt, hátha annak nagyobb csábereje van, mint a gazdájának... khm. | Sev • jegyes I caught feelings. Like a damn amateur.
|
|
|