Kiskép : Rendeltetésem : Oslo téged vár play by : viggo mortensen Posztok száma : 91 User neve : benibigyó Csoport : halandó Pontgyűjtő : 91 Lakhely : frogner Foglalkozás : pakhan Előtörténet : a word is silver, silence is gold Kor : 66
Vladimir Sergey Smolensky —
Elküldésének ideje — Szomb. Dec. 11, 2021 4:07 pm
Andrej --- ;;
— vincent cassel — "nyugdíjas" — halandó (de egyeztessünk) — szabad
Te vagy a bizalmas
60 év
kitartó ;
a rokonok szerint
rettenthetetlen ;
az ellenségek szerint
hűséges ;
szerintem
Hogy telnek a nyugalmazott évek, moy drug? Féltél kiszállni; már volt tapasztalatod azokkal, akik megpróbálták. Díszpáholyból nézted végig ezen családok széthullását, mikor a családfőjük ott akarta hagyni az orosz maffiát. Még te sem hitted el, hogy ebből létezik menekülés. A tiédhez én is kellettem. De mire megy egy barát a legfőbb bizalmasa és legjobb barátja nélkül? Együtt nőttünk fel, hisz már az apád is szolgálta az enyémet. Gyerekként, majd kamaszként elválaszthatatlanok voltunk, egy lépést sem tettünk egymás nélkül, aztán az élet távol sodort bennünket; talán csak az apáink unták meg a folytonos gyerekeskedést és az életünk, a szerepeink semmibevételét. Elküldtek téged Dániába kémkedni, majd hosszú éveket töltöttél Amerikában. A profizmusodat az bizonyította a legjobban, hogy még a KGB sem szerzett rólad tudomást odakinn, a tengeren túlon. Aztán meghalt az apád; pár éven belül az enyém is követte, az ő helyét pedig én vettem át. Túl sokat nélkülöztük egymást, csúnya közhely, de a legjobb barátját soha nem felejti el az ember. Testhez álló feladatot kaptál tőlem - a biztonsági csoport élét vezethetted Parancsnokként. Nem vettem észre, mikor kezdett el halványulni a lelkesedésed, talán a sors keserű fintora volt, hogy míg a te feladatod volt óvni és védeni a nagyra nőtt maffia családot, a te feleséged és gyermekeid egy kegyetlen leszámolás áldozatává váltak 2011-ben; utána már minden megkopott, verno, moy drug? Csak el akartál tűnni; én pedig segítettem benne, hogy hűlt helyed se lelje se barát, se ellenség. De egy jó barát mindig figyel a háttérből; talán ezért tudsz olyasmit, amit én még nem. De vajon félredobod a mostanra elnyert nyugodt életedet, csak hogy ismét bemocskold magad az én világommal?
// A név szabadon alakítható, a karakter fajáról is nyithatunk "vitát", viszont a play by-t kérem megőrzésre! Köszke!
Dimitriy • "keresztfiú"
Dimitriy a fiam, a kapcsolatotok szabadon alakítható.
Nadia • "keresztlány"
Nadia a lányom, a kapcsolatotok szabadon alakítható.
2023. május 1-jén az óriások vezére összehívta tanácsát, amelyre a nornát is meghívta, aki segített neki az istenekkel szemben. Kezdetben úgy tűnt, ez alkalommal sem történik majd semmi különös, ám amikor Hildr távozásra készült, fültanújává vált két óriás sutyorgásának, s a hallottaktól égtelen harag támadt a norna szívében. A szavak arról szóltak: Thrym azt tervezi miképpen szabadulhat meg Hildr-től, mivel a norna követeléseit nem kívánja a nagyhatalmú óriás teljesíteni, akkor sem, ha az átokkal legyőzik és feledésbe taszítják az isteneket. Hildr elnyomta abban a pillanatban dühét, s ahelyett, hogy szembesítette volna Thrym-et rossz döntésével, a norna úgy határozott, megbosszulja, amiért megpróbálták kijátszani. De nem kapkodott el semmit sem, és mindent gondosan előkészített.
Jelenleg 221 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 221 vendég :: 1 Bot és A legtöbb felhasználó (386 fő) Szer. Okt. 16, 2024 2:56 pm-kor volt itt.