M E T A N O I A
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

what you made me do \ Sienna & Vladimir
 :: Valhalla csarnokai ;;
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next

Anonymous

Vendég —

Vladimir & Sienna

like planets colliding
you stare in my eyes and I watch it ignite in you

A csókja szinte azonnal kitörölt a fejemből minden egyéb gondolatot. Nem maradt más csak ő és ez az érzés, a szorosan az enyémhez simuló teste, az ujjai a hajamban, birtokló csókja az ajkaimon. Megadón simultam hozzá, ajkaim készséggel viszonozták az ostromot, a testemben pedig újult erővel lángolt fel a vágy, amit felkorbácsolt bennem. A zakó lecsúszott a válláról és a földön végezte, és miután én kilazítottam a nyakkendőt és az ing gombjaival kezdtem bíbelődni, ő a ruha cipzárját húzta le könnyedén. Vágyakozó remegés futott végig rajtam, ahogy tekintete végigpásztázta a testem ruhából feltáruló részeit, ez a vágytól teli pillantás apró szikrákat gyújtott a bőrömön, ahová csak nézett.
Még volt hátra néhány gomb, de ő kihúzta magát az ujjaim közül. Kiszáradt a szám, ahogy letérdelt elém, a mozdulatban volt valami... megmagyarázhatatlan, megfoghatatlan mélység, de nem volt időm ezen gondolkozni. Lassan lejjebb húzta a ruhát, míg az teljesen le nem csúszott és össze nem gyűlt a lábaim között. Kiléptem belőle, ajkaimat pedig elhaló sóhaj hagyta el, amikor apró csókokat kezdett elhinteni a köldököm körül. Ismét libabőr futott végig a bőrömön, de mintha csak az érzékeimet szerette volna az őrületbe kergetni az ujja már csipkebugyi szélébe kapaszkodott. Hagytam, hogy attól is megszabadítson, az apró textilt a lábammal toltam arrébb a szőnyegen, és közben úgy éreztem, de nem figyelnék oda, a testem remegni kezdene a vágytól. Ujjaim a hajába bújtattam a halántékánál, szemeim az övéit keresték. Őrjítő vágy forrósította a bőröm és ködösítette el az elmémet és a tekintetemet, és ezt szavak nélkül igyekeztem a tudtára adni.
Vissza az elejére Go down
Vladimir Sergey Smolensky
Kiskép :
what you made me do \ Sienna & Vladimir - Page 2 R6Owl02
Rendeltetésem :
Oslo téged vár
play by :
viggo mortensen
Posztok száma :
91
User neve :
benibigyó
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
91
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
pakhan
Előtörténet :
a word is silver,
silence is gold

Kor :
66

Elküldésének ideje — Csüt. Dec. 09, 2021 6:53 pm
Sienna & Vladimir

Az idő szinte megfoghatatlanná vált; hol gyorsabbnak, hol lassabban érzékelte a másodperceket, és egyiknek sem örültem. Ki akartam élvezni minden másodpercet, nem akartam, hogy csak úgy eltűnjenek azok az értékes pillanatok, azonban a kínzó lassúság a türelmemet tette próbára, és habár a hétköznapokban egészen jó voltam a türelemjátékokban, ez itt... mintha már régen elvált volna mindentől, ami hétköznapi lenne. A titkommá vált, a kérdés pedig az volt, ez meddig maradhat így. Senkivel nem akartam osztozni rajta, sem így, sem úgy.
Elengedtem a kezét, így már könnyedén lecsúsztathatta rólam a zakót, aztán a nyakkendőm lazítását tűzte ki célul. Én sem tétlenkedtem ezekben a másodpercekben, a cipzár könnyen adta meg magát, a látvány pedig, amelyet a fedetlen domborulatok adtak, még mindig lenyűgözött. Ezzel soha nem lehetett betelni; sem a látvánnyal, sem vele.
Elváltam az ajkaitól, és habár az ujjai már az ingem gombjait fejtegették, kihúztam magam a kezei közül. Megfogtam a ruhája szélét, majd letérdeltem előtte, és lassú mozdulatokkal húztam még tovább a ruhát, míg egészen padlót nem ért az anyag, és ki nem lépett belőle. Ezután arrébb löktem a feleslegessé vált ruhaneműt, ajkaimmal pedig apró csókokat leheltem a köldöke köré. Nem hagytam azonban túl sok időt arra, hogy kiélvezze, az egyik ujjamat már az alsóneműje szélébe akasztottam, hogy elkezdjem megszabadítani a falatnyi csipkétől.

coded by eirik
Anonymous

Vendég —

Vladimir & Sienna

like planets colliding

Az este egyáltalán nem úgy alakult, ahogyan azt kezdetben gondoltam, ez már biztos volt. A szokatlanul hűvös és távolságtartó magatartása átcsapott valami egészen másba, de csak utólag végiggondolva tudtam összekapcsolni az ott történteket a szobában felhangzó szavakkal. Nem akarta, hogy az a pofátlan alak megérintsen. Nem akarta, hogy... rajta kívül bárki megérintsen. Kár is lett volna tagadni, hogy ez a gondolat milyen hatással volt rám; a birtoklási vágy ezen megmutatkozása csak tovább fokozta a már így is bennem égő vágyat iránta. Én sem akartam, ő volt az egyetlen, akinek az érintésére valaha vágytam, akire a testem reagált, aki bejutott a bőröm alá. Sienna bőre alá. És bár én soha nem hozhattam volna ilyen döntést, ő megtehette, ezt jól tudtam; azt viszont nem akartam, hogy azt higgye, ezért vagyok itt. Nem kiváltságokat kívántam meg, hanem őt. Ezt pedig neki is el akartam mondani - bár úgy tűnt, pontosan tudja. Éppen ő ne tudná?
Elmosolyodtam, finoman de őszintén, és ez csak akkor tűnt el az arcomról, amikor megfogta a csuklómat, hogy elhúzza a kezem az arcától; és akkor sem azért, mert rosszul értelmeztem volna a mondatot, hanem mert a szemeiben olyan ígéret villant, amitől elakadt a lélegzetem. Másik keze ujjai beletúrtak a hajamba, a tarkómnál fogva húzott magához, és én egyetlen másodpercig sem tiltakoztam, amikor végre megcsókolt. Tudtam, hogy a beszélgetés eddig tartott, de egy kicsit sem bántam, ugyanis a testemben még mindig ott égett a vágy, amit ezzel a csókkal sikerült fellobbantania.
Szabad kezemet felemelve először a zakójához nyúltam, és ha elengedte a másik kezem, annak segítségével csúsztattam le a vállán az anyagot. Ujjaim ezúttal a tarkójára simultak, azzal a vággyal viszonoztam a csókját, amit ő keltett életre bennem újra és újra. Hagytam, hogy lehúzza a hátamon a ruha cipzárját, a könnyű anyag így szétnyílt a felsőtestem hosszában és könnyedén csúszott le egészen a csípőmig. Az én másik kezem válaszul a nyakkendőjéhez nyúlt, hacsak addig nem lazította ki, hogy hozzáférjek az ingje gombjaihoz, ugyanis ezúttal nem terveztem rajta sokkal több ruhát hagyni, mint magamon.
Kiskép :
Rendeltetésem :
Oslo téged vár
play by :
viggo mortensen
Posztok száma :
91
User neve :
benibigyó
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
91
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
pakhan
Előtörténet :
a word is silver,
silence is gold

Kor :
66

Elküldésének ideje — Csüt. Dec. 09, 2021 3:56 pm
Sienna & Vladimir

Sok időt töltöttem azzal az utóbbi időben, hogy a lehetséges forgatókönyvökön gondolkodtam. Alakulhatott volna másképpen is; talán első lépésként nem kellett volna megtörténnie annak, ami a sérülésem után a fürdőszobában lezajlott. Majd mikor megtámadták, nem kellett volna elfogadnom a felkérőt a keringőre. De valójában mindig ugyanoda lyukadtam ki; valamivel kevesebb lenne az életem, ha nem így cselekedtem volna, ahogy. Talán ez még várt rám az életemben. Megízlelni valamit, ami valódi lehet, nem csupán egy megjátszott érzelem-katyvasz. És az, hogy ő újra és újra visszatért, mintha soha nem bántottam volna meg, minden szónál többet mondott.
Nem voltam rest elhalmozni csókokkal a nyaka hajlatát, azonban a záró szavaimat követően megfordult a karjaimban, ezzel megbontva azt a furcsa egységet, ami időközben kialakult. Meglepett, hisz annak ellenére, hogy tényleg nem gondoltam végig, amit mondtam, de nem voltak bántóak a szavak. Az, hogy igényt formáltam rá tetőtől talpig, már régóta itt volt kettőnk között, mint egy kimondatlan ígéret. Ő sem gondolhatta komolyan, hogy bárkivel osztozkodni akarok majd rajta. - Ha játék lenne, már tudnám. - Utaltam arra, hogy túl jó emberismerő voltam, és ezer közül is felismertem a csalárd játékosokat. A kétely persze időről időre utat tört magának, de nem teremtettek még olyan férfit - vagy éppen nőt -, aki néha ne bizonytalanodott volna el olyasmitől, amit nem ismert. Én pedig egy egészen ismeretlen terepre tévedtem vele; kockára téve a józan ítélőképességemet. Ujjaival végigsimított az arcélemen, az állkapcsom vonalán. Talán váratlanul érte a mozdulat, mikor ujjaim a csuklója köré fonódtak, majd elemeltem az arcomtól a kezét, valójában azonban közel sem álltam készen arra, hogy befejezettnek tekintsem azt, ami éppen történt. Nem akartam kiadni a kezeim közül az irányítást, ahogyan az életem minden területén ennyire makacs öszvér voltam, itt sem tudtam erre rácáfolni.
Nem szóltam egy szót sem, a bal kezemmel elvesztem a hajtincsei között, így húztam magamhoz, már el sem tudta volna kerülni azt, ami következett; a szájához hajoltam, és mire bármit is tehetett volna, önző módon tapasztottam be ajkait a sajátommal. A vágy tovább fokozódott a testemben, meg akartam kapni azonnal; mégis uralkodnom kellett magamon. Adnom kellett az irányításból neki is - az első nagy leckének bizonyult, amit el kellett sajátítanom, de mégis küzdöttem az ösztönök ellen. Az ellen, hogy ne vegyem el túl gyorsan azt, amire annyira vágytam.

coded by eirik
Anonymous

Vendég —

Vladimir & Sienna

like planets colliding

Bár nem láthattam az arcát, szinte hallottam a hangját, hogy mosolyog. Nem tagadta, hogy a testem ösztönös reakciója elárul, de nem bántam; azt akartam, hogy lássa, hogy tudja. Ő más volt, nem tudtam volna megmondani, hogy miért vagy mikor alakult így, de ő volt az egyetlen, aki életre tudta kelteni a testem és a lelkem. Ez viszont egy magamfajtának mindig ijesztő volt. Ezt értettem meg azon az estén a könyvtárban és ezért hagytam, hogy elűzzön onnan. Minden sokkal könnyebb lett volna, ha azt követően nem kell látnom, de nem így alakult. És most, ahogy ott álltunk és a teste szorosan az enyémhez simul, a lélegzete és a szavai pedig a nyakamat simogatták, nem is akartam volna másképp. A következő csókot a nyakam hajlatába hintette, és amikor a szavaimmal egyetemben szinte felkínáltam neki a nyakam bőrét, nem tagadta meg tőlem, amire vágytam. Lehunytam a szemeimet, a testemen finom borzongás futott végig minden egyes apró érintés nyomán.
A tenyere eltűnt a vállaimról, de csak azért, hogy lefelé simítson velük a hátamon, és amikor a kezei a derekam köré fonódtak, először engedélyeztem magamnak, hogy megmozduljak, de akkor is csak annyira, hogy ujjaim a karjára simulhassanak. A testünk nem is érhetett volna össze szorosabban, éreztem, hogy mennyire vágyik rám, ez pedig vágyakozó forróságot ébresztett bennem; mintha eddig nem forralta volna fel éppen eléggé a vérem a közelsége és az érintése.
– Nem akarom, hogy megváltozz – vallottam be, mielőtt még meggondolhattam volna magam. Tényleg nem akartam. Nem azért volt rám ilyen hatással, mert valaki mást mutatott volna nekem; a saját arca, a saját jelleme volt az, amivel sikerült valódi életet lehelnie a testembe. Nem volt egyszerű eset. Nem tudtam megfejteni, legtöbbször rejtély volt, mi jár a fejében, de ha nem így lett volna, az nem ő lett volna. Nem Vladimir. A fülembe suttogott, amivel újabb adag borzongást idézett elő bennem, a szavairól szentül hittem, hogy olyan ígéreteket hordoznak majd a mai estével kapcsolatban, amitől láng lobban a testemben. De aztán valami... egészen mást mondott.
Egy pillanatra elakadt a lélegzetem, eddig az élvezettől lehunyt szemeim kinyíltak, és ezúttal már nem tudott megakadályozni abban, hogy ne forduljak szembe vele. Nem távolodtam el tőle, azt nem bírtam volna ki; a testem még mindig tűzben égett érte, ezen valószínűleg semmi nem tudott volna változtatni, de látnom kellett az arcát. Szemeim az övéit kutatták, mert bár épp az imént mondta, hogy soha nem fogom tudni megfejteni, tudnom kellett valamit.
– Tudod, hogy nem ezért vagyok itt, igaz? – kérdeztem halkan, nem eresztve a pillantását. Nem láttam a fejébe, és éppen ezért meg sem fogalmazódott bennem a gondolat, hogy talán ezt gondolja. Igen, már tisztában voltam a felesége múltjával, de nem azért választottam mindig a maradást, mert el akartam volna érni valamit. – Ez nem egy játék. – Felemeltem az egyik kezem és megérintettem az arcát, ujjam végigsimította az állkapcsa vonalát. A közelsége még mindig képes volt elvenni a józan eszem. – Te vagy az egyetlen, akivel ez valódi.
Kiskép :
Rendeltetésem :
Oslo téged vár
play by :
viggo mortensen
Posztok száma :
91
User neve :
benibigyó
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
91
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
pakhan
Előtörténet :
a word is silver,
silence is gold

Kor :
66

Elküldésének ideje — Csüt. Dec. 09, 2021 2:34 pm
Sienna & Vladimir

Éreztem a tenyerem alatt, hogy libabőrössé válik, amire egy halvány mosollyal reagáltam. Voltak olyan reakciói a testnek, amit nem lehetett megjátszani, éppen ezért szerettem inkább szavak helyett máshogyan kommunikálni. Olyan módon, hogy ne tudjanak becsapni. És úgy tűnt, a lány ezúttal nem is akart.  

- Nyilvánvalóbb már aligha lehetne. - Adtam meg a választ a ki nem mondott kérdésre, de közben továbbra sem engedtem, hogy távolságot alakítson ki kettőnk között; nem mintha lett volna szándéka rá. Az első apró csók után újabbat leheltem, ezt már közelebb, a nyaka hajlatába, közben pedig éreztem, hogy elnehezedik a saját légzésem is. Míg ő beszélt és próbálta megfogalmazni, hogy mi jár a fejében, majd felemlegette a hiányzott érintést, nem voltam rest újra és újra apróbb csókokat lehelni a nyakára. Csak másodpercekkel később húztam el a tenyereimet a vállairól, hogy végigsimítsam a hátát, centiről centire haladva, majd körbeöleltem a derekát. Nehéz lett volna leplezni azt, amit kiváltott belőlem, és így, hogy a testünk szorosan egymáshoz simult, ő is pontosan érezhette, hogy mit vált ki belőlem a közelsége. - Rajtam soha nem fogsz kiigazodni. Soha nem tudsz majd megérteni. Nem fogok megváltozni. - Továbbra is suttogásból állt a hangom. Ez azonban nem fenyegetés volt, csak az a eddig elhallgatott őszinteség, amit hiányolt tőlem. Az pedig, hogy általában egy hűvös jéghegy vagyok, soha nem fog megváltozni, ez volt az életem. Csak annyit ígérhettem volna neki, hogy vele máshogyan leszek az; miközben láthatja majd az érző felemelt is. Azt, amit régóta ő lát először. Újra ugyanott tartottunk, mint ahol hetekkel ezelőtt abbahagytuk, de most eszembe sem jutott megálljt parancsolni magunknak. Éreztem a bőröm alatt, ahogyan egyre forróbbá válik a vérem. - Ha most itt maradsz... - Suttogtam a füléhez hajolva, már-már baljósan, a torkom azonban kiszáradt a szinte könyörgő vágytól. - Örökre az enyém maradsz. - Fejeztem be a gondolatot. Furcsa volt ez a szenvedély, ami megtestesült bennem a társaságában. De tudtam, hogy nem akarok lemondani róla - akarom ezt az érzést, ezzel együtt pedig őt is.

coded by eirik
Anonymous

Vendég —

Vladimir & Sienna

like planets colliding

A mosolya hatására furcsa bizsergést éreztem hastájékon, de egyikünk sem szólalt meg, néma egyetértésben tettük meg az utat a szobáig, ahová vezetett. Amikor kinyitotta az ajtót, beléptem rajta és beljebb sétáltam; a szoba gyönyörű volt és a széles, magas üvegablakok hasonló kilátást sejttettek, én mégsem mozdultam vagy szólaltam meg. Más esetben az ember lánya ilyenkor dicsérő szavakat mond, hogy éreztesse, milyen kivételesnek érzi magát, amiért itt lehet, de tudtam, hogy neki nincs rá szüksége. Nem akarta volna, hogy úgy viselkedjek vele, mint a többivel, és én sem akartam úgy tenni. Számomra nem olyan volt, mint a többi. És egyre kevésbé tartottam valószínűnek, hogy ezt ő ne érezné.
Nem mozdultam, pedig éreztem, hogy nagyjából két lépésnyire áll mögöttem, a tekintete pedig szinte lyukat égetett a ruhámba a hátamon. Ettől az érzéstől elnehezült egy kissé a légzésem, de ez akkor vált igazán érezhetővé, amikor észleltem, hogy közelebb lép hozzám. Nem a léptei hangját hallottam, hanem a közeledését éreztem, míg végül a mellkasa közvetlenül a hátamhoz nem simult. Egy pillanatra lehunytam a szemem, amikor kezei a vállamra simultak, és ahogy az egyik oldalon lecsúsztatta róla a ruha anyagát, majd egy lágy csókot hintett a felszabaduló bőrfelületre, megborzongtam. A libabőr látványosan futott végig a bőröm mentén, de nem érdekelt, hogy látja. A rám gyakorolt hatása tagadhatatlan volt.
A kérése meglepő volt, különösen annak függvényében, hogy eddig mindig elhallgattatni akart, de erre most nem hívtam fel a figyelmét. A testem túlságosan is tudatában volt az ő teste közelségének ahhoz, hogy másra gondoljak. – Azon gondolkozom, mennyire lehet nyilvánvaló, milyen hatással vagy rám – osztottam meg vele az igazságot halkan. Nehéz volt a beszédre és a szavakba önthető gondolatokra koncentrálni, de megpróbáltam. – És hogy mennyire nehéz szavakba önteni mindezt – folytattam. A bőröm szinte égett az érintése után vágyva, de nem mozdultam meg. Hagytam, hogy ő diktálja a szabályokat, még akkor is, ha az őrületbe kergetett ezzel. – Hogy szeretném, ha megérintenél... – A fejem önkéntelenül is oldalra billent egy kicsit, mintha csak fel akarta volna kínálni neki a nyakamat.
Kiskép :
Rendeltetésem :
Oslo téged vár
play by :
viggo mortensen
Posztok száma :
91
User neve :
benibigyó
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
91
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
pakhan
Előtörténet :
a word is silver,
silence is gold

Kor :
66

Elküldésének ideje — Csüt. Dec. 09, 2021 10:45 am
Sienna & Vladimir

Szinte biztos voltam abban, hogy nem folytatja a lefelé tartó utat; talán ez túl nagy magabiztosságra utalt tőlem, de kiismertem már annyira, hogy tudjam, hogyan is dönt bizonyos helyzetekben. És nem akartam kihasználni azt, amit ő az újdonság varázsának értékelt. Egy olyan férfit, aki mindig megadta neki a választás jogát. Talán ha onnan indultam volna, ahonnan ő, én is így vonzódnék valakihez, aki végre emberszámba vesz. Igaz, még nem engedtem el teljesen azt a gondolatot sem, hogy csupán a szabadulása eszközét látja bennem. Hogy elérje a szabad életet - az életet, amiben többé nem kell senki rendelkezésére állnia, és Ivan is örökre eltűnik az életéből. A legnevetségesebb az volt ebben, hogy már nekem is eszembe jutott, hogy megteszem. Hogy... elengedem.
Mikor kilépett a liftből, egy féloldalas mosolyt villantottam, majd hátat fordítottam, hogy elinduljak a szoba felé. A zakóm zsebébe nyúlva elővettem az ajtó nyitásához szükséges kártyát, majd előre engedve őt, beléptem a tágas, modern szobába. Nem volt kenyerem a flancolás, de mindig a legszebb kilátással rendelkező szobát választottam, ha itt jártam. Ezt.
Becsuktam mögöttünk az ajtót, és egy ideig meg sem szólaltam, csak álltam a háta mögött, tartva az egy méteres távolságot. Nem akartam, hogy megforduljon, vagy hogy beszéljen, és valószínűleg én sem álltam készen arra, hogy bármit is mondjak. Érinteni akartam, ezzel kényszerítve magam arra, hogy elhiggyem, tényleg velem van. Ma este velem van.
Tettem egy lépést felé, majd még egyet. Ennyi elég is volt ahhoz, hogy minden távolság eltűnjön kettőnk között, a háta pedig így teljes egészében a mellkasomhoz simult. Felemeltem a kezeim, hogy a két vállára csúsztassam őket, majd az egyik oldalon lecsúsztattam a ruháját, hogy a csupaszon villanó vállára egy könnyed, apró csókot leheljek. Itt már elhittem, hogy itt van. Velem. - Mondd el, mi jár a fejedben. - Talán példát sem tudott mondani, mikor kértem tőle ilyet. Általában azon dolgoztam, hogy elhallgasson. Most mégis azt kértem, hogy rúgjon fel minden eddigit; csak beszéljen.

coded by eirik
Anonymous

Vendég —

Vladimir & Sienna

like planets colliding

A váratlan fordulatok gyors egymásutánban követték egymást; először a különös viselkedése a pofátlan ajánlat miatt, aztán az, ahogyan visszatért a hangjába az emberség, most pedig itt állt előttem és mosolygott. Nem, továbbra sem tudtam kiigazodni rajta, de ezt sokkal jobban tudtam tolerálni, amikor ezt az arcát mutatta, nem az érzelemmentes, steril maszkot. Gondolkodás nélkül ajánlottan fel neki a szökés lehetőségét, kiszélesedő mosolya pedig szavak nélkül is elárulta, hogy fején találtam a szöget. Nem volt könnyű látszólag érdektelenül hajolni közelebb hozzá, és amikor a tenyere egy birtokló mozdulattal a hátamra siklott, újra emlékeztetnem kellett magam, hogy ez most csak egy színjáték lesz.
Kíváncsian pillantottam rá, amikor mondott valamit oroszul Ivannak, de nem szólaltam meg. Ivan orra előtt egyébként sem vetemedtem volna olyasmire, hogy megkérdőjelezzem. Azután viszont ismét kettesben léptünk be a liftbe, és pontosan láttam, hogy két gombot nyom meg, én pedig - talán először - féket tettem a nyelvemre még így, kettőnk között is, és nem kérdeztem semmit. Azt nem tudtam megállni, hogy ne nézzek rá a szemem sarkából, de sikerült csendben maradnom.
A lift megállt az ötödik emeleten, a szavai azonban megleptek, ahogy kilépett a szerkezetből. A hangjába még mindig nem költözött vissza a ridegség, de az, amit mondott, búcsúként hatott, és aztán ténylegesen meg is fogalmazta, hogy számomra eddig tartott ez az este. Meglepve vontam fel a szemöldököm,  hiszen még Ivant is elhagytuk, aminek így semmi értelme nem lett volna. Ráadásul... nem akartam elmenni. Még nem. Akkor sem, ha tudtam, hogy ez lenne a bölcs döntés.
Aztán ismét megszólalt, nekem pedig forróság kúszott végig a testemen, pedig nem is mondott ki semmit. Elmosolyodtam, szemeim az övéit kutatták. – Állandóan döntések elé állítasz – szólaltam meg, de a hangom lágy volt, nem éles; nem megrovás volt benne, sokkal inkább egy olyan mögöttes, kimondatlan kiegészítés, hogy: és sosem sikerül bölcsen döntenem. Tudtam, hogy kapva kéne kapnom az alkalmon és el kéne sétálnom innen, minél messzebbre tőle és a lehetőségtől, hogy visszaessek oda, ahová olyan könnyedén képes volt betaszítani. A legkönnyebb akkor volt, amikor nem is láttam, de ennél még azzal is egyszerűbb volt, amikor zordan viselkedett. Az dühített; azzal tudtam mit kezdeni. Azzal viszont nem, amikor ilyen érzéseket keltett bennem.
Kiléptem a liftből, egyik kezemet egy kis mosoly kíséretében az arcára simítottam. Nem volt szükséges válaszolnom, azt hiszem, elég beszédes volt minden más. Már-már úgy tűnt, mintha én is kezdenék idomulni ahhoz, ahogyan ő kerülte a felesleges beszédet. Mindenféle bizonytalanság nélkül követtem a folyosón, beléptem a szobába és beljebb sétáltam, aztán felé fordultam. Még mindig nem kérdeztem semmit, a szememben ott volt minden - az is, hogy a tény, miszerint kettesben maradtunk egy zárt helyiségben, önkéntelenül is reakciót váltott ki belőlem. Jól emlékeztem, milyen volt, amikor hozzám ért, és bár a teeveit nem osztotta meg velem, az ilyen irányú gondolataimat nehéz lett volna megállítani.
Kiskép :
Rendeltetésem :
Oslo téged vár
play by :
viggo mortensen
Posztok száma :
91
User neve :
benibigyó
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
91
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
pakhan
Előtörténet :
a word is silver,
silence is gold

Kor :
66

Elküldésének ideje — Csüt. Dec. 09, 2021 7:21 am
Sienna & Vladimir

Habár szavakkal nem jutalmaztam, de kimondatlanul is hálás voltam azért, amiért végre nem beszélt, és nem próbálta meg megmászni a némaságom okait. Ezt is egy keresztként viseltem, hisz az élet, amiben szocializálódtam, nem tűrt meg érzéseket, csak józan ítélőképességet és döntéseket. Valószínűleg ezért társalogtam amúgy is keveset; tudtam, hogy a szavak nem érnek semmit. Minden, amit tudnom kellett, elárulta a másik testbeszéde. Vagy éppen a szemek, amelyekbe belenéztem.
A mosolyom mindenféle előjel nélkül vált szélesebbé, mikor a szökést említette. Talán játékosnak tűnhetett az egész, valami gyermeteg játéknak, de semmihez sem volt jelenleg nagyobb kedvem, mint eltűnni innen. Láttam, ahogy Sienna a tekintetével Ivant keresi, róla sem tudtam leolvasni nagyobb lelkesedést, így végtére miért is ne tehetnék könnyebbé ma estére legalább három életet?
Amikor a lány közel hajolt az arcomhoz, éreztem a cseppet sem olcsó parfümöt, ahogyan borzolja minden idegvégződésemet. Talán ezért nem tudtam figyelni arra, amit valójában mondott, és a dereka átölelése helyett csupán a hátára siklott az egyik kezem. Elég határozott mozdulat volt, éppen annyira birtokló, mintha átöleltem volna a derekát, így indultam meg vele a lift felé, egy pillanatra megállva Ivan mellett. - Dozhdites' sleduyushchego lifta i idite domoy. YA voz'mu devushku. - Mondtam neki, majd a szabad kezemmel hátba veregettem. Sienna-nak szándékosan nem szóltam a terveim megváltoztatásáról, hacsak másfél hét alatt nem tanult meg oroszul, nem érthette, hogy hazaparancsoltam a börtönőrét.
Beszálltam a liftbe, és elhúztam a kezem a lány hátáról. Megnyomtam a földszint gombját, de nem tétováztam sokat, hogy megnyomjak egy másikat is; az ötödik emeletét. Arról nem volt szó, hogy én is hazamegyek, ráadásul a terveim között az est elején még nem is szerepelt, hogy ilyen gyorsan fel akarok majd szívódni. Így a ma estét itt akartam tölteni.
Magyarázatot nem adtam a lánynak, helyette csendben, szó nélkül vártam, hogy leérjen a lift az ötödikre. Amikor kinyílt az ajtó, elindultam előre, majd már kintről tekintettem a liftben maradt lányra. A kezemet a lift ajtajához szorítottam, ezzel szinte rögtön megállítva, hogy újra útra keljen. - Köszönöm a remek társaságot. És a be nem tervezett mentőakciót. - A hangom nem volt sem jeges, sem rideg, egészen emberi hangnemet sikerült találnom. Még magam is megleptem vele. - Az estéd itt véget ért. - Nehezen jöttek ki ezek a szavak. Még nem akartam elengedni. És ha kicsit is úgy viselkedtem volna, ahogyan szoktam, már régen kiparancsoltam a liftből azzal, hogy márpedig velem marad. Bár valahol mélyen nagyjából ismertem a forgatókönyvet. Ezért küldtem haza Ivan-t. Persze még mindig benne volt a levegőben, hogy rácáfol, és inkább a földszintet választja. Ez esetben intézkednem kellene, hogy Ivan megvárja. - Hacsak nem döntesz úgy, hogy... velem maradsz. - Billent oldalra a fejem, továbbra is elhárítva a liftajtó újabb és újabb mozdulatait. Már a gondolattól is forróság kezdte el bekebelezni a gyomromat.

coded by eirik
Anonymous

Vendég —

Vladimir & Sienna

like planets colliding

Hazudnék, ha azt mondanám, könnyedén sikerült követnem a dolgok alakulását. Vladimir különösen passzív és közönyös viselkedése borzolta az idegeimet, és ezt csak tetézte a Kristof nevű fickó pofátlansága. Persze, nekem nem sok lehetőségem lett volna kifejezni az ezzel kapcsolatos véleményemet, hiszen a szabályok szerint Vladimir ezen az estén a szabályok minden lehetséges értelmezése szerint rendelkezett felettem. Hosszú hallgatása miatt egy pillanatig tényleg elhittem, hogy hagyni fogja, hogy elvigyen, pedig láttam, hogyan szorulnak rá az ujjai a pohárra. A reakciójával pedig végül, azt hiszem, mindkettőnket meglepett.
Furcsa volt, ahogy őt figyeltem, miután távolabb kerültünk az iménti jelenettől. A tenyere még mindig a hátamon volt, a pohár pedig úgy tűnt, megússza ezt az estét, de nem tudtam nem észrevenni a feszültséget az arcán. Tehettem volna valami epés megjegyzést, kérdőre vonhattam volna, hogy hirtelen miért ez a ragaszkodás, de végül képtelen voltam bármelyiket is megtenni. Helyette egy nyugodt, egész kedves érdeklődést engedtem csak meg magamnak, és hiába hangzott a válasza elég barátságtalanul, hallottam a hangjában az emberséget. Nem volt durva vagy elutasító, a szavaiban inkább egy kérés volt: ne firtassam. Én pedig életemben talán először tényleg befogtam a számat, amikor kellett. Nem szóltam többet, nem is mozdultam meg, csak hagytam neki időt arra, hogy... nem is tudom. Amire szüksége volt. Azt nem tudtam megállni, hogy ne tanulmányozzam az arcát, így kiszúrtam azt a pillanatot is, amikor jelentőségteljesen az órára pillantott, de az állkapcsa még mindig feszültségről árulkodott.
Sikerült újra meglepnie, amikor felém fordulva rám mosolygott, halványan ugyan, ahogy ő szokott, már ha egyáltalán ilyesmire vetemedik, de őszintén. Ösztönösen mosolyogtam vissza, de nem csak emiatt, hanem azért is, amit mondott.
– Szeretnél megszökni? – A hangom mosolygós volt, pedig teljesen komolyan gondoltam a kérdést. Hasonló érzés volt, mint amikor a legutóbbi alkalommal éreztem késztetést arra, hogy kimentsem valahogyan a szituációból, de azért jó érzés volt, hogy ezúttal nem kellett ígéreteket tennem senkinek. Megkerestem Ivant a tekintetemmel, de persze ott állt tőlünk nem is olyan messze; láthatóan neki sem volt kifejezetten ínyére ez a mai este. Egy pillanatra közelebb hajoltam Vladimir arcához, bár ebben nem volt semmi aljas indíték; csak a szökésünket készítettem elő. Még akkor is, ha rám hatással volt a közelsége és az illata. – Ha átöleled a derekam, senki nem fog ennek két gondolatnál többet szentelni – súgtam oda neki, de azt rábíztam, hogy valóban megteszi-e; ha nem volt rá hajlandó, úgy is azt csinált, amit akart, és addig maradt valahol, amíg akart, nem? Én mindenesetre így vagy úgy, de elindultam a lift felé, mintha csak ígéreteket készültem volna beváltani számára a későbbiekben. Még akkor is, ha világossá tette, hogy a szolgáltatásaimnak arra a részére nem tart igényt - ezt az itt lévők nem tudták.
Kiskép :
Rendeltetésem :
Oslo téged vár
play by :
viggo mortensen
Posztok száma :
91
User neve :
benibigyó
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
91
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
pakhan
Előtörténet :
a word is silver,
silence is gold

Kor :
66

Elküldésének ideje — Szer. Dec. 08, 2021 9:33 pm
Sienna & Vladimir

Nem ez volt az első alkalom az elmúlt hetekben, hogy így reagáltam mások társaságában; talán ez már a lányon is túlmutatott, habár kétség sem fért ahhoz, hogy ő az a bizonyos katalizátor. Valahol mélyen már fárasztottak ezek a partik, az állandó rendelkezésre állás, és a teher, amely mindig az én vállamat nyomta, bármi történt a saját köreinkben. Talán Papa is ezt a fáradtságot érezte, mikor először láttam rajta a kimerültséget; ennek ellenére nem természetes úton halt meg ő sem. Valószínűleg én sem fogom tudni csak úgy feladni ezt az életet, és isten lássa lelkem, már nem is akartam. Befejezem, amit elkezdtem, de vajon ez a lány is egy ilyen befejezetlen ügynek számított? Legutóbb már azt hittem, végleg lezártuk mindazt, ami éppen csak kibújt a földből. Mondhatni, csírájában elfojtottuk. Most mégis itt van, a kezemet a hátán tartom, ő pedig furcsa nyugodtsággal, kedvességgel és békével azt kérdezi, gond van-e.
Furcsa döntés előtt álltam, mert ha elkezdem neki sorolni, mi minden jelentett gondot jelenleg, holnap reggelig fogunk itt állni, annyi alkohol pedig nem volt kikészítve az asztalokra. - Csak... ne kérdezz. - Először nem ezt akartam mondani, habár ekkor már engem sem uralt az a bizarr közönyösség. Sokkal emberibb hangon szóltam; úgy, ahogyan egy átlagos hétköznapi ember mondta volna, aki egyszerűen nem akarta megosztani azt, ami éppen a vállát nyomta. Furcsa falat volt az, ami az előbb történt; a féltékenység eddig nem szerepelt a repertoáromban, márpedig az iménti jelenetben ez is nagy szerepet vállalt. Eddig még soha nem találkoztam személyesen a zöld szemű szörnyeteggel. És a helyzet az, hogy kibírtam volna már azt a keveset, ami hátravan - mindenféle zöldszemű szörny nélkül.
Újra nagy levegőt vettem, tekintetemmel pedig az órát bűvöltem. Vártam, hogy véget érjen ez a tiszteletköröm is, még annál is jobban, mint eddig bármikor. Megkerestem Sienna szemeit, aki valószínűleg éppen azt gondolta, hogy egy futóbolond vagyok, és a kiszámíthatatlanságom kicsit sem nyugtatta meg. Újra és újra lejátszódott a szemeim előtt a jelenet, ahogyan az iménti ficsúr megpróbálja elkapni Sienna karját. Éppen olyan ragadozó volt, mint az összes többi; azt gondolta, amit megérint, az már az övé. De ebben az esetben nem is tévedhetett volna nagyobbat. Ez a lány már volt valakié. Az enyém.
- Nem tudom, hogy vagy vele. Én unom ezt a nyugdíjas találkozót. - Villantottam halvány mosolyt felé. Ma először préseltem ki egy mosolyt úgy, hogy az neki szólt.

coded by eirik
Anonymous

Vendég —

Vladimir & Sienna

like planets colliding

Hogy meglepett-e, amikor ismét nem válaszolt? Nem, már nem. Kezdtem hozzászokni, hogy ez a mai este erről fog szólni; legfeljebb elejtett, megmagyarázatlan félmondatokra számíthatok tőle, amik ha lehet, csak még jobban összezavarnak. Frusztráló volt, igen. Egyre nehezebb volt a ragyogó mosolyra koncentrálni, igen. Mégis maradtam a szerepemnél, mert neki is megígértem, hogy nem fogok gondot okozni és Ivan is ott volt a sarkunkban; nem is beszélve az itt összegyűlt emberekről. Szépen néztünk volna ki, ha mindenki előtt nyíltan kérdőre vonom, hogy mégis mi baja van velem- vagy a világgal.
A helyzeten, vagy inkább az én érzéseimen és hozzáállásomon nem sokat segített a fickó megjelenése - akinek a neve is beugrott Vladimir felidézésének hála. Hála. Nos, sok mindent éreztem a férfi tekintete nyomán, de a hála biztosan nem volt köztük. A felajánlása undorító volt, amit Vladimir akár személyes sértésként is értékelhetett volna; nem azért, mert olyan fontos volnék neki, hanem azért, mert az ilyen alkalmak éppen a kiváltságról és a kizárólagosságról szólnak. Mégis, olyan sokáig nem szólalt meg, hogy már kezdtem elhinni: bele fog menni ebbe az egészbe. A férfi már szinte megragadta a karomat, én elkezdtem erősíteni magamban a beletörődést, de aztán Vladimir mégis megszólalt. A hangja ugyanolyan nyugodt volt, mint eddig, én mégis éreztem benne valami furcsa élt, aminél csak az lepett meg jobban, hogy milyen határozottsággal utasította el az ajánlatot.
Azon nyomban a továbbhaladásra ösztökélt, nem mintha kérettem volna magam. Tartottam a tempót is, és csak akkor álltam meg, amikor ő is hajlandó volt rá. Letette az asztalra a kiürült poharat, amit az előbb még úgy szorított, hogy attól féltem, össze is töri. Nem igazán értettem, mi dühítette fel ennyire, de arra voksoltam volna, hogy a fickó pofátlansága háborította fel ennyire. Kérdések és megjegyzések tolultak a nyelvemre, de végül minden visszanyeltem és egy új verziót mondtam ki hangosan. – Minden rendben? – A hangom egészen kedvesnek tűnt ahhoz képest, hogy válaszra tulajdonképpen nem számítottam. Ezúttal sem.
Kiskép :
Rendeltetésem :
Oslo téged vár
play by :
viggo mortensen
Posztok száma :
91
User neve :
benibigyó
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
91
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
pakhan
Előtörténet :
a word is silver,
silence is gold

Kor :
66

Elküldésének ideje — Szer. Dec. 08, 2021 8:26 pm
Sienna & Vladimir

Talán zsigerből rá kellett volna vágnom, hogy nem, tényleg nem érdekel. De ehelyett inkább a hallgatást választottam; talán azt gondolta, hogy szándékosan táncolok az idegein azzal, hogy egy vajazókéssel élvezetesebb párbeszédet le lehet folytatni, de egyszerűen jobbnak tűnt hallgatni. Ma estére nem készítettem be az arcomat egy újabb pofonnak, úgyhogy talán nem is baj elkerülni minden olyan kommunikációt, amivel megnyílik a pofonosztás előtt az út.
Éppen újabbat kortyoltam a pohárból, mikor a kissé már őszülő férfi odaért hozzánk. - Kristof. - Biccentettem mintegy üdvözlésképpen, de a tekintetét látva elég gyorsan bizonyossá vált, hogy nem azért csatlakozott hozzánk, hogy velem folytasson beszélgetést az újabb kampányáról. A tekintete úgy mustrálta szegény lányt, mintha a piacon állt volna, és éppen a legfrissebb gyümölcsöt kereste volna. Egy pillanatra még az is megfordult a fejemben, hogy képes, amire én nem, és átlát azon a csodás, vörös ruhán. A mosolya tenyérbemászó, a szavai tolakodóak, én pedig csak azt észleltem, hogy összekoccannak a fogaim, az ujjaim pedig erősebben markoltak a pohárra. Még egy másodperc, és biztosan elroppantottam volna, de még időben észrevettem, hogy éppen mit művelek.
Valahonnan mégis előrántottam azt a bizonyos mosolyt, ami nem volt sem udvarias, sem nyájas, a kezével pedig már Sienna karja után nyúlt. Éppen csak hozzáért a lányhoz, azonnal kinyílt a szám. - Furcsa, hogy említed. - Utaltam az indítására, miszerint ne szegezzem magam mellé egész estére a lányt. - Pedig éppen ez volt a tervem. - A hangom nem volt sértő, talán még rám is aggathatta azt, hogy vénségemre hülyülök meg. Ez azonban már többről szólt; a gondolattól, hogy a lányhoz ér, furcsa borzongás költözött a gyomromba. Olyan volt, mint a gyomorideg, de sokkal erősebb. - Ha most megbocsátasz. - Ennyit tettem még hozzá, majd Sienna hátára csúsztattam a kezem. Határozottan ösztökéltem az indulásra, miközben már az én lábaim is mozgásban voltak, majd mikor eltűnt a látóteremből az iménti pocok, megálltam, és letettem a kiürült poharat. Egyetlen másodperc híja volt, hogy ne akarjak behúzni a nagy politikusnak, de nem szólaltam meg. A jeges önfegyelmem szinte egy perc alatt elpárolgott.

coded by eirik
Anonymous

Vendég —

Vladimir & Sienna

like planets colliding

Összeszorítottam az állkapcsomat, de nem szóltam semmit. Volt egy olyan érzésem, hogy egyébként is a bolondját járatta velem ezzel a zsáner-dologgal, elvégre nem olyannak ismertem meg, mint aki bármiről is kifejezi, ha tetszik neki. Hiszen ahhoz érzelmeket kellene kicsikarnia magából, ráadásul pozitívakat. Márpedig most is úgy állt ott, mint egy tökéletesen kifaragott kőszobor. Még azzal sem sikerült meghatnom, amikor egy kicsit szelídebbre vettem a figurát, hiszen más emberek még az időjárásról is nagyobb lelkesedéssel beszéltek, mint ő... bármiről, különösen ha velem kellett beszélgetnie. Már ha ezt az egyoldalú kommunikációt egyáltalán beszélgetésnek lehetett nevezni. Elkezdtem barátkozni a gondolattal, hogy ez az este talán mégis túl hosszúnak ígérkezik.
Felvettem a biodíszlet mosolyát és pozícióját Vladimir mellett, de ez valahogy különösen nehéznek bizonyult. Nem voltam közelebb hozzá a kelleténél, mégis úgy éreztem, mintha túl közel lenne hozzám, és ezek az ellentétes érzelmek - a vágy, hogy közelebb húzódhassak hozzá és a kellemetlen érzés, amiért még a szokásosnál is hidegebb - nem igazán könnyítették meg a dolgomat. – Igyekezni fogok – mormoltam az orrom alatt, bár a mosolyom ragyogóbb volt a külvilág számára, ahogy elvettem a pezsgőt. Jelenleg fél óra is végtelenségnek tűnt az oldalán, de aligha volt választásom, pláne Ivan figyelő tekintete mellett. Inkább belekortyoltam a pezsgőbe, hátha az alkohol segít egy kicsit rajtam.
A mosolyom töretlen maradt a minket üdvözlők szemében; bár itt most minden Vladimirról szólt, vagy legalábbis arról, hogy hogyan próbálták mind megmutatni neki, hogy ők a leghűbb szövetségesei. Nekem csak az udvariassági körök jártak, amit cseppet sem bántam, és a lopott méregetések, amik ugyanolyan kellemetlenül érintettek Vladimir jelenléte miatt, mint legutóbb. Nem tudtam volna megmagyarázni ezt az érzést; tény, hogy sokan fizettek már busás összegeket értem Ivannak, de ez volt a munkám. Talán ezért is lepett meg, amikor meghallottam a szavait.
– Nem gondoltam, hogy ez érdekel – pillantottam rá, és bár a meglepetés - vagy inkább hitetlenség? - valóban kiült az arcomra, nem volt olyan feltűnő, amit ne lehetett volna egy beszélgetés részének látni. Nem tudtam hová tenni ezt a kinyilatkoztatást tőle, mint ahogy oly' sok más alkalommal sem.
Egy férfi lépett oda hozzánk, nem tudtam pontosan felidézni a gyökereit, de talán politikus lehetett. Már kétszer is kért engem Ivantól, de sosem jutott el igazán az agyamig az a sok zagyvaság, amit összehordott. Kedélyesen mosolyogtam rá, mert egy újabb ártalmatlan bájcsevejre számítottam, de alig két perc múlva kis híján félrenyeltem a pezsgőt, amikor Vladimir felé fordult és megszólalt.
- Ugye nem akarod egész este marad mellé szegezni ezt a szépséget, Vladimir? - mosolyodott el nyájasan. Végigvezette rajtam a pillantását, és mindhárman tudtuk, hogy nem a ruha szabásvonalát csodálja. - Igazán megengedhetnéd, hogy legalább egyszer megnézhesse közelebbről a táncteret is. - Érdekes felkérés volt ez, sok szempontból, de az egyetlen biztos dolog az volt, hogy én ma este Vladimir partnere vagyok, ezért rápillantottam. Egyetlen porcikám sem kívánta, hogy ez a nyájas alak a tánctérre vezessen és hozzám érjen, de itt nem - itt sem - én hoztam a döntéseket. Márpedig ha Vladimir nem fejezte ki ellenérzését ezzel kapcsolatban, kénytelen voltam finom mosollyal az arcomon a férfi felém nyújtott tenyerébe csúsztatni a sajátomat és hagytam, hogy a táncolók felé vezessen.
Kiskép :
Rendeltetésem :
Oslo téged vár
play by :
viggo mortensen
Posztok száma :
91
User neve :
benibigyó
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
91
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
pakhan
Előtörténet :
a word is silver,
silence is gold

Kor :
66

Elküldésének ideje — Szer. Dec. 08, 2021 3:44 pm
Sienna & Vladimir

- Hm. - Csak színlelés volt részemről az, hogy felkeltette az érdeklődésem a másik lányról elmondott pár jelző. Szőke, magas, kék szemű. - A zsánerem. - Sóhajtottam lemondóan, bár annak ellenére, hogy nem adtam tudtára, egyre inkább megkönnyebbültem, hogy nem valami ismeretlen nővel kell tetszelegnem ma este. Nem mintha a múltkori találkozónk után egy kicsit is könnyedebb lenne a kommunikáció kettőnk között. Éppen ellenkezőleg.
Eleinte nem reagáltam semmit a szavaira, jobb megoldásnak tűnt némán hallgatni, habár ez egy nő esetében felért egy időzített bombával. Amúgy is elég furcsa reakciókat váltottam ki belőle; ha a kuncsaftja lettem volna, valószínűleg nem örülnék, ha ilyen közvetlen és nyílt lenne, főleg nem őszinte. Igaz, volt egy olyan sejtésem, hogy csak engem tüntet ki ezekkel, elvégre ha Ivan tudtára jutna, hogy mit meg nem enged magának egy fizető vendége előtt, lenne számára rosszabb, mint az én társaságom; sokkal rosszabb. - Nagyra értékelem. - Mondtam mindennemű szín nélkül a hangomban, mikor egyértelműsítette, hogy nem szándékozik gondot okozni, majd mikor kinyílt a lift ajtaja, ő pedig belém karolt, egy hozzám passzoló mosoly álarcát vettem fel. Már most untam és feleslegesnek tartottam ezt az estét, ez viszont nem az ő hibája volt. Kivételesen.
Annak ellenére, hogy az egész este egy fehér galléros partinak tűnt, valójában a legkicsinyesebb bűnözök és politikushiénák társalogtak éppen. Máskülönben nekem sem lett volna sok keresnivalóm itt; nem a tisztességből éltem. Az az utat sokkal nehezebb lett volna végigjárni, és azután, amit örökségbe kaptam, nem is nagyon volt más választásom. - Nagyjából fél órát kell kibírnod. - Fordultam Sienna felé, az egyik kezemben egy pohár pezsgővel, amit neki nyújtottam át. Magamnak valami töményet választottam, amibe rögtön bele is kortyoltam, és a vodka jóleső, forró érzése szinte marta a torkomat. Nehéz volt bármire és bárkire is koncentrálnom, főleg mióta belém karolt; a protokoll ezt kívánta, így nem képzeltem semmit a mozdulata mögé.
Néhány kézfogás, pár udvarias csevej, ez várt ránk a következő percben, nem egy férfi tekintetében láttam megcsillanni azt, mikor Sienna-ra néztek, hogy ismerik már. Nem kell bemutatni. Furcsa harag volt ezekre a reakcióm, de az arcom tökéletesen leplezte mindazt, amit jelenleg éreztem. - Azt hiszem, nem akarom tudni, hány szokott ezek közül meglátogatni. - Beszéltem a poharam peremébe, mikor hosszú percek elteltével végre magunkra maradtunk.

coded by eirik
Anonymous

Vendég —

Vladimir & Sienna

like planets colliding

Dühített az érdektelensége. Kiválóan értettem az érzelmeim palástolásához, nagyjából a nap huszonnégy órájában, különösképp, amikor szükség volt rá - például hasonló jeles események alkalmával -, ő valahogy mégis értett hozzá, hogy kiforgasson magamból. Ez persze nem mindig volt negatív és nem mindig volt düh, de a legutóbbi találkozásunk óta mintha lejjebb állította volna a fagyasztó hőmérsékletét és még közönyösebb lett. Engem pedig feldühített ezzel, pedig nem is kellett volna foglalkoznom vele. Miért nem tudtam nem foglalkozni vele?
– Ezt jó tudni – vontam fel a szemöldököm. Azt rá bíztam, hogyan értelmezi a dolgot; az a jó, hogy nekem csak az oldalán kell mosolyognom, vagy az, hogy nem szokott magamfajátakat hazavinni. Persze, abból ítélve, hogy a szemei csak néha és csak a szeme sarkából néztek rám, valószínűbb volt, hogy egyáltalán nem is érdekli, amit mondok. – Magas, szőke, kék szemű – soroltam, de csak a hangsúlyomból érződött a van okod csalódottnak lenni él. Inkább én is visszafordultam a liftajtó felé, elvégre az is nagyjából annyira volt rugalmas társaság, mint Vladimir; talán ezért is lepett meg, amikor megállította a szerelvényt.
– Igen, ezt mintha már említetted volna – vontam fel a szemöldököm az utasítás hallatán. Nem igazán értettem, miért kell ennyire kihangsúlyozni, hogy nem kíván az ágyába is magával vinni, de hát sok mindent nem értettem vele kapcsolatban. – Viszont ha a hétköznapi este illúzióját szeretnéd itt megteremteni, neked sem kéne úgy tennned, mintha a fogadat húznák – jegyeztem meg. A viselkedésének talán annyi értelme sem volt, mint eddig, de egyszer már elhatároztam, hogy nem fogok megpróbálkozni a megfejtésével. Ideje lett volna tartani magam hozzá, nem? – Nem fogok gondot okozni – tettem hozzá, ami egy fokkal közelebb volt ahhoz az alázatos biodíszlet szerephez, amire szántak. Ha jobban belegondoltam, nem lehetett volna okom panaszra; az estém hasonlóan nyugalmasnak ígérkezett, mint eredetileg lett volna, az pedig csak az én bajom volt, hogy feszélyezett Vladimir társasága.
Ezért hát amint kinyílt a lift ajtaja, az arcomra varázsoltam a tökéletes mosolyomat és Vladimirba karoltam, megvalósítva az egyetlen szükséges érintkezést vele.
Kiskép :
Rendeltetésem :
Oslo téged vár
play by :
viggo mortensen
Posztok száma :
91
User neve :
benibigyó
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
91
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
pakhan
Előtörténet :
a word is silver,
silence is gold

Kor :
66

Elküldésének ideje — Szer. Dec. 08, 2021 9:13 am
Sienna & Vladimir

Nem számítottam arra, hogy az este rögtön érdekes fordulatot vesz majd, márpedig a lány jelenléte kicsit sem tartozott a hétköznapi megszokottsághoz. És habár próbáltam nem állandó jelleggel kimutatni a nemtetszésemet, ez aligha volt sikeres művelet. Ivant mindenesetre lekötötte a rögtönzött esti programja, így valószínűleg neki semmi nem tűnt fel az egészből. Nem úgy, mint Sienna-nak. Az ő tekintete szinte mindent elárult.
Mikor Ivan a liften kívül maradt, az ajtók pedig becsukódtak, nem néztem a lányra, még akkor sem, mikor a szemem sarkából láttam, hogy ő felém fordul. Csak egyszerűen összekulcsoltam a kezeimet magam előtt, mint aki éppen türelmesen várakozik arra, hogy felérjen a lift a legfelső emeletre. - A szolgáltatásotok egyik felével. Azzal a felével, amikor biodíszletet játszol. - Javítottam ki, csak hogy pontos legyen a megfogalmazás, de továbbra sem kerestem meg a tekintetét. Talán csak néha... elvétve, de akkor sem az egész fejemet felé fordítva. Nem tudom, miért éreztem szükségét annak, hogy megmagyarázzam, elvégre ha épp a vágyaim kielégítésére kerestem volna valakit, arra is minden jogom és lehetőségem meglenne. - Sajnos nem tudom, mennyire kell csalódottnak lennem. Soha nem találkoztam Tatjana-val. - Sóhajtottam fel, mintha tényleg megfordult volna a fejemben csalódottat játszani. Ez az egész nem foglalkoztatott, egészen addig, míg ki nem derült, hogy ő lesz a rögtönzött partnerem. Viszont az, ahogyan beszélt, a hangulat, ami már most paprikásnak tűnt, megkövetelt egy-két apróbb szabályt, amit már jobb az elején lefektetni.
Így előreléptem, és minden előzmény nélkül megnyomtam a lift stop gombját, ezt követően pedig felé fordultam. Az egész helyzet már szinte groteszk, így jobbnak láttam mindennek már az elején a végét venni. - Ez egy elég hétköznapi parti a szokásos rossz arcok között. Az este végén Ivan hazavisz, és a saját ágyadban alszol. Élvezd a normális élet illúzióját. - Vetettem még oda, ekkor már tényleg érezve az agyamban azt a furcsa szorítást, ami egy fejfájásba készült összpontosulni, majd ismét útjára engedtem a liftet.

coded by eirik
Anonymous

Vendég —

Vladimir & Sienna

like planets colliding

Ugyanúgy nem szabadott volna fennakadnom azon, hogy semmibe vesz, mint ahogy nem szabadott volna megállapítanom, hogy még mindig remekül áll neki az öltöny. Nem szabadott volna élveznem, ahogy rajtam felejtette a tekintetét, nem szabadott volna ettől... valakinek éreznem magam. A testemből éltem, nem volt szükségem megerősítésre, az ő tekintete mégis mindig máshogyan hatott rám, mint bárki másé. Persze ennek nyilván semmi jelentősége nem kell, hogy legyen, ha annyira hiányzik neki Tatjana.
Összeszorítottam a fogaimat, de kibírtam, hogy ne szóljak egyetlen szót sem. Ha Ivan nem lett volna itt, biztosan megjegyeztem volna, mennyire sajnálom, hogy csalódást okoztam, de így azt éreztem, jobban kell vigyáznom a számra. Nem akartam, hogy Ivan megsejtse a köztünk lévő... érdekes kapcsolatot. Ő viszont láthatóan nem volt a helyzet magaslatá , a végén már kis híján én válaszoltam helyettey de végül csak kinyögte, hogy Tatjana beteg. Milyen kár.
Nem kérettem magam, tudtam a dolgomat; elfoglaltam a helyem Vladimir oldalán és elindultam az ösztökélő mozdulatra. Egyedül az zavart, hogy ahol a tenyere a hátamhoz ért, a bőröm mintha felforrósodott volna. Ez a forróság pedig kiterjedt egy kissé, amikor a lift elé érhez egyértelmű utasítást adott Ivannak.
A szemem sarkából pillantottam rá, de nem szóltam semmit. Furcsán vette volna ki magát, ha Ivan előtt fejezem ki, mennyire nem állok készen kettesben maradni vele egy szűk légtérben. Tartanom kellett volna ettől, a testem viszont szokás szerint elárult, amikor szinte várakozásteljes borzongás futott végig rajta. Pedig semmi garancia nem volt arra, hogy nem csak a nemtetszését akarta kifejezni.
Engedelmesen léptem be a liftbe, amikor megérkezett és kinyílt az ajtaja, de nem szólaltam meg addig, amíg be nem zárult előttünk, kizárva a párbeszedből Ivant. – Nem is tudtam, hogy élsz a szolgálatainkkal – fordultam felé felvont szemöldökkel. – Igazán sajnálom, hogy csalódást okoztam – tettem hozzá Tatjanára utalva. Biztosan jó oka volt rá, hogy őt várta, de azt nem tudtam, hogy ez engem miért zavar. Vagy inkább csak nem akartam tudomásul venni.
Kiskép :
Rendeltetésem :
Oslo téged vár
play by :
viggo mortensen
Posztok száma :
91
User neve :
benibigyó
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
91
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
pakhan
Előtörténet :
a word is silver,
silence is gold

Kor :
66

Elküldésének ideje — Kedd Dec. 07, 2021 9:15 pm
Sienna & Vladimir

Talán mégsem ártott volna bizonyos kritériumokat felállítani Ivan számára, mikor azt mondta, hogy bármelyik lány megteszi ma este. Kivéve ezt az egyet. Még mindig megemészthetetlen terhet jelentett a legutóbbi találkozásunk, és csak azért, hogy feltépjük a még be nem forrott sebeket, olyan felesleges volt ez a találkozás. Gyönyörű volt, mint mindig. Ezt nem felejtettem el megállapítani magamban, és talán a tekintetem pár másodpercig el is időzött a választott ruhadarabon. A szemei azonban elárulták, hogy neki ez az egész éppen annyira újdonság, mint nekem, és valószínűleg ha tudta volna, hogy kihez hozzák, ő is inkább betegséget színlelt volna.
- Hol van Tatjana? - A hangom rögtön Ivan-nak szólt, szinte teljesen figyelmen kívül hagyva a lányt. Legalább biztos lehetett abban, hogy ennyi idő alatt sem változtam egy szemernyit sem, és a modorom is ugyanolyan borzalmas, mint előtte.
Ivan felesleges körmondatokkal kezdte el kimagyarázni a helyzetet, mire ráparancsoltam, hogy csak a lényegre vagyok kíváncsi, majd mikor eljutottunk az információig, miszerint Tatjana beteg, biccentettem egyet.
Az épület felé fordultam, közben intve Ivan-nak, hogy maradjon hátul, ezzel átvéve Sienna mellett a helyet. Az egész már most... leírhatatlan volt, főleg miután láttam a szemeiben mindazt, amit legutóbb is. Továbbra is haragudott. Nem hibáztattam, hasonlóképpen emlékeztem én is arra az estére.
Felemeltem a tenyeremet, hogy megérintsem a hátát, ezzel ösztökélve arra, hogy elinduljon velem az épület felé, majd mikor benn elértük a liftet, Ivan felé fordultam. - Várd meg a következőt. - Adtam ki az egyértelmű utasítást. Már megint azt csináltam, amit mindig; el akartam érni, hogy kettesben maradjak a lánnyal. Bár tett volna róla valaki, hogy ne így legyen... de ő nem másíthatta meg az utasításomat, amit én adtam Ivan-nak.

coded by eirik

Ajánlott tartalom —

what you made me do \ Sienna & Vladimir
Vissza az elejére 
2 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» Vladimir & Sienna
» once upon a dream / Sienna & Vladimir
» Vladimir & Sienna | bittersweet
» Sienna & Vladimir | shallow
» Otets i syn | Vladimir & Dimitriy

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
M E T A N O I A :: Valhalla csarnokai ;;-
Ugrás: