M E T A N O I A
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mrs. Bergström

Anonymous

Vendég —
____ Bergström ;;
Jennifer Connelly Munkád Halandó Szabad

Te vagy a legjobb anya
55 éves

Szeretetre méltó ;
a rokonok szerint

Anyatigris ;
az ellenségek szerint

Kegyes;
szerintem

"Fiatal voltál még (18 éves), mikor első ízben eléd sodort a sorsom. Fiatal, és még is belém láttál. Te voltál az, aki szigetet képzet számomra, s ki által megtaláltam a békémet. Akkor a tengerparton még nem hittem, de elraboltad a szívem. Nem akartam senkihez se kötődni, pláne nem egy emberhez, de olyan mértékben magadhoz láncoltad a szívem, hogy végül még is maradtam.
Egy évet töltöttünk el együtt békében, s közben én mindent elmondtam neked magamról. Úgy gondoltuk kapcsolatunk titkot képez, ám ez nem így volt.
Egy nap, elhagytalak, de sosem mondtam meg miért tettem, ám búcsúznom nem kellett, hisz figyeltelek. Távolról is a közeledben maradtam, hisz a víz összekötött minket.
Majdnem két évtized telt el, mikor ismét visszatértem hozzád, hisz nem bírtam elviselni hiányod, ám ismét nem maradhattam sokáig. Nem kockáztathattam a biztonságotokat.
Kapcsolatunkból, mi elég kurtára sikeredett 2 gyermek született, s te elmondtál nekik rólam mindent, ám hogy hittek e neked, azt én nem tudhatom.
Gyakran visszajársz a partra, ahol találkoztunk, bízva abban, egy nap ismét felbukkanok majd.
Te még nem tudod, de ez a nap nagyon közel van már!"
- Aegir

"Hát anya, azt hiszem sok mindent kell megbeszélnünk. Tudsz sok rossz dologról, amit a 17 évem alatt elkövettem (de ugyanannyi jó dolog is van), még sem vagy rám mérges, inkább elnéző vagy elég sok dologban, amiben nem, azt inkább nem mered említeni. Csak rád kell néznem és tudom, hogy nem tetszik az amit éppen hallottál. De tudod, hogy mekkora robbanó gépezet vagyok egy rossz szótól vagy rossz tettől, amit azonban még jobban tudsz...sosem bántanálak. Felemelem a hangom ellened is, de bántani? Azt nem ... Inkább a házon adom ki a dühöm...
A semleges dolgoktól el tudunk beszélni, csak az iskola ne kerüljön szoba, se Axel, se a haverok, se a drogok, se az alkohol, na meg a rendőrség. Sokszor hoztak haza a rendőrök éjjel, vagy épp neked kellett bejönnöd értem. Sokszor látom rajtad, hogy ez már sok kicsit az idegrendszerednek. Mégis mosolyogsz, meg ha ez a mosoly erőltetett is. Egy a szó a százból, szeretlek és neked ez is elég, hogy mindenért megbocsáss."
- Aaron

"Amikor elsüllyedt a hajó, tudtad, hogy valami kiveszett belőlem, és hiába próbáltál, én még sem engedtem, hogy segíts. Rejtegettem az állapotom, távol tartottam magamat tőled és az öcsémtől. Olyan volt az elmém, mint az a süllyedő hajó, amelyen minden éjjel megjelenek. Emiatt a távolság miatt fel se tűnt, hogy az életemet szépen lassan valakinek kezdtem szentelni. Nem is tudhattad, egészen addig, amíg már késő nem volt, és a nő el nem hozta a halálom hírét. Eltemettél, és habár soha nem közölték veled a seregtől, hogy pontosan mi történt, te Vivától már pontosan tudtad, hogy egy olyan dologért áldoztam fel magam, amit már jórégóta ismersz, és aminek te is az életedet szentelted. Kíváncsi leszek, mit fogsz szólni, amikor mindezek után "visszatérek" a halálból, és beállítok az ajtódon." - Axel

Egy férfi csokor vár téged. A PB megbeszélés kérdése. Discord erősen ajánlott könnyebb kommunikáció érdekében - még is csak 4-en kell megbeszélnünk dolgokat. Plusz plotok simán lebeszélhetők, szóval ha van ötlet, az ne tartson vissza, hogy nincs benne a fentiekben/lentiekben!

Aegir • szerelmi viszony
Szereted őt, és állítólag ő is téged. Olyannyira, hogy felfedte magát előtted, és megígérte, hogy majd visszatér hozzád. Hűséged azóta töretlen hozzá, hogy megismerted. Mindennap reméled, hogy ismét feltűnik a küszöbödön, és azt is, hogy egyszer képes lesz a gyermekeivel szembe nézni. Ironikus módon mindkét fiadnak A-betűvel kezdődő nevet adtál tiszteletére.
Axel • idősebb fiad
Szokták mondani, hogy mindig az első szülött a legokosabb, de az anya a fiatalabb gyermeket szereti jobban. Ha így is lenne, akkor sem érezném magamat különbnek öcsémnél. Nehéz sorsod volt velem, egyedül kellett gondoskodnod egy gyerekről, és közben fizetni a számlákat. Szerencsére álltad a sarat, és most, hogy a norvég tengerészgyalogságot bővítem, gyakorta küldök neked haza pénzt, hogy semmiben se szenvedj hiányt. Persze, tudom, már unokát vársz tőlem, meg egy állandó barátnőt, hiszen se én se te nem leszel már fiatalabb, de ez még várat magára.
Aaron • fiatalabbik fiad
Kicsit későn, 38 évesen szülted őt, de nem zavart. Immár én is melletted voltam, és segítettem, ahogy tudtam. Őt is épp olyan szeretetben neveled, mint engem, bár a kevesebb megpróbáltatás magával vonja azt is, hogy az öcsikém túl sok mindent enged meg magának. Ő könnyebben fedezgeti fel erejét, és használja ezt szeretettel másokon. Igyekszel erről te is - és én is - lenevelni őt erről, de lehet, hogy erre csak apánk lesz képes...
Rán • A fenyegető Vihar
Mint valaki, aki egy isten szeretője, nem csoda, ha utánanéztél és kérdeztél volna mindannak, ami hozzájuk tartozik. Tudod, hogy Aegirnek van egy felesége, de sose tudtad, hogy bizonyos rossz dolgokat hozzá, és a bosszújához kellene kötnöd: például amikor fiad hajója elsüllyedt, vagy ha egy nyári vihar megrongálta a tetőt. Mindennek ellenére nem tartasz tőle, bízol Aegir védelmében, és ha követelné se tudnád a férjétől megtagadni a szívedet. Meddig hagy majd téged békén a dühös Vihar?
Aviva • a rossz hírek hozója
Egy katona hozzátartozója mindig fél attól a pillanattól, hogy a csöngetés után, mikor ajtót nyit, dísz egyenruhába öltözött tisztek várják majd a odakint papírral és zászlóval, még is számítanak rá. Arra viszont te se voltál felkészítve, hogy a rossz híreket nem egy egyenruhás alak, hanem egy megtört, violaszemű fiatal hölgy hozza majd, aki ígéretet tett halott(nak hitt) fiadnak. A hír - és maga a történet - összetört, még sem tudnál szívből haragudni a nőre, vagy a rám: rám talán csak azért, amiért hazudtam arról, hogy hová, és kivel megyek. Ennek ellenére valahol melegíti a szíved, még is megtaláltam a szerelmet, és ennek ritkasága miatt megakarod majd ismerni ezt a leányt.
Vissza az elejére Go down

Mrs. Bergström
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Axel Bergström
» Aaron Bergström
» Mialla Bergström
» Aaron Bergström
» Aaron Bergström

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
M E T A N O I A :: Karakteralkotó mûhely
a karakteralkotás lépései
 :: Karakterbazár ;; :: Keresett karakterek ;; :: Archivált hirdetések ;;
-
Ugrás: