M E T A N O I A
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sienna & Vladimir | shallow
 :: Valhalla csarnokai ;;
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Anonymous

Vendég —

Vladimir & Sienna

maybe I could be your only prize
maybe you would light it wide

Ezernyi kérdésem volt, amik közül egyet sem tehettem fel; nem hiszem, hogy választ kaptam volna rá, és egyébként is hülyén festett volna, ha Vladimir feleségéről kérdezősködök. Mi közöm volt nekem hozzá? Semmi. Mégis, bár eddig direkt nem kérdeztem senkitől semmit, most igazán érdekelni kezdett a dolog. Már korábban is eltűnődtem rajta, hogy miért nincs az oldalán a felesége. Vajon Ivana él még egyáltalán?
Ezek a kérdések viszont olyanok voltak, amiket még magamban is elnapoltam későbbre. Sokkal jobban aggasztott, hogy mivé eszkalálódott a beszélgetés, pontosabban hogy hogyan hatott Vladimirra. Nem firtattam az okokat. Kezdtem hozzászokni, hogy egyszerűen... jobban érdekel, mint kellene. És ha már ő megkímélte a pozíciómat mindennek ellenére, akkor igazán tehettem érte valamit én is.
A taktikám bejött, a két Jörgensen elment, én pedig megengedtem magam egy kis mosolyt, mielőtt utánuk indultam volna. Arra viszont nem számítottam, hogy félúton megjelenik mellettem Vladimir és a kezembe nyom egy pohár pezsgőt. Értetlenül pillantottam rá, de aztán megszólalt, a testemen pedig ismerős bizsergés futott végig. Nem is hagyott időt a válaszra, rögtön továbbállt, ami szerencse volt, mert csak arra volt erőm, hogy nyeljek egy nagyot.
Az viszont biztossá vált, hogy a Hansnak tett ígéreteim így nem fognak beváltásra kerülni. Tekintetem lázasan kezdte kutatni a tömeget, de viszonylag gyorsan kiszúrtam Ivant az emberek között, így gyorsan meg is céloztam. Negédes mosollyal az arcomon léptem oda hozzá és vontam el az aktuális beszédpartnerétől, amit láthatóan nem díjazott, de hagyta, hogy megtegyem. Tudta, hogy feleslegesen nem tennék ilyet.
– Ki kell mentened – közöltem vele halkan, mikor sikerült félrevonnom. A szemöldöke olyan magasra kúszott, hogy majdnem elhagyta a fejét. – Csak egy időre. Vladimirtől kaptam utasítást. – Még csak nem is volt hazugság, bár a részletekbe nem mentem bele. Hatalmasat sóhajtott, de nem kérdőjelezte meg a szavaimat; talán látta az előző pillanatot, talán csak emlékezett rá, hogy Vladimir egyébként is tisztában van a létezésemmel. Azt is hihette, hogy Dimitriy elől akar eltüntetni, vagy ilyesmi. Csak az számított, mikor grimaszolva ugyan, de bólintott.

A partiból nem úgy tűnt, mintha az emelet is része lett volna az egésznek, legalábbis a lépcső alján állók - akik néha a bárban szoktak kidobóskodni - erre utaltak. Mégis, ahogy odaértem, még csak rám sem néztek, csak hagyták, hogy felmenjek a lépcsőn. Fogalmam sem volt, melyik lehet a könyvtárszoba, de ahogy végigpillantottam a hosszú folyosón, egyetlen ajtót láttam résnyire nyitva. A cipőm sarkainak kopogását elnyelte valamennyire a szőnyeg, de nem teljesen. Először csak a résen néztem be, de amikor megbizonyosodtam róla, hogy ez bizony könyvtárnak néz ki, beléptem az ajtón. És becsuktam magam mögött, amikor megpillantottam Vladimir hátát nem messze.
– Itt vagyok – szólaltam meg. Nem mintha az ajtó csukódása nem lett volna egyértelmű jele az érkezésemnek.
Vissza az elejére Go down
Vladimir Sergey Smolensky
Kiskép :
Sienna & Vladimir | shallow - Page 2 R6Owl02
Rendeltetésem :
Oslo téged vár
play by :
viggo mortensen
Posztok száma :
91
User neve :
benibigyó
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
91
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
pakhan
Előtörténet :
a word is silver,
silence is gold

Kor :
66

Elküldésének ideje — Hétf. Dec. 06, 2021 2:31 pm
Sienna & Vladimir

in all the good times I find myself longin' for change

A szavaim nem akarták leplezni a tényeket. Sőt, én szerettem nevén nevezni mindent, amit csak lehetett. Ahhoz képest, ahonnan Ivana származott, és ahogy nevelték - vagy éppen nem nevelték -, egy olyan nővé vált, aki méltó volt a mellettem betöltött szerepére. Ha figyelmen kívül hagyjuk azt hogy nem tudott gyereket nevelni, és mikor kezet emelt Nadia-ra, szívem szerint ripityára törtem volna minden csontját. A végétől eltekintve egészen idilli házasság volt a miénk; a jégkirály és a jégkirálynő. Sok szempontból kiegészítettük egymást, és ugyan a hűséget elég nyitottan kezeltük, sokáig tényleg azt hittem, hogy együtt öregedünk meg. Ez nagyjából az első pletykákig tartott, mikor kiderült, hogy információkat szivárogtat ki, veszélybe sodorva ezzel mindent. A saját családját. A gyerekeit. Az akkori szeretőjének peche volt, hisz a végzetes estén ketten egyszerre kaptak golyót a fejükbe - és nem féltékenység miatt. De lépjünk túl ezen, születésnapi parti van, nem halottak  napja.
Felfedeztem Sienna arcán, hogy próbálta összerakosgatni a félinformációk alapján azt a bizonyos kirakóst, de a lényeget már leszűrhette. Ivana-t eddig csupán egy félmondat erejéig említettem neki, de még én magam is furcsálltam, hogy soha nem kérdezett rá. Egyáltalán tudta-e, hogy halott, vagy éppen elkönyvelte magában, hogy egy újabb hűtlen rohadék vagyok a nagyon széles palettán. Elvégre a hozzá járó férfiak nagy része szintén már gyűrűvel rendelkező balfék volt.
Az idősebbik Jörgensen is bájvigyort vágott az arcára, már nem tudta lereagálni a neki szánt utolsó mondatot, közben a lány a fia fülébe kezdett suttogni. Mondanom sem kell, cseppet sem tetszett, ahogyan ezt tette. Remélem, nem most kezdem el gyakorolni a féltékenység intézményét, ennyi idősen már igencsak felesleges lenne. De mégis, maga a gondolat, hogy ez a nő ma este csak és kizárólag ennek a hernyónak a tulajdona, újabb akrobata mozdulatokra sarkallta a gyomromat.
Fogalmam sincs, mivel érte el - volt egy-két ötletem -, de a két Jörgensen odébb állt, majd mielőtt utánuk indult volna, még mellém lépett, és alig érezhetően hozzáért a karomhoz. - Üdv a nagykutyák életében. - Csupán ennyit válaszoltam, de alig volt kinek; elindult a ficsúr után, én pedig hirtelen nem is tudtam, mit csinálok, de megindultak a lábaim. A kezem felmarkolt két pohár pezsgőt, majd az egyiket elhaladva Sienna mellé, a kezébe nyomtam. Kívülről ártatlannak hatott az egész, csupán egy udvariassági formulának, amit többen ki is néztek belőlem annak ellenére, hogy állandóan jeges voltam. - Légy egy óra múlva az emeleti könyvtárban. - Ennyit tettem hozzá, gondoskodva arról, hogy csak és kizárólag ő hallhassa, majd rögtön tovább is haladtam, a másik pohár pezsgővel a kezemben.

coded by eirik
Anonymous

Vendég —

Vladimir & Sienna

Az ifjabbik Jörgensen eddig sem csillogtatta meg túlságosan az intelligenciáját - persze az idősebbik sem, de ő legalább jól el tudta ezt csomagolni -, de a millió dolláros kérdésre azért tőle sem számítottam. Láthatóan az apja sem, valószínűleg csak azért nem fulladt bele az italába, mert épp nem kortyolt a poharába. Vladimir válasza viszont meglepett, még ha nem is mutattam ki. Nem egészen... erre számítottam. Ivan rengeteg gyönyörű lánnyal rendelkezett még rajtam kívül, nem voltam megfizethetetlen fajta, de úgy voltam vele, hogy Vladimir csak le akarja törni Hans szarvát, ezért nem tulajdonítottam ennek különösebb jelentőséget.
Az apja már sokkal inkább kimondta, amire én is gondoltam, az utolsó mondata azonban meglepett. Nem is kicsit. Tekintetem Vladimir arcára villant, és nem tudtam nem észrevenni a szemeiben egyre fokozódó dühöt. Úgy fogyasztotta el a pohara tartalmát, mintha az adott volna neki ehhez erőt, és talán úgy is volt; Jörgensen következő mondatakor pedig már attól féltem, össze is roppantja a már kiürült poharat a puszta kezével. És bár a legkevésbé sem kellett volna, hogy érdekeljen, mégis egyetlen gondolat tűnt fontosnak: hogy véget vessek ennek a beszélgetésnek. Akárhogyan is.
De aztán Vladimir megszólalt, és neki is sikerült bevinnie az utolsó mondatával egy olyat, amitől egy pillanatra megmerevedtem. Ránéztem, bár kételkedtem benne, hogy ő ebben a pillanatban látni akart volna engem. Tehát Ivana is...? Ez sok mindent megmagyarázott volna vele kapcsolatban; kiváltképp ha a velem való bánásmódot tekintjük.
Ezt viszont ráérek később is végiggondolni.
Hans füléhez hajoltam és halkan a fülébe suttogtam; a kezemmel is eltakartam a számat, hogy a többiek ne csak ne hallhassanak, de ne is tudjanak leolvasni a számról semmit. Csábító dolgokat ígértem neki, ha most elcsalja innen az apját, aztán megvár az egyik folyosón. Üdvözült vigyorral a képén fordult az említett felé, ahogy számítottam rá, aztán karon fogta. – Gyere, apa, be akarlak mutatni valakinek.
Néztem, ahogy elmennek, és próbáltam nem túl erőteljes viszolygást érezni, ahogy hátranézett rám a válla felett. Amikor visszafordult, csak egy egészen kicsit léptem közelebb Vladimirhoz.
– Sajnálom – próbáltam egyetlen szóval kifejezni, amit éreztem. Sajnálom, hogy agyatlan seggfejek táncolnak az idegeiden, ez lett volna a teljes mondat, de ezt csak nem mondhattam ki. A kézfejem egy pillanatra az alkarjára simult, de aztán már el is húztam onnan, hogy Hans után induljak.
Kiskép :
Rendeltetésem :
Oslo téged vár
play by :
viggo mortensen
Posztok száma :
91
User neve :
benibigyó
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
91
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
pakhan
Előtörténet :
a word is silver,
silence is gold

Kor :
66

Elküldésének ideje — Hétf. Dec. 06, 2021 12:52 pm
Sienna & Vladimir

Kételkedtem abban, hogy bármelyik Jörgensen képes lenne belátni, ha túllépnek egy bizonyos határt. Márpedig mikor Nadia-t Ivana-hoz hasonlították, egy olyan vékony kristályrétegen kezdtek táncolni, ahonnét csak egy centiméter választotta el őket attól, hogy a mélybe lökjem őket. Márpedig tudták, hogy csupán egyszer kellett megszólalnom ahhoz, hogy senkivé váljanak nemcsak a városban, de bárhol máshol, ahová csak menekülnének. Nekik kellett eldönteniük, hogy egy ocsmány játék megér-e nekik ennyit. Mert erőfitogtatásnak nem sok helye volt ebben a történetben. Egy oldalon álltunk; egy csapatban játszottunk.  
Az, hogy egy egyszerű próbálkozással vágtam vissza, némileg nem a megszokott képet adta vissza rólam. Általában nem vettem részt ezekben az adok-kapok játékokban, de úgy tűnt, csak a kellően érzékeny pontokat kellett megtalálniuk hozzá. A lányom éppen ilyen volt. És talán egyszer, ha még lehetőségem adódik rá, bocsánatot kérek Sienna-tól, amiért egy ilyen átkozott közjátékba kényszerítettem a saját hiúságom miatt.
Amikor a fiatal férfi elvette magát, és apró csókot lehelt a lány füle mentén, majd feltette a z évszázad kérdését, először én is elmosolyodtam, és újra kortyoltam a poharamból. Szerencsém volt, hogy ez a kettő nem volt egy értelmes fajta, aligha értették a sorok közötti összefüggéseket, vagy éppen a testbeszédet. A válasz helyett inkább azon gondolkodtam, mi lenne a legrövidebb módja annak, hogy kitépjem a férfi nyelvét. - Nem tudnál annyit fizetni. - Csak ennyit mondtam, továbbra is hasonló mosollyal az arcomon, mint az imént, de az övével ellentétben az enyém inkább volt egy éppen vadászó ragadozó mosolya, semmint egy unalmas ficsúr küzdelme. Felfoghatta ezt úgy, hogy ha a lány elkerülne a tulajdonomból, hatalmas kár érné a családi vállalkozást, de nem kellett tudnia azt, hogy ez az egész már nem a pénzbeli károkról szólt.
Az idősebbik Jörgensen szinte rögtön visszakozásba kezdett a fia helyett is, hisz nagyjából sejtettem, mi játszódott le a fejében; egy kurvának nem volt helye a családjában, és még hogy neki egy ilyen nőtől legyenek unokái majd... különös problémái voltak ennek a sznob elitnek. A probléma ott kezdődött, hogy ezt ki is mondta. - Jobbat szánok a fiamnak, Vladimir. Nem egy mások által levetett nőt. Ezek csak egyszerű kurvák. Csak a baj van velük. De ezt te tudod a legjobban. - Ekkor már nehezen fogtam vissza magam, de valahogy megálljt kellett parancsolnom magamnak. Minden alkalmat megragadott ahhoz, hogy Ivana-val mocskolódjon, ami engem kevésbé érdekelt. A feleségem a múlté, több éve halott, és azt mondott róla bárki, amit csak akart. Főleg Jörgensen, aki annak idején szintén szívesen vette igénybe Ivana szolgáltatásait, mikor még ugyanolyan nő volt, mint Sienna. Talán csak fájt neki, hogy egy olyan nő, akinek úgyis mindegy volt, még így sem őt választotta. - A lányod azonban a fiammal... ígéretes frigy lehetne. - És témánál voltunk. Ekkor már egy korty alkohol sem volt a pohárban. Utáltam a helyzetet. Azt, hogy Sienna itt volt. És hogy mindezt hallania kellett. Nem akartam, hogy bármit is tudjon a családomról. És egyszerűen.. nem akartam azt sem, hogy a közelemben legyen. - Hát barátom. Most megfogtál. Nadezhda elbűvölő nő. De mégiscsak egy kurva lánya. - Tettem le az üres poharat, és ekkor már éreztem, hogy az állkapcsom és minden más porcikám némileg beleremegett abba, hogy elfojtottam a kitörni készülő haragomat. Ezt ők valószínűleg nem látták. Sienna annál inkább. Bármit megtettem volna annak érdekében, hogy valaki kimentsen ebből a helyzetből.

coded by eirik
Anonymous

Vendég —

Vladimir & Sienna

Furcsa érzés volt újra látni, ilyen hosszú idő után, és nem is tűnt kifejezetten boldognak miatta, de nem vettem magamra a dolgot. Abba a hitbe ringattam magam, hogy ez nem miattam van, hanem azért, mert ő is pontosan tudja, hogy nem szabadna itt lennem. Aminek hangot is adott. – Tudom – feleltem egyszerűen. Nem kellett megmagyaráznom, hogy nem az én döntésem volt, hiszen ő is tudta; annak viszont örültem, hogy most úgy tűnt, nem tervezi kivetíteni rám az ezzel kapcsolatban érzett haragját.
Aztán, mielőtt még bármi mást mondhattunk volna, felbukkant az előzőleg ott hagyott társaság két díszes tagja, mintha csak a sors akarta volna megüzenni, hogy felesleges is azzal próbálkoznom, hogy távol maradjak tőlük. Pláne azzal, hogy más valaki közelében maradjak. Pedig a szituáció egészen irreálisnak hatott és nem is tudtam, mit kellene vele kezdenem; a feladataim és a munkám még soha nem került ennyire terítékre Vladimir előtt. Persze, mindketten tudtuk, és azt is sejtettem, hogy őt a legkevésbé sem érdekli, de nekem... kellemetlen érzés volt. A vele kapcsolatos emlékeimet mindig igyekeztem függetleníteni ezektől, de most nem volt rá lehetőségem.
Az idősebb Jörgensen előadta a szokásos tenyérbemászó stílusát, de ahogy Vladimir lányát emlegette fel, akaratlanul is az arcára pillantottam. Eszembe jutott, amikor meglőtték, amikor elmondta, hogy elrabolták. Úgy éreztem, fontos neki a lány, úgy igazán. Aztán, amikor a feleségéhez hasonlította, ismét Vladimir arcára pillantottam. A mosolya kiszélesedett, de én láttam, hogy nem jutott el a szemeihez, a válasza pedig meglehetősen... érdekes volt. Nem kérdeztem utána senkinél annak a bizonyos Ivana-nak, mert úgy éreztem, semmi közöm hozzá, de most már tényleg kíváncsi lettem; annál persze több eszem volt, mintsem bármit is kérdezzek.
Én itt most csak biodíszlet voltam, amire kellő emlékeztetőt is kaptam, ahogy megéreztem a derekam körül Hans karját. Különösen taszító érzés volt ez így, hogy Vladimir is közvetlen közelről nézhette végig, bár még mindig nem értettem, miért érdekel egyáltalán. A kérdését hallva viszont örültem, hogy én épp nem ittam, mert biztosan félrenyeltem volna. Hans apja is kissé mintha megütközve nézett volna Vladimirra, innen már gyanítottam, hogy ő fizethette a fia mai estéjét. Már épp elkezdte volna kifejteni, hogy Hans számára "valami sokkal jobb választást" tartogat talonban, amikor a fia nevetése megszakította a beszédben. Még közelebb vont magához, majd nyomott egy csókot a fülem alá.
– Miért, áldásodat adnád rá? – vigyorgott Vladimirra.
Kívül-belül megfeszítettem magam. Erre nem létezett olyan válasz, amit szívesen hallanék; bár olyan sem, amit ne vágtak volna még a fejemhez.
Kiskép :
Rendeltetésem :
Oslo téged vár
play by :
viggo mortensen
Posztok száma :
91
User neve :
benibigyó
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
91
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
pakhan
Előtörténet :
a word is silver,
silence is gold

Kor :
66

Elküldésének ideje — Hétf. Dec. 06, 2021 10:54 am
Sienna & Vladimir

Nem szívesen hallgattam Ivan mentegőtézését, már csak azért sem, mert az ilyesmihez mindig kevés türelmet tanúsítottam. Kiderült, hogy az idősebb Jörgensen szép összeget fizetett azért, hogy a fiát Sienna kísérgesse, és Ivan úgy látta, hogy egy ekkora összeget nem utasíthat vissza, még ha tisztában is volt vele, hogy kényelmetlen szituációt fog eredményezni. Valahol megértettem az indokát, és bíztam a döntéseiben, de jelenleg nem tudtam túllátni azon, hogy ez csak problémát fog szülni ma este. Dimitriy viselkedése pár pohár alkohol után mindig megváltozik, és akkor nem lesz elegendő visszatartó erő az, hogy a felesége ott áll a jobbján. Én sem szívleltem az új családtagot jobban, mint ő engem, de erről szólt az üzlet. Ezt pedig Dimitriy-nek is komolyan kellett vennie, ha egyszer át akarja majd venni a helyemet. Néha úgy éreztem, Nadia-ban több rátermettség lenne, mint benne.
Tekintetemmel próbáltam kerülni a lányt, nem felhívni a figyelmet arra, hogy észrevettem. Hogy látom. Az volt a fő szerencsém, hogy Ivan döntése nyomán volt okom forrongani. Így alig jutott időm azon morfondírozni, vajon mit viselhet a fekete estélyi alatt, és mennyi időre lenne szükségem ahhoz, hogy a lecsupaszított testét birtokba vegyem.
Nagy levegőt vettem, majd vegyülni kezdtem. A rövid beszélgetésekkel még nagyjából kibékültem, egyszerű udvariassági formula volt ez azoktól, akik nem akartak kiesni a kiskosárból, és ilyenkor mindig a jobbik arcukat igyekeztek mutatni. Valakinek sikerült, valakinek nem. Nagyjából tíz perc telhetett el, mikor az asztal mellett megpillantottam a lány hátát - nem sokat fedett belőle az a fekete ruha, nagyjából volt elképzelésem arra vonatkozóan, mit tervezett ma estére az ifjabbik Jörgensen vele. A puszta gondolata is felkavaró, éppen ezért nem szerettem akörül futtatni a gondolataimat, hogy vajon hány férfi vágyait elégíti ki és hogyan. Amikor felém fordult, a szája körül már egy mosoly táncolt, a szavait hallva pedig egy másodpercre talán én is villantottam valami hasonlót. - Nem helyénvaló, hogy itt vagy. - Csupán ennyit mondtam, de ezzel ő is tisztában volt. Kivételesen nem rá voltam mérges, a dühöt sokkal inkább Ivan döntése táplálta, de vele erről a későbbiekben még ráérek számolni.
Nem is tudtam volna többet mondani, mert az ifjabbik Jörgensen társaságában felbukkant az apja is; annak ellenére, hogy az én emberem volt, ritka tenyérbemászó stílussal élte az életét, és habár felvirágoztatta az alvilági drogbizniszt, szinte a fénykorát éltük, nem ragaszkodtam a társaságához túl gyakran. Tőlük is megkaptam a születésnapi jókívánságokat, habár így a hatodik X-en túl úgy gondoltam, nem igazán van mit ünnepelni. Vagy ez már az a kor, amikor minden újabb évért hálát kell adni? - Csodálatos parti, Vladimir. A lányod kitett magáért. - Úgy beszélt, mintha lett volna joga a lányomról beszélni. Minden dicséretnek megvolt a maga helye, de azt is tudtam, hogy nem véletlenül emlegeti fel Nadia-t. De nem volt az az isten, hogy a másik gyerekemet is érdekházasságba kergessem. Közben tekintetemmel néha Sienna arcát néztem. Nem voltam hozzászokva ahhoz, hogy ennyire közel van a köreimhez. Vagy éppen a családomhoz.  - Nadezhda évről évre egyre jobban hasonlít a feleségedre.
A megjátszott mosolyom kiszélesedett a szavak hallatán, de talán kellőképpen őszintének hatott. - Remélem nem. - Válaszoltam rá szinte zsigerből, nem részletezve az okait. Azért is volt ez egy aljas hátbatámadás az idősebbik Jörgensentől, mert tudta, hogy mi lett Ivana sorsa. És azt is tudta, hogy miért. Nem akartam Sienna-t ostoba játékok tárgyává tenni, de túl aljas húzás volt a férfitól a lányom körüli zsongás, és a burkolt sértegetés. - Talán a fiad is nősülni készül? - Kérdeztem, mikor a fiú körbefonta Sienna derekát, ezzel jelezvén, hogy ez a szépség ma este csak az övé. Tekintetem már nem is a szemeket figyelte, sokkal inkább a lány derekára kulcsolódó kart, ezt látva pedig szükségem volt egy korty italra.

coded by eirik
Anonymous

Vendég —

Vladimir & Sienna

Csak egyszer kérdeztem meg Ivant; szerinted tényleg jó ötlet? Onnan tudtam, hogy szerinte sem az, hogy szinte azon nyomban felhúzta magát, és ezzel pont két jó okot kaptam arra, hogy ne forszírozzam tovább a témát. Szükségtelen volt magamra haragítani Ivant, ráadásul ha szerinte sem volt jó ötlet, de mégis belement, akkor volt rá valami... megfelelő oka. Jónak nem feltétlenül neveztem volna. Elmenni egy Vladimir tiszteletére rendezett partira - nekem voltak személyes visszatartó okaim is, amiken nyilván nem kötöttem az orrára, de azt ő sem gondolhatta komolyan, hogy Dimitriy nem lesz ott. A saját apja partiján. Márpedig elég világos parancsaink voltak arra vonatkozóan, hogy hogyan is kell viszonyulnom Dimitriyhez.
Mégis ott voltam a rengeteg ember között, Hans Jörgensen oldalán, az Ivan által választott ruhában, pont úgy, ahogy a Jörgensen-fiú látni szeretett volna. Dimitriy is itt van, természetesen, és a tekintete mindent elárul, de egyelőre nem eszkalálódott a helyzet; talán csak azért, mert ott virít az oldalán a visszaszerzett felesége. Mondjuk a nő citromba harapott képét nem tudom megállni mosoly nélkül. Van még mit gyakorolnia, ha ez az élet vár rá hosszútávon.
Pontosan tudtam, mikor érkezett meg Vladimir. Hetek óta nem láttam - aminek az okát igyekeztem nem firtatni magamban -, de voltak dolgok, amiket nem felejtett el az ember. Mint például az érzést, amikor a tekintete rám vetült. Abba az irányba néztem, ahonnan ezt éreztem, a tekintetem pedig a tágas helyiség másik végéből is könnyedén megtalálta. Furcsa, várakozó bizsergés futott végig a testemben; és átkoztam magam ezért a reakcióért. Egyáltalán annak sem szabadott volna érdekelnie, hogy itt van, főleg nem kellett volna így reagálnom... a látványára. Feszültnek tűnt. Dühösnek. Láttam, hogy Ivan mellette áll, így voltak bizonyos elképzeléseim az okokról.
Szerettem volna azt hinni, hogy nem azért nem láttam hetek óta, mert szándékosan került engem, de tudtam, hogy csak önáltatás lenne. Még mindig emlékeztem arra, amit az öltözőben mondott. De végtére is... most sem miatta voltam itt. Végül mégis nekem lett igazam.
Hans magára vonta a figyelmem, és mivel Ivan nem azért kapta a pénzt, hogy Vladimirt bámuljam, készséggel fordultam vissza hozzá. Miatta voltam itt, még akkor is, ha nem ezt választottam volna; de hát az én életem eddig csak kétszer szólt a saját döntéseimről.
Már megint Vladimirnál tartasz.
Miközben felnevettem Hans valamelyik viccesnek szánt, valójában viszont elég ízléstelen megjegyzésén, arra gondoltam, hogy ez a mai este nagyon hosszúnak ígérkezik. És nem Dimitriy miatt.

A hosszú asztalhoz léptem és felemeltem két pezsgőspoharat. Hans olyan beszélgetésbe elegyedett néhány ismerősével, amit egyre nehezebben bírt a gyomrom, ezért kapva kaptam az alkalmon, amikor egyiküknek elfogyott az itala. Talán soha nem voltam még olyan készséges a pincérnősködésben, mint akkor, amikor felajánlottam nekik, hogy szerzek valami italt.
Előbb éreztem meg a hátamon a tekintetét és ismertem fel az illatát, mint hogy megéreztem volna a jelenlétét. Megfordultam, de előtte gondos mosolyt varázsoltam az arcomra.
– Boldog születésnapot.
Kiskép :
Rendeltetésem :
Oslo téged vár
play by :
viggo mortensen
Posztok száma :
91
User neve :
benibigyó
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
91
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
pakhan
Előtörténet :
a word is silver,
silence is gold

Kor :
66

Elküldésének ideje — Hétf. Dec. 06, 2021 7:52 am
Sienna & Vladimir

Hosszú hetek teltek el az ominózus este óta. Szinte pár napra rá rögtön kijött a körözés Jens-re, mint eltűnt személyre, de ismerve Kirill eltüntetési módszereit, ez a név is csak egy lesz azok közül, amelyeket egy idő után automatikusan halottnak nyilvánítanak. Az ügyet pedig lezárják. Ennyit ért az élet, főleg ha egy undorító csúszómászó voltál. Nem járt több részvét. Sem több tisztelet.
Az eset után utasításba adtam Ivannak, hogy ne rendelje ki a lányt senkinek, még a legtöbbet fizető kuncsaftoknak sem, a sérülése indokol pár nap pihenőt. Már maga az alapgondolat is némi kivételezést sejtetett, de Ivan inkább kitépte volna a saját nyelvét, mintsem a képembe mondja azt, hogy szerinte ez nem egy jó üzletpolitika. Nem mintha a véleménye után bármit is változtattam volna a saját döntésemen, éppen annyira voltam csökönyös, mint a fiam; ezt talán ő ismerte a legjobban.
És igyekeztem csupán ennyit foglalkozni a lánnyal, habár ő erről sem fog tudomást szerezni. Nem mintha rászorultam volna egy újabb köszönetnyilvánításra; azzal próbáltam magam visszaállítani a normális kerékvágásba, hogy bármi is történt, én sem vagyok különb férfi az életében, sőt. Én vagyok a legrosszabb. A döntés joga az én kezemben van, hogy szabad lesz-e vagy sem, és voltaképpen minden, amin függ az élete, csak és kizárólag az én döntésemen alapszik. Az elején dühös voltam, mindahányszor megpróbáltam elhitetni magammal, hogy csupán egy eszköznek akart használni, hogy kiszabaduljon az escortok életéből. Úgy, ahogyan egykoron kiszabadult az olcsó kurvák még undorítóbb hétköznapjaiból. Abból az életből Dimitriy emelte ki; de a mostaniból csak én tudnám. Szinte már logikusnak is tűnt a kényszerített elmélet. Az egyenletben rejlő hibákkal azonban nem voltam hajlandó foglalkozni. Úgy tűnt, ez elegendő volt ahhoz, hogy bebeszéljem magamnak a kis kaland befejeztét.
Két hetet töltöttem Vladivostokban, ezidő alatt pedig Dimitriy-re bíztam a helyi ügyek irányítását. Talán egy-két ponton még nem nőtt be a feje lágya, de Ivan, a beépített bébicsősz, remek szolgálatot látott el, ha a fiam felügyeletéről volt szó. Ketten már csak-csak kiteszik azt az egészet, amire szükség van a távollétemben. Afelől sem volt kétségem, hogy Nadia is lefoglalja magát, furcsa hóbortja volt minden évben ilyentájt megünnepelni a születésnapomat - mivel mással, ha nem egy drága partival. Nők. És a partik. Nekik másról szólt, de amíg a kedvét lelte ezekben, nem állt szándékomban kifejezni a nemtetszésemet. Márpedig ilyenkor boldog-boldogtalan szerepel a vendéglistán, és az est végére elfogy belőlem az udvariasság.
Nem tévedtem; már a megérkezésemkor tudtam, a birtok előcsarnoka elárulta, hogy itt valami készült a távollétemben. Belépve a tágas nappaliba Nadia fogadott, mögötte az emberek sokaságával. Igen. Boldog-boldogtalan a szó szoros értelmében. A lányom kitett magáért, valamiért szerette azt gondolni, vagy legalábbis néhány vonásában őrizni, hogy ez a család is éppen olyan, mint a többi. Néha túl naiv; de soha nem bántottam volna meg emiatt. Elvégre mim volt nekem a bátyján és rajta kívül?
Egy ideig nem is volt időm végigmustrálni, hogy kik jelentek meg. Ivan is megjelent mögöttem, éppen ebben a pillanatban vettem észre Hans Jörgensen-t, aki a drogügyletekért felelő stróman fia volt. Mellette a lánnyal. Mintha egy másodperc alatt szertefoszlott volna mindaz, amin heteken keresztül végigküzdöttem magam, csak hogy hatástalanítsam magamban mindazt, amit éreztem. Fejben már sorakoztak a szitokszavak. - Ivan, chto zdes' delayet devushka? - Kérdeztem a vállam fölött hátrapillantva, habár tudtam, hogy rosszul fejeztem ki magam. Valószínűleg - escort mivoltjából - fizettek a mai szolgálataiért. De fogást kellett találnom Ivan-on, hogy valamelyest levezessem magam. - Dmitriy tozhe zdes'. Vy ne dumali? Tvoy bog! - A Dimitriy kártyát előhúzni elegendőnek tűnt ahhoz, hogy Ivan valamelyest behúzza a fülét-farkát.

coded by eirik

Ajánlott tartalom —

Sienna & Vladimir | shallow
Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Vladimir & Sienna
» once upon a dream / Sienna & Vladimir
» Vladimir & Sienna | bittersweet
» what you made me do \ Sienna & Vladimir
» Sienna Martinez

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
M E T A N O I A :: Valhalla csarnokai ;;-
Ugrás: