I saw a side of me that I was scared to but now I hear my name and i’m running your way
Nehéz volt eldönteni, hogy a fejem lüktető fájdalma vagy az előzőleg a halántékomra mért ütés miatt veszítettem-e el valamennyire a fókuszt a látásomban, de még így is tökéletes rálátásom nyílt a pillanatra, amikor Jens feje tehetetlenül hátranyaklott, mintha csak a karma szerette volna visszaadni neki az előzőeket. Megkönnyebbülés áradt szét a tagjaimban, amit aztán rögtön egyfajta értetlen meglepettség váltott fel, amikor megláttam, hogy a férfi nyaka köré kulcsolódó kar gazdája nem Kirill. Vladimir szemei villantak rám egy pillanatra, a tekintetéből sugárzó mélységes düh még a fájdalom ködén keresztül is tisztán kivehető volt. Megpróbáltam feltápászkodni a földről, és bár a végtagjaim már hajlandóak voltak megmozdulni, a művelet mégsem volt olyan egyszerűen végrehajtható, mint szerettem volna. Kirill viszont éppen ebben a pillanatban lépett oda hozzám, a vállam alá nyúlva segített legalább a felsőtestemet függőlegesbe állítani. Bocsánatkérő szavakat mormolt, de még nem voltam képes válaszolni. A fejemnek kevésbé tetszett a függőleges, mint szerettem volna. – Mi a franc van veletek? – jutottak el hozzám Jens szavai, bár a hangja inkább hasonlított szűköléshez. – Ez csak egy kurva! Felpillantottam, de figyelembe véve, hogy Vladimir karja még mindig a nyaka köré kulcsolódott, be kellett volna látnia, hogy nem volt éppen abban a helyzetben, amikor bölcs döntés lenne felháborodni. A szavai nem érintettek meg, elég vulgáris és kendőzetlen kifejezése volt ez az igazságnak, de akkor is igaza volt. Azt az egyet leszámítva, hogy még én is tisztában voltam egy alapszabállyal, amit nagyon komolyan vettek: senki nem emelhet kezet ránk. Ivan kevesebbért is ölt már embert, ezt jól tudtam. Tekintetem megkereste Vladimir szemeit. – Jól vagyok – szólaltam meg, és ezt bizonyítandó Kirill karjára támaszkodva megkíséreltem felállni, de jócskán rá kellett segítenie, ami kevésbé engem igazolt. Nem mintha menteni akartam volna a fickót, a Vladimir szemeiben tükröződő düh mondatta ezt velem. – U neye mozhet byt' sotryaseniye mozga – szólalt meg Kirill, és bár egy szavát sem értettem, valamiért az volt az érzésem, hogy ő sem az én álláspontomat támogatja.
Kiskép : Rendeltetésem : Oslo téged vár play by : viggo mortensen Posztok száma : 91 User neve : benibigyó Csoport : halandó Pontgyűjtő : 91 Lakhely : frogner Foglalkozás : pakhan Előtörténet : a word is silver, silence is gold Kor : 66
Vladimir Sergey Smolensky —
Elküldésének ideje — Vas. Dec. 05, 2021 7:01 am
Sienna & Vladimir
angry people are not always wise
Volt egy-két velejárója annak, hogy eltiltottam Dimitriy-t a lánytól. Többek között az, hogy mikor Maksim berendeli a klubba, Dimitriy ne legyen itt. Még mindig a pokolba kívánt, amiért életbe léptettem ezt a tiltást és grátiszban még a felesége előkerítését is feladatául kapta. Ha a közeljövőben nem mérgez meg, akkor sosem. Már hozzászoktam ahhoz, hogy ha megjelenek itt, mindenki hirtelen tudja, hogy hol van a helye, pedig a napi jelentésekből tudom, hogy ez nem mindig van így; a bajkeverők gyakori vendégek errefelé, és rájuk már a józan érvek alapvetően sem hatnak. Általában végigülöm a lány előadásait, de a múltkori éjszaka óta nem maradtunk kettesben egy helyiségben. Egy szót sem váltottam vele azóta, a közönyösség jelmezét pedig úgy hordtam magamon, mintha ezért is fizetett volna valaki. Ültem, és néztem, közben pásztáztam a kiéhezett tekinteteket, amelyeknek a kereszttüzébe került. Szép számmal akadtak, hisz minden férfi arra vágyott, hogy megkaparintsa ezt a testet, majd egyszerűen csak használja, mintha a pénz, amit ad érte, orvosolna aztán bármit. De minden, ami utána történt, már nem az ő problémájuk volt. Egy ideje már elcsitult a zene, ezt pedig kihasználtam, hogy egy gyors beszélgetést megejtsek Maksimmal. Ő is ismerte az új szabályokat, azt, hogy Dimitriy nem teheti be a lábát ide, amikor Sienna is itt van, és úgy tűnt, eddig nem is történt rá kísérlet. Én tudtam, ha Maksim próbált falazni a fiamnak, de nyilván rájött, hogy ez már nem az ő kicsinyes játékaik terepe. A távozás mellett döntöttem, miután úgy tűnt, hogy a lány is végzett, Dimitriy sem jelent meg, de előtte még szükségét láttam annak is, hogy Kirill-lel is váltsak pár szót. Szerette lazán kezelni a dolgokat és a parancsokat. Így mikor a lány öltözője elé értem, szinte meg sem lepett, hogy nem állt a helyén. Jelenthette volna azt is, hogy a lány már elment, de ahhoz túl kevés idő telt el. - Chert, Kirill. - Szólaltam meg, mikor megpillantottam visszatérni a hátsó kijárat irányából. - YA skazal yey, chto devochka ne mozhet ostavat'sya bez prismotra. - Azt fogadtam volna el egyedül kifogásnak, ha magát Dimitriyt hajította ki éppen. Bár azt jobb szerettem volna a saját kezemmel megtenni. Ekkor azonban tompa, de erőteljes puffanás szűrődött ki az öltözőből - a hang alapján nem úgy tűnt, mintha elejtettek volna egy hajkefét. A következő pillanatban pedig az iménti zajhoz egy férfi mély hangja párosult. Kirill már mozdult, de a tenyeremmel intettem és megállítottam. A düh már kendőzetlenül kezdett éledezni a gyomromban, főleg mikor benyitva a kis helyiségbe, a férfi hátszó sziluettje alapján megállapítottam, hogy ez nem Dimitriy. A lány előtte hevert a földön, valószínűleg ez lehetett a puffanás, a halántékán pedig apró csíkban már vér folyt, a nevenincs férfi pedig éppen azon dolgozott, hogy megszabaduljon a saját nadrágjától. Talán ez volt az a momentum, ami végképp haragba rántotta a gyomromat, és ez valószínűleg kiült az arcomra is. Az okok fejtegetésére nem volt időm, mindenesetre ahhoz túl hirtelen tört elő, a düh, hogy kezelni is tudjam. Nem dobtam el a cigarettát, ami még éppen a számban füstölgött, de a férfi mögé léptem, és míg az egyik kezemmel a haját markoltam meg, hogy elrántsam a lánytól, a másik karomat - akárcsak egy kígyó - a nyaka köré fontam. Éreztem, hogy megmerevedik a karjaim között, és ekkor már kétségem sem volt afelől, hogy ki a férfi; volt már esete a lányokkal, de úgy tűnik, Dimitriy legutóbbi kezelése nem volt kellőképpen hatásos. - Egy jó okot mondj rá Jens Akker, hogy ne roppantsam ketté a gerinced egy mozdulattal, hogy aztán anyád tegyen tisztába egész nyavalyás életedben és mosson ki a szarból. - Suttogtam a fülébe. Már magam sem tudtam megmondani, mikor voltam utoljára ennyire dühös, az pedig, hogy ez éppen most, és éppen ezzel a lánnyal történik, csak fokozta ezt az érzést. - Vagy a saját súlycsoportodban már nem vagy annyira nagyfiú? - Elengedtem a haját, éppen csak annyi időre, hogy eldobjam a számból kilógó cigarettát, majd mutatóujjammal intettem Kirillnek, hogy jöjjön közelebb, aki jó katona módjára addig nem mozdult, míg nem kapott rá parancsot. - Segíts a lánynak. - Adtam neki utasításba, közben továbbra sem engedve a dühből. Úgy marcangolt belülről, mintha készülne felfalni, és ebben az adott pillanatban csak egy átkozott golyót akartam ennek a féregnek a fejében látni.
coded by eirik
Vendég —
Vladimir & Sienna
I saw a side of me that I was scared to but now I hear my name and i’m running your way
A zenét lassan, de biztosan nyomta el a hátsó folyosót leválasztó vastag fal, ahogy az öltöző felé sétáltam. Az elmúlt időszakban rájöttem, hogy tulajdonképpen nem is olyan nagy teher, amikor Maksimnak szüksége van rám, hogy fellendítse egy kicsit a helyi forgalmat. Bár a bámuló, éhes tekintetekről a mai napig ugyanúgy borsódzik a hátam, egyfajta felüdülés, amikor az ember csak látvány. Ilyenkor is vágyakat testesítünk meg, de szigorú távolságban, és amikor táncolnom kell, Ivan sem gondolkozik azon, kinek bocsáthatna a rendelkezésére. Vladimir eltiltotta a közelemből Dimitriyt, de a szabályokon nem változtatott, ezért az esték egyfajta... szabadságot adtak. Tudatot, hogy aznap senkinek a közelségét nem kell majd elviselnem, semmilyen mértékben. Persze ez az este is lehetett volna még egyszerűbb, ha ő nincs itt. Kezdtem rájönni, hogy azokon az estéken, amikor engem visszarendel Maksim, általában Vladimir van itt, ami teljesen logikusnak tűnik, hiszen ennél könnyebben nem is juthatna a közelembe Dimitriy. Valamiért mégis megnehezíti, amikor magamon érzem Vladimir tekintetét; márpedig az ő pillantása mindig kitűnik a többi közül. Ezt az egyet már én is kiismertem benne. – Végeztél? – nézett rám Kirill, az öltözőmhöz állított kidobó, amikor az ajtóhoz értem. Bólintottam, de kérdőn pillantottam rá, hiszen nem sok oka lett volna rákérdezni a nyilvánvalóra. Körbenézett, aztán egy kicsit közelebb hajolt. – Az asszony a hátsó kijáratnál áll és sík ideg – suttogta. Halkan elnevettem magam és intettem neki, hogy húzzon el balfenéken. Egyébként is Dimitriy miatt szokták ideállítani, de amíg Vladimir a bárban van, ő úgysem fog megjelenni. – Menj, már úgyis csak átöltözök – ráztam meg a fejem. Becsuktam magam mögött az ajtót, aztán az öltözőasztalhoz léptem, de pár percig csak az asztallapra támaszkodva bámultam a tükörképem. Néha még mindig úgy éreztem, mintha két különböző személy lennénk, ő és én. Sienna és Ana Sofia. Pedig már jócskán eltemettem magamban azt a nevet. Felsóhajtva vettem magamra a vékony köpenyt, egyfajta megszokásból, hogy addig is érezzek a testemen valamiféle ruhát, amíg előveszem a tényleges utcai gönceimet. A nadrágom felvételéig sem jutottam el viszont, amikor hallottam, hogy kinyílik az öltöző ajtaja. – Minden rendben a... – elakadtam a kérdésben, ahogy hátrafordultam, mert sejtéseim ellenére nem Kirill tért vissza. Az öltözőbe belépő arc is ismerős volt, de nem az a fajta ismerős, aki mosolyt csalt volna az arcomra. Főleg nem azzal az üdvözült vigyorral a képén. – Menj el – közöltem vele egyszerűen. – Ma be kell érned a tánccal. A Jens nevű fickó már régen kiesett a pikszisből, nem volt elég vastag a pénztárcája Ivan ízlésének, ezért azóta nem is láttam, hogy megtörtén a... paradigmaváltás. Biztosan tudtam, hogy nem Ivan jóváhagyásával van itt, ő viszont nem úgy tűnt, mintha értene a szép szóból, mert belépett és becsukta maga mögött az ajtót. – Rég nem láttalak már, szépségem – kezdett el felém sétálni. – Menj el – ismételtem meg nyugodtan. Letettem a ruhát a kezemből és összefontam magam előtt a kezeimet. – Megváltoztak a szabályok, és ide egyébként sem jöhetsz be. Ez egy öltöző. – Szabályok? – kérdezett vissza. Nem állt meg, ezért jobbnak láttam én hátrálni, de egészen addig jött felém, míg neki nem ütköztem az asztalnak. Bólintottam, a válla felett az ajtóra pillantottam és reméltem, hogy Kirill gyorsan meg tudja nyugtatni a feleségét. Jens viszont nem úgy tűnt, mint aki ezt meg akarja várni, mert belemászott az arcomba. – Most már szabályok is vannak? – Mindig is voltak. – Egyelőre sikerült megőriznem a nyugalmat a hangomban, de tudtam, hogy szorult a helyzet. – Menj el – ismételtem meg még egyszer. – És mégis ki vagy te, hogy megmondod nekem, mit csináljak? – sziszegte megragadva a csuklómat, de amikor felszólítottam, hogy engedjen el, a másik kezével durván belemarkolt a hajamba és hátrafeszítette a fejem. – Szarok a szabályaitokra. – Engedj el és senki nem fogja megtudni, hogy itt voltál. – Most már tettetnem kellett a nyugodtságot, a szabad kezemmel megpróbáltam lefejteni magamról a kezét, de csak azt értem el vele, hogy meg erősebben szorított. – Így sem fogja megtudni senki – vigyorodott el. Szólásra nyitottam a számat, de ebben a pillanatban elengedte a csuklómat, csak azért, hogy teljes erőből felpofozzon. Nem tántorodtam meg, nem tudtam, mert a másik keze még mindig a hajamat markolta, de az alsóajkamba hasító fájdalom és az arcom zsibbadása bőven eléggé tudatta velem az ütés erejét. – Te is csak egy ugyanolyan ribanc vagy, mint az összes többi. Nem vonatkozik rátok semmilyen szabály – fröcsögte az arcomba, mielőtt a hajamnál fogva a földre lökött volna. Nem estem kétségbe, ahogy elkezdte kigombolni a nadrágját, én már ki is használtam az alkalmat, hogy a földön mászva távolabb kerüljek tőle, megcélozva az ajtót. – Hová mész, szépségem? – Nem sokkal jutottam előrébb, az ujjai újra a hajamba markoltak, a következő pillanatban pedig csak a rántást éreztem, aztán valami olyan keményen és élesen ütközött a halántékomnak, hogy egy pillanatra fekete foltok takarták ki a látóterem nagy részét. Zavartalanul hagyott a földre zuhanni. A fejem lüktetett, a látásom homályos volt, valami meleg csordogált végig az arcomon és nem tudtam megmozdulni, csak néztem, ahogy folytatja a nadrágja bontogatását. Azt viszont ő nem látta, hogy a háta mögött kinyílik az ajtó. Én magam is csak az ajtó mozgását láttam, azt nem, hogy ki jött be, de a logikus magyarázat Kirill visszatérése volt. Egyelőre nem találtam a hangom és a mozgás sem ment, de sejtettem, hogy elég okos lesz a szituáció kibogozásához.
2023. május 1-jén az óriások vezére összehívta tanácsát, amelyre a nornát is meghívta, aki segített neki az istenekkel szemben. Kezdetben úgy tűnt, ez alkalommal sem történik majd semmi különös, ám amikor Hildr távozásra készült, fültanújává vált két óriás sutyorgásának, s a hallottaktól égtelen harag támadt a norna szívében. A szavak arról szóltak: Thrym azt tervezi miképpen szabadulhat meg Hildr-től, mivel a norna követeléseit nem kívánja a nagyhatalmú óriás teljesíteni, akkor sem, ha az átokkal legyőzik és feledésbe taszítják az isteneket. Hildr elnyomta abban a pillanatban dühét, s ahelyett, hogy szembesítette volna Thrym-et rossz döntésével, a norna úgy határozott, megbosszulja, amiért megpróbálták kijátszani. De nem kapkodott el semmit sem, és mindent gondosan előkészített.
Jelenleg 98 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 98 vendég :: 1 Bot és A legtöbb felhasználó (386 fő) Szer. Okt. 16, 2024 2:56 pm-kor volt itt.