Kiskép : Rendeltetésem : Oslo téged vár play by : viggo mortensen Posztok száma : 91 User neve : benibigyó Csoport : halandó Pontgyűjtő : 91 Lakhely : frogner Foglalkozás : pakhan Előtörténet : a word is silver, silence is gold Kor : 66
Vladimir Sergey Smolensky —
Elküldésének ideje — Szomb. Dec. 04, 2021 9:11 pm
Sienna & Vladimir
dead men tell no tales
Azt még éppen elkaptam, hogy elkezdte lehámozni magáról a köntöst, de úgy ítéltem, hogy az én szerepem itt és most véget is ért. Ahhoz képest, ahogyan az este indult, kiváltképp jó szolgálatot tettem, és ezt remélhetőleg ő is így ítélte meg. Nem mintha egy másodpercig is csalódottságot láttam volna rajta. Egy szót sem szóltam, mikor becsuktam magam mögött a fürdőszoba ajtaját, és ahogy elkezdtem egymás után szelni a lépcsőket, és már tudtam, hogy senki nem lát, egy le nem vakarható mosoly ült ki az arcomra. Nem tudtam meghatározni a pontos okát - talán ez az egész összezanzásítva -, mindenesetre úgy léptem be a nappaliba, mintha egy egészen más földrészre kerültem volna. Ledobáltam a feleslegesnek titulált párnákat, majd elővettem a zakóm zsebéből a mobilomat, és egy gyors üzenetet küldtem Maksimnak. Elvártam, hogy reggel pontban fél hatra a kapu előtt álljon, és ő aztán főleg ismert annyira, hogy tudja, mennyire elrontja a kedvemet, ha elkésik. Még odafentről hallottam halk neszezést, de próbáltam elvonatkoztatni attól, hogy hol is vagyok, és hogy kivel. Egyetlen párnát hagytam, egy darabig azonban a mennyezetet bűvöltem. Nem jött az álom, amit annyira kergettem az este folyamán, a láztól izzadva.
És tudtam, hogy Sienna is pontosan tudja: nem leszek itt reggel, mikor felébred.
too many bad notes playing in our symphony so let it breathe, let it fly, let it go let it fall, let it crash, burn slow
Éreztem magamon a tekintete súlyát, ahogy visszaléptem a fürdőbe. Szinte biztos voltam benne, hogy ha más nem is, hát ez az érzés örökre velünk marad, hogy hogyan tud ő nézni, úgy, hogy még a fürdőköpenyben is meztelennek érezzem magam. Valószínűleg talpig télikabátban és overálban is annak éreztem volna magam. Pillantásom elidőzött egy kicsit a mellkasán lévő seben, de ahogy felpillantottam az arcára, a szemei azt súgták, ne kérdezzek semmit. Talán nem is válaszolt volna, ha megteszem. Inkább úgy döntöttem, hogy ha fel tudott jönni magától a lépcsőn, és még ahhoz is volt ereje, hogy a fürdőszoba falához szorítson, túl fogja élni. Ha pedig mégsem, remélhetőleg szól előtte. Épphogy volt időm bólintani a kérdésére, mielőtt már hozzá is tette volna, hogy ő a kanapéra kíván lecsapni. Ez némileg azért meglepett, de jobbnak láttam nem vitába szállni vele. Volt egy olyan sejtésem, hogy a tervei szerint reggelre már nem is fogom itt találni. A hangja ismét közönyösnek érződött, de nem vettem magamra; kezdtem rájönni, hogy ez ugyanolyan tartozéka, mint a szemei metsző pillantása. – Megleszel a lépcsőn? – kérdeztem egy kis mosollyal a szám sarkában, de egy percig sem gondoltam komolyan a kérdést. Ha ő érzelemmentes is volt, én megengedhettem magamnak egy kis humort. Nem is vártam tőle választ, inkább beljebb sétáltam a fürdőben és a fürdőköpenyem övéhez nyúltam, hogy át tudjam venni a helyét a fürdés terén. Ekkor ütötték meg a fülem a szavai, amikre majdnem elnevettem magam. – Pedig kifejezetten annak a típusnak gondoltalak – mosolyodtam el félig visszafordulva. Arra azért figyeltem, hogy a köpeny elejét összefogjam az ujjaimmal, nem kellett azt hinnie, hogy el akarom csábítani. – De ha nem hát nem – vontam vállat, és ha el akart menni, hagytam. Abba sem lett volna sok beleszólásom, ha úgy dönt, hogy végignézi, ahogy fürdök, de így azért kényelmesebbnek tűnt a gondolat. Nem kérdeztem meg, hogy meddig tervez maradni. Semmi közöm nem volt hozzá, hogy itt lesz-e még reggel.
Kiskép : Rendeltetésem : Oslo téged vár play by : viggo mortensen Posztok száma : 91 User neve : benibigyó Csoport : halandó Pontgyűjtő : 91 Lakhely : frogner Foglalkozás : pakhan Előtörténet : a word is silver, silence is gold Kor : 66
Elküldésének ideje — Szomb. Dec. 04, 2021 8:17 pm
Sienna & Vladimir
dead men tell no tales
Amíg ő a ruhatárat ment átkutatni, volt lehetőségem jobban lemosni magam, és minden porcikámat alaposan beszappanozni. Most, hogy már nem volt szemtanúja, megengedtem magam, hogy kicsit megfájlaljam a sérülésemet, ami valószínűleg a víz hatására kezdett el csípni, de amúgy sem volt kellőképpen pihentetve. Valahol mélyen mondjuk bíztam abban, hogy nem a fiam levetett holmijaival fog visszatérni, már ha talál majd valami nekem valót. Végül mikor visszatért a fürdőszobába, egy törülközőt és egy kényelmesnek tűnő melegítőt tett le a közelbe, de nem szalasztottam el a pillanatot, hogy végigmérjem az alakját. Ami már kicsit sem volt egyszerű mutatvány, tekintve, hogy a fürdőköpeny minden ívét elvette a gyönyörű testének. Valahol mélyen örültem is ennek. Eleget láttam. A telhetetlenség pedig túl ártalmas, egy olyan illúzióba ringat, ami elhiteti veled, hogy többet kaphatsz. Szinte azon nyomban elzártam a vizet, majd a törülközőért nyúltam. Tudtam, hogy nem úszom meg a sebem körüli érdeklődést, de szívesen elkerültem volna ezt a beszélgetést. Bár talán végre megszokta azt, hogy lényegtelen dolgokról amúgy sem nyitok diskurzust, és nem próbál újabb mondatokat kicsikarni belőlem olyasmi miatt, amit láthatóan túléltem. - Ha jól tudom, egy hálószoba van a lakásban. - Törtem meg végül a feszítő csendet, ekkor már rajtam volt a nadrág, a törülközővel pedig a nedves hajamat törölgettem. - Én megelégszem a kanapéval. - Fűztem még hozzá, meg sem várva, hogy válaszoljon az előző mondatomra. Az, hogy ismét közöny költözött a hangomba, kevésbé miatta volt. Megszoktam, hogy így kezelem az embereket, függetlenül attól, hogy kicsodák. És habár messzemenően emlékezetes estét varázsolt a földi poklomban, megváltoztatni nem volt képes. - Nem kérek jóéjt puszit. - Tettem még hozzá, mielőtt kiléptem volna a fürdőből, majd hátra sem nézve kivonultam, és célba vettem a földszintet.
too many bad notes playing in our symphony so let it breathe, let it fly, let it go let it fall, let it crash, burn slow
Gondolatban megráztam magam, nem azért, hogy elfelejtsem, aki történt, hanem azért, hogy visszatérjen a fejemben minden a normális kerékvágásba. Nem felelt semmit, de én sem kívántam tovább firtatni a témát, hiszen felesleges is lett volna. Nem vártam el semmit és pontosan tudtam, hol a helyem. Ettől még nem változott meg semmi, csak kaptam tőle egy ajándékot, amit a nehezebb napokon előkotorhatok majd az emlékeim mélyéről; a tudatot, hogy egyszer nekem is lehetett választásom. És ezt már nem veheti el tőlem senki. A kérdésére kis híján elnevettem magam. – Megnézem, mit teheted érted – feleltem diplomatikusan. Nem akartam elhamarkodott ígéreteket tenni, hiszen rajtam kívül senki nem volt huzamosabb lakója ennek a lakásnak, de előfordulhatott, hogy Dimitriy hagyott itt egy-két dolgot. Én is megmozdultam, először a fürdőköpenyemért indultam, hogy ne teljesen meztelenül járkáljak a fürdőszobán kívül - gyorsan megszokássá válik, ha mindenki úgy jár-kel errefelé, mintha nem csak te laknál itt -, de annyi tisztálkodást megelőlegeztem magamnak, hogy letöröljem a combjaimat. Összeszedtem a ruhákat a földről - bár a legtöbbjükbe rég beleivódott már a vér, így talán egyszerűbb lett volna elégetni őket -, aztán magára hagytam. A szerencse viszont úgy tűnt, rámosolyog, az egyik szekrény mélyén találtam egy melegítőnadrágot, ami határozottan férfi viseletnek tűnt, de legalábbis biztosan nem az én méretem volt. – A feszes farmert megúsztad – szólaltam meg visszalépve a fürdőszobába. – Pólóval viszont nem tudok szolgálni a méretedben... vagy a stílusodban. – Ivan nem olyan dolgokkal töltötte fel az itteni gardróbot, amit szívesen magára vett volna, ebben biztos voltam. Letettem a nadrágot és egy tiszta törölközőt a mosdókagylóra, aztán egyetlen pillantást engedélyeztem magamnak az irányába, hogy lássam, minden rendben van-e, mielőtt ismét magára hagytam volna. Innentől kezdve ismét csak két idegen voltunk egy fedél alá szorulva, csak abban reménykedtem, hogy nem tér vissza száz százalékban a tahó stílusához. Most már talán nem volt szükség rá, hogy hangsúlyosan nézzen keresztül rajtam.
Elküldésének ideje — Szomb. Dec. 04, 2021 7:32 pm
Sienna & Vladimir
dead men tell no tales
A múltat jóvá - vagy legalábbis jobbá - tenni számára... nem tudtam. Túl sok időt töltött ebben a béklyóban, amelyért közvetve felelős voltam, és még az összeget is pontosan tudtam, amennyiért megvásárolták a szüleitől. Nem szabadott volna így tekintenem rá. Az első adandó alkalommal hagynom kellett volna, hogy elsétáljon, kiadni a parancsot Dimitriy-nek, hogy soha többé nem érhet hozzá, majd minden ment volna tovább a hétköznapi kerékvágásban. Úgy tűnt, az élet máshogy írta meg ezt a történetet. Még én sem számítottam rá, pedig sok mindent számításba veszek. Nem reagáltam a szavakra, arra sem, amikor megköszönte. Valahol nagyon is fájó volt hallani ezt a szót ebben a helyzetben, mindezek után, tudván, hogy min ment keresztül. De ez volt az életünk. Ő holnap ugyanúgy rendelkezésre fog állni, és Ivan ugyanúgy kirendelheti akárhová, akárkihez. Sok élethelyzetben rosszul döntöttem, mikor még fiatal voltam, de ma már nem követem el a kivételezés bűnét. Annak idején Ivana-val is így kezdődött. És ha egyszer híre megy a lányok között, soha véget nem érő viták születnek. - Az esélytelenek nyugalmával kérdezem, de van a lakásban bármilyen lazább viselet? - Nem is tudom, milyen válaszra számítottam. Megtette volna bármi, nem érdekelt, hogy kinek a levetett gönce, de ne egy feszes ing vagy nadrág legyen a viseletem. A válaszától függetlenül elindultam a fürdőkád felé, de nem akartam megmártózni benne, csupán egy gyors és rövid zuhannyal akartam eltüntetni magamról a mai nap nyomait. Őt. Megengedtem a vizet, és a kellemes hőfok megtalálása után beálltam alá. Ez a fürdő maga a megváltás volt. Bevizeztem a hajam, majd dörzsölni kezdtem a sötétebb vérfoltokat a mellkasomon, ahol már teljesen befeketedett a vérem. Csupán egy pillanat erejéig sandítottam hátra, mintha csak arra lettem volna kíváncsi, vajon még mindig ott áll-e tétlenül.
Nem akartam megszökni sem a pillanatból, sem a tekintete súlya elől. Mindig is távol állt tőlem az ijedős kislány szerepe, egyébként is pontosan tisztában voltam vele, hogy én hoztam egy döntést, annak pedig vállaltam a következményeit. Élénken élt bennem a pillanat, amiben választást kínált nekem, én pedig úgy döntöttem, maradok. Hát akkor most sem menekültem el, a válaszokra viszont szükségem volt. – Megmondhatnád – billentettem kissé oldalra a fejem. – Az előbbit, legalábbis. – Nem dacoltam vele, pusztán a tényekre világítottam rá, márpedig azok azt diktálták, hogy bármit megparancsolhatna vagy megtilthatna nekem. Az emlékeimre persze neki sem lehetett ráhatása, de nem is szándékoztam vele megosztani az ezirányú céljaimat. Ha valóban annyira átlátott rajtam, pontosan tudnia kellett, hogy én meg fogom őrizni az emléket. Nem azért, mert romantikus típus vagyok, hanem azért, mert számomra jelentősége volt. A döntésnek, az igazi vágynak. A körülmények persze jóindulattal sem voltak ideálisnak nevezhetők, de ez most nem számított. Ami történt, megtörtént, mindketten akartuk, és számomra ez az igazi lényeg. A többin ráérek máskor is aggódni. Megéreztem a tenyere súlyát a vállamon, és bár még mindig nem mondtam ki hangosan a kérdést, úgy válaszolt, mintha megtettem volna. A szavai hatására pedig mintha kiengedtem volna egy nagy adag levegőt, amiről észre sem vettem, hogy bent tartottam. A szám sarkában megjelent egy kis mosoly, egyfajta hála jele, amiért megadta a választ. – Köszönöm – fejeztem ki egy egyszerű szóval is az érzést. Nem is volt szükségem többre, nem voltam már naiv kislány, aki szükségtelen dolgokat lát bele a történésekbe, vagy épp várja a szőke herceget fehér lovon, aki majd kiszabadítja a sárkány karmaiból. Ebben a történetben egyébként is inkább a sárkánnyal álltam szemben. Egyedül azt kellett tudnom, amit el is mondott. Tekintetem a háta mögött levő fürdőkádra siklott, aztán vissza rá, és felvontam a szemöldököm. Mintha ezer év telt volna el azóta, hogy leült a szélére, de azért még emlékeztem a fürdőszobába érkezés eredeti céljára. – Akkor most már tényleg fürdeni fogsz? – tettem fel a nagy kérdést. A történtek miatt már nekem is esedékessé vált a dolog, de nem engem lőttek meg ma este, kész voltam átengedni neki az elsőbbséget. A lövés emlékének gondolatára tekintetem a kötésére siklott egy pillanatra; nem mondhatnám, hogy kifejezetten kíméletesek lettünk volna vele.
Elküldésének ideje — Szomb. Dec. 04, 2021 6:35 pm
Sienna & Vladimir
dead men tell no tales
Nehezen tudtam olyan forgatókönyvet elképzelni, amivel meg tudott volna lepni. Ilyenkor kapóra jött az, hogy elég jó emberismerő voltam, nagyjából meg tudtam ítélni és fel tudtam mérni, hogy mi járt a másik fejében. Rá is nyitott könyvként tekintettem, szinte mindent tudtam, ami a születése után történt vele, főleg ami a nagy fordulópontokat illette. És éppen ezért azzal is tisztában kellett lennem, hogy egy ilyen nőt bűn csak úgy kihasználni. Az aljasság egy egészen új fokára pályázhattam volna, ha úgy teszek ezek után, mint ahogyan eddig minden férfi tett az életében. De én nem szorultam rá arra, hogy tönkretegyem egy nő önbecsülését, és ripityára törjem a lelkét. Tudtam, hogy milyen érzés. Azonban ezt nem sikerült megtanítanom Dimitriy-nek, mikor volt rá lehetőségem. Meg is lett az eredménye. Az, hogy a rögtönzött börtönből még továbbra sem próbált meg szabadulni, inkább azt sugallta, hogy nem tudott dönteni. Talán azt is elfelejtette, hogy hogyan kell. - Nem mondhatom meg neked, hogy mit tégy vagy ne tégy. Ahogyan azt sem, hogy mire emlékezz és mire ne. - Tekintetem ragadozóként leste minden apró mozdulatát, a szája mozgását. Én nem szándékoztam elfelejteni, de értelemszerűen ezt hangosan nem mondtam ki. Miért öntöznék egy kihalásra ítélt növényt? A főnöke vagyok, a szeretője apja, mindazon mocsok vezére, ami beszennyezte az életét. És nem mellesleg, még az apja is lehetnék. Ezt pedig nem tudtam csak úgy kitörölni az életemből. Az életünkből. Az egyik kezemet elhúztam a falról, majd a még mindig csupasz vállára helyeztem az egész tenyeremet; nem durván, de jól érezhetően. - Ma este nem az alkalmazottam voltál. - Mondtam ki a választ a kimondatlan kérdésére, ám tovább nem fitogtattam a kérdést. Holnap úgy kellett felébrednie. - Férfi vagyok, aki megkívánt egy nőt. És minden további szó üres fecsegés volna. Az üresjáratokat pedig nem szeretem. - Fejeztem be, majd elhúztam a kezem a válláról.
Ahogy az agyamra boruló delíriumos köd feloszlani látszott, szembesülni kényszerültem néhány égető kérdéssel, mindegyikkel, amit olyan könnyedén - és talán felelőtlenül - dobtam ki az ablakon nem is olyan régen. A helyzetünk visszakanyarodott egy korábbi állomására, de nem abba a fázisba, amitől igazán tartottam a lelkem mélyén. Az előző pillanatok nem múltak el nyomtalanul, és nem csak azért, mert a testemen viseltem annak nyilvánvaló bizonyítékát. A tekintete ismét néma csendben fürkészte az arcomat, de meglepő módon nem éreztem őket olyan távolinak, mint a nap korábbi szakaszaiban tűntek. Nem mondtam ki hangosan a bennem dúló kérdéseket, valamiért úgy éreztem, nincs is rá szükség. Velem ellentétben, aki nem tudtam őt megfejteni, én sokkal inkább nyitott könyv voltam számára. Valószínűleg azt is pontosan tudta, hogy a némaságával összezavart. Nem tudtam, mit várok tőle. Ha őszinte akartam lenni magamhoz, nem vártam semmit. Egyedül reméltem, azt az egyetlen dolgot, hogy nem a legszörnyűbb fordulatot fogja venni a dolgok alakulása. Ami itt és most történt, számomra nagyobb jelentőséggel bírt, és tudtam, ha ezek után mégis azt fogja éreztetni velem, mint mindenki más, újra üdvözölnöm kéne a szégyenérzetet annak teljes és megalázó valójában. Rég elmúltak már azok az idők, amikor még megéltem, de most mutatott nekem valamit, amit nem akartam, hogy elvegyen tőlem. Felemelte a másik kezét, hogy azzal is a fejem mellett támaszkodjon meg a csempén, és csak ekkor realizálódott bennem, hogy tulajdonképpen csapdába ejtett. Nem mintha menekülni akartam volna. Azt már sokkal korábban meg kellett volna tennem. Amikor pedig végre megszólalt, a szavai még mindig nem árulták el nekem a teljes igazságot. – Tudom – feleltem, mert egy részét tényleg értettem annak, amit mondott. Az ilyesmi nem olyan, amivel az ember büszkén eldicsekszik, főleg nem az én... szakmámban, és főleg nem akkor, amikor a fia ügye még mindig egyfajta pengeélen táncolás. El tudtam képzelni, mit tenne velem Dimitriy, ha ezt megtudná, és nem szándékoztam meg is élni azokat a képzeletbeli pillanatokat. Mégsem tudtam pontosan, hogyan fogalmazhatnám meg, ami igazán nem hagyott nyugodni. – És most is tegyek úgy, mintha nem történt volna meg? – szólaltam meg végül. Megpróbáltam a lehető legjobban szavakba önteni a félelmeimet, anélkül, hogy azt hitte volna, bármi világrengető dolgot is várok tőle. Ő még mindig Vladimir volt, mindennek, még az én életemnek is az irányítója, én pedig továbbra sem voltam senki, csak... És itt jön a kérdés. Egy nő voltam, akit megkívánt, vagy egy szajha, akinek használta a testét? Szerettem volna az elsőt gondolni, mert az éreztette velem, de az eddigi tapasztalataim azt mondatták velem, sosem lehetek biztos a dolgomban.
Elküldésének ideje — Szomb. Dec. 04, 2021 5:17 pm
Sienna & Vladimir
dead men tell no tales
Időbe telt, míg rendszerezni tudtam a lélegzetvételeimet. A kéj, ami végigszántott minden porcikámon, még néha-néha visszaköszönt egy kellemes, csiklandozós érzéssel, de közben lassan elengedtem a lányt, ő pedig ismét a két lábára tudott állni. Szinte olvastam a tekintetében, nem volt szükség kimondania, hogy mi jár a fejében. Bizonytalanságot láttam magam előtt, és azt, hogy nem tudja, mire számíthat. Mi lesz a következő lépése valakinek, akit nem ismert, és akiből eddig csak annyit látott, hogy mereven és ridegen viszonyul minden történéshez. De valljuk be, amik mögöttem álltak, indokolták a merevséget, a közönyt. Az egész létemet határozták meg; ezért féltek tőlem. És inkább féljenek, mint bátrak legyenek. Jó darabig nem szólaltam meg, de nem is léptem el előle. A bal karommal a csempébe támaszkodtam, alig pár centire a feje mellett, így az egyik oldalon már el is vágtam a menekülési útvonalát, ha esetleg időközben úgy döntött volna, hogy velem ellentétben elsőként ő hozza meg a döntést a távozásról. Amit természetesen nem néztem ki belőle. Nem kérdeztem, nem mondtam semmit, csak álltam, fürkésztem a tekintetét, nem kis szándékkal arra vonatkozóan, hogy zavarba hozzam. Végül újabb mozdulatot tettem, ekkor már a másik karomat is a csempének támasztva, így már tényleg nem maradt menekülési útvonala. Persze kibújhatott volna a kezem alatt, de talán ennyire nem fojtogatta a mehetnék. Félrebillentettem a fejem, majd felsóhajtottam. Ugyan nem ismert, de azt biztosan tudta, hogy nem készülök érzelmes monológgal. Minden, amit tudnia kell, azt láthatta. Érezhette a bőrén. A testében. Újra és újra. - Ha jót akarsz magadnak, erről nem beszélsz. - Nem titkolózni akartam, hisz egész szép bűnlajstrom volt már a listámon, nem láttam volna értelmét, hogy titkoljak egy affért. Inkább az ő érdekét szolgálta, mert ha Dimitriy fülébe jutna, valószínűleg nem érdekelné semmilyen eltiltás, és előbb töltené ki a dühét ezen a lányon, mint rajtam. Még mindig nem mozdultam, továbbra is fenntartottam az ideiglenes börtönét, de valójában csak vártam. Soha életében nem hozhatott döntést semmivel kapcsolatban. És én most tűkön ülve vártam. Vártam, hogy megtegye. Mondjon valamit. Vagy kérdezzen. Vagy egyszerűen csak ki akarjon menni.
Mindent elsöpörtek az érzések és mindent elnyomtak az érzékek. A testem reagált minden egyes rezdülésére és mozdulatára, éreztem az ujjaim alatt testének megfeszülő izmait, ziháló lélegzetét az arcomon. Elraktároztam és átéltem minden egyes pillanatot, mintha először történne; valahol előszöris történt. Soha nem birtokolta még senki a testem úgy, hogy én akartam, és most mindennél jobban akartam. A csókjait, az érintését, az érzést, ahogy magáévá tett, mindent, amit adott és amit ő is elvett. Szavaim hatására a szemeiben mintha újult erejű láng lobbant volna, a mozdulatai erőteljesebbé, hevesebbé váltak, a testemben viszont ugyanúgy fokozták a kéjt. Lehunyt szemekkel ejtettem a csempének a fejem, kézfejem még jobban a nyakamhoz vonta az arcát, nem tudtam uralkodni a fel-feltörő nyögéseken és sóhajokon. Minden más megszűnt körülöttünk, a szobában, a világon, csak rá koncentráltam, csak őt éreztem, mint még soha senkit. A testünk szinkronban létezett, kapkodó lélegzete a nyakam bőrét simogatta. Nem tudnám megmondani, mennyi idő telt el, de a testemben tomboló vágy alapján nem saccolnám túl soknak. Az ölemben összpontosuló kéjérzet lassan az egész testemre átterjedt és átvette az irányítást, én pedig nem álltam ellen, hagytam, hogy a fejem búbjától a lábujjam hegyéig átjárjon. A testem megfeszült, ujjaim megszorultak a hajában, körmeim a vállába vájtak, a teste pedig átlendítette az enyémet a mindent elsöprő mámor határán. Éreztem a megfeszülő testét, a combjaimba markoló ujjakat, hallottam a gyönyör hangját, és tudtam, hogy az ő teste is csak erre várt. A köd csak nagyon lassan akart feloszlani a fejemben, de a szívverésem és a légzésem sem csillapodott gyorsabban. Arra volt erőm, hogy leeresszem a lábaimat, ha ő is hajlandó volt elengedni vagy egyenesen ösztökélt rá. Az ujjaim elengedték a haját és a bőrén simítva csúsztak le a vállára, de amikor a delírium oszladozni kezdett a gondolataimon és kinyitottam, rá kellett jönnöm, hogy a legfontosabb kérdésre megtippelni sem tudnám a választ. Nem tudtam, mi következik most.
Elküldésének ideje — Szomb. Dec. 04, 2021 3:18 pm
Sienna & Vladimir
dead men tell no tales
Nem akartam lemaradni semmiről, minden momentumot magaménak akartam, ezzel együtt az összes sóhajt, ami elhagyta a száját; a vágytól fűtött pillantásait; a simogatásait; és minden csókot. Mintha életemben először csókoltam volna meg nőt, ami azért meglehetősen távol állt a valóságtól. De annak ellenére, hogy neki még soha nem ajánlották fel a döntés jogát, én ugyanúgy birtokoltam, mint eddig mindenki mást az életemben, még talán soha nem voltam ennyire önző, és még soha nem is vállaltam ennyire büszkén. Belőle is elő-előtört az ösztön, ahogy a hajamba markolt, majd szomjasan itta a csókokat, amikből azért egyikünk sem szenvedett hiányt. Néha a számban éreztem a feltörekvő nyögéseit, a tenyerem alatt éreztem az izmait, azt, ahogyan nedvesedett a bőre. A szavait hallva pedig mintha egy láthatatlan kapcsoló lépett volna működésbe. Idejét sem tudtam megmondani, hogy mikor koncentráltam utoljára ennyire egy nőre. Vagy akár azt, hogy mikor múlattam így az időt női társaságban... hát féltem, hogy ha ennél is jobban önmagam adom, ha eluralkodik rajtam a valóm, túl gyorsan vége szakadna ennek az önfeledt szórakozásnak. Talán valamelyest a gyógyszerek mérsékelték a fel-feltörő sóhajaimat, a halk nyögéseket, azt, hogy túl gyorsan köszöntsön be a mindent elsöprő mámor... mégis úgy döntöttem, hogy nem kezelem őt törékeny kislányként. A mozdulataim vehemensebbé váltak, szorosabban húzva őt magamhoz, majd kiszakadva a csókból, a nyakába temettem a verejtékes arcom. Nem tudom, mi történt, azt sem, hogy mivel volt képes mindezt kiváltani belőlem, de az ösztönök egyre hangosabban súgták a fülembe, hogy a régóta bennem rejlő vágy gondoskodni fog arról, hogy ne bírjam sokáig teste forróságát. Az önzőség azonban olyannyira távol állt tőlem, képes voltam annyira uralkodni magamon, és nem csupán magamra gondolni, hogy megvárjam azt a pillanatot, mikor az ő teste is megfeszül a mámor alatt. Minden jót, amit jelenleg akarhattam, vele együtt akartam, megosztani, mintha ez valami elsöprő állomása lenne két különböző élet egybefonódásának. Az időérzékem teljesen megszűnt, nem tudtam, másodpercek vagy percek múlnak el a fejünk felett, a gerincemen végigvonuló érzésből következtettem azt, hogy valószínűleg az utóbbiról van szó. Teljesen belefeledkeztem, minden elképzelést felülmúlt az, amit egyetlen érintésével adott, és most nem is akartam semmi mást, csak ezt az örökkévalóságnak tűnő beteljesülést. Pontosan ezt támasztotta alá, mikor teste szorítását érezvén én magam sem fékeztem tovább; megadtam magam az engem kergető kéjnek, hangosabb, mormoló nyögés kíséretében, gyengéden markolva bele a combjába ismét.
Nem volt többé helye az épkézláb gondolatoknak, mintha a ruháinkkal együtt azokat is eldobtuk volna. Nem maradt hely a fejemben másnak a vágyon kívül, már csak a teste érintése és a csókja íze létezett, az illata az orromban, a testéből áradó hőség az enyémen. Az ösztöneim vették át az irányítást, mintha csak a testem ki akarta volna élvezni, hogy végre érezhet, az elmém pedig azt, hogy végre kikapcsolhat, mert most nincs szükség irányításra. Karjaim ismét a nyaka köré kulcsolódtak, ahogy az utolsó ruhadarabok is a földön végezték, ujjaim a hajába gabalyodtak, ziháló lélegzetem és sóhajam a csókba vesztek. A testünk most már tényleg akadálytalanul simult össze, éreztem a vágya egyértelmű bizonyítékát a bőrömnek nyomódni, és már a csempét is bőven felmelegítette a bőröm forrósága a hátamnál. Elhaló nyögéssel ejtettem hátra a fejem, amikor ajkaival a nyakamat vette birtokba. Az érintése nyomán újra és újra libabőr futott végig a bőrömön, mintha nem tombolt volna forróság a testemben. Ujjaim mélyebben túrtak a hajába a tarkójánál, és amikor keze a combjaim közé csúszott, újabb nyögéssel feszítettem a testem még jobban az övének. Minden porcikám vágyott rá és őt akarta, a bőröm szinte megolvadt ott, ahol csak megérintett, mintha a testem egy olyan hangszer lenne, amin csak ő tud játszani. Készséggel hagytam, hogy ismét birtokba vegye az ajkaimat, ugyanolyan hévvel viszonoztam a csókot, pedig már azt is csodával határosnak éreztem, hogy még maradt levegő a szobában. A combjaim alá nyúlva emelt fel, én pedig a nyakába kapaszkodva segítettem rá a mozdulatra, hogy lábaimat a csípője köré tudjam kulcsolni. Megszakította a csókot, mire kinyitottam a szemem, de nem fogadott más, csak az a feneketlen, vágytól égő kékség a szemeiben, amiben jól esett elveszni. Meglepően óvatosan mozdította előre a csípőjét, vágytól terhes nyögés tört utat magának a torkomból, ahogy a testünk eggyé vált, de még csak nem is pislogtam, csak néztem őt. A testünkben tomboló vágy ellenére is kivárt néhány pillanatot, mielőtt ismét megmozdította volna a csípőjét, de a nyögésem ekkor már egy újabb éhes csók nyelte el. Egyik kezem már szinte a hajába markolt a tarkóján, míg a másik a vállába kapaszkodott, a testem a teste és a fal közé szorult, de semmi nem érdekelt a csókján és azon az érzésen kívül, ahogy újra és újra elmerült a testemben. Minden idegszálam csak rá figyelt, csak őt érezte, és a gyönyört, amit adott, újra és újra a szájába nyögtem. Köd borult az elmémre, de még így is éreztem, hogyan feszül meg a teste a tenyerem alatt; mintha erővel fogná vissza magát. Elszakítottam magam az ajkaitól, de nem távolodtam el az arcától egyetlen milliméternél sem jobban a szükségesnél. – Nem fogsz összetörni – sóhajtottam az ajkaira. Nem akartam, hogy visszafogja magát, őt akartam, mindenestől, ahogy volt.
Elküldésének ideje — Szomb. Dec. 04, 2021 12:26 pm
Sienna & Vladimir
dead men tell no tales
Már nem éreztem a sebet, azt, hogy az imént még feszült a mellkasom miatta. Mintha minden fájdalmat eltüntetett volna ez a furcsa hőség, amely kialakult a fürdőszobában, épp csak a verejtékcseppek nem jelentek meg a homlokomon. A szorgos kezek szinte meghallották a néma kérést a nadrágjával kapcsolatban, így ugyan el kellett szakadnia tőlem, de a nadrág pár másodpercen belül már a földre került, ő pedig, mint egy éhező kislány, szinte rögtön visszakövetelte az ajkaimat. Szerettem az ösztönöket. Mindent, ami ilyenkor felszabadult a testemben. Az ígéretet, mely azt sugallta, ez az este soha nem ér véget. Legalábbis nem egyhamar. Ujjai ezúttal az én nadrágom gombja körül kezdtek cikázni, és maga a művelet jóval egyszerűbb volt, mint az imént. Elég volt meglazítani a cipzárat, a nadrág pedig készségesen csúszott lentebb, egy kis rásegítéssel pedig hamarosan már nem maradt semmi, ami közénk keveredhetett volna. Kivéve persze az ellenállást. Még mindig mondhatott volna nemet, de az, ahogyan újra és újra elveszett a csókban, egyértelmű jele volt annak, hogy nem akar elszakadni. Ezt a fürdőt már csak a testemen keresztül hagyhatná el. Már nem tudtam megállni, egyszerre akartam megkaparintani a testét, a vágyát és az élvezetét. Mindent, amit e testben hordozott, egyszerre akartam birtokolni, és nem kis szándékom volt arra vonatkozóan, hogy életében először megmutassam, milyen, ha törődnek vele. Ajkam a nyakára siklott, kezeim pedig egészen a derekától indulva haladtak lefelé. Körkörös mozdulatokkal haladtam át a derekán, egészen a csípőjéig, félkezemmel ismeretlen tájakra tévedve, mintha terepszemlét akartam volna tartani, készen áll-e. Szemernyi kétségem sem maradt, miután megérintettem a forróságot a két combja közé férkőzött ujjaimon. Az pedig, hogy én készen álltam, már régen nem volt titok; érezhette, ahogyan hozzám simult. Ajkaim visszatértek a szájához, nyelvemmel kíméletlenül törve utat magamnak, közben kezeimmel már ismét a combjai körül foglalatoskodtam, majd egy erőteljes mozdulat után emeltem meg, hogy a lábai közrefogják a csípőmet. Elszakadtam tőle. Látni akartam az arcát. Lassan és óvatosan mozdultam, átlépve az eddig mindig oly' szigorúan betartott, képzeletbeli határvonalat - mind lelkileg, mind pedig fizikailag, a testem egyetlen mozdulattal vált az övével egyenlővé, a forróság pedig, ami befogadott, nem okozott csalódást. Egyszerre volt bennem a vágy, hogy önmagam legyek, mégis, közben vigyázni akartam rá, mintha el tudnám törni egy hevesebb mozdulattal. Számomra ő egy apró, már megsebzett porcelánbaba volt. Leginkább emiatt vártam, habár a türelmetlenség, amely bontakozni érződött a gyomromban, csak pár másodpercre volt képes türtőztetni magát; megmozdítottam a csípőm, szinte teljesen a falra préselve, közben ragadozóként csapva le a szájára ismét.
Az őrültség egy egészen új fokát realizáltam volna magamban, ha józanul végiggondolom, mit csinálunk, de a józan eszem szabadságra ment. Nem akartam a következményekre gondolni, nem akartam helyt adni az ezernyi kérdésnek, ami tiszta fejjel még indokoltnak is tűnt volna. Veszélyes játék volt ez, én mégis engedelmeskedtem a hatásnak, amit rám gyakorolt. Nem sokkal ezelőtt még meg tudtam volna fojtani egy kanál vízben, de most... Egyszerűen csak átadtam magam neki és az általa bennem keltett érzéseknek, a bűnös vágynak. Ezúttal még csak jó kifogásom sem lehetett volna, miközben hevesen viszonoztam a csókját. Én választottam, hogy maradok. A felsőtestünk immár akadálytalanul simult össze, és bár még egyszer negszólalt a figyelmeztető hang a fejemben - de akkor sem magam miatt -, a válasza egyértelmű volt. Furcsa bizsergés futott végig a bőrömön, mikor egy ujja végigsimított a hajam vonalán, de nem hagyott sok időt az érintés emésztgetésére. A szája újra lecsapott az enyémre, én pedig készséggel simultam a karjaiba, hagyva, hogy hátrébb lépkedjen velem. Felszisszentem, amikor a hideg csempe a felforrósodott bőrömhöz ért, de nem kellett attól tartanom, hogy fázni fogok. A nadrágom nagyjából a fenekem aljáig jutott, mikor belemosolyogtam a csókba, elszakítottam magam az ajkaitól, hogy néhány gyakorlottabb mozdulattal megszabaduljak a szűk nadrágszáraktól. Akkor már engem sem érdekelt, melyik ruha hová kerül, felegyenesedve szinte türelmetlenül nyújtóztam újabb csókért, miközben kezeim megtalálták az ő nadrágjának gombját és cipzárját is. Az öltönynadrággal egyébként is jóval könnyebb dolgunk volt, mint a szűk farmerrel.
Elküldésének ideje — Szomb. Dec. 04, 2021 6:58 am
Sienna & Vladimir
dead men tell no tales
Ilyen alkalmakkor soha nem azon gondolkodom, hogy mit hoz majd a holnap. Hogy mennyire válik egy cselekedet bűnné a saját szememben, de valószínűleg ha nem akartam volna, hogy megtörténjen, tettem volna ellene. Sajátos mentsvár. Arról sem tudtam megfeledkezni, hogy nemrég még egy jégheggyel is kellemesebb beszélgetést folytathatott volna le, mint velem. Voltaképpen azért, mert sem hozzászólni, sem ránézni nem akartam odalenn. Mindent magam akartam megoldani, ahogyan ezt hosszú évek óta teszem. Fogalmam sem volt, mikor billent át a mérleg nyelve. Mindenesetre az az idő elég volt ahhoz, hogy mind a felsőjétől, mind a melltartójától megszabadítsam. A csodálatot pedig, amellyel a teste irányába adóztam, magamba fojtottam. Nem volt rest viszonozni a csókot, amivel szinte már adósa voltam. Az ajkai puhák, édesek, mint az érett nyári gyümölcs zamata, de egy másodpercre sem próbálta meg elvenni tőlem az irányítás jogát. Elengedtem az arcát, mikor karja a nyakam köré kulcsolódott, ezzel téve szabaddá azt, hogy a mellkasa az enyémhez simulhasson. Nehéz lett volna lepleznem az ébredező vágyat, bár nyilván tudta, hogy milyen hatást gyakorol a férfiakra. Minden báj, amivel rendelkezett, tökéletesen bevethető fegyver volt... voltaképpen bárki ellen. Még ellenem is. Aztán megszakította a csókot, szinte láttam a szemében a ki nem mondott kérdést. Egy kóbor ujjam a haja vonalán simított végig, közben már nem törődve azokkal a maró - és józanul gondolkodó felemtől érkező - érvekkel, amelyek megpróbáltak lebeszélni erről az egészről. Régen nem éltem már meg a pillanatot, és habár a sérülésem indokolt volna némi ágynyugalmat, de elég időm lesz holtan békésen feküdni, nem? Meg akartam élni a pillanatot, és habár volt egy erőtlen próbálkozásom az ellen, hogy a foglyommá tegyem, a következő adandó alkalommal ismét megízleltem az ajkait, ellépve a fürdőkád mellől, egészen a hideg csempefalig toltam. A szájától még mindig nem szakadtam el, úgy nyúltam be kettőnk közé, hogy elkezdjem róla leküzdeni a nadrágját. Nem tűnt egyszerű körnek - a mai szűk nadrágok divatja és a nők...
Mosoly költözött a szám sarkába. Nem vettem inzultusnak a válaszát, már csak azért sem, mert maximálisan egyet kellett értenem vele. Őrültség volt, hogy nem csináltam azonnal hátraarcot, abban a másodpercben, amikor felkínálta a lehetőséget. Nem kellett volna ezt csinálnom. Csinálnunk. Mégsem léptem hátra. – Tudom – ismételtem meg az ő korábbi válaszát, mielőtt lábujjhegyre álltam volna. Tenyerei közrefogták az arcomat, szemei az enyémet kutatták, és az enyém az övéit. Én válaszokat kerestem, de nem kaptam; a kékség feneketlennek tűnt, de néma maradt. Ő viszont megtalálhatta, amit keresett, talán a bizonytalanság teljes hiányát, mert ahelyett, hogy ezúttal is megállított volna, magához húzott és végre bezárta köztünk a maradék távolságot is. A csókja olyan volt, mint ő maga. Nem volt benne semmi finomság, nem tűrt ellentmondást, és egyértelműen kifejezte a dominanciáját. A sóhajom elveszett a csókban, ahogy az ujjam a tarkóján a hajában, aztán a másik kezem is a teste köré kulcsoltam, felfuttatva a tenyerem a hátán, így a testünk akadálytalanul simult össze, már amennyire a még mindig az arcomat tartó kezei engedték. A józan gondolatoknak már nem volt helye a fejemben, pedig haloványan még derengett valahogy az agyam hátsó traktusában, hogy az ok, ami miatt tulajdonképpen ide kerültünk, nem feltétlenül támogatná azt, amit a csókja ígért. A hátán pihenő kezem elindult lefelé, végigsimított az oldalán, a hasán, majd megállt a csípőjén, hüvelykujjam beleakadt a nadrágja szélébe. Egy egészen rövid pillanatra elszakadtam tőle, hogy újra a szemébe tudjak nézni. Az a kis hang nem hallgatott el a fejemben, de neki kellett megmondania, vagy bármilyen módon a tudomásomra hoznia, ha úgy érezte, meg kell állnunk.
Elküldésének ideje — Pént. Dec. 03, 2021 6:19 pm
Sienna & Vladimir
dead men tell no tales
A testének reakciói, a levegővételek lerántották a leplet arról, mi ment végig benne. Én még viszonylag jól tartottam magam, évtizedek óta pályáztam a jégkirályoknak járó jelképes koronáért. Ez is egy szabály volt. Valamit, valamiért. Hogy nehezemre esett-e? Nem, egy kicsit sem. Nagy rutinom volt rezzenéstelen arccal bámulni, a kérdés inkább az volt, hogy ő hozzá van-e szokva az ehhez hasonló játékszabályokhoz? Ebben a kérdésben nem kellett sokat gondolkodni. Nincs. A testét úgy használták, mintha áruba bocsátották volna - valójában tényleg ez történt. És szinte fogadást kötöttem volna arra, hogy én voltam az első, aki azt mondta neki, hogy nem muszáj itt maradnia. - Akkor nemcsak szép, de ostoba is vagy. - A kérdése valószínűleg csak költői volt, de nem restelltem őszinte lenni. Fogalma sincs, hogy mibe keveredik. Ha azt gondolná, hogy Dimitriy-nél nincs rosszabb, akkor téved. De tényleg meg akarja tudni? Tényleg erre van szüksége? Az érintése bátrabbá vált, majd mikor lábujjhegyre állt, hogy még közelebb kerüljön hozzám, a tenyereim közé fogtam az arcát. A szem a lélek tükre. Egy másodpercnyi ellenkezést sem láttam benne, de még mindig nem volt késő meghoznia ezt a döntést. Talán nekem is az lett volna a legkönnyebb, ha úgy dönt, kisétál. Bár megtette volna! Kinek volt erre úgy isten igazából szüksége? Az ősi ösztön, amely mint szunnyadó oroszlán, felébredt és most követelte az első neki járó, kívánatos falatot. Ezúttal nem állítottam le. Nem léptem el tőle, habár a mellkasomban érzett szúrás jelezte, hogy ez most nem feltétlenül a legjobb alkalom arra, hogy a felébredő oroszlán jót lakmározzon. A francba minden fájdalommal. Egy utolsó mozdulattal húztam magamhoz, éppen annyira, hogy ajkaimmal kegyetlenül csapdába ejtsem a száját, és a csók, amelyben összeforrtam vele, továbbra is két kezem között fogva az arcát, kicsit sem volt hűtlen a mivoltomhoz; vad, ellentmondást nem tűrő, birtokló.
Veszélyesnek tűnt, sőt, valahol inkább ijesztőnek, hogy úgy éreztem, mintha valaki maximumra tekerte volna a fűtést a fürdőben, csak azért, mert itt állt előttem és így nézett rám. A szavaimra persze úgy reagált, amit megszokhattam tőle, de nem tévesztettem szem elől azt a mosoly-kezdeményt sem. Tekintetem egy pillanatra megakadt az ajkain, de gyorsan visszatért a szemeire, amik még mindig úgy tartották fogva az enyémeket, mintha gyerekjáték lenne, hogy az uralma alá vonjon. Talán az is volt. Nem tudtam, mennyire kockázatos lépés megérinteni, de ahogy ujjaim lassan végigfuttattam a karján, nem kapta el a csuklómat és szavakkal sem állított meg. Ez adott annyi bátorságot, hogy ne is hagyjam abba. Ezzel egyidőben az ő ujja is elindult felfelé a hasamon, ugyanazt a borzongást váltva ki belőlem, mint az imént, a következő pillanatban viszont sikerült meglepnie azzal, hogy hirtelen a hátamhoz nyúlt. A melltartó is a felsőm sorsára jutott, és ahogy tekintete lejjebb siklott, kissé elnehezült a légzésem. A tekintetében olyan fény gyúlt, amitől a borzongás már a gerincem mentén futott végig, különösen akkor, mikor először az egyik, aztán a másik kezével is megérintett. A testem ösztönösen reagált az érintésére, és amikor közelebb hajolt, sikerült újra meglepnie. Egyáltalán nem számítottam arra, amit mondott, azt pedig még nehezebb volt eldönteni, hogy ő vajon felismerte-e, mi minden rejlik mögötte. Még soha nem volt választásom. Még soha nem voltam valakivel azért, mert én akartam. És valamiért biztos voltam benne, hogy ha nemet mondanék, elfogadná. Tenyerem a vállára simult, majd onnan a nyakára, aztán a tarkójára. Kitáncolhattam volna belőle. Megállíthattam volna, mielőtt még mélyebbre süllyedek a mocsárban, amiben már eddig is benne voltam. A vérem azonban nem a félelem miatt dobolt a fülemben. – És ha nem akarok? – kérdeztem halkan. Szemeim a világoskék szemeket figyelték, amik most a legkevésbé sem hidegséget tükröztek, miközben kissé lábujjhegyre álltam, hogy még közelebb hajoljak, a tarkóján pihenő ujjaimmal ösztökélve őt is közelebb. Legutóbb megállított, most nem tudtam, mi fog történni. Nem ismertem a szabályokat, de akkor úgy éreztem, már megbékéltem ezzel.
Elküldésének ideje — Pént. Dec. 03, 2021 3:38 pm
Sienna & Vladimir
dead men tell no tales
Sokkal bátortalanabb mozdulatokkal rukkolt elő, mint legutóbb. Igaz, ott elég egyértelműen fogalmaztam, hogy milyen elvárásaim vannak vele szemben. Az a játszma egy merészebb fele volt, sok kérdőjellel a fejemben, mert akkor még nem tudtam, meddig megy el annak érdekében, hogy elcsábítson valakit. Csak azt tudtam, hogy jó abban, amit csinál. Itt azonban már az elejétől kezdve kusza szabályok uralkodtak. Mostanra többé-kevésbé visszatért belém az az erő, amire szükségem volt a hétköznapokban, és amit egy átkozott golyó nem tudott megtörni. Több kellett ahhoz, hogy hatástalanítsanak. Mégis mindez elég volt ahhoz, hogy tudjam, teljesen összezavartam a lányt. Nem tudta, hogy mit tehet és mit nem. Egyáltalán hogy milyen játékot űzök vele, hisz ő még sosem játszott a szabályaim szerint. - Tudom. - Biccentettem alig láthatóan, egy pillanatig pedig valami kósza mosoly futott át az arcizmaimon. Az első meglepetés akkor ért, mikor megérintett a kezével. Vártam, hogy mikor fog megtörni a jég, mikor meri meglépni, vagy egyáltalán fel tudja-e mérni a helyzetet annyira, hogy tudja, megéri-e ezzel próbálkoznia. Talán ezt a bátorságot kerestem az életem során mindenkiben; ezért sem szoktam előre elárulni, mit fogok csinálni. A bal mutatóujjammal végigsimítottam a hasán, félrebillentett fejjel figyelve tekintetét, azonban egyre gyakrabban időzött el a tekintetem a telt ajkakon is. Egy váratlan mozdulattal nyúltam a háta mögé, hogy három ujjam segítségével kipattintsam a melltartó csatját, az pedig megadva magát hullott a földre, követve a sötét felsőt, amely egy ideje már a padlón időzött. Ekkor törtem meg a szemkontaktust, hogy felmérjem az ismeretlen terepet. Azt, hogy mit rejtegetett mindeddig előlem. A csupasz testének látványa csak még inkább beindította a fantáziámat, ezzel együtt pedig a vérem is forrni kezdett, egyetlen célt véve irányba a testemben. Melegedő tenyeremet először a vállára csúsztattam, majd onnan lentebb haladva érintettem meg a formás mellét, hamarosan pedig a másik kezem is követte az előző útját. - Most még elmehetsz. - Hajoltam közelebb hozzá, megadva ezzel azt, amit valószínűleg soha senkitől nem kapott még meg: a választás jogát.
Nem válaszoltam, talán nem is várta, a kérdés egyébként is költői volt. A tekintete nem eresztette az enyémet, és pontosan olyan erővel babonázott meg, mint amilyen biztos volt a hatásában. Összezavart, mert semmi értelme nem volt annak, amit csinált, és semmi értelme nem volt annak, ahogyan hatott rám. Ezúttal nem törtek a felszínre az évek alatt alaposan begyakorolt mozdulatok, a megjátszott kacajok és buja mosolyok, a szempillarebegtetés, a csábító hangok. Még Dimitriy-jel is pontosan tudtam, hogyan kell bánni, tudtam, mikor szólaljak meg és mikor maradjak csendben, mikor érintsem meg és mikor ne; szinte jobban tudtam, mire vágyik, mint ő maga. Vladimir viszont olyan volt, mint egy csukott könyv, amibe hiába próbáltam belelapozni, még le is volt ragasztva. A bőrömön libabőr futott végig az érintései nyomán, és amikor elkezdte felfelé gyűrni a felsőmet, nem állítottam meg. Még akkor sem szólaltam meg, amikor felemelkedett a kád széléről; amikor egy pillanatra megállt a melltartóm vonalában, biztos voltam benne, hogy ismét csak játszik velem és visszakozni fog, de ismételten nem sikerült kiigazodnom a szándékain. Felemeltem a kezeimet és hagytam, hogy áthúzza a fejemen a felsőt. Ezúttal nem tettem megjegyzést arra sem, hogy a földre dobta. – Veszélyes játékokat űzöl – suttogtam. Még mindig fogva tartotta a szemeimet, még csak nem is a felszabadított testrészeket bámulta, mint bárki más tette volna a helyében. Fogalmam sem volt, mire megy ki ez az egész, de a viselkedésénél csak az zavart össze jobban, hogy bár jóformán még hozzám sem ért, felgyorsult a szívverésem. Vakmerő voltam. A helyzet szokatlan volt, semmi olyasmi, amivel eddig szembe kellett néznem, ezért én is megszegtem az íratlan szabályokat, amikor egyik kezem ujjait kutatón, finoman végigfuttattam felfelé a karján.
2023. május 1-jén az óriások vezére összehívta tanácsát, amelyre a nornát is meghívta, aki segített neki az istenekkel szemben. Kezdetben úgy tűnt, ez alkalommal sem történik majd semmi különös, ám amikor Hildr távozásra készült, fültanújává vált két óriás sutyorgásának, s a hallottaktól égtelen harag támadt a norna szívében. A szavak arról szóltak: Thrym azt tervezi miképpen szabadulhat meg Hildr-től, mivel a norna követeléseit nem kívánja a nagyhatalmú óriás teljesíteni, akkor sem, ha az átokkal legyőzik és feledésbe taszítják az isteneket. Hildr elnyomta abban a pillanatban dühét, s ahelyett, hogy szembesítette volna Thrym-et rossz döntésével, a norna úgy határozott, megbosszulja, amiért megpróbálták kijátszani. De nem kapkodott el semmit sem, és mindent gondosan előkészített.