M E T A N O I A
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

sienna & dimitriy -

Anonymous

Vendég —

Dimitriy & Sienna

face up, untouched, gazing at the ceiling
game's up, never bring you down

Pontosan tudtam, mikor jött el a győzelem pillanata, és nem voltam rest felhőtlenül örülni is ennek, ezt az örömöt pedig Dimitriy végleges elcsábításába fektettem. Az a forgatókönyv, amiben ilyen módon vezette le a feszültséget, határozottan jobb volt mint a másik, minden lehetséges szempontból, az ilyesmi pedig jó ideje nem okozott már számomra gátlásokat. Ez volt az életben maradásom kulcsa, már ki tudja, mióta, és ha Dimitriyről volt szó, bizony elég gyakran ezzel tudtam csak megmenteni magam attól is, hogy maradandó nyomokat hagyjon rajtam a dühe.
Vontatott léptekkel sétáltam oda hozzá, amikor leült a kanapéra, a melltartó is a földön végezte, de az ő szemei nem a csipkés fehérnemű útját követték, tekintetét rajtam legeltette, én pedig éppen ezt akartam elérni. A bugyi ugyan rajtam maradt, de a pillantása tüzéből ítélve ennek sem saccoltam már sok időt, miközben két határozott mozdulattal az ölébe varázsoltam magam. Kezeit épp csak a combomra helyeztem, az irányítást azonnal visszaadtam neki, ahogy azt el is várta volna, és amikor ujjaival a fenekembe mart, jóleső sóhajjal szorítottam csípőmet az övének, pontosan érezve, mennyire vágyik rám, és meg sem próbáltam elnyomni magamban az efelett érzett elégtételt. Egyik keze a hátamra simult, én pedig a fejét oldalra billentve fordítottam ajkaimmal figyelmet a nyakára, hosszú hajamat egy erotikus mozdulattal dobva oldalra, hogy az ő tenyere is a bőrömet érinthesse szabadon, ne a tincseket. Sóhaját hallva csípőmet újra az övére mozdítottam, de amikor a hajamba markolva elhúzta a fejem, engedelmesen viszonoztam heves, követelőző csókját. Tenyerem a mellkasán és a hasán simított végig, csak akkor húztam el a kezem, amikor ő lefelé nyúlt az övét kioldani; nem akartam útban lenni, de ujjaim addig is felfedezték vállai, karjai érintését, miközben megadóan szuszogva hagytam, hogy nyelve újra és újra legyűrje az enyémet. Nem próbáltam átvenni az irányítást a csók felett, épp csak az érdeklődését tartottam fenn.
Amikor a finom csipke anyagát hallottam és éreztem elszakadni, aprón belemosolyogtam a csókba. Csak azért engedtem meg magamnak, hogy én szakítsam meg ajkaink érintését, hogy utána kimásszak az öléből, de egyáltalán nem mentem messzire, mindössze széjjelebb toltam a térdeit, hogy aztán közéjük férkőzve térdelhessek le elé. Szemeimet végig rajta tartottam, tekintetem csábító tűz égett és az arcomon ülő mosolynak is ugyanez volt az üzenete, miközben a kibontott öv alatt a nadrágja gombját és kibújtattam a helyéről, aztán lehúztam a cipzárt. Innentől kezdve rábíztam a következő döntést: ha a következő mozdulatával jelzésértékkel felállt a kanapéról, akkor a nadrág derekába akasztottam az ujjaimat, hogy aztán az alsóneművel együtt húzzam azt le róla, miközben ajkaimmal forró csókokat hintettem el a hasán és a csípője vonalán. Ha viszont ülve maradt, előrehajolva csókoltam meg a forró bőrt a hasán, a mellkasán, miközben szakértő mozdulatokkal kiszabadítottam őt a nadrág fogságából.
Tekintetem ezután ismét ráemeltem, szóban nem tettem ugyan fel semmilyen kérdést, de miközben ujjaim forrón végigsimítottak a combjain, némán is átadtam neki az üzenetet, hogy rajta áll, hogyan és melyik részemet akarja birtokba venni.
Vissza az elejére Go down
Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
sienna & dimitriy -  BlackHomelyFairybluebird-size_restricted
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
i didn't choose the thug life
the thug life chose me

Keresem :
find arms that will hold you
at your weakest,sienna & dimitriy -  QcERZVh
eyes that will see you
at your ugliest,
sienna & dimitriy -  A1644f5721e881aea878a1021b001c41db29c4db
and a heart that will love you
at your worst.
sienna & dimitriy -  A62177ac1ae48d2b1a673a4e893083245ae49549
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Szer. Feb. 02, 2022 7:35 am
Eltökélt szándékom volt ma este kiadni magamból a haragot, és a furcsa, szinte soha nem érzett bizonytalanságot, ami a jövő irányából kacsintgatott rám. Mintha az apám elkezdte volna visszaszámolni a napjaimat a fejem fölött, ezt az érzést pedig szívből gyűlöltem, ezért is kerestem a menedéket Sienna karjaiban, mint mindig, mintha más már nem is maradt volna. Ennyi év után már-már olyan volt, mint egy személyre szabott drog, ami csillapította és kiszolgálta az ilyenkor bennem tomboló fenevadat, igaz, néha még ő sem birkózott meg vele, annak pedig minden alkalommal megvolt a maga súlyos következménye. Az olyan alkalmak után után mindig tudta, min kell változtatnia ahhoz, hogy többé ne forduljon elő.
Most is ezt tette. Elterelte a figyelmemet arról, hogy elkezdjem kutatni azt a bizonyos hibát, és arról is, hogy megpróbáljam rá vetíteni azt a dühöt, ami jelenleg az apám gondolatától égett bennem. Nem mindennapi volt ez a függőség, ami hozzáláncolt, úgy, hogy ő közben minduntalan gyűlölt, mégsem volt más választása, mint behódolni, mert mindennek ez volt a mozgatópillére. Ilyenkor akaratlanul is büszkeség töltött el, mert mégiscsak miattam volt itt, én emeltem ki a mocsokból, a kurvák elkerülhetetlen sorsából, drága csipkéket hordott, és elvártam tőle, hogy hálás legyen ezért az életért, amit ajándékba kapott, mert előtte soha senki útját nem igyekeztem ennyire egyengetni.
Már az első érintése nyomán felgyúlt bennem a vágy, nem is tudtam uralkodni magamon, hogy ne akarjam kihasználni a közelségét, és ne érintsem meg a fedetlen bőrfelületet. Ha valamihez nagyon is jól értett, hát az a csábítás művészete, egy másodperc alatt lerántotta a vállamról a világ terheit, a dühöm pedig szinte ugyanebben a pillanatban vált köddé. A kanapén ülve figyeltem, ahogy lassan lebontja magáról az amúgy sem sokat takaró melltartót, ezt követően pedig már nem is figyeltem a ruhadarab útját. Aligha tudott már újat mutatni, mégis úgy ittam magamba a látványát, mintha először láttam volna, a szúró vágytól szinte azonnal összezsugorodott a gyomrom. Nem is kellett sokat unszolnom, hogy odajöjjön és fölém másszon, a lábaival béklyóba fogta a csípőmet, így ereszkedve rám, a kezeimet szinte rögtön a combjaira irányítva. Mégis pontosan érzékelhető volt, hogy meghúzza a határt, ő nem irányít, csak ösztökél, mert az irányítás mindig, és most is az enyém. Ezt az egyet már elég korán megtanulhatta a saját bőrén tapasztalva, és ő soha nem esett kétszer ugyanabba a hibába.
A tenyereim combja bőrfelületére simultak, és csak akkor mozdultak el onnét, mikor a melleit szorosan a mellkasomhoz préselte. A fenekére markoltam, mintha így akarnám még inkább lecsökkenteni a kettőnk közötti távolságot, ami szinte már fizikai lehetetlenségnek tűnt, majd egyik kezemmel végigzongoráztam a gerince vonalán. Ajkai a nyakamon jártak, nem tudtam visszafojtani egy jóleső sóhajt, a vágy pedig tagadhatatlanul tört utat magának, ennek minden jelét érezhette, mikor a csípőjét szorosan az enyémhez préselte. Idejét sem tudtam, mikor vágytam rá utoljára ilyen elfajzott módon, mintha jelenleg tényleg ő lett volna az utolsó mentsvár, amibe menekülhetek, és ez már túlmutatott a jól megszokott forgatókönyvön, hogy az esetek nagy részében unaloműzésként jártam ide. Érinteni akartam, birtokolni, az eddig a gerincén nyugvó kezem feljebb siklott, a hajába markoltam, így húzva el a nyakamtól, hogy az ajkaimhoz rántsam, a nyelvem üldözött vadként kereste az övét, a másik kezemmel kettőnk közé nyúltam, hogy az övem kioldásával csökkentsem a nadrág okozta feszülést, de ez már aligha segített bármin is. Mégsem kapkodtam, pedig minden másodpercben a teste forróságába vágyódtam, a vérem szinte forró lávaként izzott ereimben, miközben éhes piócaként uralkodtam ajkain, a szabad kezemmel beleakaszkodva az alsóneműje vékony szegélyébe. Egy nyögésem elveszett a csókban, közben hallottam, ahogyan a vékony csipke megadja magát egy erősebb rántás hatására, így tüntetve el róla az utolsó ruhaneműt is.

coded by eirik

Anonymous

Vendég —

Dimitriy & Sienna

Hazugság lett volna azt állítani, hogy nehezemre esett, amit tettem, ahogy hozzáértem, ahogy beszéltem, ahogy csábítottam. Ha nehezemre esett volna, már rég holtan hevertem volna a tenger mélyén. Ez volt a túlélésem kulcsa tizenéves korom óta, amikor pedig Dimitriy kiemelt a többiek közül, személyesen ő vált azzá. Úgy kellett táncolnom, ahogy ő fütyült, mert bár nem álmodtam többről soha - sőt, tulajdonképpen erről sem -, tudtam, hogy ez egy kétélű fegyver. Hálás lehettem, amiért megtette ezt, ugyanakkor sokkal jobban kellett vigyáznom magamra, mert nem a szabadságom volt a tét, hanem az életem.
Lehetett volna rosszabb is, persze. Sem vaknak, sem ostobának nem nevezném magam, nagyon is tisztában voltam azzal, hogy más szempontból is hálás lehetek. Dimitriy vonzó férfi, ápolt, és bár ő is mindig ugyanúgy használta a testem, kérdés nélkül, mint bárki más, így azért sokkal könnyebb volt.
Éreztem és láttam, hogy hatással vagyok rá, ez pedig elégedettséggel töltött el, hiszen a célom az volt, hogy ebbe az irányba tereljem a gondolatait, megkímélendő magam az egyéb stresszlevezetési módszereitől. Hallottam a hangjában és láttam a tekintetében a fellobbanó vágyat, ez pedig újabb csábító mosolyt varázsolt az arcomra. Az inget le is csúsztattam a vállán, majd a kezein, aztán éreztem az ujja simítását a hasamon, és amikor a fülemhez hajolt, már tudtam, hogy nyertem. A hangjában már nyoma sem volt dühnek, ezt bizonyította az a mozdulat is, amivel félrehúzta a hajam és ajkai a nyakamhoz értek. Halk, vágyakozó sóhajt hallattam, egyik kezem engedelmesen nyúlt hátra a melltartó kapcsáért.
Ellépett tőlem és a kanapéhoz sétált, én pedig előrelátóan megvártam, hogy kényelembe helyezze magát, mielőtt ténylegesen lecsúsztattam volna a fehérnemű pántjait a vállamról, hagyva, hogy kedvére nézelődhessen. Hagytam a földre esni a finom kelmét, majd lassú léptekkel, csábító mosollyal az arcomon odasétáltam hozzá a hívó mozdulatra - mondjuk, egyébként is ez lett volna a dolgom. Nem kérettem magam, azonnal az ölébe másztam, egyik térdemet a lábai egyik, másikat a másik oldalára támasztva le, majd kényelmesen szemből az ölébe helyezkedve. Tenyerem végigsimított a vállán, majd le a karjain, hogy kezét a combjaimra húzzam, de onnantól kezdve rá bíztam, hova szeretné eljuttatni őket. Az én kezem az arcára simult, csábító pillantással húztam magamhoz, ajkaimat az övéire simítva, az irányítást viszont meghagytam neki, mint mindig, mint ahogy kellett.
Egyelőre nem tettem mást, csak hagytam, hogy kedvére érintsem, felsőtestünket összesimítottam, amennyire csak a csóktól tudtam, hogy meztelen bőrünk összeérjen, de amikor már eleget játszottam így vele, elhúztam tőle az ajkaimat. Ujjaimmal finoman fogtam az állára, kissé oldalra billentve a fejét, hogy csókjaimmal visszatérhessek a nyakára, a fülétől indulva és lassan haladva lefelé, két csók között a nyelvem hegyével ízlelve meg a bőrét, miközben a csípőmet az övének szorítottam és vágyakozva megmozdítottam, újra és újra.
Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Szer. Jan. 05, 2022 11:47 am
Néha, mikor végignéztem rajta, akaratlanul is a fejembe kúszott a gondolat, hogy nélkülem sehol nem tartana. Bár a gyűlöletét és undorát sem vitathatta el tőle senki, mert minden okot megadtam rá, csak nem érdekelt. A szemeim előtt még élt a kép, mikor olyan volt, mint a többi, és bárki aki csak akarta, rátehette a kezét. Ezek után tényleg éles váltás lehetett egy ilyen lakásba költözni, és jóval többet kapni, mint ami egy egyszerű kurvát megilletett volna. Ivan-on és rajtam kívül pedig már csak kis számban kapott kuncsaftokat. Nem szerettem saccolgatni, de az esetek kilencven százalékában engem kellett szórakoztatnia, a helyében már én is utálatot éreztem volna. Mindig is érdekelt, vajon álmodott-e többről, egyáltalán eszébe jutott-e, hogy megszabaduljon ettől az élettől, igaz, ezzel a döntéssel talán aláírta volna a halálos ítéletét. Tudta, mire vagyok képes, nem egyszer esett áldozatául a haragomnak, de minden alkalom után simulékonyabb lett, mint előtte. Talán most értük el a kezesbárány szintet, ami még amúgy tetszett is.
A haragom nem párolgott el teljesen, talán felesleges is volt szavakba öntenem, hogy jelenleg a Papa állt az első helyen, mint a haragom forrása, de el kellett engednem. Legalábbis ma estére, mert holnap reggel minden ugyanott folytatódik, ahol most éppen félbevágtam a gondolatot. Ha már választanom kellett, hogy tovább morgolódom, vagy átadom magam Sienna egy újabb játékának, inkább az utóbbi mellett döntök, addig is volt esélyem elfeledkezni a saját nyomorúságos életemről, vagyis, arról az életről, amit éppen teremtettek a fejem fölött. Mindent olyan lassan csinált, a szája körül kirajzolódó csábító mosoly pedig azonnal megtette a hatását. Mindenkinek szüksége volt orvosságra, és amint ajkai az arcomhoz értek, a kezei pedig végigsimítottak a mellkasomon, majd eltüntette a nyakkendőt, az ingem pedig szétnyílt, már leplezni sem tudtam volna a hatást, amit rám gyakorolt. - Még lehetne jobb - törtem meg a csendet nem szégyellt mohósággal a válaszomban, a tekintetemben pedig felgyúlt a vágy, miközben megkerestem a szemeit. Néha el tudott kápráztatni a színészi játékával, de ehhez némi érdeklődés is szükségeltetett volna. Én őt csak egy dologra akartam, hol játékosan, hol mocskosan, de a lényeg mindig ugyanaz maradt.
Miközben ujjai a forró bőrömön játszottak, felemeltem az egyik kezemet, hogy a hasához nyúljak, majd mutatóujjammal felfelé indultam, megállva a csipkés melltartó egyik pántjánál. - Vedd le - hajoltam a füléhez, a hangomból pedig kiérezhette, hogy egészen más érzések uralkodnak rajtam, a haragot pedig sikerült elengednem. Szabad kezemmel marokra fogtam a haját, és elhúztam az útból, hogy ajkaimmal a nyakához férjek. - Túl szép ahhoz, hogy letépjem - fűztem hozzá két apró csók között, majd elléptem tőle, a következő állomásom pedig a kanapé volt. Leültem, közben a mutatóujjammal hívva magamhoz. De tudta már, hogy mi a dolga.

coded by eirik
Anonymous

Vendég —

Dimitriy & Sienna

Nem számítottam sok meglepetésre a mai este folyamán. Elég jól ismertem már Dimitriyt ahhoz, hogy már a hívása jellegéből levonjak minden szükséges következtetést, ugyanígy azt gondoltam, hogy a viselkedéséből is látni fogok mindent... de arra egyáltalán nem számítottam, amikor a mozdulat, amivel az arcomhoz ért, szinte lágynak érződött. Eleinte valamiféle alja csapdát is sejtettem emögött, de nem adtam jelét semmi ilyesminek, egyszerűen csak tettem, amire utasított és amit elvárt tőlem, ahogy mindig. A saját érdekemben.
Szavaira a szemeibe pillantva elmosolyodtam, bár a tekintetemből tisztán kiolvasható volt, hogy meg sem fordult a fejemben, hogy esetleg komolyan vegyem. Nem voltam ostoba; pontosan tudtam, hogy a helyzetem már így is kivételes volt, még ha nem is kértem rá. Hálásnak kellett lennem érte, nem pedig még többet akarni, főleg nem a lehetetlent. Ez volt a legmagasabb szint, ahová egy magamfajtának lehetősége van eljutni. A gondolat viszont emlékeztetett arra, hogy valójában nagyon is jól értettem Dimitriy fejének elcsavarásához egy bizonyos szempontból, és készen álltam rá, hogy ezt a helyzetet is megpróbáljam elbillenteni a jobb irányba. Miközben tovább fűztem a gondolataimat, ujjaim finoman érintették az arcát és az állát, tekintetem csábítón csillant, ahogy néha elkaptam a pillantását.
Értőn bólintottam, amikor azt mondta, az apjára dühösebb, és ahogy szóba hozta az én apámat, szemem sem rebbent. – Az a perverz disznó sosem volt igazán az apám – vontam vállat könnyedén, de az ujjaim ekkor már a mellkasa irányában kalandoztak, ezzel is jelezve, hogy nem feltétlenül éreztem úgy, hogy most tényleg a nekünk megadatott apa-figurákról akarna beszélgetni. – De talán segíthetek egy kicsit levezetni a feszültséget... – simítottam ujjaim puhán az ing anyagára a mellkasán. Láttam a tekintetében a változást, ami egy elégedett, csábító mosolyt varázsolt az ajkaimra, különösen, amikor közelebb húzódott és felszólított a folytatásra.
Azzal kezdtem, hogy szabad kezének kézfejére simítva a derekam meztelen bőrére helyeztem a tenyerét, hogy aztán mindkét kezem a mellkasához térhessen vissza. Ujjaim felsimítottak a méregdrága anyagon, egészen a nyakáig, hogy aztán kilazítsák a nyakkendőjét, majd lassan elkezdjék kibújtatni a gombokat a helyükről. Előfordultak olyan esetek, amikor az volt a megfelelő stratégia, hogy tönkre is tegyem a drága ruhákat, de most úgy éreztem, jobb, ha egy kicsit még lassan puhítok rajta, hogy biztosan ne szakadjon be alattam a jég egy óvatlan mozdulattal. Közelebb hajoltam hozzá, ajkaim leheletfinom csókot hintettek el a szája sarkán, majd az állán, mielőtt puhán végigsimítottam volna velük az állkapcsa ívét a nyakáig. Forró, nedves csókot hagytam a vékony bőrön a füle alatt, aztán épp csak annyira húzódtam el, hogy a gombok kiszabadításának végeztével meg tudjam szabadítani a nyakkendőtől. Érdektelenül dobtam a földre a finom anyagot, aztán tenyereimmel szétsimítottam az inget a mellkasán, hogy ujjaim bár a bőrét érintsék forrón.
– Jobb egy kicsit? – mosolyogtam rá csábítóan megcsillanó szemekkel.
Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Szer. Dec. 29, 2021 8:45 am

Sienna && Dimitriy

we are not saints, we make mistakes

Olyan mély levegőt vettem, hogy az oxigén szinte rögtön megtöltötte mindkét tüdőmet. Régen éreztem magamat ennyire gondterheltnek és dühösnek, éppen ezért kellett Sienna társasága, máskülönben a ma estét valaki valahol nagyon megbánta volna. Nem volt szokásom az üres szájhősködés, és nem egy csúnya ügybe keveredtem már az ilyen állapotomban meghozott döntések miatt, így inkább megkíméltem mindenkit attól, hogy ilyenkor valahol kinn járjam az utcákat.
Ujjaim a csupasz vállán pihentek, szemeimmel hol a tekintetét fürkésztem, hol a teste egyéb fedetlenné vált részeit. Még így is túl sokat takart a rajta maradt fehérnemű, amit egyetlen mozdulattal leszedhettem volna róla, de egyelőre mégsem tettem meg ezt a lépést. Ha dühös voltam, a mozdulataim minden gyengédséget mellőztek, talán éppen ezért volt meglepő az imént, hogy végigsimítottam az arcát. Valószínűleg erre még tényleg nem volt példa, és ez tökéletes formába öntése volt annak, hogy még én sem voltam soha ilyen helyzetben, mint most. Akárhányszor eszembe jutott, hogy most úgy kell majd ugrálnom a Papa által megkomponált színdarabban, ahogy ő akarta, újraéledt a düh a gyomromban. Sienna-nak pedig jelenleg a tűzoltó szerepet szántam, amit ő láthatóan már észre is vett.
- Még egy-két év, és terápiákat is tarthatsz - mondtam neki, mikor megosztotta velem a gondolatait, bár vicces volt arra gondolni, hogy valaha is lesz lehetősége kitörni innen. Amit tudtam, kihoztam belőle, de itt valószínűleg már el is érte a maximumot. Sok hozzá hasonló irigyelte a sorsát.
Végigsimított az arcomon, majd az államon, ez egy pár másodperces megnyugvást azért kicsikart belőlem. Nem mondtam ki hangosan a gondolatot, ami visszhangot vert a fejemben. Én sem rajongtam a helyzetért, és a kényszerházasságért még annyira sem, de a lány még esélyt sem adott. Ezt pedig a szó minden értelmezésében árulásnak gondoltam. Életemben először megfogadtam, hogy valakinek nem fogom megnyomorítani az életét, és a hála? Last minute jegy Franciaországba. Egy egész emberi koponyát tudtam volna szétrobbantani a puszta kezemmel, de csak Sienna volt itt, úgyhogy ezt a gondolatot el kellett hessegetnem. Mégis egy gondolat ott burjánzott az agyam egyik felében, és nem tudtam tőle szabadulni. - Az apámra dühösebb vagyok, mint a lányra - mondtam ki végül azt a bizonyos gondolatot, de ekkor már nagyjából ellazítottam az izmaimat. Hiába szökött volna vér az agyamba, még Sienna sem mondott semmi olyat, ami kiválthatta volna a haragomat, és így a jelenlegit rá tudtam volna vetíteni. - Bár neked nem kell magyaráznom, milyen az, mikor az apád áruba bocsát - mondtam, nem is mérlegelve a szavakat. Sienna lelki világa valójában soha nem érdekelt, általában nem válogattam meg a szavaimat, hisz nem azért emeltem fel a mocsokból, hogy utána még nekem kelljen őt vigasztalgatnom.
Ujjainak érintése a mellkasomon úgy hatottak az agyamra, mintha megnyomott volna valami kapcsolót. Így ruhán keresztül is bizsergető érzés volt, némileg oldotta a dühömet, és egy halk sóhaj kíséretében úgy döntöttem, megadom magamat. A problémák holnap is a küszöbön fognak sorakozni, nem válnak csak úgy köddé, ha ma este már nem foglalkozom velük. - Folytasd - ösztökéltem a mozdulatára utalva, még közelebb húzódva hozzá.

coded by eirik

Anonymous

Vendég —

Dimitriy & Sienna

Már amikor elindult a kandalló felé, éreztem a zsigereimben, hogy ez nem jó. Persze, Dimitriy sem volt ostoba, pontosan jól ismerte a gyenge pontokat, legyen az az emberi test vagy éppen a lélek legsebezhetőbb része - vagy az a pont a lakásban, ahol a legtöbben szeretünk csak elnagyoltan takarítani, hiszen úgysem érdekel senkit. Őt természetesen most ez érdekelte. Nem számítottam sok jóra, láttam a tekintetéből és minden mozdulatából az imént, hogy pontosan valami ilyesmit keresett. Az egyetlen esélyem az volt, ha megpróbálom a feleségével kapcsolatos témával elterelni a figyelmét, de a kérdésemre lényegre törő választ adott, és tekintve, hogy felszólított a további kérdések mellőzésére - én pedig egyelőre nem szerettem volna meghalni -, csendben maradtam. Nem láttam az arcát, de hallottam, hogyan koccannak össze a fogai és éppen eléggé magam elé tudtam képzelni a dühöt a szemeiben ahhoz, hogy viselkedjek.
Amikor visszafordult felém, de ahelyett hogy elkezdte volna levezetni a dühét, inkább arra szólított fel, hogy szabaduljak meg a csipkés ruhadarabtól, egyetlen pillanatig sem tétlenkedtem. Úgy tűnt, még van esélyem a dolgokat jobb irányba terelni, és mindig az volt a jó, ha Dimitriy kívánt engem, nem pedig a dühét akarta kiélni rajtam. Láttam, hogy követi tekintetével a nem sokat takaró darab útját, hogyan időzik el a tekintete a felfedett bőrfelületeken, és a csábító mosolyomon. Még nyerhetek.
Elém lépett, és bár két lehetséges forgatókönyv is volt a fejemben, mégis sikerült meglepnie, mert ő egy harmadikat valósított meg. Meglepett a simítás az arcomon, de nem estem ki a történések fonalából, a kérdésére figyeltem, ami már kevésbé volt meglepő. Dimitriy egy volt azon kevesek közül, akik tudták, hogy nem üresfejű szajha vagyok, ami persze nem jelentette azt, hogy adott is volna a véleményemre, de legalább tudta, hogy képes vagyok értelmes társalgásra is. Nem kerültem a pillantását, mert tudtam, hogy az rossz ómen, és nem is hazudtam, mert arról is tudtam, hogy észreveszi.
– Nem hiszem, hogy igazából rá vagy mérges – billentettem oldalra a fejem elgondolkozva. Óvatosan fogalmaztam, semmit nem jelentettem ki az ő nevében, kizárólag a saját sejtéseim szavakba öntésére volt felhatalmazásom. – Őt is ugyanúgy belekényszerítették ebbe a helyzetbe, mint téged, és nem hagyott neked sok időt, hogy megmutasd, jó férje tudnál lenni. – Elvégre a nő már az esküvő napján, csaknem rögtön a szertartást követően megszökött; hiába volt Dimitriy elhatározása szilárd, ha nem kapott esélyt a bizonyításra. Még ha nekem furcsa is volt ebbe belegondolni - én egy bizonyos oldalát ismertem, ami ezzel nem igazán volt összeegyeztethető, de amikor erről beszélt, nagyon is őszintének tűnt. Felemeltem a kezem, ujjaim finoman végigsimították borostás arcát, majd a mutatóujjam körberajzolta az álla vonalát. – Ha már visszajön, és ezúttal valószínűleg tizenkét lakat alatt lesz, én nem változtatnék az eredeti terven – mosolyodtam el lassan. Furcsának hathatott, hogy nem beszélek a nő ellen, de mivel nem ismertem és nem is ártott nekem semmit, nem lett volna okom rá. Dimitriy nem az a típus volt, akit a felesége utasíthatott volna rá, hogy a jövőben ne látogasson meg, ha pedig a házasság mégis sikeresnek bizonyulna és ezért nem látogatna meg a jövőben, az ellen egyébként sem tehettem semmit. – Nem hiszem, hogy gyűlölnötök kellene egymást, vagy épp a másikon kellene levezetnetek a helyzet okozta frusztrációtokat – tettem hozzá, újra a szemeit fürkészve. A kezem közben lesiklott a mellkasára, de csak puhán érintve a ruháját, hiszen nem kaptam felhatalmazást semmi egyébre; egyszerűen csak nem feledkeztem meg a dolgomról.
Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Vas. Dec. 19, 2021 6:39 pm

Sienna && Dimitriy

Nem tartottam magamat idiótának, szinte biztos voltam benne, hogy Sienna szívből gyűlölt minden olyan alkalmat, mikor találkoznia kellett velem. Nem voltam idióta, csak épp nem érdekelt. Nem azért volt itt, hogy kedvére szórakozhasson és ő válogathassa meg, hogy mikor kit kell elszórakoztatnia. Már így is kivételes helyzetbe került, nekem köszönhetően. Ez pedig mint kiderült, szúrta a Papa szemét. A múltkori látogatása során nem mondott a lánynak semmit, de tudtam, hogy valamire készül és a gyomromban éreztem, hogy nem fog majd tetszeni.
Leporoltam az ujjamat, közben nyelve egyet. Ez már önmagában is tökéletes ok lett volna arra, hogy kikeljek magamból, mert láthatta rajtam, hogy pattanásig feszültek az idegeim. Ezt általában nem kellett neki bemutatni, ilyenkor mindig a legrosszabbra számíthatott. Rossz helyen volt, rossz időben, egy folyamatnak a legvégén. - A ma délutáni állapot szerint már úton van vissza. De ne kérdezd, hogy mit fogok tenni - mondtam, ekkor még háttal állva neki, így maximum csak az összekoccanó fogaimat hallhatta, az arcomra kiülő dühöt nem. Magam sem tudtam, kire voltam igazán mérges, az apámra vagy az újdonságnak számító feleségemre, habár ő a legkevésbé sem tehetett az egész kialakult helyzetről. Annyi biztos volt, hogy a mérgemet nem rajtuk készültem levezetni.
Nem volt rest szinte azonnal engedelmeskedni, miután szinte megparancsoltam, hogy vesse le azokat a csipkedarabokat. A tekintetem elidőzött a szabaddá váló testrészeken, a távolról is selymesnek tűnő bőrön, és a fejemben már régen elképzeltem, ahogy elkalandozom ezen a csodás testen. Már csak el kellett valahogy érnem, hogy ezt a pusztító és emésztő dühöt felváltsa a vágy, márpedig most a vörös gőztől aligha láttam mást magam előtt. - Tökéletes - válaszoltam a kérdésére, a csábító mosolyáról pedig nem tudtam nem tudomást venni.
Elé léptem, és önmagamra rácáfolva végigsimítottam az arcán, miközben egy hatalmasat sóhajtottam. - Te mit tennél? - kérdeztem, továbbra is a vállánál jártatva az ujjaimat, még visszautalva az előbbi témára, és arra, hogy tudni akarta, én mit akartam tenni. Valójában nem volt szokatlan, hogy kikértem a véleményét. Attól eltekintve, hogy miért volt itt, szokatlanul értelmes társaságnak bizonyult, és egy-két alkalom után már meg is tanulta, hogy mit nem szabad mondani nekem soha.

coded by eirik

Anonymous

Vendég —

Dimitriy & Sienna

A szavaimra válaszul megjelenő széles vigyor okát nem értettem teljesen, de okosabb voltam annál, mintsem rákérdezzek vagy láttassam ezt magamon. Az arcom rezzenéstelen maradt, nem kérdeztem és nem is mondtam semmit. Még akkor sem, amikor elengedett és azzal a tekintettel nézett lassan körbe a lakásban. Azzal, amelyik keresett valamit, akármit, csak rá tudja fogni, hogy nem tetszik neki. Ez lehetett akár a legapróbb, legjelentéktelenebb dolog is, mindössze az volt a lényeg, hogy valami miatt szúrhassa a szemét. És dühös lehessen.
Nyeltem egyet; voltak azok az esetek, amikor figyelemelterelőnek használt és voltak, amikor bokszzsáknak. Reméltem, hogy ezúttal előbbi lesz, azt könnyebb volt át- és túlélni, de úgy tűnt, talán mégsem lesz szerencsém. – Mi történt? – kérdeztem a legmegértőbb hangomon. Nem igazán tudtam elképzelni, mi hozhatta ki ennyire a sodrából az apjával kapcsolatban; magammal nem kötöttem össze a dolgot, mert bár feszélyezett a néhány napja történt incidens emléke, nem láttam mögé többet, mint ami. Az apja azóta sem bukkan fel sem itt, sem máshol.
Szemeim éberen követték a lépteit, amelyek lassan elvezették a kandallóhoz. Figyeltem, hogyan szemeli ki magának a magasított párkányt, és lázasan kezdtem gondolkozni azon, hogy vajon törődtem-e azzal az elmúlt hetekben, de felesleges volt. Tudtam, hogy nem; ha törődtem volna sem eleget. A következő szavai viszont megleptek. – Vissza fogják hozni? – kérdeztem, pedig magam is tudtam a választ. Hogy a fenébe ne hoznák vissza. – Mit fogsz tenni? – billentettem oldalra a fejem. Emlékeztem a történetekre a feleségéről, még arról is, hogy saját bevallása szerint megpróbált normális emberként, férjként viselkedni vele. Nem igazán tudtam őt ebben a szerepben elképzelni, de hát ez aligha számított. A lényeg az volt, hogy a nő megszökött előle.
Az ujjával tett mozdulat hatására még én is láttam a lámpafényben felszálló port. A testem ösztönösen feszült meg egy kissé, mintha csak fel akarnám vértezni magam a sóhajának következményeire. Még mindig nem értettem, miért ennyire dühös, azt hittem, a felesége árulásával kapcsolatban már rég kiadta minden haragját. Mégis, ahogy hirtelen felém fordult, nem egészen olyasmit mondott vagy tett, mint amire számítottam. Felcsillant előttem a reménysugár, hogy talán még van esélyem elvinni ezt a másik irányba, még hathatok rá annyira, hogy ne a dühét akarja levezetni rajtam, csak a figyelmét elterelni.
– Máris? – Kérdésemmel ellentétben a kezem már lassú mozdulattal el is indult a hátam felé, hogy kioldja az aprócska csatot, ami egy vékony pánton keresztül tartotta össze a csipkedarabot. A finom anyag gyorsan és könnyen csúszott le a testemen, hogy aztán összegyűljön a bokámnál. – Így elég lesz? – húztam csábító mosolyra az ajkaimat. A darabhoz illő csipkés fehérnemű még takarta a testemet, de sosem lehetett tudni, hogy épp a saját kezeivel akarja-e levenni őket rólam. Vagy épp széttépni; erre is volt már példa.
Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Vas. Dec. 05, 2021 7:52 am

Sienna && Dimitriy

Az éppen zakatoló gondolataimból szinte rögtön kizökkentett a viseletével, és a drága parfüm illatával. Ez az illat volt a kedvencem, és ezt ő pontosan tudta. Most, így tömérdek csalódással a hátam mögött egyedül ez a hely volt olyan, ahol nem várt csalódás. Legalábbis általában, de amikor Sienna csalódást okozott, nem voltam rest a tudtára adni. Többé nem fordult elő ugyanaz a bibi, bár tény, hogy elég erélyesen tudtam érzékeltetni a problémáimat vagy éppen a csalódottságomat. Ő pedig nem is volt abban a helyzetben, hogy bármikor neki álljon feljebb. A modern kor rabszolgaságában élt, én pedig úgy játszhattam vele, ahogyan éppen kedvem tartotta.
Első szavait hallva szinte rögtön vigyor ült ki az arcomra, de nem mondtam ki az okát. Még hogy örült, dehogy örült, a pokolba kívánt. Ez valahol mélyen még inkább birizgálta a fantáziámat, hisz adott volt egy nő, aki minden porcikájában gyűlölt, közben mégis megkapott tőlem és a családomtól mindent, így nem volt más választása, mint alárendelni magát mindennek, amit tenni akartam vele. Egyszer ezért biztosan a pokolba kerülök majd, de álltam a büntetés elé.
Elhúztam a kezemet a csípőjéről, közben tekintetemmel végigkutatva az egész nappalit, mintha nem ismertem volna amúgy is minden szegletét. Találni akartam valamit, ami hibádzik, csak hogy okom legyen felbaszni magamat a jelenleginél jobban. Sienna pedig tudta, hogy ha keresek, mindig találok valamit, ami nem tetszik. - Az az egyetlen gond, hogy nem vagyok árva - adtam egyszerűen a tudtára, egy fejrázással jelezve, hogy egyelőre még nem kérek inni.
A kandallóhoz léptem, alaposan szemügyre véve a felette kialakított kis párkányt, továbbra is keresgélve valamit, amit előbb vagy utóbb, de meg fogok találni. Furcsa rögeszme volt, már-már fétis. Találni valamit, ami kihozhat a sodromból. De meg kellett élnem a dühömet, és le kellett vezetnem valakin. - A Papa emberei megtalálták Iris-t Franciaországban - meséltem tovább a történetet, mintha lett volna egyetlen olyan momentuma is, ami érdekes lehet a számára, bár Sienna-nak nem sok érdekeltsége volt abban, hogy házas voltam-e vagy sem.
Végighúztam az ujjamat a kandalló párkányán, és a vastag porréteg, amit így felkavartam, szinte rögvest szállni kezdett a levegőben. Csak felsóhajtottam, majd megráztam a fejemet. A lényeget nem mondtam el, nem akartam az orrára kötni, hogy mióta a Papa rájött Sienna létezésére, pontosabban inkább arra a részére, ami hozzám kötötte, azon dolgozott, hogy ez a viszony megszakadjon. Mert mégiscsak házas ember volnék. És egy férfi soha nem hűtlen a feleségéhez. Ahhham. Pont te mondod, Papa. - Vesd le ezt a göncöt - néztem vissza Sienna-ra egy másodperc múlva, ekkor már nem adózva túl nagy figyelemmel a csipkedarabnak.

coded by eirik

Anonymous

Vendég —

Dimitriy & Sienna

Hosszan áztattam magam az illatos fürdővízben és élveztem, hogy megtehetem. Igazából azt is megengedtettem volna magamnak, hogy kerek másfél órán keresztül folyassam magamra a forró vizet a zuhanyban – nem mintha én fizettem volna a vízszámlát. Nem mintha lett volna miből. Olyan esetekben viszont, mint a mai, még Ivan sem vetemedett volna arra, hogy a fejemre olvassa a kártékony szokásaimat.
Nem akkor, amikor Dimitriy úgy telefonál.
Furcsa dolog volt ez, hogy már pusztán a hangszíne és a szóhasználata után pontosan meg tudtad mondani a hangulatát annak, aki megszámlálhatatlanul hosszú évek óta rendelkezett a tested és a lelked felett. Pontosan tudtad, mire számíthatsz; mint az öreg házaspároknál, csak ez valami sokkal sötétebb és sokkal betegesebb volt annál. A tény viszont tény marad: amikor Dimitriynek szüksége volt rám, akkor ki kellett tennem magamért. Nem azért, mert elvehette volna tőlem ezt a kiváltságos helyzetet, hanem azért, mert ugyanolyan természetességgel törhette volna el a nyakamat is, ha épp úgy tartja kedve.
Megvártam, hogy kihűljön a víz, csak azután szálltam ki belőle, majd magam köré tekertem egy törölközőt és abban szárítottam meg a hajam. Tudtam, hogy felesleges nagyon felöltöznöm, Dimitriy parancsa egyértelmű volt arra vonatkozóan, hogy miben akar látni. A sminkemet sem vittem túlzásba, és kizárólag a szemeimre koncentráltam vele, a rúzs ezúttal elmaradt. Dimitriy csak akkor szerette, ha annyira kicsípem magam, ha velem az oldalán akart megjelenni valahol, ilyen alkalmakkor kifejezetten gyűlölte a rúzst.
Egyszerű szabályok voltak ezek, amikhez egy idő után úgy szokott hozzá az ember, mint a mindennapok csendes rendjéhez.
Még törölközőben sétáltam ki a konyhába, a hűtőből áttettem a fagyasztóba egy üveget Dimitriy kedvenc vodkájából, aztán visszamentem a hálószobába és magamra vettem azt a valamit, ami inkább volt csipke, mint ruha, de hát éppen ez volt a lényege. Fújtam magamra egy keveset abból a parfümből, amit Dimitriy különösen szeretett, aztán a nappaliba mentem és vártam.
Megszoktam már, hogy rajtam kívül mindenki más is úgy közlekedik ebben a lakásban, mintha az otthona lenne – csak Ivan egyik embere zárhatta kulcsra az ajtót, de azt is éjszakára, és persze voltak olyanok, akinek akkor is kinyitotta –, ezért arcizmom sem rándult, amikor Dimitriy kopogás nélkül besétált. Felegyenesedtem és arcomra öltöttem azt a csábító mosolyt, ami eddig a kiváltságos helyzetig juttatott, de egyelőre nem tettem mást; hagytam, hogy ő cserkésszen be.
– Dimitriy – ejtettem ki a nevét kissé elnyújtva, pontosan olyan hangszínnel, mintha ő lenne minden álmom megtestesítője. Ezekben a pillanatokban, percekben, órákban annak kellett lennie. – Örülök, hogy itt vagy – néztem a szemeibe, de még mindig nem tettem semmit, hagytam, hogy ő érintsen meg először. Mindig annak kellett történnie, amit ő akar.
Kérdését hallva halkan, röviden nevettem fel, mintha a világ leghihetetlenebb gondolata lenne, hogy bárki is van itt rajta kívül.
– Hát persze – mosolyogtam rá, tekintetem csábítón mélyedt az övébe, miközben felemeltem az egyik kezem, hogy ujjammal finoman végigsimítsam az arcélét. – Csak a tiéd vagyok – súgtam magunk közé, mielőtt a tenyeremmel is megsimogattam volna az arcát, már-már aggódva szemlélve gondterheltnek tűnő vonásait. – Mi a baj? – kérdeztem, mintha csak most készítettem volna elő mindent ahhoz, hogy elűzzem minden gondját és baját. – Kérsz valamit inni? Behűtöttem a kedvencedet – húztam el előtte a másik mézesmadzagot, újfent csábító mosollyal nézve a szemeibe.
Az egész életem azon múlt, hogy mennyire tudom fenntartani a kitüntető figyelmét. Most, amióta az apja is megjelent a képben, főleg.
Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Kedd Nov. 30, 2021 2:38 pm

Sienna && Dimitriy

Felfokozott érzelmi állapotban képes voltam a legnagyobb ostobaságokat elkövetni. Talán ezért volt rám egyre gyakrabban zabos az apám az utóbbi időben. A jó papa soha nem volt sem heves, sem meggondolatlan. Ő tökéletesnek született. Hát papa. B*zd meg. De tényleg, kinek volt szüksége az állandó leckéztetésre? Mintha nem lett volna elég bajom amúgy is, és ez papa, pontosan a te hibád volt. A telhetetlenséged már nem ismert határokat, rá akartad tenni egy üzletember minden vagyonára a kezed, ezért mint a középkorban, elvetetted velem a lányát. Így máris nem tűnt annyira távolinak az a vagyon és az a csomó kapcsolat és földbirtok Európában, és még ki tudja, hogy hol és mennyiért.
Nem voltam az a házasodó fajta. Sienna volt az élő tanúja annak, hogy szerettem szórakozni, és élvezni a szép nők társaságát. Az övét kiváltképp, és nem is voltam rest meglátogatni őt, ha úgy szottyant kedvem. Mióta elhagyott a feleségem, megszaporodtak ezek a látogatások. Orvosság volt minden búra, a teste vigaszt nyújtott akkor, mikor azt gondoltam, hogy vigasztalhatatlan vagyok. Elmeséltem neki mindent Iris-ről. Arról, hogy én tényleg megpróbáltam jó lenni. Nem áttaposni a lányon - nőn? -, mint egy lábtörlőn, és még az elszántságot is megszültem arra vonatkozóan, hogy jó férj legyek. Hát szép szóval is b*szhatom, ennyit a nagy törekvésekről. Az újdonsült ara úgy jutalmazott, hogy szinte rögtön kereket oldott, és csak a jó ég tudta, hogy hol és milyen néven él.
Nem akartam ma este többször rá gondolni. Fojtogatni támadt tőle kedvem, és a legutóbbi eset óta már tudtam, hogy Sienna ezt nem különösebben szereti. Bár kit érdekelt, hogy mit szeret és mit nem? Ivan szerint már így is túl sokat törődtem Sienna-val, és túl sokat kivételeztem vele. Lakáshoz juttattam, kiváltságokat adtam neki, és már robotolnia sem kellett egy megalázó pozícióban a családi lebujban. Szó mi szó, tökéletes vigaszt nyújtott azokon az estéken, mikor már nem volt mihez nyúlnom. Még a nászéjszakámat is vele voltam kénytelen elhálni, bár ez ellen egy másodpercnyi ellenkezésem sem volt.
Nem kopogtam, csak besétáltam a lakásba, mely szolid eleganciával árulkodott a tulajdonosáról. Nem is kellett sokat keresgélnem, a nappaliban pillantottam meg Sienna-t. Azt a fekete, rövid csipkecsodát viselte, amit én hagytam neki parancsba, és ami éppen mutatott annyit, hogy meginduljon egy férfi testében a vér. Már hozzászoktam, hogy egy másodperc alatt levesz a lábamról, azonban az ilyen alkalmakkor, mikor intenzívebben éltem meg a kintről hozott érzelmeimet, erősebben hatott rám minden, amit engedett látni magából. - Szép darab. - Ennyit suttogtam, ekkor már lassú léptekkel közelítve a célt. - De még így is túl sok benne az anyag. - Felemeltem a kezem, hogy végigsimítsak a derekánál húzódó csipkén. - Egyedül vagy, igaz? - Ilyentájt már nem szokott vendégeket fogadni, már megtanulhatta, hogy nem szeretem, ha ilyen késői órán rajta kívül bárki más van itt.

coded by eirik

Ajánlott tartalom —

sienna & dimitriy -
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» what you made me do \ Sienna & Vladimir
» Vladimir & Sienna
» once upon a dream / Sienna & Vladimir
» Vladimir & Sienna | bittersweet
» Sienna & Vladimir | shallow

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
M E T A N O I A :: Valhalla csarnokai ;;-
Ugrás: