M E T A N O I A
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vladimir & Sienna | bittersweet
 :: Valhalla csarnokai ;;
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Anonymous

Vendég —

Vladimir & Sienna

I saw a side of me that I was scared to
but now I hear my name and i’m running your way

Szerettem volna megkérdezni, hogy miért, de egyrészt így is sok kérdést tettem már fel, másrészt eddig is vagy válaszolt, vagy nem. És ezúttal arra tippeltem volna, hogy nem válaszolna. Nem ment el azonnal, kínzóan hosszú ideig nézett, és én is őt tanulmányoztam. Még mindig szerettem volna kiigazodni rajta, még mindig nem adtam fel, pedig olyan sokszor bizonyította már, hogy felesleges. Hogy soha nem fogom megtudni, mit rejt az érzelemmentes arc.
Érzelemmentes... Meglepően sokszor láttam nem annak, még ha csak a szenvedély is volt az, amit elő tudtam csalogatni belőle. Vagy éppen a düh. A nyakkendője még mindig ki volt kissé lazulva, ahogy én is a testemen viseltem még az érintése nyomát, és valamiért az volt az érzésem, hogy most már biztosan nem is fogom tudni elfelejteni. Az első alkalommal azt hittem, csak azért fontos, mert életemben először kaptam választási lehetőséget és akartam én valamit, de... vele kapcsolatban ez ma másodszor is megtörtént. És tudtam, ha úgy nézne rám, harmadszor is megtörténne. Ha tehetném, csak ezt tenném veled. Újra és újra. A szavai kísértettek; minél inkább el akartam felejteni őket, annál élesebben hallottam a hangját a fülemben.
Minden további szó vagy tett nélkül szakította el a szemeit az enyémektől és sétált ki az öltözőből, ott hagyva egyedül a gondolataimmal és a kétségeimmel. Tudtam viszont, hogy én sem várathatom meg Ivant. Kapkodva öltöztem fel és siettem ki az autóhoz - az egyik kidobó ezúttal árnyékként követett egyik küszöbtől a másikig -, hogy aztán nagy levegőt véve beüljem Ivan mellé. Persze nem úsztam meg a mi a faszt csináltál részt, de így, hogy Vladimir nem váltotta be az ígéretét, nem volt akkora lecseszés-jellege a dolognak.
És még jeget is adott a halántékomra.

Úgyis tudod...  jujci  <3
Vissza az elejére Go down
Vladimir Sergey Smolensky
Kiskép :
Vladimir & Sienna | bittersweet R6Owl02
Rendeltetésem :
Oslo téged vár
play by :
viggo mortensen
Posztok száma :
91
User neve :
benibigyó
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
91
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
pakhan
Előtörténet :
a word is silver,
silence is gold

Kor :
66

Elküldésének ideje — Vas. Dec. 05, 2021 9:02 pm
Sienna & Vladimir

angry people are not always wise

Ez a távozás egészen máshogy alakult, mint legutóbb. Akkor sem tudtam ugyan túl sok érzelmet megvillogtatni, de most ráadásul még aljasul beleringattam abba a hitbe, hogy visszakerül abba a mélységbe, ahonnan jött. Az ő felfogásában talán ennél már csak az lehetett volna rosszabb, ha azt mondom, hogy visszavitetem a nevelőapjához, aki nagyjából úgy bánhatott vele, mint ez a Jens nevű férfi. De több okból sem tűnt megvalósíthatónak; egyrészt a nevelőapja a kiskorúakat szerette, másrészt ki tudja, élt-e még egyáltalán.
- Ne tedd. - Mondtam azt követően, hogy ismét elhangzott az a bizonyos szó. Köszönöm. Neki többet jelentett, mint nekem, és valahol mélyen nem is éreztem helyénvalónak. Ez az egész egy játék része volt, amely kapcsán talán nem felejti majd el, honnan jött, hol tart most, és hová kerülhet vissza. A dühömet akartam mindezzel orvosolni, de még mindig ott lángolt a gyomromban, csak már jóval enyhébben. Tennem kellett valamit. Ami kicsit elfeledteti velem ezt a lányt. Közel két évtizede annak, hogy Ivana meghalt, azóta pedig senki nem került hozzám ilyen közel. Soha nem voltam kétszer ugyanazzal a nővel. Általában a nevükre sem emlékeztem. Most bezzeg... ennek a lánynak minden létező nevét ismertem. Ana Sofia. Eden. Sienna. De vajon melyikük volt az igazi?
Hirtelen fojtogatni kezdett a kis helyiség; tudtam, hogy a testem üzen annak érdekében, hogy minél előbb eltűnjek. Mindent itt akartam hagyni, amit tőle kaptam, amit tőle viseltem. Az apró karmolásokat a vállamon, az ingembe ivódott parfümöt, az ajkaimra égett csókokat.
Miközben szinte eltéptem a tekintetem az övétől, és kisétáltam a helyiségből, már tudtam, hogy soha többé nem visszakozhatok. Nem küldtem el. Nem küldtem vissza. És ha ő marad, nekem kell távol maradnom.

coded by eirik
Anonymous

Vendég —

Vladimir & Sienna

Kitartottam és arcizmom sem rezdült, pedig belül vívódtam. Az este tényleg olyan lett végül, mint egy rohadt hullámvasút, és amilyen elsöprő pillanatokat éltünk át az előbb - újra -, olyan mélyen volt most a szerelvény. Tudtam, hogy szándékosan tette. Meg akarta még forgatni bennem azt a kést, de nem tudtam rájönni, hogy miért. Túl sokat képzeltem magamról, amikor dacoltam vele? Attól nem félhetett, hogy ezek után képzelek majd túl sokat. Pont az volt a terve, hogy alaposan móresre tanítson. Azt hiszem.
De végül, még mielőtt lenyomhatta volna a kilincset és itt hagyhatott volna a kétségeimmel, feltettem a kérdést. Nem hittem volna, hogy válaszolni fog, hiszen az előbb sem tette, ezúttal viszont válaszra méltatott... azért, hogy ne mondjon vele semmit. – Ez igazán figyelmes tőled – jegyeztem meg szárazon. Ő is tudta, hogy nem erre voltam kíváncsi. Olyan sokáig hallgatott, hogy biztos voltam benne, nem kapom meg a valódi választ, meghagyja a lehetőséget Ivannak. Végül mégis sikerült meglepnie - századjára, ezredjére is.
Nem tudtam, mit mondjak. Azt tudtam, hogy nem hazudik, ennél sokkal egyenesebb volt, és nem lett volna ennyire aljas; még akkor sem, ha dühös volt rám. Ha valamiben biztos lehettem vele kapcsolatban, az az volt, hogy a másik szemébe mondta a kendőzetlen igazságot is.
– Köszönöm. – Ugyanaz az egyszerű szó, amit a fürdőszobában is mondtam neki, de most más okból. Furcsa volt, hogy szó szerint a kezében tartotta az életem, és mégis mindig megköszöntem neki valamit; valami mást, az életemen kívül. Bár most nagyon közel álltunk hozzá.
Kiskép :
Rendeltetésem :
Oslo téged vár
play by :
viggo mortensen
Posztok száma :
91
User neve :
benibigyó
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
91
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
pakhan
Előtörténet :
a word is silver,
silence is gold

Kor :
66

Elküldésének ideje — Vas. Dec. 05, 2021 8:28 pm
Sienna & Vladimir

Ijesztő ívet kezdett formálni kettőnk története; már csak azért is, mert egyre inkább vettem észre magamon, hogy érdekel, mi történik vele. Próbáltam abba a hitbe ringatni magam, hogy ez csak pillanatnyi gyengeség, talán elfáradtam, és az, hogy Dimitriy-vel állandóan csak a gond van, furcsa frusztrációt eredményezett. Ki kellett volna törölnöm mindent a fejemből, ami kettőnk között történt, de míg más esetekben ez olyan könnyedén megtörtént... ezúttal még nem találtam meg a módszerért a felejtésnek.
Miután Ivan kiment, még egy utolsó lesújtó pillantással adózva a lány irányába - ezt betudtam annak, hogy kettejük között cseppet sem volt rózsásnak nevezhető a viszony -, én is hasonlóképpen tettem, csak épp nem lesújtás volt a tekintetemben. Teljesen biztos voltam abban, hogy megijedt; és éppen ez volt a célom. Megijeszteni. Elijeszteni. Elhitetni vele, hogy ha tényleg úgy hozná a helyzet, csak és kizárólag rajtam múlna a sorsa. Én juttathatom előre. De én lökhetem vissza a sanyarú, szürke mocsaras életébe is, amikor már egy kezén nem fogja tudni megszámolni, hány férfi volt aznap a vendége.
A kezem még mindig a kilincsen nyugodott, mikor meghallottam a kérdését. Meglepett, hogy éppen ezt kérdezte meg, szinte biztos voltam abban, hogy nem lesz hozzá bátorsága. És főleg nem lesz ennyire nyílt ebben az ügyben. - Hogy adjon jeget a halántékodra, mert megsérültél. - Mondtam először csak ennyit, és jó ideig nem követték újabb szavak a mondanivalómat. Valószínűleg azért, mert nem akartam rögtön az orrára kötni, hogy nem kell Oslo külvárosi gettójába visszamennie. Azonban ha ő nem megy sehová, nekem kellett megteremtenem a távolságtartás feltételeit, legalább addig, míg rá nem jövök, hogy mivel ejtette rabul a férfiasságomat. Miben több, mint a többi hozzá hasonló. Miért nem tudok betelni vele... - És hogy vigyen haza. - Fűztem végül hozzá, miután már bizonyára a pokolba átkozott az egyenes válasz hiánya miatt.

coded by eirik
[/quote]
Anonymous

Vendég —

Vladimir & Sienna

Nem válaszolt. Nem tudom, miért gondoltam, hogy egyáltalán fog; talán azért, mert ott, abban az átkozott fürdőszobában is válaszolt a kérdésemre, pedig még csak fel sem tettem hangosan. Most viszont, ahelyett, hogy megszólalt volna, inkább arra ösztökélt, hogy álljak fel az öléből. Nem tudtam mire vélni a viselkedését, de nem ellenkeztem. A szavai még mindig a fülemben csengtek, ahogy azt a csókot is éreztem még a nyakamon, és tudtam, hogy ez baj. Hiába nem válaszolt most, azt nem tudta semmissé tenni, amit már kimondott.
Ivan már majdnem az ajtónál járt, ezt mindketten tudtuk, ő mégis felém fordult egy pillanatra. A tekintete kutatón kereste az enyémet, mintha várt volna valamire. – Tudod, hogy nem hihetem el. – A hangom halk volt, csak ő hallhatta, amit mondtam. Egyszerű szavak voltak, de még én is éreztem a mögötte megbújó esendőséget, ami éles ellentétben állt a korábbi dacolással. Nem akartam előtte gyengének mutatkozni, mert tudtam, hogy anélkül is képes feltárni mások lelkét, hogy kitennék elé azt az asztalra, de nem is volt ez igazán gyengeség. Inkább egy lecke, amit már nagyon régen meg kellett tanulnom.
Ahogy Ivan belépett a szobába, megacéloztam magam. Az arcomról eltüntettem az érzelmeimet, és nem mondtam, nem tettem semmit akkor sem, ahogy gyorsan felmérte a helyzetet: engem, a halántékomat, Vladimirt. A szemeiben volt egy "mi a faszt csináltál" él, ahogy rám nézett, de amint Vladimir megszólalt, neki szentelte a figyelmét.
És ő oroszul beszélt. Előtte pedig még rám is pillantott. Mintha gyomorszájon vágtak volna, ujjaim olyan erősen szorították az asztallapot a hátam mögött, hogy belefehéredtek az ízületeim. Nem akartam. Nem akartam. De előbb pusztultam volna el, mintsem ezt hangosan is kimondjam. Pedig még így is képes volt elküldeni Ivant, hogy ismét kettesben maradjunk.
Ránéztem, pedig nem akartam látni a hidegséget a szemeiben. Innen tudtam, milyen veszélyes vizekre érkeztünk meg; gondolnom sem szabadott volna erre. Ezt viszont túl késő volt már visszacsinálni.
– Mit mondtál neki? – szólaltam meg néhány másodperc múlva. Szerencsére a hangom nem volt olyan nyomorult, mint amennyire annak éreztem magam.
Kiskép :
Rendeltetésem :
Oslo téged vár
play by :
viggo mortensen
Posztok száma :
91
User neve :
benibigyó
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
91
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
pakhan
Előtörténet :
a word is silver,
silence is gold

Kor :
66

Elküldésének ideje — Vas. Dec. 05, 2021 7:23 pm
Sienna & Vladimir

Talán meggondolatlanul buktak ki azok a bizonyos szavak, amelyekre végül vissza is kérdezett. Még előtte éreztem, ahogyan megremeg a teste, mintha furcsa ijedség futott volna végig rajta. Nem kellett volna megszólalnom. Nem mondhattam volna ki egy ilyen nyilvánvaló vágyat, még akkor sem, ha kínzópadon ülnék éppen. Ráadásul mióta ismer, talán ez volt az első alkalom, mikor kimondtam, hogy milyen terveim vannak vele. Pontosabban... lennének... vagy voltak.
Végül nem válaszoltam. Nem törtem meg a csendet, ami hideg zuhanyként borult ránk, helyette lassan felemeltem magamról, és arra ösztökéltem, hogy a két lábára álljon. Jóval tisztább volt a helyzet mint legutóbb, nem dobáltunk szét ruhákat, a letolt nadrágon és a félrehúzott bugyin kívül semmi más nem szenvedte meg a kettőnk kis rögtönzött légyottját. Ez főleg akkor váltott ki belőlem nagyobb megkönnyebbülést, mikor meghallottam Ivan mély hangját a folyosón, és tudtam, hogy az ajtó felé közelít.
Ekkor már kapóra jött, hogy a lány nem ült az ölemben, én magam is felálltam, és mindent mélyen magamba szívtam. Főleg az illatát akartam elraktározni, mert tudtam, amit ő még nem; hosszabb ideig nem fogunk találkozni. És ugyan nem készültem beváltani a fenyegetéseimet, de távol kellett tartanom magam tőle.
Még egy pillanatig hátrafordultam, mintha vártam volna tőle valamit. Én. Vártam valamit. Egy nőtől. Csak egy szót. Egy mozzanatot. Bármit, amit szintén magammal vihetek. Aztán elfordítottam a kulcsot a zárban, és utat engedtem Ivan-nak, hogy beléphessen. Ilyen helyzetekben mindig elvártam, hogy ne legyenek kérdései. - Történt egy kis incidens korábban. - Adtam neki felvilágosítást, majd egy pillanatra a lányra néztem. - Otvezi devushku domoy. Postradavshiy. Dayte yemu led na lob. - Szándékosan mondtam oroszul, ezzel tetézve némileg a lány idegességét. Valószínűleg tényleg kinézte belőlem, hogy visszaküldeném a kurvák közé, hogy bármikor rendelkezésre kelljen állnia bármely betévedőnek. - Várd meg a lányt a kocsiban. - Tettem még hozzá, mintegy utasításként Ivan-nak, hogy ez a végszó és most távozzon. Nem tudtam, akarok-e még mondani valamit. Valahol bíztam abban, hogy Ő igen. Furcsa érzés volt. Várni valamire... valakire. Hogy mondjon valamit.

coded by eirik
Anonymous

Vendég —

Vladimir & Sienna

Úgy tapadtunk össze, egymásra, mintha kiéhezett, féket és józan logikát nem ismerő állatok lettünk volna. A testünk tökéletes összhangban működött együtt, mintha az enyémet csak arra teremtették volna, hogy befogadja őt, és az övét arra, hogy a magáévá tegyen. Nem akartam okokat keresni erre, nem akartam gondolkodni, mert tudtam, hogy abból csak a baj van. Most csak érezni akartam őt, kiadni magamból a frusztráltságot, legyen az az általa bennem keltett szexuális frusztráció, vagy a korábban felkorbácsolt dühöm.
A csókja fullasztó volt, akárcsak az élmény, és amikor a testem azt súgta, ez a hév hamarosan végzetessé fog válni, nem is próbáltam megállítani. A gyönyöröm hangjait elnyelte a csók, de amikor a bőrömbe maró ujjaival gyorsabb tempóra ösztökélt, örömmel adtam neki neki is, amire szüksége volt. A testemen apró remegések futottak végig, még azt követően is, hogy ő is átlendült a határon. Homlokom az övének támasztva próbáltam újra levegőhöz jutni, de ez nem volt egyszerű, hiszen a szívverésem is alig akart csillapodni.
Csak akkor emeltem fel a fejem is nyitottam ki a szemem, amikor ő is megmozdult. Világoskék szemei még mindig profin és akadálytalanul ejtették rabul az enyémeket, de az meglepett, hogy mintha a düh szikráját sem láttam volna most bennük. Képtelenség volt kiigazodni rajta. Mégis, amikor a fülemhez hajolt, még előre is dőltem egy kicsit, hogy megkönnyítsem neki a helyzetet. Szavai ellentétes érzelmeket keltettek bennem; ujjaim kissé erősebben fogták a vállát, a testemen ugyanakkor remegés futott végig, amit neki is éreznie kellett, hiszen még bennem volt.
Nem akartam, hogy ilyeneket mondjon nekem. Nem akartam hinni neki. Nem akartam, hogy olyan gondolatok fogalmazódjanak meg a fejemben, amiknek nem szabadna. Az én életemben ez felért egy halálos ítélettel, és akkor még nem is tartottam ott, hogy ki ő. Felemeltem a fejem, hogy ismét láthassam az arcát, tekintetem az övét kutatta.
– Miért mondod ezt? – Nem vádoltam hazugsággal, egyszerűen csak nem értettem az okokat. Ő is tudta, hogy ez nem lehetséges, hogy nem is kérhetnék tőle ilyesmit. Valamiért mégis azt mondta, amit.
Aztán, mintha csak a kérdésemet lett volna hivatott alátámasztani, meghallottam a folyosóról beszűrődni Ivan hangját. Még tompa volt és távoli, de túl jól ismertem már ahhoz, hogy ne ismerjem fel. A testem pedig ezúttal nem a várakozástól, a kéjtől, vagy az utóhatások következtében feszült meg.
Kiskép :
Rendeltetésem :
Oslo téged vár
play by :
viggo mortensen
Posztok száma :
91
User neve :
benibigyó
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
91
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
pakhan
Előtörténet :
a word is silver,
silence is gold

Kor :
66

Elküldésének ideje — Vas. Dec. 05, 2021 3:14 pm
Sienna & Vladimir

Nem hagyta ki a lehetőségét annak, hogy hozzám hasonlóan ő is megérintsen engem. A kezei hol a hajamnál, hol a vállamnál simítottak végig, majd megtámaszkodott a vállamon. A teste jobban megfeszült, mint eddig, és kihajolt a csókból. Talán pontosan tudta, érezte, hogy vészesen fogyott az idő, de nem is kellett elhasználnunk mindet. Valószínűleg az adrenalin is dolgozott abban, hogy ilyen gyorsan a mámor szélére kevergőztem, de nem akartam veszni hagyni egyetlen értékes másodpercet sem. Úgy mozogtam a testében, ahogy ő akarta, ő szabta meg a ritmust, és valljuk be, sokkal gyengédebb volt, még ha a mozdulatait át it itatta valamiféle dac.
A döntő pillanatban már alig fogtam fel valamit; ismét visszahajolt, hogy megossza velem az ajkait, én pedig, mint hajótörött szomjazó, szinte rögtön le is csaptam a kínálkozó lehetőségre. Közben karjaim között még feszesebb lett a teste, ez pedig elemi erővel hatott az enyémre is. Egyre gyakrabban éreztem a ránduló izmokat magam köré gyűrűzni, és mikor beköszöntött nála az élvezet semmihez sem fogható érzése, már tudtam, hogy én is elengedhetem magam. Még rámarkoltam a fenekére az utolsó másodpercekben, így szabva meg azt a tempót, ami megadta nekem is az utolsó kegyelemdöféseket; ezekben a mozdulatokban pedig minden benne volt. A robbanás, ami következett, mintha az egész helyiséget beterítette volna, nem volt elegendő oxigén, bár egy ideig nem is voltam képes újra levegőt venni. A testem meg-megrándult, kiadva magamból mindent, majd felkutattam a tekintetét, fél ujjal eltüntetve egy izzadságcseppet az arcáról. - Ha tehetném, csak ezt tenném veled. Újra és újra. - Súgtam a füléhez hajolva, majd apró csókot leheltem a nyakára. Nem voltam képes megmozdulni. Szinte letaglózott az iménti mámorhullámmal, aminek továbbra is a hatása alatt voltam. Bár tényleg ennyiből állna az életem... vele. Mindentől távol, a testében lelve örömet akkor, amikor csak gondoltam.

coded by eirik
Anonymous

Vendég —

Vladimir & Sienna

A gondolkodásnak - legalábbis a józannak és értelmesnek - ismét nem volt sem helye, sem ideje. Leült a székre és várt; döntést kínált. Elsétálhattam volna mellette, ki az ajtón és várhattam volna Ivan ölelő karjaira odakint. Megakadályozhattam volna, hogy még mélyebbre süllyedjek ebben a mocsárban, amibe mintha már az első találkozásunk alkalmával beledugtam volna a lábujjamat, legutóbb viszont jócskán derékig süllyedtem benne. Most pedig tudtam, hogy legalább nyakig benne leszek.
Nem kérettem és nem játszottam meg magam, miközben odasétáltam hozzá és az ölébe ültem. A kezei rögtön ott voltak a testemen, apró kis szikrákat és libabőrt hagyva maguk után az érintésével. Az irányítás ezúttal nálam volt, de nem húztam az időm; a testem ugyanúgy vágyott rá, mint ahogy az övé rám, még akkor is, ha továbbra is tisztán éreztem a dühét, ahogy ő is érezhette az enyémet. Ez sem volt azonban elég ahhoz, hogy eltántorítson, és amikor végre eggyé vált a testünk, legalább a vágy okozta frusztráció enyhült valamelyest. Egy részét már megszerezte annak, amit akart.
Ujjai a fenekembe markoltak, másik keze pedig a hajamban tűnt el, és amikor magához rántott, készséggel, forró szenvedéllyel adtam meg magam a birtokló csóknak. A nyögése végigvibrált a testemen és az ölemben összpontosult, a csípőm ösztönösen, már-már türelmetlenül mozdult meg, hogy még több gyönyört hozzon nekünk.
Ziháltam, de nem engedtem el az ajkait, egyik kezem a vállán támaszkodott meg, a másik még mindig a hajába bújtatva pihent a tarkóján. Izzadtságcseppek gördültek végig a hátamon, és éreztem, hogyan feszül meg az ő teste is a ruha alatt. Megszakítottam a csókot, hogy rá tudjak nézni, látni akartam a szemeiben a vágy tüzét, még akkor is, ha a dühét sem tudtam eloszlatni. Ha elengedte a hajam, egy kissé fel is egyenesedtem, és bár ez jóval nagyobb rálátást engedett a testemre, valahogy úgy sejtettem, ha fogva tartom a tekintetét, ott fognak maradni a szemei. Tenyerem az arcára kúszott, hüvelykujjam pedig végigsimított az ajkain, de ahogy éreztem, hogy apró remegések futnak végig a testemen, ismét lehajoltam hozzá, felkínálva neki az ajkaimat.
A csípőm mozdulatai kevésbé voltak összeszedettek, nem tudtam elfojtani a nyögéseimet sem, mígnem a gyönyör végleg végigvágott rajtam. Megfeszült a testem, ujjaim a vállába martak, de úgy sejtettem, ő sem fog sokkal lemaradni mögöttem.
Kiskép :
Rendeltetésem :
Oslo téged vár
play by :
viggo mortensen
Posztok száma :
91
User neve :
benibigyó
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
91
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
pakhan
Előtörténet :
a word is silver,
silence is gold

Kor :
66

Elküldésének ideje — Vas. Dec. 05, 2021 2:23 pm
Sienna & Vladimir

Megfordult a fejemben az az eshetőség, hogy a dac miatt ezúttal más döntést hoz majd, kinyitja az ajtót, majd kisétál, aztán nem is látom többé. Bár talán még éppen időben végét vette volna ennek az egésznek. Az, hogy akárhányszor csak látom, a legkülönbözőbb reakciókat váltja ki belőlem, nem volt hosszútávon járható út. Az, hogy a testét minden alkalommal magamon akartam érezni, szintén nem volt elfogadható az én pozíciómban és szerepemben. Egyszer már elkövettem azt a hibát, hogy egy ilyen nőt vettem feleségül; megittam a levét. És majdnem otthagytam a fogamat.
Szaggatottá vált a légzésem, mikor közelebb lépkedett, majd az ölembe ült, én pedig már fel is emeltem a két kezem, hogy végigsimítsak a testén. Ott volt bennem a még mindig elfojthatatlan düh, minden mozdulatom érzékeltette, hogy még nem altatta el a duzzogó oroszlánt, azonban ezúttal egészen más vonta el a figyelmemet. Benne akartam lenni, azonban lekorlátoztam a lehetőségeimet azzal, hogy átadtam neki az irányítást.
Nem adott sem magának, sem nekem túl sok időt, szinte azonnal elérkezettnek látta az időt, hogy megossza velem a testét; úgy merültem el benne, mintha két kirakós tökéletesen összepasszoló darabjai lennénk, majd egy hang nélkül markoltam bele a fenekébe, majd mielőtt megmozdítottam volna a csípőjét, ujjaim a hajába gabalyodtak, erővel rántva le az ajkaimhoz, hogy egy birtokló csókban forrjak össze vele.
Lassan mozdultam meg, mintha elfelejtettem volna, hogy az imént még én keveselltem az időt. De az állapot, amibe kerültem miatta, meggyőzött arról, hogy öt perc bőven elég ehhez a játékhoz. Az ő játékához, amit fogalmam sincs, tudatosan játszott-e, vagy csupán így alakult.
A szájába nyögtem, még mindig szorítva egyik kezemmel a hajtincseit, míg másik kezemmel a tökéletes ritmus megtalálásában segítettem neki. Alig kezdődött el, de már ott tartottam, mint egy szűz kisfiú, aki azon nyomban elveszíti a fejét, és kontroll nélkül a testébe robbanok. Próbáltam szabályozni magam, újra és újra mozdítva a csípőjét, hogy előbb az ő mámora köszöntsön be, de az érzés már borzolta a gerincemet.

coded by eirik
Anonymous

Vendég —

Vladimir & Sienna

Csalódottságot éreztem, amikor elengedett. Ha lehet, ettől csak még frusztráltabbnak éreztem magam. Nem azért, mert nem szoktak elutasítani, nem azért, mert a testem kivétel nélkül minden férfit megőrjített, hanem azért mert én akartam, és úgy tűnt, ő ki fog sétálni az ajtón.
A kilincs helyett viszont a kulcs elfordulásának hangja hallatszott a zárban.
Elnehezült a légzésem, ahogy megfordult és rám nézett, bár most nem előttem állt és nem is ért hozzám, a helyzet és a tekintete égető súlya bőven felért vele. Forróság áradt szét a testemben, tekintetem követte a mozdulatot, ahogy az övéhez nyúlt. Tudtam, hogy akar engem, éreztem és láttam, mégsem indult el felém. Megszabadult a nadrágja fogságától, de helyettem azt a széket vette célba, ahol az első látogatása alkalmával is ült. Elnyílt ajkakkal figyeltem, és amikor megszólalt, várakozásteljes bizsergés futott végig a gerincem mentén. Ismét választást kínált nekem. És én tudtam, hogyan kell döntenem. Ez a mai este már egyébként sem a bölcs döntésekről szólt.
Odasétáltam hozzá, de ezúttal bevezető nélkül ültem az ölébe. Nem húztam az idő vetkőzéssel, az a falatnyi alsónemű, ami rajtam volt, egyébként sem zavart sok vizet. Egyik kezem a tarkójára vezettem és éhesen csókoltam meg, felesleges lett volna úgy tenni, mintha nem akarnám ezt, mintha nem vágynék rá. Most sem kerestem az okokat, hogy miért van rám ilyen hatással, hogy miért kívánom, de a testem reakciói egyértelműek voltak. Érezni akartam. Lehet, hogy most utoljára.
Szabad kezemet kettőnk közé vezettem, épp csak annyira emeltem meg a csípőmet, hogy el tudjam húzni az útból a csipkét, aztán egyetlen lassú mozdulattal ereszkedtem rá. Halkan felnyögtem az érzésre, körmeim a bőrébe vájtak a tarkójánál, de most az sem érdekelt, ha fájdalmat okozok neki. Ő sem bánt velem kesztyűs kézzel az előbb.
Kiskép :
Rendeltetésem :
Oslo téged vár
play by :
viggo mortensen
Posztok száma :
91
User neve :
benibigyó
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
91
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
pakhan
Előtörténet :
a word is silver,
silence is gold

Kor :
66

Elküldésének ideje — Vas. Dec. 05, 2021 1:41 pm
Sienna & Vladimir

A helyzetében jelenleg kétélű fegyvernek tűnt a csábítás. Mert talán ezzel hatást tudott gyakorolni a férfiakra, akiket kénytelen volt vendégül látni, és még magát Dimitriy-t is úgy tudta az ujjai között forgatni vele, ahogyan éppen szüksége volt rá, de engem nem tudott a szó hagyományos értelmében lekenyerezni. Nem tudott elcsábítani, és több, nem tudott vele ellágyítani. Ha egyszer eldöntöttem, hogy visszalököm a kurvák sorába, akkor vissza fogom lökni, akkor is, ha a maradék tíz percben másodpercenként jutalmaz meg orgazmussal. Akkor is.
A teste még mindig úgy simult az érintésem alá, mint valami kezesbárány, és ha a düh nem dolgozott volna mindkettőnkben olyan vadul, valószínűleg teljesen olyan érzésem lett volna, mint nem is olyan régen a fürdőszobában. Kívántam, ennek pedig már jól érezhető jele is volt, és ahogy hozzásimultam, valószínűleg ő maga is kiérezhette a vágyat, ami szinte lüktetett a teste nyomán.
A szavait hallva tényleg el kellett őt engednem. Magamnak volt józanítás inkább, hogy megemlítettem Ivant, de tudtam azt is, hogy rá is hatással van a férfi jelenléte. Cseppet sem jó értelemben. Éreztem az ujjait a mellkasomon, ami nem segített a lehiggadásban, azonban a következő pillanatban mégis elléptem előle, és elsétáltam az ajtóig.
A kilincshez nyúltam, és mire már azt gondolhatta volna, hogy kimegyek, helyette kulcsra zártam az ajtót, és visszafordultam felé. Furcsa játék volt ez kettőnk között, még magam sem tudtam hová tenni azt a ragaszkodást, ami kezdett kialakulni bennem irányában; talán éppen ezért akartam minél távolabb tudni magamtól. És Ivan is meg fogja kapni tőlem a feladatot, hogy orvosolja ezt a problémát. Ki kellett vernem a fejemből mindent, ami akár egy másodpercre is pozitív emlékeket sejtetett ezzel a lánnyal kapcsolatban.
Az ajtó zárva volt, de így is tudtam, hogy hamarosan dörömbölés fogja megtörni a jelenlegi csendet. Nagyjából hat percet adtam Ivan érkezésének, ez pedig aligha kevés volt mindenhez, amit éppen tudtam volna tenni vele. És amit akartam. Minden józan eszem ellenére továbbra is csak azon járt az agyam, hogyan kaphatnám meg, a vágy már majdnem szétszorította a nadrágomat, így az övemhez nyúltam és meglazítottam azt, szinte rögtön térdig tolva a szövetnadrágomat. A jelenet valószínűleg éppen úgy zajlott mint le, mint az imént a Jens nevű férfival, azonban valószínűleg én már a legkisebb ellenkezésbe is belehaltam volna.
Meglazítottam a nyakkendőmet, majd arra a székre ültem le, ahol az első idelátogatásom során is. Ott ültem, a vágyam szinte szétrobbant a várakozás súlyától. - Öt perc, huszonhat másodperc. - Csak ennyit mondtam, mint valami időzített bomba, de nem nyújtottam ki felé a kezem, nem tettem semmit. Azt akartam, hogy döntést hozzon. Ismét.

coded by eirik
Anonymous

Vendég —

Vladimir & Sienna

A kezdetben viszonylag nyugalmasnak ígérkező este lassan kezdett hullámvasút-szerű fordulatokat venni. Azt hittem, Jens lehet a legrosszabb, ami jöhet, de Vladimir ismét sikeresen bizonyította, hogy ha akarnék sem tudnék kiigazodni rajta és a viselkedésén és láthatóan teljes beleéléssel vette át az ügyeletes rémálom helyét. A felhorgadó dühöm pedig hamar olyan daccá vált, aminek már biztosan tudtam, hogy meg fogom szenvedni a következményeit.
De még mindig ugyanolyan hatással volt rám. Nem tudtam, hogy direkt csinálja-e, de az biztos, hogy én már nem próbáltam meg a következmények függvényében dönteni. Azt nem gondoltam, hogy számított volna arra, amit tettem, de ahelyett, hogy most az én fejemhez fogott volna fegyvert, szinte azon nyomban átvette az irányítást a csók felett. A testemet a sajátjához rántotta, én pedig úgy simultam hozzá, mintha nem szorított volna éppen eléggé magától is. Az alsóajkam fájt, de ez a fájdalom most szinte édesnek tűnt. Még mindig sok düh volt a csókban, de kár lett volna tagadni, hogy a rám gyakorolt hatása pontosan ugyanolyan volt, mint legutóbb a fürdőszobában. Akartam őt, még akkor is, ha most minden porcikám dühös volt rá. Vagy talán pont azért.
Ivan említése kijózanító hatással lehetett volna rám, de ennek a hatásnak nehéz volt érvényesülnie akkor, amikor ilyen közel tartott magánál és így nézett rám, a szám pedig még mindig az iménti csóktól égett. – Akkor most mi lesz? – A szabad kezem felsimított a mellkasán, a szemem pedig követte az útját, mielőtt ismét a szemébe néztem volna. Csábításnak tűnhetett, valahol az is volt, de nem azért, amiért gondolhatta volna; nem akartam megenyhíteni, mert tudtam, hogy lehetetlen. Viszont Ivanról sem akartam beszélni. Ismertem a módszereit, elég lesz átélni és túlélni, nem akartam előre azon gondolkozni, most mit fog tenni. – Ha ki akarsz menni, először el kellene engedned. – Szemtelen voltam, de már nem érdekelt.
Kiskép :
Rendeltetésem :
Oslo téged vár
play by :
viggo mortensen
Posztok száma :
91
User neve :
benibigyó
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
91
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
pakhan
Előtörténet :
a word is silver,
silence is gold

Kor :
66

Elküldésének ideje — Vas. Dec. 05, 2021 12:59 pm
Sienna & Vladimir

Furcsa ridegség költözött a levegőbe, miután letettem a telefont; bár csupán demonstrálni akartam azt, hogy ki az, aki itt valójában meghozza a döntéseket, és ugyan talán úgy tűnt, hogy néha megkapja ennek a döntési jognak az illúzióját, de valójában nem volt több ennyinél; illúziónál. Ivan neve pedig amúgy is egy kellemetlen érzést idézett az emberek gyomrában, általában azért, mert ha rá szükség van, akkor már tényleg baj van.
Nem szólalt meg többé, amiért kiváltképp hálás voltam. Már csak az hiányzott volna, hogy ismét nekikezdjen, de talán rájött arra, hogy azzal csak maga alatt vágná a fát. Idén még úgysem küldtem senkit Szibériába, ne akarjon ő lenni az első, aki átlépi azt a bizonyos határt. Amikor viszont a testem egészen más módon kezdett reagálni a szituációra, arra, hogy márpedig ő egy akaratos és makacs, dacos kislányként viselkedett, inkább tartottam volna életben a dühömet, mintsem hogy ismét a testével tudjon lekenyerezni. Azzal a testtel, ami az elmúlt időszak legnagyobb mámorához segített. Mégis, nem engedhettem meg magamnak, hogy ellágyuljak. El kellett fojtanom a kibontakozó vágyat. Mi a fene történik velem?
Már készültem kihátrálni a helyiségből, megvárni odakinn, míg Ivan megérkezik, de még azelőtt, hogy elengedtem volna az arcát, egy tizedmásodperc alatt a tarkómra markolt, és a saját szájára rántotta az én számat. Furcsa egyveleget éreztem a csókjában; dühöt. Elkeseredettséget. Talán ijedtséget is, de nem bontakoztam ki a csókból. Éppen ellenkezőleg; én magam is beleálltam, átvéve fölötte az irányítást, majd az egész testét rántottam a sajátomhoz, úgy mintha az életet akarnám kiszipolyozni a testéből ezzel a csókkal. Az éhség érzése, ami ismét úrrá lett rajtam, már nem tudott odakinn maradni, ismét minden porcikájára vágytam, annak ellenére, hogy tudtam, a játszma hamar véget fog érni. - Ivan hamarosan megérkezik. - Megtörtem a csókot, de a tekintetét egy másodpercre sem eresztettem. Nem mondtam le arról, hogy megbüntetem. Még ha nem is úgy, ahogyan ő azt most még gondolta.

coded by eirik
Anonymous

Vendég —

Vladimir & Sienna

Talán ostobaság, vagy inkább őrültség volt szembeszállni vele, de akkor már késő volt meggondolni magam, és nem is kívántam visszatáncolni a helyzetből. Feldühített a viselkedése, még akkor is, ha semmi jogom nem lett volna ilyesmit érezni. Tudnom kellett volna, hol a helyem, tűrnöm kellett volna a haragját és elfogadni a szavait, meghunyászkodni az akarata és a véleménye előtt. Volt még viszont bennem olyan tűz, amit fáradságos munkával sem tudtak kiölni belőlem, és ez most fellobbant. Az ő szavai sem voltak jogosak. Tudtam, hogy nem én vagyok a hibás.
A szavak pedig elhagyták a számat, mielőtt meggondolhattam volna magam. Álltam a tekintetét még akkor is, amikor a düh újult erővel lobbant fel a szemeiben, és akkor is, amikor orosz szavakat mordult, mert bár nem értettem, voltak elképzeléseim a jelentésükről. És nem hízelgésnek tippeltem volna őket. Amikor már emberi nyelven szólalt meg, csupán a szemöldökömet vontam fel jelentőségteljesen, még akkor is, amikor megjelent a kezében a mobiltelefonja. Dühösen vakkantotta a szavakat, természetesen oroszul, de Ivan nevét felismertem.
Félelem kúszott fel a gerincem mentén, de elnyomtam magamban az érzést. Én dacoltam vele, én hoztam a fejemre a bajt, akkor el kell viselnem a következményeit is. Még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy vissza kell süllyednem abba a még undorítóbb mocsokba, amibe már csak félig lógott bele a lábam.
Frusztráltan szusszantam fel, amikor ismét az államért nyúlt, de ezúttal még erőteljesebb volt az ujjai szorítása, ezért nem próbálkoztam meg a visszahúzásával. Figyeltem az arcát, a szemeit, amik most a halántékomat mustrálták, de nem éreztem mást, csak a haragot, amit ébresztette bennem. Hogy idejött és még engem büntet. Valószínűleg a szemeim is szinte lángokat szórtak rá, de most már egyébként is mindegy volt. Már szólt Ivannak, ennél rosszabbat pedig aligha tehetett volna velem.
Nem tudom, honnan tűnt fel előbb a változás. Talán a légzése vált előbb rendezetlenné, de az is lehet, hogy a tekintete üzent már mást. Nem voltam ostoba, felismertem a jeleket; élénken őriztem még az emlékét annak a fürdőszobai jelenetnek. Éreztem, hogy ugyanolyan hatással van rám, mint akkor, és ettől csak még dühösebb akartam lenni. A frusztráció fokozódott is bennem, de szégyenszemre rá kellett jönnöm, hogy a gondolataim a feszültség levezetésének egy egészen pikáns módját vetítették a lelki szemeim elé. Amikor pedig ismét realizáltam, hogy már egyébként sincs vesztenivalóm, engedelmeskedtem a belső hangnak. Dühösen fújtam ki a levegőt az orromon, aztán hirtelen felemeltem a kezem, megragadtam a tarkóját, és kihasználva, hogy az arca egyébként is közel volt az enyémhez, a szájára préseltem az enyémeket.
Talán ezért már én is golyót kapok a fejembe.
Kiskép :
Rendeltetésem :
Oslo téged vár
play by :
viggo mortensen
Posztok száma :
91
User neve :
benibigyó
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
91
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
pakhan
Előtörténet :
a word is silver,
silence is gold

Kor :
66

Elküldésének ideje — Vas. Dec. 05, 2021 12:06 pm
Sienna & Vladimir

Tekintetem a vérfoltra siklott az asztal szélén, így nem volt nehéz összeraknom a képet a fején is látható sérüléssel. Égető lehetett a fájdalom, amit akkor, abban a percben érzett, ráadásul ha előbb tudom, hogy az a senkiházi egy nála gyengébb nő fejét az asztal sarkába verte, rögtön két golyót kapott volna a koponyájába.
Általában mindig tudtam, hogy mit várjak a másiktól. A meghunyászkodás azonban soha nem maradt el - kivéve most. Fogalmam sem volt arról, hogy dacolni kezd velem, majd mikor kirántotta az arcát az ujjaim szorításából, már tudtam, hogy ostobaság volt bármilyen viszonyt is kialakítani vele; csupán felbátorodott, én pedig ha nem is vallottam be, de mélyen legbelül imádtam, ha egy nő dacolt velem. Ettől a ténytől viszont nem lettem kevésbé dühösebb.   

Életemben először nem tudtam, hogy mit kellene tennem. A szavai - az enyémekhez hasonlóan - határozottan csengtek, és itt már egyértelmű volt, hogy egyikünk sem fog visszakozni. - Proklyatyye zhenshchiny. Problema tol'ko v nikh. - Szitkozódtam magamban, mintha bármit is értett volna belőle, majd újra nagy levegőt vettem, és metsző tekintetemmel továbbra is követtem minden mozdulatát. A dacot már csírájában ki kellett volna ölni belőle, és mégis, annyi év után még mindig ott lángolt benne. És ez minden bosszankodásom ellenére még mindig tetszett. - Rendben. Kérésed parancs. - Mondtam csupán ennyit, ekkor már a zsebemben turkálva a mobilom után, amin szinte rögtön megtaláltam a keresett telefonszámot, és a fülemhez emeltem. - Idi v bar, Ivan. My vstretimsya zdes'. - Nem mondtam többet, éppen elég információ volt ez ahhoz, hogy Ivan tudja a dolgát.
Ledobtam a telefont az asztalra a háta mögött, ami egy hangos puffanással ért ott földet, majd ismét marokra fogtam az állát, ekkor már esélyt sem adva arra, hogy ki tudja rántani onnét csak úgy. Ekkor már a sérülését szemléltem a halántékán, megállapítva, hogy ennek jó pár napig nyoma lesz, először egy szép sötétkék, majd egy zöld monokli formájában. Megannyi szitokszó volt még a tarsolyomban, és csupán valami csoda folytán nem hánytorgattam fel mindent - valószínűleg durvább jelzők hagyták volna el a számat, mint a halott barátocskánkét. A tekintetében felsejlő dac azonban egészen más hatást kezdett gyakorolni rám. Éreztem, hogy a düh érzését valami egészen más váltja fel a testemben, a vér, ami eddig a számat és a kezemet mozgatta, most a testem egy bizonyos pontja felé kezdett vándorolni, emiatt a légzésem is rendezetlenebbé vált. De. Most. Nem.

coded by eirik
Anonymous

Vendég —

Vladimir & Sienna

Akaratlanul is összerezzentem, amikor az öltöző ajtaja akkora erővel csapódott be a háta mögött, hogy csodálkoztam, hogyan nem szakadt ki keretestől a falból. A mosoly gyorsan eltűnt az arcomról; talán naivitás volt azt hinni, hogy a dühe csak és kizárólag a férfinek szólt. Elindult felém, még a lépteiből is feszültség sugárzott. Biztos, hogy naivitás volt nem magamra venni a dühét, még ha nem is tudtam megtalálni a fejemben a lehetséges indokokat. Ez a része viszont engem frusztrált, különösen, mikor úgy beszélt velem, mint egy nevelésre szoruló fruskával.
Dacosan álltam a tekintetét, nem fordítottam el a fejem. – Szerinted hagyott volna kiabálni? – kérdeztem vissza. Nem azért jött ide, hogy az én kedvemre tegyen, csírájában fojtotta volna el a próbálkozást is, és most hogy már tudtam, mi volt még nála, egy részem örült, hogy nem próbálkozott semmivel. – Elég hatásos módszert talált az elhallgattatásomra. – Láttam a vérfoltot az asztal szélén, már tudtam, hogy abba verte bele a fejem.
A következő szavai viszont felértek egy arculcsapással. Kirántottam az állam az ujjai szorításából, még akkor is, ha a hirtelen mozdulatra újra belehasított a fejembe a fájdalom. Félelem és viszolygás szorította össze a gyomrom és a mellkasom, de ez kevés volt ahhoz, hogy meghunyászkodjak előtte. – Akkor tedd meg – közöltem vele szenvtelenül. – Mondd ki. Egy szavadba kerül és az iménti jelenet meg sem történik. – Összeszorítottam a fogam, de álltam a pillantását. Semmi oka nem volt arra, hogy rám zúdítsa a dühét, arra pedig pláne, hogy ezzel fenyegetőzzön, de ő volt itt a főnök. Én pedig nem fogok bocsánatot kérni és könyörögni neki azért, ne engem büntessen.
Kiskép :
Rendeltetésem :
Oslo téged vár
play by :
viggo mortensen
Posztok száma :
91
User neve :
benibigyó
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
91
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
pakhan
Előtörténet :
a word is silver,
silence is gold

Kor :
66

Elküldésének ideje — Vas. Dec. 05, 2021 10:32 am
Sienna & Vladimir

Nem adott különösebb örömet maga a gyilkolás ténye, de ez a munkám velejárója volt. Bármikor dönthettem volna úgy, hogy befejezem ezt a fajta büntetést, és máshogyan kezelem a hasonló szituációkat, de úgy tűnt, még a halál sem elég ijesztő következmény mindenkinek. Hát minek adnánk nekik esélyt a jobb útra, ha szemmel láthatóan képtelenek élni a kapott lehetőséggel?  

A férfi fejéből ömlő vér hamar kezdett szétterjedni a padlón. Én még mindig nem mozdultam, egy apró érzelem sem futott végig az arcomon, miközben visszaraktam a fegyvert a zakóm alá. - Ne uznay etogo. - Címeztem a mondanivalómat Kirill-nek, de ismerte már a módját ennek is; nem hagyunk nyomot magunk után. Mindent, ami által azonosítani tudnák, el kellett tüntetnie. Véres meló, már-már gyomorforgató, de mindannyian tüntettünk már el holtestet. Ez amolyan beavatási szertartás az újaknak.
Mikor ismét kettesben maradtunk, még mindig nem tudtam uralkodni a lángszerűen terjedő dühömön. Valahol rá is dühös voltam - talán jobban, mint a halott udvarlójára -, hisz elszalasztotta az alkalmát annak, hogy segítséget kérjen. Nem volt garancia arra, hogy hátrajövök számon kérni Kirillt. És az sem volt biztos, hogy Kirill visszaér időben.
Kihúztam magam, miközben megálltam vele szemben, egy mély levegővel próbálva palástolni a továbbra is tomboló haragot, de mikor a fél kezemmel hátranyúltam, hogy becsapjam az öltöző ajtaját, az pedig alig maradt a tokjában, maga a mozdulat és a mögötte rejlő indulat talán egyértelműsítette számára is a helyzetet. Dühített a mosoly is, amivel oldani próbálta a helyzetet, mert éppen az ellenkező hatást érte el. - Egyetlen dolog igényel újragondolást. - Léptem közelebb hozzá, majd magam sem tudom, honnan jött a mozdulat, de megragadtam az arcát az álla alatt, így kényszerítve, hogy rám nézzen. - Ha bejön valaki azon az ajtón, akinek nem kéne, te nem csendben tűröd, és hagyod, hogy a földre döngöljön és megdugjon. - Nem válogattam meg a szavaimat, habár ritkán fogalmaztam ennyire kendőzetlenül és vulgárisan. Kirill nem volt annyira messze, hogy ne hallja meg, ha legalább kiabált volna. Bár meg tudtam volna fogalmazni, miért voltam ennyire végletesen dühös rá. - Vagy ha a kiváltságosok életét unod, csak szólnod kell és visszamehetsz a többi közé. - Túlzás. Túlzásokba estem. Valahol mélyen tudtam, hogy az ijedtség egészen máshogy hat a reflexekre. Nem volt helyénvaló a dorgálásom. De túl csökönyös voltam ahhoz, hogy bármit is visszaszívjak.

coded by eirik
Anonymous

Vendég —

Vladimir & Sienna

Vladimir dühe szinte kézzel foghatóan érződött a levegőben, és bár igyekeztem semmit nem látni ez mögé, egy kicsit mégis csak szokatlannak tűnt, hogy ennyire átadja magát az érzéseinek. Előbb néztem volna ki belőle azt, hogy egyetlen szó nélkül, hidegvérrel megadja Jensnek azt, ami szerinte jár neki, vagy egyszerűen csak kiviteti Kirillel, aztán kisétál az öltözőből, mintha soha nem is lett volna ott. De persze Jens sem sokat segített a saját helyzetén azzal, hogy nem tudta befogni a száját.
Amikor sikerült kiszabadulnia Vladimir fogásából, valamiért kételkedtem benne, hogy ezt ő nem így tervezte volna, de aztán megláttam a kést Jens kezében és ösztönös félelem rántotta görcsbe a gyomrom. Nem magamat féltettem, annak ellenére, hogy átfutott a fejemben a gondolat, hogy ha ez végig a zsebében volt, örülhetek, hogy csak a fejem fáj. Jens motyogása is ezt bizonyította, mert bár a szavai nem voltak tiszták, felém mutogatott a késsel. Kirill rögtön reagált és a háta mögé tolt, de nem lépett közbe. Vladimir uralta a helyzetet, és ezt Jensen kívül mindenki érezte; én is, de akkor sem tetszett a kés látványa a közelében.
Nem lepett meg, amikor megpillantottam Vladimir kezében a fegyvert. Jens hátrahőkölt kissé, de még mindig nem félt eléggé, legalábbis erre utalt, hogy a kést sem dobta el, és nem is könyörgött az életéért. Talán tényleg azt hitte, hogy ez az egész csak fenyegetés, hogy móresre tanítsák, pedig Vladimir már a hangját is felemelte, végleg eltűnt belőle a ridegség. Még én sem tudtam kiismerni, de azt azért tudtam, hogy ez Jens szempontjából nem túl jó jel. Ő viszont nem igazán érzékelhette.
– Soha nem fogok bocsánatot kérni egy ribanctól!
Rossz válasz. Már a "soha" résznél elfordítottam a fejem, mert bár tudtam, mi következik, nem feltétlenül szerettem volna végignézni. Azon sem lepődtem volna meg, ha nem tudja befejezni a mondatot. A lövés hangjától csengett a fülem, a tehetetlenül a padlóra zuhanó test hangja nem volt szép, de mindkettőt el kellett fogadnom. Kirill is csak ekkor mozdult el előlem.
– YA vytashchu yego – intézett néhány szót Vladimir irányába, de addig nem mozdult meg, míg meg nem kapta a jóváhagyását. Igyekeztem kerülni a nem túl szép látványt, ami Jensből maradt, de Kirill éppen azon munkálkodott, hogy eltüntesse onnan.
Nekidőltem az asztalnak, mielőtt a fejfájásom meg tudott volna szédíteni, és közben rájöttem, hogy ketten maradtunk. Már megint.
– Talán ideje lenne újragondolni ezeket az öltözőbeli találkozásokat – próbálkoztam meg egy mosollyal. Élénken emlékeztem az első alkalomra is, de tény, hogy a második eset sem kezdődött valami fényesen. Most viszont legalább nem ő kapta a golyót a testébe.
Kiskép :
Rendeltetésem :
Oslo téged vár
play by :
viggo mortensen
Posztok száma :
91
User neve :
benibigyó
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
91
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
pakhan
Előtörténet :
a word is silver,
silence is gold

Kor :
66

Elküldésének ideje — Vas. Dec. 05, 2021 9:29 am
Sienna & Vladimir

Nem kellett megismételtem a Kirill-hez intézett szavakat, elhaladt mellettem, és a lány mellé érve próbálta őt szó szerint egyenesbe hozni. Nem kerülte el a figyelmemet, hogy minden mozdulatot fájlalt, és hogy valószínűleg nem egy egyszerű pofont kapott ettől a nyomorulttól. Attól nem is repedt volna fel így a szemöldöke. Talán az vérzett, de innen elég nehéz volt megállapítani a vér származásának pontos helyét.
- Ismered a mondást? Néha bölcsebb hallgatni. - Továbbra is suttogtam, bár ez inkább már csikorgás volt, a dühtől pedig összekoccantak a fogaim. Már nemcsak a gyomromat uralta az ismeretlen eredetű érzés, hanem minden porcikámat és minden mozdulatomat is. Ki akartam végezni, és az sem érdekelt, ha még egy hét múlva is a vérét és a testdarabjait takarítják majd az öltöző falairól.  

Kirill szavai eljutottak a tudatomig, így a tekintetem ismét a lányt mustrálta. Az, hogy a saját elmondása szerint jól van, jelen helyzetben baromi keveset segített rajtam. Jens helyzetén még annyit sem, bár róla már mindenki helyében lemondtam volna. - Tévedésben vagy, ha azt hiszed, következmények nélkül bánthatsz itt egy lányt. - Szándékosan fogalmaztam így, habár más helyzetben - Sienna távollétében - talán a lány helyett én is egészen más kifejezést használtam volna. Volt egy fontos szabály; a lányokra tilos kezet emelni. Ha mégis megteszik, az embereim tudták a protokollt, márpedig itt csak egyfajta forgatókönyv létezett.
Lazítottam a szorításomon, amin a kis senkiházi kapva kapott, és rögtön kiszakította magát a kezeim közül. Ő azt hihette, hogy hirtelen erősebb lett mint én, de fogalma sem volt, hogy valójában én akartam hogy ez történjen. Nagyjából volt egy elképzelésem, mi fog következni, és nem is tévedtem, mikor előrántotta azt a csukható kést a zsebéből, és összevissza hadonászni kezdett vele. Közben motyogott valamit, de nem értettem, mindenesetre Sienna felé mutogatott. - Megkönnyíted a dolgom. - Reagáltam ennyivel, miközben a zakóm alá nyúltam és kezembe akadt a Glock 34-esem hideg markolata. Ha higgadt tudtam volna maradni, valószínűleg máshogyan történik mindez.
A fegyver hamarosan már a mellkasára, majd a fehére szegeződött, ekkor már szándékosan kerülve a lány tekintetét. Bizonyára tudta, hogy történnek itt a dolgok. Hogy a vér már szinte a reggeli gyümölcslevünk mellé párosult. De testközelből kételkedtem, hogy látott volna már ilyesmit. - Az utolsó szó jogán. Kérj bocsánatot. Halljam! - Ekkor viszont már megemeltem a hangom, a ráncok pedig megfeszültek a homlokomon. Neki és a kis sarki bicskájának esélye sem volt.

coded by eirik

Ajánlott tartalom —

Vladimir & Sienna | bittersweet
Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Vladimir & Sienna
» once upon a dream / Sienna & Vladimir
» Sienna & Vladimir | shallow
» what you made me do \ Sienna & Vladimir
» Sienna Martinez

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
M E T A N O I A :: Valhalla csarnokai ;;-
Ugrás: