M E T A N O I A
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

He is my Destiny?

Anonymous

Vendég —
HaraldLykken ;;
Charlie Hunnam Fegyverkereskedő Jégóriás Foglalt

Te vagy Thrym
800+

1. dühös ;
a rokonok szerint

2. hidegvérű ;
az ellenségek szerint

3. magányos ;
szerintem

Te vagy eme történet gonosza, és én erről mit sem sejtek, amikor megismerlek. Mint ahogy a saját származásomról sem. Első látásra valami vonz benned, talán az a magány, ami a szemeidből tükröződik, mintha a magányos emberek felismernék egymást. Nem tudom, hogy nekem melyik arcodat mutatod. A valódit, vagy az álcádat? Egy biztos, valami vonz minket egymáshoz, én pedig mindent megteszek, hogy megmentselek.  Vajon siker megváltoztatnom a nézeteidet? Vagy én fogok megváltozni?  

Ki ő valójában? Ő Thrym jégóriások egyik királya. Egyszer ellopta Thor pörölyét, amiért cserében szépséges Freyja istennő kezét kérte. Loki segített vissza szerezni Thornak a kalapácsát.

Nagy vonalakba kapcsolatunk fő szála ennyi lenne. Természetesen a megalkotóval egyeztetve szeretném megtervezni a dolgokat. Én egy jól kidolgozott, cseppet sem egyszerű szerelmi szálra gondoltam. Vannak ötleteim, így ha hozod a karaktert kérlek keress fel engem is 😊  

Canon karakter! Mindenképp bővebben róla, és további kapcsolatairól itt olvashatsz!

Nagyon várom, nem lesz hiánya szerintem plotoknak, és izgalmaknak ^^  

Vissza az elejére Go down

He is my Destiny?
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
M E T A N O I A :: Karakteralkotó mûhely
a karakteralkotás lépései
 :: Karakterbazár ;; :: Keresett karakterek ;; :: Archivált hirdetések ;;
-
Ugrás: