M E T A N O I A
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Andrej ----

Vladimir Sergey Smolensky
Kiskép :
Andrej  ---- R6Owl02
Rendeltetésem :
Oslo téged vár
play by :
viggo mortensen
Posztok száma :
91
User neve :
benibigyó
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
91
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
pakhan
Előtörténet :
a word is silver,
silence is gold

Kor :
66

Vladimir Sergey Smolensky
Elküldésének ideje — Szomb. Dec. 11, 2021 4:07 pm
Andrej --- ;;
vincent cassel "nyugdíjas" halandó (de egyeztessünk) szabad

Te vagy a bizalmas
60 év

kitartó ;
a rokonok szerint

rettenthetetlen ;
az ellenségek szerint

hűséges ;
szerintem

Hogy telnek a nyugalmazott évek, moy drug? Féltél kiszállni; már volt tapasztalatod azokkal, akik megpróbálták. Díszpáholyból nézted végig ezen családok széthullását, mikor a családfőjük ott akarta hagyni az orosz maffiát. Még te sem hitted el, hogy ebből létezik menekülés.
A tiédhez én is kellettem. De mire megy egy barát a legfőbb bizalmasa és legjobb barátja nélkül? Együtt nőttünk fel, hisz már az apád is szolgálta az enyémet. Gyerekként, majd kamaszként elválaszthatatlanok voltunk, egy lépést sem tettünk egymás nélkül, aztán az élet távol sodort bennünket; talán csak az apáink unták meg a folytonos gyerekeskedést és az életünk, a szerepeink semmibevételét. Elküldtek téged Dániába kémkedni, majd hosszú éveket töltöttél Amerikában. A profizmusodat az bizonyította a legjobban, hogy még a KGB sem szerzett rólad tudomást odakinn, a tengeren túlon.
Aztán meghalt az apád; pár éven belül az enyém is követte, az ő helyét pedig én vettem át. Túl sokat nélkülöztük egymást, csúnya közhely, de a legjobb barátját soha nem felejti el az ember. Testhez álló feladatot kaptál tőlem - a biztonsági csoport élét vezethetted Parancsnokként.
Nem vettem észre, mikor kezdett el halványulni a lelkesedésed, talán a sors keserű fintora volt, hogy míg a te feladatod volt óvni és védeni a nagyra nőtt maffia családot, a te feleséged és gyermekeid egy kegyetlen leszámolás áldozatává váltak 2011-ben; utána már minden megkopott, verno, moy drug?
Csak el akartál tűnni; én pedig segítettem benne, hogy hűlt helyed se lelje se barát, se ellenség. De egy jó barát mindig figyel a háttérből; talán ezért tudsz olyasmit, amit én még nem. De vajon félredobod a mostanra elnyert nyugodt életedet, csak hogy ismét bemocskold magad az én világommal?

// A név szabadon alakítható, a karakter fajáról is nyithatunk "vitát", viszont a play by-t kérem megőrzésre! 8( Köszke! *-*

Dimitriy • "keresztfiú"
Dimitriy a fiam, a kapcsolatotok szabadon alakítható.
Nadia • "keresztlány"
Nadia a lányom, a kapcsolatotok szabadon alakítható.
Vissza az elejére Go down

Andrej ----
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Andrej Stepan Vassiliev
» Andrej & Vladimir | we are fighters
» the magic in you - Katya & Andrej

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
M E T A N O I A :: Karakteralkotó mûhely
a karakteralkotás lépései
 :: Karakterbazár ;; :: Keresett karakterek ;; :: Archivált hirdetések ;;
-
Ugrás: